Nekas, Solvit, nepaliek apslēpts, kas …

Vai Āboltiņai pienākas lode pierē ?

===============================================================

ES nākšu kā zaglis naktī, neviena nepazīts.

Es atnākšu kā viens no maniem vismazākajiem un tiesāšu visus… .

=================================================

Dievs ir mīlestība ?

Nē, tie ir Sātana radītie maldi, kuri cilvēces lielāko daļu aizved uz iznīcību… .

www.tautastribunals.eu-12Papētīsim šo kreatūru „tuvāk” un tad raksta beigās centīsimies atbildēt uz šo jautājumu.

Šī kundze, pareizāk būtu sacīt biedrene, ir iejutusies tik pamatīgi jau savā nākotnes ES krēslā, ka sāk gvelzt absolūti prettiesiskas lietas, proti:

(lasi šeit)Latvija ir mājas visām šeit dzīvojošajām tautībām.”

Solvita Āboltiņa, Jānis Reiniks, Vienotība, Rasnačš, Dzintars, LRTT, Helsinki-86

FOTO: Nekaunies, latviet, pazemot- diskeditēt šo netikli. Viņa aci nepamirkšķinot tev man un visiem pārējiem ir nozagusi Tevzemi un pataisījusi mūs nabagus. Viņa un viņai līdzīgie uz mūsu tautas rēķina ir kļuvuši pasakaini bagāti, bet tā taču ir mūsu tautas bagātība. Un turi, latviet, akmeni azotē, jo tas laiks pienāks, kad viņi par visu “maksās”…. .

(lasi šeit)Drošības policija aicina aizliegt «Krievu maršu» 9.maijā

Jebkurš no mums gribētu zināt, kurš bija tas, kas viņu pilnvaroja tādas „lietas” paziņot ? Neesmu saticis nevienu latvieti(vēlētāju), kurš vēlētos, ka Latvija ir/būtu mājas tās pamatiedzīvotāju(latviešu) slepkavām- krievžīdu okupantu varzai.

Kā vārdā tad šī biedrene runā ?

Es, L. Grantiņš, biju aktīvās Atmodas aizsācējs, bet nu nekādi nevaru atcerēties, ka būtu šo KGB darbinieku „prieka meiteni” pilnvarojis, ko tādu runāt. Mana dzimta, kura zaudēja dzīvības šo okupantu darbības rezultāta un tika deportēta no Dzimtenes uz Sibīrijas taigu, arī nav pilnvarojusi Āboltiņu un viņai līdzīgos neliešus lemt manas tautas un Dzimtenes likteni.

Ušakovs,  Āboltiņa, Urbanovičs, Pimenovs, Krievija

FOTO: Tāda perversa “laizīšanās” nav novērota nevienā parlamentā. Šis foto runā skaidru valodu: Vienotība ir tas pats SC. Lai nolādēti šie tautas nodevēji un slepkavas. Nebaidies viņus nolādēt, latviet, tas ir svētīgs darbs. Tu taču no sava dārza izplēs nezāli bez žēlastības, lai arī cik skaista tā būtu. Plēs arī šeit redzamās “nezāles” no mūsu Dzimtenes dārzā, nežēlo tās, jo tās nav cienīgas atrasties starp cilvēkiem.

Un tā, kas tad tā Āboltiņa tāda ir un no kurienes viņa ir „uzpeldējusi” ? A „vot”, ja mēs zinām no kurienes viņa ir iznirusi, tad arī saprotam, kas ir viņas kungi un kā vārdā viņa „gavarī”. Tieši tā, tai „sabiedrībā”, kurā viņa apgrozās neviens nerunā, bet „gavarī”. Tā nav latviešu sabiedrība, bet gan visīstākā un agresīvākā okupantu daļa- bijušie KGB darbinieki.

Ko darīja mūsu „Solveiga” Atmodas laikā ?

Kad L.Grantiņam čekas*** pasūtītie krievu kriminālisti ieslodzījumā „mauca nagus”, par latviešu tautas aizstāvēšanu(H-86 dibināšanu), tad mūsu Solvitiņa ar „ar to vietu”*** pelnīja šodien ieņemamo amatu. Neviens taču no mums nenoliegs, ka viņa jaunībā bija gandrīz vai perfekta(domāts fiziski, bet ne garīgi) un kurš tad tādu negribēs „paprovēt”. To izmantoja Solvitiņa un to arī izmantoja KGBisti un rezultātā mūsu Solvitiņa Atmodas laikā strādā iestādē, kura katru dienu atskaitījās VDK, par paveikto un „uzzināto”. Atskaitīties šai iestādei(kura joprojām turpina pastāvēt) viņa turpina līdz šai dienai, jo Solvita Āboltiņa ir Krievijas DD štata darbiniece.

Šajā iestādē vienmēr strādāja tie, kuri maizīti par hļiebušku lamāja, bet Solvitiņa bija izņēmums, nu- tā paša iepriekšminētā iemesla dēļ… .

Varam vēlēt un svītrot, bet Solvita vienmēr tiks ievēlēta ! Ievēlēta viņa tiks arī ES, jo par to jau parūpējies ir MAOists- cionists M. Borrozo, kurš arī ir Solvita Āboltiņa, Jānis Reiniks, Vienotība, Rasnačš, Dzintars, LRTT, Helsinki-86.PNG, RīgaMaskavas cilvēks.

Solvita Āboltiņa ir juriste un ieņem trešaugstāko amatu Latvijas Saeimas varas hierarhijā.

FOTO: Par šo padibeni jau rakstīts>http://tautastribunals.eu/?p=7673

Tad rodas jautājums: kā var runāt tādas muļķības ?

Atrodoties tik augstā amatā ir jārunā atbilstoši Satversmei, Krimināllikumam un starptautiskiem Likumiem- Konvencijām. Tas, ko „pavēstīja” Āboltiņa neatbilst ne Satversmei, ne Krimināllikumam un vismazāk Ženēvas 1949. g. Konvencijai par okupāciju un pēcokupāciju.

Ja to būtu sacījusi kāda bomzene(savā īstajā būtība viņa arī ir tikai un vienīgi bomzene) pie gružkastes ar buteli ķešā, tad varētu to laist gar ausīm, bet to saka Saeimas priekšsēdētāja ! Ar šo paziņojumu viņa vistiešākā veidā pasacīja, ka stāv okupētājvalsts- Krievijas pusē. Tikai tai un Izraēlai ir izdevīgi „norakt” Tiesiskuma atjaunošanu Latvijā, jo, ja tiek atjaunots Tiesiskums, tad arī okupantiem ir jāatbild par genocīdu, ko žīdu un krievu tautības pārstāvji ir veikuši pret latviešu tautu. To krievžīdi un komunisti grib „aizkavēt” uz mūžīgiem laikiem.

Bet neizdosies !

>Viņas darbība norāda: S. Āboltiņa*** pilda okupētājvalsts pavēles, bet ne starptautiskos Likumus un Satversmes deklarāciju par okupāciju. Tas nozīmē, ka viņa darbojas pretēji valsts un tautas interesēm(ASM).

>S. Āboltiņa, kopš LR neatkarības atjaunošanas, ir vienmēr atradusies valsts vadībā un veikusi pilnīgu Latvijas tautsaimniecības izpostīšanu. Veicinājusi starptautiskās krievžīdu mafijas un komunistu noziegumus pret latviešu tautu un Latvijas Valsti(ASM).

>LRTT ir uzmanīgi sekojis līdzi S. Āboltiņas „uzvedībai” Saeimā. Viņas balsojumi un „komentāri” vienmēr ir bijuši antilatviski, proti, pilnīgi saskaņoti ar SC. Viņa bija viena no galvenajām „valodas referenduma” virzītājām(ASM).

>S. Āboltiņa ir kolaboracionists- nodevēja, kura ir tiesājama ar nāvessodu.

Tas arī šai nodevējai tiks izpildīts.

Šī kundze(ģimene), tāpat kā visi „mūsu vadoņi”, ir ierindojusies Latvijas miljonāru sarakstā.

Vai godīgā ceļā ?

Protams, ka nē, tas viss iegūts izmantojot savu „stāvokli” varas hierarhijā. Arī par valsts izlaupīšanu milzu apmēros viņai pienākas „lode pierē”.

Tātad, Solvitai Āboltiņai pienākas „lode pierē” !

07.05.14.                                   LRTT.

================================================

Dievs, Tava zeme deg

(klausies šeit)Latviet, mūsu zeme deg un dedzina viņu komunistiskā krievžīdu sērga !

Vienmēr atceries, SOLVIT,„Nekas nepaliek apslēpts, kas nenāktu Gaismā”, VIŅŠ sacīja.

Nākošais raksts būs par VIŅU(par morāli), par TO, kurš drīz mūs apciemos.

ES nākšu kā zaglis naktī, neviena nepazīts. Es atnākšu kā viens no maniem vismazākajiem un tiesāšu visus… .

Dievs ir mīlestība ? Nē, tie ir Sātana radītie maldi, kuri cilvēces lielāko daļu aizved uz iznīcību.

===================================================

*** Čekistu pavēle bija mani fiziski iznīcināt. Mani izglāba klaida latvieši, kuri sadabūja 30 ASV kongresmeņus palīgā.

*** Pienāks diena, kad viņa pirms ASM izpildīšanas to visu pati pastāstīs tautai tele- kameru priekšā.

*** Ievērojāt, kāda apsardze ir šai nodevības drazai ? Tik pamatīgi viņa tiek apsargāta pēc Krievijas pavēles, jo ir ļoti svarīgas informācijas nesējā. Bīstas, ka NATO izlūkdienesti varētu šo nodevīgo radību pievākt un tad nāktu gaismā lietas, kuras skar arī NATO. Toties Lembergs klejo pa Rīgas veikaliem kā pašpuika, bez bailēm, bet pēc loģikas vajadzētu būt otrādi.

You may also like...

8 komentāru

  1. Visu cieņu saka:

    Negribēju komentēt, bet tikai piebildīšu ka ielas meitai nodevējai rudai lapsai ar mainamām parūkām ir otrais augstākais postenis aiz Valmieras lielkomunista .
    Tāpat pajolītis dimiters saucās kaspars arturovic no citiem rakstiem .

  2. Andris7 saka:

    VISU LABU NAKOSO DIENU!
    Ja” judu ligavam” varens speks,ja to lietderigi izmanto.Ir pat speciala
    skola kadru apmacibai.Nu mums ir divas sis skolas absolventes.Viena
    Vaira un otra Solvita.Vieta tuksa nepaliek.Ar vinu palidzibu tika
    sagrautas divas valstis.Faraonu Egipte un Persija.Senas Egiptes hieroglifus
    var atsifret,tikai ar Slavu runu zimem,tapat,ka etrusku rakstibu senaja
    Italija.Napoleona uzdevums bija iznicinat Egiptes hieroglifus,lai sleptu,
    senos valdniekus un priesterus.Persijas tragedija tika atzimeta ,ar 8 martu.
    https://www.youtube.com/watch?v=QBtJTsBzoKw
    Un akis

    https://www.google.co.uk/#q=jews+bride+school+images

    VELAK VEL/TENCINU

  3. Karlis saka:

    DP ir Augstaka par Dievu sini viltus neAtkariga Latvija,KGB mantinieki un ari kadru ar ietekmes agentiem,un visiem stukaciem,tos maisus cekas,tak izmanto DP sava ikdienas darbiba,visa maisu info ir tagad DP kartoteka. Velesanas sini jaunlatvija ir kad atlauj tautai nobalsot par tiem,kuri jau ir izveleti ar DP. TOTALITARA REZIMA viltus Valsts ar DP uztureta un kontroleta. Visas Partijas DP veidojumi promaskaviski,VL-TB ir vienigais speks kas vel pretojas DP uzstadijumiem,daleji neietekmeti,jo ir ideologiskie patrioti,parejie visi maukas.

  4. Valdis Freimantāls saka:

    Sveicināti latvieši visā pasaulē!

    Redzēsim, ko Tiesībsargs un Tieslietu ministre Baiba Broka atbildēs uz maniem iesniegumiem par Rīgas Latviešu Biedrības varmācīgo likvidāciju 1993. gada 18. februāra naktī!

    Pieļauju domu un ceru, ka juristu slimība – pataisīt baltu pa melnu, nav aptvērusi visu “Ģeržinskogradu”, kura starptautiski pazīstama kā Latvija.

    Esmu pārliecināts, ka KGB struktūras, kas pilnībā pārvalda 4. maija surogātvalsti – Ģeržinskogradu, nav spējušas pasargāties no godīgu cilvēku iekļaušanos valsts pārvaldē.

    Kā pareizi saka H-86 dibinātājs un Latvijas sirdsapziņa – Linards Grantiņš, VL sevī nes katra patriota cerību un katras latviešu ģimenes sapni, atgriest Latviju to valstu saimē, kur likumi un tiesiskums eksistē, ne tik uz papīra, bet dzīvē.

    Visu patriotu pirmais pienākums ir atjaunot absolūti visas 1940.gadā likvidētās latviešu biedrības! Komunisti saprot, ka tas ir viņu gals un nesodamības ēras nāve. Visur saliktie “ģīmju uzšķobītāji un latvisko frāžu izbārstītāji” tūlīt tiks atmaskoti, kā Zigmāra Liepiņa Mirdzas Zīveres dziesmā.

    Latvijā ir nepieciešams katrā apdzīvotā rajonā izveidot H-86 vietēja rakstura organizācijas, kas atjaunos komunistu iznīcinātās latviešu biedrības.

    Valdības uzdevums ir sekmēt iznīcināto kultūrtradīciju atjaunošanu!
    Ceru, ka šīs rindas lasīs ari Solvita Āboltiņa un citu augstu amatu personas.

  5. Andris7 saka:

    Atbilde Karlim!
    KGB,vai VDK izvelas sev uzticigus sargus.DP.Vini visi ir kreisie.Kapec?
    Vini visi ir kreisas kapsulas nemeji,skatoties,no deveja puses.Judaisms
    nak, no Afrikas,tapec devejs ir moris.
    http://api.ning.com/files/-jCP6hUTGM8i7GiAvcWX11ozwCsHLPquSVM6eD2xTmTNLDbgU5kjFKmgSNfj192JJmXS50CAYA*kI5-Ak8aO4Kib0fuFzRpF/morpheus_potato.jpg
    Kreisas puses dominante esosaja un pastavosaja sistema,ka destruktivisma,
    postisanas,ardisanas un parazitisma elements.
    https://www.youtube.com/watch?v=IIhtiMM09kk
    Kas ir cilveka kons?Ta ir smadzenu centrala punkta vieta,ar savu uzbuvi.
    Ta ir cilveka saprata ieksejas pasaules uztveres robeza.Kara un miera,
    ardisanas un veidosanas,melu un patiesibas robeza.Sadales punktam cel
    piemineklus,apzinoties ta svariguma nozimi.
    http://www.traveljournals.net/pictures/l/15/156093-famous-pinecone-statue-created-in-the-1st-century-in-the-courtyard-of-the-vatican-museum-rome-italy.jpg

    TENCINU.

  6. Miervaldis saka:

    Solvita runā smirdīgo slāvu ieklīdeņu un viņu pakaļskrējēju vārdā, viņa nav valstsvīrs, mauka viņa ir.

  7. Andris7 saka:

    Atbilde Miervaldim!
    Lai runatu,no sevis ir jazin tas,ko skola nemaca.Mums jau 2000 gadus
    ieprieks bija majas ar apsildamo gridu,saunas un tvaika pirtis,
    kanalizacija un udensvads.Musu simboli bija dridas flizes.Skola mums maca,
    ka mes bijam ciltis,kuras tikko nokapusas,no koka,kur edam kaltetas senes
    un putam pilites.Mes esam ariesi,kura ir cetras baltas rases grupas
    Dariesi,Hariesi,Rusi un Roseni,kurus ari deve par slaviem.Solvita runa
    puspatiesibu,kas ir vel sliktak par meliem,ja nepasaka visu lidz galam.

    http://pandoraopen.ru/2014-04-19/velikaya-tartariya-tolko-fakty-rimskaya-imperiya-ch-1/

    http://pandoraopen.ru/2014-04-25/velikaya-tartariya-tolko-fakty-rimskaya-imperiya-ch-2/
    http://pandoraopen.ru/2014-04-22/villy-ne-rimskie-a-russkie-proshloe-rusi/

    TENCINU

  8. Garāmgājējs saka:

    Ārprāts, kāds sātanisks naids šajos divos purnos redzams. Patiešām, vajadzētu rudo Āboltiņu atdot viņu vajadzībām, tas tikai būtu taisnīgi, viņa saņemtu to, ko godīgi nopelnījusi.
    .
    .
    Admins
    Nekur jau viņa nepaliks. Un ne tikai viņa, bet visa laupītāju banda tiks pamesta par ēsmu “integrantiem”.
    Viņa ir pelnījusi karātavas un tās arī saņems.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *