Uzbrukums latviešu tautas Gara mantojumam.

 Uzbrukums latviešu tautas Gara mantojumam !

Ser gejs Kruks“Bet domājot tālāk – tā jau ir vērtību sistēma, no kuras mēs šo procesu varam analizēt. Ja skatāmies, ka ir nepieciešams saglabāt latviešu valodu un kultūru, tad šāda politika ir graujoša. Latviešu kultūras un valodas aizstāvji rok “dziļu bedri” – šī esošā, dominējošā, stereotipiskā latviešu kultūras paradigma ir vērsta uz Latvijas kā Brīvdabas muzeja saglabāšanu, jo tad tur būs darbs dzejniekam un māksliniekam, algu viņi saņems, tur būs arī valoda, tautastērpi, un tiks saglabātas tradīcijas. Bet, lai Latvija kļūtu par modernu un ekonomiski spējīgu valsti, ir jācīnās pret daudzām latviešu vērtībām”.http://www.kasjauns.lv/lv/news/profesors-aicina-cinities-pret-latviskam-vertibam&news_id=22060

Foto: Kāds latviešu tautas nīdējs Ser gejs Kruks.

Jā, izlasot šo citātu, tā vien gribas jautāt: ko tu mērkli meklē Latvijā ? Protams, ka šis jautājums ir tikai retorisks. Mēs visi zinām kādām iestādēm šis žīds kalpo ! Viņa uzdevums ir graut visu latvisko un par to viņš saņem naudu. Kruks nav nekāds kosmopolīts ne arī globālists, kaut arī viņš cenšas uz savu cionista fizionomiju uzbāzt šādu masku. Šī krievžīda dziļākā būtība(zemapziņa) nevar samierināties ar to, ka latviešu valoda un etno-kultūra atrodas uz nesalīdzināmi augstāka līmeņa nekā krievu un žīdu. Tiešāk izsakoties, viņiem “tās” nav. Par šiem Sergeja Kruka izlēcieniem DP palīdze Kristīne Apse-Krūmiņa steidzas jau paziņot: “Visticamāk, Drošības policija lietu izbeigs un Kruku Latviešu tautas pabirasnepiemeklēs cita zinātnieka- Dmitrija Smirnova liktenis…”. Redz cik jauki, bet tas jau bija sagaidāms, ka DP aizstāv visus neliešus, kuri dara noziegumus pret Latviju un latviešu tautu. Toties pret Helsinki-86 dibinātāju ir ierosināta bieza jo bieza krimināllieta, un pat pieprasīta viņa izdošana “4. maija republikai” tiesāšanai. Un par ko ? Par to, ka tiek pieprasīts atjaunot Latvijā Tiesiskumu un tiesāt KGB slepkavas, kuri šodien visi iemitinājušies “tā saucamajā” Latvijas Republikas Drošības policijā ! Varu Kristīnei Apsei-Krūmiņai pačukstēt, ka jūnija nogalē būšu Latvijā, jums būs iespēja mani  arestēt, lai lieta ātrāk varētu nonākt Hāgā. Variet to darīt pēc vecajām 1986. gada metodēm, kad jūs man, kā izsalkuši šakāļi no krūmiem, metāties virsū… .Nobeigumā vēl kāds trāpīgs komentārs no interneta dzīlēm:

Foto: Visur esošā un visu zinošā Lindas Mūrnieces pēctece, bijušo KGBistu varzas priekšnieka palīdze, Kristīne Apse-Krūmiņa. http://tautastribunals.eu/?p=657

reālists 31.05.2010 10:59

Gluži vienkārši ir cilvēki, kuriem neko nenozīmē ne tautastērps, ne etniski ornamenti, jo pašiem nekā tāda nav, pašu apziņā tas neko neuzjunda. Tikai nelaime tā, ka nespēdami to saprast, viņi nevis vienkārši pret to izturas neitrāli vai vienaldzīgi, bet uzskata, ka to labāk likvidēt. Acīmredzot kruki Dziesmu svētku laikā jūtas ļoti jocīgi, pat draņķīgi, jo apkārt ar lielu degsmi notiek kaut kas liels, bet viņiem nesaprotams. Nez, Kruks tāpat muldētu Bavārijā, kur joprojām ir cieņā tautas tērps? Brēktu, ka tas ir nacisms?

Izmantoti materiāli arī no BNS,LETA un kasjauns.lv

L.Grantiņš  31.05.2010.

You may also like...

14 komentārs

  1. Latvietis saka:

    Naidīgais žīds, jau latviešu valodu izmantoja ,ka ieroci tiesas procesā pret LNF. Paldies Valdmaņa kungam par šī naidīgā mēsla atmaskošanu.

  2. miers saka:

    Tai nācijai ar likumu ir piespriests zagt, melot un slepkavot.

  3. Miervaldis saka:

    Bet žīdi jau bija tie, kuru dēļ kristietība kļuva par agresoreliģiju.Un saprotams, ka blandoņas žīdi izturas naidīgi pret Latviskajām vērtībām.

  4. Miervaldis saka:

    Tam, kuram niks – miers.Katra tauta, kurai laupīta tās dzimtene, un kuri nav politiskie bēgļi paliek par parazītiem.Kas viņiem cits atliek…

  5. Vaidelots saka:

    grantiņ, kāda tava Latvija? Tu tak sen jau vācietis esi! Tur dzīvo, tur ēd, un tur dročī! Uz Latviju tu atbrauc tikai pabezdēt. Pēc tam ilgi to smaku izvēdināt nevar!

  6. AG saka:

    Krukam jau vajadzēja saņemt sodu par viltus ekspertīzi DDD lietā, žēl, ka tiesas attaisnotie neprasīja viņu sodīt!

  7. Alfa saka:

    Ārzemēs dzīvojošo latviešu skaits sasniedzis 300 000. Katru gadu, katru mēnesi, katru dienu latvieši turpina izceļot. Tā ir prātam neaptverama ļaunuma bilance, ko pret latviešu tautu izdara noziedzīgā Latvijas vara kliķe un viņu līdzskrējēji.

  8. black_joker saka:

    Alfa- izceļotāji bija, ir un būs, kamēr šeit nebūs USA vai Skandināvijas attīstības līmenis. Tu nespēsi tikai ar nacionālām un tautiskām idejām saturēt kopā 100% tautas. Procents ir liels un nepatīkams, bet atceries īriju- tur izbrauca baigie miljoni, atceries Itāliju….piemēru jūra…..tev varbūt pietiek ar tautismu un tautisku dzīvesveidu, bet citam primārais ir naudiņa un tas, ko tā sniedz.

  9. Ernis Purnis saka:

    Malacis Valdmaņa k-gs! Tik nelaime tā, ka tas ir tikai viens no redzamajiem krukiem, kas nu izgaismojies, bet vēl pāris desmiti tādi ir daudzos svarīgos amatos, tādu un tiem līdzīgu iebīdīti un kremļa balstīti un regulēti.

  10. pamela saka:

    Vistraģiskākais ir tas,ka tādiem “profesoriem”tiek tribīne Latvijā un prasīts viedoklis!
    Un šie “profesori”tiek iedrošināti no pašu latviešu politkretīniem,kuri arī cepās par nez kādu politisko nāciju,par kosmopolītismu.Latviešu val.jau ir zudusi.Papētiet kaut vai Latvijas TV.Tur faktiski tikai Krievijas TV retranslācija par krievu bandītiem.Krimiķis Ēķis uzrīkojis TV šovu savā / vai savā?/ LNT lai līdztu (AŠ)2 tikt pie kārtejās zagšanas pēc 10 Saeimas vēlēšanām.UN kas mūs māca dzīvot?Kreituse – GORE!!!Stendzinieks un PATS !!Ēķis!,kurš rāda “Mentu karus”KRIEVU mēlē.Kurš no politkretīniem krievu TV intervejās valsts val.?KO māca krievu skolās VĒSTURĒ un KĀ un vai māca valsts val.krievu skolās,JA apkalpoj.sfērā jauni cilvēki vēl arvien! nerunā valsts val.
    Un tajā Ēķa šovā netiks pat runāts ne par valsts val.,ne Latvijas vēsturi.Okupāciju pieminēt arī jau ir, faktiski ar Zatlera akceptu, noliegts.Visi amati ,kuri lemj par valsts politiku,turpmāko Latvijas un latviešu likteni ,ir (AŠ)2,SC rokās ,ieskaitot nu jau arī KNAB Vilnīti,kurš cīnīsies ar pašu KNAB,bet ne jau ar lieliem zagļiem.
    Tapēc rodas sajūta,ka LATVIJĀ VAIRĀK NAV NEVIENAS PARTIJAS ,vai politiska spēka,kurš būtu spējīgs aizstāvēt LATVISKU LATVIJU.
    Tiku dzirdējusi,ka pat Ēlerte ASV latviešiem sludināja par kosmopolītisku Latviju.

  11. Baiba-labots saka:

    slikti, ja novedīs līdz pēdējiem argumentiem, tāda dzīve gadu desmitiem būs pavisam smaga, kā Ziemeļīrijā

  12. Filips Bobinskis saka:

    Jāpiekrīt Pamelas sacītajam: “Vistraģiskākais ir tas,ka tādiem “profesoriem” tiek tribīne Latvijā un prasīts viedoklis!”
    Viens piemērs. Nesen nejauši gadījās pabūt vienā telpā ar kādu TV ekrānos un radio ēterā bieži raidītu kultūras antropoloģi un dzirdēt, kā šī, pļāpājot ar kolēģiem, zākā tos latviešu valodniekus, kas iestājas par skaidru latviešu valodu un tās attīrīšanu no okupācijas laika kropļojumiem. “Palasot šo valodnieku darbus vairs latviski negribas runāt!” Tā šī dāmīte izteicās. Tas īpaši neizbrīnija, jo savulaik TV ekrānā viņa izteicās, ka tai ir liels kauns, ka Zatlers ar žurnālistiem turpmāk runāšot tikai latviski. (Citus publiskajā vidē izskanējušos “domugraudus” pat neminēšu.)
    Tādi nu ir šie “eksperti”, kuri gan augstskolās,gan plašsaziņas līdzekļos tik cītīgi pūderē smadzenes un māca, kādai jābūt Latvijas sabiedrībai. Skumjākais, ka viņu netīrais propagandas sekmējas. Kā nekā, tautu visvieglāk pārvaldīt nevis ar varu, bet izskalojot tai smadzenes.

  13. Ernis Purnis saka:

    Te redzams, kā domā mūsu cilvēki:

    Datums: 08.06.10. 23:54

    Autors: tam- Tā domā latg. tauta
    Datums: 08.06.10. 22:08

    -ak tizlais latgaļu ebrej, (tas gan ir pagodinājums, jo domāju, ka liekuļo, ka esi īsts maskavas ebreju salašņa, kas bailēs no krievijas iztektā antisemītisma un rasisma, gatavs uz vēdera līst, ka tik vēl nesit un par žīdu nesauc, ceri izkalpoties krievijas fašistiem, graujot Latvijas valsti, naivi domājot, ka tevi un tavējos krievu nacisti neaiztiks kārtējā grautiņā krievu pilsētās ), – nē urla, tevi ķers un tavējos divi zāģi – viens pelnīts par zemiskumu, ļaunumu un alkatību, bet otrs tāpēc, ka izskats nepatiks ru nacistiem, tāpēc, ka tev ačteles izvalbītas, ka mateļi sarkan, vai melnsprogaini un tāpēc, ka šnobelis milzīgs un līks un tu nožēlosi atkal 7 paaudzēs savu nodevību un pērkamību!
    – un tu ķiplokainā mēslu pika tad nevarēsi smirdēt, ka nezināji, ka nesaprati, jo nu tu esi brīdināts un par visu atbildīgs, pie tam – tu taču domā ka esi anonīms vai ne?

    ***))), DEKOLONIZACIJU!!, 11.06.2010 02:48

    Autors: Tā būs un tā jābūt
    Datums: 10.06.10. 22:44

    Autors: Nirnberga – 2
    Datums: 09.06.10. 00:01

    Nekas nav aizmirsts un nevien nav aizmirsts, viņi domā,ka tiks sveikā cauri, bet pat viņu bērnu bērni maksās par viņu noziegumiem pret Latviešu tautu un cilvēci!

    Re: Domas par dažiem komentētājiem
    Autors: tam Nirnberga2 un visiem
    Datums: 10.06.10. 22:40

    Patiesi vārdi un ja TOMĒR valstis, demokrātijas un valdībās neko nedarīs, TAD TO BŪSIM SPIESTI DARĪT MĒS -BALTIJAS TAUTU TRIBUNĀLS

  14. This really answered the drawback, thank you!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *