Pērkonkrusts-DP sprukstiņu bars

Zaļš, tautastribunals.eu Savādi gan saka:

Latvijas brīvvalstī latviskākā organizācija vai partija bija Celmiņa Pērkonkrusts .Tā bija par latvisku pastāvošai varai un tika aizliegta . Tagad latvisko ideju Pērkoņkrustam ir jauns firers Šiskins , kura vadlīnijas nav viss Latviju latviešiem , bet kampšanās un draudzība ar okupantiem , kas nelikumīgi tika iepludināti latvju tautas parkrievošanai .
Lūk pavisam nesen Draugu vietnē publicēts viņa komentārs :
Igors Šiškins

No krieviem nav jābaidās, bet gan no krievvalodīgajiem un pašmāju nodevējiem, kā NA .

Tātad tagadējā Perkonkrusta fīrera Šiskina domu graudi ir, ka viņa sabiedrotie ir žīdi no ždanokas LKS, SC, V, RP,ZZS un visi “labie” okupanti , ka parada sevi Ukrainā .
Ne jau viņš ir vienīgais viltvardis ,kas nozadzis brīvvalsts patriotisko partiju nosaukumus un ir āzis par darznieku . Tapat Saldus 1.kompartijas sekretārs Brigmanis -Kalpaka pieminekla bende ir nozadzis ZS partijas nosaukumu .

===========================================================================

Nekas, latviet, nav mazsvarīgs.

Atcerēsimies sakāmvārdu: “Mazs cinītis gāž lielu vezumu.”

Šo gudrību ļoti labi ir apguvuši mūsu tautas ienaidnieki: komunisti-cionisti un tāpēc šie “mazie cinīši” ir sastūķēti visās iespējamās vietās.

Par šīm Gara niecībām šajā rakstā arī runāsim.

=============================================================================

Igors Šiškins, Aivars Gedroics,Juris Lapinskis.Pilnīgi pareizi komentētājs “Savādi gan” raksta, ka Šiškins nav par latvisku Latviju, bet ir īsts “nacionālais provokators”, kurš ar latviskuma saukļiem degradē visu latvisko. Skatoties uz šī āksta izdarībām liekas, ka visi latvieši ir ar “slapju dvieli apdauzīti”. Visa tā okupācijas pieminekļa spridzināšana, kurā viņš piedalījās, ir ar “baltiem diegiem šūta.” Kurš bija tas, kas nospieda tālvadības pulti, kā rezultātā gāja bojā divi īsti latviešu patrioti-Valdis Raups un Aivars Vīksniņš ? Vai nevarēja būt, ka tas bija mūsu varonis ?

Ja tiek pārspīlēta nacionālā ideja, tad viņa tiek degradēta, kas arī ir krievžīdisko okupantu uzdevums. Šiškina idiotiskā uzstāšanās “Suņu būdā” pie A. Kaimiņa( kurš ir DP projekts) pilnībā parādīja viņa provokatorisko darbību. Beigās abi šie politiskie komedianti vienojās, kas attiecas uz LRTT un Grantiņu.

Teikums, kas tika ievietots DRAUGI.LV, pilnīgi apstiprina aizdomas par Šiškinu, kā provokatoru. Šis absraktais- demagoģiskais secinājums, ka nav jābaidās no krieviem, bet no krievvalodīgajiem, ir DP skola, lai jauktu un zombētu apolitisku pilsoņu galvas.

>Varbūt “mūsu” Šiškins mums paskaidros, kā atšķirt krievu no krievvalodīgā ?

>Toties kā ar cirvi viņš noskalda, ka VL! ir nodevēji !

Tādam parazītam, kāds ir Šiškins, gribas sacīt: “Uz ko tu ceri, nožēlojamais DP hemoroīd, ka atgriezīsies padomju laiki ?”

Tās ir veltas cerības.

Lai arī kādi draņķi ir ASV, bet tie nav salīdzināmi ar krievžīdiskajiem asinssuņiem- slepkavām.

Iegaumē, latviet, tie, kuri slavē šo ākstu, ir no Reinika “suņubūdas”.

Piebildīsim mūsu lasītājam “savādi gan”, ka arī Ulmaņa laika PERKONKRUSTS bija “piesātināts” ar Padomju aģentiem un tāpēc viņi tika represēti. Tajā laikā, kad valdīja īsts nacionālais pacēlums, bija lieki šie nacionālie jefiņi, kuri darbojās PSRS uzdevumā.

======================================================================

Modris SlavaŠeit vēl par kādu 4. maija kliķes sīku ietekmes aģentu Modri Slavu. Ar tādiem sīkiem “atkritumiem” krievžīdiskā DP ir aizpildījusi visas iespējamās “šķirbas”= draugus.lv, pērkoņkrustus, globālistus, LNF(DDD), “Gaismas pilis” un vēl veselu lērumu jefiņveidīgajiem cīnītāju veidojumiem ar iztektu Bonaparta sindromu… .

Viņu uzdevums ir sēt visās iespējamās vietās neuzticību pret tiem, kuri cenšas cīnīties pret valdošās KLIĶES noziedzīgo darbību.

Par M. Slavu bija raksts šeit: http://tautastribunals.eu/?p=19833 bet viņa atbilde: http://www.draugiem.lv/blogs/#/user/2871393/blog/?p=12099363

Atbilde LRTT sekoja tikai vairāk kā pēc mēneša. Loģiskākais(ja M.S. būtu vienpatnis- Bonapards) būtu bijis- “palaist gar ausīm” LRTT rakstīto. Bet, tā kā viņš nav vienpatnis, tad noteikti bija jāsniedz atbilde. Un atbilde sekoja. Neuzkrītoša, bet īstā VDK garā. Pret LRTT rakstā teikto jau iebilst nevarēja, bet savu personīgo vērtējumu devis šis aģents ir.

Atbilde atbilst “ietekmes aģenta” etalonam.

Un pavēro, ja esi DRAUGOS lasījis šī “klasiķa” sacerējumus, tad noteikti būs “acīs iekritis” bērnišķīgais lellīšu pievienojums katram viņa komentāram. Uz ko tas norāda, paskaidrojumus neprasa.

Tas, ka M.S. ir VDK “kadrs”, ir novērojis arī Juris Kaļķis, protams, no sava redzes loka.

J. Kaļķis man nebūt nav draugs, viņš mani ar baudu “pieliktu pie sienas”, tāpat kā Dzintaru un Gorbunovu, bet, kad vajag ko noskaidrot, tad mēs “pieņemot visus drošības līdzekļus” vienam pret otru, tomēr komunicējamies. Šeit viņa atbilde, kad jautāju: “Pēc kā Tu spried, ka M. Slava kalpo VDK ?”

Juris Kaļķis Uz Slavu norāda redz, kas:

Arī es, tāpat kā Otto esmu dzirdējusi versiju, ka Modri Slavu pie Belševicas sūtīja čeka. Un ne tikai viņu, arī citus. Vairāk kā skaidrs, ka Slavam vajadzēja attaisnoties, kā pie čekas nonākusi informācija par divatā notikušo sarunu. Tad nu izdomāja “čekas mikrofonus”. Ne velti gan Belševica, gan Vācietis bija ļoti piesardzīgi saskarē ar “disidentiem”, kuri bariem vien spietoja ap dzejniekiem, lai varētu čekai noziņot ko interesantu.

Bet šeit īsumā atkārtots M. Slavas “bonapartiskais” varoņraksts(nezinu tikai vai raudāt, vai…., ka viņš mani vairs neuzskata par cienības vērtu):

Līdz šim es Linardu Grantiņu uzlūkoju ar zināmu cieņu…, :)

Linards Grantiņš, Helsinki-86 grupas loceklis, dzīvo Vācijā, vada mājas lapu “Tautas Tribunāls” (un tagad izplata tenkas un apšaubāmas tīrības denunciācijas). bet tagad… pat nezinu, ko par viņu domāt? Tā vien prasās pēc pamuļķa nosaukuma. Raksta Jura Kaļķīša stilā!

Jā, Dievs pasargi no tādiem J. Kaļķīšiem un L. Grantiņiem! Voltērs par tādiem teica, ka uzpūtība līdzinās vēja piepūstam pūslim, no kura izbrāžas vētra, kad tam iedur. Draugs Linard, tu patiešām esi zemu nolaidies! Taisni žēl paliktu, ja tu nebūtu izrādījies tāds maita. Tagad man tevis vairs pat žēl nav, tikai nicinājums, kā jau pret pamuļķi.

Komentāru sadaļā atradu vēl kādu sarakstu, ko ir safabricējis kāds anonīmais denuncētājs ar segvārdu “Informācija” (varētu būt Juris Kaļķītis vai kaut kas tamlīdzīgs). Lasiet un priecājieties kopā ar mani:

Informācija saka: 2014. gada 28. aprīlis 10.58

Internetā brīvi pieejamais saraksts ar iespējamiem (katrs gadījums jāpārbauda, lai neciestu nevainīgs cilvēks) valdības, dienestu un visādi citādi uzpirkstiem provokatoriem portālā draugiem.lv.
Vilnis Puriņš Bijusais PSRS okupācijas armijas virsnieks,mācijies Ļeņingradas Universitātē,,dienējis Afganistānā-tagad tēlo Latvijas patriotu) http://www.draugiem.lv/user/1074226/
Jānis Saulītis- darbojas dažādos portālos-kā Jānis Saulītis figurē tikai draugiem.lv-http://www.draugiem.lv/user/1358179/
Uldis Šmits http://www.draugiem.lv/user/105516/
Gatiņš Priediņš-. http://www.draugiem.lv/user/4139132/
Ēriks Belindževs http://www.draugiem.lv/user/417737/
Artis Zeme http://www.draugiem.lv/user/4178762/
Vilnis Ozoliņš http://www.draugiem.lv/user/1235566/
Rolands Skuja (Ulda Smita jeb Viņa Puriņa viltus profils) http://www.draugiem.lv/user/2632695/
Biruta Magone(Kalifornijā dzīvojoša latviete-sastāv masonu organizācijā,ko pati ari apstiprināja-ieperinājusies Katoļu baznīcā-veic cilvēku apstrādi un zombēšanu kristietības forumos un dmb. grupās)http://www.draugiem.lv/user/2771384/
Evija Cakare(Žore) http://www.draugiem.lv/user/4330980/
Ritvars Bērziņš-viltus profils-šāds cilvēks neeksistē. http://www.draugiem.lv/user/62180/
Velga Drupa http://www.draugiem.lv/user/476983/?
INTA LATVIETE http://www.draugiem.lv/user/2299992/
Jānis Kārkliņš – uzdarbojas daudzās dmb. grupās,un neslēpj,ka strādājis čekā.-http://www.draugiem.lv/user/4027937/
Aigars Ķimenis http://www.draugiem.lv/user/656446/
Armands Melnalksnis http://www.draugiem.lv/user/3779689/
Andrejs Liecis http://www.draugiem.lv/user/4339327/
Ojārs Blumbergs http://www.draugiem.lv/user/767766/ iespējamais augsta līmeņa Krievijas militārais izlūkdienests (GRU) virsnieks.
Velga Drupa http://www.draugiem.lv/user/476983/ -odze no Vienotības.
SILVIJA GULBE http://www.draugiem.lv/user/3907101/
Rostislavs Ņevdahs http://www.draugiem.lv/user/4203018/
Silvija Potaša http://www.draugiem.lv/user/3619961/?
NORMUNDS Aleksandrs kaktins http://www.draugiem.lv/user/985664/
Jānis Vasiļevskis http://www.draugiem.lv/user/3023238/
Umar Abu Safija http://www.draugiem.lv/abusafija/
Diāna Meiere-Pastāvošā režīma saglabāšanā ieintersēta provokatore, kuras mērķis ir ieviest valstī divvalodību un izdāvāt visiem pilsonību. http://www.draugiem.lv/user/4583442/?
Modris Slava-Ezotēriķis, kurš apstrādā cilvēkus pa ezotērikas līmeni, bīdīdams prātus pasaules vienvaldības virzienā-http://www.draugiem.lv/user/2871393/
Jānis Vasiļevskis-bijušais tb/lnnk biedrs http://www.draugiem.lv/user/3023238/
Atis Seviško http://www.draugiem.lv/user/735034/
Ingūna Skoliņa[Jaunzeme]- Atbalsta gan valdības liberāļu un sorosītu provokatorus, tai [pat laikā sastāv Rīderes un Titova kompānijā-kas nu nekādi neietu kopā-cik papētiju-iespējams ir tikšana pie naudas fondiem-līdz ar to ieintersēta sistēmas saglabāšanā. http://www.draugiem.lv/user/659195/
Modris Slava-ezotērīķis jauc un bīda iekšā cilvēkiem dombrovska melu propogandu savijot to kopā ar ezotēriku-
http://www.draugiem.lv/user/2871393/
dags lasmanis http://www.draugiem.lv/user/1452505/
Karmena Mangus http://www.draugiem.lv/user/3162393/ Pārdevusies inteliģences pabira-Vienotības odze.
El Mārs Sīrs http://www.draugiem.lv/user/3705872/
Ligita Lepse http://www.draugiem.lv/user/678811/
Uldis Varnevičs-http://www.draugiem.lv/user/116005/ Manipulators, kurš parādās uz vēlēšanām un veic propogandas darbu,kas vērsts uz to lai cilvēki apvienotos un stātos pretī valstī valdošajam -noziedzīgajam režīmam-tā vietā muļķojot cilvēkus ar piedāvājumiem veidot kārtējās partijas.
Ivars Līdaka-tikko icepts feiks-visticamākāk kādam no VL biedriem. http://www.draugiem.lv/user/4803790/
Ēriks Baurs-viltīgs nelietis http://www.draugiem.lv/user/4009228/

=================================================================

Nepakļaujies, latviet, DP smurguļu ietekmei, bet seko savai Sirdsapziņai, jo pretējā gadījumā zaudēsi savu godu kopā ar Dvēseli.

L. Grantiņš  15.07.14.

=================================================================

Guntis Andersons, Raimonds Bitenieks, Eva Biteniece, Mārtiņš Bariss, Helsinki-86Par kādu M. Slavas atbalstītāju

Šeit(apraksta beigās) sarakste ar man pazīstamo Raimondu Beltu, ka rezultāta es tiku pasludināts par slimu. Draudzība no viņa puses tika dzēstā, bet pēc kāda laika,- neticu savām acīm, Belts mani aicina apstiprināt draudzību.

FOTO: No kreisās: R. Bitenieks, G. Andersons, E. Biteniece, M. Bariss, L. Grantiņš.

Protams, ka neapstiprināju.

Toties kā atbildi saņēmu viņa komentāru Modra Slavas „draugos”.

Es esot losis !!!

Mūsu saraksti variet izlasīt un tad spriest, kāds un cik liels losis un slimnieks esmu.

Cik dūšīgi šis „varonis”(Raimonds Belts) „aptaisa” Gunti Andersonu, kaut gan pats nav šī cilvēka spļāviena vērts.

Man ar Andersonu čekā bija konfrontācija. Konfrontācijas čekisti rīkoja ar tiem, ar kuriem nesakrita liecības. Visiem, kuri parakstīja dokumentu par latviešu valodu, es liku sacīt(ja čekisti prasa), taisnību, ka es visu to organizēju, pierunāju un apmānīju, ka nesūtīšu uz ārzemēm šo dokumentu. Andersons bija vienīgais, kurš negribēja padevīgi visu uzgāzt man un tāpēc bija konfrontācija- izskaidrošanās čekā.

Viņš bija viens no drošākajiem.

Paldies viņam par to, ne tikai no manis, bet no visas latviešu tautas. Saistība ar čeku viņam bija tāda, ka par visu viņam lika atskaitīties. Un atskaitīties, latviet, var dažādi. Viņš „atskaitījās” tā, kā tas bija vajadzīgs tautai.

Lai Dievs viņam vienmēr ir līdzās tālajos Aizsaules laukos.

Toties šis jūdasa dvēsele, ieliek manis pazemojošu komentāru kādā DP darboņa rakstā, tā „norādot” DP uz gatavību kalpot tai.

Es ar naidu, bet respektu izturos pret saviem ienaidniekiem, bet uz tādām nodevības gļotām, kāds ir Belts, pat uzspļaut ir pretīgi.

Kangaram kangara alga !

====================================================================

Raimonds Belts, Normunds Krafts, Jānuis Reiniks, Modris SlavaRaimonds Belts Man tieši interesē tās bildītes, kuras fočēja Guntis Andersons. Lai vieglas smiltis vīram, bet saistība ar čeku viņam bija nenoliedzama… Pats 1994. gadā – atzinās……………………….

Linards Grantins Raimond, saistības ar čeku var būt dažādas. Ir “saistītie”, kuri nodod čekai pat to, ko tu varētu domāt, un ir tādi, kuri tev ar šo “saistību” palīdz. Tas vien, ka viņš šo saistību atzina, norāda uz to, ka viņš bija pieskaitāms pie tiem otriem. Vai savu saistību ar čeku ir atzinuši, tie paši astras, cālīši, ziemeļi, rožkalni, pupuri…. ? Nav, bet viņi bija “viņu”(čekas) neatņemama sastāvdaļa. Pajautā sev; kāpēc Grantiņš un H-86 šodien tiek maksimāli noklusēti, vai pat apvainoti nodevībā ? Kāpēc TF svinēs savu 25 gadu jubileju, kā Atmodas varoņi, kaut gan PATIESĪBĀ viņi ir Atmodas kaprači ?! Un pajautā sev, kāpēc Tu šodien klusē, kad pret tautu tiek vērsts neiedomājams genocīds ? Kam, Raimond, būs vajadzīga tava grāmata, ja nebūs latviešu tauta? Vai Tu zini, kas ir Aigars P., kurš ieņēmis ļeņinisku pozu gāzējas tavos DRAUGOS.LV ?

Raimonds Belts Tu, Tā pie sevis, neesi padomājis pāārstēties?????????

(Belts izdzēš sevi no „maniem draugiem”.)

Linards Grantins Paldies, Raimond, par vērtīgo ieteikumu !

Tu noteikti esi vesels un tas ir labi, bet atbildes uz manis uzdotajiem jautājumiem tomēr vajadzēs meklēt. Ja nemeklēsi Tu, tad viņas(atbildes) ar laiku atradīs tevi. Ja šīs ATBILDES nesakritīs ar rakstīto tavā grāmatā, tad zini, cik vērta tā būs… . Tādus vārdus, kādus tu pasacīji uz mani, pateikt ir viegli, bet ” sasmelt” viņus, tu nevarēsi nekad… .
Neskatoties uz visu, vēlu Tev veiksmi… .

(Pēc gada ilga pārtraukuma Belts uzaicina atkal “mani draudzēties”.)

Linards Grantins Sveiki, Raimond Belt !

Vai Tu domā, ka esmu izārstējies ? Vai arī Tev ir grandioza humora izjūta. Vai šis nav Tevis rakstītais teksts?:Raimonds Belts
Tu, Tā pie sevis, neesi padomājis pāārstēties?????????

Raimonds Belts Visām lietām vienmēr ir jāpieiet veselīgi

Redz tikai, viņam šī esot “veselīga pieeja” !!!

You may also like...

24 komentāru

  1. A.Gedroics saka:

    Mjā, Linard, smagi tev, apkārt vien ienaidnieki, tu tikai viens tīrs.:) Tomēr Slavu nelamā, viņš tak arī ir raivja pipeles sūkātājs un ES fans…

  2. Andris7 saka:

    https://www.raremaps.com/gallery/detail/29507/Europae/Ortelius.html
    Vatikans iekaro Eiropu un nokraso lilla Imperijas Eiropas dalu.
    https://yadi.sk/d/ikhibo8rN86Uz/atlas/1578_Gerard%20De%20Jode.jpg
    Viniem nepietiek ar musu simboliem.Viniem vajag ar visu musu zemi.
    http://www.gazeta.lv/story/2249.html

  3. Andris7 saka:

    http://vladcity.com/collecting/banknota-1918/1918-10000-ru-1.jpg
    Viniem vajag radit, kaut ko, grandiozu.
    http://www.mullocksauctions.co.uk/wmsimages/Hist-27Sep2012C/310.jpg
    Tad grandiozo ievirzit nevelama virziena.Velak virziens paliek noziedzigs.
    Un tad vinam, var uzkraut visus savus norakstamos grekus pie musu
    simboliem.Reize ar to,ari simboli paliek noziedzigi.Dzimtas saite parrauta.
    Uzcelt grandiozu.Pec tam nopostit,jo labo nemak ilgi turet.Un virzities
    pie pasaules varas,nopostito piedevejot vienalga kam.Kaut vai vakardienas
    draugam.

  4. Andris7 saka:

    Tirdzniecibas torni.Bin-Ladens.Iraka.Vacijas Reihs un PSRS.Hitlers un
    Stalins.Slavu-Ariesu verdziba.Lidzibas visur vienadas.
    Un kurs laus iepazities,ar saturu,iznemot gramatas vaku.
    http://www.jr.lv/objs/shop/9789984940540.jpg
    http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/d/dd/Kas_ir_Perkonkrusts.jpg/220px-Kas_ir_Perkonkrusts.jpg

  5. Andris7 saka:

    Piebilde Panikas Sejejiem !
    Kad Imperija saka “iespiesties” Grieku Ortodoksala baznica,ar saviem
    dieviem Dionisiju un Mitru,tad reize ar viniem ienaca meza dievs Pans.
    Ar to visus baidija.Ipasi mazus bernus.Ta pie mums slaviem-ariesiem
    radas vienadas vertibas vards PAN ika.
    https://www.google.co.uk/search?q=pan+god+images&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=injCU_S5EoH17AaixoDIDw&ved=0CDsQ7Ak&biw=833&bih=701

  6. no malas saka:

    Helsinki 86 varonība ir ar zelta burtiem ierakstīta vēsturē . Tā ne tikai spēja vienot tautu , bet būt par ceļvedi Atmodai , neatkarības atjaunošanai Latvijā un rezultātā okupācijas jūgu nokratīja austrumu Eiropa .
    Toreiz pretoties okupācijai bija neiespējami , jo par katru pretestību bija nežēlīga VDK atriebība . VDK šķēla H 86 un tika iefiltrēta Atmodā . H 86 bija jabūt pie varas , bet tā tika nobīdīta un varu pārņēma VDK un KP. Taisnības stundai ir jabūt un svešāis kangaru jūgs nevar valdīt mūžīgi .
    Nezinu H 86 visas lietas .Bet tas , ka Andersons ir bijis patriots ar stingru mugurkaulu tikai priecē .
    Bet ir vel vairāk , kad neko neprasot draugs uzņemās visu atbildību . Kad sāka gatavot man farsu par kādu okupācijai ļoti naidīgu rakstu VFR laikrakstā atbildību uzņēmās draugs Roberts Porietis .Faktiski viņam neko nevarēja padarīt, kaut rakstā bija vel cita drauga Heiņa Lāmas vārds . Bet tā ka Roberts bija jau uzņēmies vainu ,Heimim otru reizi nevajadzēja to uzņemties .
    Tas ir drošsirdības simbols okupācijas terorā .
    Ja Andersons tik ļoti ātri šķīrās no dzīves, vai tur nav tikai bijusi iejaukta VDK un reinika DP turpinājums ? Kā tas notika ar Uldi Freimani , Heini Lāmu , Robertu Porieti un citiem.
    .
    .
    Admins
    Viss iespējams, viņi slepkavo visus, pie pirmās iespējas.
    Mēs šos izdzimteņus aiz žaunām reiz paņemsim un tad, kā jau esmu rakstījis,JŪS neticēsiet savām acīm, kādas zvērības viņi ir pēdējos pēcAtmodas gadus pastrādājuši. Un, tieši ar šo mazo “sūdu” palīdzību.

  7. Andris7 saka:

    Atbilde No Malas !
    Kars notiek vienmer.Gaisie speki un Melnie Speki karo vienmer.Musu
    Galaktiskai Sistemai pastavigi virzoties,ta iet cauri visadam materijas
    formam.Tadas kuras mes neuztveram sastada 90%.Melno caurumu materija.
    Butibu kari,kuriem nav fiziska kermena,karo vienmer.Vinu uzvaras un
    zaudejumi atnak lidz mums.Tad sakam karot mes un notiek visadas labas, un
    sliktas lietas.Ja esam Melno Speku materijas ietekme,tad kopuma zaudejam.
    Un otradi.No 988 gada lidz 2012 gadam ta ari bija.Lai,ka karotu kopuma
    zaudejam.Vispirms vajag uzvaru tur,pie musu Dieviem,lai mes uzvaretu
    seit,uz zemes.Otradi nesanaks.
    http://occultthirdreich.files.wordpress.com/2011/07/ragnar25c325b6k-occulthistorythirdreich-petercrawford1.jpg
    Komentars
    http://pandoraopen.ru/2014-07-07/chto-takoe-magicheskaya-vojna-nikolaj-levashov/

  8. zināšanai saka:

    Mums ir arī lielāka rakstura “cinīši”:
    1) biedrība “Latvijas Nacionālā Fronte”, tās laikraksts “DDD”;
    2)radio “Merkurs”;
    3) biedrība “Latvijas Juristu biedrība”;
    4) biedrība “Latvijas Juristu apvienība”;
    4) biedrība “Sociālo reformu biedrība”;
    5) biedrība „Atvērtās pārvaldības partnerība Latvijā”
    un daudzas citas līdzīga rakstura biedrības.
    Kāda dīvaina sakritība, bet Aivars Garda un Ivars Redisons ir komunisti, saistīti ar augstskolām un veselu rindu biedrību dibināšanām. Arī Juris Lapinskis, Aivars Borovkovs un Rihards Bunka ir saistīti ar orgāniem, kas izliekas par cilvēku draugiem. Neko labu viņi nav izdarījuši; tikai ļaunu. Lai velns viņus visus pēc iespējas ātrāk parauj ellē!

  9. pietiek saka:

    Igors Šiskins un viņam līdzīgie ar savām klauna darbībām, pievērsot sabiedrības uzmanību sev, ilgstoši novērsa uzmanību no neliešiem, kas tikuši pie varas un parazitē uz Latvijas tautas samaksāto nodokļu rēķina. Kad Igors Šiskins un viņam līdzīgie atmaskoti, pievēršoties nopietnākām lietām, var atmaskot lielāku neliešu divkosīgo dzīves veidu.

    http://pietiek.com/raksti/jautajumi_reinikam_par_dienesta_auto_izmantosanu_personiskajam_vajadzibam,_velas_mazgasanu_un_begsanu

    Jautājumi Reinikam par dienesta auto izmantošanu personiskajām vajadzībām, veļas mazgāšanu un bēgšanu
    PIETIEK
    15.07.2014.
    Pietiek šodien publicē jautājumus, kas Drošības policijas priekšniekam Jānim Reinikam oficiāla iesnieguma formā nosūtīti saistībā ar jau aprakstīto gadījumu, kad Reiniks tika pieķerts, ar dienesta auto atvedot nodot savu netīro veļu un, pamanot cilvēku ar fotokameru, no notikuma vietas aizbēgot:
    “Vēlos saņemt no Jums atbildes uz šādiem jautājumiem saistībā ar to, ka izmantojāt dienesta automašīnu un dienesta automašīnas vadītāju savām personiskajām vajadzībām, konkrēti – lai veļas mazgātavā nodotu mazgāšanā netīro veļu:

    1) cik bieži (reizes mēnesī) izmantojat dienesta automašīnu un dienesta automašīnas vadītāju savām personiskajām vajadzībām, konkrēti – lai veļas mazgātavā nodotu mazgāšanā netīro veļu?

    2) kādām vēl personiskām vajadzībām un cik bieži (reizes mēnesī) izmantojat dienesta automašīnu un dienesta automašīnas vadītāju?

    3) vai dienesta automašīna ar valsts reģistrācijas numuru HO 5632 ir vienīgā, ko izmantojat savām personiskajām vajadzībām? Ja ne, kādas vēl dienesta automašīnas tām izmantojat?

    4) kādu summu vidēji mēnesī izmaksā dienesta automašīnas un autovadītāja izmantošana Jūsu personiskajām vajadzībām?

    5) kādi normatīvie akti atļauj Jums izmantot dienesta automašīnu un autovadītāju Jūsu personiskajām vajadzībām?

    6) kā skaidrojat savu rīcību, minētajā situācijā aizbēgot no veļas mazgātavas, pametot savu netīro veļu veļas mazgātavā uz letes?

    7) cik bieži pēdējā gada laikā Jums līdzīgās situācijās ir nācies bēgt?

    8) vai Jūs neapkaunojat savu amatu un ģenerāļa dienesta pakāpi, šādā situācijā bēgot no cilvēka, kas Jūs fotografē?

    9) vai Jūs neapkaunojat savu amatu un ģenerāļa dienesta pakāpi, šādām personiskām vajadzībām izmantojot savu dienesta automašīnu un autovadītāju?”

    Kā jau ziņots, rīta stundā Pietiek pārstāvis pie veļas mazgātavas Irve Rīgā, Satekles ielā fiksēja Drošības policijai piederošu un tās izmantotu tumšas krāsas automašīnu Audi ar valsts reģistrācijas numuru HO-5632, kuras pasažieris bija devies nodot netīro veļu.

    Pamanot, ka automašīna tiek fotografēta, veļas nodevējs pieņēma operatīvu lēmumu pie tās neatgriezties un tā vietā, kā redzams fotogrāfijās, teciņiem vien metās prom no notikuma vietas. Rezultātā valsts drošības iestādei piederošā automašīna ar vadītāju palika stāvvietā, bet Drošības policijas darbinieks pēc dažām sekundēm pazuda ap veļas mazgātavas ēkas stūri.

    Šī persona, kas pēc pieķeršanas aizbēga, pametot uz veļas mazgātavas letes atnesto netīro veļu ar visām kvītīm (Pietiek rīcībā ir arī šāda fotogrāfija), kā nu noskaidrojies, ir nevis kāds Drošības policijas otrā līmeņa priekšnieks, bet gan pats šīs iestādes vadītājs, policijas ģenerālis Reiniks.

    Reiniks pagaidām nav vēlējies sniegt atbildēt uz viņa mobilā tālruņa numuru nosūtīto jautājumu – kādu summu vidēji mēneša laikā izmaksā viņa dienesta auto un šofera izmantošana viņa personiskajām vajadzībām līdzīgi fiksētajam braucienam nodot netīro veļu.

    Drošības policijas priekšnieks nevēlējās atbildēt arī uz citu jautājumu – cik bieži viņam pēc policijas ģenerāļa pakāpes piešķiršanas ir gadījies bēgt līdzīgās situācijās vai apstākļos.

    Pietiek jau publiskotās fotogrāfijas, kurās – par ko tagad vairs nav šaubu – redzams Reiniks, bēgot no notikuma vietas, apskatāmas šeit.

    http://pietiek.com/raksti/ar_drosibas_policijas_auto_atved_nodot_mazgasanai_netiro_velu;_velas_nodevejs_aizmuk

    Ar Drošības policijas auto atved nodot mazgāšanai netīro veļu; veļas nodevējs aizmūk
    PIETIEK
    13.07.2014.
    Ar Latvijas Drošības policijas dienesta automašīnām var ne tikai doties iepirkumu braucienā uz tirdzniecības centru Spice, ko Pietiek jau ir aprakstījis, bet tās izmantot arī citām personiskām vajadzībām – piemēram, lai aizvestu uz veļas mazgātavu netīro veļu.
    Šādu gadījumu Pietiek pārstāvis ir ne tikai novērojis, bet arī fiksējis fotoattēlos, – atliek tikai droši atpazīt šīs struktūras pārstāvi, kurš, pametot automašīnu stāvvietā pie veļas mazgātavas, pats no tās aizbēga.

    Rīta stundā Pietiek pārstāvis pie veļas mazgātavas Irve Rīgā, Satekles ielā fiksēja Drošības policijai piederošu un tās izmantotu tumšas krāsas automašīnu Audi ar valsts reģistrācijas numuru HO-5632, kuras pasažieris bija devies nodot netīro veļu.

    Pamanot, ka automašīna tiek fotografēta, uzvalkā tērpies veļas nodevējs (pagara auguma, tērpies “spīdīgā” uzvalkā, ar papliku pakausi) pieņēma operatīvu lēmumu pie tās neatgriezties un tā vietā, kā redzams fotogrāfijās, teciņiem vien metās prom no notikuma vietas.

    Rezultātā valsts drošības iestādei piederošā automašīna palika stāvvietā, savukārt Drošības policijas darbinieks pēc dažām sekundēm pazuda ap veļas mazgātavas ēkas stūri.

    Ņemot vērā, ka šis ir jau kārtējais gadījums, kad Drošības policijas pārstāvji tiek pieķerti, izmantojot dienesta automašīnas (tostarp pat valsts augstāko amatpersonu apsardzei iegādātās) personiskām vajadzībām, Pietiek aicina lasītājus mēģināt atpazīt personu, kas redzama šajās fotogrāfijās.

    Par iepriekšējo šādu gadījumu, kurā tāpat tika fiksēta gan Drošības policijas automašīnas izmantošana privātām vajadzībām, gan šīs iestādes darbinieku aizmukšana, Pietiek rakstīja aprīļa beigās.

    Tad portālā Delfi bija publicēts šāds aculiecinieka stāstījums: “Vai mūsu Ministru prezidentes vai Saeimas priekšsēdētājas apsargi drīkst izmantot attēlos redzamo automašīnu ar valsts numura zīmi JL6260, kā arī valsts degvielu, lai sestdienas dienā, 26.aprīlī ap plkst.15:30, tērpušies civildrēbēs, vizinātos uz Spici pēc iepirkumiem?

    Bez šofera automašīnā bija vēl divas personas. Pamanījuši, ka tiek novēroti, automašīna, neparādot nevienu pagriezienu, izbrauca no Spices otrā stāva autostāvvietas un lielā ātrumā aizbrauca pa Kalnciema ielu virzienā uz centru.

    Par šādu valsts naudas izsaimniekošanu, būtu jāsauc pie atbildības gan tas, kas auto vadīja, gan tā amatpersona vai amatpersonas, kas šādu nelikumīgu auto izmantošanu ir pieļāvušas. Par notikušo atbildīgā amatpersona būtu jāatstādina no darba pienākumu pildīšanas. Tā ir acīmredzama nodokļu maksātāju naudas izsaimniekošana.”

    Pietiek toreiz noskaidroja, ka fotogrāfijās redzamā automašīna Audi Q7 ar valsts reģistrācijas numuru JL6260 ir viena no tām luksus klases automašīnām, ko Drošības policija bez konkursa, par cenām, kas netika publiskotas pat pēc Ministru prezidentes pieprasījuma, iegādājās it kā tāpēc, lai nodrošinātu Saeimas priekšsēdētājas un Ministru prezidentes apsardzi.

    Šo luksus klases automašīnu iepirkumu veikusī Drošības policija noslepenojusi ne tikai pašu iepirkumu un tā detaļas, bet pat iegādāto automašīnu cenas. Saskaņā ar Drošības policijas priekšnieka Jāņa Reinika uzskatu šādi dati sabiedrībai neesot jāzina, bet Pietiek rīcībā esošā neoficiālā informācija iepriekš liecināja, ka automašīna nopirktas par cenu, kas ievērojami pārsniegusi kataloga cenu.

    “Transportlīdzekļi, kas tiek izmantoti aizsargājamo amatpersonu apsardzei, tiek izvēlēti pēc vairākiem kritērijiem, starp kuriem īpaši jāatzīmē drošība (transportlīdzekļa manevrēšanas spējas, testa brauciena rezultāti un ārvalstu partneru dienestu pieredze u.c.) un ekonomiskais izdevīgums (transportlīdzekļa pamatcena, ekspluatācijas izdevumi, garantijas laiks u.c.),” – šādi savu izvēli oficiāli pamatoja Drošības policija.

    Atbildot uz jautājumu, kādēļ izvēlēts tieši Audi Q7, Drošības policija skaidroja, ka šīs markas automašīnas salīdzinošā priekšrocība esot augstais drošības līmenis, lielā masa, paaugstinātā automašīnas bāze, manevrēšanas spēja, vadāmība, automašīnas stabilitāte, pastāvīgā pilnpiedziņa u.c. īpašības.

    „Jāatzīmē, ka, izvēloties transportlīdzekli, tika veikti dažādu šīs klases automašīnu testi un ņemta vērā partneru dienestu pieredze. Turklāt Audi Q7 šajā iepirkumā tika piedāvāts par izdevīgu cenu,” apgalvoja Drošības policija.

    Taču cenu, par kādu iegādāti Audi Q7, policija neatklāja, aizbildinoties, ka saskaņā ar noteikumiem „Valsts noslēpumu objektu saraksts” šī informācija nav publiskojama. No neoficiāliem avotiem Pietiek zināms, ka cena netiek atklāta tāpēc, ka patiesībā tā ievērojami pārsniegusi kataloga cenu līmeni.

    Pēc tam, kad Pietiek publiskoja informāciju par Drošības policijas pirkumu, Ministru prezidenta Laimdota Straujuma paziņoja, ka pieprasīšot Reinikam informāciju par šo iepirkumu. Taču Drošības policija, aizbildinoties ar valsts noslēpumu, šo informāciju tā arī neatklāja.

    Lētākā Audi Q7 modifikācija saskaņā ar Audi dīleru datiem pieejama par 58 939 eiro, bet ar papildu aprīkojumu tā var sasniegt pat 100 tūkstošu eiro robežu. Interneta vietnē What car Audi Q7 testa kopsavilkumā norādīts, ka auto milzīgais izmērs apgrūtina auto novietošanu stāvvietā, tam ir augsta cena un lietošanas izmaksas.

  10. pietiek saka:

    Lato Lapsa: Bēgošais ģenerālis

    Vai no jums kādreiz teciņiem vien, gandrīz vai palēkdamies ir laidies lapās nevis kaut kāds nožēlojams, kusls briļļains civilists, kam esat parādījuši dūri vai kaut ko jestrāku, bet gan pilntiesīgs policijas ģenerālis, vienas ļoti svarīgas mūsu valsts drošības iestādes vadītājs un vispār vīrs kā ozols? Ja ne – pastāstīšu, kā tas notiek.

    Stāstiņš sākas paagrā rīta stundā veļas mazgātavā “Irve” Rīgā, Satekles ielā, kur ik pa laikam atvedu izmazgāt un izgludināt gultas veļu un kreklus – ar vārdu sakot, atbrīvojos no īpaši ķēpīgām nodarbēm.

    Bez īpašas steigas novietoju skūteri gandrīz pie stiklotās telpas durvīm, izmaucu galvu no ķiveres, sameklēju savus loriņus un dodos iekšā. Telpa ir gandrīz tukša – pie letes ar muguru pret mani stāv vienīgi pagara auguma vīrs ar papliku pakausi, nedaudz atkarenām ausīm, tērpies pusspīdīgā uzvalkā, kādus savulaik bija iecienījis Ainārs Šlesers, kamēr labi ļaudis viņam nepateica, ko viņš tādā atgādina.

    Vai nu mazums pasaulē cilvēku, kuriem patīk spīdēt ne tikai šī vārda pārnestā, bet arī tiešā nozīmē? Manu uzmanību piesaista kas cits – cilvēks no manis acīmredzami vairās un, man pārvietojoties pa telpu, muguru griež vienkārši izmisīgi apņēmīgi, nu gluži kā Mēness slēpjot savu tumšo pusi. Satraukumā nosvīdušais paplikais pakausis analoģiju padara vēl precīzāku.

    Kaut ko šis nedaudz kumpais stāvs man atgādina – bet ko? Un tad ierunājas iekšējā balss – aši, aši, aši iziet ārā no pieņemamās telpas un nofotografēt automašīnu, ar kuru acīmredzami ir atbraucis kautrīgais un biklais kungs: pēc tās numura, labi pacenšoties, būs iespējams noskaidrot arī braucēju.

    Iepretim durvīm novietotais tumšais “Audi” ar valsts reģistrācijas numuru HO-5632 vēl ir savā vietā ar visu šoferi. Viens kadrs, otrs kadrs, trešais… Bet kas tad tas? Kas tā par čaboņu aiz muguras? Pagriežos īstajā mirklī, lai pamanītu, kā kautrīgais kungs teciņiem vien metas prom.

    Turklāt kājas viņu nes nebūt ne uz mašīnas pusi. Nē, kungs, joprojām sāniski sagriezies, nadzīgi metas prom no mašīnas, prom no ēkas ieejas, mērķējot virzienā ap ēkas stūri. Izdodas uzņemt vien četrus fokusētus kadrus, kad viņš jau ir pačibējis aiz ēkas. Automašīna paliek stāvvietā, bet netīro drēbju kaudzīte ar kvītiņu, uz kuras izlasāms uzvārds “Reiniks”, – uz letes.

    Tikai pēc brītiņa es tā īsti noformulēju to, ko esmu pieredzējis, – ka, ļoti iespējams, no manis pa kaklu, pa galvu tipinājis prom neviens cits kā mūsu valsts gandrīz vai galvenais sargs un aprūpētājs – Latvijas Drošības policijas priekšnieks, policijas ģenerālis Jānis Reiniks.

    “Ļoti iespējams” – bet vai tiešām? Un vai tiešām kas tāds ir iespējams? Ka labi atalgots Latvijas Republikas policijas ģenerālis izmantotu nodokļu maksātāju apmaksātu dienesta auto un šoferi, lai aizvestu savu personisko vešiņu uz veļas mazgātavu?

    Ka Latvijas Republikas policijas virsniekam nepietiktu elementāras pašcieņas un virsnieka goda, lai, tiekot pieķertam, tā teikt, ar pusnolaistām bikšelēm, tomēr saņemtos un likteņa ņirdzīgo triecienu pieņemtu ar virsniekam pienācīgu drosmi un pašcieņu?

    Ka tik nozīmīgas un augsti profesionālas Latvijas Republikas valsts drošības iestādes vadītājam nepietiktu personiskas profesionalitātes, lai ar savu samāksloto paslēpju spēlēšanu nepievērstu uzmanību kā tāda Ziemassvētku eglīte Sahāras tuksneša vidū?…

    Vajadzētu pārbaudīt. Bet kā? Automašīna tiešām izrādās piederoša Drošības policijai – bet tas vēl neko nenozīmē, vai nu maz padoto varbūt vēlas vizuāli līdzināties Jānim Reinikam. Varbūt tas viņiem tur tāds modes kliedziens? Aģentu Smitu vietā – ģenerāļi Reiniki?

    Savukārt no fotogrāfijām tik vien ir kā no objektīva prom aizgriezies, nadzīgi mūkošs uzvalkā tērpts stāvs, plus bildītes ar kvītiņu “Reiniks” uz drēbīšu kaudzes. Ko darīt? Kur ņemt kādu drošu, neapgāžamu pierādījumu?

    Atliek tikai viens – mēģināt izmantot Jāņa Reinika vadītās iestādes darbinieku tik daudzos un dažādos veidos demonstrēto profesionalitāti un prāta spējas. Ja reiz viņi tādi – kāpēc lai priekšnieks būtu citādāks? Tad lai viņš arī man šos pierādījumus sagādā, ja reiz man pašam tādu nav.

    Kādā veidā? Jo vienkāršāk, jo labāk – uz īsziņām ģenerāļa kungam nelabpatīk atbildēt, un top oficiāls iesniegums, kas sākas ar vārdiem: “Vēlos saņemt no Jums atbildes uz šādiem jautājumiem saistībā ar to, ka (..) izmantojāt dienesta automašīnu un dienesta automašīnas vadītāju savām personiskajām vajadzībām, konkrēti – lai veļas mazgātavā nodotu mazgāšanā netīro veļu…” – un seko virkne jautājumu.

    Ar vārdu sakot, iesniegums tiek uzrakstīts tā, lai Reinika kungam nerastos ne mazākās iekšējās pārdomas par to, ir vai nav nostrādājušas viņa izsmalcinātās maskēšanās, izvairīšanās un operatīvās izčibēšanas metodes.

    Lai cik primitīva šī metode būtu, tā nostrādā – pēc gandrīz mēnesi ilgām pārdomām Latvijas Drošības policijas priekšnieks atraksta pagaru vēstījumu par to, cik nevainojama no visiem iespējamiem aspektiem bijusi viņa rīcība. Policijas ģenerālis Reiniks sevi pasniedz kā uz paplātes, pieņēmumus padarot par neapšaubāmiem faktiem…

    Kāda ir morāle? Nav te nekādas morāles. Vienkārši ir tā, ka šis te aprakstītais drosmīgais, godprātīgais, izlēmīgais, gudrais un profesionālais kungs vada iestādi, kura, lūk, rūpējoties par mūsu valsts drošību, ķerot naidīgu ārvalstu spiegus, izvērtējot draudus nācijai utt.

    Baisi. Vienkārši baisi.

    http://www.delfi.lv/news/comment/comment/lato-lapsa-begosais-generalis.d?id=44732150#ixzz37cOTsNlr

  11. Andris7 saka:

    Atbilde Zinasanai saka !
    Tas ir tad,ja savu labklajibu buve,no sanemtajam instrukcijam.
    http://i1.ytimg.com/vi/i1wggIRs0jI/hqdefault.jpg
    Bija valsts.Bija nauda.Bija armija.Bija aizsargi.Bija dzimtas saites un
    veseliga paaudze.Bija patiess vienojoss stiprs gars.Bija Staburags.
    http://spi3uk.itvnet.lv/upload/articles/26/268270/images/Nauda-Latvija-20-21-6.jpg
    Instrukciju kreaturas.Tiem strada tikai divi caurumi.Un Latvijas tels sodien.
    http://g1.delphi.lv/images/pix/520×360/87a537a0/sieviete-pensionars-krize-42975496.jpg
    ===============================
    Dazi masona Vinstona Cercila teicieni ir loti labi,musu socialistiem.
    Ir cilveki-muziki,cilveki-telnieki,cilveki-gleznotaji,cilveki-jurnieki,
    cilveki-celtnieki.Bet ir ari cilveki-socialisti.Ta laikam ir iedzimta
    kaite,no jaunlatviesiem.Ar dzimtas saitem gan ,nav neka kopeja.
    Un Vinstona teiciens*Socialisms ir neveiksmes filozofija,parliecibas
    trukums un iedzimts skaugu spredikis,tikums,kurs piemerots kopejam postam*
    http://www.asmainegoes.com/sites/all/themes/sky/generated_files//Churchill%20on%20Socialism.jpg
    ============================
    Man teica vajag jaunu naudu.Bus ari tautiskas iezimes.Labi jau labi.
    http://upload.wikimedia.org/wikipedia/lv/9/9f/Latvijas_1_eiro_mon%C4%93tas_reversa_dizains.jpg
    Bet man neteica,ka divi rinki ir divas kontroles.Ka zvaigzne ir Satana
    simbols.Ka tados rinkos, var but tikai dure,ka vispasaules revolucijas
    simbols.Ka Latvija ir dures vieta,ka tarans,kuru virza vispirms,lai
    izjauktu pretinieka aizsardzibas liniju,vai nocietinajuma sienas.Ka
    Latvija bus raidita pret savu dzimtu,jo Slavu-Ariesu Imperija bija ziedosa
    un bez verdzibas.Dariesi ar pelekam acim,Hariesi ar zalam acim,Rusi ar
    brunam acim un Roseni ar zilam acim.Ta ir zemes balta rase,no dzimtas
    koka.Acu krasa nak,no tas planetas zemes,no kurienes ieradas musu senci
    un tiesi tada krasa bija tas flora.
    ==========================
    Tas ir maskets iznicinasanas veids.Viltigs lidz riebumam.
    http://i.istockimg.com/file_thumbview_approve/16633186/2/stock-illustration-16633186-communist-fist.jpg
    Ja kadreiz Slavu-Ariesu iedzivotajus iznicinaja brutali fiziski,rikojot
    amfiteatru izrades.Tagad iznicina,ar Satana viltibu.Tikai rezultats vien,
    tads pats,ka toreiz.
    http://kontrpersona.blox.pl/resource/78946_christians_lg.gif
    Un neaizmirsisim,ka Dievu uzvara garante musu uzvaru.Tad ierocis pats
    gulsies roka.
    http://www.germanicmythology.com/original/images/wildhuntsman.jpg

  12. Andris7 saka:

    Atbilde Pietiek !
    Lidz kadam stulbumam var nodzivot,ka klust patikami,ka tevi kads kontrole.
    Rothshild Dinastija.Slavena,kurai patik kontrolet un zimeties ar to.
    Amerikas pilsonu kars.Zilie karo ar sarkanajiem.Abas puses kontrole
    Rothshildi.Kara iznakums zinams,no sakuma.Atbilst Sveices scenarijam un
    Bibeles projektam.
    http://www.truthcontrol.com/house-rothschild
    Tipiska bankiera kreatura.
    http://d5iam0kjo36nw.cloudfront.net/V10p496001.jpg
    Tad nu izradisim savu mazvertibas kompleksu.
    http://royalista.com/wp-content/uploads/2014/03/Latvia-8-700×393.jpg
    Lemejvara un izpildvara.Speciali izveletas kaklasaites.Viss zem vienas
    kontroles.Dikti labi.Dari ,ko liek un veders pilns.Tauta mirusi.
    =================
    http://www.president.lv/images/modules/galleries/image/23119/960×640/3_OMS9748.JPG

  13. viedoklis saka:

    Latviešu tautas zināma daļa protestē pret valdošo mafiozo režīmu Latvijā ar kājām. Pretstats Latvijas Valsts prezidentam, komunistam un zaglim Andrim Bērziņam ir demokrātiskās valstis ar cilvēcīgākām valdībām, uz kurieni cilvēki brauc prom. Šeit valdošie par latviešiem ņirgājas, ka viņiem neesot darba tikuma, nemaksā pat nopelnīto. Bet ārzemēs latviešus liela par darba tikumu un maksā pietiekami, lai izdzīvotu lielas ģimenes. Lai Dievs dod izaugt jaunai paaudzei, kas atgriezīsies un Latvijā atjaunos tiesiskumu.

    Pēc CSP aprēķiniem laika posmā no 2000. līdz 2013.gadam no Latvijas emigrācijā devušies un nav atgriezušies apmēram 259 tūkstoši cilvēku. 2014. gada sākumā Latvijā dzīvoja 2 001 468 iedzīvotāji, kas ir par 22,4 tūkstošiem mazāk nekā 2013. gadā.

    Pagājušajā no Latvijas izbrauca 22 561 cilvēks, kas ir par 2,6 tūkstošiem mazāk nekā 2012.gadā, bet uz pastāvīgu dzīvi Latvijā ieradās 8 299 cilvēki, kas ir par pieciem tūkstošiem mazāk nekā 2012.gadā.

    http://www.delfi.lv/news/national/politics/no-latvijas-13-gados-emigrejusi-259-tukstosi-cilveku.d?id=44739718#ixzz37izAwTDa

  14. Andris7 saka:

    Atbilde Viedoklim !
    Kas ir musu ? Viss ir musu.Lai kur vini butu aizbraukusi,vini ir senas
    Imperijas robezas.Pirms Kristietibas nebija lilla.
    https://yadi.sk/d/ikhibo8rN86Uz/atlas/1578_Gerard%20De%20Jode.jpg
    No Irijas un Skotijas.
    http://easterstockphotos.com/free_images/symbols/stone_cross.jpg
    Lidz Latvijai.
    http://www.geocaching.com/geocache/GC1Q2TY_rinka-krusts?guid=abc71191-6dab-4bed-aa4b-6b7fba864e40
    Viena Mirovingu Dinastija,ar savu zimogu
    ================
    http://myimages.bravenet.com/406/480/933/9/DSseal.gif
    Pie musu Saules krusta
    http://www.kazdangaspils.com/2013/01/alokstes-upes-rinka-krusti.html
    Piesists musu priesteris,kuru nosauc par Jezu Kristu.Un vina vieta mes
    pieludzam siteju dievus.
    http://www.irishoriginsofcivilization.com/miscimages/horusjesus.jpg
    Pec musu krusta buvetajiem celiem nak ludzeji uz Meku
    ===================
    http://classconnection.s3.amazonaws.com/272/flashcards/572272/png/screen_shot_2012-03-24_at_45909_pm1332622983487.png
    Un Wendiem,kurus nodevigi nodeve par Kursiem,Pukis ir Dievestibas vieta.
    Mirovingu Dinastija to ievieto sava gredzena.
    http://mythopoeic.org/wp-content/uploads/2010/03/wendish-dragon.jpg
    http://th08.deviantart.net/fs25/PRE/i/2008/141/b/4/Guerrera_jinete_de_dragon_by_BrokenMachine86.jpg
    ===================
    Un musu zalksa zime
    https://textile-cultural-dialogue.wikispaces.com/file/view/zalktis_lg.jpg/326873574/161×240/zalktis_lg.jpg
    Ir redzama, uz musu krusta
    http://3.bp.blogspot.com/_wG3gtUDmfIc/Sz5dXnKYCjI/AAAAAAAAAOQ/qTYgwe0PdJU/s1600-h/canon+pictures+1454.jpg
    Un zagli ar Satana “svetibu” izdoma papira gabalus,vienpuseji piedod tiem
    vertibu un uzspiez musu cuskas zimi.Snake un Serpent sakas ar zalgsa S.

  15. Andris7 saka:

    Un Tartarijas karoga bij pukis.
    http://www.varvar.ru/arhiv/texts/images/drakon_karimulin.jpg
    Un Velsa puka zeme.
    http://th03.deviantart.net/fs71/PRE/i/2011/255/2/a/welsh_dragon_by_hexamel-d49nish.jpg
    Un musu runas.Kur MIR bija cilveku pasaule.Kars un Cilveki,neba Kars un
    Miers.Kur MIR otradi ir RIM ,ka cilveku pilseta.Un vacu speka zime,no
    musu runam.
    ========================
    http://s30.postimg.org/sv8sg5rmp/runu_e1324884511944.jpg
    http://img96.imageshack.us/img96/2905/40231366.jpg
    Un koka vainaga tiek tikai cilveki.
    http://epika.org/epika/slavic/world_tree/slavic-world-tree.jpg
    No braukasanas nav jabaidas.Virziba mainiba.
    Kas noklusets un atnemts,reiz zinams un atdots taps.

  16. Jēkabs saka:

    Lūk cik viegli un vienkārši lietas bīda kontrabandists Jūlijs Krūmiņš un ZZS. http://m.delfi.lv/bizness/article.php?id=44740358

  17. Andris7 saka:

    Atbilde Jekabam !
    Julijs Krumins ir sika vieniba.No 1561 gada mums ir iebidita Gotharda
    Ketlera vesture.Neba patiesa vesture,bet Gotharda Ketlera vesture.
    Kettler nozime Katls.Vatikana judu vara ienak Dinaburga,hercoga Gotharda
    Ketlera persona.Taja laika viss tika panakts ar iekarosanu.Pat teiciens
    Skaldi un Valdi ir samelots.Isteniba ir Sadali un Valdi.Ko tad vajadzeja
    sadalit?Bez saubam Slavu-Ariesu Imperiju.Vins iekaro Imperijas zemes
    gabalu.Wendus nodeve par kursiem,bet pasu zemi par Kurzemi un iecel pats
    sevi par tas gubernatoru.Vecas gramatas un kartes sadedzina.Visus
    pretiniekus izkauj.Visus paklauj jauninajumam.Kettleru gimene nostiprina
    varu hercogiste,lidz Jekabam Kettleram.
    http://en.wikipedia.org/wiki/Jacob_Kettler
    =========================
    Jekaba Kettlera krusttevs ir Dzeims I un VI viena persona
    http://en.wikipedia.org/wiki/James_I_of_England
    No Tudoru Dinastijas.Masketa veida ta ienak,nu jau jaunuzceptaja Kurzeme.
    http://en.wikipedia.org/wiki/Tudor_dynasty
    Un nosledz,vai izbeidz savu masketo ietekmi 1940 gada,cerot, uz vispasaules
    varu, divu esoso militaro veidojumu kara rezultata.
    Kurzemei un Skotijai veidojas gimeniskas attiecibas.Simbolisms
    http://www.hubert-herald.nl/LatvijaCourland.htm
    ===============================
    http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Scottish_monarchs
    Un Kurzeme nonak Skotijas masonu ietekme.Uz to norada romiesu V un gerbonu
    lidzibas,ka Anglijas&Skotijas gerbonu atvasinajums.
    http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/c/c4/Wapen_hertogen_van_Koerland_Kettler_groot.svg/500px-Wapen_hertogen_van_Koerland_Kettler_groot.svg.png
    Nu ,ko tad juda Dzeims saka savam krustdelam judam Jekabam Kettleram.
    Vajag braukt pasaule un iezimet Kurzemes vardu.Izkalt naudu.Nostiprinat
    pie reizes judu varu.
    ================================
    http://hubert-herald.nl/TrinidadTobago_bestanden/image045.jpg
    Gambija krustdels iekaroto salu fortam,nosauc krusttevam par godu.
    Dzeimsa sala.
    http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/1/18/James_Island_and_Fort_Gambia.jpg
    Forta celtnieki gan ir wendi,jo tada stila ir buveta Riga.Tads pats stils
    ir austrumos dzivojusajiem rusiem,pie pilsetu un cietoksnu celtniecibas.
    Attels bija ieprieks.Tagad Pandoraopen saitu bloke.
    http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/d/de/Riga_map_around_1637.jpg

  18. Andris7 saka:

    Papildinajums pie atbildem Viedoklim un Jekabam !
    Musu pasaka Zalksu Karaliene ir Wendu pasaka.Tatad musu.
    http://www.pinterest.com/pin/402016704209663090/
    Gambija.Jekaba forts.Lidzibas ar Petropavlovskas cietoksni.
    http://www.saint-petersburg.com/images/museums/peter-paul-fortress/aerial-view-the-peter-and-paul-fortress-in-st-petersburg.jpg
    http://www.ilovepetersburg.ru/sites/default/files/dostoprimechatelnosti/petropavlovskay_krepost/panorama_peteropavlovki_01.jpg
    =======================
    http://spbae.ru/NR_01-2011.JPG
    Un lidziba,ar Pokrovska cietoksni.80 km,no Omskas.
    http://dostoyanieplaneti.ru/mesta/pokrovskaia-kriepost-fort
    Tas viss ir vienas Imperijas pieradijums,uz to laiku.
    Melu nekauniba un cinisms,bez robezam.

  19. Miervaldis saka:

    Mjā, nav jau pirmā reize, kad Igoriņš pašblamēšanos ved.

  20. Attdia saka:

    Не наигрались в салдатиков еще?)))

  21. Merkurs saka:

    Radio “Merkurs” jaunākie un interesantākie raidījumi skatāmi šeit (YouTube): https://bit.ly/3qBDqy0 !

  22. Waheed Finance saka:

    Labrīt kungs/kundze
    Piedāvājam aizdevumus privātām un komerciālām personām ar ļoti zemu gada procentu likmi 3%, atmaksas termiņu no 1 līdz 25 gadiem. Mēs izsniedzam aizdevumus no 5000 līdz 500 000 000. Tas tiek darīts, lai novērstu Bad Credit augošo vēsturi, kā arī lai nodrošinātu stabilu peļņu gan mūsu uzņēmumam, gan mūsu klientiem.

    Vai jūs zaudējat miegu naktī, uztraucoties par to, kā saņemt aizdevumu? Sazinieties ar Waheed Finance Firm Agency tagad pa e-pastu: info@waheedfinance.com vai WhatsApp: +91 636 671 0014

    Mēs piedāvājam aizdevumu ar zemu procentu likmi 3% un, mēs piedāvājam
    * Personas aizdevumi
    * Parādu konsolidācijas aizdevumi
    *Biznesa kapitāls
    * Uzņēmējdarbības aizdevumi
    * Kredīti izglītībai
    * Mājas kredīti
    * Kredīti jebkura iemesla dēļ
    Lai saņemtu steidzamāku informāciju, nekavējoties sazinieties ar mums.

    info@waheedfinance.com
    WhatsApp: +91 636 671 0014
    Sveicieni
    Waheed finanšu firma

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *