A. Kavacis. Seno mītu un reālās pasaules sakritības

Zaļš, tautastribunals.eu2. Linards Grantiņš, LRTT, Latvija - Reiniks, Āboltiņa, SaeimaLRTT priekšvārds A. Kavača sacītajam.

Mūsu vēsture ir bagātāka nekā visām lielajām imperiālajām valstīm kopā ņemot. To šie “varenie” cenšas visādiem līdzekļiem noniecināt un slēpt. Vieni no lielākajiem vēstures viltotājiem ir žīdi. Viņiem tas ir ļoti vajadzīgs, lai apliecinātu savu varenību, kura viņiem nekad nav bijusi, nav un arī nebūs. Pie pirmās iespējas visi pasaules slavenie muzeji tiek izlaupīti un demolēti. Lietas, kas apliecina citu tautu vēsturi, tiek “noraktas”.

No “izredzētajiem” daudz neatpaliek spāņi, portugāļi, angļi un vācieši.  Krievi šajā idiotisma pārsniedz pat žīdus.

Reiz kādā VIDEO iznāca dzirdēt, ka ir ticis atrasts pirmsleduslaikmeta akmens ar uzrakstu kiriļicā.

Tik pat kā neviens nezina, ka necik sen Rīgā(2002.gadā) pazemē ir tikusi atrasta Baznīcas bibliotēka- arhīvs 100 kvadrātmetru platībā. Šī ziņu krātuve pazuda bez pēdām. Nepārprotami, ka tajā bija LIETAS, kas attiecās uz mūsu tautas senvēsturi. Un tas jau bija kaut kas ļoti kaitīgs “izredzētai” tautai un citām dižtautām ar krieviem priekšgalā.

Un interesanti, kāds “propesors” Jānis Stradiņš, televīzijā bez nekāda sevišķa iemesla paziņo: “Mēs(latvieši) taču neesam nekāds izņēmums starp citām tautām.”

Kāpēc šis nievājošais secinājums ?

Ir zināms, ka šis kungs(īstenībā biedrs) ir saistīts ar šīs grāmatu krātuves “pazušanu”.

Ja mēs runājam vecākajā dzīvajā valodā, ar visbagātāko tautasdziesmu pūru(dzīves uztveri-fiozofiju), mēs neesam nekas sevišķs ?

Tas netika teikts bez pamata. Šajā bibliotēkā bija kas ļoti, ļoti svarīgs, kas attiecās uz mūsu senvēsturi.

Bet arī tas ir izskaidrojams, ja zinām, ka šī biedra māte ir bagāta bijušā Krievijas baņķiera meita. Pie kādas tautības pieder baņķieri, paskaidrojumus neprasa.

Skaties, latviet, un brīnies, kā šis krievu baņķieru pēctecis sevi “mālē” par sēli(senlatvieti-skat. tautu “kokā”, sēļi atrodas paša pamatnē): http://www.ir.lv/2012/5/16/neparasts-abols-pasmaju-abele

=========================================================================

Neaizmirsīsim arī “izredzēto” uzbrukumu mūsu eiromonētai. Viss tas ir zemiski un pretīgi.

—-“Lai arī nereti izskanējis, ka Latvijas eiro monēta ar tautā dēvētās Mildas attēlu ir viena no skaistākajām eiro monētām, pasaulē vadošas biznesa ziņu aģentūras “Bloomberg” publikācija rada šaubas, vai citviet izprot Mildas nozīmi. Aģentūra Mildu publikācijā nodēvējusi par slaucēju. Lai arī tas tagad labots, kļūdaino rakstu jau paspējuši pārpublicēt citi mediji.

Kā sestdien vēstīja Latvijas Televīzijas (LTV) raidījums “Panorāma”, raksts biznesa ziņu aģentūrā publicēts 31.decembrī – tieši pirms Latvijas pievienošanās eirozonai. Rakstam bija pievienota fotogrāfija – divu eiro monēta ar Mildas attēlu un fotogrāfijas skaidrojums: “tradicionālais slaucējas attēls”.

Kad LTV raidījums mēģinājis noskaidrot, vai Milda citviet tiešām asociējas ar slaucēju, ziņu aģentūras pārstāvji no intervijas atteikušies. Taču viņi rakstiski atbildējuši, ka raksts ir izlabots, “slaucēju” aizstājot ar “tautumeitu”.

Tiesa, “Bloomberg” ziņu līdz ar fotogrāfiju un kļūdaino parakstu zem tās jau bija paspējuši pārpublicēt citi pazīstami portāli, vēstīja LTV.

(LRTT piebilde: pārlaboja, bet vai atvainojās ?  http://tautastribunals.eu/?p=18091

Protams, ka nē! Kaut Velns ātrāk šos izdzimteņus “parautu” uz Elli.)—

BloombergUKUSA.PNGEUBerlin-Londonbruessel-Strassburg-Pariss

Neaizmirsīsim PRAVIEŠA teikto: “Kas bija liels, tas kļūs mazs, kas bija mazs, tas kļūs liels.”

Tas ir domāts par laikiem, kas tuvojās. Kristus otrizējā atnākšana būs nežēlīga !

Nelieši saņems pēc nopelniem.

==========================================================================

Mums ir daudz un vareni zinātnieki, bet kur viņi ir, kad jāaizstāv latviešu tauta un Latvijas valsts gods ?

Kur viņi ir, ka neviens no viņiem neuzstājas pret noziedzīgo komunistu kliķi ?

Un, tad rodas jautājums: “Kurā vietā sākas cilvēks un kurā vietā viņš beidzas ? “

31.08.14.     L. Grantiņš

=====================================================================

LatvijaA. Kavacis                                                                                                                                 2014.g.14.05.

SENO MĪTU UN REĀLĀS PASAULES SAKRITĪBAS

Andrējs-kavacis1-514x800Jau agrā bērnībā dzirdēju stāstu par to, ka mēs latvīši- latvieši esam ciltsmātes Lotes- Lates bērni, kas plaši saviesušies un apdzīvojam šo Zemi kopš “laika gala”, ka mūsu valoda ir senākā no visām un no viņas ir veidojušās visas jaunās valodas.

Kopš aizvēstures mūsu valoda ir dalīta dialektos un dažādos dialektos runājošie ir apzināti satuvināti vai attālināti, lai uzturētu dabisko vairošanos un tautas veselību. Tieši mūsu valodā runājošie ir piepildījuši Zemi.

Šis stāsts par mūsu senatnību bija īss un vispārināts. Nebūt ne tik sen vēl visa Eiropa runājusi latviski, vai gandrīz latviski un neesot vajadzīgs ļoti ilgs laiks, lai mazas tautas izaugtu lielas vai lielās saruktu mazas.

Sanskrita tekstos Mahābharātā un Rāmajana ir ziņas par princi Rāmu, kas iekarojis saules zemi Rāvanu un izveidojis pasaules lielvalsti Triloku. Šī rakstītā informācija papildina mutvārdu tradīcijā saglabāto patiesību par latviešu senatnību. Tur atrodam ziņas par augstām tehnoloģijām, kuras bijušas ziemeļnieku- kūru un prinča Rāmas rīcībā. Ir pat apraksts par Rāmas sagatavošanos lidojumam ar reaktīvu gaisa kuģi… .

Tātad, lielus attālumus mūsu senči varēja itin viegli pārvarēt. No pilsētas Sanokas Sanas upes krastā Polijā vienādi tālu atrodas Brazīlijas pilsēta Natāla un otra Natāla Javas salā. Mūsdienu uztverē tās ir diezgan tālu no Sanokas(senākās), bet kūriem un Rāmam tās bija netālu… .

No Trilokas centra ass: Sanokas, Sansanas un Sanas līnijas galējos Rietumos aiz Andu kalniem Klusā okeāna malā atrodas pilsētas Moliņu un Malu, Toli un Tāltālu. Bet galējos Austrumos Sulavasi salā atrodam Tolitoli pilsētu Tālaju Magadanas apgabalā, Tālu pilsētu Filipīnās un Tolu Amūras pieteku… .

Gandrīz neticami, bet tomēr, ar visām dialektu īpatnībām, pavisam neapstrīdami, Kūru lielvalsts Trilokas ģeogrāfiskie orientieri ir ierakstīti Zemes vaigā, jeb Lielajā pasaules atlantā… .

Lielajā pasaules atlantā lasām simtiem salikteņu, kas veidoti no divām latviešu vārdu saknēm. Dažas varbūt arī aizmirstas, vai saliktenī ietvertas kūru un hetu saknes. Piemēram, Brazilijā Urukurituba– senā kūru mītne un Kuraisnovusa- Kūru jaunākā ir pilsētas, kuru nosaukumi daudz ko pastāsta.Tāpat Latakunga Ekvadorā un Lathana Laosā kaut ko liecina. Bet Ķīnā viena no divām Leišanām atrodas pie Leigunšana kalna. Tātad viena no divām lejiešu pisētām atrodas pie līgo guns(uguns) kalna.

Par šīm lietām katram ir vērts padomāt, protams, tikai tiem, kuru galva nav vienīgi cepures paliktnis.

Andreja Kavača tel.nr. 22334399

Andrejs Kavacis, Latvieši, Balti, Zeme. latvija,

 

 

You may also like...

7 komentāru

  1. Māris M. saka:

    Jau bērnībā, Krievu laikā, dzirdēju vecāku vīru runas par to, ka baznīca slēpj patiesību par latviešu senatni. Viņi izteica pārliecību, ka šī noslēptā patiesība glabājas Vatikānā. Runāja arī par to, kas minēts šajā rakstā, aprakstīts vairākās vietās bībelē (Apmēram tā: no debesīm nolaidās tāds kā trauks, kas it kā pārklāts ar drānu, kuras stūri pie zemes, no tā iznāca divi eņģeļi…) un arī pieminēts I.Roņa grāmatā “Baltijas jaunās brīvības cīņas Latvijā”. Tas ir par augsta līmeņa tehnoloģijām senatnē, kā arī par jau reiz notikušu atomkaru, par ko piemin arī I.Ronis. Par šim runām ar laiku piemirsu. Taču deviņdesmitajos gados šīs lietas atkal pieminēja kāds vācu baronu pēctecis jau citā Latvijas malā, kurš zinātņu akadēmijā bija dzirdējis arī zinātnieku ierunātu, restaurātu kādu senās baltu valodas ierakstu (Viņš gan baltus noraksturoja kā apkarojamu sērgu, bet vienlaikus stāstīja par to senumu un kādreizējo augsto attīstības līmeni).
    Biju piemirsis arī par barona pēcteča stāstīto, kad kā zibens spēriens pa apziņu parādījās Andreja Kavača grāmata “Baltu senvēsture”. Tad arī sapratu, ka veco vīru runas nebija tikai tukša muldēšana, ka tā bija atblāzma no rūpīgi slēptās patiesības.

    Iesaku visiem izlasīt arī grāmatu “Ļaujiet jel atvases dzīt”, kas atrodama divās vietnēs:
    http://www.iveta.lv/gramata/HTML/AAA_tit.htm
    baltutautas.lv

    Varbūt Linards var pateikt kas par cilvēku ir Liniņš, kurš kopā ar “Ļaujiet jel atvases dzīt” autoru izveidojis baltutautas.lv? Vai ir kāda informācija?
    .
    .
    Admins
    Andrejs Kavacis ir vienreizējs cilvēks, noteikti pastāstīs, ja pazvanīsi. tel.nr. 22334399
    Sazinājos ar Andreju Kavaci. Liniņš ir kopā ar KGB “brāli” V. Šteinu. Liniņš ar Šteinu ir reiz “izcūkojuši”(droši vien apzināti) Kavača rakstu.
    Liniņš esot arī uzrakstījis vispretīgāko un melīgāko grāmatu par Kārli Ulmani.
    Andrejs vairs sakarus ar viņiem neuztur.
    Kam interesē, varot droši zvanīt, sacīja Kavacis.

  2. Māris M. saka:

    Mans jautājums par Liniņu nebija nejaušs. Kad izlasīju “Ļaujiet jel atvases dzīt” saīsināto versiju, kuras līdzautors ir Liniņš, man radās šis jautājums un nedeva vairs mieru. Ja grāmatu “Ļaujiet jel atvases dzīt” es labprāt nopirktu, ja tā būtu nopērkama, tad to otru es tomēr pirkt negribu, kaut viņu var nopirkt. Kaut kāda nelāga pieskaņa tai saīsinātajai versijai. Ja orģinālā fakti uzskaitīti ar stingru pārliecību un pamatojumu par to, kas tiek runāts, tad Liniņa versijā dažas lietas pasniegtas tādā formā, ka lasītājam rodas šaubas par to patiesumu un līdz ar to liek apšaubīt visas grāmatas patiesumu. Tas sabojā visu šo nenovērtējamo Olģerta Ziļicka mūža darbu, padara to par mazticamām veceņu pļāpām pie pagasta vienīgās bodes.
    Iepriekš minētais un Tava atbilde, Linard, ir tikai kārtējais apstiprinājums tam, ka pilnīgi visam, kas labs, tiek piekabināts kāds provokators, kas to sabojā.

    Paldies par Andreja Kavača telefonu.
    .
    .
    Admins
    Pēc Liniņa principa darbojas visi mūsu lielie nacionālisti, sākot no Gardas, Lapinska, Šiškina, Inkina un beidzot ar Lato Lapsu. Runā it kā taisnību, bet iemet iekšā melīgumu un šaubas pret VL!.
    Ja tie cilvēki zinātu, kas viņus par to sagaida Garīgajā pasaulē, tad viņi visu savu atlikušo mūža daļu rāpotu tikai uz ceļiem savas tautas priekšā. Un, domāju, ka ar to arī vēl nebūtu līdzēts… . Tā Pasaule(Garīgā), priekš meļiem un nodevējiem, ir ārprāta un iznīcības vieta… .
    Pazvani, Māri, Kavacim un uzņemsi enerģiju ilgam laikam… .

  3. zināšanai saka:

    Admins
    Pēc Liniņa principa darbojas visi mūsu lielie nacionālisti, sākot no Gardas, Lapinska, Šiškina, Inkina un beidzot ar Lato Lapsu. Runā it kā taisnību, bet pa šķipsnai iemet iekšā melīgumu un šaubas pret VL!.
    Ja tie cilvēki zinātu, kas viņus par to sagaida Garīgajā pasaulē, tad viņi visu savu atlikušo mūža daļu rāpotu tikai uz ceļiem savas tautas priekšā. Un, domāju, ka ar to arī vēl nebūtu līdzēts… . Tā Pasaule(Garīgā), priekš meļiem un nodevējiem, ir ārprāta un iznīcības vieta… .
    Pazvani, Māri, Kavacim un uzņemsi enerģiju ilgam laikam… .
    —————–

    Pēc Liniņa principa darbojas ne tikai komunists Aivars Garda, Juris Lapinskis, Lato Lapsa, Aivars Borovkovs, bet arī komunists Ivars Redisons (kurš mācījās ar Jāņa Maizīša izbīdītāju un mafiozās tiesu sistēmas izveidotāju Augstākās tiesas priekšsēdētāju, arī komunistu Andri Guļānu vienā skolā paralēlklasē). Viņiem par nelaimi Latvija ir maza valsts, kurā var pilnīgi visu uzzināt. Galvenais to informāciju publiskot un atmaskot šos neliešus tā lai Aivars Garda, Juris Lapinskis, Aivars Borovkovs, Ivars Redisons sprāgdami nosprāgst, tāpat kā jau sprāguši daži viņu “biedri”. Jo viņu darbi ir tik ļauni, ka ne viens vien viņus ar visām ģimenēm nolād. Juri Lapinski pat viņa māte nolād, kuru viņš mājās terorizē.

  4. Eduards Lunis saka:

    —Paldies Linard,esi īstajā laikā ielicis Kavača kunga rakstu kā ari savus koment;arus par Baltiem-Latviešiem! Tas ir labs ,,pietiek comā’ieliktajam Priedīša Latviešu nomelnojuma atspēkojums!
    –Par Liniņu gan biju labākās domās, bet fakti ir nepatiķami un nepielu’dzami!
    Paldies par Kavača kunga telefonu!

  5. lasītājs saka:

    Situācija Baltijas reģionā gada laikā dramatiski mainījusies un var kļūt vēl bīstamāka, ja Krievijas prezidents Vladimirs Putins netiks apturēts tagad, – šādu pārliecību pirms ASV prezidenta Baraka Obamas vizītes Igaunijā intervijā izdevumam “Eesti Päevaleht” izteicis bijušais ASV diplomāts, Tallinā bāzētā Starptautiskā aizsardzības pētījumu centra direktors Metjū Briza.
    “Man skudriņas noskrēja pār muguru, kad (..) Krievijas vēstnieks NATO šogad Briselē paziņoja, ka Baltijas valstīs dzīvo simtiem tūkstošu cilvēku, kuru tiesības pārkāptas tādēļ vien, ka viņi runā krieviski. Šis paziņojums man kļuva par zināmu signālu. (..) Ja Putins netiks apturēts, Baltijas valstis nonāks riska zonā. Kas notiktu, ja tā dēvētie zaļie cilvēciņi ienāktu Austrumlatvijā, pārņemtu savā kontrolē kaut kādas ēkas vai laukus? Putins kādu laiku to noliegtu, bet reiz atzītu, ka viņi tur ir. Tad NATO saskaņā ar alianses līguma piekto pantu būtu jāpieņem lēmums, vai karot ar Krieviju par mazu Baltijas valstu teritoriju. Vērojot Putina uzvedības modeli, domājams, viņam būtu jāsaskata te iespēja – varbūt pat bez viena vienīga šāviena – sagraut NATO līguma piekto pantu,” viņš spriedis.

    “Es iezīmēju briesmīgāko scenāriju. NATO, protams, par savu mērķi pasludinājusi būtiskus soļus, kas garantētu, ka Putins pat nedomātu par to. Otra lieta, kas diez vai ir iespējama, jo Vācijas kanclere atklāti pret to izteikusies… Obamam būtu skaidri jāpasaka, ka galvenais līgums starp NATO un Krieviju, kurā runāts par aizliegumu jaunajās dalībvalstīs veidot jaunas militārās bāzes, šobrīd zaudējis spēku. Krievija ar savu rīcību pārkāpusi Budapeštas memorandu, kas garantēja Ukrainas teritoriālo nedalāmību. Kādēļ lai mēs turētu savu vārdu, ko devām Krievijai 1997.gadā, kad bija gluži citi laiki?” vaicājis Briza.
    “Tātad ceru, ka Obama vismaz piedāvās Austrumeiropā veidot pastāvīgas bāzes. Lielu bāzu ar tūkstošiem ASV karavīru tik drīz nebūs, bet NATO var spert soļus, kas kļūtu par atbildi uz notikumiem Ukrainā,” viņš norādījis.
    ——————–

    Mēs ceram, ka ASV veicinās vispusīgu tiesiskuma atjaunošanu Latvijā, tajā skaitā palīdzēs latviešiem atgūt nozagto Latvijas valsti no Andra Šķēles, Aivara Lemberga, Aivara Borovkova, Ivara Godmaņa, Valērija Kargina un citiem Latvijas tautas apzadzējiem.

    Lai piepildās Finka pareģojums!
    ….Finks vairākkārt runāja par Krievijas nākotni. Reiz viņš teica: “Kā reiz sabruka cariskā Krievija, tā sabruks komunistu Krievija…”

    Vēl citreiz Finks ierunājās par Krieviju: “Tu pats redzēsi (uzrunāts tiek grāmatas autors) -varenā Krievija sabruks kā kāršu namiņš… . Pēdējās Krievijas robežas es redzu tikai ap Maskavu, Ļeņingradu un Baltkrieviju. Tur paliks visi lielie mahinatori, kuri negribēs strādāt, un viņi kļūs pēdējie nabagi. Tad meklējot labāku dzīvi, krievu tauta izklīdīs pa visu pasauli”. Vēl kādā reizē Finks ieteicās: “Es redzu, ka Maskava nogrims… . Būs milzīgs sprādziens, kas satricinās visu Krieviju. Miljoniem cilvēku aizies bojā.”

    Tad viņš starp citu bilda: “Tu vēl tik daudz pieredzēsi. Tu redzēsi, ka pasaule Latviju atkal atzīs kā brīvu valsti. To sākumā arī pieredzēsi tepat Arkādijā. Tu iesi caur parku: tu būs atkal Latvijas karogs, cilvēki. Tur runās tie, kas bijuši izsūtīti un atgriezušies… . Tur tu dzirdēsi par to, cik daudz savu cilvēku latviešu tauta krievu varmācības dēļ zaudējusi. Es tev varu pateikt to skaitli. Tas ir ap 200 000.”
    “Latvijā atkal plivinās sarkanbaltsarkano karogu, bet pie varas būs komunisti. Tas ilgs vairākus gadus. Komunisti nedarbosies latviešu tautai, bet krievu interesēs. Daudz būs runu par brīvību un neatkarību.Tas būs tukšas muldēšanas laiks. Joprojām būs tas pats viss sliktais pret latviešiem. Komunisti padarīs latviešus plikus un nabagus. Paši viņi savāks lielas vērtības. Tās iegūs krievi un žīdi. Tās nebūs godīgā ceļā iegūtas vērtības.Tad- es nevaru pateikt, kā tas iznāks- bet viņi būs spiesti atdot visu atņemto latviešiem atpakaļ. Būs milzīgs pasaules spiediens- krievi un visi svešie dabūs braukt prom”… .

  6. čuguns saka:

    Cekas ena…

    http://www.tvplay.lv/parraides/dokumentalas-filmas/432019?autostart=true

    .
    .
    Admins
    Hiršsons, visīstākais provokators un žuliks. Ievilka bandītismā savu dēlu un audžudēlu, kā rezultātā viens krievs abus nošāva. Šodien šis draņķis tiek gatavots nākošajam nodevības cēlienam pret nacionāli domājošiem. Hiršsons nošaujams bez liekām ceremonijām: http://tautastribunals.eu/?p=3720
    Viss, kas notiek šodienas Latvijā ir krievžīdu diktēts.
    Arī tas, ko viņš tur Stabu ielā rāda, ir meli.

  7. Miervaldis saka:

    Laikam gan Stradiņam kā officiālai personai tika piezvanīts no attiecīgā “kantora”

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *