Izgaismosim viņus ! (VSV ir L. Lapsas viedoklis)

www.tautastribunals.eu-12LRTT i- vietne ir radīta priekš tam, lai atmaskotu mūsu tautas bendes- krievžīdisko komunistu kliķi. Par šīs i- vietnes „graujošo” darbību norāda tas vien, ka Latvijā pie varas esošā slepkavu banda(bijušie čekisti- komunisti) mani jau četras reizes ir centusies apklusināt, pieprasot Vācijas Drošības iestādēm izdot tiesāšanai. Bet pagaidām nav paveicies šiem „ziķerzeļiem”, kā reiz nosauca šos čekas darboņus Zviedrijā dzīvojošais(šodien jau aizsaules Lauku iemītnieks) vēsturnieks Uldis Ģērmanis(Ulafs Jaņsons).

Baigais gads, Lato Lapsa.Šos „pieprasījumus” vienmēr „trekni” ir parakstījuši slepkavas- Aivars Borovkovs un Jānis Reiniks. Jūs nepārklausījāties, šo neliešu rokas ir(vārda vistiešākajā nozīmē) līdz padusēm ar latviešu asinīm.

FOTO: Lūk, tas ir Lato Lapsas un viņa bandas(krievžīdisko komunistu-cionistu) mērķis.

Man ir zināms,ka Helsinki- 86 & Latvijas Republikas tautas tribunāla i- vietni lasa visi lielākie pasaules valstu izlūkdienesti. Ir zināms arī tas, ka Izraēlas slepenie dienesti bija gatavi mani likvidēt jau 90tajos gados, bet ASV to aizliedza. Toties Krievijas un Latvijas čekisti ir centušies vairākkārtīgi. To, ka Krievijas krievžīdiskajiem drošības dienestiem esmu kā skabarga viņu „sēžamvietās” norāda tas, ka uz manu rakstu par Kremļa vēsturnieku Djukovu, atbilde sekoja nekavējoši.

Šī drausmīgā „Elles mašīna”- krievžīdiskais cionisms, nav sagraujams ar vienu rakstu un vienā gadā.

Pašlaik notiek cīņa Garīgajā dimensijā, proti, tieši šī informatīvā cīņa, par ko arī būs runa šajā rakstā. Pirms jeb kuras fiziskās darbības notiek „informatīvā” sagatavošanās.

Tāpēc, ne tikai LRTT uzdevums ir „izgaismot” šos čekas- cionistu neliešus(komunistus), bet jebkura godīga cilvēka pienākums.

Ar lietas īstās būtības izskaidrošanu tautai, mēs radām sūci viņu(noziedznieku)laivā”. Ar laikā veiktu „izgaismošanu” mēs pat varam šo „laivu”(kuģi) sadragāt tik spēcīgi, ka viņa nespēs vairs izpeldēt sava noziedzīgā mērķa īstenošanā.

Saraksti, kuru es šeit publicēju, var izlasīt katrs, kurš ieies L. Lapsas portālā un lasīs viņa sacerējumu lasi šeit Nebaidieties”.

Lato Lapsa ir krievžīdisko čekas noziedznieku apmācīts provokators, kurš, kā raksta Žulis, sagatavo augsni latviešu tautas pilnīgai iznīcināšanai. Viss šis viņa dižais teātris ar VIENOTĪBAS nomelnošanu ir mākslīgi radīts, lai veiktu cīņu pret latviskajiem spēkiem Saeimā– pret VL!

Tiek pieliktas pamatīgas pūles, lai VL! grautu arī no iekšpuses. Šīs partijas „Tēvzemiešu” spārns(Bērziņš, Rasnačs, Zīle arī Gerhards), kuri visi nāk no čekas, ir „saņēmuši” visietekmīgākos „krēslus”. Kad bija balsojums par čekas KARTOTĒKAS(čekas maisu) publiskošanu, viņi visi kā viens balsoja PRET. Tātad, iestājās par noziedzīgās sistēmas saglabāšanu.

R. Dzintaru aizsūtīja „uzskatīt” bērnus, lai paveiktu kādu čekai vajadzīgu darbu un paskatītos kā tauta reaģē uz šo R. Dzintara „atvaļinājumu”. Ir jau izlaistas baumas, ka R. Dzintaram ir veselības problēmas. Tas nozīmē tikai vienu, ka viņu taisās padzīt no VL!. Smieklīgi būtu domāt, ka viņam patiešām būtu jāpaliek mājās bērnu dēļ… .

Vai ievērojāt, ar kādu naidu komunistiskās mafijas patronese Krietuse reaģēja uz I. Mūrnieces paziņojumu, ka nevēlas tikties ar agresorvalsts diplomātu Vešņakovu !?

Lato Lapsas pārvaldītā i- vietne PIETIEK.com ir īsts krievžīdu čekistu- provokatoru midzenis. Viņš nav viens ar savu „margēviču”. Viņš strādā „komandā” ar vēl četriem-sešiem „komentāristiem”, kuri visi(par nelaimi viņiem) ir LRTT zināmi un X dienā saņems pelnīto. Ja kāds vēl nav zināms, tad pēc „draudzīgas” sarunas x dienā ar L. Lapsu un DP šefu Mežvietu, uzzināsim arī tos.

Nekas nepaliks apslēpts, kas nenāks „tai dienā gaismā”.

LRTT ir zināms arī tas, kurš raksta ar segvārdu Žulis. „Žulis” ir pieskaitāms pie latviešu tautas elites un viņa vārds ieies latviešu tautas „zelta fonda” krātuvē, kamēr tādi „lapsveidīgie” ar cilpu kaklā tiks izgāzti tautas atkritumu kloākā.

Līdz pretīgumam ar naidu pret latviešu tautu piesātinātais VSV komentārs ir netieši Lato Lapsas rakstīts(viņa oficiālais viedoklis), jo viņš šo komentāru apstiprināja savā i- vietnē.

Tam visam nav nekāda sakara ar vārda brīvību un demokrātiju. Viss ir pretēji veselajam saprātam. L. Lapsa ar savu darbību rada augsni, lai tiktu veicināts naids uz latviešu tautu un iepotētu tai mazvērtības kompleksu. Tas ir tas, ko vēlas mūsu ienaidnieks pirms invāzijas mūsu Dzimtenē.

L. Lapsa ar savu komandu tiks tiesāts par nodevību pret latviešu tautu.

Kāds noteikti jautās, kāpēc tas tiek apspriests šajā vietne, ja to var izlasīt „pie lapsas” ?

Varu paskaidrot: LRTT i- vietne nav ziņu portāls, kuru lasa šodien, bet rīt jau izlasītais ir nodots aizmirstībai. Ieejot statistikā es redzu, kāds ir lasīto rakstu „diapazons”.

Tieši šajā brīdī, kad gatavoju šo rakstu(08.01.15. pl.21,11), šo vietni lasa 13 lasītāji un redzu, ka tikai trīs lasa jaunāko rakstu, bet desmit pārējie citus, sākot no p=802, p=2242, p=4966, …līdz p=24699. Tas nozīmē, ja šo informāciju ievietoju šajā vietnē, tā nenoveco un tas ir tas, kas kaitina un dara trakus mūsu tautas bendes- komunistus un čekistus. Visi raksti tiek papildināti ar vizuālo informāciju, kuru automātiski „kolekcionē” GOOGLE.

Domāju, ka daudzi lasītāji caur šiem, ar nolūku „futurizētajiem” foto, kurus „kolekcionē” GOOGLE , nonāk šajā LRTT i- vietnē.

Un atkal uzkrītoši, kā jau reiz rakstīju, ir redzams p=2242. Tas ir raksts par Finka pareģojumiem. Šis senais raksts tiek lasīts neiedomājami bieži un dažreiz pat vienlaicīgi vairāki lasītāji.

Nobeigumā variet iepazīties ar daļu no komentāriem un spriest paši, kam kalpo L. Lapsa, kurš visu to „laiž tautā”.

LAPSA LATO, PIETIEK.COM, DPŽulis

Jā, čekā strādāja arī latviešu tautības cilvēki, bet tādēļ nevar teikt, ka “latvieši ir čekisti”. Starp citu, latviešu tautības cilvēki strādā arī NASA, kādēļ tad neviens nesaka, ka Amerikas sasniegumi kosmosā ir latviešu nopelns? Toties visi gandrīz vienbalsīgi ir gatavi piekrist tam, ka latviešu sarkanie strēlnieki esot uztaisījuši boļševiku revolūciju Krievijā.
Veltīgi tu savā komentā ironiski izsakies par to “latvietības stiprināšanu” un attaisnojumu meklēšanu. Tas, kas šobrīd notiek informatīvajā telpā ( ja neesi pamanījis) ir masveidīgi izvērsta latviešu kā tautas nomelnošanas un apmelošanas kampaņa. No informatīvā un psiholoģiskā kara taktikas viedokļa kādas tautas nomelnošanas kampaņa tiek veikta tādā gadījumā, ja tiek gatavota iekšēja vai ārēja agresija pret šo tautu un tās valsti.

Šīs kampaņas mērķis ir: 1) radīt attiecīgajā tautā mazvērtības kompleksu, mazināt tās vienotību un graut vai pilnībā likvidēt aizsardzības spējas,
2) dot uzbrūkošajai pusei morāla pārākuma sajūtu un attaisnojumu savai agresīvajai un nežēlīgajai rīcībai (Uzbrucējus nemoka sirdsapziņas pārmetumi, ja viņi apzinās, ka apkaro un iznīcina par sevi mazvērtīgākus, dumjākus, nederīgākus, cilvēkveidīgos.)
Ja kāds latvietis piebalso šai savas tautas nomelnošanas un apmelošanas kampaņai, tad viņš ir nožēlojams muļķis !!! Tas ir apmēram tas pats, kā pasniegt savam nelabvēlim degvielas kannas ar ko apliet un nodedzināt tavu māju tikai tādēļ vien, ka šis nelabvēlis tev ir iestāstījis, ka daži baļķi šajā mājā ir iepuvuši.

2013. gada martā 11. Saeima apstiprināja J. Maizīti Satversmes aizsardzības biroja direktora amatā, ko līdz tam ieņēma Jānis Kažociņš.

VSV(Lato Lapsa)– Žulim

Lato Lapsa, Uldis Sēne, pietiek.com, Reiniks, Mežviets, Grantiņš, LRTT.

tu, nīkulīgais ņerga, pat neesi elementāras uzmanības vērts, kā izrādās. Par pienācīgi argumentētu atbildi uz taviem kārtējiem totāli nozombēta nacista un bezcerīgi šizofrēniska rasista murdgiem – pat i nerunājot: ģenētiski skarbi aprobežotu IDIOTU “dakterēšana” nav mana profesionālā specializācija.

Savukārt, arī kā izkalides objekts tu neesi interesants – tieši tāpat, kā jebkurš “fiškas vājinieks”. ;)))

———————————————————

Ja ļauts paziņkārot – kam un, galvenais, priekš kam būtu nepieciešams “izvērst nomelnošanas un apmelošanas kampaņu” pret šo pašreizējo “valsti” un tās “titulnāciju”, kas sevi atļaujas dēvēt par “latviešiem kā tautu”?
T.i., elementāri nepārprotami secināms – runa ir par “nomelnošanas kampaņa, gatavojot iekšēju vai ārēju agresiju”, kas esot “masveidīgi izvērsta” pret jebkurā izpratnē / izpausmē totāli neatgriezeniski bezjēgā pārkropļotu un sačakarētu “ģeopolitisko mikrobrāķi” jeb “jevroāmurikāņu stratēģisko partneru” lopiski piesmietu un visas pasaules pelnīti apņirgtu SILES “valsti” un šajā “rietumdeRmoliberastu vērtību citadeles” visattālākajā un visnecilākajā provinces izgāztuvē tārpveidīgi kusli vēl pagaidām veģetējošu nožēlojami defektīvu lumpeņu “kritisko masu”, kura lopiski truli pasīvi vai pat iezombēti aktīvi ir pieļāvusi vai pat veicinājusi šīs “valsts” pastāvēšanu jeb, pareizāk sakot, nu jau trešo desmitgadi “ilgtspējīgu” nemainīgi šķebinoši pretīgi agonēšanu?!?
Tātad – KONKRĒTI kam un KONKRĒTI kāpēc varētu interesēt vai pat tiešām reāli būt “iekšējas / ārējas agresijas” vērta šī pašreizējā MUĻĶU zemes SILES “valsts” un par to fanojošie bezcerīgi trulie “titulnācijas” lumpeņu, kas sevi atļaujas dēvēt un pat uzskatīt par “latviešiem”?

———————————————————————

Veseļojies, plakani nosēdētajā “domātavā” smagi traumētais garīgais vājiniek! ;)))

MUĻĶU, totāli nozombētu LUMPEŅU, šizofrēnisku nacistu / rasustu jaukteņu un nožēlojami gļēvu “kluso mīzēju” zeme SILES “valsts” “latv(ĀN)ija”, XXI gadsimts.

Žulis >>> VSV

Pieņemu, ka tu ( uzruna “Jūs” nav tev piemērota)pats neesi latvietis, ja jau esi tik nezinošs par mūsu tautu, tās kultūru un vēsturi. Droši vien esi kāds ebrejs, vai krievs, kurš iemācījies latviešu valodu un tāpēc vari šeit tik žultaini un ar tādu naidu runāt par latviešiem kā tautu, jo pats sevi un savu tautību uzskati par kaut ko augstāku, vērtīgāku, varenāku. To es nesaku tādēļ, lai tevi apvainotu, bet gan lai paskaidrotu kādēļ ir radušies tie tavi “jautājumi”. Īsāk sakot, šie “jautājumi” ir radušies no tavas nezināšanas un pārmērīgās lielības. Tavu lielību, protams, es nespēšu mainīt un tāpat arī tavu nezināšanu ( visdrīzāk tēlotu) izkliedēt. Ja kāds kaut ko negrib zināt un saprast, tad to arī viņam nav iespējams ieskaidrot. Un nekas nemainīsies, ja es šeit rakstīšu garus komentus un minēšu vismaz simts grāmatu nosaukumus, kuri tev būtu jāizlasa. Tāpēc izteikšos iespējami īsi.
Nevajag jaukt latviešu tautu ar patreiz Latvijā caur pārkrāsoto komunistu iedibināto it kā daudzpartiju sistēmu valdošo promaskavisko kliķi ! Komunistiem nav tautības!

Un latviešiem kā tautai nav nekāds sakars ar visu to, ko pa šiem gadiem šeit ir sastrādājuši šie pārkrāsotie komunisti! Un neko nemaina arī tas, ka starp viņiem ir latvieši.

Tā ir internacionāla valsts izsaimniekotāju un izzadzēju banda, kuras varā šodien ir nonākusi latviešu tauta.

Pēc tā saucamās dziesmotās revolūcijas latvieši nav bijuši saimnieki savā zemē nevienu dienu!!!

Ja gribi zināt uz ko valstiskā jomā ir spējīga latviešu tauta, iepazīsties ar Latvijas brīvvalsts ekonomiku no tās dibināšanas brīža līdz 1940. gadam! Jā, arī toreiz tā nebija ideāla valsts, bet tā bija LATVIEŠU valsts. Un latvieši panāca, ka šī karā totāli izpostītā un nabadzībā iedzītā zeme 20 gadu laikā pārvērtās par plaukstošu Eiropas valsti, kurā pa šiem gadiem tika uzceltas vairāk kā 200 pamatīgas skolas, atvērtas jaunas slimnīcas, uzbūvēta Ķeguma spēkstacija, darbu sāka jaunas rūpnīcas u.t.t. Šo sarakstu varētu turpināt un turpināt.( Un viss tas tika paveikts ar tā laika zemo tehnisko līmeni)

1939. gadā Latvijas valstij bankās glabājās tonnām zelta un apgrozībā bija sudraba nauda!
Ko internacionālais pārkrāsoto komunistu režīms ir izdarījis pa šiem gandrīz 25 valdīšanas gadiem ar Latviju, man nav tev jāstāsta.

Tāpēc, neuzdrošinies tu, nožēlojamais muļķi vai demagog te nozākāt manu tautu !

Latvieši ir gan gudri, gan čakli, gan apbrīnojami sīksti, izturīgi un varonīgi. Jā labākie no mūsu vidus ir izkauti un nobendēti, bet mēs atdzimsim. Mums tikai ir jātiek vaļā no tām važām, ko mūsu rokām un prātam ir uzlicis šis valsts varu uzurpējušais internacionālais neģēļu bars.

L. Grantiņš  19.01.15.(Raksts sagatavots 08.01.15.)

Latviet, lai varētu vieglāk nomest no sirds šos melnos nodevības viepļus, noskaties vēlreiz šo, tas līdzēs:

https://www.youtube.com/watch?v=UjemzKDs8BA

You may also like...

6 komentāru

  1. Māris M. saka:

    Sūce “laivā” viņiem ir jau diezgan pamatīga. Beidzot saskaros ar situācijām, ka sveši cilvēki saka, ka zina tādu tribunālu un kaut ko ir dzirdējuši arī par Baltu senvēsturi. Vēl vairāk – Kūmiņam par kreņķiem varu pateikt, ka ir diezgan daudz cilvēki, kas vispirms domā par valsti un tautu un tikai pēc tam par sevi, nevis otrādi, kā kūmiņam gribētos.

  2. Valdis Freimantals saka:

    Divaini, ka Lato Lapsa nesaskata un neizprot Rigas Latviesu Biedribas acimredzamo un patalogiski brutalo IZNICINASANU 1993. gada 18. februara naktii!

    Vai patiesam ir parak vaji sagatavots LATVIESHU apmeloshanas darbibai?

    Jau 21 gadu apzinati apejot so temu, vins pelna sev iztiku.

    Kauns, ka viltus biedribas pastaveshana jau 21 gadu, ignorejot Biedribas likumigos , svetos 1938. gada statutus, balstas uz komunistu bandas un cekistu politmafijas darbonu pretlikumigajaam, pretlatviskajaam akcijaam! Uz zurnalistu un publicistu murgojumiem! Uz varas tureetaaju komunistu partijas pretlatviskaas prakses. Uz brutaalu varmaaciibu pret drosmiigiem un godiigiem pilsoniem!

    Grantina teiktais, ka komunismam nav nacionalitaates ir ABSOLUTA patiesiiba.

    Lieliski paeikts – “melnie nodeviibas viepli” !!!

  3. Ernests saka:

    Žuļa komentārs lielisks – uzmundrinošs! Tonuss visai dienai!

  4. annamarija saka:

    VSV rakstītais liecina vien par brutāla noziedznieka dzīvniecisko naidu pret mūsu tautu. Paldis Žulim par atbildes komentāru – Tu neesi uz žultainu gānīšanos atbildējis ar to pašu. Tu esi elganti latviski ieturēti aizbāzis VSV muti. Atbildot šoreiz, viņš var tikai un vienīgi atkārtoti izgāzt savu pretīgo žulti.
    Paldies, Žuli!

  5. Raitis saka:

    Ceru, ka pienāks tā diena, kad Latviešu tauta kopā ar LRTT varēs iztīrīt šo zemi no šīm Latoveidīgajām liberālpedarasu samazgām. Es ļoti ceru, ka LRTT varēs Latvijā izveidot spēcīgu valdību, kas spēs pārstāvēt Latvijas un tās pilsoņu intereses.

  6. hulio saka:

    Delfos kaut kura bija labs komentars par Osipovu,ka pie pirmaa zalja cilvecinja paradishanas pie apvarshnja,tadi mesli tiks likvideti. Laikam ir cilvdki,kiri nebaidaas,ka tikai sedet aiz 10 delfu kreisajiem profiliem. Delfi ir pardevies Vellam. Ari tas ir Lato rupors.
    Acis vinsh neskatas,jo nav drosmes. Skaita shekeljus un priecajas,bet telo
    nevainigo. Tads laikam ir Latvijas zurnalistikas limenis. Nozelojami.
    Pa VL rodas shaubu eena,kam vinji kalpo isti,jo neko pratigu ne spej ierosinat,ne paveikt.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *