Protams, ka “nošaujams uz vietas” !

Kā tas nākas, ka neatkarīgā Latvijas Republikā, tādi ruslani un kabanovi, var atlauties tik pazemojoši uzvesties pret latviešu tautu. Pavisam vienkārši tāpēc, ka pie varas esošie komunisti- slepkavas: godmaņi, borovkovi, reiniki…to vēlas.Un arī tāpēc, ka Latvijas Repulikas Saeimā sēž simts kastrēti auni !!! Tikai ar tāda paveida mēsliem viņi turas pie varas. Ja tādi kabanovi un ruslani kaut ko tamlīdzīgu atļautos krievijā vai izraēlā, viņi tiktu nošauti uz vietas. Bet kā jau mēs zinām, nav gļēvākas tautas par krieviem un žīdiem. To mēs varam redzēt uz ielas- viens krievs vispār nav jūtams, bet barā uzbrukt vienam, tas ir viņu nacionālais lepnums.

=================================================================================================

Krievu nacists !Daugavpils vietējais ziņu portāls “Gorod.lv” otrdien sadaļā “Daugavpils ziņas” publicējis sabiedriskās organizācijas “Pilsētas attīstības kustība” līdera Ruslana Jefimova rakstu, kurā viņš 1941.gada deportācijas nosauc par “pārāk maigām” un nicinoši izsakās par cilvēkiem, kuri piemin šos notikumus. Latvijas Okupācijas muzeja pārstāvis, vēsturnieks Ritvars Jansons, komentējot šo publikāciju, portālam “Delfi” pieļāva, ka Latvijā būtu ieviešama kriminālatbildība par PSRS un nacistiskās Vācijas noziegumu noliegšanu vai slavināšanu. Otrdien ziņu portālā “Gorod.lv” publicēts Jefimova raksts “Deportācija kā Padomju varas pārmērīga humānisma izpausme”. Autors tajā stāsta, ka pirmdien, braucot garām teātrim Daugavpils centrā, pamanījis “kārtējo uz padomju varu apvainojušos ļautiņu saietu”, kuri atzīmējuši “tautas ienaidnieku izsūtīšanas dienu valsts dziļumos, kas īstenota 1941. gada jūnijā”.

Kāda Daugavpils krievu mēsla ruslana jefimova foto.

Jefimovs Komunistiskā genocīda upuru piemiņas dienu nodēvējis par “komisku pretpadomju “tusiņu””, kas noticis “komsomola [komjaunatnes] aktīvistes Ritas Aļbertovnas vadībā”. Rasta autors apgalvojuma formā stāsta, ka “priecē tikai tas, ka ar katru gadu ar pretpadomismu slimo cilvēku skaits, kuri piedalās šādās obstrukcijās, nemitīgi mazinās”. Jefimovs aicina beidzot paskatīties uz 1941. gada notikumiem objektīvi un sniedz savu deportāciju skaidrojumu. Pēc viņa vārdiem, “1941. gada 14. jūnija deportācija netika organizēta “Latvijas tautas genocīdam”, kā mums stāsta šodien”. Autors uzskata, ka deportācija bija veids, kā Kremlim cīnīties pret baltiešu nacionālistu “piekto kolonnu”, kas bija saistīta ar nacistu specdienestiem. Raksta noslēgumā Jefimovs secina, ka pieņemto lēmumu par deportāciju var nosaukt par cietsirdīgu, taču tā īstenošana, viņaprāt, bijusi “pārlieku maiga un nepabeigta”.

Jansons, portālam “Delfi” komentējot šo rakstu, norāda: “Bezjēdzīgi ir oponēt autoram, kas savu domu pamato ar Staļina laika citātiem. Tas ir tikpat bezjēdzīgi, kā autora pieturēšanās pie staļiniskās vēstures koncepcijas.”

goVēsturnieks norāda, ka, attīstot tālāk šādu koncepciju, tikpat labi var apgalvot, ka “lielā terora laikā -1930.gadu beigās – Krievijā mudžēt mudžēja no ārvalstu spiegiem un viņu fiziska likvidēšana bija vienīgais līdzeklis, lai glābtu padomju valsti”. Jansons uzsver, ka simti tūkstoši tā tika iznicināti, tai skaitā arī krievi. “Autoram vajadzētu papētīt visu staļinisma mehānismu Padomju Savienībā kopumā, tad parādītos, ka deportācijas ar genocīda pazīmēm pret PSRS iekļautajām tautām tika pielietotas ne tikai Baltijā,” saka Jansons. Komentējot raksta aurota apgalvojumu, ka deportācija 1941.gadā Latvijā bijusi pārāk maiga un par maz cilvēku izvests, vēsturnieks pieļauj, ka tas ir mēģinājums noskaidrot, kā sabiedrība reaģēs uz šādu domu. “Manuprāt, situācija Latvijā ir nobriedusi, lai, tāpat kā Lietuvā, ieviestu kriminālatbildību par PSRS un nacistiskās Vācijas noziegumu noliegšanu vai slavināšanu,” uzskata Jansons. Jefimovs ir sabiedriskās organizācijas “Pilsētas attīstības kustība” līderis. Organizācija pērn martā rīkoja akciju, kuras laikā bija plānots ar novalkātiem zābakiem apmētāt Saeimas ēkas attēlu. Vēlāk aptuveni 100 kilogrami novalkātu apavu tika nogādāti kā dāvana Latvijas parlamenta deputātiem.

Foto: Ivarovič saka: nāc bļe Aivarovič iekās vien čark uz mūs veiksm. Janovič to novākšan prima atrabotal. Vien latvēš fašist ir mazēk. Taged Latvijes informatīvo telpu kontroļirovāķ varesim mes.Tag mūs Abramam Kļockam konkurentu boļše ņet. Aivarovič saka: nu davai za podedu i za ruskogo jazika !!! (Uldi Duku noslepkavoja reinika kantoris)

“Gorod.lv” ir interneta resurss ar 41 910 cilvēku lielu auditoriju. Portāls par sevi norāda, ka 2010. gadā ieņem pirmo pozīciju Latgalē un ietilpst vadošo Latvijas krievvalodīgo ziņu portālu pieciniekā. Tas ir izveidots Daugavpils pilsētai un Latgales reģionam ar mērķi vienā vietā savākt pēc iespējas vairāk “noderīgas informācijas”.

LRTT 17.06.2010.

You may also like...

11 komentārs

  1. Andris saka:

    ”mēsls ruslans jefimovs” labi skan!!!!!!!! :D

  2. no P'ardaugavas saka:

    nu cerams, ka ar’i Latvij’a b’,us tautas tribun’ala latv.”troika”, kas sod’is ‘so okupamtu m’eslu un citus car’i visur Latvij’a
    neko dar’it, ja nedara valsts vara savu darbu, tad to dara tauta-varas ‘ist’a tur’et’aja un realiz’et’aja

  3. AG saka:

    Tāds likums jau ir, vajag tikai piespiest to darboties:

    74.1 pants. Genocīda, nozieguma pret cilvēci, nozieguma pret mieru un kara nozieguma attaisnošana

    Par genocīda, nozieguma pret cilvēci, nozieguma pret mieru vai kara nozieguma publisku slavināšanu vai īstenotā genocīda, nozieguma pret cilvēci, nozieguma pret mieru vai kara nozieguma publisku noliegšanu vai attaisnošanu —

    soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz pieciem gadiem vai ar piespiedu darbu.
    (21.05.2009. likuma redakcijā, kas stājas spēkā 01.07.2009.)

  4. Miervaldis saka:

    Nevajag darīt tā, kā to dara ziemeļkorejā.Visus varturus, kuri nozaguši valstij prāvas naudas summas – sūtīt uz darba nometnēm, lai atstrādā, ko visu salaupīto!Kas attiecas uz tādiem kangariem, kā rasu jaucēji – tad viņus janošauj Rīgas centrālcietumā, lai citi neredzētu, lai ļaudīm nepaliktu slikti, no šo žurku lēnās, un pretīgās nāves!Nedariet pakaļ mūsu ienaidniekiem, meklējiet paši savu satversmi!

  5. pamela saka:

    Kapēc to RRUSLANS lai nedarītu,ja nav sodīts ne Ģiļmans,ne Kabanovs utt VISA krievu prese ir viena vienīga žultaina naida kultivēšana pret Latviju un latviešiem.Latvietis nosauc Kalvīti par mankurtu un Rei;nika DP klāt kā uz paģiru lāpīšanu.Vajadzēja dzirdēt KO vakar Saeimas plenārsēdē murgoja Buzajevs un sarkanie,17.06 ,tieši okupācijas datumā,TUR /Saeimā/atklāti,publiski krievžīdu “likumdevāji”ņirgājas par Latviju.Druviete perfekti oponēja – TĀ IR ATKLĀTA SATVERSMES un Latvijas likumu apgānīšana.
    Man prieks par Strīķes komandas paveikto Latvenergo sakarā!Vilnītis centīsies viņai kabinetā “BITI”ielaist.Ceru,ka atklās TP līdzdalību tai bārdaino bandā.
    Ja Vilnītis Strīķi mēģinās netralizēt,taisīsim mežabrāķu saietu pie viņa kab.,bet BEZ Klimkāniem.

  6. rihards saka:

    Pamelai!!!
    Kur var dzirdēt, to ko Saeimas plenērsēdē murgoja buazjevs???

  7. PARASTS PILSONIS saka:

    DP NAV SAVU UZDEVUMU AUGSTUMOS UN PAMATĀ UZMANA UN REPRESē LATV. NACIONALOS SPēKUS, BET KREMļA SULAIņUS UN PRETLATVISKOS UN ATKLāTI NAIDīGOS PAT DOMē UN SAEIMā NEAIZTIEK! NAV VALSTS APARATA STRUKTūRAS , KAS PAR LATVISKU LATVIJU DOMATU UN DARBOTOS, BET DRīZAK PRET!

  8. pamela>rihardam saka:

    Es klausos Saeimas plenārsēdes tiešraidē,bet domaju,ka to var sameklēt internetā Saeimas mājas lapā.Vislielākais murgs bija /viens no murgiem/ 17.06 plenāRSĒDĒ,ka latviešu deputātiem būtu OBLIGĀTI jāpārvalda OKUPANTU valoda!!utt.

  9. R. Ardijevs saka:

    taisnība pamelai, ka jāsāk jums ar piemētru, ka pirmo okupantu mērkaķi jāsodas, vienajga vai žīdu buzajevu vai žīdu kabanu, bet vienu no tiem savoku mēsliem piemēram ir jāsoda bargi

  10. Renegāts saka:

    Nu tad sākam Linča tiesu! ! !

  11. BraliKaudzites saka:

    ak jel, kas par debilu portalu debiliem cilvekiem. Krievijaa ir pilns ar tadiem ruslaniem, kas viskautko grib atdalit un sadalit, neviens cietumaa nesezh, interneta tadi ari raksta. Ko man tas pierada? Ka Latvija ir stipri nedemokratiskaka valsts, lai ko jus domatu. Neviens ne Krievijaa ne Izraelaa neshauj nost par tadam lietam. Kas te par lincha tiesu ierunajas, tu kucentin, mutiti pieturi, uztaisi tadu tiesu un Krievijai bus iemesls iebrukt. Jums tiesam ar musdienu ukrainiem pa celam, visus noshaut, pakart, krusta sist u.t.t. pamulku bars.
    .
    .
    Admins
    Sveicināts, Izraēlieti !
    Ilgi nebiji manīts šajā portālā.
    Vai slims biji ?
    Protams, ka par TO Izraēlā un Krievijā neviens cietumā nesēž, jo jūs esiet tie, kuri šauj ukraiņus un palestīniešus. To, ka mums ar ukraiņiem pa ceļam, to esi pareizi sapratis. Ar žīdiem un krieviem mums nekad nebūs viens ceļš ejams… .

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *