J. Zīverts. 16. marts- latviešu leģionāru diena

Jānis-Zīverts1LRTT un savā vārdā no sirds sveicu , vēl pie dzīvības esošos, mūsu tautas varoņus- leģionārus ! Novēlu pie veselības turēties un piedzīvot vēl daudz baltu dienu ! Piedzīvot Patiesu Latvijas brīvību un neatkarību. Jūs(leģionāri) bijāt, esat un būsiet mūsu tautas varoņi. Jūsu slavas spožums mirdzēs, kamēr vien būs palicis kaut viens latvietis.

Jūs esat piemērs, kādam jābūt īstam savas Tēvzemes dēlam.

Paldies Jums par to !

Kritušajiem leģionāriem- varoņiem lai Dieva miers, mūžīga gaisma un mūsu pateicība.

P.S.

(Ne) cien. biedrene Ždānoka kādā savā intervijā šausmās ieplēstām acīm izdvesa, ka viņi(leģionāri) taču šāva uz padomju karavīriem !

Šausmas !

Šeit gribu atgādināt šai biedrenei, ka viņi(leģionāri) šāva uz Padomju okupantiem, kuri bija iebrukuši viņu(leģionāru) zemē un piedevām, ne tikai šāva, bet pļāva viņus(okupantus) kā siena vālus !!!

Par to viņiem gods un slava !

DIEVS SVĒTĪ LATVIJU !

15.03.14.

LRTT piesēdētājs Jānis Zīverts/Latvietis

==============================================================

www.tautastribunals.eu-12L.-Grantiņš.-H-86-LRTT-Kopie3Būs vērtīgi arī zināt kāda cita latvieša(leģionāra dēla) Artura Priedīša domas par 16. martu, leģionāriem un latviešiem. Lasot viņa rakstu sapratīsim sātanisma(komunisma) īsto seju.

Viss tiek meistarīgi sagrozīts tā, ka beigās šis “eksperts” pats sevi(pašam neapjēdzot) nodēvējis par “likvidējamo”. Protams, kā jau komunistam pieklājas, par Padomju okupantu zvērībām ne vārda, kā rezultātā radās naids pret krievžīdisko boļševismu, kuram Priedītis, stājoties kompartijas „rindās”, zvērējis mūžīgu uzticību.

Kādā citā rakstā tā saslavinājis žīdus, krievus un vāciešus, ka mati slienas stāvus, bet latviešus nodēvējis par tādiem, kas spēj tikai mazmājiņā ko atstāt.

Cilvēks savā PAMATBŪTĪBĀ ir duāls.

Stājoties kompartijā, kas ir Sātana PROGRAMMA, dualitātes Gaišā puse(zvēresta rezultātā) tiek nobloķēta un cilvēks kļūst ABSOLŪTI ļauns. Par idiotiem kļūst arī visi „ticīgie”, kuri savu Sirdsbalsi nomainījuši ar kādu DOGMU. Aiz tās vienmēr stāv Sātans, kurš ir reāls, protams, Garīgajā dimensijā. Lūk, tas arī ir izskaidrojums komunistu(Priedīša) ļaunumam.

Šeit tikko saņemtais Priedīša vēstījums:

Arturs Prieditis (art.prieditis46@gmail.com)

15:03

An: Linard

Es arī apskatos Jūsu saitu samērā bieži. Varbūt esat nācis pie prāta! Es viegli varu sagaidīt idiotismu un debilitāti no vidējās un jaunākās paaudzes, taču no savas paaudzes cilvēkiem gaidu kaut ko pilnīgi citu. Arī no jums, Grantiņa kungs! Domāju: varbūt tāds ir Jums atvēlētais uzdevums – pulcināt ap sevi latviešu idiotus? Speciālajiem dienestiem vienmēr un visur ir bijusi nepieciešamība kontrolēt visus sabiedrības slāņus. Arī prātā nenormālos. Varbūt tāda ir Jūsu specmisija – pulcināt latviešu debīlākos dzīvniekus? Turpinu domāt, ka tas nav viegls uzdevums. Var pats sajukt prātā. Jā, taču pats var sajukt prātā, ja pašam ir prāts. Bet, ja pašam prāts pietrūkst, tad ir viegli uzturēt tādu saitu, kādu Jūs uzturat.Pie tam tādu saitu nevar uzturēt Latvijā, jo “tauta” pieprasīs to slēgt. Saitu var uzturēt ārzemēs, un “tautai” var paskaidrot, ka ārzemnieki atturās slēgt saitu. Tādas sarunas taču pie mums ir bijušas. Jūsu saitu regulāri kāds pieprasa slēgt, bet nekas reāli nenotiek. No LR aizsardzības viedokļa viss ir pareizi. Valsts tomēr jāsargā. Īpaši cieši ir jāsargā, ja tauta nevar lepoties ar lielu prātu un divas paaudzes (vidējā un jaunākā) galvenokārt sastāv no rusofobiem un zombijiem. Grantiņa kungs, lūdzu, visu to publicējiet savā saitā, jo to lasa ne tikai latviešu idioti. To lasa arī cittautieši, normālie latvieši, kuru skaits vēl ir samērā liels. Jūsu saits ir populārs, un es to vēlos izmantot. Man arī ir sava specmisija, Grantiņa kungs! Varu palielīties – esmu apmierināts ar rezultātiem!

=========================================================================

arturs_prieditisl.-gantiņš-jānis.-zīvertsLatviešu nacionālā naida melnā diena

16.martam faktiski vajadzētu būt latviešu nacionālā naida melnajai dienai pret vācu fašistiem. Vajadzētu būt tā, ka katru gadu 16.martā visā Latvijā latvieši vienoti demonstrē savu nacionālo naidu pret vācu fašistiem. Tā nav priecīga svētku diena, bet gan ir neizdzēšama naida melnā diena pret vācu fašistiem.

Tādai melnai dienai ir obligāti jābūt latviešu kalendārā. Latviešu kalendārā ir obligāti jābūt melnai dienai, kas ir veltīta tautas naida apliecinājumam pret vācu fašistiem. Protams, tā var būt arī cita diena. Šai dienai nav obligāti jābūt 16.martam. Var izvēlēties arī citu dienu. Taču obligāti tādai melnai dienai ir jābūt latviešu kalendārā. Latviešu tautai obligāti ir jāapliecina savs naids vācu fašistiem. Tas ir jādara regulāri un nepārtraukti, kamēr eksistēs latviešu tauta kā vienots un suverēns etniskais kolektīvs.

Iemesls  tādas dienas nepieciešamībai ir konkrēts un loģiski neapstrīdams – vācu fašisti gribēja iznīcināt latviešu tautu kā nevērtīgu tautu! Atkārtoju, pasvītrojot doto faktu: vācu fašisti gribēja iznīcināt latviešu tautu kā nevērtīgu tautu! Vācu fašisti plānoja pēc savas uzvaras II Pasaules karā iznīcināt latviešu tautu kā nevērtīgu tautu!

Domāju, lieki ir norādīt, ka tik necilvēciski pret latviešu tautu neviens nav izturējies! Citas tautas pret latviešu tautu ir dažādi izturējušās. Taču nevienas tautas varas elite neplānoja latviešus iznīcināt kā nevērtīgu tautu. To plānoja vienīgi vācu fašisti. Un viņi noteikti būtu iznīcinājuši latviešus, ja būtu uzvarējuši II Pasaules karā. Vācu fašistu uzskatā latvieši ir nevērtīga tauta, kas ir jāiznīcina.

Domāju, lieki ir atgādināt, cik absurda ir mūsdienu latviešu tautas vienas daļas attieksme pret vācu fašistiem. Vācu fašistu apjūsmošana pēcpadomju laikā katru gadu 16.martā ir visuzskatāmākais piemērs latviešu tautas vienas daļas absurdajai vēsturiskajai atmiņai. Tā vietā, lai nosodītu un vienoti apliecinātu nacionālo naidu pret vācu fašistu plānu iznīcināt latviešus kā nevērtīgu tautu, tautas viena daļa nevēlas zināt un ņemt vērā drausmīgo vēsturisko patiesību. Tautas viena daļa kā spitālīgi apmāta nespēj objektīvi izprast un novērtēt drausmīgo vēsturisko patiesību.

Nav taču grūti saprast, par ko liecina tautas vienas daļas vēsturiskās atmiņas absurdās kroplības? Tās liecina par to, ka vācu fašistiem varbūt bija taisnība – latvieši ir nevērtīga tauta! Cits izskaidrojums nemaz nevar būt, ja mūsdienu latvieši ar ziediem un dziesmām 16.martā sveic savas slepkavas – latviešu holokausta plānotājus! Cits izskaidrojums nemaz nevar būt, ja ņemam vērā arī rusofobijas izplatības drausmīgo apjomu šodienas latviešu sabiedrībā. Daudzi latvieši nevis nosoda vācu fašistus, bet nosoda savus glābējus! Tā ir neticama situācija! Tā ir nenormāla situācija! Tā neliecina par tautas vērtību! Tauta taču neko nav darījusi, lai likvidētu tautas tās daļas rīcību, kas apkauno visu latviešu sabiedrību! Tauta neko nav darījusi, lai visi latvieši ar cieņu izturētos pret saviem glābējiem, kuri novērsa latviešu holokaustu! Tautas kalendārā nav nacionālā naida melnā diena pret vācu fašistiem! Kamēr latviešu sabiedrībā turpinās 16.marta ārprāts, visai cilvēcei ir tiesības latviešus uzskatīt par nevērtīgu tautu. Tas nav patīkami, bet tas ir pilnā mērā pelnīti!

You may also like...

19 komentārs

  1. Andris7 saka:

    VISU LABU NAKOSO DIENU!
    Fascism-Speks vienotiba.Visa fasisma simbolika ir slavu simbolika,kuru
    nozaga paraziti 2000 gadus agrak.Mekleja potencialos laundarus,un
    uzkabinaja musu simboliku.Potencialie laundari bija pasu inspireti,no
    paklauto tautu bezizejas,karu rezultata,kurus izraisija pasi paraziti.
    Slavu vienotiba darbam un aizsardzibai paradijusi sevi vienmer.
    Amerikai,kura lepojas ar fasisma simboliku,seit nav nekada sakara.
    http://www.youtube.com/results?search_query=fascism%20symbols&sm=12
    Priedisa kungs sajauca vienkarsi uniformas,pie kuram mira lielaka
    latviesu dala.Gadas ari ta.Parazitu credo NOGALINI LABAKO,kas attiecas
    uz Liteni.

    VELAK VEL/TENcINU.

  2. Elena Kosteskaya saka:

    “мы не можем уважать коллаборационистов”

    https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=5bfgq7I8Azg

  3. Jumis saka:

    Pieminēsim latviešu tautas ugunī rūdīto paaudzi, kuri cīnījās pašaizliedzīgi, ar nelokāmu ticību un pārliecību, ka Latvija būs brīva! Viņi šobrīd nepieciešami Latvijai vairāk kā jebka agrāk, jo gļēvuļu, nodevēju un zagļu ir vairāk kā jebkad agrāk, tiek Latvija mīdīta atklāti un cilvēki uzto noskatās. Ir pieminēšanas vērts fakts – Dainis Rūtenbergs, cilvēks ar drosmi, iespējams tiks sodīts, jo nepieļauj ņirgāšanos par Latviju. Prese klusē, bet to nedrīkst pieļau, ka tiek sodīts nevainīgs cilvēks.
    http://www.la.lv/spontani-lavies-emocijam/

  4. Jumis saka:

    “vācu fašisti gribēja iznīcināt latviešu tautu kā nevērtīgu tautu! Vācu fašisti plānoja pēc savas uzvaras II Pasaules karā iznīcināt latviešu tautu kā nevērtīgu tautu! ”
    – Kur ir fakti? Konkrēti nevis murgus!!!!!!
    “Tauta neko nav darījusi, lai visi latvieši ar cieņu izturētos pret saviem glābējiem, kuri novērsa latviešu holokaustu! Tautas kalendārā nav nacionālā naida melnā diena pret vācu fašistiem! Kamēr latviešu sabiedrībā turpinās 16.marta ārprāts, visai cilvēcei ir tiesības latviešus uzskatīt par nevērtīgu tautu. Tas nav patīkami, bet tas ir pilnā mērā pelnīti! ”
    – Palasot ko tādu ir skaidrs, kāpēc nedrīkst aizliegt abortu !!!! Kuri ir tie glābēji? Čekisti? Cik samaksāja tam plukatam Zīvertam?
    .
    .
    Admins
    Tev, Jumi, ir jāiemācās lasīt.
    Pielikums ir domāts, lai saprastu, ka ir cilvēki, kuri domā pilnīgi pretējo.
    Pielikumu veidoja ADMINS.
    Jānis Zīverts rakstā ir pilnīgi nodalīts gan ar drukas krāsu, gan LRTT LOGO.

  5. Jumis saka:

    Atvainojiet, izskatās,ka tas nopirktais pabira ir tovaričš Artur Prieditis!

  6. šodien 16.marts saka:

    Šodien ļoti DEBESIS raudāja par nosisto Baltu tautu,drīz Baltu tauta CELSIES un DEBESIS priecāsies.

  7. skorceni saka:

    Linard,ko tas sarkanais gara kroplis Priedītis tur gvelž!? Viņa teiktajam pilnīgi cauri duras sarkanā propoganda. Ko vispār var spriest tāds par latviešu puikām,kas dienēja vācu leģionā!? Šī ir varoņu piemiņas diena un tāda arī būs. Kā rakstā teikts viņi nevis šāva,bet pilnīgi pļāva šo sarkano slepkavu sērgu,kas bija pārņēmusi mūsu Latviju. Leģionāri cīnijās pret neticami lielāku pārspēku un netika salauzti. Lai mūžīga piemiņa viņiem!
    .
    .
    Admins
    Azināti pieliku klāt Zīverta sacītājam arī Priedīša ārprāta murgus, lai vairāk izceltu kontrsatu starp labo un ļauno.
    Tas visiem jāzina, lai pareizi novērtētu situāciju un zinātu kā uzvesties kritiskajā brīdī, kas mums strauji tuvojas.

  8. Jumis saka:

    šodien 16.marts saka:

    2014. gada 16. marts 7.41

    Šodien ļoti DEBESIS raudāja par nosisto Baltu tautu,drīz Baltu tauta CELSIES un DEBESIS priecāsies
    __________
    Tauta ir izklīdusi un izmirst vēja ātrumā! Nav jau kam celties. Latvija ir padarīta par krievu izdzimteņu rezidenci! Arī latvieši nav vairs cīnītāji.
    .
    .
    Admins
    Nav tik traki, Jumi.
    Piecelties(celties) var tikai tad, kad ir nokritis.
    Krišanas brīdī nav iespējams piecelties(celties).
    Mēs esam nogāzti un tagad laiks celties.
    Tas arī tiks izdarīts.

  9. Andris7 saka:

    Atbilde Sodien 16 marts!
    Kad priecajos,tad ari debesis priecajas.Loti labi.Bet…dvesele,kautkas
    kremt.
    1)TV nav uzaicinats neviens legionars,ta laika liecinieks,kuru rindas
    paliek retakas,bet uzstajas visadi kretiniski degenerati,kuru runas
    veids un staja pati par sevi ir destruktiva.
    2)Kapec saja diena nav koru koncerts ar legionaru dziesmam?
    3)Kapec 16 marts,kura ir judu Purima diena,kur viena nakti izkava
    75 000 persu,kuri bija slavi?
    4)15 un 19 divizijas veic kopigu kauju gan Volhovas fronte,kas ir
    Leningradas apgabala,gan pie Velikaja upes,kas ir Novgorodas
    apgabala,un visu viena diena 16 marta.Nebusim naivi pret saceretu
    legendu 16 martam,jo viss izpludis,miglains un nenoteikts.
    Tapec visos dokumentos un bildes ir propogandas,un melu darvas karote,
    tas janem vera.

    https://www.google.co.uk/search?q=1944+waffen+15+and19+ss+fights&sa=N&tbm=isch&tbo=u&source=univ&ei=n4UlU7DXIMiG0AXe8IGgAg&ved=0CGoQsAQ4FA&biw=843&bih=708

    TENcINU.

  10. varbūt zināja saka:

    Varbūt vācieši zināja cik latviešos ir dzeltenās rases asinis,un tāpēc viņi gribēja iznīcināt kā nevērtīgu tautu,bet to viņi neteica par Baltu tautām.Vācieši zināja daudz, par kosmosu u.t.t.,bet pēc kara to no vāciešiem nolaupīja Amerika, ar visiem zinātniekiem.Šobrīd ir svarīgi uzzināt kāda ir tā latvijas tauta,manā skatījumā Latvijā cenšās tikai Andris,un lai dieviņš dod viņam spēku.
    Latvijas lielkungi ir lauvas,kas rūc,viņas soģi ir kā vilki vakarā ,kas neko neatlicina līdz rītam.Viņas pravieši ir lielmutes,viltnieki,viņas priesteri sagāna svētumu un lauž labestību.

  11. Andris7 saka:

    Atbilde Varbut zinaja!
    Pateicos.Smalka materija nak,un ienems drosu vietu pasaule lidz 2066 gadam.
    Sakuma gadi pec 2012 gada ir pasi grutakie,jo paredz pienemtas apzinas
    mainu.Pec lapsas ,viltiguma un melu perioda,nak vilks,ka sanitarais
    retinatajs daba.Vilka perioda,kura ilgums ir 1400 gadi, svarigi ir buvet
    apzinas mainu, uz patiesibas pamatiem.Neaizmirsisim par darvas karoti.
    Sakums ir ielikts,un ari tas ir labi.Noderes teksta tulkotajs,personiga
    ieinteresetiba,informacijas meklesana,un patiesu faktu kartoteka plaukta.
    http://www.naval-military-press.com/latvians-in-the-ordnungspolizei-and-waffen-ss.html
    http://www.desertwar.net/latvian-legion.html
    http://home.mira.net/~vanagi/AV/Latvian_Legion.pdf

  12. finkel saka:

    Vai nevar vienkopus publicēt visu TT notiesāto kangaru sarakstu?

  13. Elena Kosteskaya saka:

    Настоящая война, ОТРЕЗАТЬ ПУТИНУ ГАЗ!

    https://www.youtube.com/watch?list=UU7IkW1jdMEZNIILyf0DncAw&feature=player_embedded&v=tDWN_UMdlzw

  14. Andris7 saka:

    Atbilde Kosteskay!
    EU ir Nacistiskas Vacijas un PSRS hibrids,ar judu Babeles simboliku.
    Kurai dalai mis Elena kalpo? Varbut…….!!!Pasaules valdibas sapnis.
    http://www.youtube.com/watch?v=7Nf5KeC4dAs
    http://www.youtube.com/watch?v=eGl1WuuC2-8

    TENcINU.

  15. zināšanai saka:

    Tatjana Ždanoka, Jakovs Pļiners, korumpētās un viens no mafiozās tiesu sistēmas un valsts izzagšanas līdzautoriem Aivars Borovkovs – tā ir koloborantu 5.kolonna Latvijā.

  16. raksts saka:

    Svētdienas vakarā Krievijas televīzijas nedēļas notikumus apkopojošajā pārraides “Вести недели” vadītājs Dmitrijs Kiseļevs, stāstot par Krimā notiekošā referenduma rezultātiem, piedraudējis Amerikas Savienotajām Valstīm (ASV) ar kodolsprādzienu, ja Krimas dēļ padziļināsies konflikts ar Krieviju.

    http://www.youtube.com/watch?v=teZZMrnWUNw&feature=player_embedded

    “Iepriekš amerikāņi paziņoja, ka iesaldējuši gatavošanos “Lielā astotnieka” sanāksmei Sočos šā gada jūnijā, sakot, ka boikotē Krieviju, un nav par ko runāt. Taču, ja tas ir tā, tad kāpēc [ASV prezidents Baraks] Obama visu laiku zvana [Krievijas prezidentam Vladimiram] Putinam?”, retoriski jautājis Kiseļevs, brīdī, kad aiz viņa muguras parādīta Obamas fotogrāfija ar parakstu “Sirmums galvā”. Kiseļevs pats uz savu jautājumu atbildējis, brīdī, kad viņam aiz muguras parādīts attēls ar kodolsprādzienu un parakstu “Atompelnos!”.

    “Krievija ir vienīgā valsts pasaulē, kas spēj ASV pārvērst radioaktīvos pelnos! Es pat nezinu, vai tā ir sakritība, bet Obama piezvanīja Putinam 21.janvārī, bet nākamajā dienā, burtiski 22.janvārī, oficiālajā Krievijas valdības izdevumā parādījās raksts, kurā stāstīts, kā darbojas mūsu sistēma “Perimetrs”. ASV tā nodēvēta par “mirušo roku”. Pat ja visi cilvēki mūsu komandpunktos pēc ienaidnieka atomuzbrukumiem apklusīs, neievainojamā sistēma automātiski raidīs uzbrukumā mūsu stratēģiskās raķetes no šahtām un zemūdenēm pareizajā virzienā,” paziņojis Kiseļevs.

    Pēc viņa teiktā, pēc šī raksta parādīšanās Obama esot Putinam sācis zvanīt arvien biežāk. Tāpat viņš piebildis, ka karš ar ASV jau notiekot, taču pagaidām tas esot vien “informācijas karš”.

  17. Andris7 saka:

    Atbilde Zinasanai un Rakstam!
    Ja, Borovkovs,Zdanoka,Pliners ir Putina 5 kolona Latvija,tad Putins ar
    savu komandu ir Obamas 5 kolona,bet Obama,NATO,ANO,UNESCO,Soross ir
    5 kolonna pasaules valdibai uz visas musu milas planetas ZEME.

    TENCINU.

  18. Ernests saka:

    Lai dzīvo latviešu leģionāri. Viņu svētums un šķīstība stāv pāri visiem meliem un spļāvieniem!

  19. Miervaldis saka:

    Gaišu piemiņas sauli mūsu varoņiem!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *