Mans sāpju ceļš būs gandarīts… .

Jānis ZīvertsMans sāpju ceļš būs gandarīts,

Ja ausīs brīvības rīts… .

 Es apsūdzu !

 Latviešu avīzē DDD Nr. 14(218) publicētajā apsūdzības rakstā piekrītu un atbalstu Annu Mariju Circeni visos viņas uzskaitītajos apsūdzības punktos !

Citēju:

1. Es apsūdzu 5. un pārējās Saeimas un to apstiprinātās valdības nelikumīgā varas iegūšanā un manipulēšanā ar Satversmi !

 2. Es apsūdzu tos, kas nelikumīgi sagrābuši varu, divdesmit gadus manipulē gan ar Satversmi, gan mūsu prātiem !

 3. Es apsūdzu 4. maija kliķi par to, ka tā iznīcināja Latviešu sapni par savu valsti, soli pa solim sagraujot tautsaimniecību !

 4. Es apsūdzu viņus ekonomiskajā terorā pret savu tautu !

 5. Es apsūdzu viņus valsts teritorijas iztirgošanā !

 6. Es apsūdzu 4. maija režīmu manas valodas pazemošanā !

 7. Es apsūdzu viņus Tiesiskuma zaimošanā !

Citāta beigas.

 Šajā pašā avīzē katram apsūdzības punktam seko pamatots, argumentēts skaidrojums, KĀPĒC izlasot to, kļūst skaidrs, kāpēc ?! Lasiet un domājiet !

To visu var raksturot ar vienu vārdu- NODEVĪBA ! Ar šo vārdu viņi ieies vēsturē un šo kauna traipu nevarēs nomazgāt nekad !

Šajā sakarā man daži jautājumi tev, lasītāj. Vai neesi līdzvainīgs šajās apsūdzībās uzrādītajam ?

Tu, lasītāj, gļēvi un mazdūšīgi noraudzījies, kā šī komunistu(kaut bijušā) banda veic gan politisko, gan ekonomisko, gan…, gan…, gan genocīdu pret tevi, tavu tautu un valsti !

No sirds iesaku pārlapot, skatoties ne tikai ar acīm, bet arī ar sirdi, palūkojies uz fotogrāfijās redzamiem mūsu tautas VAOŅIEM, un ja vien tev, latvieti, saglabājusies kripatiņas sirdsapziņas, tev būs kauns par SAVU nodevību pret tiem, kuri nesavtīgi gāja, cīnījās un mira, lai tev būtu sava valsts !

NEATKARĪGA, NACIONĀLA LATVIJAS valsts ! Viņi mira, lai dzīvotu TU !!!

Lai Brīvības karogs,

Pār Latviju plīvotu !

Un kas notiek tavā Tēvzemē tagad ?!

Atbildi var rast pavērojot, kas notiek 16. martā, 25. martā, 9. maijā, 14 jūnijā, 17. jūnijā, 1. jūlijā un 23. augustā… .

Domāju, sīkāk nav jāskaidro, tik daudz jau nu vajadzētu zināt, kas un kā… .

Tuvojas 2. oktobris un šī kliķe(4. maija) jau enerģiski gatavojas šim nelikumīgam vēlēšanu farsam, šovam, balagānam. Vai tev, latvieti, tas viss nešķebina dūšu ?

Būtu pēdējais laiks ieklausīties(ar sirdi) Andreja Eglīša teiktajā:

 Pasniedz man zobenu, jaunava

Tēvzemes asinīm skārtu.

Iesvaidīts nāvei, lai izcērtu

Latvijai dzīvības vārtus… .

 karogs-1Visos laikos, visās tautās NODEVĪBA bija nicināma un sodāma ar visbargāko sodu !

Foto: Latviešu tautas nodevēji, kuru darbības rezultātā pie varas nāks tiešie Maskavas kalpi !

Pārdaugavas “karātavu lauks” ar savu Latvijas “kauna stabu” ir gatavs uzņemt un pielikt punktu šai, lielākai NODEVĪBAI un nodevēju baram, Latvijas vēsturē !

Velns nav tik briesmīgs kā viņa kalps… . Latviešu tautas paruna.

Latvieti, atjēdzies beidzot ! Nepaliec par gļēvu dezertieri, nepamet savu Dzimteni un Tēva Mājas, bet ņem rokā Patiesības zobenu un cērt ! Cērt šim pretlatviskam  sumpurņu baram tā, lai Taisnības dzirksteles šķīst !

 Svēts mantojums šī zeme mūsu, lai svētīti tie, kas par viņu krituši ! Bet dzīviem jāceļ un jāatjauno izpostītā un izkropļotā Tēvzeme.

Dievs svēti Latviju un latvju tautu !

 Cieņā, Jānis Zīverts, LNF, LRTT, H-86.

 P.S. Grāmata, kuru jāpārlapo saucas: NEZINĀMAIS KARŠ. Latviešu Nacionālo partizānu cīņas pret padomju okupantiem. 1944-1956.

===========================================================================

TribuālsLRTT viedokli šajā jautājumā precīzi pasaka kāds sens Austrumu Viedais: senos laikos kādā bada gadā, bada nomocītie zemnieki pieticīgi ieturējuši maltīti. Starp viņiem arī bijis kāds Viedais ar saviem skolniekiem. Te pēkšņi telpā ielauzušies laupītāji un atņēmuši visu ēdamo. To visu redzējis Viedais, kurš šos laupītājus nogalinājis. Pēc tam Viņš licis mācekļiem vienam no laupītājiem nocirst roku un izvārīt. Pēc tam Viedais šo roku apēdis.

Mācekļi bijuši pārsteigti un sacījuši savam Skolotājam: “Jūs, Skolotāj, ēdāt cilvēka gaļu !” Bet Viedais atbildējis: “Tie nebija cilvēki, tie bija zvēri !!!”

 To pašu var teikt arī par šodienas godmaņiem, borovkoviem, peteriem, šķēlēm, pabrikiem, kalvīšiem, ulmaņiem, kalnietēm, ēlertēm un. d. c. Šie mēsli nav pieskaitāmi pie cilvēciskās rases !!! Tie arī ir zvēri, labākā gadījumā lopi.

LRTT 17.07.2010.

You may also like...

9 komentāru

  1. Bomzis saka:

    Teiktajam par tagadējiem varasvīriem varētu piekrist, tikai nevajadzēja viņus salīdzināt ar komunistiem, komunisti bija radījuši arī Latvijā reālu paradīzi tepat uz zemes, kurā es (ne tikai es) labprāt atgriestos līdz ko būtu tāda izdevība.

  2. ceļš saka:

    Savējie atkal villojās.Vienai DDD avīze otrai Latvijas avīze,citiem
    internets.Domāju ka ir cilvēki kas viņu spēlītes saprot.

  3. pamela saka:

    Tu re kā vareni aprejam VIENU !!!! latviešu partiju – Vienotību.Un te nu gan Zīverts,gan LRTT ir vienoti ar PLL,SC utt.,kuri kopkorī briesmas Latvijai redz TIKAI no Vienotības.Neviena švaka vā rda par Kremļa partijām – TĀTAD – aģitācija – balso par PLL un SC un viss būs OK !
    Cienītie portāla turētāji,arī es vēl nezinu par ko balsot,BET bez nomelnošanas NAV NEVIENA viedokļa par ko balsot un KĀ lietas virzīt uz labu.VIENA MELNA NEGĀCIJA kā no sātana mutes.Veidojiet paši partijas,ejiet kā “gaiši prāti”glābt Latviju,nevis pelniet pensiju.
    Noriebies tas karātavu viedoklis.Un viedokļu biežā maiņa – Garda maita un čekists,BET redz viņa avīze atkal celta godā.
    Cik var mētāt kažoķeli!?Piecas piektdienas nedēļā.

  4. ceļš saka:

    Jo tuvāk savam kapam nāk valdošā šķira,jo tukšāka,drūmāka,greizāka,
    šaurāka,mazvērtīgāka tās psichoideoloģija.Tādi paši ir viņu atbalstītāji
    -vēlētāji.

  5. markucioi saka:

    Latvijas problēma ir tajā, ka visi prot skaisti nosodīt politiskās partijas, bet paši tajās nemaz nepiedalās. Ja gribat kaut ko mainīt, tad pirmdien pat sāciet meklēt partiju kurā iestāties!!! Darbojoties, esiet aktīvi un tad arī neviens nevarēs Jums pārmest, ka esat tukši muldētāji. Un kas zina, varbūt paši kļūsiet par tiem, kas skalda un valda.

  6. no malas saka:

    …tauta iedzīta bezcerīgā apātijā, pat saviem godavīriem vairs netic un sev arī netic, kaut viss spēks tās rokās, krimiķi-zagļi rosas, knosas un apzog laupītājus, nodevēji, valsts izzadzēji un kolaboranti izmisīgi laužas pie siles, lai vēl ko sazagtu, valsts ierēdņi apjukiši, imitē darbu, bet meklē kur pašiem drīz sprukt un tik okupanti , kaut kurnot par nabadzību un latviešiem, turas mūsu zemē ar zobiem, nagiem un kremlis arvien atklātāk turpina savu lienošo rusifikāciju-izskatās viss bēdīgi!
    …bet, tieši pirms rītausmas tumsa ir vismelnākā un baisākā!

  7. Kronis saka:

    Bet kad tad beidzot bus tas deokupacijas plans???
    Velesanas jau tads teatritis vien ir ,bet ko tad iesakat Jus milisi???
    Viss slikti nekas nav labi , bet kaa tad ir tas lai butu labi????
    Ludzu atbildiet tak kadreiz , ko velas sheit panakt , tie ,kas te agite , nevelet par tiem nevelet par shiem ????
    Kur tad ir tas pareizais celsh , vai shoseja.????

  8. Kronim saka:

    Sāc ar sevi,nelaimīgais Kroni, negaidi no citiem.Ja Tu neredzi pareizo ceļu, tad sāc DOMĀT, visas bagātības slēpjas Tēvī !!!

  9. Vērīgais saka:

    Patiesi, patiesi viss jāsāk ar sevi, viss ko var un vajag ir jādara katram pašam savā vietā mūsu Tēvzemes labā, negaidot un neskatoties uz citiem!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *