Par “troļļiem”

Latvijā darbojoties Maskavas apmaksātie „troļļi” !

Normunds Mežvids, R. Kozlovskis, Rubenis, StankēvičsPie tāda secinājuma „nonākusi” arī LR DP.

Tas arī tikai tad, kad par to ziņo igauņi un paši krievi.

Bet vienalga, par tik drosmīgu soli, kuru spērusi LR KGB jaunā un ārprātīgi drosmīgā šefa Normuņda Mežavidoviča vadībā, ir vērts pat šo orgaņizaciju un tās načaļņiku apbalvot ar „trim zvaigznēm”. Ja viņš to nebūtu pateicis, mēs nekad tik tālu nebūtu aizdomājušies.

Urrrrāāā, lai dzīvo LR KGB jaunais šefs !

www.tautastribunals.eu-12

Protams, ka par tādu mērkaķisku un tautu izsmejošu paziņojumu šim mērkaķim pieklātos zobus sadzīt rīklē(sacītu Pēteris Lomiks no vitenpiskas, ja nebūtu atstiepis federi), lai apklust līdz savai kapa malai.

Bet neko darīt, tādi laiki, kad visāda veida samazgām dota liela vara.

Bet, gan jau… !

Katram bomzim ir skaidrs, ka arī internetā strādā ietekmes aģenti, tikai ne DP.

Kāpēc LR DP(KGB) tikai tagad to pasaka, kad prese jau sen par to raksta ?

Tāpēc, ka visi šie „troļļi”, kuri siro pa internetu, ir Latvijas noziedzīgās DP radīti un apmaksāti.

Piegriežiet vērību šim izvilkumam no DP sacītā: “Drošības policija savas kompetences ietvaros analizē procesus informācijas telpā, t.sk. veic pasākumus ar mērķi identificēt “troļļu” aktivitātes Krievijai labvēlīgu politisko un ideoloģisko viedokļu radīšanai Latvijā. Ir identificētas gan atsevišķas “troļļu” aktivitātes, gan Krievijas politikas propagandas produktu pārpublicēšana Latvijas informācijas telpā par mūsu valstī notiekošajiem politiskajiem un sabiedriskajiem procesiem, nenorādot patiesos informācijas avotus un interpretējot informācijas patiesumu,” teikts Drošības policijas paziņojumā raidījumam.” http://www.delfi.lv/news/national/politics/latvija-darbojas-kremla-apmaksatie-interneta-trolli-secina-de-facto.d?id=45283972#ixzz3KlaSnxkM

Vai sapratāt: „savas kompetences ietvaros…” ! Rodas jautājums: „Kurai iestādei tad nav tie IETVARI ?”

Un-, nevis cīnās, bet tikai analizē !!!

Prezidents, Andris Bērziņš, Laimdota straujumaValsts un tauta tiek izlaupīta un degradēta. Visapkārt uzdarbojas mūsu valsts un tautas vispretīgākie slepkavas, bet šie parazītiskie kropļi tikai „analizē”, tai vietā, lai šos Krievijas un Izraēlas aģentus izraidītu vai „kulturāli” pieliktu „pie sienas”.

FOTO: Visīstākas marionetes-TROĻĻI- latviešu tautas bendes- ASM !

Ja runājam tikai par interneta vidi, tad atkal uzrodas jautājums: „Kāpēc ir atļauts anonīmi rakstīt komentārus ?”

To pat zirgs var paskaidrot.

Tāpēc, ka kādam tas ir izdevīgi !

Un izdevīgi ir tam/tiem, kas/kuri vēlas naidot sabiedrību. Latvijā naidotāji ir krievi un žīdi, kuru mērķis ir atjaunot krievžīdisko impēriju. Visai tai jezgai pakaļ drāžas arī latviešu izcelsmes komunistiskie noziedznieki, kuri arī pieskaitāmi pie latviešu tautas aplaupītājiem un bendēm.

>Vai tad pie „troļļiem” nav pieskaitāmi visi Latvijas vadošie MĒDIJI, kuri pasniedz sagrozītu patiesību ?

>Vai tad bērziņš un straujuma nav visīstākie troļļi ?

Visi tie, kuri melo un zog ir no nolādētās „troļļu” pasaules. Visi tie, kuri neatļāva Latvijā pēc Atmodas atjaunot Tiesiskumu Ženēvas Konvencijas garā, ir nekas vairāk kā troļļi. Un, nekur jau šie kroplie izdzimumi neizspruks no mūsu nagiem.

Visi viņi „karāsies” !

Ne tikai vienkārši karāsies, bet ar ANO „štempeli uz pieres”.

===============================================================

Ja gribiet zināt, kas par „kadru” ir jaunais Latvijas KGB šefs, tad uzmanīgi izlasiet šo rakstu:

http://www.diena.lv/latvija/zinas/papildinats-17-31-valdiba-drosibas-policijas-prieksnieka-amata-apstiprina-normundu-mezvietu-14075086

Tagad sapratāt, kāpēc es rakstu: „Latvijas KGB šefs”

Ja grūtības, tad apstājieties pie šim dažām rindkopām, kuras šeit minēšu:

„Kāda DP sadarbības iestādes amatpersona, kura nevēlējās atklāt savu vārdu un amatu, aģentūrai LETA Mežvietu raksturoja kā ļoti zinošu savas nozares profesionāli, kurš strādājis ar daudziem un dažādiem jautājumiem.

Savu augsto profesionalitāti Mežviets apliecinājis, plānojot sarežģītus augstākā līmeņa drošības pasākumus, norāda DP.

Mežvietu pazinēji raksturo kā augstas klases profesionāli, kurš savulaik piedalījies Sudānā sagūstīto Latvijas pilotu glābšanā un NATO samita Rīgā organizēšanā.”

Nu, ja galīgi nesaprotam šīs norādes, tad palīdzēšu ar vislabāk saprotamo teksta daļu.

Tā saucamie Latvijas piloti(krievvalodīgie) veda(lidināja) Krievijas kontrabandas ieročus nemierniekiem un glābt viņus steidzās Krievijas slepeno dienestu darbinieks Normunds Mežviets.

Tatad, tagad Latvijas DP vada īsts Maskavas profesionālis- slepkava.

Un neklausīsimies „pīlītes”, ka šis esot nacionāli domājošs.

Dievs svētī Latviju !

LRTT     02.12.14.

You may also like...

10 komentārs

  1. Valdis Freimantāls saka:

    DP ir saistīta ar Rīgas Latviešu Biedrības prettiesisko un brutālo likvidāciju 1993. gada 18. februāra naktī un komunistu pretlatvisko nezvēru
    viltus biedrības radīšanu, lai nepieļautu likumīgi atjaunotās RLB darbību pēc 1938. gada statūtiem.
    Šis noziegums pret latviešiem pārtrauca demokrātijas attīstību mūsu DZIMTENĒ un ievadīja komunistu nekontrolējamas patvaļas laikus.
    Vienīgā opozīcija čekas nezvēriem tika likvidēta un MĀMUĻA pārvērtās par pamāti. Ļaunu, divkosīgu, pretlatvisku – padomju nomenklatūras visvarenības un nesodamības cietoksni.

    Viltus biedrības VILTUS statūti garantē LATVIJAS PSR nelikumību turpināšanu. Tiesu, prokuratūras un ministriju aizsegā.

  2. Anonīms trollis saka:

    Kam tas ir izdevīgi?

  3. Politikas eksperts Ījabs saka:

    Grantiņ, radi savu troļļu armiju, kas interneta vidē cīnīsies pret čekistisko 4.maija režīmu. Rīt (ceturtdien) varētu sarīkot komentāru “uzbrukumu” avīzēm un portāliem. Virtuālā “uzbrukuma” objekti: partija “Vienotība”, Āboltiņa, Viņķele, Straujuma un Berjozkins.
    Piektdien būs cits objekts un cits uzdevums. Došu ziņu.
    .
    .
    Admins
    LRTT tikai to vien dara, kā izgaismo šos neliešus, bet kāpēc tu to nedari, “ziņu devēj” ?
    Tu būsi viens no tiem, kurš pēc kaujas bazūnēs kā dižais cīnītājs ?!

  4. dūrīte saka:

    Drošības policija savas kompetences ietvaros analizē procesus informācijas telpā, t.sk. veic pasākumus ar mērķi identificēt “troļļu” aktivitātes Krievijai labvēlīgu politisko un ideoloģisko viedokļu radīšanai Latvijā, bla, bla, bla, un bla, bla, bla, jo kaut kā no Valda Freimentāla, līdzīgi kā no akadēmiķa Induļa Roņa un daudziem citiem cilvēkiem, rakstītā par pašas spices noziegumiem mūk prom kā velns no krusta: DP ir saistīta ar Rīgas Latviešu Biedrības prettiesisko un brutālo likvidāciju 1993. gada 18. februāra naktī un komunistu pretlatvisko nezvēru
    viltus biedrības radīšanu, lai nepieļautu likumīgi atjaunotās RLB darbību pēc 1938. gada statūtiem.
    Šis noziegums pret latviešiem pārtrauca demokrātijas attīstību mūsu DZIMTENĒ un ievadīja komunistu nekontrolējamas patvaļas laikus.
    Vienīgā opozīcija čekas nezvēriem tika likvidēta un MĀMUĻA pārvērtās par pamāti. Ļaunu, divkosīgu, pretlatvisku – padomju nomenklatūras visvarenības un nesodamības cietoksni.
    Viltus biedrības VILTUS statūti garantē LATVIJAS PSR nelikumību turpināšanu. Tiesu, prokuratūras un ministriju aizsegā.
    ——————

    Atgādināsim, ka līdz šim nav atklātas skaļāk zināmas tiesneša Jāņa Laukrozes un advokāta Aināra Platača lietas. Tas arī raksturo, kāda ir Latvijā policija, prokuratūra un tiesa. Nemaz nerunājot par jaunāko laiku acīmredzamām maksātnespējas administratoru, tiesnešu, tiesu izpildītāju, prokuroru mahinācijām, kur pie varas esošie domā nevis kā apkarot šo noziedzības veidu, bet pašiem iebāzt kabatā kukulīti vai iegūt dāsni apmaksātu darba vietu kādā no ostām.

  5. anonīma persona saka:

    Kāda DP sadarbības iestādes amatpersona, kura nevēlējās atklāt savu vārdu un amatu, raksturoja Normundu Mežvietu kā Edgaram Rinkevičam un Aivaram Gardam līdzīgu vīrieti, kurš personīgā dzīvē dzīvo bez sievietes un slēpjot savu deģenerāta orientāciju, bet publiskā telpā izmanto ar šaurām pierītēm raksturīgu cilvēku vispārīgas frāzes.

  6. no malas saka:

    Vērtēs Millera prasību pret Manfeldi saistībā ar mūzikla “Cukurs. Herberts Cukurs” tekstiem

    Liepājas tiesa šodien plkst. 11 vērtēs producenta Jura Millera prasību pret Andru Manfeldi (Ugāri) par autortiesību atzīšanu un kompensācijas piedziņu saistībā ar viņai samaksāto autoratlīdzību par mūziklam “Cukurs. Herbets Cukurs” sarakstītajiem dziesmu tekstiem, ko autore tomēr nav atļāvusi izmantot.

    Kā aģentūrai LETA iepriekš pastāstīja Millers, viņš no Manfeldes tiesas ceļā mēģinās atgūt 500 eiro, ko viņš rakstniecei samaksājis par mūzikla dziesmu tekstu radīšanu. Darbs pie tekstiem ticis pabeigts, taču Manfelde Ukrainas notikumu, kā arī 16. marta norišu iespaidā liegusi Milleram tos izmantot.

    Viņš pastāstīja, ka vērsies tiesā, jo Manfelde nav izpildījusi likumā par autortiesībām paredzēto. “Likums dod autoram tiesības brīvi rīkoties ar savu autordarbu, tostarp – arī atsaukt izmantošanu. Taču, ja autors izvēlas šādi rīkoties, viņam pienākas segt darba izmantošanu saistītos zaudējumus,” sacīja producents.

    “Es te nerunāju par peļņu un zaudējumiem, bet gan par naudu, kas Manfeldei tika pārskaitīta par dziesmu tekstu izmantošanu un ko viņa atteikusies atmaksāt,” sacīja Millers.

    Kā norādīja Millers, viņš situāciju mēģinājis risināt mierīgā ceļā, piedāvājot vairākus scenārijus, taču Manfeldei neviens no tiem neesot bijis pieņemams. “Lai atgūtu atpakaļ naudu, man nekas cits neatlika, kā vērsties tiesā,” uzsvēra producents.

    Kā vēstīts, Millers iepriekš paziņoja, ka rudenī pirmizrādi piedzīvos mūzikls par Herbertu Cukuru. Pie libreta izstrādes tika piesaistīta rakstniece Manfelde, taču viņa Cukura pretrunīgās personības dēļ nolēmusi sadarbību pārtraukt. Pēcāk kā mūzikla dziesmu tekstu autors tika piesaistīts dzejnieks Pēteris Draguns

  7. Ernests saka:

    Latvijā pieņemts likums par pareizticīgo Ziemassvētkiem!

    Saskaņas centrs katru gadu(!) izsniedz šos grozījumus, un tagad viņiem pēkšņi piebalsojuši Lemberga ZZS, Sudrabas NSL, daļa no Bondara LRA, daļa no Vienotības. PRET balsoja Nacionālā Apvienība un Artuss Kaimiņš.

    Bet čekists Latkovskis(NA) kā vienīgais no Nacionālās Apvienības ļāvās savam čekista kārdinājumam un iedeva liktenīgo 50 balsi.

    https://www.facebook.com/NacionalaApvieniba/photos/a.129508737173665.7173.118130241644848/322565721201298/?type=1&theater
    .
    .
    Admins
    Enerģija nekur nezūd. Kad ļaunums sasniedz kritisko punktu, viņš iznīcina pats sevi.
    Visi šie drazas ņems ļaunu galu. Novēlēsim viņiem saņemt to, ko pelnījuši.
    Šie lopi cenšas Latviju pataisīt par krieviju, jo tikai ar šo krievžīdu palīdzību tādi brigmaņi un godmaņi var saglabāt savas bagātības un dzīvību.

  8. Ārprāc-87 saka:

    Padomājiet tik – ne tikai krievu militāristu dēli, bet nu jau arī visādi Hosami Abu Meri atbrauc uz Latviju, tiek Saeimā un mūsu tautas vietā pieņem lēmumu par to, ka pareizticīgo svētki ir latviešu svētki.

    Viņi paši sev paraksta spriedumu…

  9. Miervaldis saka:

    Mežvids joprojām tic komunisma idejām, tādēļ neuzskata, ka nepiedzīvos vecumdienas!

  10. Miervaldis saka:

    Admin – pareizi teikt.Kad krievijā sāksies pilsoņu karš, Ivaram Godmanim beigas.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *