: mammiņ, es dikti gribu ēst ! (17. jūnijs)

IMGP0914Sveiks, letiņi !

Kādā Latvijā dzīvosim, Krievijas guberņā vai latviskā Latvijā.

Dažos teikumos gribu atgādināt sen zināmo, tuvojas 17. jūnijs, viena no Latvijas un latviešu tautas melnajām dienām mūsu vēsturē. Toreiz mēs zaudējām visu, gan brīvību, valstisko neatkarību, gan dzīves telpu u daudzi pat savas dzīvības.

 Baigais gads ar okupantu asinsdzīrēm ievadīja “jaunu ēru” latviešu tautas dzīvē ! Genocīds ! Sarkanais terors ! Cilvēku medības ! Slepkavības ! Laupīšanas ! Izvarošanas !!! Kā zināms, noziegumam pret cilvēci nav noilguma. Un kāpēc man šodien tas viss būtu jāaizmirst un jāpiedod !? Vai man būtu jāaizmirst mana noslepkavotā brāļa tālajā Omskas apgabalā, kurš mirstot uz mammas rokām izdvesa pēdējos vārdus: mammiņ, es dikti gribu ēst ! Man būtu jāaizmirst čekista zābaka spēriens par to, ka nesapratu viņa teikto ?! Toreiz vēl šo “daiļskanošo” valodu nesapratu. Un simtu, tūkstošu, desmitiem tūkstošu līdzīgo likteņu ?! Uz to mani šodien aicina tie, kuri attaisno šo genocīdu ! Vai kāds ir lūdzis man piedošanu, nožēlojis izdarīto ? Neviens ! Taisni otrādi, vicina man gar degunu dūres un nožēlo, ka nav noslepkavoti visi latvieši ! Brīnumainā kārtā, tomēr viens no šiem sarkano fašistu slepkavām, Kononovs, saņēmis jel kādu sodu. Bet cik šādu kononovu vēl Latvijā nav ? Kā prusaki salīduši pa šķirbām, gaida savu stundu. 9. maijā savus bļendukus žvadzinādami viņi salien barā lai izgāztu savu naidu pret latviešu tautu ! Palielītos, cik kurš izvarojis un noslepkavojis. Viņi ļoti cer, ka 17. jūniju nomainīs pret citu datumu, 2. oktobri. Urbanoviču Vaņa (Jānis) jau “valdību” sastādījis. Atliek vien letiņiem “pareizi”nobalsot un karogs, himna un ģerbonis būs atkal jāmaina. Var gadīties, ka šoreiz uz visiem laikiem, ja vien letiņi nesāks draudzēties ar galvu. Viens, kaut kāds “black-joker” savā komentārā parāda, ka šim “džekam” kaut kas ar galvu nav kārtībā. Kāds šiem ungāriem, horvātiem, serbiem, rumāņiem u.t.t. u.t.j.p. sakars ar Latvijas okupāciju ?! Ja šis te “jockers” neko nav dzirdējis par starptautiskiem Likumiem un Konvencijām šajā sakarā, tad nav ko veltīgi dzesēt muti un gvelzt muļķības ! Iesaku šim “jockerim” iepazīties ar šīm Konvencijām un Likumiem un tad nebūs jāņem talkā notikumi, kuri uz Latviju neattiecas. Gan jau viņi paši tiks galā, kurš kuram, par ko un kāpēc.

Krievžīdu boļševiku noslepkavotie latvieši Foto:Krievžīdu boļševiku noslepkavotie latvieši. Kas mums ir devis tiesības piedot šo upuru bendēm? Un vai viņi, šie bendes, ir lūguši piedošanu ? Visi, kuri pēc “Baigā gada” ir iestājušies komunistiskajā partijā, ir līdzvainīgi šajā noziegumā ! Pienāks diena, kad visi komunisti tiks vilkti uz “Ešafota”.

Netaisnība veicina jaunu Netaisnību, nesodīts Noziegums veicina jaunu Noziegumu ! To vajadzētu iegaumēt ! Latvija ir spilgts piemērs kā Noziedzība veicina Noziegumu ! Noziegumu pret neatkarīgu valsti un tās tautu, lai visu šo Noziedzību izbeigtu, nepieciešama Deokupācija, Deboļševizācija, Dekolonizācija ! Cita ceļa nav ! Mēs esam maz, pavisam maz(skaitliski), lai spētu sagaidīt, ka kāds te integrēsies. It sevišķi šis austrumu barbars. Vilks spalvu met, bet ne tikumu ! To derētu iegaumēt ! Būsim uzmanīgi ! Šodien šis “vilks” sācis vilkt saldāku meldiņu, neticiet ! Aiz šī saldā meldiņa noteikti ir kādas lamatas ! Vēsture to pierādījusi ne vienu reizi vien !

 Lai šie DDD vismaz izkustētos no vietas, ierosinu dažus priekšlikumus:

– Visus nelatviešu kriminālnoziedzniekus pēc soda izciešanas izraidīt no Latvijas uz visiem laikiem ! Reizē ar viņiem arī visus naida kurinātājus pret latviešiem ! Aizliegt šovinistisko propagandu gan TV, radio un presē, kura vērsta pret latviešiem !

– Strikti un bez kompromisiem ievērot valsts valodu- latviešu ! Skolās, uznēmumos u.t.t. tikai latviešu valodu ! Uzraksti(reklāmas) Uz Latvijā ražotām precēm tikai valsts valodā ! Izņēmums varētu būt uz eksporta precēm, uz Krieviju vai citām valstīm kā otra valoda- krievu vai angļu.

 Ja ievērosim kaut vai šos noteikumus, kuri nav cilvēktiesību pārkāpums, tad varbūt izvairīsimies no rusifikācijas, kura tiek atjaunota ar pilnu sparu ! Lai taču Ļaunuma impērija Krievija pievāc savus kononovus un ļauj latviešu tautai brīvi elpot un dzīvot. Savus nodevējus un kangarus paši sodīsim pēc visiem Tiesiskuma likumiem !

 Latvijai jābūt Taisnīgai, Tiesiskai, Demokrātiskai un Latviskai !!! Pretējā gadījumā latvieši kā tauta šajā pasaules “biezputrā” pazudīs uz neatgriešanos !

 Vai tiešām visi upuri par Latvijas Brīvību un neatkarību būs bijuši veltīgi ?!

 Lai Dievs stiprina prātā un Garā latviešu tautu, lai mēs būtu saimnieki savā zemē !!!

 DIEVS SVĒTĪ LATVIJU !

 Jānis Zīverts   13.06.2010

Par foto un komentāru pie tā atbild L. Grantiņš

You may also like...

22 komentāru

  1. black_joker saka:

    Grantiņam
    Tām visām tautām ir VIENS liels sakars ar Latviju- neradīs Eiropā precedentu, lai arī tām visām tautām nebūtu jāpārkārto robežas un jāņemas ar tā saukto dekolonizāciju. Saprati? Mēs esam pārāk maza valstiņa lielajā politikā un ar to viss ir izteikts…Tu esi kur dzirdējis, ka nacionālistiskā Ungārija ar putām uz lūpām karotu par zaudēto pēc Treanovas līguma? Nē, jo saprot, ka tas bezjēgā. Tāpat Latvija ir sapratusi, ka neviens mūsu dēļ nemainīs robežas un neņemsies ar cittautiešiem.

  2. pamela saka:

    Ļooti labs raksts.Piekrītu pilnībā,BET te lien laukā kārtejais “jokers”ar savu tekstu,BET iesaku izlasīt uzmanīgi tā VDK šestaka rakstīto.Tas ir burtisks tulkojums no “citas”mēles”Piem. – maza valstiņa “в большой политике”utt.Visu teikumu struktūra – NELATVISKA!!!Un tāds mērglis še mētā savus “gudrības”ikrus!
    Lasiet “LA”.12.06.10 V.Poriņas raksts”To var apturēt paši latvieši”,5.06.10 M.Ruks”Ekonomiskā emigrācija,pašapziņa un iespējas”.
    Tā ir avīze,kur var izlasīt ko pilnīgi pretēju “jokeru”sludinātajam,ka esam mazi,nīkulīgi,neko nespējīgi paveikt utt.”jokeriem”ir vieta kopā ar Ulmani un (AŠ)2 gaidīt tautas Tribunālu.
    UN TAS PIENĀKS,jo neba politkretīnu Astoņkājis un Urbvanoviči būs Latvijas klaprači,ja esam gadsimtiem pastāvējuši arī drausmīgākos apstākļos.Tie politsalašņas vairs nevar pastāvēt pa vienam,lasās kopā kā cērmes kamolā lai izsūktu Latvijas spēku BANDĀ !

  3. Admin- Pamelai saka:

    Ļoti labi pateikts !!!

  4. black_joker saka:

    Pamelai- tu esi lingvistikas zinātniece vai? Katrs raksta, kā viņam ērtāk brīvos tekstus rakstīt un tā es ar rakstu. Šī nav oficiāla vēstule, kur jābūt visam pēc rāmjiem….
    tad paskaidro labāk, kas ir latviska teikumu struktūra:):):)
    kur tu rāvi par nīkulību, nespēju paveikt ? Acis atver, nevis dur uz priekšu sienā- speciāli tev vēlreiz atkārtoju- neradīs precedentu starptautiskajās attiecībās Latvijas gadījumā dēļ, jo tas radīs lērumu problēmu Vecajā Eiropā. Tā kā samierinies, ka Abrene paliek tur, kur viņa ir-Krievijā un ar to, ka te vēl pāris paaudzes būs neintegrētie iebraucēju pēcteči.
    Kaut kur šitādi teksti, kā Pamela rakstīja, jaunībā pollitinformācijās dzirdēti- tik tie bij adresēti kapitālistiem, bet forma tāda pati…..

  5. Miervaldis saka:

    Neklausieties mūsu varturos!Precīzāk – klausieties, bet tad, kad viņi sāks kaut ko noderīgu Latvjiem un lībiešiem vervelēt….

  6. garāmgājējs saka:

    Turamies, latvieši!

  7. Kaspars saka:

    idiots…ar savu stulbo patriotismu nekur taalu netiksi,aizej pie arsta idiot…

  8. Pēteris saka:

    gribas Tev black_joker pateikt , ka jāiznīcina pa priekšu visi kampēji !!! un ” latvieši” pirmkārt kuri kļuva pāris gados par miljonāriem un tad var sākt tikai domāt par politiku

  9. black_joker saka:

    Pēterim – jāiznīcina?? skaudīgais latvietis ierunājās? sasniedz kaut 10 % no tā, ko sasniedza tie kas nopelnījha miljonus un tad padomā par šo frāzi vēlreiz….

  10. Memory saka:

    ”Aci pret aci, zobu pret zobu” ? Un nekādu žēlastību, nekādu tur bibliskais:’Piedodiet, un Jums taps piedots’ latviešiem vairs nav būtisks ? Jāatdod tik’ parāds draugiem iz SVF – un tad jau par Krievijas guberņu Latvija nekļūs !

  11. Ernis Purnis saka:

    Man tomēr prieks, ka tas mērglis bļek-pļek palīdz krāt naidu pret viņam līdzīgiem kangarneliešiem un spēcīgi nostiprina vēlēwšanos darīt visu, lai šis un viņam līdzīgie kremļa mērgļi skatītu sauli caur rūtotu lodziņu (gan domāju vislabāko viņiem variantu, kad tautas dusmas būs noskrējušas).
    Un protams šis sarkanurla ļoti stiprina mūsu apņēmību piespiest valdību veikt dekolonizāciju un deokupāciju! Goda vārds, pat esmu pateicīgs šim latviski skribelējošajam kremļa vēmekļus atgremojošajai infuzorijai!
    Nekas tā nesapurina cīņai, kā nodevēja un čekas smerdeļa murmuļojoša izniršana no okupantu melu kloākas.

  12. BubA-urlu nīdējs saka:

    …nu mēsla tas jocker urla
    Pamela precizi uzķera sarkanā sojetu āža stilu, tie zābaki jau cauri spīd ar savu standart maļamo un mentu stilu
    bet galvu gan noliecu šodien jūsu tautas nevainīgo upuru piemiņai,
    jūs ziniet, nu nav visi vienādi nelatvieši, jo mani radi arī šodienas latviešu sēras saprot

  13. Latviešu vēlmi pēc SAVAS valsts nekas nespēs apturēt.Genocīdam-Latvijas kolonizācijai un Abrenes nolaupīšanai kā starptautiskiem noziegumiem nav noilguma.Tāpēc, kamēr būs patrioti,šī vēlme nekad nezudīs.Bez cīņas nav uzvaras.

  14. black_joker saka:

    Ernim Purnim – nekas tā neuzjautrina no rīta, kā naciķa ikvakara lūgsna, kādu tu to izpildīji:):):) Kad jūsējos tiesās par apmelošanas kampaņu, tad pagodināšu ar savu klātbūtni, kaut neciešu musoru kantora smaku….
    Bubam – urlnīdim – cik viegli tu izdari secinājumus par to, no kā tev sajegas nekādas…tev visi, kas nedomā tikpat aprobežoti, kā tu ir komunisti:):) Komunisti sataisīja sūdus un zaudēja savu impēriju, tagad nāk nacionālisti, lai sataisītu vēl lielākus sūdus. Šobrīd tieši ultranacionalisms ir drauds Latvijai- kamēr ar vārdiem easat Rīgā, bet ar darbiem aizkrāsnē, tikmēr vēl neko. Tiklīdz uztaisīsiet kādu akciju, tā Krievu Lācis būs klāt ar iemeslu piedraudēt. Jūs, to paši neapjēgdami, lejat ūdeni aumaļām uz krievu dzirnavām. Ja nu kas priecājas par jūsu saitu, tad paši krievu politikas bīdītāji, jo jūs strādājat viņu labā:):):)

  15. ainārs saka:

    Ko ta tagat nebļujat,kad notiek vel lielaks genocids tikai pret savu tautu? Pediņi.

  16. ainārs saka:

    Ko ta tagat nebļujat,kad notiek vel lielaks genocids tikai pret savu tautu? Pediņi, jā pediņi mēs visi, kas aiz stulbuma un bailēm spiedzam pret saviem labākajiem -pret patriotiem.

  17. Miervaldis, Kasparam saka:

    Nē, vajag līferēt pie pasaules lielvarām, lai cerētu saņemt sojas desas lunķi, vai ne?Ja tev šāda maucīga dzīve patīk, tad dari vien tālāk, cerams, viņi tev ļaus savus dzintara spoguļus notīrīt.Kas attiecas uz parējiem – turamies zēni!

  18. no P'ardaugavas saka:

    nu ve’ci, te to’c kgb laiki atgrie’zas,kaut mazs biju, bet tom’er ‘so to atceros, kad šitos blac jobera un vinja krievu iebruc’eju klonus palasa
    malac’ci – suppere’igi tribun’alisti, nepierasti, bet vini t’iru paties’ibu raksta un viss kas notiek un noticis to apstiprina
    v’el malaci E purnis,Miervaldis.BubA,pamela,Bobinskis, noteikti Balts
    tie ir isti cilv’eki, ‘isti Latv. patrioti
    bet citi, kas råksta pret latviskumu ir 100 PRO’CI TIKAI ienaidnieki un tikai sve’sinieku intreses atstr’ad’ajo’si

  19. black_joker saka:

    “no P’ardaugavas”- izguli pāli un tad raksti- šitik kļūdaini un nesakarīgi pat es zem galīgās miglas nespēju uzrakstīt…bet varbūt tribunālistam kārtējā šizo lēkme ?

  20. daz'i komentari saka:

    Patriotisma nekas slikts nav, bet s’aja raksta tas jau pargaja nacizma propogandes’ana. Var just cik autors ienist veselu tautu ( varbut pat pasauli? ) par to kas vin’am un vin’a tuviniekiem nodarits pagatne. Pirms kurinat naidu vajag tikt gala ar savam emocijam un paskatities uz dzivi bez “melnajam naida brillem”, jo s’aja raksta es redzu tikai naidu, izklausas ka “sitiet visus, glabiet Latviju” vai “viss ir slikti, mums ir beigas, glabieties”. Raksta sakuma ideja ir laba, bet beigas sanaca pilnigs marazms, raksta autors ta ari palika dzivot taja drumaja pagatne…

  21. daz'i komentari saka:

    Turamies? Pret ko? Jus tik katru dienu raudat ka bagatie jums nozagus’i naudu un valsti viss ir slikti bet ta vieta lai stradatu un kaut ko mainit spelejat karin’u savas galvas, karojat ar vejdzirnavam, kaut kada trako maja…Pie manis paris gadus atpakal’ atbrauca ciemos meitene no arzemem, pirmo reizi Latvija. Braucam autobusa un viens tads “tribunalists” prasa vin’ai vai vin’a kaps ara nakamaja pietura, vin’a protams neko nesaprata,tas sapratis ka vin’a neko nesaprot izteicas ka vin’ai esot sen bija jaiemacas latvies’u valoda un kaut ko vel par okupantiem :0. Jusuprat tas ir normali? Ka tad turisms, nauda valstij? Es domaju tas ir pilnigs absurds un nacik’i vairuma ir galigi nojugus’ies dzivojot sava naida, tam nav neka kopiga ar patriotismu. Jabut pozitiviem kungi, negativas domas boja jusu veselibu, zinatniski pieradits!

  22. AG saka:

    Nu, ja pamelai patīk pidara krustiņa lapele LA, tad skaidrs, kas viņa ir par “fruktu”! Vai tik nav Palmira Lāce?

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *