Bez Grūtupa būs grūti apturēt žīdu nelietību

http://www.pietiek.com/raksti/saeima_drizuma_virzis_ipasu_likumu_ebreju_kopienas_ipasumu_restitucijai_r_n/komentari

„Ārlietu ministrijā (ĀM) vismaz kopš rudens tiek paklusām gatavots un drīzumā Saeimā varētu tikt virzīts īpašs likumprojekts atsevišķu ebreju kopienai pirms Otrā pasaules kara piederējušu, bet denacionalizācijas laikā neatgūtu nekustamo īpašumu restitūcijai“.

============================================================================

Lai arī kāds bija A. Grūtups, bet žīdus viņš “nolika pie vietas”.

www.tautastribunals.eu-12Kas tad vada Ārlietu ministriju un(pats galvenais), kas ir pilnvarojis šo „iestādi” izstrādāt un „bīdīt” šo „īpašo” likumprojektu ?

Šo iestādi vada(protams, ka nevada) viens nožēlojami amorāls tips- pederasts un nelatvietis Rinkēvičs.

Latvijas kauna traips !

Tātad,- kā pederasts viņš ir morāls kroplis(invalīds) un kā nelatvietis- nacionāls kroplis(invalīds), kuram nekad nebūs prioritāras latviešu tautas nacionālās intereses. Domāju, ka par šo „definējumu” (sadzīves un literārā valodā) viņš neapvainosies.

Šis nacionāl-parazīts* aizstāvēs to intereses, kuri sola tam izdevīgākus noteikumus politiskajā arēnā.

Ā.M. atbalsta cilvēces vēsturē  asiņaināko tautu pārstāvjus, krievus un žīdus, kuriem ir savas valstis !!!

Tas ir kas neredzēts, kopš pastāv cilvēce !

Guntis Indriksons, Andris Grūtups, Veidemane, LRTTTas viennozīmīgi dēvējas par genocīdu, kas vērsts pret latviešiem. Runa šajā gadījumā ir par krievžīdiskajiem elementiem, kuri Latvijā atrodas prettiesiski un kuriem nav nekāds sakars ar pirmskara ebreju īpašumiem.

Par viņu noziedzīgajām darbībām atklāti runāja A. Grūtups. Šis cilvēks vairs nav un krievžīdi atkal ar jaunu sparu dodas uzbrukumā.

Šī tauta sevi ir parādījusi kā ļaunuma iemiesojumu, kura spējīga dzīvot tikai no salaupītā. Bez laupīšanas, naida un slepkavošanas tā nespēj pastāvēt. Par viņu ļaunumu rakstīts jau kopš aizvēsturiskajiem laikiem un  līdz 2015.g. 15. janvārim. Sākot no Ēģiptes izlaupīšanas, Mozus un Kristus noslepkavošanu, latviešu slepkavošanu pēc okupācijas, palestīniešu slepkavošanu, pēcAtmodas totālu Latvijas izlaupīšanu… .

Vai ir kāds dzirdējis ko labu par šo tautu ?

Meli un kūdīšana, tas ir vienīgais, kas nāk no šo neģēļu mutēm.

Kas tas bija, ko Andris Grūtups tik ļoti gribēja pateikt pirms nāves latviešiem ?

Jā, latviet, tas bija kaut kas, kas saistīts ar žīdiem, jo tieši viņi ir tie, kuri veic Latvijas demontāžu un iznīcina mūs kā tautu. Tie nav Rietumu žīdi, bet gan krievžīdi ar Krieviju un Izraēlu priekšgalā. Grūtups vēlējās šo ļoti svarīgo LIETU priekš latviešu tautas, pirms aizirt no šīs pasales, uzticēt Elitai Veidemanei, neapjēdzot, ka viņa ir visīstākā krievžīdu čekas darbone.

Vai Grūtups nezināja, ka čekas virsnieks Guntis Indriksons(KGB 5.nodaļas vadītājs, kas nodarbojas ar nevēlamo elementu likvidēšanu) ir E. Veidemanes paziņa, „VDK kantora” kolēģis un arī „drāzējs”?

Iespējams, ka nezināja… .

Neapšaubāmi, ko zināja Veidemane, to arī uzzināja Indriksons un viss pārējais krievžīdiskais KGBistu kantoris. Tikšanās, lai ierakstītu svarīgo ziņu priekš latviešu tautas, tika organizēta, bet latviešiem domātā ziņa tika „nošauta” kopā ar pašu Grūtupu.

Nu neizdarīja viņš pašnāvību, pirms netika izpildījis solījumu !

Un nav dzirdēts- piedzīvots pasaules vēsturē tāds pašnāvnieks, kurš atvadās no dzīves ar šāvienu vēderā un krūtīs.

Andris Grūtups bija žīdiem kā „baļķis acī”, jo kā jurists un vēsturnieks pilnībā atmaskoja šos sātaniskos izdzimumus. Pasacīt un dokumentāli pierādīt to, ka neviens latvietis nevienu žīdu nav nošāvis un, ka padomju jebrejiem nav nekādas tiesības uz Latvijas laika žīdu īpašumiem, bija jebrej- žīdiem spēriens tieši pa viņu asiņainajiem vampīru ilkņiem.

Bija jāsāk atkal visa pretlatviskā propaganda no gala. Atkal un atkal jāapliecina, ka latvieši ir bijuši nelieši un slepkavas. Pirmais par upuri krita M. Ruks, liekot viņam uzdzejot murgojumu par latviešiem kā žīdu šāvējiem ar Viktoru Arāju priekšgalā. Tad tika pārbiedēta kāda Liepājas dzejniece Andra Manfelde, kura bija apņēmusies sarakstīt vārdus mjūziklam par H. Cukuru ! Tad vēl, pilnīgi bez iemesla, kādi „čekas maisu vētnieki”- Kārlis Kangeris un Uldis Neiburgs, uzskribelē no tenkām sastādītu murgu par Herbertu Cukuru !

Visa šī žīdu noziedzīgā darbība nav tendēta tik daudz uz naudu, kā uz vēsturiski tiesiskām tiesībām: tiesībām uz mūsu zemi.

Neatdosim, latviet, šiem vampīriem savu Tēvzemi !

Tāpēc tie deputāti, kuri atbalstīs šo žīdu noziedzīgo prasību, ir jāuzskata par noziedzniekiem pret cilvēci.

Viņi jādefinē kā latviešu tautas ienaidnieki, kādi viņi nepārprotami arī ir !

Visa šī krievžīdu bandas darbība ir ļoti sazarota. Viņi, kā pretīgas gļotas, salien visās iespējamās šķirbās un sagrauj jebkuru veselīgu sabiedrību.

Nedz krievi, nedz arī žīdi nav radītājtautas, bet parazīttautas.

Putina krievžīdisms nav tikai Latvijas un latviešu tautas, bet gan visas cilvēces problēma.

Redziet, šo problēmu nevar apskatīt no šaura „īpašuma” viedokļa puses. Lai to apjēgtu, iznāca pieskarties globālām lietām.

Dievs, dodi katram pēc viņa darbiem !!!

15.01.15.     KRTT

==========================================================================

Guntis Indriksons, grūtups, Veidemane, Brīze

FOTO: Pajautā, latviet, kā šis slepkava tika pie tik pasakainas bagātības ? Padomju laikos ta bija plikadīda. Tā, latviet, ir tev nozagtā nauda, kuru viņš noplītē ar šeit redzamo „matraci”. Viņš ir tas, kurš izpilda Telavivas- Maskavas norīkojumus. Šim čekistam pienākas nāve un viņš arī to saņems.

FOTO NOSAUKUMS: „Telavivas bende !”

Nobeigumā kāds trāpīgs komentārs: lata 13.01.2015. 21:19

Paldies Dievam,ka man savulaik pietika prāta nobīties un nepirkt dzīvokli nevienā no skaistajām pirmskara mājām. Domāju, ka daudziem letiņiem, kas nenobijās, tas tagad ar labu nebeigsies. Varēs ilgi un dikti īrēt no Izraēlas pilsoņiem paši savus smukos dzīvokļīšus, maksājot zvēra naudas un knapinoties iztikā, tāpat kā jau tagad daudzi maksā Izraēlas, ASV, Austrālijas pilsoņiem.Tam, kas izstrādāja šo baiso, nelietīgo denacionalizācijas likumu, vajag nocirst gan galvu, gan abas rokas. Bet pretlatviskā Saeima grasās pieņemt vēl vienu noziedzīgu likumu! Nost!

*Parazitē uz latviešu etnosa rēķina.

You may also like...

4 komentāru

  1. coment saka:

    Jau atklāti tiek rakstīts, ka Egils Levits neizslēdz iespēju kandidēt uz Valsts prezidenta amatu.
    Uz brīdi iztēlosimies:
    Egils Levits – Valsts prezidents
    Aivars Borovkovs – Ministru prezidents
    Aivars Garda – Kultūras ministrs
    Rihards Bunka – Iekšlietu ministrs
    Ivars Godmanis – Finanšu ministrs
    Nils Ušakovs – Aizsardzības ministrs
    Juris Lapinskis – Tieslietu ministrs
    Izglītības ministrs – Jānis Urbanovičs
    Latvijas Bankas prezidents – Boriss Cilevičs
    un tā apmēram tālāk… Latvija kļūtu par paradīzi zemes virsū, vai ne? Nu tik latviešiem sāktos Jura Lapinska sludinātā dzīve “kā vajag”.

  2. A.Gedroics-coment saka:

    Levits tev, vecīt, pauri pāršķels, ka tu viņa valdībā atvēli vietu Nacionālistam Gardam!:) Lapinskis gan ietu visur, kur viņu ņem…bet to plānprātiņu arī nevienam nevajag, lai gan prokrievisks kļuvis…

  3. Miervaldis saka:

    Indriksons ir slepkava, un deģenerāts, kuram pienākas lode pierē, un iemešana grāvī.

  4. BET... saka:

    coment saka:
    2015. gada 17. janvāris 12.43

    Jau atklāti tiek rakstīts, ka Egils Levits neizslēdz iespēju kandidēt uz Valsts prezidenta amatu.
    Uz brīdi iztēlosimies:
    Egils Levits – Valsts prezidents
    Aivars Borovkovs – Ministru prezidents
    Aivars Garda – Kultūras ministrs
    Rihards Bunka – Iekšlietu ministrs
    Ivars Godmanis – Finanšu ministrs
    Nils Ušakovs – Aizsardzības ministrs
    Juris Lapinskis – Tieslietu ministrs
    Izglītības ministrs – Jānis Urbanovičs
    Latvijas Bankas prezidents – Boriss Cilevičs
    un tā apmēram tālāk… Latvija kļūtu par paradīzi zemes virsū, vai ne? Nu tik latviešiem sāktos Jura Lapinska sludinātā dzīve “kā vajag”.
    —————-
    Ja kaut kas tāds notiktu, tad būtu finišs visam !

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *