Par krievžīdu radītajiem “patriotiem”-trojiešiem

Biedrības  „Nacionālā apvienība”  Valdes  priekšsēdētāja  uzruna  piemiņas  brīža  apmeklētājiem  Lestenes  brāļu  kapos 2014. gada 16. martā,

kas netika teikta vairāku nelabvēlīgu apstākļu rezultātā, kad šis brīdis bija gandrīz nokavēts, tādēļ, nezinot un pietiekami nenovērtējot tajā notikušo, varēja izrādīties nevēlama. Publicējam to savā mājas lapā, lai tie, kuri tomēr būtu gribējuši uzrunu dzirdēt, varētu ar to iepazīties.

Labdien, cienījamie klātesošie, arī zem velēnām gulošie !

Juris Lapinskis, Aivars Andersons, Liene Apine, Līga muzikante, Aivars Garda, Ieva Skangale, Drullis

FOTO: 1.Aivars Andersons, 2. Juris Lapinskis, 3. Liene Apine, 4. Līga Muzikante, 5. Aivars Garda. Melu un kūdītāju bars, kuriem ar latviešiem un latviskumu nav nekas kopīgs.

Mani sauc Jānis Pinnis, esmu biedrības „Nacionālā apvienība”, vienīgās oficiāli reģistrētās organizācijas pārstāvis, kas neatzīst pašreizējās valsts varas tiesisko likumību. Droši vien tādēļ nekāda informācija par tās darbību nav sastopama nekādos plašsaziņas līdzekļos. Pat ne laikrakstā DDD, lai cik dīvaini tas neliktos.            Vienīgais informācijas avots ir mūsu mājas lapa internetā, kurā ievietojam publikācijas par aktuāliem politiskas nozīmes jautājumiem. Vadmotīvs tajās ir atziņa, ka valsts, kādā pašreiz dzīvojam, nav 1918. gada 18.novembrī proklamētās, neatkarīgās un demokrātiskās Latvijas Republikas tiesiskā pēctece, bet ir          atkarīgās un nedemokrātiskās Latvijas PSR tiesiskā pēctece ar visām no tā izrietošām sekām. Mūsuprāt   Latvijas tauta (pēc 2. pasaules kara praktiski latviešu tauta) joprojām dzīvo svešas, naidīgas varas pakļautībā, ne savā, bet citā valstī, kurā tai nekas, tāpat kā Satversmes 2.pantā minētā suverēnā valsts    vara vairs nepieder, un steidzīgi tiek likvidētas pēdējās savas valsts neatkarības atliekas. Tas jau kļuvis  redzams ar neapbruņotu aci, raugoties uz jaunajām naudas zīmēm. Šajā „valstī” joprojām tiek īstenots bezprecedenta genocīds pret latviešu tautu, kā rezultātā tā , visticamāk, jau ir kļuvusi par minoritāti savā zemē. Tam turpinoties, latviešu tautas un tās valsts bojāeja gaidāma jau tuvākā nākotnē. Novērst to   iespējams, vienīgi atjaunojot Latviju kā nacionālu valsti, kāda tā bija pagājušā gadsimta divdesmit gados. Tāds arī ir mūsu darbības stratēģiskais mērķis.

Tā īstenošanu mēs dēvējam par Latvijas otrajām Brīvības cīņām.

Tās sākās jau tūlīt pēc okupācijas ar nacionālo partizānu, leģionāru un atkal nacionālo partizānu      cīņām, kas tomēr nedeva, jo nevarēja dot vēlamo rezultātu apstākļos, kādus Eiropā jau kara laikā,       neievērojot tautu pašnoteikšanās tiesības, bija noteikušas uzvarētājas lielvaras. Pašreizējos apstākļos  turpināt šīs cīņas ir iespējams vienīgi ar gara spēku. To arī darām. Panākumus gūt tajās var vienīgi       apvienojoties visiem, nacionālo pašapziņu vēl nezaudējušajiem, kopējā spēkā. Pirmajās Brīvības cīņās tā bija nacionālā armija ar Kalpaka bataljonu priekšgalā. Otrajās tā var būt vienīgi politiska organizācija                  „Nacionālā apvienība” ar tās dalībniekiem – dibinātājiem, kā mūsdienu Kalpaka bataljonu priekšgalā. Citas nav un nebūs. Tā noteikti nevar būt pašreizējā Saeimā esošā, ko prettiesiski dēvē par Nacionālo apvienību,  jo tā ir viltota.  Arī otrajās Brīvības cīņās, tāpat kā pirmajās, pretinieku pusē ir liels „ieroču” pārsvars. Tie ir pašreizējās valsts varas kontrolē esošie plašsaziņas  un administratīvie līdzekļi, kurus izmanto, lai grautu  brīvības cīnītāju apziņu un morāli. Taču arī šoreiz, tāpat kā toreiz, cīņas iznākumu izšķirs nevis          „ieroču” pārsvars, bet cīnītāju pārliecības spēks par savas cīņas taisnīgumu un ticība uzvarai. Pret tādiem ieročiem jebkurš pārspēks ir bezspēcīgs. Šobrīd „ļaunuma impērijas” mantinieku vara jau sāk brukt visā   Austrumeiropā. Tai ir jāsabrūk un tā sabruks! Arī Latvijā ! Tad beidzot notiks tas, ko joprojām gaida visi šeit un citās vēl nezināmās vietās gulošie Latvijas Brīvības cīnītāji –  TAISNĪBAS  AUGŠĀMCELŠANĀS  !

Pateicos par uzmanību.

P.S.  Aicinām visus, kas grib apvienoties Latvijas otrajās Brīvības cīņās (tagad jau kopā ar sabiedrotajiem- visām  bij. PSRS apspiestajām tautām un labāko krievu tautas daļu), darīt to zināmu biedrības NA Valdei: Pa  pastu: Tērbatas ielā 85 – 6, Rīgā, LV- 1001   vai pa e-pastu:  aivarss41@inbox.lv

www.tautastribunals.eu-12Varētu jau par šiem cionistu atšķaukām nerunāt, bet viņi kā inficēta ērce glūn un uzbrūk no visām iespējamām vietām. Viņi ir tie, kuri neļauj latviešu tautai konsolidēties un piebeigt mūsu galveno ienaidnieku- krievžīsdisko komunisma sērgu(Antikristu).

Runa būs atkal par tiem pašiem, „īstajiem cīnītājiem”, kuri ir no krievžīdiskās čekas izperināti. Par viņiem šajā i- vietnē jau pietiekoši ir rakstīts, tamdēļ sīkāk par katru nerakstīsim. Ja kāds nav vēl ar viņiem „iepazinies”, tad jāieliek viņa vārds šīs i- vietnes meklētājā un viņš nekavējoties „uzpeldēs” jūsu priekšā.

Šodien apskatīsim kārtējo viņu triku, augstāk minēto „aicinājumu”.

Vai ievērojāt, ka kaut kas nav kārtībā šajā paziņojumā ? „kas netika teikta vairāku nelabvēlīgu apstākļu rezultātā, kad šis brīdis bija gandrīz nokavēts, tādēļ, nezinot un pietiekami nenovērtējot tajā notikušo, varēja izrādīties nevēlama. Publicējam to savā mājas lapā, lai tie, kuri tomēr būtu gribējuši uzrunu dzirdēt, varētu ar to iepazīties.”

>Kas tas par muļķīgu iestarpinājumu un kāpēc tāds radās ?

>Vai nevarētu būt tā, ka pats Pinnis to nemaz nav rakstījis ?

>Kas tad tie par nelabvēlīgiem apstākļiem bija ?

>Kuri bija tie vērtētāji ?

>Kāpēc šis paziņojums varēja izrādīties nevēlams ?

Zinot Jāņa Piņņa nostāju pret vienu no galvenajiem NA(tās īstās) darboņiem Juri Lapinski, liek aizdomāties, ka J. Pinnim nav nekāds sakars ar šo „aicinājumu”, kas pēc savas būtības ir provokatīvs un tautu šķeļošs.

Par radio MERKURS „Gaismas pils” vadītāju Juri Lapinski Jānis Pinnis ir sacījis: „Viņš ir žīds un instrukcijas skrien saņemt uz sinagogu.”

Tad iznāk, ka Jānis Pinnis grib pulcināt latviešus ap žīdu Lapinski, kurš veiks Latvijas atbrīvošanu ?! Ja mēs lasām tālāk šo paziņojumu, tad atkal nonākam pie galīga absurda. „Šobrīd „ļaunuma impērijas” mantinieku vara jau sāk brukt visā Austrumeiropā. Tai ir jāsabrūk un tā sabruks! Arī Latvijā !”

Ja redzam, ka šī impērija brūk un pat zinām, ka sabruks, tad kāpēc ir jārunā par „otrajām brīvības cīņām” ?

Idiotisma kalngals !

Ja atgriežamies vēl pie tēmas, ka bija „nelabvēlīgi apstākļi”, tad tā vien gribas piebilst: nolasot tādu murgu pastāvēja iespēja tikt izsvilptiem un tāpēc netika nolasīts.

Viennozīmīgi, tas nav Piņņa paziņojums. Notiek kārtējā cionistu mahinācija, jo tuvojas vēlēšanas. Ir jāveic latviešu šķelšana. Nedrīkst pieļaut, ka vēlēšanās uzvar VL!. Visi šie Maskavas instruktoru apmācītie „patrioti” aizelsdamies lej savas iznīcības gļotas uz VL!.

VL!, protams, ka nav ideāli, bet nekas labāks par viņiem mums pagaidām „virspusē” nav. Mūsu uzdevums ir palīdzēt viņiem attīrīties no DP „piestellētajiem elementiem”.

Viņi(VL!) ir visīstākais „Igaunijas modelis”.

Mēs taču visi priecājamies par igauņiem,- vai ne tā ?

Nu, tad aizstāvēsim viņus, jo savādāk mēs varam zaudēt savu tautu un valsti.

Tieši šie drazas- NA(Lapinskis, Andersons, Šteins u.c.), LNF(Garda, Apine, Muzikante u.c.), “Suņu būda”(Artuss Kaimiņš) veic melno nodevības darbu pret latviešu tautu(visi viņi ir žīdiskas izcelsmes).

Tieši šeit pieminētie ir latviešu tautas vislielākie ienaidnieki. Jāatceras, ar kādu entuziasmu šie latviski runājošie padibenes metās cīņā pret LRTT(HELSINKI-86), kad tika informēta ES, ANO un Vācijas DD par notiekošo Latvijā !!!

>Kangari jūt savas beigas un tāpēc vēl cenšas paildzināt agoniju.

>Šie žīdiski- komunistiskie elementi iedomājas, ka viņi ir gudrāki par latviešiem…maldāties nelieši, es jums redzu cauri kā stikla burkai un tās saturs ir melnāks par darvu.

Es būšu klāt, kad jums tiks izpildīts sods, kuru jūs tūkstoškārtīgi esiet pelnījuši.

Nepakļausimies, latvieši, šiem pagātnes rēgiem, jo viņu laiks ir „nozvanīts”.

L. Grantiņš.     16.04.14.

You may also like...

11 komentārs

  1. Aivars Gedroics saka:

    Kas Plāngrantiņu tā vilina “Igaunijas modelī”? Un Pinnis ir šiziķis, ar kuru neviens vairs negrib kontaktēt – tieši kā ar Linardu Grantiņu, jo viņu slimība visiem ir acīmredzama!

  2. Andris7 saka:

    Parlukojam tekstu un atgriezam vardu isto jegu.Suverena valsts.Kas ir
    suverenitate?No francu Souverainete Augstaka vara.Latviju parvalda
    Augstaka vara,kas ir augstaka par Latvijas valdibu.Pasi saprotat,ko
    nozime masonu vara,kura stav virs Latvijas valdibas.Par demokratiju jau
    rakstiju,ka ta ir senas Griekijas vergturu valsts konstrueta iekarta.
    http://en.wikipedia.org/wiki/Sovereignty

  3. Andris7 saka:

    Atbilde Aivaram!
    Katrai rasei nak lidzi evolucionarais krajums.Tur neviens nav vainigs,
    pie tada sadalijuma.Jo rasei ilgaka evolucija,jo ta ir pilvertigaka.
    http://www.kramola.info/video/metody-genocida/vvedenie-v-rasologiju

    TENCINU.

  4. Ernests saka:

    Un šie nemaz nav vienīgie viltus-patrioti, kas norej Visu Latvijai!…

  5. Valdis Freimantāls saka:

    Trojieši, tas ir ļoti trāpīgs un precīzs apzīmējums! Milzīga pateicība raksta autoram par to! Līdz šim Latvijā šāds apzīmējums pretlatvisko noziegumu veicējiem netika pielietots, ne presē, ne privātajās ļaužu sarunās…

    Autora skaidrā valoda priecē, jo tā atšķiras no komunistu murgologu leksikas ar savu tēlainību, nepārprotamību un konkrētismu.

    Tomēr, atgriezīsimies pie mūsu galvenā uzdevuma – atjaunot likumu ievērošanu Latvijā,kurā tagad likumību bradā pārbarojušos čekistu un komunistu asiņainie zābaki. Neaizmirsīsim, ka visus labumus šie Ļeņina parazīti ir ieguvuši kolektīvā banditisma ceļa, stingri pieturoties pie partijas disciplīnas un divkosīgās ģīmja uzvaiktīšanas prasmēm!

    Ienaidnieki latviskumam un ienaidnieki vispār ir divas dažādas lietas. Mēs nedrīkstam atļauties kļūdīties, klasificējot tos!

    1000 kārt bīstamāki ir ienaidnieki latviskumam – latviskuma ienaidnieki!

    Rīgas Latviešu Biedrību 1993.gada 18.februāra naktī iznīcināja latviskuma ienaidnieki! Ne tribunāls, ne kāds cits spēks pasaulē šos izdzimteņus vēl nevar noņemt no AUGSTAJIEM LATVIJAS UN EIROPAS SAVIENĪBAS amatiem, kur viņi turās ar parazītiem piemītošo, savas barotnes vietas patriotismu. Viņi ir vienoti un solidāri savā starpā. Saprot viens otru bez vārdiem! Viņu viltība ir žilbinoša un līdzekļu trūkumu tie neizjūt, jo ir miljonāri, visi kā viens – bez izņēmumiem. /daži maskējās savu apsvērumu dēļ, lai netiktu sodīti/.

    Klasificējot latviskuma ienaidniekus, nedrīkstam pielaist kļūdas, jo prasmīgs latviskuma aizstāvis ir spējīgs pat ienaidniekus padarīt par saviem cilvēkiem, kuri vērsīsies pret latviskuma ienaidniekiem – un tos iznīcinās!

    Mūsu stratēģijai ir jābūt nevainojamai! Mums ir jāizmantu visi ceļi, visas iespējas, lai atjaunotu 1940.gadā iznīcināto latvisko valsti, likumību un Latvijā pastāvošās tradicionālās morāles normas!

    Galvenais ir atjaunot visas 1940. gadā eksistējošās latviešu biedrības! Tas ddos irspŗju bez bailēm no reptesijām latviešiem visas savas problēmas atrisināt kolektīvi!

  6. Māris M. saka:

    Redz kur vēl viens trojietis ķeras pie salmiņa (pareizāk, pie “seksuālo minoritāšu” netīrajiem darbarīkiem) ka tik varētu kaut kā nomelnot VL:

    http://www.tvnet.lv/zinas/viedokli/506100-eiropas_nacionalisti_ka_putina_profasistiska_rezima_draugi_ari_latvija

  7. Andris7 saka:

    Atbilde Valdim!
    Mums ir jazin viens,ka mus ARIESUS&RUSUS,ka balto rasi,grib noslaucit,no
    zemes virsas.Tautai ir jabut nacijas passaglabasanas instinktam.Ja vina
    nav,tad tauta izskist un izplen.Parazitisms Latvija,kur 6% ierednu,tere
    20% valsts kopprodukta.75% ipasumu pieder arzemniekiem.Zem procentiem,
    bez saubam slepjas judi.Vini uzgruz Latvijai 3/4 importa.Vinu laiks ir
    beidzies,jo mums piemit nestandarta augsupejosa domasanas evolucija,ka
    spiralei,kur attelojam to, Babeles torni,ka garigas attistibas veidu, musu
    civilizacijai pirms Babeles iekarosanas un daudzvalodibu radisanas.

    https://www.google.co.uk/search?q=babylon+tower+images&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=N89QU4SrJ4mDOO3fgOgN&ved=0CEYQ7Ak&biw=833&bih=751

    http://edinaya-veda.ru/statyi/394-epoha-peremen.html

    Lai viniem nekad neizdotos izveidot pasaules Hazarijas kaganatu,ar
    vienu valdibu,vienu religiju,vienu likumu un vienu armiju.
    http://antisionizm.info/Rotshildi–hazarskiy-klan-na-sluzhbe-u-antihrista-996.html

    TENCINU.

  8. Valdis Freimantāls saka:

    Kļūdu labojums. Beidzamajā teikumā jābūt – Tas dos iespēju katram latvietim bez bailēm no komunistu un čekistu briesmoņu represijām, piedalīties latviešu biedrību sabiedriskajā dzīvē un visas personiskās, kā ari valsts problēmas, atrisināt K O L E K T Ī V I.

    Jo šie parazīti neprot cīnīties ar pārspēku – organizēts latvisks biedriskums tos visus, bez izņēmuma atmaskos un sodīs pēc nopelniem.

  9. Andris7 saka:

    Atbilde Marim M.!
    Paskaidrosu ta.Rus spele karsu speli.Pienak juds Putins,paskatas ,uz Rusa
    kartim un redz,ka vinam uzvara garanteta.Vins atnem Rusam kartis,pasu
    iesloga cietuma un spele vina vieta.Vai saja gadijuma uzvara bus
    garanteta?Mums bija liela Imperija.Musu kursu hercogiste bija,no Ventas
    lidz Venecijai.Musu hercogiste robezojas,ar TARTARIJU,jeb ASIJU,dievu
    zemi,kur dzivoja Tarha un Taras berni.
    Karte Nr.1
    https://www.google.co.uk/search?sa=N&tbm=isch&source=univ&ei=8DZRU6jlDcW4O5vRgbgC&ved=0CIEBELAEOAo&biw=833&bih=751&q=duchy%20of%20curonians%20wendish%20map

    Mus iznicinaja tapat,ka TARTARIJU.Kurzeme ir viss,kas palicis pari,no
    Wendu hercogistes.
    http://ruspravda.info/Gibel-Tartarii-1544.html

    TENCINU.

  10. Repatriants saka:

    Gribeetos zinaat vai V.Frimentaals ir no taa 93 gada, kad notika uzbrukums “Maamulai” kaadus iesniegumus, protestus sniedzis tiesa, prokuratuuraa un kaa tie ir izgrozijushies, kadas atbildes devushi un vai to nevar izmantot ES tiesaas lietas paarskatiishanai tur? Radio “merkurij” esmu shad, tad dzirdeejis un reizem tur ir loti labi runaataji un intresanti fakti dzirdami. Ar taa glumaa A.Kaimina “sunbuudu” nevar saliidzinat

  11. Miervaldis saka:

    Grantiņ – tas ir labi, ka tu saproti, ka A.Garda nav nacionālists, kā Garda to saka sev sisdams pie krūts, kaut patiesībā viņš ir rasistu mērkaķis, kuram ļauj izpausties krievu okupanti, un okupantu pakalpiņi saemā, tā lūk.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *