“MAIDANS” tuvojas Latvijai

www.tautastribunals.eu-12MAIDANS pamazām tuvojas Latvijai.

http://www.tvnet.lv/zinas/kriminalzinas/509819-ventspili_smagi_piekauts_nato_jurnieks_lembergs_sudzas

„Agrā svētdienas rītā Neatliekamās medicīniskās palīdzības mediķi slimnīcā nogādājuši 21 gadu vecu Nīderlandes jūrnieku ar smagu galvas traumu, sejas kaulu lūzumiem un smadzeņu tūsku. Bezsamaņā esošais jaunietis ievietots slimnīcas reanimācijas nodaļā. Pašlaik viņa stāvoklis ir «grūts, bet stabils», atzina Ziemeļkurzemes reģionālās slimnīcas galvenā ārsta vietnieks Olafs Ķeņģis.“

Ir smagi piekauts jauns holandiešu kareivis, mūsu sabiedrotais.

Vai šis zaldāts kādam uzbruka ?

Nē !

Tas bija atklāts provokatīvs uzbrukums latviešu tautas un valsts interesēm. Tas nebija vienkāršs pēriens(zila acs) par čurāšanu apstādījumos. Uzbrukums šim zaldātam liecina par zvērību, kurai nav nekāds sakars ar cilvēcību. Šo zvērību latviešu tauta pazīst jau kopš 1940. gada. Šis jaunais cilvēks bija paredzēts nosist, lai visa šī jezga gultos uz Latviju un latviešu tautu starptautiskajā arēnā. Kas ir sitēji, nav grūti iedomāties. Tie ir tie paši pasugas eksemplāri, kuri Ukrainas teritorijā jau pasludinājuši vairākas „neatkarīgas” valstis.

Interesanti, ka ir piekauti vēl vairāki citi NATO kareivji, bet nekur nav pieminēts, ka viņi bija kautiņa iniciatori.

„Savukārt vēl pirms tam, 10.maijā, ap plkst.2 Ventspilī, Strādnieku ielā, uz ielas, pagaidām nenoskaidrotas personas uzbrukušas trim jūrniekiem un nolaupījušas mantas, nodarot miesas bojājumus. Tajā pašā naktī ap plkst.3.45 bārā Ventspilī, Aleksandra ielā, kādam jūrniekam no Latvijas arī ir nodarīti miesas bojājumi.”

Lembergs, Latvija, Ušakovs, UrbanovičsŠajā tekstā mēs skaidri pārliecināmies, ka no NATO karavīriem un Latvijas karavīra agresija nav nākusi. Tātad, mēs redzam, ka cietuši ir bezsamaņā esošais holandietis, vēl „daži”, vēl trīs un viens latvietis. Saskaitot iznāk jau vesels “lērums” cietušo.

FOTO: Vai TO vēlas Lembergs ?

Ja viņi nav bijuši kautiņa iniciatori, tad tas norāda tikai uz vienu-, uz provokāciju. Un šīs provokācijas autori ir „piektā kolona”, kuru vada un diriģē 4.maija kliķes DP ar Reiņiksu Jaņisu priekšgalā.

Un visam šim nozieguma „kroni” uzliek A. Lembergs, kurš solās sūdzēties NATO ģensekam Rasmusenam, ka viņa kareivji slikti uzvedoties. Tiek veikts organizēts uzbrukums ar smagām sekām cilvēku dzīvībai, bet Lembergs sūdzēsies, ka zaldāti čurā uz žogiem un plūc puķes prostitūtām… . Tad rodas jautājums:

Kas uztur Lemberga pārvaldītā pilsētā prostitūtas ? (Bez suteneriem tādas dāmas eksistēt nevar. Tātad, kāds šo sistēmu lobē un tā ir policija, kuru kontrolē Lembergs, tāpat kā naktsklubus no kuriem nāca šī antiNATO akcija.)

Kur skatās un ko dara Ventspils policija ? (Tā skatās, ko sacīs Lembergs.)

===========================================================

Visi tie, kuri nostājas krievžīdiskās Krievijas pusē, ir latviešu tautas nodevēji un kā tādi arī tiks tiesāt.

Uz izdošanos, lai šie atkritimi necer.

LRTT līdz šim izturējās ar pietāti pret šo kungu.

Savu pilsētu sakārtojis labāk pat par daudzām Rietumeiropas pilsētām.

To, ka nebija aizmirsis sevi, tas lai paliek uz paša sirdsapziņas, bet šoreiz viņš ir pamatīgi pāršāvis pār sarkano līniju. Tā vien liekās, ka attiecīgas valsts slepenie dienesti viņu stingri tur spīles un viņš pilda pavēles. Par to var pārliecināties ĪSFILMĀ, kurā viņš attaisno Krimas okupāciju. Tādas muļķības nevar runāt no laba prāta ar super- loģiku apveltītais Lembergs. Tātad bija/ir kāds, kas to lika/liek darīt.

Nepārprotami, ka Lembergs visā šajā spēlē ir niecīga marionete, kura glābjot savu ādu darīs visu, ko liks Kremlis un vēlāk pats tiks likvidēts kā nevajadzīgs liecinieks.

14.05.14.    LRTT

P.S. Interesanti būtu dzirdēt arī pašu cietušo stāstījumu, bet tas laikam izpaliks, jo neatbilst Reiņiksa kantoras interesēm, kurš pilnībā ir nokomplektēts no KGB rīkļurāvējiem- Krievijas impērijas aizstāvjiem.

Nākošajā rakstā nedēļas nogalē runāsim atkal par kārtējo Reinika un Borovkova agresiju pret LRTT un Grantiņu.

UZMANĪBU !!!

Cien. dāmas un god. kungi, kā arī noziedznieki no DP:

Sakarā ar manu prombūtni no pagaidu mītnes zemes, komentāri varēs tikt apstiprināti tikai piektdienas pievakarē !!!

You may also like...

17 komentārs

  1. Špics saka:

    Nu tad beidzot arī Lembergs šeit parādās, jo vienu brīdi jau likās, ka šī www lapa ir viņa finansēta.
    Un tomēr – pilsētas sakārtošana nevar būt par attaisnojumu un grēku izpirkšanu par 90.gadu prihvatizāciju un valsts izlaupīšanu.
    Manā skatījumā – vienā rindā pie sienas liekams, kur Godmaņi un citi čekisti.

  2. Andris7 saka:

    Atbilde Spicam !
    Bij tada judu pilseta Lemberga,tagad Lvova.Pec logikas nevar but uzvards,
    ka pilsetas nosaukums,vismaz Latvija ne.Tas ir kripta vards,kur pec visa
    spriezot tadu Latvija ir tukstosiem.Tapec cekas maisi memi kluse.Vinam ir
    Jekabpils izcelsme.Maza virela milzigas ambicijas.

    http://www.seligman.org.il/kraslava_jews.html
    Polijas-Lietuvas hercogiste,Vitebskas guberna,Latgale.
    Teitonu ordenis,Livonija,Vidzeme.
    Latgale un Vidzeme ir Latvijas judejas puse.Otra Latvijas puse ir Kurzeme.
    TENCINU.

  3. Janis saka:

    Lembergs-Komunistiskas bandas sekretars ar savu “padelniku” Kokali kas bija Pilsetas Prokurorors,sagraba naftas trubu,ostu un principa visu Venspils novada infrastrukturu,abi Tiesajami ar ASM,bet ieprieks Tautai nolaupita nauda ir jaatgriez,tatad lidz Naves soda likumiga un pelnita izpildei,ir pratinami ilgstosi cietuma,noskaidrojot-kur ir apslepta nauda,kas ir visas latviesu Latvijas Tautas Kopipasums.

  4. Zinasanai saka:

    Spradziens Turcijas sahta,Krievu darbs ar Maskavu izdarits. Daudz bojagajusu cilveku. Briesmoni krievi,bernus mazus atstaja bez teviem,sievas bez viriem. Pat Turcija, si viena zidu tauta nacija krievi gatavo iebrukumu,Kremla launums ir ists elles caurums. Dod,Dievs,Amerikas tautai spekus iznicinat krievu.

  5. Andris7 saka:

    Atbilde Janim!
    Par naudu vel japadoma.Naudai nav nekadas vertibas.Ja amerikani nesarikos
    treso pasaules karu,tad pie vinu areja parada,ar 18 triljoniem dolaru,kur
    vini nebus spejigi nomaksat, pat FRS bankas intereses procentus,dolars
    beigs eksistet.Dolara pazusana,pie patreizejas dolara sistemas norekina
    izraisis domino efektu ,uz visam citam pasaules valutam.Var drosi teikt,
    par lidzsinejas ekonomikas sabrukumu visa pasaule.
    Viss sa,vai ta, paries tautas ipasuma,uz pavisam citas sabiedriskas iekartas pamatiem.
    Par konceptualo varu,jeb varu virs visas pasaules valdibam,kura virzas ,uz Jauno pasaules kartibu.Uz sagrozitu fasistisko kartibu vinu izpratne.
    Tas tiek paradits musu jaunajas Eiro monetas.Divi apli, ap Latvijas telu.
    http://www.new-euro-banknotes.eu/var/storage/images/media/images/latvia-coin-3d-video/463064-11-eng-GB/Latvia-Coin-3D-video.jpg
    Musu visu dzives ietekme ,ar arejo kontroli,kura bija vienmer.
    http://4.bp.blogspot.com/-q9AcFqPRtKM/UyCfTOvOZiI/AAAAAAAAAG8/d4Hzx980Rd4/s1600/circle+of+influence.jpg
    Patiesiba veido pavisam citas, un brivas attiecibas.

    http://www.youtube.com/watch?v=C-nX7Ta-fHU&list=PLhj4GAiU8FzN_xPYO086CDHdnnNqkyuaw

    TENCINU

  6. Andris7 saka:

    Atbilde Zinasanai!
    Cionisms uzbruk visai pasaulei.
    http://www.kramola.info/nacionalizm/antisionizm/suwnos-sionizma
    Kurs kontrole visas pasaules valdibas?Ka var izraisit treso pasaules karu?
    Sanaidojot nacijas,savstarpejai iznicinasanai.Vecum veca politika.
    http://vk.com/konzeptual_rf?z=photo250162428_330406157%2Fwall-45815241_92716
    Tikai patiesiba un neko citu,iznemot patiesibu,var nonemt musu vazas.
    http://i1.wp.com/listverse.com/wp-content/uploads/2014/02/10-slave.jpg?resize=632%2C419

    TENCINU

  7. raksts saka:

    Fakts, ka nakts incidentos Ventspilī nesen cietuši vairāki starptautiskajā mīnu meklēšanas operācijā «Open Spirit 2014*» iesaistītie jūrnieki, ir sašūpojis medijus un sabiedrību. Vissmagāk cietis kāds 21 gadu vecs nīderlandietis, kurš nogādāts Ventspils slimnīcā ar smagu galvas traumu, sejas kaulu lūzumiem un smadzeņu tūsku.

    Bezsamaņā esošais puisis esot ievietots slimnīcas reanimācijas nodaļā, un viņa stāvoklis pašlaik ir «grūts, bet stabils». Vairākas dienas pēc piekaušanas puisis joprojām nav nācis pie samaņas. Tātad dauzīts nežēlīgi. Līdz nāvei. Loģiski, ka šāds slepkavības mēģinājums nevar palikt bez sekām. Par to satraucas gan pašmāju, gan holandiešu mediji, jo gadījums nav no vienkāršajiem.

    Šī nav parasta puišu plūkšanās, jo notikušais vairāk izskatās pēc apzinātas izrēķināšanās ar mūsu sabiedrotajiem Ventspilī. Vienkārši tāpēc, ka Krimas aneksijas gaismā mūsu aizsardzības alianse NATO Krievijas medijos iegūst aizvien demonizētākas aprises un arī pie mums Latvijā netrūkst Putina piekritēju, kas psiholoģiski nevar pieņemt alianses karavīrus kā savējos. Bez tam kūdīšanu pret mūsu armiju (NATO), kas izvietota Ventspilī, vada un iedvesmo pats Aivars Lembergs. Šie četri burti NATO ir Krievijas lielākais bieds un pasaules ļaunums, un tas tāds ir radīts Krievijas propagandas ietekmē dzīvojošu mietpilsoņu apziņā. Tādu to redz arī A. Lembergs.

    Lembergs pret mūsu armiju.

    Jau agrāk, komentējot iespējamo sabiedroto izvietošanu Latvijā, viņš neizteicās glaimojoši. «Atbrauks 1000 NATO karavīri, un pilsētā strauji palielināsies prostitūtu skaits. No tā ieguvēji būs kafejnīcas, restorāni un prostitūtas,» ironiski smējās Ventspils mērs (TVnet, 14.04.14.). Toreiz daži Aivaru Lembergu pārprata, jo kāds holandiešu mediju portāls (www.fryzo.eu) pilnā nopietnībā juta ventspilniekiem līdzi par to, ka «birģermeistaram Lembergam esot rūpes par to, ka viņa pilsētā neesot pietiekams daudzums prostitūtu, lai apkalpotu Ventspilī izvietoto citu NATO valstu karaspēku» (14.05.2014.). Ironija reizēm nav pārtulkojama svešvalodās. Mājienus ieskaitot..

    Kamēr mēs pārējie Latvijā priecājāmies par to, ka amerikāņi un rietumeiropieši ir gatavi nākt mums palīgā, ievedot Latvijas teritorijā karaspēku, un nodrošināt gaisa telpas aizsardzību kā barjeru «zaļajiem cilvēciņiem» un putinisma ambīcijām «Krimas stilā», tikmēr Aivars Lembergs pavisam atklāti un publiski iet pretējā virzienā..

    Pilsētas galva neslēpti pauž savu nepatiku pret sabiedroto karavīru izvietošanu Ventspilī, un viņa antipātijas līnija tika turpināta publiskās aģitācijas virzienā ar viņam raksturīgajām frontālā uzbrukuma metodēm. Nomainot būtiskus faktus ar nebūtiskiem, operetiskiem efektiem: «Fui, mums nevajag to svešzemju un mums naidīgo NATO, kas neprot uzvesties!» – simboliski klaigā Ventspils mērs, kas ir pēkšņi aizmirsis pāris ļoti svarīgas lietas.

    Ko ir izdevīgi neatcerēties?

    Pirmkārt pašu galveno. To, ka mēs, Latvijas iedzīvotāji, vēlamies redzēt sabiedroto karavīrus pie mums tāpēc, ka šādi jūtamies drošāk pret Krievijas prezidenta Vladimira Putina nepārprotamās un viegli prognozējamās agresijas draudiem. Tātad – nevis sabiedrotie NATO mums uzbāzās ar savu karaspēku, bet mēs viņus esam aicinājuši nākt palīgā.

    Otrkārt, šis sabiedroto kontingents nav nekādi «viņi», «šamējie» vai svešie mums, Latvijas iedzīvotājiem. Arī šie puiši, kas trobelē naktsklubos Ventspilī, (diemžēl) ir mūsējie, jo Latvijas armija ietilpst NATO sastāvā un tāpēc Lemberga pārmetumi NATO karavīriem, kas «plēš Ventspils puķes», «nepieklājīgi uzrunā meičas» un plūcas pie naktsbāriem, ir faktiski ir pārmetumi mūsējiem – savējiem. Mūsu – NATO armijas karavīriem. Turpretī tie, kas viņus Ventspilī piekauj līdz nāvei, – tie gan vairs nav mūsējie.

    Kas ir šie Ventspils sitēji? Tie varētu būt parasti ierindas bandīti, taču nav izslēgts, ka viņi ir Krievijas «zaļo cilvēciņu» vietējie kloni, kurus Ventspils mēra publiskā ņirgāšanās par sabiedrotajiem uzjunda jaunai atriebības akcijai pret viņiem nepatīkamajiem «natovciem», ko katru dienu sludina Krievijas propaganda un šīs propagandas vietējā bazūne Lembergs. To nevajadzētu aizmirst. Piebildīšu, ka Aivars Lembergs nesen, neuzkrītoši ir ticies Ventspils «Skroderkrogā» ar Krievijas vēstnieku, kur it kā esot notikusi saruna par situāciju Ukrainā (Ir, 15.05. 2014). Reakcija nebija ilgi jāgaida.

    Varas reakcija.

    Ja kādu 21 gadu vecu puisi smagi piekauj līdz nāvei, tad būtu loģiski, ka par notikušo pirmkārt uztrauktos cilvēks, kura amats uzliek par pienākumu nodrošināt iedzīvotāju drošību. Tas būtu loģiski. Taču šis cilvēks – Ventspils domes vadītājs – rīkojas pretēji, viņš nevis piedalās līdz nāvei piekautā puiša situācijas analīzē un uzlabošanā, bet tā vietā ķeras pie draudiem. Sūdzoties par NATO visiem, kam vien iespējams pasūdzēties. Par ko? Par to, ka «NATO dēļ Ventspils varētu kļūt par apvemtu un nourinētu pilsētu (Apollo, 14.05.2014.). Savāda varas reakcija. It kā kriminogēnā situācija Ventspils naktī būtu ieradusies tieši kopā ar starptautisko mīnu meklēšanas operāciju «Open Spirit 2014». Jauns puisis ir smagi piekauts, bet Ventspils mērs līdzjūtības vietā uzreiz sāk vicināt kara cirvi un valsts premjerministre Straujuma un prezidents Bērziņš par notikušo, protams, neko nav dzirdējuši. Valsts premjerministre Straujuma uz notiekošo pieticīgi noreaģēja tikai vakar, bet prezidents Bērziņš par savu patronu Lembergu joprojām baidās izteikties.

    No malas šāda reakcija izskatās ļoti nežēlīga un cietsirdīga pret Ventspilī sakropļoto Nīderlandes jaunieti. Ventspils nav nekāda sociāli droša pilsēta, kurā ar iejūtību kāds rūpētos par tās iedzīvotājiem. To mums atgādināja nesenā pašnāvības epizode Ventspilī, kad jauna māte nolēca no tilta kopā ar saviem nepilngadīgajiem bērniem un pilsētas vadība par šo notikumu sarūgtināta neizskatījās nedz vārdos, nedz darbos.

    Bez tam tā liecina par domes vadības centieniem novērst sabiedrības uzmanību no fakta, ka Ventspils publiskajā telpā ir ieradies faktors, kas vairs nepakļaujas Lembergam un tieši tāpēc nav šajā karalistē vēlams. Pastāv bažas, ka totalitārisma paliekas Ventspils vietējās varas spiedienā uz vietējo policiju var ietekmēt izmeklēšanu. Pašlaik nakts incidentu izmeklē Latvijas militārā un valsts policija, taču sitēji vēl neesot noskaidroti.

    Pilns Sandras Veinbergas raksts: http://www.tvnet.lv/zinas/viedokli/510276-musejos_sit_ventspili_vai_mierigi_noskatisimies

    Pēc būtības kopā ar Ivaru Godmani un Aivaru Borovkovu viens no vislielākiem latviešu tautas apzadzējiem, komunists Aivars Lembergs jāiekļauj Vladimira Putina režīmu atbalstošo Kremlim pietuvināto personu sarakstā, uz kuriem attiecas ASV un ES noteiktās sankcijas. Tas būtu ļoti svētīgi, jo amerikāņi uzsākuši ļoti vērienīgu šo personu paslēpto finanšu līdzekļu un īpašumu meklēšanas operāciju, kādu pie Latvijā valdošo oligarhu ielikteņiem Jāņa Maizīša, Ērika Kalnmeiera, Jāņa Reinika, Andra Guļāna, Ivara Bičkoviča nekad nespēs realizēt Latvijas policijas, prokuratūras un tiesas iestādes.

  8. Andris7 saka:

    Atbilde Marim M. un Rakstam !
    NATO ir otrs Teitona ordenis Latvijai un Putins ari ir si ordena sastava.
    Drizak Amerikas vestnieks pateica Krievijas vestniekam,ko pateikt
    Lembergam.Vajadzigs situacijas saasinajums,lai visi domatu ta,ka to
    grib pasniegt medijos un ari pasniedz.Visi Latvijas mediji,jau sen sen ir
    nopirkti,lai neviens neiedomatos neko citu.Jazin viens,ka notiek militara
    cina par vienas valdibas diktaturu pasaule.NATO ir prieksnieku armija,
    bet mirs latviesi,igauni,lietuviesi,ukraini un visas citas tautas.

    https://www.youtube.com/watch?v=F0nXh4GSZTg
    Teitonu ordenis un NATO kalpo kreisas smadzenu puses pasaules skatijuma
    necilvekiem.Vel par maz otras Libijas,Egiptes un Sirijas,ka visas 50
    valstis,kuras militari slepkavnieciski ietekmeja pec otra pasaules kara.

    http://i1.ytimg.com/vi/XY7PJFpPyNk/0.jpg

    P.S.PSRS merkis bija fiziski un morali iznicinat balto rasi.
    PSRS ir Amerikas berns un sodien vinas mantinieku merki
    saskan,par kopeju pasaules diktaturas izveidi.

    TENCINU

  9. Viktors R.(Miervaldis) saka:

    Ventspils Lembergam ir maza karaļvalsts, un Latvijas palīgus, viņš uzskata par viņa perējamiem nevēlamām DRAZAM.Lembergs ne Latvijai strādā!Sak “es rūpējos par krievalodīgajiem, un nevazājaties pa mūsu pilsētu rietumu suņi”Kaut pats, un visa viņa okupantu varza ir Latvijas drazas.Lembergam nevajag rietumus, viņam vajag no kremļa treknu desas gabalu, par krievu perēšanu.Lembergs bija ticis iebāzts Ventspils mēra amatā pēc kremļa “ieteikuma”.Lembergs sen jau ir Latvijas nodevējs, un tiesiskās varas tiesa šim okupantu perētājam ne nosodijumu iedos, bet lodi pierē!Maita Lembergs nenojauš, kas viņu sagaida!

  10. Viktors R.(Miervaldis) saka:

    šis “Maidans” būs nāvējoš ne tikai maitam Lembergam, bet arī visiem citiem okupantu perētājiem, kuri ielīduši kur nav pelnīts.Lodi pierē šim kangaru vieplim, un tikai to!

  11. Repatriants saka:

    Piekriitu, ka lembis ir kaa kara laikaa tribunala likvideejams un veel daudzi citi,kas nekauniigi izzagushi valsti, panaakot tukstoshu latvieshu cilveeku naaves juutot sevi galeejaa nabadziibaa un bezizejaa

  12. Andris7 saka:

    Atbilde Repatriantam!
    Tapat visiem atbildigajiem,kuri sagrozijusi musu vesturi,sastellejot
    Latviju,no pilnigi dazadiem zemes gabaliem.
    http://kehilalinks.jewishgen.org/maps/baltics.jpg
    Tapat, bez Eiropas palidzibas nevareja izdot meligas gramatas un kartes,
    kuras tapa laika perioda,no 1920 gada lidz 1923 gadam.
    http://www.lithuanianmaps.com/images/1920_London-geographical-institute_the-peoples-atlas_1920_poland-and-the-new-baltic-states.jpg
    Un 1923 gada sastelletais variants.
    http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/d/d1/Europe_in_1923.jpg
    Cik vesturnieku nav padziti,no darba un nogalinati.Tas ietver visu si
    apgabala vesturi,no Livonijas Zobenbralu,jeb Livonijas judu iebrukuma.

  13. annamarija saka:

    Ventspils “petrioti” vicina beisbola nūjas, lai “aizstāvētu” pilsētas godu un cieņu? Un “mērs” faktiski viņus attaisno, ja jau raksta tik stulbu vēstuli Rasmusenam. Iespējams, ka hūte ir bandītu iedvesmotājs.
    .
    .
    Admins
    HŪTE pats ir paņemts pie dziesmas un viņš darīs to, ko viņam liks.
    Tādas muļķības nevar runāt cilvēks ar veselu saprātu.

  14. Andris7 saka:

    Atbilde Annai Marijai !
    Maidanu uzsaka vieni.Pec laika atnaca citi.Tos citus gatavoja tiesi tadiem
    briziem.Nekartibu veicinasanai.Uguni dzest ar benzinu.Vadama haosa doktrina.Ka var but haoss,ja nebus dzirksteles.Pasaules valdibas pirksts.
    Kadi ieroci bija Teitonu ordenim ?
    http://us.123rf.com/400wm/400/400/dwiedemann/dwiedemann1006/dwiedemann100600002/7161452-a-black-and-white-set-of-medieval-weapons-illustration.jpg
    Kadi ieroci Maidanam ?
    http://www.globalresearch.ca/wp-content/uploads/2014/02/neonazis-ukraine.jpg
    Kadi simboli Maidanam?2 SS tanku divizijas Das Reich simbols.Pasaules
    iekarotaju dzirkstele.
    http://stevenbaffa.tripod.com/sitebuildercontent/sitebuilderpictures/dasreich1.jpg

    TENCINU

  15. Normunds saka:

    Suņa murgi….! Kādam klaunam pogas tikuša rokās….! Ar galvu vajadzētu padomāt,pirms ko tādu raksta! Pareizi izdarīja,ka salika pa muti tiem jeņķiem! Nav ko ložņāt pa mūsu zemi! Okupanti ne ar ko neatšķiras, vai tie ir krievu vai amerikāņu! Vieni prom otri klāt! Vai tiešām nesaprotat,ka amerikāņi cenšas nodibināt pasaulē savu kārtību! Dēļ kā arī cieš daudzas pasaules tautas! Mums viņi šeit nav vajadzīgi! Pietiek jau ar to,ka mūsu gudrie valdības kundziņi bez tautas ziņas iztirgo mūsu zemi somiem,zviedriem……u.c.! pilnīgs apsurds kas notiek mūsu zemē! Kādēļ mūsu zemē ir atļauts ienākt svešu zemju bankām,kādēļ Jelgavā ir somijas elektrības un siltuma ražotājs Fortums, kādēļ Latvijā darbojas citu valstu parādu piedzinēji…. Bankas,veikali….. Viņi visi aizved uz citurieni Latvijas un Latviešu labklājību! Kādēļ…..?
    .
    .
    Admins
    Tevis sacītais tiešām ir suņa murgi.
    Neviens soms un amerikānis mūs nav apzadzis, bet gan komunisti, čekisti un Krievijas žīdi.
    Kāmēr nebūs šie izdzimteņi “pielikti pie sienas”, tikmēr tādi “Normundi” visās vietās sēs paniku un melus.
    Ne jau tu muļķis, Normud, esi, bet gan visīstākais provokators.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *