Pensionārs lūdz LRTT atgādināt Godmanim

www.tautastribunals.eu-141Pirms kāda laika kāds vēlētājs tikšanās laikā 12.Saeimas deputāta kandidātam Ivaram Godmanim atgādināja Pareks bankas lietu un uzdeva jautājumu: kad tiks izpildīts pirms pāris gadiem publikācijās pieejamais Ivara Godmaņa solījums, ka no pensionāru naudas aizņemtais un ieguldītais miljards tiks atdots atpakaļ pensionāriem ?

Ivaram Godmanim tika atgādināts, ka tā laika publikācijās melns uz balta uzrakstīts, ka Pareks bankas vajadzīgo turpat vai miljardu latu aizņēmās (!).

Godmanis, Kalniete, Veidemane.Ivars Godmanis palicis no dusmām sarkans un licis izmest šo Latvijas pilsoni, vēlētāju, jautātāju, kam rokās bija arī tā laika publikācija par Ivara Godmaņa solījumu atdot priekš Pareks bankas aizņemto naudu pensionāriem, no zāles. Vēlāk gan parādījās kaut kur raksts, ka Ivaram Godmanim un deputātu kandidātiem nevajadzētu tā izturēties pret vēlētājiem, kas uzdod neērtus jautājumus.

Tāpat arī pievērsta uzmanība, ka pazūd Ivaram Godmanim neērti komentāri, piemēram, kas Ivars Godmanis bija par Latvijas Republikas Ministru Kabineta prezidentu, ja “nobijās” no Krievijas Federācijas ļoti bagātiem un ietekmīgiem cilvēkiem, kas Ivaram Godmanim bija pateikuši, ka viņi atsūtīs killeru un viņš tiks ievietots “kastē” baltās čībiņās, ja Krievijas ieguldītāji pazaudēs Pareks bankā naudu?

Rodas jautājums, vai tad no 500 000 Latvijas Republikas pensionāriem no kuriem nozagts turpat vai miljards latu Ivaram Godmanim nav bailes?

Aicinām visus Latvijas vēlētājus uzdot konkrētu jautājumu un prasību: Bijušais Ministru prezident Ivar Godmani un esošā Ministru prezidente Laimdota Straujuma, kad izpildīsiet publiski doto solījumu un atdosiet pensionāriem atpakaļ aizņemto priekš Pareks bankas naudu – miljardu latu, tagad pēc eiro kursa un ar visiem procentiem turpat vai 2 miljardus eiro?

Pieprasām nekavējoties atdot pensionāriem naudu !

11.10.14.  Latvijas pensionārs.

LRTT:

Šis “Latvijas pensionārs” lūdza nepublicēt viņa e-pastu, bet ja vajadzēšot liecināt Tiesā, tad neatteikšoties.

===========================================================================

Vēl kāds cits lasītājs ir atsūtījis man laikraksta izgriezumu ar Finka pareģojumu un vēlējās, lai to publicēju tautastribunals.eu VIETNĒ. Atgādinu, ka reiz jau tādu izgriezumu esmu saņēmis un publicējis, bet nebūs par ļaunu, ja atkārtosim.

FinksGribu vēl arī piebilst: Vairākas reizes dienā ielūkojos LRTT vietnes statistikā, kurā var arī redzēt, kas tiek lasīts. Un interesanti, katru dienu ir redzams, ka lasa rakstu:p.=2242. Ir bijušas reizes, kad vienlaicīgi šo seno rakstu lasa trīs lasītāji. Tas ir 25.07.2010. gadā ievietotais raksts: “E. Finks par Latvijas nākotni.”

Godmanis, Latvija, tribunāls , Grantiņš, Saimnieks Artuss.

FOTO:Šeit mēs varam redzēt lasītāju “ziņkārības diapazonu”. Divi lasītāji pieslēgušies jaunajam rakstam, bet septiņi  “klejo” pa plašajiem tautastribunals.eu informācijas laukiem, ieskaitot arī Finka pareģojumus.

Tātad, cilvēkiem ir vajadzīga ticība nākotnei, kuru šodienas komunistiskā bandītu kliķe cenšas latviešiem atņemt. Arī patreiz, veidojot šo rakstu un pēc vētrainas telefona sarunas ar Artusu Kaimiņu, pl. 22,30 10.10.2014. LRTT vietni lasa deviņi(skat. ievietotā izgriezumā) lasītāji un viens no viņiem „pēta” Finka pareģojumus.

LRTT i- vietnē tiek lasīts ne tikai jaunākais raksts, bet gan no A līdz Z. Tieši tas ir tas nevēlamākais priekš valdošas krievžīdu cioniostu kliķes.

Kas attiecas uz pieminēto SUŅU BŪDAS īpašnieku, būs īpašs raksts. Bet pirmāk man jādabū prom no miesas zosāda, kura uzmetās sarunas laikā un nekādi negrib pamest mani. Droši vien, ka „zēns” šo sarunu ierakstīja, jo uz pirmo zvanu neatbildēja, tad arī varēsim fragmentus dzirdēt SUŅU BŪDĀ, protams, izrautus no konteksta.

===========================================================================

Un vēl kāds pasts.

Varbūt kāds var kaut ko vairāk pasacīt par šo cilvēku un viņa aprakstīto tēmu ?

Talis Bedritis (tbedritis@hotmail.com)

10.10.2014

An: l.grantins@hotmail.de

Latvijas Republika 1993. gada 4. janvārī pievienojās 1980 ANO Konvencijai, kas aizliedz izstrādāt un izmantot ieročus, kas rada liekus ievainojumus un nevajadzīgas ciešanas (Geneva, 10 oktobris, 1980).

Kopš 1998. gada beigām Satversmes aizsardzības birojs (Rīga, Miera iela 85A), no objekta Latvija, Rīga, Zaķusalas krastmala 3 (Televīzijas ēka), izmantojot tehniskos līdzekļus, vadības paneļus, speciālu aprīkojumu veic nelikumīgus uzbrukumus pret mani, raidot modulētu signālu, kas izraisa izmaiņas manā ķermenī, ir iemesls orgānu funkciju zudumam, spīdzināšanai, traumām, garīgam un morālam kaitējumam un citām ciešanām. Kā informāciju pievienoju fragmentu no laikraksta ” Zeme ” (5 novembris 1998), interneta adrese
http://arles.0catch.com
Lūdzu kaut kā man palīdzēt, varbūt Jūs pa saviem kanāliem, caur pazīšanos, varētu likt pārtraukt, šo komunistu laiku attieksmi pret mani un es varētu normāli dzīvot un strādāt.

Ar cieņu,

Tālis Bedrītis
10.10.2014

You may also like...

7 komentāru

  1. Eduards Lunis saka:

    Pateicība Grantiņa kungam, par milzīgo darbu šīs vietnes uzturēšanā !
    Esmu pārliecināts, ka vistuvākajā laikā piepildīsies gan Finka, gan Grantiņa teiktais !
    Tālim- arī pret mani varas iestādes ir izturējušās līdzīgi !
    Iegaumē visus šos neliešus-drīz varēsi prasīt atbildību !

  2. Nav pat jābūt Finkam, lai paredzētu šo laupītāju dabisko galu. Protams, ka Finka paredzējumi dod cilvēkiem cerības, ka labais reiz uzvarēs.Par to, ko saka Tālis Bedrītis, arī esmu daudz dzirdējis.Notiek prātam neaptveramas lietas. Par to visu kādam būs reiz jāatbild, par to nav jāšaubās.

  3. Māris M. saka:

    Meklējot googlē visu par Tāļa tēmu, nejauši uzgāju šo. Domāju, ka daudziem būs interesanti palasīt.

    Komunisms — nekromantu reliģija.
    http://www.lffb.lv/tulkojumi/komunisms-%E2%80%94-nekromantu-religija.html
    .
    .
    Admins
    Šajā i-vietnē tas ir rakstīts vairākkārt:
    Jūdaisms, cionisms, boļševisms,komunisms= Antikrists !!!

  4. gedimins saka:

    Vēršanās pret reliģiju bija pats smagākais pārkāpums, kāpēc vajadzēja sabrukt PSRS. Jaunderība:,,jums atļauts darīt labu vai sliktu: darīsiet labu – sekos labais, ja sliktu – sliktais.,, Vai tad kāds cilvēks drīkst nesodīts iedrošināties pārkāpt šo atļauju, vardarbīgi ierobežot citu brīvību, ja to kā individa svētākās tiesības apstiprina pats KRISTUS? Kurš necienīs Jaunderību, agri vai vēlāk uz savas ādas dabūs izjust sliktās sekas.Te lieta nav pa jokam! Tulkotājs Gedimins Krūmiņš.

  5. F.V,Nīcše saka:

    Kristietis ir tas pats žīds,tikai ar “brīvāku” ticību.

  6. Hulio saka:

    Lūk,kāda patiesā funkcija varētu būt “Gaismas pilij” http://www.alfotoru.com/2011/12/30/%D1%80%D0%B0%D0%B4%D0%B8%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%BA%D0%B0%D1%86%D0%B8%D0%BE%D0%BD%D0%BD%D0%B0%D1%8F-%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%BD%D1%86%D0%B8%D1%8F-%D0%B4%D0%BE%D0%BD-2%D0%BD/
    Nez kāpēc tur ievākušies jau amerikāņi, kuriem ir sava pārstāvniecība jau katrā Mc Donaldā. Būtu interesanti redzēt elektrības patēriņu, jo jebkura šāda tipa iekārta patērē pamatīgi enerģiju. Grāmatas var lasīt arī pie sveces.

  7. Miervaldis saka:

    žīds Godmanis pieradis līst pasaules vareno priekšā, un zagt, un paglaimot kam vajag, bet ko lai viņam tauta, sava tauta viņa izpratnē ir slaucama govs, kura ne runāt pretī nevar, taču šim žīdam- zaglim nāksies vilties.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *