Mistera Bļeģ(ušakova) kārtējais “iznāciens”

„Ietekmīgs ASV laikraksts velta apjomīgu publikāciju Nilam Ušakovam”

http://www.tvnet.lv/zinas/viedokli/539747-usakovs_latvija_piedzivo_sabiedribas_transformaciju_un_tas_politikai_jabalstas_ideologija

ASV laikraksts «New York Times» veltījis apjomīgu rakstu Rīgas mēram Nilam Ušakovam, skaidrojot Latvijas etnisko sadalījumu, un grūtībām integrācijas procesā.

«Šobrīd mēs ejam cauri pilnīgai sabiedrības transformācijai valstī, kas ir multilingvistiska un multietniska un kur eksistē diskusijas par ļoti svarīgiem vēsturiskiem jautājumiem. Tas ir sarežģīti,» sacījis Ušakovs.

«Mēs nerunājam par etniskiem jautājumiem. Es uzskatu, ka ilgtermiņā mūsu pilsētas un mūsu valsts politika ir jābalsta uz ideoloģiskām vērtībām, nevis etnisko piederību,» sacīja Ušakovs.

www.tautastribunals.eu-141Kad izlasīju internetā šo ziņu, es nespēju noticēt savām acīm. Bet, tad sapratu, ka viss ir likumsakarīgi, jo šis tips(misters Bļeg) pārsteidz mūs ne pirmo reizi, tikai „mūsu” valdība un kultūras darbinieki izliekas neko neredzam un nesaprotam.

Par DP un Ie.M. nemaz nerunāsim, jo šīs divas iestādes ir tās, kuras pilda krievžīdu- cionistu pavēles, proti, iznīcina latviešu valsti un pašu latviešu tautu. Tas notiek tik brutālā veidā, ka pat zeme sāk raudāt. Šoreiz nerunāsim sīkāk par visiem šiem poļžīdiskajiem jaukteņiem: kozlovskiem, dombrovskiem, rinkēvičiem u.c.kosmopolītiem, kuri ir speciāli šim nolūkam atlasīti, bet pavētīsim sīkāk Maskavas ielikteņa- krievžīda N. Ušakova neapturamo politbiznesu. Kā jau reiz esmu rakstījis: normālā, sevi cienošā valstī, tāds Ušakovs būtu sen jau aizraidīts pa „skuju taku”.

Ušakovs,Strautiņa,Rīgas dome, urbanovičš,LRTTAtceramies taču, ka viņš tika pieķerts spiegošanā, bet kāds brīnums, LR drošības iestādes un valdība nearestēja šo noziedznieku, viņš palika savā amatā. Vēl jo trakāk, šī nozieguma atklājēju Leonīdu Jākobsonu gandrīz nogalināja.

FOTO: Kas tie bija par “spēkiem” ASV, kas šim mazajam Putina hemoroīdam atrada tik svarīgu vietu presē ? Tātad, tu saproti, latviet, kas aiz viņa stāv ?!

Viss noklusa !

Pārkāpjot zvērestu !!!, viņš aicināja piešķirt okupantu valodai valsts valodas statusu.

Atkal viss noklusa !

Aizbraucot uz Maskavu šis krievžīds veica „darbības”, kas atbilda Ārlietu ministra amatam, tā diskreditējot LR.

Atkal viss klusu !

Un tagad par: „«Mēs nerunājam par etniskiem jautājumiem. Es uzskatu, ka ilgtermiņā mūsu pilsētas un mūsu valsts politika ir jābalsta uz ideoloģiskām vērtībām, nevis etnisko piederību,» sacīja Ušakovs.”

Vai jūs „nabaga” latvieši maz saprotat, ko šis krievžīds ir pasacījis ?

Šodien, pirms rakstīšanas izšķirstīju visu internetu, bet neatradu nevienu nosodījumu ne no valdības puses, ne arī no mūsu kultūras darbinieku puses.

Viņš, šis okupantu pēctecis- žīds(no mātes puses), latviešiem skaidri un gaiši pasaka: „Neceriet latviešu gojas uz savu valsti un latviskumu, būs pēc okupantu, un tas ir, pēc žīdu likumiem.” Lūk, ko sadzīves valodā „pārtulkojot” ir sacījis šis parazīts.

Vai atkal viss būs klusu ?

Droši vien… .

Interesanti būtu arī uzzināt, kādas tad tās IDEOLOĢISKĀS VĒRTĪBAS izskatās ?

Un par kādu sabiedrības transformāciju šis “transformators” runā ?

Staļins mūs jau reiz “transformēja” !

Ja mēs zinām, kādas TĀS(krievžīdu vērtības) izskatās Gruzijā, Piedņestrā,Čečenijā, Ukrainā un atceroties 1940to gadu, tad asinis stingst dzīslās. Visu to redzot un dzirdot es zinu vienu, pie pirmās izdevības es ķeršos pie „kaula zāģa”. Nekad es no šiem vārdiem neatteikšos.

Atteikties- nozīmē iespļaut Dievam un Patiesībai acīs.

Noziedznieks ir tas, kurš aizstāv tādu Ušakovu un komunistus.

Krievžīdi un komunisti nav uzskatāmi par cilvēkiem. Viņi ir pretīgāki un bīstamāki par ar trakumsērgu aplipušiem zvēriem.

Ušakova neaizskaramība nozīmē, ka viņš tiek gatavots par Latvijas „fīreru”, bet domāju, ka Putina beigas būs arī šī deģenerāta „kapa zvans”.

Aiz viņa pa skuju taku sekos visi latviešu tautas nīdēji un laupītāji- komunisti.

Es, latviet, šiem deģenerātiem un tautu slepkavām parāda nepalikšu.

Izvēlies arī tu, latviet, pareizo ceļu.

Nāvi okupantiem !!!

Dievs svētī Latviju !!!

Linards Grantiņš    16.12.14.

Lasiet, interesanti:http://www.alehins.com/search/label/Saska%C5%86a

You may also like...

3 komentāru

  1. A.Gedroics saka:

    Skaties, latvieti, un salīdzini, ar ko viņi abi viens no otra atšķiras! Tam, kas vimaz 5 atšķirības atradīs, prēmija!:) https://www.youtube.com/watch?v=23mpIxkzxpc
    .
    .
    Admins
    Kā politiķis, Raivis Dzintars pilnībā sasita Ušakovu, kurš sarunāja vienu muļķību pēc otras.
    Protams, protams, ka viņam ar šo krievžīdu nevajadzēja runāt… .
    Dzintars ir vilku barā un mūsu uzdevums ir šos vilkus atšaut.
    Tu, Gedroic, esi viens no šiem vilkiem.
    Pienāks diena, kad tiksi atšauts kopā ar Gardu, Lapinski u.c.šiškinveidīgajiem “kolorādistiem”… .
    Man(LRTT) ir cita pieejai šai “lietai”.
    Ir jāatjauno Tiesiskums pēc Rietumeiropas standartiem.
    Ušakovs jātiesā un jāpiespriež ASM, kā spiegam un genocīda īstenotājam pret latviešu tautu.

  2. Miervaldis saka:

    Kultūras darbinieki ir nobijušies jo drošības policija ir viņus nobiedējusi, lai tā Latvju tautas bende varētu ņemties gultā ar ieklīdeni Ušakovu un dzert spirtu.

  3. Miervaldis saka:

    Nodevēja !

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *