Manas tautas kaprači(turpinājums iepriekšējam rakstam)

Vēlēšanas, Saeima, Āboltiņa, Zaķis, Bērziņš, Reiniks, DP, STVĒLĒŠANAS !!!

Grantiņš, Helsinki- 86,LRTT, Saeima,LatvijaL.Grantiņš. Nevēlēsim par savas tautas slepkavām !

https://www.youtube.com/watch?v=_Fb2cuocXM4

===================================================================

A.Kavacis-Brūveris-Plāte-LELB-baznīca.A.Kavacis. Par ko vēlēsim ?

https://www.youtube.com/watch?v=ND3HdWHpVEk

============================================================================

Latviet, izgaismosim šos neliešus !

Pēc iepriekšējā raksta publikācijas provokators iesvilās un “apbēra” mani ar saviem spriedumiem, tāpēc iznāca šis turpinājums.

Raksts domāts tiem, kuri vēlas iepazītes ar kāda latviešu tautas nīdēja GARĪGO MATRICU.

Pirms tam jāiepazīstas ar šī raksta “cēloni”:http://tautastribunals.eu/?p=22298

Provokators(nodevējs) izgaismo provokatoru

Šī informācija domāta tiem, kuriem interesē nodevība, nodevēji un šīs “problēmas” aizkulisies.

Tiem, kuriem interesē mūsu tautas nākotne. (Šos divus rakstus vajadzētu izlasīt psiholoģijas studentiem. Labs materiāls, jo izteikti parāda nodevēja garīgo matricu: dusmas, pretrunas, melus un pilnīgu prāta dezorganizāciju, bet galvenais- bezgalīgu ļaunumu.)

Un tagad lasiet kāda nodevēja murgojumus un atskaites saviem priekšniekiem- KGBistiem Valdim Šteinam un Arturam Priedītim.

ZILS,Latvijas republikas tautas tribunāls, Aivars Borovkovs, Ivars Godmanis, Jānis Reinisks, Straujuma, Prezidents, Saeima, DP. ST. - KopieMāris jurists

08:50   An: Linard Grantins

Cc: Arturs Prieditis, Andris Krūmiņš, Maris Jansons, Valdis Steins

Palasīju Jūsu (tiek domāts arī katoļu laji) kolāžu: http://tautastribunals.eu/?p=22298 Meistarīga eklektika Artussa (Artūra) Kaimiņa stilā. Mūsdienu demokrātijā katrs psihiski slimais var izpausties internetvidē, līdzīgi kā to dara provakators Rihards Bunka. Jūs abi asiet no viena plaukta. Bunka un Jūs esiet ļauni (ar galvu nav kaut kas kārtībā) ļautiņi, bet  Jums ir interesanta nianse: Viņš ir „uzspiedis” nolādētības zīmogu uz saviem bērniem un visu savu dzimtu. No šī brīža viņa dzimtu piemeklēs lielas, lielas kataklizmas.

Es ceru, ka Jūs apzināties šo tekstu un esat gatavs cīnīties ar mūsu senčiem. Visi parādi tiks nolīdzināti, ja ne šajā dzīvē, tad nākošajā noteikti. Lai Jums viss ļaunais ko sakat par mums nāk atpakaļ desmitkārtīgi. Uztaisi galvas tomogrāfiju vai kāds melnums jau nav! Jebkurš kontakts ar Jums ir tas pats kas ar spitālīgajiem vai dzērājiem. Jūs un Kavacis ir katoliskais atcars nokaltušajam melnajam katoļu kokam. Jūsu mājas lapa ir melnāka par melnu. Interesanti, kāpēc Drošības policija Jūs neaiztiek?

Necienošais,
Maris Berzins Galla
ph. +371 29811248

=============================================================================

Māris-Bērziņš-Arturs-Priedītis-Valdis-ŠteinsMāris jurists

09:51  An: Linard Grantins

Cc: Valdis Steins, Maris Jansons, Andris Krūmiņš, Arturs Prieditis

Ārzemju īstenajam latviešu latvietim L. Grantiņam jau pirmssākumos tika izskaidrots, kādai būtu jābūt viņa personīgajai mājas lapai, ja vien tas nav kāds laju pasūtījums.

Tā kā esmu Latviešu juristu apvienības valdes pr-tājs, tad viņam tika ieteikts mājas lapai būt juridiskākai un tiesiskākai, veidojot apmeklētāju tiesisko apziņu. Nosaukumam būtu bijis jābūt Latviešu tautas tribunāls, bet Linards ietiepīgi paliek pie DP vērtībām un tāpat kā Dzintars izveidoja projektu Visu Latvijai, tikai ne latviešiem darbos. Linards, protams, to visu ir smuki aizmirsis un gaidīja izdevīgu brīdi, kad varētu mums mugurā iedurt nazi. Jau ik pa laikam Linards e-pastos uzmeta lūpiņu par sīkām sapuvušām viņa zivtiņām. Nākošais, par mūsu darbību neviens TV kanāls neko neatspoguļo, bet LTV1 kanāls Linardam veltīja veselu raidījumu, tā pat kā trakajam transseksuālim Kaimiņam ar segvārdu Artuss. Interesanti, vai ne. Linards gāna Godmani un Artuss arī,un viņiem par to nekas. DP formāl aizsūta smieklīgas vēstules. Interesants ir fakts, kā Linards pats pie manis pieteicās e-pastā. Itkā viņa raksts ir par slikto R.Bunku, kurš mums ir ļaunākais ienaidnieks. Kā Linards to zināja?
Īsāk sakot, Linards ir DP figurants un katoļu melnais lajs un no latviskuma tur nav ne smakas. Dievlūdzējs šakālis, kurš piedāvāja pie sevis publicēties.

Maris Berzins Galla
ph. +371 29811248

=============================================================================

Māris Bērziņš, Arturs Priedītis, Valdis Šteins.PNG JansonsMāris jurists

10:18  An: Linard Grantins

Cc: Valdis Steins, Andris Krūmiņš, Maris Jansons

Vēl viens rādītājs, kas ir kas?

Tādiem kā L. Grantiņš nekad neinteresēs Skotijas neatkarība. Viņš labāk tikmēr mušīs savējo tautieti. Tas vēlreiz pierāda, uz kādām dzirnavām L. Grantiņš lej ūdeni.

Visa šī gada laikā, kad L. Grantiņš ākstās savā mērkaķa tīmeklī, ne reizi nav pieminēta Skotija.

Maris Berzins Galla
ph. +371 29811248

============================================================================

LRTT, Grantiņš,Reiniks,Āboltiņa, Dzintars.Kas man un manai tautai kapu rok, tas pats tajā tiks “apglabāts”.

L.-Grantiņš.-H-86-LRTT-Kopie3Ja mana Tēvzeme nebūtu briesmās, tad par tādu „druīdistu” varētu tikai ironiski pasmaidīt un piebilst: „Antiņ, pūt stabulīti, lai prātiņš nāk mājās !”

Pašlaik tauta ir novesta uz kritiskas pastāvēšanas robežas. Tāpēc katrs, pat mazākais pieskāriens, to var nogāzt pagājības bezdibenī.

Šajā rakstā pieminētie ir tie, kuri vēlas manu tautu nogrūst šajā bezdibenī.

Vai tas viņiem izdosies ?

Domāju, ka nē, paši tajā novandīsies ar lielu troksni.

Lai manis rakstīto varētu novērtēt pareizi, tad atgādināšu, ko pirms gadu tūkstošiem ir sacījis jogas pamatlicējs- filozofs Patandžali: „Ja TU zinātu, cik Dvēsele ir varena…viss VISUMS tajā ir tikai niecīgs stūrītis.” Ar to ir jāsaprot, ka nav mazi vai lieli cilvēki, bet gan ļauni un labi. Cilvēka spēks ir varens-, ja tam vēl piemīt gribasspēks, tad tas var „ kalnus gāzt”.

>Tāpēc mēs nedrīkstam vienaldzīgi paiet garām ļaunuma sludinātājiem- darītājiem.

>Neļausim viņiem gāzt šos kalnus.

>Ļaunums kā nezāle ir bez žēlastības jāizplūc ar visām saknēm, jo savādāk viņš „nožņaudz” kultūraugus.

>Viņi ir jādara zināmi visai tautai !

Spriediet paši vai šī teikuma autors:” Druīdu Ordenis vai Pūķu ordenis nav tādi jūdas kā mākslīgi izveidotā nācija – latvieši.”, kurš ieguvis augstāko izglītību par latviešu tautas naudu, „izmanto” latviešu valodu, ēd Latvijas maizi, nav ļaunuma sludinātājs ?

Ja viņš apvainotu tika mani, tad varētu to „laist pāri galvai”, bet viņš aplējis ar savām nodevības gļotām visu latviešu tautu. Viņš(šis jurists Māris Bērziņš) ir apķēzījis manas tautas senču pīšļus, asinis, sviedrus un vaidus. Viņš apķēzījis mūsu Dainas un senču pielūgtās Dievības.

Viņa prātu pilnībā ir pārņēmuši pazemes druīdu dievekļi- pazemes astrālie viepļi. To apliecina otrais foto. Cilvēks ar augstāko juridisko izglītību veic garīgo masturbāciju- „sitās” ar kaut kādam tur pūķu zemēm.

Pūķu zeme taču simbolizē ĻAUNUMU !

Tā ir augstākās pakāpes aptaurētība, kad cilvēks vairs neapjēdz, ka ir aptaurēts.

Un jābrīnās, ka pēc latviešu nosaukšanas par jūdām un mākslīgi veidotu nāciju, viņš ar patosu paziņo:Tā kā esmu Latviešu juristu apvienības valdes pr-tājs, tad viņam tika ieteikts mājas lapai būt juridiskākai un tiesiskākai, veidojot apmeklētāju tiesisko apziņu.” , bet tikko kādā cita vēstulē rakstīja:” Personīgi es, garīgi jau sen esmu teleportējies no Latvijas geto teritorijas. Pagaidām šeit plandās mana miesa. Garīgi mani šeit nekas nesaista. Tuksnesis.“

Tā laikam ir „Pūķu zemes” loģika ?

Pēc e- vēstuļu izsūtīšanas laika redzam, ka strādāts ir drudžaini. Vēstuļu saturs norāda, ka naids ir veicis savu, pilnīgi dezorganizējis prātu. Tik destruktīvus- idiotiskus apvainojumus biju dzirdējis jau no MerkuristiemAivara Andersona un Jura Lapinska, kuri ir Valda Šteina un Artura Priedīša slavētāji- tātad, vienas komandas biedri.

Visi KGB vīri- LRTT un H-86 fiziskie grāvēji.

Atkārtošu: jebkurš nodevējs un tautas nīdējs apzīmogo savu dzimtu ar iznīcības zīmogu. Pravietis sacīja: „Tāds labāk lai nebūtu dzimis, bet ja dzimis, tad dzirnakmens kaklā…. .”

Par to pieminēto desmitkārtīgo soda atpakaļ nākšanu jābīstas nodevējam.

Arī zemiskā Raivja Dzintara un Andreja Kavača apķēzīšana darīs savu.

Visas šīs vēstules tika atkal adresētas Valdim Šteinam un Arturam Priedītim, kuri, kā redzam, tad ir arī Dzintara un Kavača nīdēji- visa latviskā nīdēji un grāvēji.

Nekas, Bērziņa kungs, nepaliks neatmaksāts.

Un līdz smieklīgumam(idiotismam) ir pārmetumi, ka(es L. Grantiņš) neesmu interesējies par skotiem. Kāds man sakars ar skotiem ? Un, kādas man tiesības jaukties viņu “darīšanās” ?

Viņi savu izvēli veica civilizētā veidā- nobalsoja par draudzību ar angļiem !

Un tas, ka tu, Bērziņ, sevi uzskati pat tautieti, arī ir dīvaini. Tev taču šī zeme ir tukša vieta !

Īsāk sakot, Linards ir DP figurants un katoļu melnais lajs un no latviskuma tur nav ne smakas. Dievlūdzējs šakālis, kurš piedāvāja pie sevis publicēties.”

Vai šis nav murga paraugteikums ?

Protams, ka piedāvāju tev(Mārim Bērziņam) publicēt visu to, ko man stāstīji par Bunku, bet tu nobijies.

>Vai tad tāpēc, ka piedāvāju tev publicēties, esmu uzskatāms par šakāli ?

Tu, Bērziņ, esi visīstākais nelietis- nodevējs un kā tāds arī tiksi tiesāts.

DIEVS, PASARGI MŪS NO ŠIEM SEKTANTIEM !

20.09.14.     L. Grantiņš

=============================================================================

Tiem, kuri saprot krieviski

jānis vanags,eva ālere, tālivaldis tālbergs,aleksejs ļedjajevs,aivars garda,juris lapinskisНаш Нюрнбергский процесс еще впереди – российский социолог

18.09.2014 20:12

Putins, Reiniks, Grantiņš, Āboltiņa, LavrovsНеправильный у нас какой-то рейх в России, ненастоящий. Все в нем с ног на голову поставлено. Наша Ева Браун (Кабаева) вместо того, чтобы своей белой ручкой огонь в домашнем очаге фюрера поддерживать, теперь пропагандой вместо доктора Геббельса занимается. А Геббельс (Сурков) рулит войной в Украине, как будто он фельдмаршал Кейтель. Да и сам наш Кейтель (Шойгу) – липовый вояка, то ли пожарник какой-то, то ли, прости господи, спасатель Малибу. Гимлер (Бастрыкин) открыл лавку в Чехии и приторговывает каким-то барахлом, как старый еврей. Наш Борман («серый кардинал» Сечин) занимается не большой политикой, а, в основном, коммерческим рейдерством. Официальный человек номер два в рейхе – наш Геринг (Медведев) не военной авиацией увлечен, а, как дитя малое, с айфончиками играется: то так себя сфоткает, то этак. А уж наш Риббентроп (Лавров) – просто старый болван.

Гестаповцы (фсбешники) в основном не врагов рейха ищут, а рэкетом, да крышеванием занимаются. Генералы нашего Вермахта (Министерства обороны) тырят все, что плохо лежит, а любовницы их стыренное военное имущество распродают (дело Сердюкова-Васильевой). У каждого нашего рейхс-министра и группен-фюрера СС (ФСБ)– дом в Лондоне или вилла в Каннах. Гауляйтеры (губернаторы) вообще об интересах рейха думать забыли, не до этого им – из каждого своего пука доход извлекают.

А где же «забота фюрера о немцах» (т.е. россиянах)? Где новые автобаны, «Сила через радость», дешевое жилье и морские круизы для рабочих? Это все не про зазеркальный рейх. Все наши успехи – в сфере пропаганды. Там мы доктора Геббельса давно за пояс заткнули.

Но главное, наш рейх тоже хочет взять реванш за поражение в войне (в его случае в холодной войне). Вроде бы пока получается, борьба за жизненное пространство («русский мир») идет успешно. Нашу Австрию (Крым) присоединили, нашу Чехословакию (Украину) расчленили. То ли еще будет… Наш Нюрнбергский процесс, например.

Игорь ЭЙДМАН

============================================================

12345

Atmaksa ir svēta !

Krievi saņem atpakaļ to, ko viņi darījuši ar citām tautām.

Tas der ievērot arī latviešu tautas nodevējiem.

Karmas Likums nepazīst žēlastību !

https://www.youtube.com/watch?v=S7q6ez2n6Xg&index=34&list=PLfbpgh92EeqrU7EBna2jZOuU74ol4cLXA

Dievs, lai notiek Tavs prāts kā Debesīs, tā arī virs zemes !!!

You may also like...

6 komentāru

  1. atmaskošana saka:

    Skatieties, kā atkailinās divkosība. Kažoka met kažoku.

    Politoloģe Iveta Kažoka, kas citkārt ir kaismīgi izteikusies par “korupcijas ēnām” un “valsts nozagšanu”, šoreiz, kad šāda smaga ēna krīt pār Vienotības politiķiem un citām bankas Citadele “pārdošanas darījumā” iesaistītām personām, aizbildinās, ka neko īsti nezinot un līdz ar to neko nevarot pat komentēt, vēl jo vairāk – nākt klajā ar kādiem paziņojumiem par valsts nozagšanu.

    http://www.pietiek.com/raksti/valsts_nozadzeju_apkarotaja_kazoka_par_zaka_un_kompanijas__gruzijas_vojazu__es_neko_nezinu_un_neko_nesaprotu

  2. Dzintra saka:

    Didzis Slapiņš, Andra dēls. Miris. Nogalināts, savā mājā.
    Viss kārtībā!
    Par vienām galvassāpēm sabiedrībai mazāk!
    Nevienam, nekādas daļas. Izmeklēšana? Priekš kam!
    Visi Cilvēktiesību aizstāvji –
    Rīgas Bāriņtiesas pareizās kundzes –
    Mālpils Vistu kūts “bāriņaizstāves” tibiņas – var turpināt šmorēt kotletes un iet gulēt ar labi padarīta darba apziņu!
    Viņš sapņoja par brīvību! Būt brīvam no psihoneiroloģiskā dispansera, atgūt rīcībspējas tiesības, iestāties Mākslas Akadēmijā….
    Mēs, daļēji, to viņam izcīnījām (+ organizācija „Zelda”) – brīvību – dzīvot savās mātes mājās. Vairāk nepaspējām! Tagad, tiesības dzīvot viņa dzimtas mājās, paliek viltus aizbildnei, kurai galvenais bija – mantojums. Viņas laimīgā seja ir redzama arī Facebook(ā).
    Valstī viss kārtībā! Pie varas aizvien ir Ivara Godmaņa mafija, ko apkalpo Aivara Borovkova, Riharda Bunkas, Ivara Redisona un citu juristu organizācijas. Guli mierīgi, tauta!
    Bet Tu, Didzi, beidzot, esi atguvis visas savas cilvēktiesības, visas atņemtās rīcībnespējas, beidzot Tu esi brīvībā! Tagad Tu esi Dieva un mammas Ginas aizbildniecībā.
    Pasveicini viņu no šīs saules! Lai smiltis jums ir vieglas!

  3. Māris M. saka:

    Jurists…
    Stūrī iedzīts šakālis, ne jurists.

    Gribēdams nesaskatīju loģiku. Redzu tikai bailes un naidu, kas iet pāri malām, bet pietrūcis prāta to visu paturēt pie sevis un saglabāt kaut kripatiņu cieņas.

  4. Māris M. saka:

    Valmiera pilna izlikta ar Dzintara, Dombravas sejām pie autobusu pieturām. Neonacionālistu biznesa reklāma. Tas viss ož pēc sifilisma, kad ir bojāta smadzeņu vai sirds garoza.
    ————————————
    Bez komentāriem…

    Pagoglēju, papētīju. Kārtējo reizi nenobrieduši jaunieši tiek ievilināti purvā ar senlatviešu simboliem, kas mums katram tuvi. Vilinot lamatās, čekisti nav aizmirsuši pilnīgi nevienu cilvēku – katrai interešu grupai savas īpašas lamatas.

  5. Repatriants saka:

    Tas ko raksta tas M.Berzins Galla ir tipiski nesakariigs murgs, tur pat nav ko komenteet, bet gribeetos zinaat, kas par putnu ir taads A.Priedits, ko vins dara, kas ir un kas tas M.Jansons? Jo par vinu saka, ka vins visur sludinot, ka esot kadas senas karalu dzimtas mantinieks ar savu karogu, tituliem un geerboni un ko ko vins dara un ko noveel Latvijai nav iisti zinaams?

  6. Izskatās, ka L. Grantiņam nekas nav svēts šajā saulē, visus vajag apķēzīt, it sevišķi tautiešus, kaut gan viņam ir neaizskaramie no VL, kā likvidators A. Lūsis. Viņam metodes tādas pašas kā Bunkam un ieliek bildes, kuras es pats šamējam iedevu. Kārtīgs latviešu jūda. Jo vairāk aiztiek, jo vairāk smird. Sāku šaubīties par Helsinki 89, kas viņi īstenībā bija? Grantiņš pats sevi ir izgaismojis un Helsinki 89 organizāciju, kas to faktiski ir veidojis. Kurš kuru ir vairāk izgaismojis? Nav saprotams, par kādu tautu šamējais runā, par to, kas viens otram mugurā dur 33 nažus? Sākumā domāju, ka viņš ir psihs, nē vāji prātīgais. Izskatās, ka šamējais piesmirdinās visu internetu, lai neviens tauties vairāk Latvijā neko nepaceltu, kas faktiski sakrīt ar drošības iestāžu uzdevumu. Tie lielākie bļāvēji arī ir nodevēji. Rakstot internetā savus kārtējos murgus ir Jūsu vājuma pazīme. Grantiņš un kultūra, pretmetu cīņa.
    .
    .
    Admins
    Es tavu telefonisko lūgumu izpildīju, tava bērniņa seju aizklāju. Kā sacīji, bildes pats lieloties atsūtīji. Neko slepenu neesmu ņēmis. Neesmu arī foto “stilizējis”, bet vienalga nevēlējies, lai tavs bērns ir šajā, tevis paša radītajā, smirdoņas gaismā skatāms.
    Bet, kā tad ir ar Raivja Dzintara bērniņiem ?
    Tu taču viņu tēvu nosauci par sifilītiķi un tirliņu !
    Vai atvainosies ?
    Vai Raivis Dzintars tev ir veltījis tādus epitetus ?
    Zinu, ka viens otru labi pazīstat.
    Un te, lūk, ir tā atšķirība starp tevi un Dzintaru,- starp lopu un cilvēku.
    Raivis Dzintars reiz būs liels vīrs, bet tu skaudīgā niecība… nekad nekas nebūsi.

    Tu man atkal esi “sarakstījis” veselu lērumu e- vētules.
    Man tavi bērnudārza “spriedumi un secinājumi” neinteresē.
    Diskusijas beigas, nepūlies vairāk.
    Punkts !

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *