N. Ušakovs. Za Doņeck bļeģ ! Za Slavjansk nahui !

A. Merkel, S. Āboltiņa, V. Putin, N. Ušakov, Reiniks, Saeima, pliners

Celies, latviet, un ej ziedot DOŅECKAS REPUBLIKAI !

MIGLA SARKANĀ- NOLĀDĒTĀ !

========================================================================

Raksts jālasa ar sapratni, jo rakstīts Ušakova leksikā.

http://www.tvnet.lv/zinas/latvija/524751-ilguciema_vac_ziedojumus_jaunkrievijas_aktivistiem_austrumukraina

 

Pēdējā laikā vairs nevar labi apjēgt vai Latvija ir trakomāja, vai trako māja nodēvēta par Latviju. Komunistiskie un krievžīdu noziedznieki darbojas Latvijāizraēļi Palestīnā. Ir prātam neaptverams, ka NATO valstī, kura nosoda Krievijas atbalstīto teroristu noziegumus Ukrainā, atklāti vāc ziedojumus šiem pašiem teroristiem !!!

 

Jānis-Kažociņš-Jānis-Reiniks-LRTT-LR-DP-Indulis-Ronis-l.-GRANTIŅŠ-MASKAVAKā teica krievu komiķis Žerars Deportje: „Prosto ohujeķ možno.”

FOTO: Lūk, šie divi ir visīstākie čekas darbinieki, latviešu tautas slepkavas. Viņi ir tie, kuri visu šo “doņecku” organizē.  Nāvessods tiks izpildīts bez tiesas sprieduma. Par viņiem raksta arī vēsturnieks Indulis Ronis.

To visu organizē Rīgas mērs Ušakovs, kurš pieķerts spiegošanā Krievijas interesēs. Neskatoties uz šo noziegumu, šīs žīdiskās izcelsmes(no mātes puses) noziedznieks ne tikai netika notiesāts ar mūža ieslodzīju, bet palika savā amatā un pat brutāli izrēķinājās ar šī spiegošanas „akta” atklājēju. Noziedznieka un slepkavas Reinika kantoris izvērsa pret visiem nozieguma atklājējiem brutālu asiņainu teroru. Šodien mēs redzam, kā NATO valstī, ar Latvijas DP palīdzību, tiek atbalstīti ukraiņu tautas slepkavas. Rīt Reinika banda ar saviem krievžīdu rīkļurāvējiem sāks atklāti slepkavot arī šeit pat Latvijā.

Kāds no čigānu tabora izmests aizkavējies aborta „izstrādājums”- Juris Radzēvičs paziņo, ka tas viss esot likumīgi !!! un ka tuvākajās dienās līdzekļu vākšana „doņeckiešiem” tikšot organizēta visos Rīgas rajonos.

Tikai 16. marts, vot tas nu ņihujā neesot likumīgs, saka gan čigāns Juris Radzemanis, gan jebrejs Nils Išākovs !

Vo, bļeģ, vot tā ir īsta Išākova un Urbaņeviča partijas „līnijas” izrādīšana, nāhui !!!

Un klausies tikai, ko saka Latvānijas prezidentos- „Sapuvušais zobs”(A. Bērziņš): “Drošība vienmēr ir bijusi un paliek Latvijas – ASV partnerības stūrakmens. Latvija ir paudusi un paudīs atbalstu ASV centieniem un nozīmīgajai rīcībai, konsolidējot stingru starptautisko nostāju pret Krievijas iebrukumu Ukrainā,” atzina Valsts prezidents.”

RIHARDS-KOZLOVSKISJĀNIS-REINIKSNILS-UŠAKOVSLATVIJAKRIEVIJARĪGAAh vot kā, vācot atklāti Latvijas galvaspilsētā ziedojumus ukraiņu tautas slepkavām, „Sapuvušais zobs” pauž atbalstu ASV centieniem.

FOTO: Īstie organizatori ! I. Ronis:Nacists Reiniks-http://tautastribunals.eu/?p=14434

Jāsaka tikai: “Komunistam komunista loģika, “fašistiem”(latviešiem) to nesaprast.”

ES un ANO ir nosodījušas seperātistu noziedzīgo darbību un viņu idiotiskās „republikas”, bet Latvijas valdība gādā par viņiem.

Vot i domādams bļeģ neizdomāsi, kā viss tas pas kopā ?

Varbūt kāds varētu to paskaidrot ?

Pēc komunistes Merkeles atjoņošanas uz Latviju viss sāk griezties pretēji pulksteņa rādītāja virzienam.

Merkele ir Putina kolēģe gan pa politisko līniju, gan arī pa nacionālo- abi jebreji- cionisti un komunisti.

Ne jau bez nozīmes es titulbildē „sakabināju” kopā Āboltiņu-Ušakovu un Merkeli-Putinu.

Tas ir tas īstais starptautiskais cionistu radītais SASKAŅAS CENTRS.

Latviet, turi gatavībā stobru !

Kad pienāks laiks, nežēlo šos kropļus. Atceries, viņi nekad mūs nav žēlojuši.

Lai nolādēti šie bērziņi,reiniki,kozlēviči un parējie radzēviči.

03.09.14      LRTT

=======================================================================

IZDZIMTEŅU KLOĀKA

Pēc kādiem Starptautiskiem Likumiem šeit redzamie noziedznieki atrodas mūsu Dzimtenē ?

Pēc slepkavu un okupantu likumiem !

Tici,latviet, tam visam reiz pienāks gals !

Šeit vari redzēt “varenās” Krievijas beigas. Un iznīdē Krieviju uz foto redzamā židovščina:

https://www.youtube.com/watch?v=VfJ6qHJ7lOE

1.Žīdi-Saeima-Reiniks-DP-Satversme-Latvija-Tautas-tribunāls-STpREZIDENTS, bĒRZIŅŠ, uŠAKOVS, REINIKS, KOZKOVSKIS

 

You may also like...

13 komentārs

  1. cilvēks saka:

    Juris Radzevičs no 1990.gada līdz 1994. gadam studēja Latvijas Universitātes Juridiskās fakultātes dienas nodaļā vienā kursā ar Kristiānu Lībani, vēlāko vienu no vislielākā Latvijas valsts izzadzēja Andra Šķēles dzīves biedri Kristiānu Lībani Šķēli (kura vēlāk Saeimā sēdēja blakus manāmi pēc dzērāja ģīmja palikušajam Saeimas deputātam, Latvenergo trīs miljonu “parlamentārās izmeklēšanas komisijas priekšsēdētājam”, vēlākam lielajam Aigara Kalvīša padomdevējam un Satversmes Aizsardzības birojā strādājošajam “Latvijas (Pleskavas) ceļiniekam” Andrejam Panteļējevam). Tagad pēc 23 gadiem redzams, kā 23 gadu laikā Juris Radzevičs Ivara Godmaņa partijā un Kristiāna Lībane Šķēle ieņēmusi dzīves biedres vietu Andra Šķēles famīlijā apauguši ar zelta spalvām (protams, tāpat kā vesela rinda tiesu izpildītāji, maksātnespējas administratori, tiesneši, prokurori (ieskaitot Andra Guļāna, Rudītes Āboliņas, Eduarda Pupova un citu neliešu iebīdīto eksģenerālprokuroru, tagad Satversmes Aizsardzības biroja “šefu” Jāni Maizīti, drošības policijas amatpersonas, KNAB amatpersonas, muitas amatpersonas, VID amatpersonas, Latvijas Juristu biedrībaS, Latvijas Juristu apvienības un tā tālāk un tā joprojām “mafiozās un korumpētās bandas” locekļi).

    Tas kas tagad notiek Rīgā ar līdzekļu vākšanu agresoriem pret Ukrainu ir tikai materializējusies iepriekšminēto necilvēku drausmīgā seja. Viņiem par nelaimi cilvēkiem nav nekādu noslēpumu par šiem neliešiem. Kad sāks svilt zeme zem kājām arī amatpersonām, tad ar laiku vēl daudz ko uzzināsim. Labākais sāksies pēc kāda laika, kad ārzemēs dzīvojošie 300 000 latvieši ar centīgu darbu uzkrās naudu, izmācīsies un iegūs labu augstskolu diplomus, iegūs stiprus draugus un sāks braukt mājās uz Latviju, uzsākot vispusīgu tiesiskuma atjaunošanu. No tā baidās Andris Šķēle, Aivars Borovkovs, Andris Šķēle, Ivars Godmanis, Valērijs Kargins un citi nelieši, tāpēc tiek paātrinātā tempā darīts, lai Latvijā varu pārņēm tā saucamie Ušakova cilvēki (kas patiesībā ir tie paši komunistu un komjauniešu nomanklatūras Andra Amerika, Jura Zaķa (KGB informators par redzēto ārzemēs ar palamu Truša, Krolik) cilvēki. Dievs, palīdzi latviešu tautai atjaunot tiesiskumu un visus te nosauktos aizraidīt uz elli! Šī zeme ir vajadzīga godīgiem latviešiem, nevis komunistiem, kas pēc 1990.gada 4.maija sagrāba te mantu, noslepkavoja ļoti daudzus latviešus un tagad rietumvalstīm izliekas par draugiem!

  2. DOMA saka:

    Latvijā, Lietuvā un Igaunijā kopumā dzīvo aptuveni 6.32 milj. iedzīvoju. Tas sastāda 1.25% no kopējā ES iedzīvotāju skaita.
    Salīdzinot ar ES dalībvalstīm, tas ir 17. lielākais iedzīvotāju skaits, atrodoties aiz Bulgārijas (7.28 milj.) un priekšā Dānijai (5.60 milj.) un Somijai (5.42 milj.). Sirdī vienmēr ir bijusi doma, ka Baltijas tuvināšana ir diskusijas vērts jautājums.

  3. Ernests saka:

    Tieši tāpēc vajag atjaunot Zemessardzei policejiskās tiesības, ieročus mājās un bataljona rotu katrā novadā.

    https://www.youtube.com/watch?v=pczyIo3pv1I
    .
    .
    Admins
    Nesteidzies. Ja tagad dibinās tādas vienības, tad tās būs pilnas ar reinika drazām. Paliec sirdī ZEMESSARGS un nebaidies stobru pacelt, kad pienāks laiks ! Sēpkavām nedrīkst izrādīt želastību. Komunists ir un paliek cionists- viņi ir visi ir sātanisti- slepkavas.

  4. uzmundrinājuma vārdi Baltijas tautām un visai pasaulei saka:

    ASV prezidents Baraks Obama, kurš trešdien viesojas Igaunijā un tikās ar trīs Baltijas valstu prezidentiem, uzstājies ar uzrunu «Nordea» koncertzālē. Šajā runā Obama teica asus vārdus Krievijas līderiem un uzsvēra, ka demokrātija ir visu cilvēku sirdīs un tā vienmēr uzvarēs.

    «Tāpat kā mēs nekad nepieņēmām Baltijas okupāciju, mēs nekad neakceptēsim Krimas aneksiju un Ukrainas teritoriju okupāciju,» teica Obama. Viņš solīja, ka NATO sabiedrotie būs nelokāmi un vienoti, aizsargājot ikkatru savu biedru.

    Runājot par konkrētiem soļiem NATO dalībvalstu aizsardzībai, Obama solīja vairāk kuģu un patruļlidmašīnu Baltijas reģionā. «Es uzskatu, ka šīs metodes jāturpina tik ilgi, cik nepieciešams,» tā Obama.

    «NATO līguma 5. pants ir nelokāms. Ja jautājat, kas vajadzības gadījumā nāks palīgā, tad ziniet, ka ASV to darīs jebkurā brīdī.

    Mēs būsim ar Igauniju, Latviju, Lietuvu. Jūs vienreiz zaudējāt neatkarību, ar NATO jūs to nezaudēsiet vairs nekad.»
    .
    .
    Admins
    Kamēr nebūs izdzīti no Latvijas krievžīdiskie okupantu BIDLAS, mēs nebūsim brīvi!!!

  5. Molotova Kokteilis saka:

    cilvēks saka:
    2014. gada 3. septembris 9.36
    ———
    Ne ko pielikt, ne atņemt, piekrītu. Bet problēma tajā faktā, ka latvieši nav cīnītāji, tikai prot padejot un padziedāt.
    Laiks bruņoties nevis par krievu bomžu neapēstajām reņģēm raudāt.
    Nākotne nebūs rožaina, tāpēc parazītu būdas ir jānodedzina un tie prokremļa bomži ir jālikvidē pēc iespējas ātrāk.
    .
    .
    Admins
    Jāsāk ar šo būdu aizstāvju- Ie. M. un DP vadības likvidāciju, jo viņi ir maskavas ielikteņi- slepkavas. Un slepkavām tikai karātavas.

  6. Molotova Kokteilis saka:

    uzmundrinājuma vārdi Baltijas tautām un visai pasaulei saka:
    2014. gada 3. septembris 17.27
    —————
    Tukša muca tālu skan, protams, idiotu netrūkst, kuri tic visam,ko dzird un tā jau balso par genocīga partijām teju 25 gadus.
    Kad būs NATO bāze, tad varēs priecāties.

  7. atklāta vēstule saka:

    Atklāta vēstule Valsts drošības padomei un Saeimas Nacionālās drošības komisijai

    Valsts drošības padomei

    Saeimas Nacionālās drošības komisijai

    ATKLĀTA VĒSTULE

    Mēs, Latvijas pilsoņi, lūdzam Jūs savas kompetences ietvaros, ko nosaka mūsu valsts likumi, izvērtēt Latvijas Drošības policijas (DP) spēju pildīt savus pienākumus un atbilstoši reaģēt uz valsts drošībai būtiskiem jautājumiem.

    Krievijas agresīvā politika un karš Austrumukrainā ir radījis situāciju, kurā valsts un pašvaldību iestādēm intensīvi jāstrādā, lai spētu ātri, kvalitatīvi un profesionāli reaģēt uz notikumiem valstī un ārpus tās.

    Latvijas likumi nosaka, ka Drošības policija ir valsts drošības iestāde, kuras tiešajos pienākumos ietilpst operatīvās darbības pasākumi, lai apkarotu noziegumus pret cilvēci, kara noziegumus, genocīdu, organizēto un ekonomisko noziedzību, terorismu, kaitniecību un citus valsts drošību un varu apdraudošus noziedzīgus nodarījumus.

    Jau tagad spēkā esošajā Krimināllikuma redakcijā ir paredzēta kriminālatbildība par terorisma finansēšanu, aicinājumu uz terorismu, personu vervēšanu un apmācīšanu terora aktu veikšanai, tāpat ir paredzēta atbildība par noziedzīgu organizāciju vai apvienību izveidošanu, nolūkā izdarīt noziegumus pret cilvēci vai mieru, kara noziegumus, īstenot genocīdu vai izdarīt noziegumus pret valsti, kā arī par iesaistīšanos šādā organizācijā vai tās sastāvā ietilpstošā organizētā grupā vai citā noziedzīgā formējumā.

    Tomēr Iekšlietu ministrijas pakļautībā esošā Drošības policija neizmanto Krimināllikumā paredzētās iespējas, tā veicinot teroristu atbalstošo organizāciju aktivizēšanos, destabilizējot situāciju mūsu valstī. Tādēļ DP darbība īpaši pēdējā pusgada laikā liek vaicāt, vai tā darbojas profesionāli un Latvijas valsts interesēs.

    Spilgts pēdējā laika piemērs ir DP vilcināšanās un nenoteiktības politika saistībā ar ziedojumu vākšanu Austrumukrainas teroristu atbalstam. Tāpat mums ir nepieņemams fakts, ka Latvijā ir iespējama situācija, kad Rīgas ielās plīvo teroristisko organizāciju – „Doņeckas Tautas republikas” un „Luhanskas Tautas republikas” karogi.

    Kā zināms, 2014.gada 2.septembrī Drošības policija ir uzsākusi kriminālprocesu pret Ukrainā karojošiem Latvijas iedzīvotājiem, kuri piedalās kaujās Donbasā separātistu rindās un aicina brīvprātīgos pievienoties šīm vienībām. Šajā pašā dienā DP Rīgas mikrorajonā Imantā ir pārtraukusi ziedojumu vākšanu teroristu atbalstam. Taču šīs darbības DP veica tikai pēc tam, kad sabiedrība nosodīja to, pārmetot DP tās bezdarbību, bet pirms tam ziedojumu vākšana teroristu atbalstam notika netraucēti. Publiski ir zināms, ka biedrība „GVD Baltija” uzsāka ziedojumu vākšanu teroristu atbalstam jau 2014.gada 5.augustā, tomēr DP līdz šim nerīkojās, lai to pārtrauktu.

    Tādēļ lūdzam un aicinām Jūs izvērtēt Drošības policijas darbu.

    Ieva Brante, juriste
    Sallija Benfelde, žurnāliste
    Krista Milberga, zvērināta advokāte
    Edgars Sims, mākslinieks ilustrators
    Valdis Līcis, programmētājs
    Linards Baumanis, zvērināts advokāts
    Liliāna Vancāne, studente
    Dace Reķe, pašnodarbināta persona
    Agnis Bušs, projektu vadītājs
    Indra Reinholde, horeogrāfe
    Kristīne Veisa, stjuarte
    Alla Kudiņa, ģeogrāfe
    Andrejs Faibuševičs, ārsts
    Lauma Granateka, studente
    Ivo Verners, e-komercijas speciālists
    Andris Arājums, pašnodarbināta persona
    Zane Mākule, farmaceite
    Andris Gobiņš, tēvs
    Kaspars Zellis, vēsturnieks
    Kristīne Strazdiņa, juriskonsulte
    Ludmila Movele, individuālais komersants
    Sandra Jansone, skolotāja
    Sergejs Ušakovs, uzņēmējs

  8. Māris M. saka:

    Kas attiecas uz Atklāto vēstuli, tad DēPistu nomaiņa tādā veidā, ja arī tas tiktu darīts, neko nemainītu. Saliktu vietā “labus speciālistus” no citām struktūrām, savukārt esošie ieņemtu amatus citās struktūrās un viss paliktu pa vecam. “Jaunie” kadri drusku pakritizētu vecos, “atklātu” vienu otru “šokējošu” lietu veco DēPistu darbībā, kam nesekotu tiesa un sods, un viss.
    Bet pozitīvi, ka par to vispār sāk atklāti runāt.

  9. ķiploks saka:

    Kanādas interneta vietnēs uzgāju NATO dalībvalstu Aizsardzības budžetu no IKP, salīdzinot procentos no kopējā budžeta. Salīdziniet, kur ir Latvija un kur piemēram Igaunija:

    http://2glspd2t2a9zr20ie1z7bx8zbb.wpengine.netdna-cdn.com/wp-content/uploads/Defence-expenditures-by-NATO-countries-in-2013.png

  10. tumsonim ķiplokam saka:

    Tu ieraugi absolūtus ciparus un brīnies. Paskaties,kādi dāņi, holandieši, viņi tērē mazāk, bet ir jaunas fregates, tanki, aviācija, bet igauņi ar saviem plikajiem,korupcijas noēstajiem BTRiem ir viss,ko spēj (neslēpj arī eestipoišu armijnieki). Tas tev rēbus, atrast ekonomiski loģisku pamatojumu ;D! Pateikšu priekšā jau – atslēga nav cik % tērē, bet ekonomiskie rādītāji, kas arī nosaka cik faktiski aizies aizsardzībai.
    .
    .
    Admins
    Ne tik brutāli. Labāk tomēr vecs nekā nekāds.

  11. Molotova Kokteilis saka:

    http://dra.lv/bpgkM
    Patiesība, kura nepatīk nevienam.

  12. Miervaldis saka:

    Komunists un Latviešu tautas kangars Bēŗziņš jau zin, ko žvadžēt, mums nav jāklausās šādos sūdos, un Merkelei būtu jāpalasa Grantiņš, gluži kā to daru es, un saprotu, ko Mekrele nesaprot, paldies Grantiņa kungs par šī sūda izgaismošanu.Nākotne šim mēslam būs grāvī, bet ne kā “prezidentam”.

  13. Berta saka:

    Nu man jau liekas ka rupjību tomēr ir par daudz gribas lai šo lapu izlasa vairāk.
    .
    .
    Admins
    Vai tas adresēts Ušakovam ?
    Ja man, tad kāpēc es nedrīkstu citēt Ušakovu?
    Tad, kad tu BERTA neliekuļosi, tad tev sāks veikties un arī visai tautai.
    Tu, kā redzams, vienmēr atstā “vietu”, lai(ja nu kas) tad vārētu sacīt:”Es jau taču esmu tikai pret tiem sliktajiem krieviem…”.
    Esi godīgs pret sevi un savu tautu.
    Divkoši tie paši nodevēji vien ir… .

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *