LRTT. Vēlēšanas beigušās

www.tautastribunals.eu-1411Vēlēšanas beigušās.

Vai šīs bija vēlēšanas ?

Vizuālais process jau pēc vēlēšanām(izvēlei līdzīgs) izskatījās, bet “saturs” nu nebūt nebija nedz demokrātisks, nedz brīvs. Notika visdažādākās mahinācijas, lai tiktu pie “tautas siles”. Ar dažādu triku palīdzību tika pār “bortu pārmesta” tāda neliete kā Āboltiņa. Tas labi aprakstīts A. Margēvičas rakstā www.pietiek.com http://pietiek.com/raksti/straujuma_norobezojas_no__vienotibas__kandidatu_individualas_kampanas,_kas__izgaza__aboltinu_un_citus_vecbiedrus

Āboltiņa. Vienotība.

FOTO: Katrai dziesmai reiz pienāk gals, bet īstais gals tev, neliete, būs cilpā.

Rakstā aprakstītās metodes ir labs līdzeklis atriebībai, bet ar godīgumu un kalpošanu tautai šī metode ir bargi sodāma. Kā redzam, tad šādu mahināciju rezultātā priekšgalā tikušie deputāti ne ar ko nav labāki, pat iespējams, ka vēl ļaunāki priekš tautas, par pašu “cietušo”. Visa šī “sistēma”, ja var spriest pēc Straujumas sacītā, ir tikusi no “kāda” sistemātiski realizēta, jo pielietota ne tikai Āboltiņas gadījumā.

To veic tie, kuri ir ieinteresēti Latvijas nestabilitātē. Es šeit nerunāšu par Āboltiņas gadījumu, bet pēc šīs metodes notiek arī nevēlamo kandidātu “demokrātiska” nostumšana no skatuves. Tas notiek arī masīvākā līmenī- manipulēšana ar partiju reitingiem. Kad pirms vēlēšanām bez vajadzības tika publicēti “reitingi”, uzkrītošā veidā vairākas reizes tika aizmirsts par VL! eksistenci, bet kad pieminēja, tad vienmēr kā pēdējos: nu tādus, kas knapi pārkāpuši 5% barjeru, tā iezombējot tautu, ka tie jau tikai tāds “piektais ritenis” vien ir.

Var jau šo ENERĢIJU(nacionālisms) iegrožot, bet vienreiz tā izlauzīsies no šī sprosta un noslaucīs visu, kas tai patrāpīsies pa kājām. Runa nav tika par Latviju, kā izolētu “vienību”, bet tas jāskata Eiropas un pat pasaules kontekstā.

Aiz visa šī nozieguma stāv kriev-žīdisms: Maskava – Telaviva.

Šis “žīdisms”(krievžīdi) cenšas pārņemt un iznīcināt Rietumu cionismu, kas pēc būtības ir daudz liberālāks par saviem Austrumu brāļiem. Musulmāņu ekstrēmisti ir Izraēlas radīti veidojumi, lai novērstu uzmanību no krievžīdu pasaules paverdzināšanas plāniem.

Vai ievērojāt, ka Putins piedraudēja ASV ar pretdarbībām, ja viņi bombardēs Sīrijas “nemierniekus”, visīstākos rīkļurāvējus.

Un, ar kādu entuziasmu Maskava propagandē ASV sabrukumu !!!

Bet pats pretīgākais, ka Krievijas valdošā krievžīdu banda izmanto etniskos krievus savu mērķu sasniegšanā. Latvijā krievu kūdīšanu veic tieši šī krievžīdu banda. Tagad tu redzi, latviet, ka mūsu vēlēšanas ir saistītas ar krievžīdu bandas pasaules iekarošanu. Viņu uzdevums ir gādāt, lai Latvijā nebūtu politiskā stabilitāte. Tieši krievžīdi ir tie, kuri veic rūniecības graušanu un nacionālo naida kurināšanu, protams, ar vietējo komunistu palīdzību, kura arī kontrolē masu mēdijus.

lembergs,vetspilsLembergs šajā jautājumā ir labi izsacījies: Lembergs arī pauda viedokli, ka Latvijā nav notikušas demokrātiskas vēlēšanas, jo “valsts radio un televīziju priekšvēlēšanu laikā kontrolēja “Vienotība””, turpat 50% ziņu raidījumu esot dominējis “Vienotības” viedoklis, Nacionālajai apvienībai bijusi iespēja paust viedokli piecas reizes mazāk, bet Zaļo un zemnieku savienībai – četras reizes mazāk. Uz šo tendenci Lembergs vēlas vērst Eiropas Savienības uzmanību.”

Lembergs nav tas, par ko viņu valdošā banda cenšas nodēvēt. Viņš, protams, nav nekāds ideālais Latvijas patriots, bet ienaidnieks viņš nu noteikti nav. No viņa baidās tie, kuri ir piedalījušies valsts izlaupīšanā un latviešu tautas iedzīšanu iznīcības lamatās.

Kāda ir atšķirība starp Lembergu, Šķēli un Šleseri ?

Ja mēs nesakārojam “lietas pēc būtības”, tad visi trīs ir vienādi- vienkārši bandīti. Bet, saliksim visu pa “plauktiem”.

Kā katrs no viņiem kļuvis par miljonāru ?!

Un, te nu mēs nonākam pie vienas nepatīkamas lietas priekš Šķēles, Godmaņa un tā paša Šlesera. Godmanis, Šlesers un Šķēle ir kļuvuši pasakaini bagāti apzogot latviešu tautu, bet Lembergs pievāca to, kas bija “nokritis pie zemes” sabrūkot Padomju Savienībai. Ja nebūtu paņēmis Aivars, tad būtu savācis Ābrams, vai tas priekš tevis, latviet, būtu labāk ?

Es negribu šeit runāt par morāli, tikai atgādināt to, ka pieminētie cilvēki nav metami pār vienu kārti. Lembergs savu pilsētu ir pataisījis par paraugu, ne tikai bijušajā PSRS teritorijā, bet gan jau pasaules līmenī. Tāpēc viņu centīsies “noēst” visi noziedzīgie elementi.

Daudz tiek rakstīts oficiālajā presē, ka “mirst” liecinieki, kuri saistīti ar Lembergu. Liecinieku “miršanā” drīzāk ir vainojami Lemberga ienaidnieki, nekā Lembergs pats.

Personīgi es Lembergu vainoju par to, ka viņš nav vēlējies kļūt par Latvijas premjerministru. Ja viņš būtu vadījis Latviju, tad izlaupīšana nebūtu notikusi un daudzi pie mums brauktu mācīties.

Pēc šīm vēlēšanām ir radusies teicama situācija, lai viņš varētu kļūt par Latvijas premjerministru un Latviju izvest no purva.

Protams, es to visu nesaku aiz morāliem apsvērumiem, bet gan ievērojot patreizējos reālos apstākļus.

========================================================================

Vai ievēroji, lasītāj, šeit teikto, kā viss pasaulē ir savijies kopā.

Runājot par vēlēšanām Latvijā, nonācām pie Sīrijas nemierniekiem… .

Mūsu nākotne ir cieši saistīta ar notikumiem pasaule. Galvenais, pareizajā brīdī paņemt rokās pareizo “instrumentu”. Ar vēlēšanām mums neviens brīvību neiedos.

Miniet paši, kā sauc šo instrumentu ?

L. Grantiņš     05.10.14.

You may also like...

5 komentāru

  1. Māris M. saka:

    Nepazīstu Lembergu, bet pazīstu daudzus zaļzemniekus. Gan lielus, kas tiekas ar lembi, gan mazus. Starp viņiem, ar ļoti,ļoti retiem izņēmumiem pārsvarā ir negodīgi cilvēki. Tas vēl ir maigi teikts. Daudz pareizāk būtu teikt – pēdējie nelieši. Pats savām acīm esmu redzējis gan algu nemaksāšanas, cirsmu izkrāpšanas īpašniekiem, ierēdņu uzpirkšanas, narkotiku tirdzniecību, atklātu, neslēptu kukuļdošanu un ņemšanu. Lembja cilvēki radīja ap sevi totālu nabadzību, bardaku un noziedznieku visatļautību. Izmisumu. Veicināja cilvēku aizbraukšanu. Policija, masu saziņas līdzekļi un kontroles dienesti bija viņu kabatā un par to nemaz nekautrējās. Krītot lembim Latvijas politikā, situācija krasi uzlabojās – narkotiku tirgoņi aizgāja pagrīdē, tās vairs mentu klātbūtnē nepārdod, balsis vairs par šņabi uz ielas atklāti un nesodīti netirgo, policistiem, ierēdņiem un masu saziņas līdzekļiem kukuļus atklāti, citiem redzot vairs nedod.
    Lielāku bardaku, kā pie lembja cilvēkiem, nekur neesmu redzējis. Pie tam viņi, pinas ar apšaubāmiem krieviem, kas pēc skata drīzāk atgādina bandītus. Un paskatamies kaut vai uz to pašu Cauni, ar kuriem ir pilna Latvija. Tieši tāpat kā Caune viņi atklāti braukā malumedībās ar pielādētiem stroķiem mašīnā, bet lai pamēģina tikai kāds parasts zemes īpašnieks savā kartupeļu dārzā mežacūku nošaut. Sekas būs bēdīgas. Tas atļauts tikai komunistiem, kas nešķiro īpašumu robežas.
    Viņi izņirgā un pazemo valodas inspektorus dēļ viņu pamatotām prasībām.
    Nezinu gan, kā viņš vadītu valsti, ja zem sevis savilcis viszemiskākos noziedzniekus.
    .
    .
    Admins
    Es viņus visus salīdzināju un Ventspilī par viņu balsotu visi 80%.
    Bet es arī uzsvēru, ka nerunāju par šī cilvēka morālo pusi.
    Zinu arī Liepājas bandītu Sesku….bēdīgi, ka tādi mēsli ir salikti visās ienesīgās vietās.
    Uzsvēru arī: vadoties no reālās situācijas…, tad labāk Lembergs, nekā Šlesers vai šķēle.
    Bet viņi visi kritīs vienā reizē.

  2. Māris M. saka:

    Cerēsim, Linard, ka savu algu viņi visi saņems————-
    ——————–
    .
    .
    Admins
    Nobeigsim šo diskusiju atklāti, pirmajā lapā, lai iekļūst GOOGLES ķērājā. Būs lietderīgi zināt arī citiem…. .

  3. hulio saka:

    Māri, lūdzu konkrētāk. Citādi “visi negodīgi” vai “pinas ar krieviem” mēs šito birku varam piekabināt jebkuram. Konkrēti lūdzu.

    Lembis nāca pie varas gaužām vienkārši – bija īstajā laikā un īstajā vietā. Partija nosūtīja šo uz Ventspili. Aivars tur jau PSRS pēcsabrukuma periodā ar nu jau LR pilnvaru ŗokās, sāka “piespiest dalīties” tiem,kuri tranzītbiznesu gribēja palaist. Noderēja arī sakari Maskavā. Ventspils jaunā tranzītnieku zvaigzne bez centa paņēma miljardu. Tas, protams, ir jāmāk. Noformēja visu ofšoros, tāpēc neko piešūt nevarēja. Izrādījās kļūda ar Šveices klaunu Meroni, tas sāka izmuldēties unn cerēja ar visu laupījumu nozust. Lembergs sāka traucēt gan krieviem, gan amerikānosiem, jo bija ticis pie resursa un tas nozīmē – ietekmes.
    Savulaik krievi gribēja noēst Lembergu par to,ka neatdeva/nepārdeva Ventspili. Tas saniknoja Maskavu un ar latvāņu maizīšu rokām sākās Lemberga ceļojumi pa cietumiem. Tas parādīja faktisko krievžīdu bandu ietekmi “demokrātiskajā, brīvajā” Latvijā.

  4. Māris M. saka:

    Māri, lūdzu konkrētāk. Citādi “visi negodīgi” vai “pinas ar krieviem” mēs šito birku varam piekabināt jebkuram. Konkrēti lūdzu.
    ———————
    Vai ziņās konkrēti fakti nav pietiekami sakrājušies pa šiem garajiem gadiem? Ar to Tev nav gana?
    Ko tad īsti konkrēti gribēji zināt? Manu adresi?
    .
    .
    Admins
    Domāju, ka tas jautājums ir tīri retorisks.
    Ir pareizi gan vienam, gan otram.
    Par Lembergu katrs var izteikt savas domas, bet strīdēties nevajadzētu.
    Lembergs Latvijā ir tas pats, kas Itālijā Berluzkonī. T-orgāni šo bāž cietumā, bet tauta viņu atkārtoti ievēl… .
    Bet nākošajā rakstā mēs viņam pajautāsim

  5. hulio saka:

    Vai ziņās konkrēti fakti nav pietiekami sakrājušies pa šiem garajiem gadiem? Ar to Tev nav gana?
    Ko tad īsti konkrēti gribēji zināt? Manu adresi?
    ———–
    Tavu adresi nevajag, bet saki,ka zini tādu vai šitādu “zaļzemnieku”, bet tad kuru garu galā? Kaut kādi margināļi nav svarīgi, svaīgi ir tie, kuri lemj. Sīkie tikai drupačas uzknābā.
    Nu par ziņām…ja neesi pamanījis, tad vairums ir zombēšana un pasūtījumraksti,lai tev iestāstītu “īsto patiesību”

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *