Atmodas aktīviste Valija Veldre aizgājusi Mūžībā

Atmodas aktīviste Valija Veldre

Tā zāle, kas pļauta, tā mūžam nezaļos

Tas cilvēks, kas miris, tas mūžam necelsies

 No mums aizgājusi uzticama Latvijas un latviešu tautas aizstāve Valija Veldre. Atmodas laikā nenogurstoši centās darīt visu, kas veicinātu latviešu tautas brīvības atjaunošanu. Valijas Veldres paaudzei nav nācies piedzīvot Latvijas uzplaukuma gadus, ja neskaita bērnības- Ulmaņa laikus. Valija Veldre un daudzi citi neskaitāmi tūkstoši latvieši tika no Latvijas komunistu neliešiem- slepkavām piekrāpta. Mūža beigas tika pavadītas nabadzībā, kamēr komunistu nelieši izpārdeva un izzaga Latviju un latviešu tautu. Mūsu uzdevums ir atriebt komunistu neliešiem, kuri kļuva par miljonāriem uz latviešu tautas rēķina. Šeit nerunāsim par tādiem neliešiem kā G. Ulmanis vai Godmanis, bet par Liepājas valdošās mafijas komunistu neliešiem kā Sesku, Aizezeru, Vaiteiku u.d.c, kuri, slepkavojot un zogot, kļuva par miljonāriem, bet Liepājas pilsēta par Eiropas gružkasti. Visu šo nelietību piesedz Liepājas masu mēdiji. Liepājas laikraksts “Kurzemes vārds” un interneta vietne www.Liepājniekiem.lv ir nekas vairāk kā strutojošs augonis latviešu tautas miesā. Vai tas ir prātam aptverams, ka Liepājas Domes priekšsēdētājs strādā 16 amatos un saņem 394 tūkstošus latu gadā. Uz šo komunistu kropļu rēķina ir daudzu cilvēku dzīvības un Latvijas valsts bojā eja.

Žēl, Veldres kundze, ka Jūs savas vecumdienas nepavadījāt pārticībā un latviskā Latvija, par kuru Jūs cīnījāties un kuru mums visiem atņēma komunistu nelieši. Bet pienāks arī diena, kad šie nelieši saņems pelnīto. Karātavu koki jau ir nobrieduši. Priekš šiem neliešiem pat lodes būs žēl. Nekādi starptautiskie likumi šos neliešus neaizstāvēs no pakāršanas, jo zvērības, ko viņi(komunisti) ir pastrādājuši pret latviešu tautu, ir prātam neaptveramas !!!

Veldres kundze, lai Dievs Jums stāv klāt “Tajos Ceļos” pa kuriem Jums jāstaigā patreiz. Mēs zinām, ka Jūs arī no TĀS PUSES centīsieties cīnīties par mūsu tautas pastāvēšanu.

 L. Grantiņš

08.08. 2010

You may also like...

9 komentāru

  1. Miervaldis saka:

    Veļu laikā šī sieviete tiks pieminēta!

  2. garāmgājējs saka:

    Lai vieglas smiltis…

  3. Doktors saka:

    Lai vieglas smiltis Valijai, bet palīdziet arī Grantiņam! Viņam kārtējais slimības saasinājums. Zvnbiet uz to trakomāju, kur viņu nesen apārstēja. Lai iedod vēl kādas šprices, kas nomierina šizofrēniķus.

  4. arejs saka:

    Visvairāk jau doktoram vajadzētu domāt par sevi.Jaunās tautas
    nelaimes sākās-,,lielā,,domāšana par citiem,par sevi aizmirst.

  5. Doktors saka:

    Un arejam ar kādu špricīti iedodiet. Tas ar laikam no turienes tikko izbēdzis.

  6. to Doktoram saka:

    Labāk būt šiziķim ,nekā oligo,jo tā ir elites kaite.No “turienes”nebēg,jo ārstēšana nav cietums un ir brīvprātīga.
    Piespiedu bija tavā PSRS.

  7. Es saka:

    Pazinu Valiju, godājama sieviete! Linard, tev laiks pie daktera!

  8. latvietis saka:

    Lai Valijai Veldrei ir vieglas smiltis. Mēs ticam, ka Valija Veldre var kontaktēties ar Visaugstākiem Spēkiem un Svētais Gars sūtīs Latvijai vēl vienu atmodu. Te jau bija publicēts Finka pravietojums, ka būs liela atmoda, kas tiks noslāpēta ar tādiem kā Godmanis, Borovkovs. Taču pēc tam nāks jauns, daudz spēcīgāks atmodas vilnis, kuru nebūs iespējams noslāpēt. Un kad tā piepildīsies, atnāks Jēzus. Mēs turpinām tam ticēt un gaidīt šo atmodu.

  9. A.Balts saka:

    Dziļā cieņā pieliecam galvas, godinot aizgājēju! Lai mūžam nezūd tautas piemiņā viņas un citu Latvijas patriotu vārdi un darbi!!!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *