H.Cukurs noteikti atriebsies saviem bendēm

Interesanti gan, kāpēc šis raksts parādījās tikai reģionālā portālā http://www.irliepaja.lv/, bet pārējie klusē ?

Izlasi un tad parunāsim tālāk:

Melns. Latvijas republikas tautas tribunāls, Aivars Borovkovs, Ivars Godmanis, Jānis Reinisks, Straujuma, Prezidents, Saeima, DP. ST. - KopieĢenerālprokuratūra aktivizējas Herberta Cukuru lietā (2)

Trešdienā, 28. maijā, 2014 | BIRKAS: Herberts Cukurs , kriminālprocess , prokuratūra

Latvijas Ģenerālprokuratūra turpina izmeklēšanu par Liepājā dzimušā aviatora Herberta Cukura iespējamo līdzdalību ebreju civiliedzīvotāju iznīcināšanā.

Herberts cukursTā plāno nosūtīt atgādinājumu Izraēlai par lūgumu sniegt informāciju saistībā ar Cukuru, raksta LETA.

Prokuratūras preses sekretāre Aiga Šēnberga aģentūrai LETA pastāstīja, ka Ģenerālprokuratūra 2006.gadā sāka krimināllietu par ebreju tautības civiliedzīvotāju masveida iznīcināšanas akcijām Latvijas teritorijā Otrā pasaules kara laikā pēc Krimināllikuma 71.panta par genocīdu. Šinī kriminālprocesā tiek izmeklēta arī Herberta Cukura darbība Vācijas drošības dienesta (SD) Latviešu drošības palīgpolicijā jeb tā saucamajā “Arāja komandā”, kuras komandieris bija Viktors Arājs.


Jau pirms vairākiem gadiem Ģenerālprokuratūras sāktajā pārbaudē konstatēts, ka Otrā pasaules kara laikā Cukura darbība ir bijusi saistīta ar SD tā saucamo “Arāja komandu”.

Kriminālprocesā pierādīts, ka Cukurs 1941.gada 14.jūlijā virsnieka pakāpē sācis dienestu “Arāja komandā”. Sākotnēji Cukurs bijis Arāja palīgs, bet vēlāk – atbildīgais par dienesta automašīnu ekspluatāciju un remontiem, bruņojuma uzglabāšanu, tās tehnisko apkopi un izsniegšanu.

Izmeklēšanas gaitā plaša informācija iegūta, veicot pārbaudi Latvijas Republikas arhīvos, izpētot simtiem bijušās LPSR Valsts Drošības komitejas (VDK) arhīva krimināllietas, tajā skaitā krimināllietu Arāja apsūdzībā, arhīvu fonda “LPSR Ārkārtējā komisija” materiālus, pārbaudot krimināllietu materiālus, kuros bijusī LPSR VDK apkopojusi “Arāja komandas” dalībnieku liecības, kā arī Hamburgas apgabaltiesas materiālus Arāja lietas iztiesāšanā. Tāpat tika nosūtīti tiesiskās palīdzības lūgumi Krievijai, Brazīlijai, Hamburgas apgabaltiesai, kā arī analizēta Simona Vīzentāla centra atsūtītie materiāli, masu medijos pieejamā informācija, Cukura radinieku atsūtītā informācija un cita veida informācija, norādīja Šēnberga.

Vairākus gadus Krievija nereaģēja, taču tagad uz tiesiskās palīdzības lūgumu atbilde ir sniegta.

Vai atsūtītā informācija ir noderīga izmeklēšanai, prokuratūras preses sekretāre neatklāja.

Šēnberga pastāstīja, ka pēc publikācijām masu medijos par Dana Raviva un Joses Melmana grāmatas “Spiegi pret Armagedonu” izdošanu, kurā aprakstīts, kāpēc un kā noslepkavots Cukurs 1965.gadā, Ģenerālprokuratūra nosūtīja tiesiskās palīdzības lūgumu Izraēlas kompetentai iestādei, taču šī valsts joprojām nav atbildējusi. Ģenerālprokuratūra gatavojas nosūtīt atgādinājumu par šo tiesiskās palīdzības lūgumu.

Cukurs dzimis 1900.gadā Liepājā, miris 1965.gadā Urugvajā, Montevideo. Cukurs bija ievērojams latviešu aviators un virsnieks. 30.gados kļuva slavens ar saviem lidojumiem paškonstruētās lidmašīnās no Latvijas uz Gambiju un Japānu.

Tikmēr Latvijā rudenī pirmizrādi plāno piedzīvot mūzikls par Cukuru.

===========================================================================

LeģionāriUn tā, kāpēc šīs LETAS informācija netika plaši atspoguļota presē ? 4.maija „brandžas” mēdiji ziņo kādas krāsas apakšbikses nēsā S. Buloka, bet par Herbertu Cukuru, kuru Izraēlas slepenie dienesti necilvēcīgi bez tiesas lēmuma noslepkavo, noklusē.

Putins, Latvija, Grantiņš, ReiniksKas tā ir par „neredzamo roku”, kura visu „nepareizo” informāciju cenšas iestumt aizmirstības šūplādē ? Nu, tā ir tā pati „spalvainā roka”, kura noslepkavoja nevainīgu cilvēku un, ar to vēl bija par maz, latvietis tika sacirsts gabalos. Viņi, šie „izredzētās tautas” drazas, ir kā mēris uzkritis mūsu tautai.

Paskaties, latviet, šo video NORĀDI(konkrēti no 13. minūtes) https://www.youtube.com/watch?v=0axNwt61k6g un tu sapratīsi, ka arī Latvijā ir tā pati problēma.

Un pareizi krievs saka, kad pienāks atmaksas brīdis, tad ne visi pagūs uz „savu Izraēlu” aizlaisties. Tā būs drausmīga rēķinu noslēgšana, kurai Hitlera holokausts līdzināsies bērna šļupstiem.

Tagad tu, latviet, saproti, kāpēc šī i- vietne runā pamatā par krievžīdiem, jo ar krieviem te sakara maza. Šie krievžīdi dara visu, lai iezombētu alkohola dvingā nomāktos krievus neieredzēt nekrievus. Līdz šim tas viņiem ir izdevies, bet vai vienmēr un uz visiem laikiem ? Žirinovskis pilnīgi atklāti saka, ka tuvākā laikā Izraēla pārcelsies uz Krieviju un būs kā „virsnācija”. Noskaties, latviet, arī šo dokumentālo filmu https://www.youtube.com/watch?v=G-1-b6FL-30

un tu sapratīsi, ka žīdiskā Krievija bija kopā ar nacistisko Vāciju un vēlāk to gribēja iznīcināt un pārņemt pasaules kundzību. Kā zinām, tad Izraēlu nodibināja Staļins ar saviem ieročiem. Šodien šie divi kroplie žīdiskie veidojumi ir saauguši kopā kā cimds ar plaukstu. Izraēla pilnīgi pārgājusi Krievijas pusē, jo tā ir perspektīvāka par ASV. Izraēla arī praktiski sastāv no krievžīdiem un KGB drazām, kuri bija latvieša Herberta Cukura slepkavas.

Zatlers, Āboltiņa, Reiniks, ŠadurskisProkuratūras preses sekretāre Šēnberga nesaka vai no Krievijas atsūtītie materiāli būs noderīgi H. Cukura lietas izskatīšanā.

FOTO: Lūk, tādi izskatās līdēji “izedzētajiem” zem astes kaula. Vai nav pretīgi purni, latviet ?

FOTO NOSAUKUMS: CĒRMES

Nav jau vairs nekāds noslēpums, ka pats S. Vīzentāls, kurš dibināja noziedzīgo „centru”, kas izskata nacistu noziegumus pret žīdiem, bija nekas vairāk kā kriminālelemets un ar mocekli viņam nebija nekāds sakars.

Tātad, noziegums nozieguma galā un tādi civilizācijas mēsli sevi uzskata par „izredzētajiem”. Latviet, Ellē viņiem ir vieta, bet ne starp cilvēkiem. Tādi bandītiski veidojumi kā Izraēla un Krievija nav tiesīgi pastāvēt, tie tiks noslaucīti no zemes virsas, jo zem viņiem nav Tiesiskuma pamati.

Zatlers, Suharenko, Dombrovskis>Un kā ievērojām, tad Izraēlaskompetentās iestādes” neuzskata par vajadzīgu atbildēt Latvijai.

>Tātad, viņi neuzskata par pienākumu atbildēt GOJIEM.

Tāda ignorance pret Latviju ir uzskatāma par vislielāko noziegumu un diplomātiskās attiecības būtu nekavējoties jāpārtrauc.

Bet, pagaidām ir šo ZVĒRU laiks un visi klanās viņa priekšā, bet reiz tas beigsies un viņi tiks noslaucīti no šīs Dievišķās pasaules virsas un arī tie, kuri līduši viņiem zem „asteskaula”.

Latvietis Herberts Cukurs nebija noziedznieks, bet gan tie, kuri viņu noslepkavoja.

Šeit, no šī citāta mēs redzam, ka H. Cukurs nekad nav slēpies zem svešiem vārdiem:

„Kad sarkanā armija atkal tuvojās Latvijas robežām, Cukurs kopā ar ģimeni pārcēlās uz Vāciju, kur kādu laiku strādāja aviācijas konstruktoru birojā. Pēc Vācijas kapitulācijas viņš pārcēlās uz Franciju un 1946. gadā kopā ar ģimeni, pārdodot auto, lai varētu samaksāt kuģa biļeti, emigrēja uz Brazīliju. Viņš izceļoja, saņemot visas nepieciešamās vīzas un, kas īpaši jāievēro, neslēpjoties, bet ar savu īsto vārdu.”(Jānis Maurītis)

Dievs svētī Latviju un velns, lai parauj „dievizredzētos” !

01.06.14.

You may also like...

10 komentārs

  1. Andris7 saka:

    VISU LABU NAKOSO DIENU !
    To var saukt visadi.Judi iznicina slavus.Slavi iznicina slavus.Judu dota
    vesture HISTORY,ka dala,no Toras.Tadus rakstus vajadzetu drukat.Tagad
    tikai,to vien dara,ka vaino visu pasauli,pasu izdaritos grekos.Jo labaks
    cilveks,jo vairak vinam uzliek judu greku nastu.Latviesiem it ipasi,kuri
    vinus ielaida pie sevis un dabuja dunci mugura.
    http://thumb7.shutterstock.com/display_pic_with_logo/52947/52947,1168635942,1/stock-photo-homem-de-neg-cios-que-stabbed-na-parte-traseira-pelo-colegaou-pelo-s-cio-do-traitor-2476082.jpg
    Gruti cinities pret visas pasaules judu avizem un tiesam.Te vajadzigs
    tautas atbalsts.
    http://herbertcukurs.blogspot.co.uk/2009/01/tie-kas-neaizmirst.html

    VELAK VEL/TENCINU

  2. A.Gedroics saka:

    Tu pazīsti Cukura ģimeni, Linard? Sadarbojies ar viņiem? Nē, bet L.Inkins gan to dara!!!!
    .
    .
    Admins
    Kāds sakars ir Inkinam- viņa “sadarbībai” un šim rakstam ? Gandrīz vai jāsaprot, ka Inkinam vienīgajam ir “patents” uz Cukura tēmu.
    Inkins ir provokators un nekas vairāk, tāds pats kā tu, kurš diskreditē visu latvisko.

  3. Māris M. saka:

    Tu pazīsti Cukura ģimeni, Linard? Sadarbojies ar viņiem? Nē, bet L.Inkins gan to dara!!!!
    ———
    Puišeļa līmenis…

  4. A.Gedroics saka:

    Sakars tāds, ka Cukura tuviniekiem vajag REĀLI palīdzēt!!!
    .
    .
    Admins
    Pec A.G. loģikas sanāk, ka Grantiņš ir liedzis Inkinam palīdzēt Cukura radiniekiem….
    Domāju, ka Cukura radinieki tiks paši galā ar šo problēmu.
    Interesanti, pa kādiem “kanāliem” tad Inkins var viņiem palīdzēt ?
    Droši vien pa VDK “kanāliem”, jo viņa draugs(iespējams, ka arī viņa tautietis) ir čekists, slepkava, komunists un miljonārs no latviešu tautas nozagtās naudas- Aivars Borovkovs: http://tautastribunals.eu/?p=11162

  5. čuguns saka:

    Ārkārtīgi būtiski ir runāt par to, ka H.Cukurs ne tikai nav šāvis nevienu, bet pat riskējot ar savu dzīvību izglābis 4 ebrejus!

    To apliecina ne tikai dokumenti, bet arī vēl viens no tiem dzīvajiem ebrejiem – Šapiro.

    Ebrejiem vajadzētu Cukuru apbalvot ar to, ka viņš ir glābis ebrejus. BET viņiem ebrejiem-jūdaistiem vajadzēja maksimāli nevainīga cilvēka, izteikta kristieša ar lielu garīgo egregoru, asinis, kas paredzētas jūdaisma rituāliem sinagogā.

    Īsāk sakot – jo labāks/varenāks cilvēks bijis, jo vairāk viņiem viņu vajag novākt. Palasiet par jūdaisma rituāliem ar kristiešu asinīm un sapratīsiet visu…

    .
    .
    Admins
    Tieši tā, viņiem vajag taisnīgu un godīgu cilvēku Garīīgais spēks-enerģija, jo no Dieva šie Velna kalpi enerģiju saņemt nevar.

  6. Andris7 saka:

    Atbilde Cugunam !
    Nesen pagaja gads,kops Dominika Venera pasnavibas Notre Dame katedrale.
    http://www.independent.co.uk/incoming/article8626038.ece/alternates/w620/v2-web-notre-dame-getty.jpg
    Vins,ka normals baltas rases cilveks, nevareja samierinaties ar viendzimuma
    laulibam,uz likumigiem pamatiem, Francija.Manas domas,ja zinatu par
    MATRIX pasnavibu nebutu izdarijis.
    http://via-midgard.info/news/pamyati-dominika-vennera.htm
    Un saknu avots
    http://antisionizm.info/Istoki-bogoborcheskoy-chelovekonenavistnicheskoy-sistemi-iudaizma-1057.html

  7. ķiploks saka:

    Herberta Cukura bērni uztur tēva piemiņai un aizstāvībai veidotu mājaslapu, kurā 3 valodās pieejami dokumenti, liecības, fotogrāfijas…

    http://herbertcukurs.blogspot.com/

  8. Andris7 saka:

    Atbilde Kiplokam !
    Kurs pats nemak,tas citam atnem.Herberts Cukurs,ka radisanas genijs,
    haizivju bara.Tas ari bija galvenais un vienigais celonis vina bojaejai.
    http://1.bp.blogspot.com/_2k22z8vH128/TP53nB3zWHI/AAAAAAAAH9o/obksC8DozrE/s1600/Jaws-jaws-468738_1024_782.jpg
    Dazi skatijumi,no igaunu puses,Juri Lina persona.
    http://zionwocommunistainternationalesixth.blogspot.co.uk/2011/11/communista-internationale-sixth-justice.html

    Tencinu

  9. Sarkanais Oktobris saka:

    Te viss ir pateikts. Skaties, kamēr vari, jo iespējams, ka tiks tādi video izdzēsti un līkdeguņi to atzīs kā “melus”. https://www.youtube.com/watch?v=9wISYwXHPb8
    Gedroic, stāvot pie Mildas tev rokās bija nepareizais karogs, tev piestāvētu LPSR.

  10. Andris7 saka:

    Atbilde Sarkanajam Oktobrim !
    Musu iznicinasanas planu sastadija 1776 gada Iluminati,ar Adamu Veisthaup
    prieksgala,ka galveno merki uzstadot valdisanu,par visu pasauli.Politikas
    istenotaji bija masoni,ar 1000-siem pazisanas parolu slepenzimem.
    http://truedemocracyparty.net/wp-content/uploads/hidden-hand-masons.jpg
    Stalina ienaksana Latvija,bija masonu politika attieciba pret mums.
    https://c1.staticflickr.com/7/6098/6276212258_ab1b895f0f_z.jpg
    Tapec,ka Adams Veisthaups ir juda,visi politikas istenotaji ari ir judas.
    Tas ari parada,kada vieta nolikts Herberts Cukurs un varoni legionari.
    Tomer
    http://www.gabyweber.com/dwnld/artikel/mossad/disinformation_Cukurs_en.pdf

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *