Aptrakušie slepkavas- reiņiki, kozlovski, aukstikalņisi…

IEVADAM

L.-Grantiņš.-H-86-LRTT-Kopie3

MIGLA SARKANĀ- NOLĀDĒTĀ !

Cik zināms, tad kopš pastāv civilizācija, vēl nevienā valstī pie varas nav bijuši masveidā slepkavas un grandiozi valsts izzadzēji- okupētājvalsts drošības orgāni, kuri līdz padusēm mirkst vietējās tautas asinīs. Šie žīdu un krievu tautības slepkavas izvirza latviešu tautai nepamatotas sūdzības- piedalīšanos holokaustā.

Rīgas „mērs” Jekelns skaidri un gaiši pasacīja, ka neviens latvietis nevienu žīdu nav nošāvis.

Toties žīdi un krievi piedalījās neiedomājamās masu slepkavībās pret latviešu tautu.

Lai to visu slēptu, žīdu un krievu asinssuņi apvaino miermīlīgos latviešus, kuru zemi viņi asinīm šķīstot okupēja. Lai nolādēti krievžīdu boļševiki un viņu asteskaula laizītāji latviešu komunisti.

Tā ir PATIESĪBA un par to viņi tiks tiesāti visas Pasaules priekšā.

=======================================================www.tautastribunals.eu-12

gsgsgsgDP krievžīdu reptiļu(kā saka profesors Arturs Priedītis) „kantorim”, kā redzams, garīgais pilnmēnes galīgi novedis apstulbuma eiforijā.

Tikko kā saņēmu no 4. maija kliķes DP „pavēli” ierasties pie kāda sprukstiņa Aukstikalņisa 21.11.13.uz nopratināšanu. Ar vienu „ielūgumu”, cik noprotams, šai latviešu tautas slepkavu iestādei, izrādījās nepietiekoši, tā atsūtīja vēl vienu. Šoreiz, no kliķes vēstniecības Berlīnē, saņēmu tādu pašu „ielūgumu”, kā no Rīgas, bet ar atšķirību, ka man par to bija jāparakstās uzrādot personas apliecību.

Kā redzams, tad Reinika slepkavu banda, kura apskurbusi no Aivara Brīzes asinīm, taisās arī manējās dzert !!!

Tikai jautājums, šiem sātaniskajiem izdzimumiem: kuro reizi jau pūlaties to izdarīt ?

Atgādināšu šiem reinikiem, kozlovskiem, dombrovskiem un d.c. latvāniešu* parodijām, ka jūs sēžat manis un man līdzīgo izkarotajā LR.

Ir tikai jāpabrīnās, pret ko jūs nožēlojamie gara kropļi paceļat balsi un roku ? Izteikti precīzus vārdus, par jums sacīja profesors Arturs Priedītis. Lasiet šeit:http://www.pietiek.com/raksti/noziegumu_briviba Žēl tikai, ka viņš atsacījās no cīņas ar jums un arī no Latvānijas pavalstniecības. Bet tā arī ir sava veida cīņa.

SESKS UN ŠLESERS, LRTT, DP, ST, SAEIMAEs un man līdzīgie, ir šīs zemes PĪLĀRI un SĀLS, uz kā turas Dievišķās Esības pamati.

FOTO: Reptīļi

Un jūs, nolādētie manas tautas bendes, smirdošie reptiļi, daļēja cilvēka izskatā, kuri likteņvēju saceltajos duļķos, esiet uzpeldējuši smirdošās komunistiskās kloākas virspusē, iedomājaties, ka es pie jums ieradīšos un vēl runāšu ar jums ? !

Jūsu idiotisms ir bezgalīgāks par Visumu.

Tai vietā, lai DP cīnītos pret Latvijas izzadzējiem un provokatoriem, viņi kopā ar Krievijas un Izraēlas drošības dienestiem, cīnās pret šīs atjaunotās valsts pamatlicēju- Atmodas aizsācēju !!!

Liepājas Metalurgs netika izglābts !

Tieši ar DP palīdzību, tika iznīcināts šis latviešu tautas lepnums, kas komunistisko noziedznieku darbības rezultātā, nonāca žīdu rokās. LM varēja izglābt dažās minūtēs. Atrast tos, kas pārdeva Zaharjinam pilsonību un visa noziedznieku „ķēde” varētu tikt atrisināta, miljoni atsavināti valsts labā, LM atdots atpakaļ valstij, un valsts sabotieri pakārti televīzijas kameru priekšā citiem par biedinājumu.

Tā tas tiek darīts tiesiskā valstīs, bet Latvijā ir izveidota hibrīdiska boļševik-žīdiska okupantu demokrātija, kuras prioritārais uzdevums, ir iznīcināt latviešu tautu.

Es jums vēlreiz atgādinu, komunistiskie noziedznieki, ar reiniku, borovkovu, kozlovski un godmani priekšgalā, ka es jūs pēc visiem pasaules Likumiem, aizvilkšu uz starptautisko tribunālu NIRNBERGA-2 un pakāršu par asinsdarbiem, ko esiet veikuši pret manu tautu. Es sevi uzskatu par cilvēku, tāpēc, ar noziedzniekiem pret cilvēci, tieši runāt netaisos. Tas var notikt tikai ar roku dzelžu palīdzību un Vācijas DD starpniecību.

Punkts !

Es netaisos izvairīties no Tiesas, bet tiesai ir jānotiek Štrāsburgā vai Den Hāgā, kur arī nolems, ka par noziegumiem un genocīda īstenošanu pret latviešu tautu, ir jāizveido tribunāls NIRNBERGA-2, kurā tiesās komunistiskos asinssuņus– slepkavas: godmaņus borovkovus, bunkas , gorbunovus , brigmaņus… .

Un Latvijai atdos atpakaļ visu nozagto.

Tāpat arī atmaksās Staļina & Hitlera Pakta radītās sekas.

LRTT ar latviešu tautas līdzdalību to panāks.

DIEVS SVĒTĪ LATVIJU !

30.10.13   L. Grantiņš

* Vai zināt, ka neviens no šiem izdzimteņiem nav latvietis. Tieši tādi cilvēkveidīgie atkritumi tiek iebāzti visos svārīgos posteņos.Krievžīdiskie noziedznieki baidās no “nacionālās apziņas”. Krievu un žīdu noziegumi pret latviešu tautu ir KĀPUŠI DEBESĪS, un drīz kritīs atriebības zobens pār viņu asiņainajiem kakliem !!!

You may also like...

12 komentārs

  1. raksti saka:

    http://pietiek.com/raksti/ierobezotas_pieejamibas_dokuments_liepajas_metalurga_maksatnespeja_valstij_var_izmaksat_ap_200_miljoniem_latu

    Ierobežotas pieejamības dokuments: “Liepājas metalurga” maksātnespēja valstij var izmaksāt ap 200 miljoniem latu
    A. Margēviča
    30.10.2013.

    Ja nākamnedēļ tiks pieteikta Liepājas metalurga maksātnespēja, ko prognozējis uzņēmuma administrators Haralds Velmers un publiski pieļāvis arī premjers, valsts tiešie un netiešie zaudējumi varētu būt virs 200 miljoniem latu, liecina Pietiek rīcībā esošās valdības konsultanta Prudentia aplēses. Uz valdības tuvāko sēdi nākamnedēļ tiek gatavots noslepenots ziņojums par valsts kā Liepājas metalurga lielākā kreditora iespējamo tālāko rīcību, apstiprināja avots valdībā.

    Liepājas metalurga (LM) maksātnespējas gadījumā valsts, kura uzņēmuma vietā jau ir atmaksājusi 51,7 miljonu latu kredītu Itālijas Unicredit bankai un drīz būs iztērējusi 0,5 miljonus latu privātā konsultanta Prudentia algošanai, no uzņēmuma aktīvu pārdošanas varētu atgūt tikai 10 līdz 26 miljonus latu. Papildus tam tiešā un netiešā veidā maksātnespējas process valstij var izmaksāt 229,9 līdz 253,9 miljonus latu atkarībā no tā, cik ilgu laiku prasīs LM apķīlāto aktīvu pārdošana.

    LM kredītsaistības pret valsti tieši un netieši ir aptuveni 77 miljoni latu. Valstij Finanšu ministrijas personā uzņēmums ir parādā 51,7 miljonus latu, valstij piederošajai Citadele bankai – 12,3 miljonus latu, valsts energouzņēmumam Latvenergo – vēl 12,9 miljonus latu.

    “Tā kā Latvenergo ir nenodrošināts kreditors, maksātnespējas gadījumā tas zaudētu visu pašreizējo parāda summu 13 miljonu LVL apmērā. AS Citadele banka ir nodrošināts kreditors un ar LM piederošo nekustamo īpašumu un tai ir komercķīla pār debitoriem. Pieņemot pārdošanas rezultātā atgūstamās summas daļu 50% apmērā, AS Citadele banka zaudējumi būs 4,1 mlj.LVL. Papildus tiks zaudēti 1,5 mlj.LVL, kas ir garantija no Latvijas Garantiju aģentūras, kas ir tiešs zaudējums valstij. Visbeidzot, ņemot vērā ieguldījumus elektrības apakšstacijā no AS Augstsprieguma tīkls, kas tika veidota jaunās ražošanas līnijas vajadzībām, vajadzēs norakstīt ieguldījumus 8,5 mlj.LVL apmērā, kas ir tiešs zaudējums valstij saistībā ar neizmaksātajām dividendēm,” valdībā jau maijā virzītā ierobežotas pieejamības dokumenta atzīst Prudentia.

    “Valsts izmaksas saistībā ar maksātnespējas procesu LM var tikt dalītas vairākās daļās – gan tiešajās, gan netiešajās. Pirmkārt, LM ir lielākais metalurģijas uznemums Latvijā, un maksātnespējas procesā pastāv arī fiskālās izmaksas. Pirmkārt, nesaņemti nodokļu ieņēmumi no LM, otrkārt, netiešie zaudējumi no nesaņemtajiem nodokļu maksājumiem no ar LM darbību saistītajiem uznemumiem. Kopējie neieņemto nodokļu zaudējumi ir apmēram 34,4 miljoni latu pirmajā gadā un gandrīz 49 miljoni latu nākamajos gados,” norāda Prudentia.

    “Otrkārt, saistībā ar atlaistajiem darbiniekiem radīsies tiešas izmaksas par bezdarbnieku pabalstiem. LM ir apmēram 2300 darbinieku, un apmēram 4 reizes vairāk darbinieku ir uznemumiem saistībā ar LM darbību. Pieņemot vidējo bezdarbnieka pabalsta saņemšanas ilgumu – 6 mēnešus un lielumu – 110 LVL, kopējās izmaksas pirmajā gadā būs 7,6 milj.LVL.

    Visbeidzot, valstij ir negatīvs efekts no nesaņemtās parāda summas, kā arī izmaksas, kas saistītas ar citiem kreditoriem, kas pieder valstij, saistība ar nesaņemtajām dividendēm. Skatoties uz citu uzņemumu pieredzi, ražošanas iekārtas, ražošanas iekārtas, kas ir valsts ķīla, ir diezgan nelikvīdas saistībā ar pašreizējiem apstākļiem metalurģijas nozarē. Kopējā pārdošanas rezultātā iegūstamās summas daļa ir apmēram 20-50%. Turklāt, lai pārdotu aktīvus, valstij nepieciešams tos uzturēt un aptuvenās dīkstāves izmaksas ir 12 milj.LVL gadā (iespējams, arī vairāk, ņemot vērā izmaksas ziemas laikā),” savas aplēses valdībai pamato Prudentia.

    Uzņēmuma dīkstāve līdz to izdotos pārdot, pēc Prudentia aprēķiniem, valstij izmaksātu 12 miljonus latu gadā. Pamatojoties informācijā par līdzīgu metalurģijas uznemumu maksātnespējas uznemumu krahu Eiropā, Prudentia prognozē, ka LM gadījumā to var neizdoties pārdot gada laikā un tas valstij nozīmētu ap 1 miljonu latu lielas uzņēmuma uzturēšanas izmaksas mēnesī, lai nepieļautu aktīvu vērtības vēl lielāku samazināšanos.

    Tāpat Prudentia brīdinājusi, ka uznemuma maksātnespējas gadījumā viena no valstij nelabvēlīgākajām situācijām būtu maksātnespējas administratora nozīmēšana, jo tas nozīmētu, ka valstij nebūtu nekāda vara pār ķīlas pārdošanas cenu, kas rada iespējamību, ka tiks iegūta mazāka aktīvu vērtība to zemās likviditātes dēļ.

    Ja LM glābšana beigsies ar neveiksmi, varētu rasties jautājums, cik attaisnota bijusi privātā finanšu konsultanta Prudentia algošana no valsts budžeta līdzekļiem krīzes risināšanai. Pēc Pietiek aplēsēm, kas balstās valdībā skatītos ierobežotas pieejamības dokumentos, Prudentia tika pieaicināta 2. aprīlī, un tai noteiktā atlīdzība par konsultācijām ir 15 000 latu nedēļā, neskaitot nodokļus.

    Līdz ar to nedēļā pēc 19. novembra šai bez konkursa piesaistītajai firmai tikai par konsultācijām vien jau varētu būt samaksāts pusmiljons latu. Trīs pirmās konsultāciju nedēļas 45 000 latu apmērā apmaksāja divi no LM kreditoriem – privātā SEB banka un valstij piederošā Citadele banka, bet, sākot no 24. aprīļa, Prudentia konsultācijas ar valdības aiz slēgtām durvīm pieņemtu lēmumu tiek segtas no valsts budžeta līdzekļiem.
    ——————————-

    http://pietiek.com/raksti/trucigais_krasovickis_biznesa_klase_aizlido_uz_frankfurti

    Trūcīgais Krasovickis biznesa klasē aizlido uz Frankfurti
    PIETIEK
    30.10.2013.

    Bijušais Parex bankas saimnieks Viktors Krasovickis, kurš pašlaik esot tik trūcīgs, ka nespējot nomaksāt pat tiesas nodevu, trešdienas rītā biznesa klasē arLufthansa reisu devās uz Frankfurti. Viņa biļete izmaksāja vismaz 500 latu.

    „Šorīt pulksten 6.10 ar Lufthansa reisu LH893 uz Frankfurti biznesa klasē aizlidoja bijušais Parex bankas īpašnieks Krasovickis. Tas tā, informācijai – var redzēt kā viņam naudas nav samaksāt tiesas nodokļus,” Pietiek informēja kāds lasītājs.

    No avotiem lidostā Pietiek noskaidroja, ka Krasovickis trešdienas rītā patiešām devies uz Frankfurti ar Lufthansa reisu, savukārt lidojumu biļešu datu bāzes rāda, ka, vēloties doties uz šo Vācijas pilsētu biznesa klasē, mazākā summa, kas jāsamaksā par biļeti, ir ap 500 latiem.

    Pēc visa spriežot, arī dārgā biļete oficiāli noformēta kā Krasovicka bērnu dāvana savam tēvam, kurš formāli skaitās tik trūcīgs, ka šovasar tāpat kā viņa kompanjons Valērijs Kargins bija tiesai lūdzis atbrīvot no 3115 latu valsts nodevas par apelācijas sūdzības iesniegšanu

    Iesniegumā tiesai bija paskaidrots, ka Kargins un Krasovickis esot tik trūcīgi, ka jau gandrīz trīs gadus bijuši spiesti iztikt ar minimālajai algai ekvivalentu naudas summu, bet viņu agrākie uzkrājumi apķīlāti.

    No formālā viedokļa Karginam un Krasovickim ir taisnība – katram no viņiem mēnesī ar tiesu izpildītāja atļauju tiek pārskaitīti 200 latu kā daļa no procentu maksājumiem par viņu depozītnoguldījumiem kādreizējā Parex bankā, tagadējā AS Reverta.

    Savukārt abu bijušo baņķieru naudas līdzekļi un manta (tā, kas viņiem pieder oficiāli) kopš 2010.gada apķīlāti, un nodrošinājuma apmērs ir gandrīz 40 miljonu latu.

    Tiesa, vienlaikus ir labi zināms, ka gan Kargins, gan Krasovickis līdzīgi citiem ļoti turīgiem Latvijas iedzīvotājiem (Aivars Lembergs, Andris Šķēle) jau laikus ir būtisku daļu savu īpašumu dažādos veidos nodevuši citiem ģimenes locekļiem, līdz ar to joprojām reāli ir daudzus miljonus vērtu īpašumu saimnieki.

  2. ANDRIS7 saka:

    VISU LABU DIENU!
    Likteniga un zimiga marka.Olgalvas faraons.Genu inzenerijas magistrs,kurs
    zombetos judus iemeta pasaule,okupacijai.Vinu uzdevums,visu sajaukt,lai
    spiegus un ienaidniekus nevaretu atpazit pamatnacijas vidu.Provocet
    pamattautas uz karu,bet kad sakas kars,paiet mala.Pec tam skaitit
    palikusos un priecaties par miruso skaitu.Rusi un vaciesi ir no ariesu
    celma,bet latviesi ir maza ariesu nacija,un nezin kura puse but,bet
    judiem tacu vienalga.Aploksnes marka ir speciali izraudzita.
    a)via-midgard.info/news/evrejskya-okkupaciya-rossii.htm
    b)svyatorus.com/istoriya/3869-drugoy-izrail-the-other-israel-1987.html

    VELAK VEL/TENcINU

  3. skorceni saka:

    Sveiki,kungi!Lasot šo rakstu liekas ,ka tas mīzkalniņš vai ākstkalniņš ir galvu durvīs saspiedis savā sarkanajā stūrītī.Ko viņi drukā savas lapeles uz Vāciju.Nav ,Linard,tev nekur jābrauc.Lai viņi brauc uz sibiriju,vai uz izraelu pie saviem žīdiem,jo Latvijā viņiem valsts un tautas drošība viņiem neinteresē.Sen būtu visi kargini,krasovicki,godmaņveidīgie,laventi paisti pasaulē ar ubagu tarbu plecā.Tas vēl ir par maigi teikts.visu to varzu vajag uzkārt nokaltušā kokā!bet nē tie taču ir žīdiņi,nedrīkst.Labāk rakstīt stulbas pavēstes………Labāk lai ziepē šņori paši sev !

  4. Vilnis saka:

    Kāpēc bailīgā DP uz pārrunām neizsauc Žirinovski? Tas draudēja okupēt Latviju un nogalināt pilnīgi visus latviešus. Vai sanāk, ka DP piekrīt Krievijas pilsonim un psihopātam Žirinovskim, bet nepiekrīt un cīnās pret Vācijas pilsoni Grantiņu?

  5. Os saka:

    Vieniga Ariesu tauta vel dziva ir-Lietuviesi ar Kursiem,Letgaliem,Zemgaliem un Seliem,tas ir Lettiem,kas pec jauna termina ar Vaciesiem ievazata saucas-Balti. Ne Latviesu,ne krievu,ne pat Germanu vai Vaciesi sen ka nav Ariesi. Prusi ir nogalinati ar kristiesiem un Romas Vatikana judeokristiesa svetibu Pavestu Honoriju 3. Latviesu tautu rada zidi krustnesi tikai 13gs. Krievu tautu rada Ivans bargais tas pats Rurihs. Griekija,Vacija,krievija,tani “Cilveka” varbut ir 3-25 proc.no Ariesa rasess.,parejais ir no zida. Latv.tauta pec butibas ietilpst ari-zidi,libiesi un krievi-ta ir politiska Nacija vai kokteilis. Skandinavu vikinga\Libieti-kad ap 10.gs ivazajas vini mana teritorija,jau ir 50 proc.zidu asinu un dzivojas sie alas slepjoties no Lettas Tautas Nacijas\Cilts Kursiem,gar jurasmalu,vel vinus sauc par-kajgrieziem,bet tas ir cits stasts. Ta ka ja zidulena ir 3proc.,no Cilveka,tas tacu nav pilnvertigs Cilveks. Lai ar ka krieviem gribas but Ariesu rasess,tas diemzel nav iespejams,tapat ka parejiem.

  6. Os saka:

    Labak Pasaule atzitu patiesibu,ka si Latvija 4.maija ir krievijas federacijas radits prieksmets faktisks,ko vajag ari juridiski attiecigi nostiprinat (de jure),lai nav melu un maldu ar viltojumu un falsifikacijas,Latvija si ir krievijas apgabals un viss. Tad vismaz ikvienam butu saprotams,kada Vara administrativi ir seit uz 1918-1940 Latvijas kauliem-tas ir okupacijas ar okupantvalsti krieviju un okupanttautu krievu. Uz okupacijas bridi Latvija bija virs 70proc.ta saukto latviesu 40gada. Sobrid ir 60,no kuriem ap 10ir zidlibiesu,vel kadi 20masketi kriptozidi-ka godmans,borokovs un vel krievi,cik tad Lettu ir? Kadi 10-15proc.max. Regresijas cela atgriezot 1918-1940.g.Latviju,tas nozime deokupaciju-ar to iedzivotaju skaitu proporcionalo,kads tad bija uz okupacijas bridi vai tas Valsts Pilsoni-ari vinu asinsradinieki(Pecteci). Bet tad jau sanak,ka ir jacinas par Starptautisku atzisanu,lai krievija nostiprina juridiski tiesibas lidz galam,jo faktiski (de facto) ir krievijas un tas tautas krievu Vara par Latvijas teritoriju. Un nevajag stastit,ka Riga esot latviesu val.dominance un Velesanas esot bijusas ar viltojumu. Ta ir dezinformacija krievijas,jo sis 4.maija veidojums loti lidzigais Valstij,ir ka Bumba ar degosu laika degli ES un NATO “Darzina”. Tiesa ievietota Bumba ar krieviju. Krievu diversijas triks un sis Latvijas tauta-absoluts-ir teroristi krievijas Pilsoni.

  7. Os saka:

    Pat,ja lieta tagad nonaks lidz Tiesai,apsudziba tiks uzradita,ka izdarits noziegums interneta vide. Noziegums(Pec apsudzibas) izdarits ar Linardu Vacijas Valsts TERITORIJA. Kas nozime,ka Tiesas process ari notiks Vacija,jo Vacija pati ir neatkariga demokratiska Valsts ar savu Tiesu Varu. To,ka noziegums ir bijis versts pret kadu cita Valsti,nenozime-ka sie draudi ir bijusi Reali,jo interneta vide nevar nevienu fiziski nosaut vai pakart. Varbut,ka LRTT aizver gan,ka so vietni,tas ir iespejams ar lielu ticamibas pakapi,bet izdosana gan nenotiks nekada gadijuma sai Latvijai. Bet pats galvenais,ka Vacijas tiesa skatis-Motivu,kapec tad tas viss ir rakstits un tad bus acimredzot Vacijas Spriedums-vai si 4.maija Latvija ir neatkarigas un neatjaunotas 1918-1940 Latvijas tiesibu mantiniece vai Ne!

  8. Os saka:

    No si Vacijas Tiesas Sprieduma bus neparprotami skaidrs,kas ir ES ar NATO vai Konvencijas visas ar ANO likumiem it ka atzitiem darbojas,vai ne. Gadijuma,ja vispasaules atzitas Konvencijas tiks atzitas-ka nepiemerojamas pret Latvijas Valsti ar tas likumigo Pilsonisko Latviesu Tautu 1918-1940.g.,nu tad skaidrs,ka nav ko prasit likumibas un tiesibu ieverosanu nevardarbiga cela,bet ir jaspridzina,jasauj,janogalina ikviens krievu diversants teroristiskais ikviena vieta,kaut vai tolete uz poda kakajot,ka teica vinu bandas vadonis Putins publiski. Pret uzbruceju ir japielieto vinu pasu teroristu metodes un kara nav nekadu robezu,krievus ir janogalina-ka agresiva uzbrucejtauta ikviena Zeme,sim karam nav frontes linijas.

  9. Os saka:

    Un tas valodas referendums neko nepierada,ka Latvija esosa Tauta ir lojala sis 4.maija Konstitucijai,jo 700 000 Latvija esosiem krievijas Valsts un kriev tautas okupantiem nebija lauts piedalities sini balsosana,kas driz tiks atlauts,Latvija ir (de facto) 50proc.,tieso krievijas Pilsonu,okupantu,kas piedalas okupacijas Varas Administrativa aparata nodrosinasana un uzturesana, ari,latviesu terorizesana ikdiena,ari aplaupisana ar aparteida veidosanu un tada ir viena no butiskakajam okupacijas krievijas valsts Varas uzturesanas represiva struktura Drosibas Policija,kura vel nesen bija zem nosaukuma Ekonomiska Policija un vel ieprieks Valsts Drosibas Komiteja jeb VDK\KGB. Ta tiek radita jauno laiku nakotne uz Melu pamatiem,melu vesture,bet izdaritaji un Administrativais aparats paliek nemainigs. Mes esam okupeti ar agresorvalsti krieviju un krievu tautu jau 73.gadus,73.gadus Mums nav savu Tiesibu,jo agresoru laupitaju krievu prettiesibas ir svarigakas un daudz lielakas ka jau Administracijas uzturetaju par upuri savu-tas ir Latviesu tautas Cilveku. Tad pieprasam,lai Vacija sniedz ar so Tiesu-kas tad te isti notiek sini Latvija,varbut Mums pasiem vel izdzivojusiem savas Zemes,majas,Valsts okupetas saimniekiem-pasnogalinaties,vel dziviem esot kadiem max.500 000?

  10. Os saka:

    Tadi luk ir Slavi,Rusi un velak zinami-ka krievi. Tas ir zidu celma koka atzars tiess,slavu dala ta pati sliktaka noravusies no slovaku tautas dalas,kas ir Romas vardarbigi ar zidiem\Negeriem uztaisits produkts,kas sirojot,klainojot,laupot un slepkavojot nonak sodiena ka zinama krievijas teritorija un Ruriha-vikinga tas pats Ivans bargais vadiba uzsak caur teroru ar genocidu veidot krievu tautu,uz jau ne Ariesu tautu pamatiem,kuram bija gan talas saknes ar Ariesu rasi. Tad cik reizu krustosieties,slavi,ar katru reizi tas Ariskums pieaug vai? Krievu tautai,tas zidiskumam,nav Pasaule lidzibu,pat sloveni jau ir tik talu attalinajusies no saviem radiem slaviem,ka maz lidzibu,tik daudz cik krievzidu tauta ir asinis izdzerusi,70milj.,to neizdarija pat Spanu zidi(Konhisdori). Slavi\Rusi un zidu krustojums,tas tik ir unikums vispasaules. Laikam patiesam ir kada anomalija tanis rusos. Zel tik,ka vini par kaiminiem ir uzmetusies un jau 73.gadus par Atbrivotajiem Latviesu tautas-no visa. Ak,ja,no tiem 73.gadiem var izslegt kadus 2,5gadus laimigas Latviesu tautas dzives,kad Varoniga Apvienoto Naciju armija-Vermahta,Atbrivoja Latviesu tautu no krievu agresortautas juga.

  11. Os saka:

    Tur ari ir tas vispasaules “Noslepums”,ka redzies nav isti saprotams vesturiski,kur uzrodas slavi,no kurienes tie nakot,labi vel ka no Marsa nenokrit. Slovenu tautas dala ir slavi un ta pati sliktaka-laupitaji,dzeraji,sievietes maukas,berni garigi kropli un sadisti,klaidonas,kuri dodas sirojuma. Tad jau zidi ari ir Ariesi,kadu Cilveku tacu ikviens zids ir nogalinajis uz vardarbigi izvarojis Cilvekrases sievieti. Krievs ir tads pats Arietis,ka “Nekad krievija nav okupejusi Latviju”,ja skatas ta,tad Ariesi isti ko pat nav iespejams apgazt,jo slavu “Izcelsme” krievu zinatniekiem nav isti skaidra tacu-vikpedija.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *