LRTT. Brīnišķīga svētku atlaide

Priecīgus ziemas saulgriežus. LRTT,Latvija, Rīga. Liepāja, ziedi. godmanis,urbanovičs,bērziņš,indriksons.Tuvojas Ziemassvētki- ziemas saulgrieži !

Mums visiem gribas redzēt tos gaišus un siltus, protams, dvēseliski siltus. Tāpēc mēs cenšamies viens otram vēlēt labu. LRTT šajā gadījumā nav nekāds izņēmums, jo no cilvēkiem vien sastāvam. Šajā sakarā LRTT, par “godu” saulgriežiem un visiem labajiem gariem, vēršas ar vienreizēju priekšlikumu pie valsts izlaupītājiem un slepkavām:

Andris Bērziņš, Ivars Ivars Godmanis, Guntis Indriksons, Anatolijs Gorbunovs, Aivars Borovkovs, Jānis Urbanovičs1). deģenerāta- komunista “prezidenta” Andra Bērziņa- komunista, kurš aplaupot tautu kļuvis par miljonāru(kopā ar komunistu Gunti Ulmani likvidējot Latvijas sadzīves pakalpojumu sistēmu, aplaupot banku un piesavinoties ES naudu).

2). deģenerāta- komunista Ivara Godmaņa- komunista, kurš aplaupot tautu ir kļuvis par multimiljonāru(likvidējot Latvijas kuģniecību un cukurfabrikas- lauksaimniecību).

3). deģenerāta- komunista un slepkavas Gunta Indriksona kurš aplaupot latviešu tautu ir kļuvis par miljonāru(izmantojis savu “darba stāvokli” kā KGB 5.nodaļas vadītājs, kurš organizējis latviešu patriotu slepkavošanu).

4). deģenerāta- komunista un slepkavas Aivara Borovkova(izmantojis savu KGBista “stāvokli”).

5). deģenerāta- komunista un slepkavas Jāņa Urbanoviča, kurš aplaupot tautu un nodarbojoties ar kontrabandu ir kļuvis par miljonāru(Latgales- Krievijas mafijas “jumts”).

6). deģenerāta- komunista Anatolija Gorbunova, kurš aplaupot latviešu tautu kļuvis par miljonāru(izmantojot ieņemamo amatu).

PIEDĀVĀJUMS-PRIEKŠLIKUMS: Atklāti visas tautas priekšā lūgt piedošanu par šausmu noziegumiem, ko jūs esiet veikuši kompartijas- KGB aizsegā. Atdodiet atpakaļ latviešu tautai nozagto. Nožēlojiet Dieva un tautas priekšā savus asiņainos darbus. Lūdziet piedošanu un stājieties taisnīgas tiesas priekšā. Ja to darīsiet, tad pakārti tiksiet tikai jūs paši. Jūsu sievām tiks saglabāta dzīvība, nomainot to pret mūža ieslodzījumu un bērni netiks iejaukti.

Ja nesekosiet šim LRTT piedāvājumam, tad tuvākajā nākotnē tiksiet pakārti kopā ar savām sievām, bet bērni un pārējie radinieki(līdz radniecības desmitajai pakāpei) tiks ieslodzīti darba nometnēs, līdz tiks dzēsti jūsu asinsdarbi. Tieši tā kā tas ir sacīts “Svētajos rakstos” vai kā sacīja (lasi šeit)Usūrijas šamanis.

Šeit teiktajam nav ne mazākās sarkasma “pieskaņas”– teikts ir ar visu Likuma bardzību.

Pienāks brīdis, kad mēs jūs, sātaniskos izdzimumus, izvilksim aiz astēm kā pretīgas žurkas no tumšās pagrīdes.

Kā redzat, jums tiek dota brīnišķīga svētku atlaide, tad izmantojiet to.

Dievs svētī Latviju !!!

21.12.14.     LRTT

PASAULES IZDZIMTEŅU KLOĀKA !

izraēla,rossija,rusija,rosijaa,putin,netanjao,saeima,latvija,frankreich,deutschlandŠie ir agstāk piesaukto Latvijas deģenerātu balsts un cerība… . Šo noziedznieku gals= Latvijas KLIĶES gals !

==========================================================================

Karma, tas ir kas briesmīgs, protams, priekš neliešiem. Krievi saņem atpakaļ to, ko pelnījuši. Nīcināja citus, bet tagad pašiem kārta pienākusi. Tāds pats iznīcības liktenis pienāks arī šeit pieminētajiem cilvēkveidīgajiem izdzimumiem:

https://www.youtube.com/watch?v=xxK_I2AKlII

You may also like...

5 komentāru

  1. čuguns saka:

    Borovkovs, Vaznis, Veidemane par iekšlietām un tiesām PSRS laikos. Visi gudri un nevainīgi…

    http://ltv.lsm.lv/lv/raksts/21.12.2014-melu-laboratorija.-9.-serija.-iekshlietas.id41082/

  2. coment saka:

    Московские бизнесмены увольняют с работы сотрудников, которые кричали «крымнаш»

    Дорогие сотрудники,

    Как генеральный директор этой организации, я вынужден признать тот факт, что Владимир Путин – президент, а Крым — наш, благосостояние народа упало просто ЭПИЧЕСКИ. Для того, чтобы компенсировать это повышение, нам надо бы повысить цены хотя бы на 20%.

    Но прямо сейчас мы этого сделать не сможем из-за слишком унылой экономической ситуации, поэтому нам придётся уволить 60 сотрудников.

    Это очень беспокоит меня, поскольку я, правда, считаю всех вас семьёй и понятия не имею, как сделать выбор.

    Поэтому вот, что я сделал: я прошёлся по нашей парковке, нашёл 60 машин с георгиевскими ленточками и решил, что именно владельцы этих машин должны нас покинуть.

    Я просто не знаю более справедливого решения этой проблемы.

    Они голосовали за перемены… Так я дал им их. С остальными увидимся на ежегодном празновании Нового Года.

    ——————————————–
    Браво! (и это только начало)

    Чтобы отомстить Путину, московские бизнесмены и работодатели увольняют с работы — сотрудников, которые кричали КРЫМНАШ и у которых в машине георгиевская колорадская ленточка.

    Таким образом идет оптимизация и реорганизация трудового коллектива в столь трудный час и за одно люди, которые являются соучастниками кризиса в России и пособниками кровавого чекиста получают по заслугам.

    p.s. Конечно же это своеобразный плагиат и троллинг.

    Но то большинство, кричащие фейк! фейк! — но на всякий случай георгиевские колорадские ленточки поснимали.

    p.s. Дыма без огня не бывает! Все что кремлевское правительство навязывало как правду — оказалось самой мерзкой ложью!

    А все что народ считал еще летом и осенью фейком — становится правдой и истиной.

  3. Raitis saka:

    Grantiņa kungs! Pakāršana un ģimeņu ieslodzīšana ”Lāgeros” ir žīdu un čekistu metodes! Ja tā darīsiet, tad darbosieties pret saviem principiem! Mēs, latvieši, šiem neliešiem atņemsim visu (ko nozaguši no mūsu tautas), padarīsim plikus nabagus, iebāzīsim cietumā un lai atstrādā tur visu sazagto, šujot jaunas armijas uniformas (jo tiks atjaunots obligātais dienests). Latvija būs plaukstoša zeme, apsolītā zeme. Visiem būs darbs, mājas… Nebūs nacionālā naida. Nebūs sinagogas, kur tiek propogandēts žīdu fašisms. Viss būs skaisti un to var panākt bez šaušanas. Ar žīdismu jācīnās gudri!
    .
    .
    Admins
    Viss jau smuki skan, Raiti, tikai tas, ko tu saki, neatbilst Tiesiskuma būtībai. Tāpēc mēs esam tur, kur mēs esam. Piemēram: Uguns ir cilvēka glābēja un tai pašā laikā arī iznīcība. Tāpat ir ar sodu. To var piemērot vainīgiem vai, lai izrēķinātos ar saviem pretniekiem, kā to dara žīdi, par kuriem tu runā. Sodam ir jābūt adekvātam pastrādātajam noziegumam, tikai tad sāks normāli attīstīties sabiedrība. Žīdu čekisti izmantoja lāģerus nelietīgi- pret Patiesību. Ja Tu nesapratīsi šeit sacīto, tad pats sevi nolemsi iznīcībai. Nežēlo noziedznieku, jo viņš nekad nevienu nav žēlojis.

  4. Miervaldis saka:

    Vēlēsim, lai ziemassvētku bluķos sadeg šo noziedznieku ļaunie darbi.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *