Bēres ? Nē ! Sarkano reptīļu dzīres !

Pirms lasi LRTT rakstu, izlasi saīsināti Aivara sacīto, tad sapratīsi, ka viņš tika noslepkavots.

===============================================

www.tautastribunals.eu-14

A.B.: Pirmkārt, man top viens nacionālpatriotisks projekts, kur gandrīz katrā niansē būs atbilde uz šādām lietām. Otrkārt, negribētu pārāk pievērst viņiem uzmanību. Manuprāt, ne jau muzikantiem būtu viņiem jāatbild, bet pavisam citiem cilvēkiem – drošības dienestu pārstāvjiem, kuri, kad jānovērš naids pret latviešiem, izliekas par beigtiem. Kā var nesodīti realizēt tik klajus uzbrukumus?! To es nesaprotu.

AivarsRunājot par mūziķiem, ja mēs pamatu pamatos nesāksim neko darīt tā saucamajā popmūzikā, kas ir aizsniedzamāka lielākām tautas masām, kur mērķa auditorija ir jaunatne, ja caur dziesmām nesāksim runāt par savas zemes un savas tautas problēmām, parādot savas spējas, savu attieksmi, ka esam latvieši, ka šī ir mūsu zeme, ka mēs te esam noteicēji, tad diemžēl var pienākt brīdis, ka ir jau par vēlu.

A.B. Kas attiecas uz mani, tad es netaisos klusēt. Šobrīd strādāju pie projekta, par kuru runāšu tad, kad darbs būs izdarīts.

Jā, tas viss būs. Būšu lepns, ja tas būs sanācis. Jūtu, ka ir starp mums cilvēki, kuri spēs to saprast un atbalstīt. Nākošgad mēs to redzēsim.—- Nezinu, kad latvieši beidzot tiesās vainīgos par genocīdu pret mūsu tautu?! Pusmiljons ir aizbraucis no Latvijas – tas ir gluži vienkārši ārprāts!—- Neatnāca neviens no Pleskavas, lai latviešiem padarītu pēc iespējas grūtāku dzīvi savā Tēvzemē. To izdarīja mūsu pašu tautieši – mūsu tautas nodevēji! Lai viņi ieraksta sevi sarakstā, tikai lai nedomā, ka dzīvos laimīgi ar saviem bērniem – tā nebūs.

Apine, Garda, MuzikanteDDD: Tolaik tu uzrakstīji dziesmu, aicinādams neatdot Tēvzemi. Domāju, ka sabiedrības lielākā daļa šo dziesmu nemaz nav dzirdējusi.

A.B.: Jocīgi, kāpēc?… (ironiski smejas) Radio atbild, ka tas neesot “radio formāts”…

Lūk, dziesmas vārdi:
Tikai neatdod Tēvzemi manu,Lūdzu, neatdod Latviju, Tēvs!Tie, kas Dzimteni tirgo un Dzimteni pārdod, Kā migla drīz izplēnēs. Tikai neatdod Tēvzemi manu –Es jau nelūdzu vairāk neko –Tikai saglabā jaunajām, jaunajām audzēm Šo dārgumu svētāko. Celies pāri pār šaubām un bailēm, Neliec muguru, taisnojies stalts, Esi varonis latviešu tautai –Būsi mūžīgā piemiņā kalts. Tikai neatdod Tēvzemi manu, Lūdzu, sargā no tumsības valsts! Tie, kas ziedoja dzīvību, dzīvību savu, Mūžos būs Taisnības balsts. Celies pāri pār šaubām un bailēm, Neliec muguru, taisnojies stalts, Esi varonis latviešu tautai –Būsi mūžīgā piemiņā kalts.—

A.B.: Nedrīkst taču mūsu varturiem tā – “pa tiešo” – dot pa purnu, skaidrā tekstā pasakot: jūs esat zagļi un nodevēji!… (ironiski smejas) Dziedot “Tikai neatdod Tēvzemi manu!”, es lūdzu Tēvu, lūdzu Augstāko Spēku, lai neļauj kretīniem iztirgot Dzimteni! Tie, kas Dzimteni tirgos un Dzimteni pārdos, kā migla drīz izplēnēs, jo viņiem nav mūžības. Un īstenībā kauns, ko viņi ir izdarījuši, jau ir iekodēts uz mūžīgiem laikiem viņu dzīvēs, viņu dvēselēs.

E. Veidemane, A. Brīze, LRTT, DP, Saeima, ST, SABDDD: Tomēr, ja nelietīgs cilvēks stāsta, ka sirdsapziņa viņam liek paņemt sev tos miljonus, jo viņš jūt, ka ir nopelnījis, – ko tad?

A.B.: Šos ļaudis es nevērtēju un pat negribu vērtēt – tādi nav tā vērti, lai par viņiem runātu.

Ne jau naudā kaut kas ir rēķināms, mēs taču runājam par mūsu zemi, par mūsu tautas Dzimteni. Mūsu zeme pašreiz ir tik sarežģītās krustcelēs, kādās tā nav bijusi vēl nekad. Tas, ko varturi šodien dara ar mūsu tautu, ar mūsu valsti, ar mūsu zemi, ir vislielākais noziegums!

Zeme bez tautas, bez saviem saimniekiem nav nekas. Izglītība, medicīna, sociālie apstākļi, darba iespējas – pilnīgi viss, kas saistās ar cilvēku dzīvi, ir nolaists līdz “kliņķim”. Mūsu zeme, mūsu valsts divdesmit gadu laikā varēja kļūt par paraugzemi visā pasaulē, bet ir noticis gluži pretējais.

Aivars Brīze: Godīgi sakot, par visu, kas šobrīd notiek Latvijā, esmu tik sarūgtināts, ka nevaru mierīgi skatīties ne televīziju, ne klausīties radio. Šie cilvēki nesaprot, kādu noziegumu viņi izdara pret savu zemi, un neapjēdz, kādas sekas tas nesīs viņiem pašiem.

DDD: Diemžēl tauta pieļāva, ka Gorbunovs, Ulmanis, Godmanis un citi atstāj okupantus un kolonistus ar čemodāniem Latvijā.

A.B.: Protams. Vajadzēja virsnieku korpusu ar visām ģimenēm izmest no Latvijas – pat tas jau būtu atspaids. Un par šo nodevību pret savu tautu būs jāatbild.

www.tautastribunals.eu 1

L. Grantiņš. H-86, LRTT - KopieNu, kāpēc TU, Aivar, pirms laika sacīji šos vārdus, ka tiek gatavots viens nacionālpatriotisks projekts ?

Ar to Tu parakstīji sev nāves spriedumu un ieplēsi latviešu tautas miesā lielu nedzīstošu brūci.

Mums atlikušajiem būs jādziedē.

Tas prasīs laiku un spēku, bet MĒS, ar DIEVA palīdzību, to veiksim, par to šie nolādētie gara kropļi, kuri TEVI noslepkavoja un vēl daudzskaitlīgi apmeklēja TAVU bēru ceremoniju, lai nešaubās. DIEVS neatļaus Ļaunajam uzvarēt, un it sevišķi tad, ja būs kāds, kas par to cīnās.

Tavs NACIONĀLPATRIOTISKAIS PROJEKTS nozīmēja nāvi valdošajiem reptīļiem, kā viņus dēvē profesors Arturs Priedītis.

Ar grūtībām, bet tauta pamazām sāk apjēgt radušos situāciju, un arī to, ka ir jāsāk cīnīties pret tautas bendēm. Tu, Aivar, ietilpsti iekš tiem, par kuriem sacīts SVĒTAJOS RAKSTOS: Kamēr vajadzīgais skaits Taisno nebūs nokauts, nekas nemainīsies!”

Garīgajā Pasaulē tas tiek vērtēts visaugstāk !!!

Augstāks vērtējums vairs nepastāv.

Tas ir aprakstīts senajās filozofijās. Tātad, lai arī cik bēdīgi un ciniski tas neizklausītos, Tu ar savu “aiziešanu”, esi devis neatsveramu ieguldījumu cīņā pret visaptverošo ļaunumu. Ja tas tā, un tā tas arī ir, tad TU pašlaik atrodies DIEVA PASPĀRNĒ un turpini darīt Tev atvēlēto.

LRTT atkārtoti ir uzsvēris, ka Latvijā visi “nacionālie veidojumi” ir čekas(MOOSAD) radīti tikai ar vienu mērķi, lai “izfiltrētu” nacionāli domājošos- savas tautas patriotus, un pēc tam viņus noslepkavotu. Ļoti veiksmīgi to veic cionists- brīvmūrnieks Aivars Garda ar savām palīdzēm Līgu Muzikanti un Lieni Apini, un vēl dažām “apsēstajām- iezombētajām.” Šie nāves vēstneši arī apmeklēja savu upuri pēdējā gaitā. Vēl arī radio MERKURS “Gaismas pils” raidījuma vadītājs Juris Lapinskis veic tieši tādu pašu ĻAUNUMU, kopā ar saviem “īstajiem” NAistiem. Kad LRTT par to skaļi paziņoja, tad sākās šo noziedznieku neiedomājami graujoša darbība pret Grantiņu, H-86 un LRTT. Daži  arī tika pārbiedēti un salauzti, par tiem šajā i- vietnē ir ticis rakstīts. Tas tikai pierādīja to, ka šie zvēri kalpo Sātanam. Garda savā laikrakstā DDD neiedomājamos apmēros pārveido un koriģē tiem piesūtītos lasītāju rakstus. Lūk, šajā rakstā jūs variet lasīt Ulda Freimaņa(arī noslepkavots, kāda interesanta sakritība) orģionālpaziņojumu un Līgas Muzikantes pašsacerēto aizvietojumu ar pretlatvisko aģitāciju:  http://tautastribunals.eu/?p=10003

Tādas pašas manipulācijas tiek veiktas arī Jura Lapinska raidījumos. Abu šo noziedzīgo “ruporu” mērķis ir sēt nepatiesības sēklu pret VL! un HELSINKI-86(LRTT), proti, nepieļaut Tiesiskuma atjaunošanu Latvijā.

Dievs, pasargi latviešu tautu no šeit pieminētajiem Sātana izdzimumiem.

Latviet, veltīsim šo vienreizējo dziesmu “Pērļu zvejnieks” dziesminiekam un latviešu patriotam Aivaram Brīzem, sākot staigāt Tāssaules ceļus:http://www.youtube.com/watch?v=KYZqzz1J9EI

L.Grantiņš     01.11.13

www.tautastribunals.eu 2Sātaniskie izdzimteņi, kuri piedalījās savās velnišķīgajās dzīrēs(A.Brīzes izvadīšanā).

Šie ir visi tie, pret kuriem Aivars Brīze bija nolēmis cīnīties.

Andreja Kavača vēlējums piepildīsies:http://www.youtube.com/watch?v=UjemzKDs8BA

Godmanis, reiniks, LRTT, DP, Saeima, SAB, STZiedonis Čevers, Reiniks, Godmanis, LRTT, DP, SaeimaLiene Apine, Aivars Garda, Ziedonis Čevers, reiniks, DP, Saeima, LRTTBOROVKOVS, RASNAČS, LRTT, DP,SAB

You may also like...

20 komentārs

  1. lūgums Dievam saka:

    A.B. Nezinu, kad latvieši beidzot tiesās vainīgos par genocīdu pret mūsu tautu?! Pusmiljons ir aizbraucis no Latvijas – tas ir gluži vienkārši ārprāts!—- Neatnāca neviens no Pleskavas, lai latviešiem padarītu pēc iespējas grūtāku dzīvi savā Tēvzemē. To izdarīja mūsu pašu tautieši – mūsu tautas nodevēji! Lai viņi ieraksta sevi sarakstā, tikai lai nedomā, ka dzīvos laimīgi ar saviem bērniem – tā nebūs.

    ————————-

    Reiz jau Dievs sodīja Aivaru Borovkovu, kad viņš avarēja un viņa bērnam izgāja cauri metāla miets. 5 minūšu laikā bija beigas. Un neko tas varenais Aivars Borovkovs nevarēja izdarīt. Arī Ivars Godmanis kopā ar Juri Radzeviču jau reiz avarēja. Lūdzam Dievu, lai piepildās Aivara Brīzes teiktais pret Ivaru Godmani, Aivaru Borovkovu, Aivaru Gardu un viņu bērniem: “tikai lai nedomā, ka dzīvos laimīgi ar saviem bērniem – tā nebūs.”

  2. ANDRIS7 saka:

    VISU LABU DIENU!
    Gribetu pieverst uzmanibu tam,ka mes esam kolonija citam valstim.Mums
    jabut stiprai nacionalai valstij.Tikai ta var but saprotamas labas
    attiecibas,ka latviesiem Latviju,rusiem Rusiju,vaciesiem Vaciju u.t.t.
    ASV nesaprata,paradot naidu.Drezdene un Nagasaki u.c.Nirnberga ir
    vacu tautas nacionalisma bende,ka uzvaretaju linca tiesa.Kapec netika
    tiesati tie,kuri nabaga jefreitoru uztaisija par fireru.Kuri veica mineto
    bumbosanu.Kuri slepkavoja mierigos vacu iedzivotajus.
    a)antisionizm.info/Mif-o-Nyurnbergskom-pravosudii-606.html
    Ka stabs isteniba ir ANO
    b)antisionizm.info/OON-Skritoe-detishche-illyuminatov-598.html
    Ka tiek iznicinatas tautas uz rusu piemera
    c)pandoraopen.ru/2012-11-16/gotova-audiokniga-yuriya-kozenkova-golgofa-
    -rossii

    P.S.Senas civilizacijas akmens bloku kravums,ne sis zemes materiala
    spirale u.c. atradumi, kuru vecums ir vairaki 100 000 gadu,un
    kuros eksiste vardi RUS,MAKOZHI,liela laca zvaigznajs,u.c.
    Ariesi nav suga,no kaiminsetas.Vards norada,ka atnacejus uz musu
    zemi,no citam kosmiskam zemem.

    VELAK VEL/TENcINU

  3. Garāmgājējs saka:

    Nu gan būs dusmīgi godmaņi un borovkovi. Starp citu, Borovkovs izskatās pēc īsta sātana.Bail paliek skatoties uz tādu aizpekles radījumu. Par Veidemani viss pareizi pateikts. Viņa nav nekad bijsi patriote, bet vienmēr pinusies ar komunistiem. Nesaprotami, kā Brīze varēja ar tādu dzīvot.

  4. Os saka:

    Kada aplamiba ar dezinformaciju,ka neatnaca neviens no Pleskavas un neiznicinaja. Gan no Pleskavas,gan no Maskavas un visas krievijas atnaca okupanti tik pat daudz,cik bija un ir pamattauta Latviesu,tas ir uz nepilnu 1miljonu ielauzas laupisanas noluka ari 1miljons krievu netira un smirdosa tauta-asinskara slepkavu,melu,degradeta. Un ar teroru,genocidu,spidzinasanu liek vietejiem vagariem vel sodien izdarit Aparteidu Latviesu tautas,tagad caur Drosibas policiju-kas ir Kremla KGB gan tiesibu,gan agenturas,gan kadru,gan krievijas FDD diversiju teroristisko realizetaja okupetaja ar krieviju Latvija.

  5. Os saka:

    Okupetaja ar Krieviju Latvija vel sodien 2013.gada 2.novembri.

  6. Repatriants saka:

    Bet kas par tejaateri ar to preambulu, kaapeec ziids Levits un visa varas banda tik loti grib to vina priekshvardu Satversmei? Tas loti atgadina visu sho komunistu rosiibu un masu propogandu par staashanos ES utt.no kaa viniem vieniigajiem tika labums, bet tauta tika aplaupita un izdziita pasasulee.

    Admins
    Tas stulbais žīda teātris ap šo “ambulu” ir tāpēc, lai novērstu uzmanību, ka kāds(LRTT) pieprasa atjaunot Tiesiskumu pēc 1949.g. Ženēvas konvencijas norādes. Ir jātiek veiktai okupācijas seku demontāžai. Par to arī iestājās Aivars Brīze un momentā tika likvidēts. Jau tiek gatavots jauns projekts Grantiņa un LRTT likvidācijai… . Pašai preambulai nav nekādas vainas, bet, kā jau teicu, viņas mērķis ir laika nosišana…, lai nākošajās vēlēšanās pie varas tiktu SC.

  7. Shampis saka:

    Sveiki. A kur ir garantija ka šai mājas lapā patiesos latviešu patriotus nepiefiksēs… pēc IP adresēm un kad pienāks laiks -viņus viegli varēs sasiet!? Man reiz sanāca maza aizdomīga darīšana ar aizmugures adminiem.
    Beidzās par laimi tikai ar to ka nobloķēja datora biosu tā ka pat datoru vairs nevarēja lietot. Interneta policija Latvijā arī droši ka sadarbojas ar sātana kalpiņiem.Latvieši ir kārtīgi iebaidīti un tiešām bail vienam ko uzsākt.

    Admins
    Pie šodienas iespējām garantijas nav nekādas. Patiesības vārdā ir jābūt gatavam mirt. Dievs vienmēr ir atstājis iespēju panākt Taisnību neriskējot ar dzīvību. Tu redzi, pret kuru partiju šodien visi kā suņi rej, iekaitot super varoņus no DDD un Merkurs, tad balso par VIŅU un aicini savus draugus darīt tāpat.
    http://www.youtube.com/watch?v=Z0cItO-J3HU

  8. Tautiets saka:

    Vai tribunals nevar šo nolādēto kretīnu atmaskot un nolikt pie vienas vietas ? Pusjukušais latvijiešu mērglis ņirgājas par svētvietu Brīvības pieminekli .Šo nelieti daudzi ir izdzēsuši no draugu listes .
    Tādam izdzimtenis normalā valsī ir viens augstākais soda mērs.
    http://www.draugiem.lv/jenssdewalka4ever/blog/?p=10910388

    Admins
    Nu nav viņš nelietis, viņš praktiski liek saprast, ka šleseru, šīnu un mūsu valdību vajag sodīt par demokrātijas nobendēšanu un Latvijas iznīcināšanu.

  9. Lauku onka saka:

    >>> Shampis

    Vari būt pilnīgi drošs, ka sen jau esi piefiksēts un sašņorēšanai auklas pa rokai noliktas. Cik stipras, atkarīgs no Tavas aktivitātes.
    Auklas var būt:
    1. ģimenes stabilitāte;
    2. saskaņa ar kaimiņiem;
    3. Tavs gods un cienījamais stāvoklis, kuru var samīt dubļos vienā mirklī;
    4. Tava karjera un ienākumi;
    5. ….

    Tādā garā varētu turpināt līdz pat Brīzes liktenim. Tas viss darbojas no padomju laikiem un nekur nav pazudis.

    Bet vai tāpēc “rāpus dzīvot”?

  10. atmaskot saka:

    Tas nolādētais kretīns,Izraēlas Tautietis nosaka kur Baltiem svētvieta.Nekad Baltu tautai nav bijusi un nebūs Svētvieta pie Mildas un zvaigznēm,Balti gaida brīdi kad sviedīs nost no pleciem to smagumu.

  11. skorceni saka:

    Domāju,ka sen jau visi ,kas piedalās LRTT diskusijās un raksta komentārus,ir sen piefiksēti,bet tas nenozīmē,ka cilvēkiem no šiem izdzimteņiem būtu jābaidās.Pēc iespējas vairāk tautas ir jāinformē par LRTT,jo daudzi mūsu tautieši pat nezin ,kas tas tāds ir.Daudzi nezin,ka ir spēki,kas cīnas pret šo nodevīgo,noziedzīgo valdību un sistēmu.Kur vēl tādu valsti pasaulē var atrast,kur pie varas ir ārzemju spiegi,kas atklāti pauž naidu pret valsti un tās tautu,bet DP,kas arī ir pakļauti ārzemju krievžīdu dienestiem,neliekas saprast,kas notiek……Ir taču vienreiz jāpiebeidz šie izdzimteņi reāli…..

  12. skorceni saka:

    Attēlos tie izdzimteņi visi kā viens izskatās pēc noziedznieku krievžīdu mafijas klana,bet ilgi jau tas vairs nedrīkst turpināties,ka viņi brīvi var staigāt pa mūsu zemi…

  13. Os saka:

    Sobrid visi masu mediji(Tv,radio,avizes) pauz Kremlim tikamu propogandu-visi. Vai kas tads ir iespejams Lietuva? Ne! Lietuva pat krievu val.,nav iespejama Nacionalaja TV,kur nu vel Maskavas okupantvalsts krievijas propoganda meliga. Latvija ir 1miljons krievu okupantu laupitaju teroristu un Latviesu tautas Cilveku-ir zem 1miljona-no tiem 500 tukst.,terora un aparteida krievu rezultata ir bijusi spiesti pamest savas Majas,ipasumus,Zemi. Krievijas okupacijas rezims 90.gada veiksmigi parstrukturealizeja un saglabaja okupacijas valsts administraciju,ka totalitara rezima okupantu saglabasanai un talakai uzturesanai-ka kaujas vienibas tiek izmantotas okupantu uztaisitas un paklautas represivas vienibas,ka policija,prokuratura un galvenais-Tiesu Vara,kas likvide ikvienu iznicinot. Tamdel Drosibas Policijas darbibas ir pat loti paredzamas un logiski izskaidrojamas,tur,ka jaunie Kadri jau strada krievu okupantu militarpersonu gimenu berni-jauna okupantu paaudze. Demokratiska nevardarbiga cela nekad vini neatdos Varu Latviesu likumigai Tautai-tada ir patiesiba ar de facto situaciju Latvija sodien.

  14. Pārsteigums saka:

    Tas, ka cūkai Godamim pietiek nekaunības aiziet uz patriotiska cilvēka bērēm, ir pārsteigums!

  15. Os saka:

    Nekada parsteiguma nav. Aivars ar savu Nacionalo Tautas propogandu-ka Tauta un it ipasi Jaunatne,jauniesu vidu bija Cienijams Cilveks,kuru jaunatne uzklausija un nema par Patiesibu Aivara teikto. Aivara nakama gada teikto-pec vina Nacionala Projekta okupantvalsts krievija ar tas okupanttautas krievu dalu okupetaja Latvijas teritorija,ka nekada “Neatkariga” Latvija nav atjaunota(1918.gada.),sadu patiesibu-kas varetu sagraut vispasaules uzskatu par krieviju un Latviju,iesejot jaunatne seklu-ka okupacija ar krieviju un tas krievzidu tautu turpinas un pec 4.maija ir iegajusi tikai cita forma,nu tads Aivars krievijai nebija vajadzigs,Aivars bija kluvis ipasi bistams krievijas okupacijas rezimam ar krievu tautu vieplu Latvija un neitralizeja Aivaru-noslepkavojot. Aivars nav tak nekads Ainars Mielavs-kurs okupanttautas krievu orgijas diena 9.maija,ka lakstigala nedziedaja “Atbrivotajiem” tikamas dziesmas “Horovoda”. Un taga Aivara slepkavas-viss okupacijas krievijas administrativais aparats salasijas Aivara beres,ka Nacionalie Kadri!

    Admins
    Tieši tā !

  16. Os saka:

    Nacionalo Kadru aizsegs administrativaja aparata par okupeto ar krieviju Latviju-kops 1940.gada.17.junija.,un sodienu,sadu arpolitikas dezinformacijas meligo triku krievija ir piekopusi visos laikos. Tas nav nekas jauns,lai Pasaulei var teikt-mes latviesi nemacejam,mes esam dumji,slinki,ja tik mes velreiz varetu,mes visu saglabatu,mes nemacejam stradat un t.t. Augstais krievijas akst,DP,NAVES SVEICIENUS PRIMAKOVAM atdod no manis.

  17. Lauku onka saka:

    Gribēju pievienot komentāru, bet izleca uzraksts:

    “Jūs komentējat pārāk bieži.”

    Admins
    Kaut kas tāds nekad nav gadījies.

  18. Lauku onka saka:

    Interesanti, ka no otra pārlūka komentārs aiziet uzreiz.

    Kādēļ tā?

  19. Noskaidro faktus saka:

    Nebūtu slikti, ja Linards Grantiņš kādreiz tā pa īstam iejustos žurnālista ādā, un pacenstos daudzām lietām noskaidrot faktus, nevis bārstīties ar apšaubāmiem spriedelējumiem!

    Admins
    Kur Tu redzi kādu neoskaidrotu faktu ?
    Katrs fakts tiek desmitkārtīgi no visām pusēm noskaidrots.
    Bet Tu laikam esi viens, kas ir iekļuvis šaja “faktoloģijā”.

  20. Miervaldis saka:

    Jā, nepiedzīvos Godmanis un viņa līdzskrējēji – Latvijas bendes.Nepiedzīvos laimīgas vecumdienas ar vīnu, un visu sazagto, kas nozagts Latvju tautai!NE!GODMANIS UN VINA LIDZSKREJEJI TIKS APSAUTI UN SAMESTI GRAVI, JA, TA TAS BUS.TUR SIEM PARAZITREPTILIEM ARI VIETA!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *