VDK “meitenes” L. Mūrnieces pretlatviskie murgi.

 Politiskā prstitūteUn KGB skolniece L. Mūrniece saka: «Mēs pēc būtības uzskatām, ka tas ir naidu kurinošs pasākums, un Drošības policija šo informāciju ir nodevusi Rīgas domei».

Foto: Maskavas DD darbiniece(informante).

Jautājums, kas tad tie “MĒS” tādi ir ?

 Nu, protams, ka neviens cits kā tavs vīrelis I. Mūrnieks, kurš cieši saistīts ar Maskavas izlūkdienestiem un KGB slepkavas no DP. Kā nekā kādreiz strādāji DP un šie latviešu tautas atkritumi tevi labi apmācīja kā cīnīties pret visu latvisko un latviešiem. Protams, ka pie taviem “mēs” ir piekaitāms vēl kāds kriev-žīdu pasaules klaidonis N. Ušakovs(bļeģ), kurš vēl lidz šim brīdim nav atzinis Latvijas okupāciju ! Jā,- un vēl tavi krieviskie spec-nazieši “Alfisti”(bļeģ, hui, jobanim rod). Par šāda veida “parolēm”, uzdevuma izpildes laikā, pats personīgi esmu parliecinājies trīs reizes. Tātad skaidrs- kas tie tādi “MĒS” !!! 

Išakovs ar savu šefu.

Foto: Išakovs(bļeģ) ar savu saimnieku. Un tādi mēsli šodien valda pār latviešu tautu… .

 Tie ir visīstākie krievu nacisti un KGB slepkavas. Tie ir to seno laiku slepkavu bērni un mazbērni. Un šie “mazbērni”, pie attiecīgiem apstākļiem, dzīs latviešiem naglas galvā un raus dzīviem mēles ārā ne sliktāk kā viņu vectēvi Baigajā gadā. Tavi MURGI neliete, Ļindočka, sākas ar to, ka tu gribi latviešiem un pasaulei iestāstīt, ka šie daži latvieši izraisīs nekārtības. Nē, nekārtības var izraisīt tikai tavi cilts brāļi- krievi un žīdi. Latvieši vēl nav izraisījuši  nevienu nekārtību !

 Tu, Mūrniece, esi tā, kura uzkūda pasauli pet latviešiem.

 Lai Dievs tev un tev līdzīgajiem švaļiem stāv klāt Atmaksas dienā !!!

L. Grantiņš  30.06.2010

You may also like...

35 komentāru

  1. black_joker saka:

    Grantiņ, apārstē labāk nervus- cik var pļūtīt murgus uz cilvēkiem par to, ka viņi dara savu darbu un neļauj tev un tavējiem slavināt nacismu. Nu aizej savā demonstrācijā, pafano par fašistiem, kuri aizdzina komunistu varmākas, lai paši ar tādu pat entuziasmu sāktu iznīcināt cilvēkus tautības un ticības dēļ. Lai nu kā var slavināt vācu fašismu par atbrīvošanu no komunistiem, bet tā situācija bija krišana no vilka uz lāci. Koncentrācijas nometnes, geto, darbaspēka izsūtīšana uz Fāterlandi, iesaukšana okupācijas karaspēkā – tas pats, kas pie krieviem. Un nākotnes izredzes? Pats zini, kādi mērķi bij Ostlandes saimniekiem- poļi, leiši, latvieši, igauņi un baltkrievi jāiznīcina ar laiku, lai vācu kolonistiem ir kur apmesties…Komunisti vismaz atklāti nerakstīja plānus kādu tautu iznīcināt….Pēc 50 gadu krievu jūga mēs vēl esam. Jautājums- vai mēs būtu pēc 100 gadiem vācu Ostlandē????

  2. garāmgājējs saka:

    black_joker

    Tev, tāpat kā okupantu nezālēm, jūk tādi termini kā nacisms un fašisms. Laikam būsi krievu šlakas. Lai nu kā, bet pasākumu pats neatbalstu, jo radīs nepatīkamu situāciju, kas okupantu smirdekļiem ļaus svinēt 9.maiju bez sirdsapziņas (ja viņiem Dievs tādu devis) pārmetumiem. Jāsvin ir 18.novembris, jāpiemin 11.novermbris. Vienīgās Latvijai svētās dienas!

  3. black_joker saka:

    garāmgājējam- starpība starp nacismu un fašismu ir tajā apstāklī, ka vāciem bija nacisms- nacionālsociālisms- un itāliešiem bija fašisms….termini dažādi, bet mērķi un uzdevumi vienādi……populāri iegājies termins “fašisms” – nu tad tas ar tiek lietots jo plaši, jo 4/5 cilvēku tas ir diži vienalga, jo ne jau tas nosaukums maina ko…

  4. toTT saka:

    Vai tad nevarētu nomainīt kaut aprejošās personības? Nu par to “lindiņu”mēs jau visu zinām un viņas vīru arī.Vai citu nav?Izmeklētas VIP personas noriešanai?

  5. AG saka:

    “Vienotība” līdz ar lindiņu saņem naudu no Sorosa un Vīzentāla, tāpēc tā psiho. Bet gājienā es noteikti piedalīšos!

  6. sia saka:

    http;//www center-rne.org/ek/ek53.pdf
    http;//nnpr1.rusrepublic.ru/stat/dr159-ist.htm

  7. Latvietis saka:

    Es varu Aivaru papildināt ,ka JL, kur ari atrodās tā pļecka,ir židu belokoņ un krupņikow naudu nopirktie kājslauķi. To redzējām , ka repšiks uztaucās par belokoņ banku Kirkizijā.

  8. to Latvietim saka:

    Skāde ka repšiks neuztraucās par Latvenergo Miķelsonu vai ne ,tur garām nošāva (AŠ)2.Savādi,ka še kādam traucē dzīvot tikai žīdi,bet kā ar krieviem – okupantiem,kuri jau pārņēmuši Latviju?

  9. Miervaldis saka:

    Jums būtu jāpateicas šai kundzei, par to, ka viņa ir bijusi, un vienmēr atbalstijusi leģionāru gājienus!

  10. Miervaldis - black joker saka:

    Tici man, krievi no vāciešiem neatšķīrās ne par santīmu, bet tajā savā domā, ka vācieši gribēja mūs iznīcināt, tu smagi maldies!Un ko tu domā ar to “mēs”?Vai tu esi Latvis?Vācieši gribēja atbrīvot Eiropu no boļševiku invāzijas, un loģiski, ka viņu interesēs bija neatkarīga Baltija!Un saprrotami ka vācieši un mēs kļuvām par ieroču brāļiem.Vai Latvji pie kā ir vainīgi?

  11. black_joker saka:

    Miervaldim- pats pretrunu uzrakstīji iepriekšējā komentā…..izlasi vēlreiz, ko esi tur sarakstījis…..
    tad saki man, kas sēdēja koncentrācijas nometnēs un kas bija spiesti vergot Lielvācijas rūpnīcās, ja ne latvieši un citi A-eiropieši? Cik bija to latviešu, kas patrioriski iestājās leģionā pret tiem, kuriem vāci lika dienēt darba rotās un citās aizmugures apsardzes un militārās apkalpes struktūrās? Mans nelaiķis tēvs ar dabūja vāciešiem noliktavas sargāt- paņēma, ietērpa kaut kādā lupatu tērpā un nostādīja pie noliktavas…paldies Allaham, ka neiedeva kaut ko līdzīgu šautenei- tad būtu pēc aresta vakars…..jau par pliko sargāšanas faktu atlauza 4 gadus Belomorkanālu būvējot, pazaudēja zobus no cingas un knapi izvilkās no dizentērijas….Vācijai neatkarīga Latvija nebij ne padomā- pat ja to atļautu uz laiku, kamēr krievus ar austrumeiropiešu atbalstu aiztriec aiz Urāliem, tad kad darbs padarīts- moris var iet…..respektīvi ilūzijas par neatkarīgām valstīm sabruktu līdz ar krievu sakāvi….
    vācieši vēl agonijā Kurzemē Bangerska vienību apšāva, ja atceries tādu faktu un pat saprotot, ka ir beigas, ne par matu neatkāpās no savas politikas….Drang nach Osten iet no 11.gadsimta un dažas tautas jau pazudušas no skatuves šīs vācu kustības dēļ.
    “mēs” bij domāts latvieši un citi šeit dzīvojošie. Pats esmu latvietis pēc pases, bet pēc klasiskās pārliecības tāds neesmu, jo pretīgi noskatīties šo savstarpējo apriešanu, apmelošanu, pielīšanu un citas “latviskās īpašības”, ar kurām diemžēl mēs esam slaveni un tik tālu, ka daudzi ārzemēs vairs nereklamējās, ka ir latvieši, jo tad uz viņiem skatās sliktāk, kā uz pēdējiem nigeriem….

  12. Bleck fjodors saka:

    beudz muldeet,kremlja niger ar vaardeli iisto “meln pļecka”!tu urlik vismaz uudeni noreauj, kad beidz cilvēku tēlot ar normaalu teevu, jo tavs vareeja buut tikai krievu okuupantu dinenlaiziitaajs vai veel driizaak nodeveejs un komunistu padauza

  13. Miervaldis - black joker saka:

    Un kas?Latvji ir pie trešā reiha põlitikas vainīgi?Vācieši no Latvijas arestēja un sūtija uz darba nometnēm tautas nodevējus un noziedzeniekus, jo gribēja baltijas valstis padarīt Vācijai draudzīgākas, un es pat pieļauju, ka mums labums atlektu no tā!Tie piemēri par nacistu mantu sargāšanu un Bangerska vienību apšaušanu ir vistīrākie murgi, kurus tu guvi drudža vai dzerumka stāvoklī.Ja jāizvēlas starp žīdu pasaudzēšanu,un Latvijas brīvību, tad es izvēlētos pēdējo, jo jāizvērtē taču prioritātes, vai ne?

  14. black_joker saka:

    Fjodoram – mani gribi nokaitināt ? :):):) kaķa lāsti debesīs nekāpj un es uz anonīmiķa- slimnieka murgiem nu nekādi nereaģēšu:):)
    bet ja ja gribi dabūt bietē- piesakies uz strelku:):) ja krāniņš netrīc…
    Miervaldim- tu ar kādu vēstures grāmatu vai liecības par tiem gadiem Latvijā lasi? izskatās, ka nē. Un žīdi te kādā sakarā piesaukti? Bet paliec vien savos maldu ceļos- nav jēgas tevi provēt pārliecināt….

  15. no malas saka:

    …ak tad uz “strelku” blec joker sauc? Nu jā, tas īsti pareizi vērdelis sameklēts un raksturo labi tevi urla. Nu tu nekautrējies, tu pasaki tam Fjodoram apm. dienas trīs uz priekšu kur un kā tevi viņam satikt, lai cilveks var paspet izlasīt un es ar pa gabalu pavērošu, kā tevi aiznesīs. …jo ja tas ir tas Fjodors, ko domāju, tad būs intresanti, lai cik tu savāktu sev mentus palīgos

  16. black_joker saka:

    no malim- no “urlas” dzirdu…..es jau ierakstīju citur saitā aptuvenos laikus un vietu…prasīs pats apvainotājs, tad apskaidrošu viņam vēlreiz, bet tu “no malas” kā smejies, neesi tiesīgs prasīt precīzus laikus un vietas, jo tas tevi neskar:):) un draudēt ar mistiskiem “spēkavīriem” labāk nevajag- izskatās, ka esi no tās kategorijas, kas labi pa gabalu apsaukājas, no malas vēro, bet kad pašu paņem aiz riekstiem, tad ieliek biksēs…

  17. Miervaldis - black joker saka:

    Nēesmu lasijis, atzīšos, taču kad lasīšu, es noteiktu mācēšu noteikt, kurš huligāns, kurš neatkarīgais brīvības cīnītājs, kurš atkarīgais….

  18. black_joker saka:

    Miervaldim – “neatkarīgais brīvības cīnītājs” – kas tas tāds ? No kā tad šis ir neatkarīgs? No saprašanas vai?

  19. Miervaldis - black_ joker saka:

    Vācieši vēlējās vieni atbrīvot baltiju, un savā iedomībā nīcināja ārā visus citus brīvības spēkus!viņi vēlējās vieni atbrīvot baltiju, jo uzskatija, sevi par pašiem labākajiem!Latvju leģionāri iestājās vācu rindās, jo tolaik citas izejas gluži vienkārši nebija!Un Hitlers to izmantoja!No tā ir radies apzīmējums “atkarīgais brīvības cīnītājs”.Vācieši cīnijās par mūsu brīvību, leģionāri arī stājās ieroču bralībā, un visi mēs cīnijāmies par to, kas viņas dēliem sirdīs kvēl – mūsu Latviju!Latvju leģions nebija galvenais brīvības cīņu veids.Bija citi ļaudis, ar dažādiem uzskatiem.Un šie ļaudis tad arī saucās – “NEATKARIGIE BRIVIBAS CINITAJI”Nu bet žīdu huligānus, viņi likvidēja tiem laikiem atbilstoši, jā….

  20. black_joker saka:

    Miervaldim- jā, tiem, kas stājās leģionā aiz patriotisma tiešām cita ceļa nebija. Bet skaidrs, ka pēc krievu sagrāves vāci leģionus izformētu, iedotu ordeni un ar to ilūzijas sabruktu…

  21. Miervaldis - black joker saka:

    Tu tā domā, ko?

  22. black_joker saka:

    MIervaldi- es reizēm brīnos par naiviem cilvēkiem….Tur nav ko domāt- tā viņš būtu….Ko dabūja tie, kas cīnījās krievu pusē latviešu vienībās? Paklapēja pa plecu – brauc mājās celt mums komunismu…Ko dabūja tie, kas bij leģionā? Nāvi, izsūtījumu, re4presijas, bij spiesti emigrēt kara beigās, radus diskriminēja…..Šis karš atnesa letiņiem tikai zaudējumus, neatkarīgi no puses, kurā tie stāvēja….Vācieši nīdēja poļus, baltkrievus, ukraiņus, Baltijas tautas- visus ar vienu apņēmību, jo šeit bija Ostlandes kolonija vāciem, kur tikai daži apkalpojošie vietējie bija atļaujami nākotnē. Kas izcēlās ar pielīšanu, tam sita uz pleca ar smīnu- gut, gut….ar vietējo rokām nīdēja partizānus, ekspropiēja mantas, veica visus melnos darbus….Hitlera mācībā bij viena tauta- VĀCIEŠI…citi visi bija iznīcināmi…

  23. Kremļsūdze saka:

    ko tu vari jocker muldēt no vienas vietas tos komunistu melus par sliktajiem vāciešiem , kas latviešus varbūt apēstu?!
    Krievi jau reāli apēda un izlaupija Latviju un latviešus un vēl čekas pagrabos saražoja un izdresēja tādus iznireļus, kā tevi!
    Kā būtu , ja būtu – ir čekas muldoņa tev par prieku un aklu ticību sacerēta, bet BIJA UN IR KRIEVU un ŽĪDU SARKANIE NEZVĒWRI mūsu zemē un tos jādabū prom par katru cenu un ikvienam Latvijas pilsonim būs roku jāpieliek.

  24. black_joker saka:

    kremļsūdzei- izkāp no tā zābaka, kur tu ar abām kājām esi iekāpis….aiz naida pret vieniem varmākām tu nespēj saredzēt, ka tie otri nebija par mata tiesu labāki….uzvarēja krievi un dabūjām krievu genocīdu, uzvarētu vāci- dabūtu vācu genocīdu…paskaties, kas notikās ntajās vācu darba nometnēs un koncentrācijas nometnēs…ne jau tikai žīdi un karagūstekņi tur tika iznīdēti…

  25. Miervaldis - black joker saka:

    Tad es nesaprotu – izsakies skaidrāk.Tun nonāc pretrunā ar sevi, apgalvodams, viena kõmentārā, ka abas puses sliktas, bet citā jau slavini boļševismu!Izsakies skaidrāk vecīt!Bet par Hitleru tu kļūdies!Vāciem Rīgā ienākot visur saknēja valsts himna, plīvoja karogi…..Katram valstiskam veidojumam ir savas interes vecīt, un tas, ka mēs gribējām brīību no vāciešiem, nav nekas slikts, vai ne?

  26. black_joker saka:

    Miervaldim- nocitē, kur es slavēju komunisma režīmu……
    Jā- pēc krievu ālēšanās cilvēki vāciešus sagaidīja kā atbrīvotājus ar patiesu prieku, jo likās, ka pēc tāda ārprāta vācu okupācija būs rozēm klāta…..nezin kāpēc nedaudz vēlāk tos karogus noņēma nost un nekādas slavas dziesma svairs nedziedāja, jo vienu okupantu nomainījis bija otrs, kura idejas nebij par matu labākas, tikai vāci neskraidīja apkārt pa mājām un sētām izvarodami, slepkavodami un laupīdami, bet pedantiski mierīgi sāka attīrīt iekaroto zemi- sākumā no komunistiem un žīdiem, tad pārtiku izveda, tad darbaspēku un ar laiku arī liela daļa iedzīvotāju tiktu izvesti, lai kolonistiem būtu apmešanās vietas. Baltijas valstis protams cerēja, ka varbūt kas sanāks no brīvības, bet ja atceramies, ko Baltijai vēsturiski atnesa vāci savā “drang nach Osten”, tad nu tās cerības bij pilnīgs naivums….

  27. Vladimirs saka:

    tikai profs komunjagu mesls var nosaukt sarkano fasit zveribas Latvija ar tad nivainig vard-alesanas, tu ir ist maita bleck jokir! Tu viltig rakst pusmeli, pustaisnib un cer ka idiotiem ieiesi uzticiba un velak te varesi brivi melot jau bez maski

  28. Miervaldis - black joker saka:

    Zini, ja neredzi atšķirību starp noziedzīgām represijām, un savu draugu zemes atīrīšanu no noziedzniekiem, un parazītiem, tad tiešām tu esi naivs pamuļķis.Uzminēju tevi!

  29. black_joker saka:

    Mirvaldi- ir tāds teiciens, ka ar muļķiem, slimiem un veciem nestrīdās- pats izvēlies, kurai kategorijai piederi….

  30. Aldis Kalniņš-naivi saka:

    Nu ir ,ir pamuļķis tas jocker un redzams audzināts sakano nodevēju, latviešu komunistu-noziedzinieku midzenī, kuri nodevuši savu senču cerības un godu, vai krievu militāristu kopuškā!

  31. Miervaldis - black joker saka:

    Kurai kategorijai piederi tu?

  32. black_joker saka:

    Miervaldim- nevienai no tām, kuras attiecināju uz tavējiem komentāriem. Esmu tā saucamais “pohujists” drīzāk :)
    “Aldim Kalniņam” – atkal parādījās kāds mistisks cilvēks, kas kopē vienu un to pašu stilu, kā jau te pieņemts- droši vien kādam lēkme uznākusi atkal :):):) te Aldis Kalniņš, te Vladimirs, te “no malas”……izteikta šizofrēnija drīzāk :)

  33. Miervaldis - black joker saka:

    BLEķ, SUKA, NAHUJ, PIZDA, tev BLEķ JOKER, tev ir pašam novirzes, un to novirzi sauc KANGARA STULBUMS….

  34. black_joker saka:

    “Miervaldim”- nu super- pats apliecināji, ka viens kadrs zem visiem šiem nikiem aizstāv LRTT “idejas”:):):)
    garā vājo patversme :):):)

  35. Silvija saka:

    Lasot šīs lapas murgojumus, var saprast, kuri cilvēki patiešām ir bijuši un izslīdējuši no viņu vervētāju rokām. Sen neko tik riebīgu nebiju lasījusi. Kā gan var viens dīkdienīgs un psihiski slims cilvēks Vācijā dirnot radīt šādu naida lapu? Šadi cilvēki paši ir jāsoda saskaņā ar ES cilvēktiesību normām.

    Visu cieņu tiem daudzajiem cilvēkiem, kurus šie dīvainie dīkdieņi viņus šeit aprej un aplej ar samazgām.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *