Liepājas Metalurga “teātris”

Zaļš, tautastribunals.euPriekšvārds rakstam

Nav šaubu, ka publicējot šādu rakstu http://tautastribunals.eu/?p=18749 ir uzkāpts uz varžacīm krievžīdu noziedznieku bandai un viņi centīsies  atriebties. Krievžīdiskais cionistu “spārns” ir visasiņainākais veidojums pasaules pastāvēšanas vēsturē. Šī “spārna” ass ir Maskava-Telaviva. Nepārprotami ir tas, ka šo asinssuņu darba rezultātus cenšas savā labā izmantot arī Rietumu cionisti.

LRTT jau ir rakstījis, ka Rietumu un Austrumu cionisti ir viena monēta, bet tikai ar dažādām pusēm. Rietumu cionisti uzskata, ka: “ja nebūs tev, tad nebūs arī man“, bet krievžīdiskie izdzimteņi(boļševiki-komunisti) ir vampīri, kuriem ir vajadzīgas tikai un vienīgi asinis. Rietumu “bildenbergisti” saprot, ka žīdiskās Krievijas izdarības var novest arī viņus uz Elles pagrabiem, tāpēc tiek lemts par Krievijas pilnīgu noslaucīšanu no pasaules politiskās kartes. Pašā Krievijā nekas krievisks vairs nepastāv un tie, kuri runā par Krieviju kā morāles un kultūras centru, ir nekas vairāk kā provokatori.

========================================================

Liepājas Metalurgs bija paredzēts pilnīgai iznīcināšanai par to nav ne mazāko šaubu. Tikai plaša LRTT(H-86) protesta akcija (lasi šeit)HELSINKI- 86 paziņojums- ultimāts ES deputātiem un Drošības dienestiem(arī Vācijas kanclerei un prezidentam) lika vietējiem krievžīdiem un komunistiem piebremzēt šo noziegumu pret Latvijas valsti un latviešu tautu.

Dažs labs sacīs, ka pārspīlēju H- 86 nopelnus, bet tas lai paliek uz viņa sirdsapziņas.

Tikai tas, kurš neko nedara neko nevar panākt.

Vai ir vēl kāda iestāde, kura informē ES valstis par krievžīdu un komunistu genocīdu pret latviešu tautu ?

D. Pauļuts, VILKS, VIŅĶELENē, tādas iestādes un organizācijas nav !

Toties ir lērums “iestādes”(disidenti), kuras/kuri grib iznīcināt LRTT, tā i- vietni un L. Grantiņu. Vai šiem noziedzniekiem tas izdosies- paskatīsimies. LRTT nav represīvais aparāts(pagaidām), bet ir PATIESĪBAS ZOBENS, kuram nav ne mazākās žēlastības pret noziedzniekiem. Tas nesīs nāvi visiem tiem, kuri šodien aplaupa tautu un valsti. Šodien šie gara kropļi vēl zog un līksmojas, bet rīt jau apķēzījušies līdz ausīm mauks sprandu cilpā.

Pašlaik notiek kārtējai teātris ap iekonservēto LM.

Tai vietā, lai valsts pārņemtu LM un atsavinātu krievžīdu bandai neskaitāmos miljonus, kas tika nozagti ar valdības žuliku līdzdalību, tiek meklēta jauna noziedznieku banda, kas ar savām mahinācijām atkal barotu noziedzīgo 4. maija kliķi. Visi šie, kā jau tikko sacīju, Latvijas valsts sabotieri būtu jānošauj bez lieka trokšņa un tiesas sprieduma, bet notiek tieši pretējais, tas kurš visvairāk vainojams LM traģēdijā ar 2500 upuriem, tagad sniegs padomus jau!!! divām ministrijām kā iznīcināt valsti: (lasīt šeit)Pavļuts dos padomus jau diviem ministriem.” Kurš būs tas, kas sacīs, ka bērziņa un straujumas vadītā banda nav jāvēlk uz karātavām, protams, izņemot viņus pašus ?

Latviet, mēs noteikti nolauzīsim šiem sarkanajiem krievžīdu tarakāniem sprandu !

11.06.14.     L.Grantiņš

==============================================================================

Zatlers, Suharenko, Dombrovskis

FOTO: Šeit, latviet, tu redzi tos, kas vecajam žīdu noziedzniekam ir ielīduši zem asteskaula un par kārtējo nodevību gaida savus jūdasa grašus, kuri tiks izmaksāti no latviešu tautai nozagtās naudas.

Karātavas kliedz pēc šiem izdzimteņiem !!!

Lūk, kā dzīvo krievžīdu banda uz latviešu tautas kakla:

Arkādijs Suharenko – 51 miljons latu (+18 miljoni latu)

Rietumu bankas otrs lielākais līdzīpašnieks, kuram pieder nedaudz vairāk nekā 17% bankas akciju, šogad sarakstā spējis pakāpties krietni augstāk no 13.vietas pērn.

Suharenko esot tas, kas aizkulisēs ļoti aktīvi cīnījies par termiņuzturēšanās atļauju programmas turpināšanu, jo viņa vadītajai bankai ļoti veiksmīgi to izdevies izmantot kapitāla stiprināšanā un finanšu darbības uzlabošanā.

================================================================

Melns.-Latvijas-republikas-tautas-tribunāls-Aivars-Borovkovs-Ivars-Godmanis-Jānis-Reinisks-Straujuma-Prezidents-Saeima-DP.-ST.-Kopie2Lūk, tādi bandīti stūrē Latviju

Šeit vēl varam uzzināt par šo deģenerātu bandu: 3a PORTFELIS:

http://pietiek.com/raksti/finansu_ministrija_ja,_pern_patiesam_paklusam_tika_izveidots_un_pardots_3a_portfelis

Hipotēku bankas komercdaļas pārdošanas process tika stingri uzraudzīts arī no Eiropas Komisijas puses, ņemot vērā Hipotēku bankai sniegto valsts atbalstu, un 2013. gada 17.jūlijā Eiropas Komisija pieņēma pozitīvu lēmumu Hipotēku bankai sniegtā valsts atbalsta lietā.

Mūsu nākamā eirokomisāra melīgā taisnošanās, “ieslēdzot muļķīša režīmu”, aiziet tik tālu, ka, labi zinot, cik rūpīgi slēpta valsts līmenī ir visa informācija par “3.a portfeli”, Valdis Dombrovskis visā nopietnībā paziņo: kopš pagājušā gada taču esot bijis “pietiekami ilgs laiks, lai noskaidrotu visas detaļas un pārbaudītu minētos faktus”, – par ko tad te tagad vispār esot runa?

http://pietiek.com/raksti/dombrovskis,_krediti_un_meli

Saskaņā ar jau 2009. gadā valdības akceptētu koncepciju līdz, vēlākais, 2013. gada beigām “Hipotēku bankai” vajadzēja pilnībā atteikties no komercbankas darījumiem. Tas nozīmēja – kādam bija jānodod visa bankas komercdaļa, tai starpā – arī tiesības atgūt bankas izsniegtos kredītus, turklāt, vēlams, tā, lai valsts neciestu zaudējumus. Te tad arī sākas stāsts par Dombrovsku ģimeni un koruptīvu valsts nozagšanas shēmu.

Bijušais Ministru prezidents Valdis Dombrovskis ar prettiesiskām metodēm ieguvis ziņas par viņa ģimenes neveiksmīgā biznesa kredītu iekļaušanu paslepus atsevišķi nodalītajā un Rietumu bankai pārdotajā valstiskās Hipotēku bankaskomercdaļas “3.a. portfelī”, – šādu secinājumu liek izdarīt ceturtdien Finanšu ministrijas izplatītais oficiālais paziņojums. Savukārt Ministru kabineta sēžu protokoli skaidri atklāj: Dombrovskis iepriekš ir aktīvi piedalījies lemšanā par Hipotēku bankas likteni, tostarp arī par komercdaļas – arī viņa ģimenes biznesa kredītu – sadalīšanu paketēs un pārdošanu.

http://pietiek.com/raksti/dombrovskis_nav_bijis_vienigais_lieliski_informetais_lemsana_par_ipaso_3a_portfeli

(LRTT-Viņķeles atmiņas zudums. Kad tiks vilkta uz karātavām, tad ne tikai atmiņa zudīs, bet viss vēdera saturs)

– Es neatminos. Es nevaru ne apstiprināt, ne noliegt. Tas dalījums kopumā bija zināms, bet es neatminos, ka būtu īpaši atrunāts, ka šāda atsevišķa pakete būtu. Tādu informāciju gan es neatceros.

A.Vilks,V.Dombrovskis,I.Viņķele,Saeima,LRTT


You may also like...

4 komentāru

  1. Vidzemes šakālis saka:

    Prasu augstāko soda mnēru Lato Lapsam par vārda brīvības ierobežošanu.
    ==================================================================

    KNAB sācis pārbaudes par Grigules pagājušā gada reklāmu finansējumu
    L. Lapsa
    11.06.2014.
    Komentāri (0)
    Pievienot komentāru
    Lapas: 0

    Rādīt komentārus, sākot ar: pirmo | pēdējo
    Komentāri vēl nav saņemti
    Lapas: 0
    Komentēšanas iespēja jums ir liegta

  2. Vidzemes šakālis saka:

    Lato Lapsa ir krievžīdu pakalpiņš, tas tagad skaidri redzams.Līdz šim šaubījos, bet tagad tas atklājies pilnībā.
    .
    .
    Admins
    Viņš nekad nevar būt krievžīdu pakalpiņš, jo viņš pats ir krievžīdiskas izcelsmes.
    Viņš vienkārši kalpo savējiem.

  3. Andris7 saka:

    VISU LABU DIENU !
    Ta vieta,lai Zviedrija izmaksatu kompensacijas legeonaru gimenes
    piederigajiem,kurus Zviedrija nosutija,uz drosu navi,Dombrovskis
    pienem “cienas un lidzjutibas paradu”.Respektivi 00 iluzijas.
    http://www.thelocal.se/userdata/images/article/w468/se/35570.jpg
    Vinam svarigaki uzdevumi.No pirma apla ,janoklust otraja.
    http://www.dw.de/image/0,,16938447_404,00.jpg
    Visa pasaule verte Latviju,ka traku,izcelot monetaro politiku,kur
    apzinati veido paradus,no 7%,ar “perspektivu”,uz 70%.Pec iziesanas,no
    PSRS piekopj stipru neoliberalu politiku,graujot valsts un tautas
    pamatus un garigas pamatvertibas.
    http://michael-hudson.com/2010/02/latvias-neoliberal-madness/
    Ja runa par Western Bank,ta ir bijuso komunistu naudas atmazgasanas
    vieta.

    VELAK VEL/TENCINU

  4. Vidzemes šakālis saka:

    LV ekonomika ir iznīcināta un situācija smaga ir visās nozarēs . LV ekonomikas slepkavas – V.Zatlers, I.Godmanis joprojām ir uz “brīvām kājām”ar valsts budžetu, to izzogor 20 ārvalstu banku interesēs, savulaik glāba Parex, valstij zaudējot 1.72 miljardi LVL. Uz “brīvām kājām”ir ministrs Vilks, bij, premjerministrs Dombrovskis, un ekonomikas ministrs Pavļuts – kas palielināja valsts aizņēmu līdz 8 miljardiem eiro ar savu bezdarbību politiskajos amatos.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *