LRTT. Atriebība neizpaliks

Zaļš, tautastribunals.euVai kaunīgi klusēsim par šo sarkano izvirtuļu morāli ?

Linards Grantiņš, LRTT, Latvija

(Raksts veltīts ievietotajam FOTO.)

Viņi, protams, ka grib panākt to, lai visi klusētu, un ne tikai klusētu, bet pat slavinātu viņus.

Nekā nebūs, nodevīgie karātavu kandidāti, mēs runāsim tieši to, ko redzam un izjūtam uz savas ādas.

Šo i- vietni un personīgi mani komunistiskā krievžīdu varza ir centusies apklusināt jau daudzas reizes, bet bez panākumiem. Ja kādam liekas, ka es izsakos pārāk brutāli, tad viņam ir sveša morāle un trūkst taisnības izjūta, vai arī viņš tā attaisno savu gļēvumu.

Lai augs dotu bagātīgu ražu, tas ir jādēsta īstajā laikā un pareizajā augsnē. Ja sēsi rudenī vai ziemā, viss aizies postā… . Ja runāsi ne tur un ne tā, tad teiktie vārdi ir vējā, kaut arī izkliegti pilnā kaklā. Ir jārunā precīzi, laikā un ar mērķi.

Pats galvenais neglaimot, bet saukt lietas īstajos vārdos, tad sacītais iedarbojas ar maģisku spēku. Īstenībā- skaļi izteiktais „vārds” ir vistiešākā maģija.

Ir vietā atkārtot A. Kavača sacīto: „Jāatzīst, ka aizvēsturiskā kūru globālā lielvalsts Triloka varēja izaugt tikai uz ļoti stingra morālā pamata. Vājinoties un sabrūkot dievišķajam pamatam, sabruka arī Triloka.”

Tas attiecas uz patreiz valdošo izvirtuļu, zagļu un slepkavu bandu, kura ir amorāla, sākot no A un beidzot ar Z, tātad, viņa ies bojā.

Atmaksu nespriedīs tribunāls, bet gan pašu noziedznieku radītie apstākļi- darbi. Nekur neviens Latvijas izlaupītājs neizspruks.

Iedomājieties vienkāršu piemēru: ziemā tiek „uzvelts” varens sniegavīrs. Lielums norāda uz varenību un spēku. Apkārtējiem „lopiņiem”(arī vientiesīgajiem cilvēkēzeļiem) liekas, ka tas ir neuzvarams un nesagraujams, bet nāk pavasaris un saules stari sagrauj to, lai arī kā tas pretotos, un, lai arī kā to „cēlēji” censtos nosargāt. Tā tas notiks arī ar komunist- sātanisko sērgu, kuri izlaupījuši mūsu Dzimteni un izdzinuši tautu svešumā.

Abas Latvijas augstākās amatpersonas(Bērziņš un Straujuma) ir valsts un tautas nodevēji, kuri kalpo krievžīdiskajam Putina režīmam. Visa latviskā nīdēji, zagļi un slepkavas. Kaut vai šis šodienas raksts norāda uz valsts vadības sabotāžu pret latviešu valsti: http://www.tvnet.lv/zinas/latvija/533456-kritize_premjeri_par_naudas_nedosanu_kremla_propagandas_ierobezosanai_pierobeza

>Rodas jautājums: „Vai viņi ir jānosit(prezidents & premjere) ?”

>Skan drausmīgi, bet, latviet, Tiesiskums prasa savu: viņiem ir jātiek nosistiem !

>Ne jau es un ne jau tu to esi vēlējies, bet viņi paši ir gājuši šo ceļu, kas ved uz tādām beigām.

>Ja tu, latviet, zagsi miljonus un pasūtīsi slepkavības, tad kādas beigas tu gribēsi sagaidīt ?

>Neviens cits, kā viņi paši ir pilnībā iznīcinājuši Tiesiskas valsts pamatus un tāpēc viņi saņems pašu izaudzētos „augļus”– tikt nosistiem kā aptrakušiem zvēriem.

========================================================================

Prezidents, Bērziņš, Straujuma, sekretāre, Saeima.]Foto: Nu, vai tad zemāk ir iespējams krist ? Tāda ir 4. maija kliķes GARĪGĀ MATRICA. Ne jau man un tautai ir jākaunas par šeit ievietoto foto, bet gan šiem izdzimteņiem.

Šeit Bērziņa & Straujumas maukumājas klientes !!!:

(lasīt šeit) Straujumas preses sekretāres vagīnu tuvplānā var aplūkot ikviens

(lasīt šeit) Prezidenta padomnieces kailumus var aplūkot ikviens

========================================================================

Tāds ir Dieva Likums- Karmas Likums: „Ko sēsi, to arī pļausi.”

Un tagad atkārtošu: „Vai klusēsim par valdošās noziedznieku bandas noziegumiem ?”

Nē, mēs nedrīkstam klusēt !

Mums šī izvirtuļu un noziedznieku banda ir jāatmasko un jāiznīcina. Mēs redzam, ka tā ir viena netīra un pretīga sātanistu varza, kura sastāv no viszemākajām „enerģijām”. Viņi- valdošie, sev apkārt ir savilkuši tādus pašus atkritumus, kādi ir paši.

Šeit ievietotais foto uz to norāda.

Lai nokalst mēle tam, kurš iedomāsies sacīt, ka esmu perverss, ieliekot atklātībā šādu FOTO.

Neba es esmu izlaupījis savu Tēvzemi, bet šeit pieminētie un parādītie gara kropļi, kuriem nav tiesības atrasties starp cilvēkiem.

Un es gaidu to brīdi, kad „sniegavīrs” sāks kust, un būšu viens no pirmajiem, kurš atmaksās Latvijas bendēm pēc visiem starptautiskiem LIKUMIEM !

Nu nenāks viņus aizstāvēt nedz Putins, nedz viņa draudzene Merkele un arī ne maoists Borrozo, jo viņi paši atradīsies uz apsūdzēto sola.

Mēs tiesāsim Latvijas bendes sekojot savas Sirdsapziņas balsij: „Iznīcini visu ļauno, ja nē, tad tiksi iznīcināts pats !”

>Tici, latviet, visapkārt notiks drausmīga izrēķināšanās ar valsts izzadzējiem un okupantu atbalstītājiem- komunistiem.

Tā būs Taisnīga un Svētīga Tiesa !!!

L. Grantiņš       LRTT        03.11.14.

===========================================================================

Krievžīdu sātanistu kloāka !

1.2. Putins, Reiniks, āboltiņa, latvija, rossija, Artus kaimiņš.PNG,RīgaTādas būs beigas ari Latvijas komunistiskajiem krievžīdu noziedzniekiem.

Šeit tu vari redzēt Krievijas beigu sākumu, kurš vairs nav apturams:

https://www.youtube.com/watch?v=CE0NOHJcEU8

Priecāsimies par to, jo Karmas Likums ir nostrādājis: Ko viņi(krievi) sēja, to arī tagad pļaus !

Nāvi okupantiem un kolaboracionistiem, lai arī kur viņi būtu !!!

==========================================================================

Koreja, Raimonds Pauls, Latvija,Un tagad atslogosimies un paklausīsimies, ko par šo lietu “saka” korejieši:

https://www.youtube.com/watch?v=jbArkrFZHwg#t=115

You may also like...

12 komentārs

  1. raksts saka:

    Tā kā rakstā links ((lasīt šeit) Straujumas preses sekretāres vagīnu tuvplānā var aplūkot ikviens) neveras vaļā, tad tas meklējams te:

    http://www.puaro.lv/lv/politikas-raksti/jurgis-liepnieksstraujumas-preses-sekretares-vaginu-tuvplana-var-aplukot-ikviens

  2. puaro saka:

    Šie sarkanie izvirtuļi ir visos līmeņos, arī pie izvirtulīgā komunista un latviešu tautas īpašumu priHvaizatora, pašreizējā Latvijas Valsts prezidenta Andra Bērziņa.

    Prezidenta padomnieces Elīnas Egles kailfoto

    http://www.puaro.lv/lv/aprindu-foto-galerijas/prezidenta-padomnieces-elinas-egles-kailfoto

  3. Māris M. saka:

    latvianmodel.lv/index.php?a=1&p=3

    trešā lappuse

  4. valsts noslēpums saka:

    Valsts parāds oktobra beigās – 8,9 miljardi eiro jeb 37% no IKP.

    Pēc aģentūras BNS aprēķiniem, desmit mēnešos valsts parāds ir pieaudzis par 0,8 miljardiem eiro.

    Ordeņu kapituls oktobrī nolēma par nopelniem Latvijas valsts labā piešķirt Triju Zvaigžņu ordeņa 2.šķiru kādreizējam Latvijas premjeram, nākamajam Eiropas Komisijas (EK) viceprezidentam Valdim Dombrovskim.

    Patiesā informācija par aizņemtās naudas kustību un tēriņiem ir aizliegtā tēma.

  5. Eva saka:

    Augstākās tiesas “tiesnešu” – gaiļa Andra Guļāna un vistu Daces Mitas, Jautītes Briedes utt. saīsinātais spriedums Latgalē iespējamā balsu pirkšanas lietā par labu partijas “Vienotības” spices biedram Zaķim daudzos raisījis negatīvas emocijas un jau atskan balsis par nopirkto tiesu, bezcerīgiem mēģinājumiem Latvijā jebkad panākt taisnīgus tiesu lēmumus, jo vienmēr soda tikai “mazos cilvēkus”, bet gandrīz nekad politiķus un “lielos dūžus”. Ar vārdu sakot, uzticība valstij joprojām samazinās. Cilvēki nolād prettautisko režīmu un tās ielikteņus tiesā Andri Guļānu, Daci Mitu, Jautrīti Briedi utt.

  6. to Eva saka:

    Augstākās tiesas “tiesnešu” – gaiļa Andra Guļāna un vistu Daces Mitas, Jautītes Briedes utt. saīsinātais spriedums Latgalē iespējamā balsu pirkšanas lietā par labu partijas “Vienotības” spices biedram Zaķim daudzos raisījis negatīvas emocijas un jau atskan balsis par nopirkto tiesu, bezcerīgiem mēģinājumiem Latvijā jebkad panākt taisnīgus tiesu lēmumus, jo vienmēr soda tikai “mazos cilvēkus”, bet gandrīz nekad politiķus un “lielos dūžus”. Ar vārdu sakot, uzticība valstij joprojām samazinās. Cilvēki nolād prettautisko režīmu un tās ielikteņus tiesā Andri Guļānu, Daci Mitu, Jautrīti Briedi utt.
    ———————-

    Tagad, kad dažiem tūkstošiem juristu izdevies sev izbīdīt izdevīgus likumus, kas dod iespēju kopā ar Solvitu Āboltiņu un Dzintaru Zaķi iebīdīt ļoti naudīgās vietās savējos, lai nosargātu varu un sazagto, sabiedrība tiek pieradināta pie domas, ka Augstākās tiesas Administratīvo lietu departamenta kompetencē ir pārdalīt mandātus. Ar to, ka Andra Guļāna ģimenes draugs Satversmes Aizsardzības biroja šefs Jānis Maizītis lemj, kam dot vai nedot pielaidi valsts noslēpumam un līdz ar to iespēju būt par ministru ir par maz. Apetīte aug ēdot un vēl gribas uz mūžīgiem laikiem padarīt par savu privātīpašumu arī Saeimu, liedzot ienākt tur viņu nelietību atmaskojošiem Saeimas deputātiem. Solvita Āboltiņa jau nodemonstrēja kā Junkuru pastūma malā, pašai paliekot pie siles.

  7. valsts noslēpums saka:

    Rīgas budžeta deficīts kļūst lielāks, reālu atbalstu cilvēkiem noraida.
    Saskaņā ar Rīgas pilsētas pašvaldības 2013. gada publisko pārskatu, saistības jau ir sasniegušas 130% no Rīgas budžeta ieņēmumiem.
    Kā skaidrot arī faktu, ka tieši vairākās SASKAŅAS vadītajās pašvaldībās un novados, kur SASKAŅA gūst visaugstākos rezultātus Saeimas vēlēšanās, ir vislielākais emigrantu skaits, pastāv vislielākā ekonomiskā stagnācija, ir milzīgas alkoholisma, bezdarba un nabadzības problēmas?

  8. Zeks saka:

    Raksta virsraksts varēja būt tiešāks. Vai tad attiecībā uz parazītiem būtu lietojams vārds „atriebība”? Vai nositot asinssūcēju odu, kurš sūc mūsu asinis, mēs sākām, ka atriebāmies vai vienkārši, ka nositām? Attiecībā uz parazītiem – žīdu dzemdētajiem pederastiskajiem
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=6FihVTpQI30#t=11 komunistiem un to perversajiem atbalstītājiem, kuri uzmetušies Latvijai un sūc tās asinis, par vienīgo pareizo lietojamo vārdu un rīcību uzskatu – iznīcināmi.
    Pret komunistiem nevar būt runa ne par kādu atriebību, bet gan par pilnīgu to iznīcināšanu.
    Ļaunums ir jāiznīcina saknē un to nedarot mēs paši kļūstam par noziedzniekiem:
    ” 5:45 Mēs noteicām kā viņiem spriest: dzīvību pret dzīvību, aci pret aci, degunu pret degunu, ausi pret ausi, zobu pret zobu un ievainojumu – līdzīgu pret līdzīgu. Tas, kas no atmaksas atsakās, ir devis žēlastības dāvanu, sev par atlaidi. Bet tie, kas nespriež tiesu saskaņā ar Dieva likumiem, ir likumpārkāpēji.”

    P.S. Vai nevarētu izveidot kādu skaidrojoša (vārdnīcas tipa ) rakstu. Piem., ko saprotam ar vārdu „žīds” – nacionalitāti, reliģisko piederību vai dzīvniecisku psiholoģisko tipu. Ja pēdējo, tad bildē (abās pusēs pornobildei) redzamie komunisti klasificējami arī kā žīdi. Un secinājums izriet loģisks, ka Latviju pārvalda (okupējuši) žīdi. Tad kā pareizi viņus saukt – žīdlatvieši, latviešžīdi, vai kā citādi?
    Krievisks skaidrojums vārdam „žīds”:
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=ODhydcWhg5c#t=111
    Nevaru atrast skaidrojumu vārdam „krievs”. Runājot par krieviem – ko man saprast ar šo vārdu „krievs”? Uzturēšanās vietu (piem. Krievija). Nacionalitāti? Tad kuru no daudzajām krievu nacionalitātēm:
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=q6X2p411qp8#t=1477
    Un atkal nesaprotu kāda nacionalitāte ir Latvijā komunistu ievazātajiem krievvalodīgajiem.
    Tātad, ja Latvijā sirojošajiem krievvalodīgajiem (nepilsoņu varza) nav nacionalitātes
    http://lurkmore.so/images/3/3a/Latvija_AlienPass1.jpg
    kas viņi tādi ir? Okupanti? Kolonizatori? Arī krievi tie nav jo (citāts no Филиппов В.В.Занимательное Различение или Искажения нашего времени.2011. 148.lpp.):
    „Этим вы видите, что русские – это изначально не одна конкретная нация, а общность людей, проживающих на территории Руссии и говорящих по-русски. Оттого, если русский постоянно проживает, например, в Германии, то это уже по определению не может быть русский. И об этом надо знать тем, кто хочет навсегда покинуть Руссию. Кроме того, это значит, что не может быть и русского национализма, поскольку это уже абсурд.”
    Šeit var redzēt kas ir tas ar ko es esmu arī praktiski saskāries (man acīs skatīdamies apgalvoja, ka jūs latvieši visi esat fašisti (1988. gadā)) un ko es saprotu ar vārdu krievvalodīgais (te gan vairāk domāju raidījuma vadītājus):
    http://www.youtube.com/watch?v=MfAKae0bl9g
    Krievvalodīgos tādēļ uzskatu par Tartārijas pēctečiem ar gēnos izgulsnētu tieksmi iekarot, pakļaut un pazemot citas tautas. Uzskatu ka ievazātā krievvalodīgo nepilsoņu varza (Trojas ērzelis) gaida uz „palīgspēku” ierašanos, lai pilnībā okupētu (kolonizētu) Latviju. Kam izdevīga šāda nevalstiski noskaņota bara atrašanās Latvijas teritorijā arī ir skaidrs – pie varas esošajiem žīdu radītajiem komunistiem. Kā tiek sarīdītas tautu masas pieredzēju jau 1989. gadā Azerbaidžānā – tolaik komunisti ar saviem sargsuņiem (drošības dienestiem) izraisīja pamatīgu slaktiņu.
    Par pastrādātajiem noziegumiem komunisti taisnīgu sodu nav saņēmuši. Es neesmu par atriebību – tikai par taisnīgu sodu (iznīcināmi līdz ceturtajai paaudzei).

  9. Miervaldis saka:

    Pareizi Grantiņ, nošaušana šiem lopiem kas tagad ir pie varas pienākas, ko viņi arī dabūs, mums nav jāklusē Grantiņa kungs, jo mums nav par ko kaunēties, bet šai zagļu bandai, kas ir pie varas gan.Kaut viņi to nedara, bet nekas, pie grāvja viņi savu bezkaunību acerēsies.

  10. Lāčplēsis saka:

    Gana klusēt kā mūrim, jāsāk rīkoties.

  11. Edgars saka:

    Eu,šitā ir forša lapa.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *