Nu kur lai “ceļinieks” mieru rod… ?

Nu kur lai “ceļinieks” mieru rod… ?

Jā, kur lai “ceļinieks” un latvietis Taisnību (mieru rod) meklē ?

lelb-BISKAPIApkārt melna tumsa un izlaupīti- izpārdoti 64 000 kvadrātkilometri. Nav jau vairs kam sūdzēties, ja pat augstākā garīdzniecība sastāv no bandītiem. Tas nav nekāds pārspīlējums, ja mēs šos četrus “izkrāsotos”, pēc putnu biedēkļu parauga, nosaucam tādā vārdā. Netieši par tādiem viņus arī nosauca Amerikas latviešu luterāņi. Ierindas “avis”, protams, pat nenojauš, ka šie četri nelieši ir cieši saistīti ar DP un savukārt šodienas DP ir nekas vairāk kā bijušie KGBisti. Jā, jā, tie paši KGBisti, kuri Atmodas un pēcAtmodas laikā likvidēja latviski domājošos patriotus… . Neviens no šiem četriem “ganiem” Dievam netic. Visīstākie Dieva zaimotāji.

Foto: LELB bīskapu plejādei (no kreisās) – Daugavpils bīskapam Eināram Alpem, arhibīskapam Jānim Vanagam, Rīgas bīskapam Guntaram Dimantam un Liepājas bīskapam Pāvilam Brūveram Latvijas luteriskā baznīca vārda tiešā nozīmē ir jāizved no katastrofas.

Ar melnu rakstītais un foto ņemts no: www.kasjauns.lv

LRTT arhīvā ir dokumenti par J. Vanaga nozagtiem 2,9 miljoniem. Pēc Tiesiskuma atjaunošanas Latvijā, šie četri no tumsības izlīdušie “žurkas”, tiks aiz savām glumajām žurkastēm izvilkti Gaismā, un tiesāti visas latviešu tautas priekšā !!! Un ne tikai šie vien… .

Iestieg viduslaiku purvā
Situāciju LELB spilgti raksturojis Latviešu evaņģēliski luteriskās baznīcas Amerikā (LELBA) izdevuma „LELBA Ziņas” redaktors Juris Pūliņš, kurš raksta:
„Kad Latvijā Baznīcas darbs sāka atjaunoties (trimdas baznīca) sagādāja iespēju atsākt „Svētdienas Rīta” izdošanu, un vēlāk financēja jauno, kopējo „Dziesmu grāmatu”. (..) godmanis_jpgTomēr, mūsu attiecībās ar Latvijas ev. lut. Baznīcu jau labu laiku vērojama pieaugoša attālināšanās. Nesenā pieredze izraisa jautājumu, vai tam, ko mēs darām šodien, un ko darīsim rīt, no LELB vadības redzes viedokļa ir vairs jebkāda nozīme un, vai neesam no darba biedra dažkārt kļuvuši par ne visai tīkamu traucēkli. (..)
Baznīcas Latvijā seja samērā strauji mainās uz Viduslaiku katolismu. Ir radušās bīskapijas ar katedrālēm, diecēzes, grezni izrotāti priesteru tērpi, gredzeni (vai bučošanai?), un tādas luterāņiem svešas tradīcijas kā procesijas, svētceļojumi, mācītāju „kniksēšana” un krustošanās dievkalpojumos, vīraka kvēpināšana, u.t.t. (..)
Nepārprotama atšķirība ir arī mūsu pieejā kristīgai namturībai un ar to saistītās prioritātēs. Kamēr ārpus Latvijas Baznīca un draudzes vāc līdzekļus Latvijas maznodrošinātajiem, LELB paplašina savu administratīvo struktūru, kaut kopējais draudžu skaits paliek relatīvi nemainīgs. Paredzams, ka jau jūnijā lielāks skaits LELB mācītāju kļūs „atvaļināti”, bet Baznīcai netrūkst līdzekļu, lai viena bīskapa vietā tagad jau uzturētu četrus, ar visām viņu karaliskajām regālijām. Jāpaskata tikai LELB mājas lapā ievietotās jaunākā bīskapa konsekrācijas bildes, lai redzētu kontrastu starp Virsvaldes un draudžu realitātēm.”

Un šeit mēs redzam kādu laicīgo latviešu tautas un Latvijas valsts bendi.

 

Šis izdzimtenis, noziegumos pret latviešu tautu, var pat mēroties spēkiem ar J. Staļinu.

LRTT  29.05.2010

You may also like...

10 komentārs

  1. Mareks saka:

    Es domāju, ka tā ir ķengāšana. Ja ir ko teikt, tad jāpasaka skaidri, nevis kautkādas nepamatotas divdomības vai naida kurināšanu

  2. black_joker saka:

    Marekam
    nuja….es esmu pagāns, bet neciešu, ka citus noliek tāpat vien..pierādi, nevis dirs zilizaļu…

  3. gfahhs saka:

    Šis izdzimtenis, lapas autors, atejists sadisma ziņā var pat mēroties spēkiem ar J. Staļinu.

  4. Viesturs Pavasars saka:

    Man jau esi vairaakas reizes suutiijis shaadus rakstus. Kas tad iisti ir shis “Tautas tribunaals”? No kurienes tas radies un ko iisti grib panaakt? Ja tam ir kaadi konkreeti pieraadiijumi par taadaam nelietiibaam, tad veersies tiesaa un tad visu noskaidros un vainiigie tiks sodiiti. Ja taadu nav, tad turi muti. Savaadaak es uzskatiishu, ka Tu neesi nekas cits ka leets kjengaataajs.
    Maac. Viesturs Pavasars

  5. Filips Bobinskis saka:

    Es varu absolūti piekrist Jura Pūliņa teiktajam par procesiem LELB, bet tā ir baznīcas iekšējā lieta. Tur ārpus baznīcas esošajiem pat nav, ko jaukties.

    Bet, kas attiecas uz smagākajām apsūdzībām gan šajā, gan citos gadījumos, piem., saistību ar DP, VDK u.tml, tad, uzskatu, ka, šādas apsūdzības izsakot, jāuzrāda attiecīgi pierādījumi. Nevar gluži tā, kā kādreiz šeit lasīts komentāros “tas un tas ir sorosietis, tātad drošvien sadarbojies arī ar VDK”.
    Šajā sakarā man ļoti konstruktīva šķiet Latvijas Nacionālo partizānu Ģenerālštāba 1947. gada instrukcija par rīcību attiecībā pret okupantiem un koloboracionistiem, kurā skaidri teikts, ka:
    1. “Pierādījumu raksturam jābūt konkrētam: kad, kur un pret ko vērsta noziedzīgā darbība”;
    2. “Partizānu Kara tiesu uzdevums stingri raudzīties, lai nenotiktu izrēķināšanās personīga naida dēļ.”
    Ja šos divus punktus neievēro pilnībā, tad viegli noslīdēt no taisnīguma principiem.

  6. black_joker saka:

    Nu tad beidzot kāds ko sapratīgi ar runā. Ir pierādījumi- uz priekšu….ja nav, nu tad nav ko sūdus liet uz visiem pēc kārtas.

  7. Miervaldis saka:

    Nav atšķirība, vai šie garīdznieki ir īsti, vai viltus, ja.Jo kad kāda dievestība iziet no sev atbilstoša areāla (vietas, kur tā radusies), tā kļūst graujoša sveso areālu iemītniekiem.Citautieši taču nevalkā mūsu tautas tērpus, un nestudē dainas!Tad kapēc mums svešas kultūras jāpieņem?black_jokeram atbildu – pret, pie varas esosajiem noziedzneikiem savākt pierādijumus ir ļoti grūti, jo viņiem ir rocības, pierādijumus par visām savām nelietībām slēpt, vai iznīcināt.

  8. Ernis Purnis saka:

    #

    Esmu 1000% par:

    Latvijas Nacionālo partizānu Ģenerālštāba 1947. gada instrukcija par rīcību attiecībā pret okupantiem un koloboracionistiem, kurā skaidri teikts, ka:
    1. “Pierādījumu raksturam jābūt konkrētam: kad, kur un pret ko vērsta noziedzīgā darbība”;
    2. “Partizānu Kara tiesu uzdevums stingri raudzīties, lai nenotiktu izrēķināšanās personīga naida dēļ.”
    Ja šos divus punktus neievēro pilnībā, tad viegli noslīdēt no taisnīguma principiem.

  9. Ernis Purnis saka:

    Tam Viesturam Pavasarim, par šo tekstu:

    Ja tam ir kaadi konkreeti pieraadiijumi par taadaam nelietiibaam, tad veersies tiesaa un tad visu noskaidros un vainiigie tiks sodiiti. Ja taadu nav, tad turi muti.

    Nu, ja no Mēnestiņa esat nokritis, tad attaisnojams šis naivums, ka ja valsts vara, prokuratūra, DP un tiesas ar policiju ir vienās korumpētas mafijas rokās, tad gan būtu “spoži tiesu darbi” pašiem pret sevi un savējiem, vai ne Pavasar k-gs? Vai kaut Gulbja lieta neko neizteica?

  10. Ernis Purnis saka:

    Te redzams, kā domā mūsu cilvēki:

    Datums: 08.06.10. 23:54

    Autors: tam- Tā domā latg. tauta
    Datums: 08.06.10. 22:08

    -ak tizlais latgaļu ebrej, (tas gan ir pagodinājums, jo domāju, ka liekuļo, ka esi īsts maskavas ebreju salašņa, kas bailēs no krievijas iztektā antisemītisma un rasisma, gatavs uz vēdera līst, ka tik vēl nesit un par žīdu nesauc, ceri izkalpoties krievijas fašistiem, graujot Latvijas valsti, naivi domājot, ka tevi un tavējos krievu nacisti neaiztiks kārtējā grautiņā krievu pilsētās ), – nē urla, tevi ķers un tavējos divi zāģi – viens pelnīts par zemiskumu, ļaunumu un alkatību, bet otrs tāpēc, ka izskats nepatiks ru nacistiem, tāpēc, ka tev ačteles izvalbītas, ka mateļi sarkan, vai melnsprogaini un tāpēc, ka šnobelis milzīgs un līks un tu nožēlosi atkal 7 paaudzēs savu nodevību un pērkamību!
    – un tu ķiplokainā mēslu pika tad nevarēsi smirdēt, ka nezināji, ka nesaprati, jo nu tu esi brīdināts un par visu atbildīgs, pie tam – tu taču domā ka esi anonīms vai ne?

    ***))), DEKOLONIZACIJU!!, 11.06.2010 02:48

    Autors: Tā būs un tā jābūt
    Datums: 10.06.10. 22:44

    Autors: Nirnberga – 2
    Datums: 09.06.10. 00:01

    Nekas nav aizmirsts un nevien nav aizmirsts, viņi domā,ka tiks sveikā cauri, bet pat viņu bērnu bērni maksās par viņu noziegumiem pret Latviešu tautu un cilvēci!

    Re: Domas par dažiem komentētājiem
    Autors: tam Nirnberga2 un visiem
    Datums: 10.06.10. 22:40

    Patiesi vārdi un ja TOMĒR valstis, demokrātijas un valdībās neko nedarīs, TAD TO BŪSIM SPIESTI DARĪT MĒS -BALTIJAS TAUTU TRIBUNĀLS

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *