LRTT. Viņš noteikti bija jānoslepkavo !

imagesCAWW1JNY - KopieZiņa no Latvijas

Nav pat zināms ar kādiem cilvēkiem Brīze brauca slēpot, kad viņam palicis slikti, ”kolēģi” ieslēguši to viesnīcā un devušies savās darīšanās, nevis veduši uz slimnīcu.

Zvanīt mājiniekiem arī nav bijis iespējams, atņemts telefons.

Esot sāpējusi āda, nez no kā ?

Apstarojuma kāda?

Tas vien jau dīvaini. Plaušas bijušas pilnas ar asinīm-nosmacis. Neviens divās dienās ar plaušu karsoni nemirst.

www.tautastribunals.eu 1Viņš bija jānogalina, jo viņš bija drauds noziedzniekiem !

Aivars-BrizeMēs nedrīkstam aizmirst tos, kurus noslepkavo noziedzīgā 4. maija kliķe.

FOTO:Es dziedāšu par tevi, tēvu zeme, / Par tavām druvām vecā līdumā.

Un, kad jau paguršu zem dzīves nastas, / Tad atdusēšos tavā atmatā.

Pati šī kliķe neko nelemj. Tā ir tikai butaforija.

Visu politisko dzīvi Latvijā vada pagrīdes komunistiskā partija. Šīs partijas eksistence ir tik pat reāla, kā zilās debesis virs tavas galvas, latviet. Vadošie “elementi” ir bijušie KGBisti un redzamākie padomju laika komunisti, tādi kā: Godmanis, Borovkovs, Garda, Brigmanis, Bunka, Gorbunovs, Krustiņš un d. c., kuri toreiz bija attiecīgajos “orgānos”, bet bija mazāk skandināti laikrakstos. Par viņiem rakstīja mums visiem pazīstamie Valdmanis un Lešinskis.

Gandrīz visi šie “gaišās nākotnes” sludinātāji ir mistiskā veidā kļuvuši par miljonāriem, kaut gan Padomju laikos sludināja: nauda ir nevajadzīgs “elements”. Varbūt tādi masu slepkavas kā Borovkovs un Godmanis mums varētu šodien paskaidrot, kāpēc viņiem ir vajadzīgi miljoni, bet tautai nav par ko maizi nopirkt ?

Plīčs-Godmanis-Bunka-Borovkovs1

MIGLA SARKANĀ- NOLĀDĒTĀ

FOTO: Lūk, viņi- komunistiskie izdzimteņi, uz kuru sirdsapziņām ir neskaitāmu latviešu slepkavības. Plašāk šeit:http://tautastribunals.eu/?p=10663

Tieši šiem izdzimteņiem Aivars Brīze bija vislielākais drauds, kas nekavējoties bija jānovērš. Šodienas jaunatni, šie komunistiskie izdzimteņi, ir iezombējuši par idiotiem caur dažādiem masu mēdijiem un sabiedriskajiem pasākumiem. Atzombēt var tikai ar līdzīgiem līdzekļiem. Un te arī slēpjas tā problēma, kuru varēja atrisināt Aivars Brīze. Viņam bija plaša auditorija, kuru viņš bija spējīgs ietekmēt. Pašlaik jau nevajag daudz, jo sabiedrība, šo krimināl-slepkavu darbības rezultātā, ir novesta uz kritiskas robežas. Vajag tikai kādu mazu dzirkstelīti, lai sāktos plaši grautiņi, kuru rezultātā šie godmaņi, gorbunovi, brigmaņi un pārējie tautfrontieši- miljonāri, tiktu sasēdināti uz mietiem.

Bailes no asiņainas atmaksas liek vērsties arī pret LRTT(H-86) darbību, bet atmaksa būs, un tā būs asiņaināka par asiņainu. Komunisti- čekisti un dombrovskieši saņems pelnīto. Kā mēs zinām, tad Aivars Brīze bija uzsācis aktīvu politisko darbību, nostājoties VL! pusē. Savos koncertos viņš būtu varējis jaunatni atzombēt, ko arī saprata krievžīdiskie izdzimteņi- komunisti. Tāpēc tika pieņemts lēmums Aivaru “neitralizēt”, kā saka čekisti.

Tieši tādā pašā veidā likvidēja rakstnieku Ēvaldu Vilku, kurš iestājās par PATIESĪBU.

Tāda veida saslimšanu var izraisīt ar vienu tableti, bet otru tableti iemāna, lai notiktu pretreakcija, ievadot ķermenī antibiotiku. Jautājums tikai paliek atklāts: cik daudz šajā slepkavībā ir iejaukta VDK darbiniece Elita Veidemane ? Veidemane ir latviešu tautas nelabvēle “līdz kaulu smadzenēm”. Šī izdzimtene, visiem čekistiem- tautfrontiešiem, Atmodas laikā sniedza seksuālos pakalpojumus.

Andris LācisInteresanti ir arī tas, ka, lai Elita Veidemane varētu aizbraukt uz Poliju pie Aivara, viņai palīdzēja VDK darbinieks G. Indriksons.

Tas viss “runā savu valodu”.

MIGLA SARKANĀ- NOLĀDĒTĀ

Foto: Čekas informants A. Lācis(bleck_joker). Tādu izdzimteņu dēļ ir gājuši bojā neskaitāmi latviešu patrioti. Pēc Tiesiskuma atjaunošanas Latvijā šis odžu izdzimums tiks nekavējoties arestēts un tiesāts.

LRTT i- vietnē kādreiz ļoti aktīvi “izrādījās” kāds Andris Lācis(blek_joker). Viņš pat sūdzējās DP par Aisberga un Tribunāla “pretvalstisko” darbību. Neko nepanācis šis nožēlojamais okšķeris- stukačs pazuda, bet pēkšņi, kad jāaizstāv DP nevainību, šis deģenerāts uzrodas un visādā veidā cenšoties pierādīt, ka Aivars ir dzērājs un narkotiķis, tāpēc 50 gadu vecumā ķermenis esot novārdzināts…, pats esot vainīgs.

Šī pamuļķa parādīšanās vien jau norāda uz attiecīgo “virzienu”… . Secinājums viens; Aivars Brīze tika noslepkavots un iejaukts šajā slepkavībā ir Reinika kantoris, ar Čevera un Bunkas “apkalpojošā personāla”, palīdzību.

Dievs svētī Aivara Brīzes Aizsaules ceļus, un palīdzi viņam arī no Turienes atriebties šiem čekas izdzimteņiem !

L. Grantiņš  LRTT. 26.10.13.

bleck_joker secinājums:
Tādā pašā veidā, kā Brīze, katru gadu pasaulē mirst kādi miljoni divi. Nav jau noslēpums, ka “Līvi” aizrāvās arī ar grādīgo un dažs labs arī ar ko štengrāku- organisms sačakarēts pa tiem intensīvajiem apmēram 30 gadiem un infekcija, no kuras dazš labs tik paklepotu, novājinātam organismam ir stipri bīstama.

Šeit kāda cita komentētāja atbilde šim nožēlojamam čekas padibenem:

lĪVU laikos visi dzēra, taču Brīze ne tuvu nelietoja kā Grodums vai Virga. Un bez tam daudzus pēdējos gadus viņš bija pievērsies sabiedriskām aktivitātēm un aktīvi darbojās Visu Latvijai! rindās. Vienmēr kopā ar R.Dzintaru un Co gāja 16.martā.

Paklausies jebkurā video viņš runā sakarīgi un ir pilnīgi skaidrā, pat uz skatuves:
http://www.youtube.com/watch?v=gDdVGimVu_E
http://youtu.be/yrqBRQWS-TQ?t=5m53s

==================================================

Guntis Indriksonsmazmeita-2Papildinājums – jautājums lasītājiem.

Vai šis, uz foto redzamais, ir tas īstais KGB izdzimtenis ?

Man ieslodzījums laikā nav izdevies ar viņu tikties.

Un atkal- Miljonārs uz latviešu sviedru un asins rēķina.

Otrais foto: Skaties tikai, kā šie sātaniskie izdzimteņi par nozagto un noslepkavoto latviešu naudu ģerbjas ?

Ja šis ir tas pats

Guntis Indriksons V. (Гунтис Индриксонс, начальник 7-го отделения 5-го отдела КГБ ЛССР)

–tad viņam jātiek sodītam NIRNBERGA 2

You may also like...

11 komentārs

  1. čuguns saka:

    Lai vai kāda ir Veidemane, bet savu vīru jau viņa negalinātu. Viņa šeit bija muļķa lomā. Šeit drīzāk ir tas variants, ka čekisti novāca Aivaru bez intereses kā vīrs viņš ir, jo viņiem jau nav dvēseles, novāks kaut savējo, ja būs neērts. Veidemane VDK ir savējā, bet Brīze neērts – nav problēmu. Tāpat visi ir pamanījuši, ka Veidemane ļoti patriotiski un nacionāli raksta publikācijas Neatkarīgajā Rīta Avīzē. Iespējams, ka tieši kopdzīve ar Aivaru bija spiedusi viņai tā rakstīt. Lai nebūtu tā,ka vakarā pie galda viņš viņai jautātu – “Dārgā, kādas muļķības Tu tur esi sarakstījusi?!”

    Drīzāk tas pats Indriksons, kā jau viens no VDK līderiem, varētu būt līdzvainīgs, bet palīdzot uzliek sev “alibi” un labā cilvēka tēlu izveido.

    Tāpat interesants ieraksts ir jaunākajās Vakara Ziņās, kur rakstīts, ka mikroautbusa šoferim bijis kaut kur jāaiziet, bet neviens nav zinājis kur un kāpēc viņš gājis, tikai mistiski pazudis uz laiku un tad atnācis atpakaļ pēc laba laika.

    Admins
    Elita raksta patriotiskus rakstus, lai “nolaistu tvaiku” latviešu sabiedrībā un izfiltrētu viņas dedzīgos aizstāvjus- nacionāli domājošos, kurus DP vēlāk paņemtu “uz grauda”. Zinot Elitu un čekistus, varu droši apgalvot, ka viņai aizraidīt tādu Aivaru pie Pētera ir tik pat grūti, kā tev sveci nopūst. Viņa saņēm “procentus” gan no godmaņa, gan no DP. Ja viņai sacītu, ka var palikt bez šiem “procentiem”, tad bez šaubīšanās var pateikt, ko viņa izvēlētos…. . Veidemane ir šausmone, jo viņas ķermenī nemājo cilvēka dvēsele… . Tas, kas šodien notiek Latvijā ir prātam neaptverams. Tu pat ļaunākajā murgā to nevarētu “pastrādāt”, ko Elitiņa veiktu smaidot.

  2. Ko par to saka Dzintars? saka:

    Raivis Dzintars ‏@RaivisDzintars 22 Oct

    Brīze bija cīnītājs līdz dzīves pēdējai dienai. Lai mūžīga piemiņa Aivaram un visdziļākā līdzjūtība tuvajiem!

    Raivis Dzintars ‏@RaivisDzintars 22 Oct
    Šausmas un šoks! Trūkst vārdu, lai raksturotu skumjas, uzzinot par Aivara Brīzes pēkšņo aiziešanu.

  3. Visu Latvijai! saka:

    Lūk VL! himna, kuru izpilda Aivars Brīze:

    http://www.youtube.com/watch?v=NoLmNltZQ1I

    “Visu Latvijai!”

    Izpilda: Aivars Brīze un Nacionālās Apvienības koris “Degsme”
    Mūzika: Niks Matvejevs/Aivars Brīze
    Vārdi: Raivis Dzintars/Elita Veidemane

  4. Aizdomājies... saka:

    Kāpēc viņš ir jākremē nevis jāapglabā? Vai tad ir kas slēpjams?

    Uldi Freimani kremēja, Jāni Grodumu kremēja, Uldi Stabulnieku kremēja… Es jau nesaku, ka visi kremētie ir noslepkavoti, bet tomēr…

  5. LNT saka:

    šobrīd pa LNT iet LĪVU koncerts “Nezāles neiznīkst!”, kas uzņemts šī gada augustā. ar Brīzi, Igo, Pavītolu un citiem sastāvā.

    šeit var redzēt tie, kuri ārzemēs: http://tavstv.lv/v2/lnt-tiesraide/

  6. ANDRIS7 saka:

    VISU LABU DIENU!
    Ka zemapzina doma sakot VISU LATVIJAI ,vai LATVIJAI VISU.Tas nav viens un
    tas pats.Ja saka LATVIJAI VISU,tad nevis es LATVIJA,bet LATVIJA mani.Es
    saaugu ar LATVIJU,ka viens vesels,ko nevar iznidet,vienigi mani nogalinot,
    ka bija ar AIVARU BRIZI.
    Tadus rakstitajus,ka black joker sauc par trolliem,kurus nogalina,vai
    ignore,jo citadi no viniem vala netiek.Ka vezis vesela cilveka organisma.
    Kapec Aldaris,kuru vada Gavrilovs ,izvelejas leiblu ar peleku manteli un
    cilindru,kura mums jagerbjas dziesmu svetkos ?Vai tas ir musu tautas terps,
    vai judu atminas par ganu un valdisanas laikiem Egipte?
    Judu ar vardu zids nevar apzimet,jo tas ir ipasibas vards.
    a)svyatorus.com/obschestvo/4579-nuzhny-pomoschniki-krysolovu.html#nul
    Pirms 3500 gadiem Egipte ierodas citas arpuszemes civilizacijas
    parstavji ar galvaskausu,ka ola un izdzenot vecos valdniekus pasi ienem
    vinu vietu.Vinu merkis iekarot pasauli un izveidot verdzibas iekartu.
    Vini maske savu galvaskausu ar cilindru,kuras emblema KOBRA un zombe
    judu cilti,savu merku sasniegsanai,jo necilvecigais izskats,to nelauj.
    b)en.wikipedia.org/wiki/Sekhemre-Heruhirmaat Intef.
    Tapec visiem bankieriem un valstsviriem cilindrs galva , ka piederibas
    zime olgalvju politikai un melnajai varai.

    VELAK VEL/TENcINU

  7. Tautietis saka:

    Tika pieminets VDK virsnieks nelietis Guntis Indriksons , kas vadīja tieši pašu naidīgāko 5.nodaļu pret ideoloģiskiem ienaidniekiem -latviešu patriotiem . Mērglis nav aiz restēm bet gan nīstajā “brīvaja “Latvijā ticis par miljonāru Skonto afērās .
    Nezinu kādēļ bija japrasa atļauja vai palīdzība šim nelietim un vismaz ir jabūt pazīstams ar šo mēslu ? Ja es uz ielas satiktu nelieti es ar to nodeveju nemaz nerunātu ,bet uzspļautu . Vai Veidemane ar to agrāk bija pazīstami ? Uz Poliju ir bezvīzas režīms un brauc kad grib , jo atļauja nevienam nav jāprasa .Kāpēc šeit ir iejaukts VDK augsts virsnieks ?
    PIE REIZES ES ĻOTI LŪDZU VISUS TAUTIEŠUS VIENOTIES UN PARAKSTIETIES PORTĀLĀ MANA BALSS PAR VDK MAISU ATVĒRŠANU !!!BŪSIM VIENOTI KA ATMODĀ , LAI LATVJU TAUTAS BENDES UN SLEPKAVAS BŪTU VISIEM ZINĀMAS !!!!!!!!!!!!!
    Es tos prasu atvērt 25 gadus , bet visur atduros ,ka pret sienu .

  8. skorceni saka:

    Par kgbešņiku nav ko brīnīties,jo mūsdienās ir milzumdaudz iespēju novākt nevēlamu cilvēku.Dīvaini,ka sieva ierodas pie vīra čekista pavadībā no brīvas valsts uz brīvu valsti.Tā jau nu gan ir māžošanās….Ticamība dzīves biedrei ir tuvu pie absolūtās nulles,jo ir tāds teiciens,ka turi draugus tuvu,bet ienaidniekus vēl tuvāk….

  9. Tautietim saka:

    Uzmanības novēršanai varēja piesaistīt arī citus cilvēkus, tāpēc Guntis Indriksons tiek pieminēts, lai novērstu uzmanību no Aivara Borovkova, Aivara Gardas un Jura Lapinska nelietībām un noziegumiem. Aivaram Borovkovam, Aivaram Gardam un Jurim Lapinskim, kuri iedomājušies, ka ir mūžīgi, no Gunta Indriksona var būt 100% droša nāve, ja Guntis Indriksons sāks šķetināt, ko Aivars Borovkovs, Aivars Garda un Juris Lapinskis slepus darījis un izdarījis ar viņa cilvēkiem un dzīvi. Šoreiz Aivars Borovkovs, Aivars Garda un Juris Lapinskis, cenšoties novērst uzmanību no sevis un darot sūdus citiem, izdarījuši startēģisku kļūdu, paraustot aiz ūsām lauvu. Intereses pēc pasekojiet, kas nākotnē notiks ar Aivaru Borovkovu, Aivaru Gardu un Juri Lapinski, kuri pārcentušies. Varat jau tagad teikt viņiem bēru runas.

    Paklausies video ieraksta pusstundā (apmēram 30 minūtē), stundā un raidījuma beigās kā Juris Lapinskis, kā viņš pats saka, smalki zombēja un draudēja Aivaram Brīzem:

    http://www.youtube.com/watch?v=05Z21HjCpGE

  10. Os saka:

    Vispar ta ir pareiza lieta-rakstit ari krievu val. Butiskas lietas-lai osta to sudu pasu,lai ar ka viniem tas nepatik.

  11. valdo saka:

    …negribaas ticeet,ka elita buutu pielikusi roku aivara paaragraa naavee,bet to ,ka visi latvijaa iebraukusie neegeri ,atmodas laikos izgaajusi caur vinas kleepi,ir dzirdeets,bet tas vinai kaunu nedara,katriina otraa,…

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *