Pederasts, kurš apkauno Latviju

www.tautastribunals.eu-1411Neiedomājams pretīgums radās, kad izlasīju Latvijas ārlietu ministra Rinkēviča “paziņojumu” pasaules sabiedrībai, ka viņš ir gejs- latviski tas skan mazliet savādāk- PEDERASTS. Ar to, izrādās, vēl bija par maz, viņš vēl piebilst: “Es esmu lepns, ka esmu gejs.”*** Tas nepārprotami norāda uz šī cilvēka garīgo debilitāti.

Rinkēvičs,Ārlietu ministrs, Pabrika, Āboltiņa, LRTTDomāju, ka lielākai daļai, kuri sevi uzskata par cilvēkiem un tic Garīgajām vērtībām, tas izsauca pretīgumu un arī nožēlu, ka tāds perverss gara kroplis reprezentē Latviju.

LRTT šim noziedzniekam jau sen uz viņa “izmocītas” fizionomijas ir uzspiedis zīmogu: “Tiesājams kā nodevējs.” Izmocītās tāpēc, ka ļaunais vieplis, kas viņā mīt, ir no iekšpuses pilnīgi deformējis cilvēka Dvēselei domāto ķermeni.

Esmu rakstījis par iepriekšējās Saeimas sastādīto valdību, kura visa sastāvēja no viepļiem. Gandrīz nevienā no viņiem nemita cilvēka Dvēsele. Toreiz nosēdēju veselu diennakti pie raksta, kuru variet izlasīt šeit: http://tautastribunals.eu/?p=7457

Visas Latvijas valdības sastāda krievžīdiskā Krievija un Izraēla, kaut arī meistarīgi tiek visa vaina novelta uz “sapuvušajiem” Rietumiem. Latvijas izzadzēji visi ir 100% krievžīdi un latviešu komunisti, kuri ir tās pašas sistēmas “darbinieki”. Šodienas Krievija un Izraēla ir viens veselums un balstās tieši “gejismu”- dabīgo debīlismu.

Putins ir visīstākais pederasts https://www.youtube.com/watch?v=Btk_-BG47k8 un arī krievžīds, tāpat kā visi viņa bandas biedri.

Ne tikai ekonomiskā, bet arī politiskā elite sastāv vienīgi no hazāržīdiem- krievžīdiem, sākot no ārlietu ministra Lavrova un beidzot ar sūtni Latvijā- Vešņakovu.

Rinkēvičs, Pabriks, Circene, Viņķele, Latvija, Saeima

FOTO: Iepriekšējā valdība. Pēc savas dziļākās būtības viņi visi ir pederasti- latviešu tautas bendes !

Rinkēviča negaidītā atzīšanās ir cieši saistīta ar Krieviju un Izraēlu. Tas ir vajadzīgs žīdiskajai Krievijai, lai turētu Latviju “grožos”. Vietējā prese, kuru kontrolē krievžīdi, Rinkēviču speciālai taisa par briesmīgi drosmīgu Ārlietu ministru, kurš spējis izsludināt Krievijas “zvaigzni” žīdu Kobzonu par nevēlamu personu.

Taisni vai smiekla asaras riešas acīs par šo pederasta Rinkēviča varoņdarbu !

Tam visam ir savs krievžīdu “aizsegs”, lai netiktu darīts tas, ko nesen rakstīja tribunāls šajā i- vietnē.

Lūk, šajā rakstā jūs variet lasīt to, kas būtu bijis jādara Latvijas Ārlietu ministram(ja Latvija būtu latviešu valsts) un redzēt arī viņa sātanisko viepļa fizionomiju: http://tautastribunals.eu/?p=21839

LRTT i-vietni lasa visi lielie specdienesti un izdara savus secinājumus… .

Garīgajā plaknē Latvija(latviešu tauta) ir Lielvara un tāpēc arī tādas bailes no mums.

LavrovsSvētajos Rakstos ir teikts, ka: “vīram gulēt ar vīru ir nāves grēks”.

Rinkēvičs ir Latvijas kauna traips visas pasaules acīs.

UZMANĪBU !!!

Tieši to arī vēlējās panākt noziedzīgās valstis- Krievija un Izraēla.

FOTO: Lavrovs. Visas Krievijas amatpersonas ir krievžīdi- Hazārijas pēcteči.

Garīgajā Pasaulē patreiz norit drausmīga cīņa starp Ļauno un Labo. Šīs cīņas atskaņas atbalsojas arī laicīgajā dimensijā.

Lūk, kārtējais pierādījums tam, ka latviešu tauta pieder pie Gaismas spēkiem: http://www.kasjauns.lv/lv/zinas/170321/martins-brauns-savilnots-ko-tadu-var-piedzivot-tikai-reizi-muza

Kāda tāla tauta laviešu komponista radīto mūziku pieņem par savu HIMNU !

Tas ir neiedomājams spļāviens sātanistiem tieši sejā un uzvara pār viņiem !

Un šajā brīdī, kad ļaunie pazemo Latviju, tiek arī publicēta gara intervija ar HIMNAS komponistu- Mārtiņu Braunu.

Izlasiet šo vienreizējo interviju un jūs sapratīsiet cik vareni mēs esam !

Intervijai ir ļoti liels pozitīvs uzlādējums !!! Komponista Brauna teiktais liek nodrebēt ļaunajam un radīt cerības latvietim, ka viss vēl nav zaudēts. To arī visu laiku cenšas latviešos “ielikt” Latvijas Republikas tautas tribunāls.

Vai nav vienreizēji vārdi, kurus citē Brauns: Kā teica mans kolēģis Vilnis Šmidbergs vēl padomju laikā: “Komunisms sabruks, bet tā agonija būs briesmīga.” Es uzskatu, ka tagad ir tā agonija. Joprojām! Bet tā pāries.”

Raksta beigās divi mazi izvilkumi no intervijas, bet labāk izlasi visu, nenožēlosi.

Latviet, mēs iznīcināsim šo krievžīdisko komunistu sērgu !!!

Mēs kļūsim par PROMITEJU visām pasaules tautām !

Sirdsapziņa no mums prasa tikai to mazumiņu: Pastāvēt Patiesībā !

Vai TU, latviet, tagad saprati, kāpēc mūs neieredz divas asinssuņu tautas ???

L. Grantiņš     08.11.14.

*** Šis nožēlojamais dabas kroplis apkauno visu vīriešu dzimtu, nemaz jau nerunājot par mūsu valsti !

LatvijaMārtiņš Brauns, Raimonds Paule, imants Kalniņš, čaks.– Vai ir kaut kas tāds, kas jūs joprojām tracina?
Brauns:– Mani grūti satracināt. Bet vispār mani tracina sīkumi. Braucot es ārdos pie stūres. Mani tracina meli, nepildīti solījumi. Neciešu parazītus. Cilvēkiem ir divas lielas nelaimes – bailes un meli. Aiz bailēm cilvēks taisa briesmu lietas. Un no meliem ceļas baigais ļaunums. Es nemeloju. Varbūt ir kādi sīki nieka meli, pirmās nepieciešamības meli. Bet, ja man jāmelo, es labāk neatbildu. Klusēt un melot ir milzīga atšķirība.

– Jūs nejūtat to kopējo noskaņojumu kā lielu vilšanos un piekāpšanos materiālā priekšā?
Brauns:– Vilšanās ir pilnīga un absolūta. Bet tā jau nav bezizeja un bezcerība! Šo grūto periodu ar visām prombraukšanām un visu pārējo latvieši izdzīvos. Kā teica mans kolēģis Vilnis Šmidbergs vēl padomju laikā: “Komunisms sabruks, bet tā agonija būs briesmīga.” Es uzskatu, ka tagad ir tā agonija. Joprojām! Bet tā pāries.

Catalunya

https://www.youtube.com/watch?v=QzLZCQmoUhY

jānis vanags,eva ālere, tālivaldis tālbergs,aleksejs ļedjajevs,aivars garda,juris lapinskisANTIPASAULE !!!

krievi,komunisti,latvijaPaskaties, latviet, šo video un tu sapratīsi, kas ir krievžīdisms ar komunistiem priekšgalā: https://www.youtube.com/watch?v=NEWt2IMDj_4 Par šiem Putina mēsliem stāsta kāds krievs, kuram miesa nav piesārņota ar krievžīdu gēnu un alkoholu.

Un nekad neaizmirsti, ka prezidents bērziņš, straujuma, godmanis, kargins, krupņikovs, peters, zālīte, zaharjins, āboltiņa un visi pārējie, kuri atrodas pie varas grožiem, ir komunisti un “peld” latviešu tautai nozagtā naudā.

Viņi ir tie komunistiskās agonijas radītāji, par kuriem sacīts M. Brauna intervijā, un, kuri ir fiziski jāiznīcina.

Ja ES un ANO to neredz vai negrib redzēt, tad tautai jāņem rēķinu noslēgšana savās rokās.

krievžīds, godmanis, borovkovs, rīga , krievija,maskava.Komunists nav cilvēks, viņš nav arī zvērs, bet gan ESĪBAS kroplis, kurš ir spējīgs radīt tikai ciešanas.

FOTO NOSAUKUMS: Velnaģīmis !

Un tāpēc viņus iznīcināt, tāpat kā nacistus, nav ne tikai grēks, bet gan pienākums, jā, katra godīga cilvēka pienākums, lai mūsu bērni un mazbērni varētu dzīvot tīrā vidē un veidot latvisku Latviju !!!

Nāvi komunistiem un krievžīdu okupantiem,- Latvijas bendēm !!!

LRTT     09.11.14

============================================================================

Un šeit: ko krievu akadēmiķis saka par šiem putinveidīgajiem bandītiem.

Arī Latvijā visi informācijas līdzekļi kalpo tam, lai vairotu melus pret latviešu tautu.

Visi info-rupori ir jāslēdz un to vadītāji jātiesā par tautas nodevību.

Sodam jābūt vienam- ASM.

https://www.youtube.com/watch?v=gHLfN9aNkaA

 

You may also like...

7 komentāru

  1. Māris M. saka:

    Varam tikai iztēloties, kas par spēcigu straumi uz Putina propagandas dzirnavām Krievijā ir šī pedrasta atzīšanās. Krieviem, kas pamazām sāk nostāties pret Putina politiku, atkal būs stimuls “glābt tautiešus” no pederastiem latviešiem, kam nekas cits nav prātā, kā dupsēt krievu puišeļus un liks domāt, ka krievu dibeni vispār šeit ir apdraudēti. Kaut kā tā. Bet, manuprāt, tas nav galvenais mērķis visai šai sāgai.

    Kūmiņš (Lato) neko tāpat vien nedara. Viņa aste ir iepiesta spīlēs tāpat, kā šī ārlietu pediņa zvani (kurš gan apgalvo, ka atzinies no brīvas gribas), tāpēc jebkādas darbības notiek pēc “spīļu operatora” noteiktās kārtības (Spīles var būt gan burkāns, gan pātaga ēzelim, gan abi kopā).
    Šis gadījums ar Lato L. un Rinkēviču lieliski parāda sistēmas darbību, kas ir kā domino efekts – “operatoram” pagrūžot pirmo kauliņu, ķēdītē apgāžas iepriekš labi pārdomāti izkārtotie pārējie kauliņi, pēdējam kauliņam trāpot pa izraudzīto mērķi. Šoreiz, tāpat kā daudzas citas reizes, pirmais kauliņš, kurš iekustina visu ķēdi, ir Lato. Šinī gadījumā mērķi varētu būt vairāki. Kādi tie ir, gan jau vēlāk atkal redzēsim.

    Pediņi Rinkēviča vecumā ir riska grupa. Agrāk VDK viņus meklēja īpaši, jo neviens nav tik uzticams kalps čekistiem, kā tas, kurš zina, ka pēc nonākšanas cietumā par pederastiju, viņu tur sagaida visai drūma nākotne. Tāpēc nevajag brīnīties par visai garo perversuļu sarakstu VDK ielikteņu – politiķu aprindās.
    Šādi cilvēki ir izdevīgi arī no cita viedokļa – viņu smadzenes strādā savādāk nekā to cilvēku smadzenes, kuriem ir ģimene, bērni un normālas, cilvēcīgas seksuālās attiecības. Šādi kroplīši tiek izmantoti daudzu valstu specdienestu vajadzībām, jo viņiem pietrūkst atsevišķu jūtu, kuras ir normāliem cilvēkiem jūtu komplektā. Daudzu uzdevumu izpildei parasta cilvēka domāšana var nederēt, tā var pat kaitēt, izpilde var būt apdraudēta, neiespējama.
    .
    .
    Admins
    Lūk: “viņu smadzenes strādā savādāk nekā to cilvēku smadzenes”
    Tu esi visu pareizi sapratis.
    Tas ir tas “punkts” visā šajā problēmā, ka pederastu smadzenes strādā pilnīgi uz citām frekvencēm.
    Viņi nav cilvēki, bet gan surogāti, kuri ir Sātana radīti.
    Viņi nav spējīgi radīt pēcnācējus… .
    Sātans(un arī sātanisms) ir reāla un pat fizsiski tverama būtne.
    Un Rinkēvičs ir viena no šīm kreatūrām.
    Visi šie drazas ir ļaunuma iemiesojumi… .
    Viņi kalpo, lai iznīcinātu latviskumu un mūsu tautu kā tādu.
    Kas attiecas uz Lato Lapsu, tad, viņš ir visīstākais sātanists- čekistu radīts izdzimtenis- latviešu tautas bende.

  2. zināšanai saka:

    Baumo, ka arī bijušais DP šefs Jānis Reiniks ir pederasts un tieši tāpēc daudziem valsts pārvaldē strādājošajiem pederastiem ir augstākā pielaide valsts noslēpumiem. Ja tā ir taisnība, tad Latvijā pie varas ir pedarastu un pedofilu politmafija.
    Pirms 9 mēnešiem precīzi izteicās bijušais KNAB priekšnieks Normunds Vilnītis, ka “Latvijā pastāv pedofilu mafija”. Citāds no avīzes “Diena”: “Savukārt uz jautājumu, vai Latvijā pastāv pedofilu mafija, Vilnītis uzsver: “Es gribu teikt, ka jā. (..) Ļoti ietekmīga.”

  3. Ilmārs saka:

    Spēlīte ir vēl rafinētāka. Savulaik sācis karjeru kopā ar ieroču tirdzniecības mafiju un ar cietumnieku ekspluatāciju ražošanā, šis personāžs meklē iespēju ‘nomazgāt’ savu krievisko piederību un darbību Eiropas acīs ar dažādiem lētiem un histēriskiem paziņojumiem. Kārtējais Krievijas ebreju dubultaģents, līdzīgs Vaiderei, Kalnietei utt. Turklāt pederastija daudz vairāk visos laikos bijusi izplatīta un piekopta Krievijā, nekā Eiropā, tieši tāpēc par to tur tik daudz runā un pret to tik nikni cīnās. Tauta instinktīvi jūt pederastu psicholoģiskās īpašības – nodevīgumu, melīgumu, tieksmi ņirgāties par līdzcilvēkiem, un tāpēc nevēlas tos redzēt politikā.
    .
    .
    Admins
    Putins ir pederasts- pedofils un šeit pieminētās īpašības ir krasi izteiktas.

  4. V saka:

    Pederastu nekaunībai nav gala un malas http://www.delfi.lv/news/comment/comment/jolanta-cihanovica-rasnacs-un-tuksums.d?id=45218070 . Tiek skaidrota sātaniska demagoģija, ka Latvijas ekonomiku varot stiprināt viendzimuma pāri. Kārtējo reizi NA un Rasnačs tiek apvainoti sadarbībā ar Kremli un apvainoti Latvijas iedzīvotāju aizbraukšanā. Nav jau mums tik daudz pederastu, lai tiem aizbraucot valsts paliktu tukša. Olivers Everts, pazīstams TVNET dirsāpūtēju aizstāvis pauž vēl briesmīgākus suņa murgus, ka homoseksuāli pāri radot bērnus https://oliverseverts.wordpress.com/2014/11/11/mazs-un-drosmigs-solis-rinkevicam-liels-solis-latvijai/ . Te labi redzams, kur noved pederastiska politika, rinkēvičs nebūs tas, kas uzstājīgi prasīs Mistral nepārdošanu krieviem. Pediņi tak nevar būt Dzimtenes aizstāvji.

  5. Jens Z saka:

    Izcēlusies gandrīz vai panika/ histērija sakarā ar tautas prasību pēc Rinkeviča atcelšanas no ministra amata un Ojāra Kalniņa gaidāmo apstiprināšanu šajā amatā. Rinkevičs par savām prioritātēm deklarējis dzimumu vientiesības jautājumus, tāpēc ārlietu ministra amats viņam nav piemērots. Lai cīnās par tām savām ‘tiesībām’ darbodamies attiecīgās organizācijās, nevis izmantodams ārlietu ministrijas administratīvos resursus ģeķību dzīšanai tādā brīdī, kad Eiropai ir nopietnas drošības problēmas un kad no Latvijas ministriem vēl papildus lielu darbu prasīs ES prezidentūra.
    Neprofesionāli ir Latvijas ES prezidentūras priekšvakarā ārlietu ministram nodarboties ar personīgās netīrās veļas publisku mazgāšanu, ne jau tādam nolūkam viņu uztur nodokļu maksātāji, un ne tamdēļ, lai regulāri apmaksātu orģijas ārzemēs viņa t.s. partneriem, kas pat pieņemti darbā ārlietu ministrijā! Cik man zināms, par šo jautājumu notiek pārbaude.Te ir maigi izsakoties, interešu konflikta pazīmes. Un bez tam nenopietni un bezatbildīgi ir šim ‘ministram’ publiski apcerēt sava d.rsas cauruma problēmas tā vietā, lai risinātu Eiropai patiešām šobrīd nozīmīgus drošības jautājumus. Rinkevičs diemžēl profesionālajā jomā sevi parādījis kā mucā audzis un pa spundi barots, tāpēc cilvēki pieprasa laicīgi viņu no amata atcelt un iecelt par ministru cienīgāku pārstāvi kaut vai no tās pašas Vienotības deputātu vidus.
    Rezumēsim: politisks priekšnoteikums vispār jebkādām diskusijām par Straujumas rosināto partnerattiecību ‘regulēšanas’ jautājumu ir Rinkeviča krišana (nevis grēkā, bet atkāpšanās/atcelšana no amata, taisni tāpat, kā Cilinski piespieda par cienījamu lietu, nevis apkaunojošu) un Ojāra Kalniņa apstiprināšana Ārlietu ministra amatā. Bez tā Saeimā valdībai diez vai būs iespejams runāt kaut vai tikai par tīri heteroseksuālu partnerattiecību ‘regulēšanu.’

  6. Jens Z saka:

    Aicinu visus atbalstīt facebook grupu ar nosaukumu ‘Rinkevičam jāatkāpjas no ārlietu ministra amata’ https://www.facebook.com/RinkevichStepDown .

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *