Vai Lembergam pienākas ASM ?

www.tautastribunals.eu-12Pirms lasām rakstu, izlasīsim lejas daļā diskusiju komentārus.

============================================================================

Vēl par Lembergu. Kā jau komentāru vietnē Mārim M. solīju, viņa komentāram ir jātiek tālāk par vienkāršu komentāru. A. Lemberga persona ir pelnījusi, ka viņu apskata PĒC BŪTĪBAS. Iespējams, ka Māris M., daudzi citi un viens otrs mans netiešais palīgs arī man nepiekritīs. Ja uz lietām skatās vienkāršoti, tad varam nonākt pie secinājuma, ka VL! arī ir nelieši. Pirmām kārtām, lai mēs kaut cik objektīvi varētu par ko spriest, ir jāapzinās realitāte- vide, kurā tu atrodies, jo savādāk iznāks tā, ka visi citi ir muļķi, bet es viens tas gudrais.

Ar šo problēmu slimo daudzi ļoti patriotiski latvieši.

Pasaule nav tikai tā vien, ko mēs ar acīm saskatām. Nu, kaut vai tas, ka vajadzīga brīdī un laikā uzradās kāds pavisam svešs komentētājs- HULIO, kurš manis sacītajam vairāk piedos objektivitāti, kas attiecas uz Lembergu.(Šajā sakarā kāda piebilde ne pēc tēmas, bet par interesanto sagadīšanos ar HULIO. Vai tu zini, ja esi sasirdzis ar kādu nopietnu kaiti, tad nemeklē tālu savu ārstniecības augu, tas ir uzdīdzis tavas mājas tuvumā) HULIO sacītais ir objektīvs un patiess.

Vai Lembergam pienākas ASM ?

Lembergs nepazaga latviešu tautu un Latvijas valsti, kā to izdarīja un turpina vēl tālāk darīt godmaņi, šķēles, gorbunovi, šleseri, kargini, krasovicki, urbanoviči un citi no šīs šlakas. Šeit pieminētie nav tikai zagļi, bet visīstākie slepkavas. Peimani taču noslepkavoja Šķēles banda. Šķēle u.c. ar mahināciju palīdzību par santīmiem nopirka privatizējamos objektus, bet par miljoniem pārdeva tos krievžīdiem. Tādus gadījumus varam saskaitīt simtiem. Ulmaņa LepnumuĶemeru sanatoriju, Latvijas bandīti tikko par smiekla naudu pārdeva žīdam. Liepājas Metalurgu jau otro reizi pārdod žīdiem.

Aivars Lembergs, Vetspils, Grantiņš, Zīverts

FOTO: Paņemtais, Aivar, x dienā tomēr būs jāatdod atpakaļ… . No ASM iespējams, ka izmuksi.

Lembergs, grūstot PSRS „pacēla” to, kas bija nokritis pie zemes. Vai būtu bijis labāk, ja to būtu pievācis kāds krievžīds ? Protams, ka tas pēc likuma pieder tautai un pienāks diena, kad mēs to viņam atņemsim.

Bet vai viņš ir pelnījis tādu pašu sodu kā Godmanis vai Šķēle ?

Vai kāds tic, ja Šķēle būtu Ventspils galva, tad tā pilsēta izskatītos tāda, kāda tā šodien izskatās ?

Ventspilī tad būtu septiņas ielas un simts grausti… .

Tas pats attiecas arī uz VL!. Lai tiem, kuri saka, ka VL! ir tādi paši nelieši kā pārējie Saeimas parazīti, mēle nokalst. Un viņiem arī viņa drīz nokaltīs.

Par kādu VIŅU(Bērziņu) būs nākošai raksts.

Mūsu visu uzdevums ir patriekt parazītus no VL!. Latvija ir mūsu visu Dzimtene, bet ne tikai Raivja Dzintara. Nu, tad iesim viņam palīgā. VL! mērķi ir vienreizēji. Ja tos īstenos, tad mēs pastāvēsim ne tikai gadu simtus, bet Mūžīgi.

Lembergs, Māri, nav ideāls mūsu apziņas cilvēks, bet Latvijas ienaidnieks viņš nav. Un, pats galvenais, viņš tomēr ir kārtīgs saimnieks.

Ceru, Māri, ka būsi mani pareizi sapratis. Ulmanis sacījā: „Kādi māli ir, tādi jāmīca.”

Sargāsim to, kas mums ir, jo mēs esam tik, cik mēs esam.

P.S.

Es esmu vienmēr uzmanīgi lasījis R. Dzintara rakstīto un nekad neesmu varējis atrast, kur varētu piesieties. Un interesantākais, kad izlasu viņa sacīto, tad rodas kaut kāda pacilātības sajūta… . Protams, esmu viņam arī pamatīgi pārmetis par attiecīgām „draudzībām”, bet, tas tā, profilakses pēc.

===========================================================================

Māris M. Iesniegts 06.10.2014 at 9.12

Nepazīstu Lembergu, bet pazīstu daudzus zaļzemniekus. Gan lielus, kas tiekas ar lembi, gan mazus. Starp viņiem, ar ļoti, ļoti retiem izņēmumiem pārsvarā ir negodīgi cilvēki. Tas vēl ir maigi teikts. Daudz pareizāk būtu teikt – pēdējie nelieši. Pats savām acīm esmu redzējis gan algu nemaksāšanas, cirsmu izkrāpšanas īpašniekiem, ierēdņu uzpirkšanas, narkotiku tirdzniecību, atklātu, neslēptu kukuļdošanu un ņemšanu. Lembja cilvēki radīja ap sevi totālu nabadzību, bardaku un noziedznieku visatļautību. Izmisumu. Veicināja cilvēku aizbraukšanu. Policija, masu saziņas līdzekļi un kontroles dienesti bija viņu kabatā un par to nemaz nekautrējās. Krītot lembim Latvijas politikā, situācija krasi uzlabojās – narkotiku tirgoņi aizgāja pagrīdē, tās vairs mentu klātbūtnē nepārdod, balsis vairs par šņabi uz ielas atklāti un nesodīti netirgo, policistiem, ierēdņiem un masu saziņas līdzekļiem kukuļus atklāti, citiem redzot vairs nedod.
Lielāku bardaku, kā pie lembja cilvēkiem, nekur neesmu redzējis. Pie tam viņi, pinas ar apšaubāmiem krieviem, kas pēc skata drīzāk atgādina bandītus. Un paskatamies kaut vai uz to pašu Cauni, ar kuriem ir pilna Latvija. Tieši tāpat kā Caune viņi atklāti braukā malumedībās ar pielādētiem stroķiem mašīnā, bet lai pamēģina tikai kāds parasts zemes īpašnieks savā kartupeļu dārzā mežacūku nošaut. Sekas būs bēdīgas. Tas atļauts tikai komunistiem, kas nešķiro īpašumu robežas.
Viņi izņirgā un pazemo valodas inspektorus dēļ viņu pamatotām prasībām.
Nezinu gan, kā viņš vadītu valsti, ja zem sevis savilcis viszemiskākos noziedzniekus.
.
.
Admins
Es viņus visus salīdzināju un Ventspilī par viņu balsotu visi 80%.
Bet es arī uzsvēru, ka nerunāju par šī cilvēka morālo pusi.
Zinu arī Liepājas bandītu Sesku….bēdīgi, ka tādi mēsli ir salikti visās ienesīgās vietās.
Uzsvēru arī: vadoties no reālās situācijas…, tad labāk Lembergs, nekā Šlesers vai šķēle.
Bet viņi visi kritīs vienā reizē.

===========================================================================

Hulio Iesniegts 06.10.2014 at 14.48

Māri, lūdzu konkrētāk. Citādi “visi negodīgi” vai “pinas ar krieviem” mēs šito birku varam piekabināt jebkuram. Konkrēti lūdzu.

Lembis nāca pie varas gaužām vienkārši – bija īstajā laikā un īstajā vietā. Partija nosūtīja šo uz Ventspili. Aivars tur jau PSRS pēc sabrukuma periodā ar nu jau LR pilnvaru ŗokās, sāka “piespiest dalīties” tiem, kuri tranzītbiznesu gribēja palaist. Noderēja arī sakari Maskavā. Ventspils jaunā tranzītnieku zvaigzne bez centa paņēma miljardu. Tas, protams, ir jāmāk. Noformēja visu ofšoros, tāpēc neko piešūt nevarēja. Izrādījās kļūda ar Šveices klaunu Meroni, tas sāka izmuldēties un cerēja ar visu laupījumu nozust. Lembergs sāka traucēt gan krieviem, gan amerikānosiem, jo bija ticis pie resursa un tas nozīmē – ietekmes.
Savulaik krievi gribēja noēst Lembergu par to,ka neatdeva/nepārdeva Ventspili. Tas saniknoja Maskavu un ar latvāņu maizīšu  rokām sākās Lemberga ceļojumi pa cietumiem. Tas parādīja faktisko krievžīdu bandu ietekmi “demokrātiskajā, brīvajā” Latvijā.

===========================================================================

Māris M. Iesniegts 06.10.2014 at 12.12

Cerēsim, Linard, ka savu algu viņi visi saņems un varbūt reiz piedzīvosim Latvijā arī godīgu cilvēku valsti. Bez šīs cerības nebūtu iespējams dzīvot.

Kas attiecās uz VL!, ļoti negribētos, ka viņi sasmērētos. VL! vajadzētu rūpīgāk pavētīt biedru rindas, lai alkatīgie un negodīgie nevar visu partiju gremdēt. Cilvēki ir daudz pārcietuši un ir ļoti jūtīgi, pat histēriski. Viņi nepiedos ne vismazāko kļūdu attiecībā uz VL!. Paldies Dievam tādu, VL! nav daudz un lembistu-šleseristu-šķēlistu līdziniekus plēsonībā un alkatībā viņu rindās man nav nācies vispār ieraudzīt. Bet paradokss, ka cilvēki VL! kļūdas saskata momentā, bet komunistu kliedzošās nelietības kaut kā bieži vien pat nepamana. Man rodas iespaids, ka milzīgā bijušo stukaču armija baidās no brīvas Latvijas, jo paši tiks atmaskoti. Bet krievus viņi liela daļa šeit arī īsti negrib. Tāpēc viņi lavierē un mētājas starp savu bijušo priekšnieku – čekistu un komunistu laupītāju partijām, lādās par viņiem un tajā pašā laikā meklē utis VL! kažokā un par viņiem pat dzirdēt negrib.
Kopumā ņemot, par VL! balsotāji bija ļoti daudz, bet, kā jau varēja gaidīt, “Cimdars prot skaitīt”.

Veca anekdote:
Uzņēmumam vajag grāmatvedi. Pie direktora ienāk pirmais pretendents, latvietis.
Direktors jautā: “Cik ir div’ reiz divi?”
Grāmatvedis, neizpratnē par tik glupu jautājumu, samulsis atbild: “Četri”.
“Nepareizi!” saka direktors, “Nākošais!”
Ienāk žīds. Direktors atkal jautā: “Cik ir div’ reiz divi?”
“Bet cik vajag?”, žīds atjautā.
“Pieņemts”, nosaka direktors… .

Vai Cimdars ir latvietis? :)

==========================================================================

LRTT atbild:

Mēs, Māri, piedzīvosim godīgu cilvēku valsti !

Mēs visus neliešus samalsim PATIESĪBAS dzirnakmeņos.

L.-Grantiņš.-H-86-LRTT-Kopie3Jā, Cimdars prot skaitīt !!!

Kuram tad gribas mirt.

It sevišķi tad, ja divi skaitīt nemācētāji( Līgotnis un Kramiņš) nolēma sev „padarīt” galu. Man nav pilnīgi nekādas informācijas par Cimdara radu rakstiem. Ja mēs redzam cik atklāti un pazemīgi viņš „lien” žīda Vešņakova priekšā, tad nešaubīgi var „minēt”, ka viņš ir ar hazāru(krievžīdu) asins piedevu.

Ievēro, visiem šiem krievžīdiskajiem elementiem ir izteiktas pielīdēju- pazemības manieres. Godmanis ir pielīdēju šedevrs. Reiz ar pretīgumu noskatījos, kā viņš gandrīz četrāpus, atvēra Kaļužnijam(iepriekšējam vēstniekam) durvis. Tās ir izteiktas krievžīdisko jaukteņu pazīmes.

Tas nepatīkamākais, ka šie draņķi tiek uzskatīti par latviešiem.

Latvieši nekad  nebūs šiem zvēriem līdzīgi.

You may also like...

6 komentāru

  1. Hulio saka:

    Paldies, bet sasirdzis neesmu. Ažiotāža ap Lembergu sen ir bijusi. Tas,ka nav nevainīgs kā bāreņu asara ir skaidrs pašam Aivaram, bet nu viņš bija tas,kas tieši “nosmēla” balsis citām partijām priekš ZZS.
    Atnāca īstajā laikā un noblefoja pa īstam.
    Atcerēsimies,ka krievu tranzīts (pa lielam – ko nozog Krievijā, to arī caur Latviju “tranzīto”)iet caur Ventspili. Tas,ka Lembergs tikās ar Vešņakovu ir biznesa un naudas dzīts. Es domāju,ka LEmbergs kā tirgonis un vltnieks Latvijas komā esošajai ekonomikai ir spējīgs pienest 10x vairāk kā visi tie godmaņveidīgie,zaķēni, rižās utt. Es domāju,ka Lembergs nenāksnekur ārā, bet paliks aiz mugurām. Ja ZZS būtu salasījuši 51 vietu Saeimā, tad es domāju,ka daudziem te paliktu mutes vaļā.
    Lemberga eposu gadījumā bija cilvēku liecības, tostarp biedru liecības (kurš pa Latviju saimniekoja, kurš bija jau aizbēdzis uz ārzemēm), kuras nebija daiļrunīgas.
    Kas būtu bijis labāk, ja Ventspilī sēdētu kāds antilatvisks elements? Diezin vai, jo pirms neatkarības atgūšanas Lembergs arī viesojies Maskavā. Ko runāja? Jājautā pašam vaininiekam, bet skaidrs ir viens – viņš zināja,kas ir “kapitālisms” un kas ir privatizācija. Muļķis jau nebija, tāpēc ieradās Ventspilī CK “norīkots” un vēlāk ar pilnvaru. Tas jau nozīmēja faktiski, ka bez viņa akcepta bizness neies. Pārforsēja Aivars ar nodokļiem ,kurus krieviem uzmeta pa šerpu, varēja iedot atlaides, iespējams,ka plūsma būtu palikusi, bet varbūt,ka nē, jo Krievija 2008. gadā izmainīja politiku pret “nacionālajiem buržujiem Pribaltikā”. Igauņi veiksmīgi reaģēja, izveidoja konteinera terminālus.
    Slavināts un gānīts, bet Aivars Lembergs joprojām peld virs ūdens un izskatās,ka nenogremdējams. Par to es arī viņu cienu.

  2. Els saka:

    Izlasīju Lapša portālā ,ka Grantiņš slavinot Lembergu. Atnācu ,izlasīju un jāsecina ,ka tā višš i!
    Nolāpīts ,nav labu un sliktu zagļu ,bet ir tikai zagļi !
    Un lembis ir no tās šlakas ,bez tam viņš ir kremļa ēnā un tas ,ka Jūs ,Grantiņ ,to ignorējiet ,tas jau vieš zināmas pārdomas par A. Priedīša teikto Jūsu sakarā .
    .
    .
    Admins
    Lembergs neko nevienam nav nozadzis bet “paņēmis” to,kas nokrita pie zemes dalot PSRS īpašumus.
    Protams, tas viss piederēja “ne-viņam”!

  3. Els saka:

    Starp citu ,par to novākšanu un šķēles bandu …. . Līdzīga ēna un saraksts ar pāgājušajiem viņpus aizskara , krīt arī pār lembi.
    :)))

  4. Els saka:

    :))) Protams ,ka tas viss pieder ”ne – viņam”. Sen atpakaļ tādi paši frukti (oligarhi)nolaida uz grunti Bizantijas impēriju . Protams ,ne bez kādas augļotāju cilts palīdzības… :)))
    Tāpēc droši var teikt ,ka oligarhi ir aptīrījuši mūs visus un katru personīgi ,tāpēc viņiem nebija jāiebrauc burtiski sava roķele kāda maķelī ,bet gan pietika ar kopējo vērtību piesavināšanos .
    .
    .
    Admins
    Nediskutēsim par Lembergu. Esmu jau sacījis, ka viņš arī ir noziedznieks, bet nekādā gadījumā viņš nav salīdzināms ar Šķēli, Godmani vai Karginu.

  5. Els saka:

    Es nesalīdzinu ,bet klasificēju.
    Cik minos ,tad Finks arī nemācēja pateikt,kā tā x diena realizēsies un kad.

  6. Miervaldis saka:

    Nevis Latvijas banda, bet krievžīdu banda.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *