Jebreja Artusa Kaimiņa “Suņu būda”

www.tautastribunals.eu-1411aRTUS kAIMIŅŠ, ĒBREJI, lAPINSKIS, rEINIKS, āBOLTIŅA.Ir tāds raidījums “Suņu būda”, kuru vada kāds ekscentrisks sprukstiņš Artuss Kaimiņš. Iepriekš neko nebiju par tādu dzirdējis, līdz man to “atsūtīja” kāds www.tautastribunals.eu lasītājs. Pēc pirmā raidījuma noskatīšanās, kurā tika intervēts radio “Merkurs” raidījuma “Gaismas pils” veidotājs Juris Lapinskis, likās, ka esmu pabijis kādā trakomājas pederastu palātā. Pirmkārt, jau vadītāja Artusa Kaimiņa uzvedība- izturēšanās un runasveids neatgādināja vīrieti, īsts dzimuma mistrojums. Lapinska atnestais magnetofons tika nodēvēts par vīriešu kārtas vibratoru. Normālas orientācijas vīrietim tāda leksika ir pretīga. Visa viņa raustīšanās un nevietā piesauktie žīdi un fašisti kopumā arī radīja šīs trakomājas iespaidu.

Bet,- skaties pats, latviet: http://www.youtube.com/watch?v=jR-ChTIRtn8

Droši vien narkotizētai bezinterešu jaunatnei, kura skolā ir iezombēta uz trulumu, tas ir interesanti redzēt. Un, ja mēs zinām, ka jauniešiem ir tiesības vēlēt, tad mēs arī sapratīsim to, ka šis raidījums, kas saucas “Suņu būda”, pilda krievžīdisko okupantu pasūtījumu, degradēt visu nacionālo un nepieļaut vēlēšanās uzvarēt latviešu tautu pārstāvošo spēku.

Šajā rakstā apskatīsim divus raidījumus- ar Juri Lapinski un Jāni Bordānu. Lapinskis šajā i- vietnē jau ir “definēts”nodevējs- provokators, visīstākais patiesības sagrozītājs. Viņš nenogurstoši var vervelēt par žīdu varenību, tā ieprogrammējot klausītāja smadzenēs mazvērtības kompleksu. Visa vaina tiek uzgrūsta uz “pasaules varenajiem”, proti, naudas drukātājiem, tā novēršot uzmanību no īstajiem vainīgajiem- krievžīdiem un komunistiem.

Lapinskis, kaimiņš, Reiniks, Saeima, LRTT, SABPēc LRTT konfrontācijas ar komunistu Arturu Priedīti, pēc dažām dienām Lapinskim attiecīgu iestāžu uzdevumā “suņu būdā” bija jāpaslavē šī vīra darbība, kura ir atklāti naidīga latviešu tautai. Tūlīt tiek arī bez iemesla iepīti VL! un jautāts: vai viņi ir traki un fašisti. Tas bija tik pretīgi un uzkrītoši, ka patiešām gribējās tādam mērklim “sadzīt zobus rīklē”, kā mēdzām jaunībā izsacīties, bet gan jau kāds to arī izdarīs, jo tik atklāta latviešu nīšana nepaliks nesodīta. Kas attiecās uz Lapinski, tad viņš kārtējo reizi pateica to, ka viņš ir VDK savervēts darbonis, kurš ar neapsīkstošu enerģiju nīdē latvieša pašapziņu. Par viņa darbību rakstīts šajā rakstā http://tautastribunals.eu/?p=16904 , bet pēdējā raidījumā, kad viņš runāja par cietumu, netieši atkal to apstiprināja.

>Pie pirmā galda nesēž jaunpienācēji un gadījuma personas. Pie tā sēž tie, kuri sadarbojas ar administrāciju un pederasti.

>Otrais galds ir “neatkarīgais”, ja tā var izsacīties.

>Pie trešā galda sēž “gaiļi”, tie, kuri tiek no pirmā galda seksuāli izmantoti.

Raidījums ar Jāni Bordānu sasniedza idiotisma kalngalus. Tik atklātu krievžīdisko agresiju pret latviešiem vēl nebija izdevies redzēt. Pirmkārt, jau šī homoseksuālistiskā maniere uzurdīja pretīguma sajūtu. Viss raidījums radīja iespaidu, ka viņa izdarībām seko “saimnieks”, tāpēc tika rādīts viss, kas bija “iekšā”. Krievžīdiskie “vot” un “davai” bija neiedomājami uzkrītoši. Arī šī deģenerāta lietotais vārds “dirš”, parādīja no kādām “aprindām” viņš nāk. Viss raidījums bija tendēts uz VL! totālu apliešanu ar samazgām.

KAIMIŅŠ ARTUSS, REINIKS, RADIO, SUŅU BŪDAAr kādu kangarisku pazemību šīs pederasts piezīmēja Raivim Dzintaram Hitlera ūsas !? Kad tādu cilvēkveidīgu kropli skaties, tad jāsāk neviļus kaunēties, ka esi par vīrieti piedzimis. Kādi tik salīdzinājumi netika pieminēti…, Broka taisīta par noziedznieci, ka viņa esot pazīstama ar Nila Ušakova “pagrīdes sievu”…

FOTO: Tādi deģenerāti kā A. Kaimiņš degradē visu latvisko dzīves apziņu.

VL!, protams, ka nav nekādi eņģeļi, bet vainot viņus visās nelaimēs, ko pastrādājuši komunisti un krievžīdi, ir līdz smieklīgumam pretīgi. Un tieši šeit jau arī ir “tas suns aprakts”, jo, ja pie varas tiks VL!, tad visam bandītismam tiks pielikts punkts. Tāpēc jau arī šis “geju zēns” tā centās savu saimnieku- krievžīdu un komunistu uzdevumā. Visu šo drazu skatoties rodas jautājums: ko pie šī āksta meklēja Jānis Bordāns, it kā sakarīgs latvietis ? Sajūta tāda, ka šis kungs arī “kādam maksāja nodevas”, lai būtu iemesls nomelnot latviešus.

Skaties, latviet, bet piesardzīgi, jo vari savemties:

http://www.youtube.com/watch?v=8q8RBG0JaDc

Bordāns nav muļķis, bet ar asu prātu apveltīts cilvēks.

Tas, lai paliek uz viņa sirdsapziņas līdz brīdim, kad tiks atjaunots Tiesiskums. Tad būs jādod atskaites par visu.

Pēc raidījuma noslēguma tika atskaņota okupantu “blatņiku” dziesma krieviski. Viss noritēja pēc krievžīdiskā Jaņisa Reiņiksa DP kantora sastādītas programmas.

Varu stādīties priekšā, cik daudz “kompots” tecēs no šī pederasta bikšu starām, kad būs jāatbild par pastrādātajiem noziegumiem pret latviešu tautu un demokrātiju… .

Un, kāpēc lai tāds Artusiņš necenstos, jo viņa vectētiņš bija žīds. Varbūt, ka arī vecmāmiņa… .

Bet iespējams, ka viņš nepiedzīvos to mirkli, parasti tādus “šestakus” krievi novāc laicīgi, kā nevajadzīgus lieciniekus.

Dievs, pasargi Latviju no šiem draņķiem !

L. Grantiņš  H-86 & LRTT        03.02.14.

You may also like...

54 komentāru

  1. Laimdota saka:

    īvāns “glāba Daugavu” un bija pret metro, Raivis cīnījās par Abreni un latviešu valodu, Kaimiņš atmasko Zolitūdi un filmē Saeimā……katram laikam savs pieprasījums un piedāvājums.
    Tauta vēl joprojām tikai reaģē uz to, ko ceļ priekšā.
    Kamēr iniciatīva nenāks no pašiem, negaidiet, ka citi piepildīs Jūsu vēlmes un sapņus.

  2. Aldis saka:

    nu Kaimiņš tur ņēmās kā varde pa krējuma ķozi, nu es nezinu, nezinu, bai tā ir kas saniedzams
    .
    .
    .
    Admins
    Tieši tā, viņš nopietnas lietas pataisa smieklīgas un tas dod pretēju rezultātu. Bet iespējams, ka tas tieši ir viņa mērķis… .

  3. Aldis saka:

    Atrus kūlās kā varde kr€juma podā. Tas labākais vērtējums.

  4. Viktors saka:

    Masīvs uzbrukums Kaimiņu ģimenei, bez esošas mantiskās “Elites” atbalsta šeit neiztika.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *