Aicinājums latviešiem.

Jāņa Zīverta aicinājumu var uztvert cilvēki, kuri ir apveltīti ar augstām morāli ētiskām vērtībām. Pie šodienas varturiem ir veltīgi griezties ar tāda veida aicinājumiem. Tādiem reinikiem, godmaņiem un mūrniecēm šāda veida aicinājumi ir kā ciankālija deva viņu noziedzīgajām būtībām. Šiem kangariem der:”Tikai dūrei ir spēks….”.

LRTT 04.10.2009

Foto: no kreisās Jānis Zīverts un Raimonds Bitenieks.

Jānis

Lai līgo lepna dziesma,

Tu Brīvā Latvijā… .

Reiz bija ziedošs, plaukstošs dārzs, kurā dzīvoja laimīga, brīva, čakla, godīga, dziedoša latviešu tauta. Šodien no tā visa vairs nav nekā. Vien tumša bezcerība, izmisums un nāve!

Esmu pārliecināts, ka katra latviska latvieša sapnis ir atjaunot šo dārzu atkal par plaukstošu un ziedošu, par cerību un sapņu piepildītu 18. novembra Latviju! Bet, lai šis dārzs, ko sauc par Latviju, atkal plauktu, ziedētu un zaļotu, jāizravē nezāles, un jāiznīdē kaitēkļi! Es atbalstu visus!-, kuri piedalās šajā svētajā darbā un piedalos arī pats ar cerībām par Latvijas brīvību un latviešu tautas laimīgu nākotni!

Patiesība, Taisnīgums, Tiesiskums un Latviskums, lūk, četri Latvijas valsts pamatu stūrakmeņi, bez kuriem Latvijas valsts nevar pastāvēt. Aicinu visus, kuri sevi vēl uzskata par latvieti, piedalīties šī pamata veidošanā. Visā rāpuļu pasaulē nav riebīgāka “rāpuļa” par savas tautas nodevēju! Un šodien šie “rāpuļi” saēd un grauj Latvijas pamatus, neļauj atjaunot šo ziedošo dārzu, kāds tas bija brīvās Latvijas laikā. Šo kaitēkļu-rāpuļu atbalstīti Latviju vēl šodien bradā okupantu zābaks. Šis rijīgais kaitēklis aprij un iznīcina visu latvisko, visu to, kas cilvēku padara par cilvēku! No šiem kaitēkļiem, šīs sērgas mums jāatbrīvojas un šeit vajadzīga katra latvieša sirds degsme, un stipras rokas! Ir pienākusi pēdējā stundiņa, kad vēl varam glābt savu zemi un valsti no iznīcības. Latvieti, piecelies vienreiz par visām reizēm un jūties kā saimnieks !!! savās mājās, savā zemē! Izravēsim savu dārzu no nezālēm un kaitēkļiem!

Sava noslepkavotā brāļa vārdā, savas nomocītās mātes vārdā, simtu un tūkstošu nevainīgo upuru vārdā aicinu visus, visus uz pēdējo cīņu, kura nestu gaismu, cerību piepildījumu uz laimīgu un taisnīgu latviešu tautas nākotni!!!

 Latvietis Jānis Zīverts, LNF biedrs, H-86 dalībnieks, LRTT piesēdētājs, barikāžu dalībnieks, represētais no Ventspils.

 DIEVS SVĒTĪ LATVIJU !!!

Lāsts nodevējiem !!!

Okupanti, vācieties mājās !!!

04.10.2009

You may also like...

2 komentāru

  1. Окупант saka:

    Щас!

  2. vijs saka:

    par kadiem okupantiem iet runa?
    kamer nesauksiet lietas istajos vaardos nekas nemainisies!!!
    okupanti,okupanti,kadi vel okup;anti?nav okupantu ir latvijas tautas ienaidnieki!vairuma sez saeimaa!!!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *