LRTT atbilde biedram Aukstikalnim no VDK

www.tautastribunals.eu 1L. Grantiņš. H-86, LRTT - KopieAtbilde biedram Aukstikalnim no DROŠĪBAS POLICIJAS izmeklēšanas nodaļas.

Pirmkārt, Aukstikalņa kungs, jūsu iestāde ir nelikumīga, tikpat nelikumīga cik ir šī valsts, kuru jūs noziedzīgi dēvējat par Latviju. Tā ir nekas vairāk kā krievžīdisko okupantu protektorāts, kurā vara pieder bijušajiem PSRS represīvajiem orgāniem, kuri pēc PSRS sabrukuma netika sodīti un organizācija likvidēta. Jūs, biedr Aukstikalni, esat šīs noziedzīgās organizācijas izpildvaras pārstāvis, tātad, kriminālelements jau pēc būtības.

Latvijā, starptautiskā cionisma un krievu šovinistu darbības rezultātā, netika atjaunots Tiesiskums tā fundamentālajā izpratnē, ievērojot starptautiskās Konvencijas, kas attiecas uz okupāciju un pēcokupācijas periodu.

Ja es pakļautos jūsu noziedzīgajai pavēlei, tad netieši akceptētu šo noziedzīgo režīmu, kas šodien veic neiedomājamu genocīdu pret manu tautu.

Cik zemiskam lopam(lai man piedod lopiņi, ka es viņus salīdzinu ar 4. maija kliķes noziedzniekiem) ir jābūt, lai mani, kurš ir bijis šīs valsts atjaunošanas avangardā, censtos sodīt ?!

Mana zeme ir izvarota un izzagta, rūpniecība un lauksaimniecība iznīcināta, un šodien jau pilnā sparā šie bandīti un slepkavas, kuri atrodas nelikumīgi pie varas grožiem, izpārdod manu Dzimteni, grib mani apklusināt !!!???

Nē, Aukstikalni, es tevi un visus pārējos, kuri divdesmit gadus ir laupījuši tautas mantu, aizvilkšu uz karātavām, tāpat kā nacistu draņķus, kuri bija daudz, daudz mazāk noziegušies pret latviešu tautu. Un paradokss būs tas, ka es to visu izdarīšu ar ANO mandātu. Tev, “mans lietuviešu draugs” Augstikalni, ir jānokrīt uz ceļiem visas latviešu tautas priekšā un jālūdz piedošana, varbūt tad tev tiks “laso” aizstāts ar mūža ieslodzījumu.

Un es atklāšu jums, pretīgie tautas bendes: jūs mani roku dzelžos ievedīsiet Tiesas zālē, bet ar šiem pašiem roku dzelžiem jūs tiksies izvesti no šīs Tiesu zāles taisni uz “Jekelna skatuvi”, kuru tauta jau būs sagatavojusi priekš jums. Tā būs Taisnīgas Atriebības diena, kura tiks no Dieva svētīta.

TĀ TAS STĀV RAKSTĪTS UN TĀ TAM BŪS NOTIKT !

Tu, Aukstikalni, un visa tava banda, kurai tu uzticīgi kalpo, ir nolādēta jau no pasaules radīšanas sākuma.

Izsmeļošāku atbildi lasiet pielikumā zem šī raksta.

DIEVS SVĒTĪ LATVIJU !

21.10.13     LRTT

Uzmanību, sakarā ar manu atrašanos ārpus mītmes zemes, komentāri tiks apstiprināti tikai ceturtdien !

====================================================================


Ultimāts, SAB, Reiniks, LRTT, Satversme

You may also like...

13 komentārs

  1. ANDRIS7 saka:

    VISU LABU DIENU!
    Viss kam ir politiska nokrasa,nav nejausiba.Augstikalnis ir bezsmadzenu
    skruvite musdienu verdzibas sistemas mehanisma,kuram nodota komanda,no
    augstakstavosa , tuvaka mehanisma vadibas centram.
    Vini baidas no brunojuma,kurs ir personiska ipasuma.ASV iznem personigos
    ierocus,apcietina patiesibas cinitajus,kuru ipasuma ir likumigi atlauti
    ieroci,ka Aleksejs Trehlebovs,Russia un Vargs Vikerness,Norvegija,kurs
    dzivo Francija.
    Saknes ir loti dzilas,kuras butu jaizrave.
    a)antisionizm.info/Kak-serie-zahvatili-vlast-nad-Zemley-68.html
    Slavi,ka vergi judam,no kurienes SLAVE angl.un balti tai skaita.
    b)antisionizm.info/Rabotorgovlya-i-kastratsiya-slavyan-v-srednie-veka-197
    Kuri vienmer gribejusi valdit par pasauli.
    c)via-midgard.info/news/article/sicret/2118-globalizaciya-i-sionizm.html
    d)antisionizm.info/Proekt-Evropa-bil-samoy-taynoy-spetsoperatsiey-TSRU-
    799.html

    VELAK VEL/TENcINU

  2. ja zinātu saka:

    Ja cilvēki zinātu ko mēs darām,un kas mēs,tad cilvēki mūs uz ielas nolinčotu.
    Džordžs Bušs – vecākais.
    Pirmo vietu melošanā neaizņem k.markss,bet gan a.einšteins (Rīgā bija izkarināti viņa portreti ar izkārtu mēli),bet augstikalnim pat pašam nav atļauts melot bet jāuzraksta citu teiktie meli.

  3. skorceni saka:

    Šodien krievijas spiegs ,kuru vēl nav notiesājuši teica,ka 10000,kas ir parakstījušies par okupantu saieta vietas nojaukšanu Rīgā,esot jāsūta uz zoodārzu.Domāju ,ka viņam laiks pašam atrasties citā dārziņā ar restītēm.Tieši šis mērglis ir naida kurinātājs…..

  4. Os saka:

    Pasaule izdara vizuali,ka si 4.maija Latvija ir turpinajums neatkarigai Latvijai(1918.g.),ari Starptautiski formali atzina,jo Amerika,kur bija Sutnieciba-apsveica 91.g.4.maija Komunistiskas partijas vadoni-Toliku Gorbunovu ar “Neatkaribas atjaunosanu Latvijas”. Skaidrs,ka parejas Pasaules Valstis nemaz nepetija,ir Valsts obligata pecteciba ieverota vai ne(Satversmes 77.pants),ASV,Anglija un protams Vacija gan apzinajas,ko-atzist! Bet redz kur paradoks,ka nevar ilgi apslept noziegumu izdaritu pret Latvijas Valsti proklameto 1918.g. Un neatjaunoto. Pret neatkarigas(1918.g.) Latvijas tautu Pilsonisko. Meliem isas kajas,ka atzina-ta noliegs. Vienkarsi pagaidam nav bijis-precindents un tagad tas ir. Kaptein krievijas,ka tevi tur po matuski,mesls tu tads,tu so apsudzibu pat neuzradisi Vacijai,jo Vacija izskata lietas pec butibas(Tiesa),nevis ka si Melu Valsts 4.maija,kura sevi pastaisot faktiski LPSR uztaisija Kontraktu pati ar Sevi,tiesi tapat,ka inkorporejas un anektejas par LPSR 1940.g. Un tas tikai sini 4.maija “Tiesa” krievu okupantu ar kolaboracionistiem izskata lietas-no tas vietas,kas izdevigi okupantvalstij krievijai ,tas ir,ka Linards ir draudejis kadu nosaut meslu,tadu ka tu kaptein. Motivs ari tiks skatits Vacijas Tiesa un jusu noziegums KGB Starptautisks tiks pasludinats ka esoss,tas ir-NOZIEGUMS PRET CILVECI.

  5. Os saka:

    Atrak Slotas Katam Lapas saks Plaukt,neka sis 4.maija pat ne Valsts,bet KGB un Komunistu bandas teroristu Saika-Apvieniba paklauta Kremlim-uzradis Apsudzibu Linardam Vacijas Policijai. Es pat loti gribetu-lai ta notiek. Ta ka mesls Kremla nevauksi ar visu Kremlim paklauto Drosibas Ceku un pasveicini no manis Dizo Plutinu ar pie reizes rakstot Zinojumu. Gan es ar savu tautu tiksu klat jums un tad gan sekos-taisnigs sods Cilpa,ar Tautas Spriedumu,bet sakuma bus-publiska persana pie Kauna Staba kadu mirkliti,pie ta-taisniga.

  6. Līdzjūtība saka:

    Miris leģendārais latviešu
    mūziķis Aivars Brīze !

  7. Komentāros atradu saka:

    Par A . Brīzi. Aizlidoja uz Austriju slēpot ar
    vīrusu, saaukstēšanos mazu,
    tur uz vietas jau pneimonija
    un te slimnīcā nomira.

  8. čuguns saka:

    paskatieties šo interviju! pirmoreizi tik atklāti uzbrūk R.Dzintaram un VL! twitterī jau B.Strautmane un I.Kažoka slavē Rēderu par šo interviju!

    ŠAUSMAS! VIENA NORIEŠANA!

    Rēders uzvedas kā SASKAŅAS CENTRA biedrs…

  9. Tautietis saka:

    Cugun . LTV majas lapa vari ierakstīt pareizo atsauksmi . Kam nav slinkums to var izdarīt un šausmas būs mazākas . Ja bail ,tā ir cita lieta .Sarosītam rēderam jumts uzbraucis un pat tika rādītas tās izsmejošās fotogrāfijas , kas agrāk divreiz bija ari šeit publicētas .

  10. cietušais saka:

    Ņemot vērā, ka Latvijā Andra Guļāna, Jāņa Skrastiņa un Jāņa Maizīša laikā nostiprinājās tiesu mafija, kuras iesākto tagad turpina Ivars Bičkovičs un Ēriks Kalnmeiers, šeit Latvijā cilvēkiem gadiem nav pieejama taisnīga tiesu sistēma. Ar laiku papildus Eiropas Cilvēktiesību tiesai pavērsies iespējas sūdzēties arī Eiropas Prokuratūrai. Tāpēc neizmetiet ārā sakrātos Jāņa Maizīša un Ērika Kalnmeiera atrakstīšanās atbildes, bet pataupiet tās kā pielikumus sūdzībām. Neklusēsim, cilvēki, par šiem neliešiem, kas ir pie varas tiesu sistēmā Latvijā un piesmej viselementārākās tiesību normas!

    Eiropas Parlaments trešdien pieņēma 2014.-2019. gada rīcības plānu organizētās noziedzības, korupcijas un naudas atmazgāšanas apkarošanai, ierosinot konkrētus pasākumus, lai sniegtu triecienu organizētās noziedzības finanšu aktīviem un mafijas ienākumu avotiem Eiropas Savienībā (ES). Tiek lēsts, ka ES 2013. gadā darbojās teju 4000 starptautiskas noziedzīgas organizācijas.

    Deputāti arī atkārto aicinājumu izveidot Eiropas Prokuratūru, kas koordinētu dalībvalstīs veikto izmeklēšanas procesu un apkarotu noziegumus, kas vērsti pret ES finansiālajām interesēm. Prokuratūra jānodrošina ar vajadzīgajiem cilvēkresursiem un finanšu līdzekļiem, viņi uzsver.

  11. raksti saka:

    http://pietiek.com/raksti/drosibas_policija_megina_piesegt_pasutijuma_izpilditajus_un_atbrivoties_no_safabriceta_kriminalprocesa

    Drošības policija mēģina “piesegt” pasūtījuma izpildītājus un atbrīvoties no safabricētā kriminālprocesa
    Lato Lapsa
    22.10.2013.

    Drošības policija mēģina “piesegt” pasūtījuma izpildītājus savās rindās, izvairīties no iespējamas kriminālatbildības un atbrīvoties no pret mani safabricētā kriminālprocesa, – par to liek domāt aģentūras LETA vakar publiskotais fakts, ka tikai dažus mēnešus pēc tam, kad pret mani sāktais kriminālprocess tika pievienots citam kriminālprocesa, tas ar Drošības policijas lēmumu atkal ir izdalīts atsevišķi un nodots prokuratūrai, lai tā izlemtu, kam šo kriminālprocesu tālāk izmeklēt.

    Atgādināšu – pēc ilgākiem pūliņiem, neveiksmīgi mēģinot pildīt saņemto politisko pasūtījumu, Latvijas tiesībsargāšanas iestāžu darbinieku grupiņai šopavasar izdevās saņemt iesniegumu no kāda cilvēka, kurš bija gatavs apgalvot, ka konkrēti es esot pārkāpis viņa korespondences noslēpumu, publiskojot šo viņa korespondenci portālā Pietiek un grāmatā Cits ķēķis, un uz šī iesnieguma pamata sākt pret mani kriminālprocesu.

    Patiesībā grāmatā Cits ķēķis: zem likumīgā “jumta”, ko izdevusi man piederošā un manis vadītā SIA Baltic Screen, cita starpā bija publicēti fragmenti no apjomīga iesnieguma, ko 2010. gada martā rakstījis Latvijas iedzīvotājs Boriss Rjazanskis. Šajā iesniegumā viņš publiski norādīja uz atklāti noziedzīgām darbībām – “acīmredzamu organizētu personu grupas darbību ar mērķi vākt informāciju par privātpersonām un valsts amatpersonām, veicot izsekošanu, izmantojot valsts vai izmeklēšanas noslēpumu saturošo informāciju”.

    Kaut gan Drošības policijas darbinieks, šī kriminālprocesa izmeklētājs Iļja Boronovskis paziņoja, ka viņa un Drošības policijas rīcībā ne tikai neesot šī Borisa Rjazanska iesnieguma, bet viņš arī par tāda eksistenci nemaz neesot lietas kursā, tie izrādījās meli. Lai pildītu pasūtījumu pret mani, Drošības policijai bija nācies ķerties pie atklāti noziedzīgām darbībām – šo Borisa Rjazanska iesniegumu kā būtisku pierādījumu apzināti noslēpt un izlikties, ka tai par tādu nekas nav zināms.

    Patlaban mans iesniegums par šiem un citiem ar šo kriminālprocesu un tā safabricēšanu saistītajiem faktiem tiek izvērtēts Ģenerālprokuratūrā. Papildus tam es gan Drošības policijā, gan Ģenerālprokuratūrā esmu vērsies ar pieteikumiem saistībā ar faktiem, kas šajā kriminālprocesā liecina gan par pierādījumu slēpšanu, gan par apzināti nepatiesu ziņu sniegšanu Drošības policijas savervētā “stukača” iesniegumā, gan par noziedzīgu nolaidību Drošības policijas darbā, gan par manas korespondences noslēpuma, iespējams, noziedzīgu pārkāpšanu, ko, kā norāda manis no Valsts prezidenta kancelejas saņemtas ziņas, veikuši Drošības policijas darbinieki.

    Saprotot situācijas nopietnību un iespējamās sev draudošās sekas, Drošības policijas vadība ar tās priekšnieku Jāni Reiniku priekšgalā acīmredzami ir nolēmusi glābt situāciju: lai piesegtu pasūtījuma izpildītājus un izvairītos no iespējamas kriminālatbildības, tikai dažus mēnešus pēc kriminālprocesu apvienošanas nu tie atkal tiek sadalīti tāpēc, lai “manu” kriminālprocesu būtu iespējams “nogrūst” Ģenerālprokuratūrai, tālāk no sevi sakompromitējušajiem Drošības policijas darbiniekiem – pasūtījuma izpildītājiem, kuru rīcībā jau pašlaik konstatējamas noziedzīgu nodarījumu pazīmes. Saprotot, cik tālu ir novedusi vēlme izpildīt pasūtījumu, Drošības policijas vadība pašlaik faktiski dara visu, lai “atkratītos” no “mana” kriminālprocesa.

    Ar šo es apliecinu, ka es arī turpmāk darīšu visu iespējamo, lai personas, kas pasūtījušas kriminālprocesa safabricēšanu pret mani, kā arī personas, kas šī procesa ietvaros sniegušas melīgas ziņas un slēpušas pierādījumus, tiktu noskaidrotas un sauktas pie atbildības. Manā rīcībā ir pietiekami daudz pierādījumu, lai tas būtu reāli iespējams.

    http://pietiek.com/raksti/zinojumi_liek_vel_vairak_saubities_par_kozlovska_un_petersones-godmanes_lobeto_motorola_raciju_iepirkumu

    Ziņojumi liek vēl vairāk šaubīties par Kozlovska un Pētersones-Godmanes lobēto “Motorola” rāciju iepirkumu

    Paliekot pie savas Motorola rāciju sistēmas, kuru iepirkumam Riharda Kozlovska un Ilzes Pētersones-Godmanes vadītā Iekšlietu ministrija plāno bez konkursa iztērēt aptuveni 11 miljonus latu, Latvijas operatīvie dienesti paliks bez iespējas integrēties Eiropas sakaru telpā, sadarboties ar kaimiņvalstu dienestiem, toties ar šo savu sistēmu kļūs par faktisku ūnikumu Eiropā. To rāda divi izteiksmīgi un labi argumentēti dienesta ziņojumi, – tie vēl vairāk padziļina šaubas par Kozlovska un Pētersones-Godmanes lobēto variantu. Pietiek šodien pilnā apmērā publicē abus dokumentus.

  12. aģents saka:

    http://pietiek.com/raksti/kalnmeiers_lai_to,_vai_un_ka_knab_pilda_politisko_pasutijumu,_parbauda_pats_knab!

    Daudzos pasūtījumos uzmanības novēršanai no valsts nozagšanas kājas aug no Latvijas Republikas Ģenerālprokuratūras. Taču šī pati Ģenerālprokuratūra viena no pirmām norobežojas, tēlojot baltos, pūkainos un ar eņģeļa spārniņiem, ja briest atmaskošana un skandāls .

    Kalnmeiers: lai to, vai un kā KNAB pilda politisko pasūtījumu, pārbauda… pats KNAB!

    Reaģējot uz Pietiek publikācijām par politisko pasūtījumu, kura veikšana saskatāma Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) darbībās saistībā ar jau iznākušo avīzi Vienotība, PIETIEK! un vēl neiznākušajām avīzēm, kas veltītas citām redzamākajām partijām, Ērika Kalnmeiera vadītā Ģenerālprokuratūra šo informāciju nosūtījusi izvērtēt… pašam KNAB.

    Dažādu “neērtu” iesniegumu nosūtīšana izvērtēšanai tieši tām iestādēm vai amatpersonām, kuru iespējama prettiesiska rīcība aprakstīta šajos iesniegumos, ir sena LR Ģenerālprokuratūras tradīcija.

    Arī šajā gadījumā Ģenerālprokuratūras Personu un valsts tiesību aizsardzības departaments iesniegumu, kurā bija aprakstītas KNAB darbības, “izskatīšanai pēc piederības” nosūtījis pašam KNAB.

    Pietiek jau informējis, ka, steidzot pildīt politisko pasūtījumu, KNAB oficiāli pieprasījis tam sniegt informāciju par masu informācijas līdzekļu Nacionāļi, PIETIEK!, Reformisti, PIETIEK! un Saskaņieši, PIETIEK! izgatavošanas un izplatīšanas izmaksām, kā arī to atspoguļojumu grāmatvedības uzskaitē.

    Šo pieprasījumu komisku padara fakts, ka visu šo informāciju KNAB priekšnieka vietniece Ilze Jurča pieprasījusi par avīzēm, kas vēl nemaz nav iznākušas un līdz ar to nav arī izplatītas.

    Oficiālā vēstulē KNAB priekšnieka vietniece pieprasījusi “ierasties Birojā informācijas sniegšanai par masu informācijas līdzekļu Vienotība, PIETIEK!, Nacionāļi, PIETIEK!, Reformisti, PIETIEK!, Saskaņieši, PIETIEK! izgatavošanas, izplatīšanas izmaksām un finansēšanas avotiem, kā arī to atspoguļojumu grāmatvedības uzskaitē, līdzi ņemot personu apliecinošu dokumentu un iepriekš minēto darījumu dokumentu (līgumi, rēķini, bankas, kases dokumenti u.c.) apliecinātas kopijas”.

    Taču, kā zināms, līdz šim klajā nācis tikai pirmais izdevuma Vienotība, PIETIEK! numurs nepilna miljona eksemplāru tirāžā, savukārt pārējo izdošanai aicināti pieteikties ziedotāji. Turklāt interesanti, ka KNAB neko nevēlas zināt par vēl vienu neiznākušo izdevumu – Lembergisti, PIETIEK!.

    Savu vēlmi iepazīties ar neiznākušu un neizplatītu avīžu izgatavošanas un izplatīšanas izdevumiem KNAB pamato ar likuma normu, kas tā darbiniekiem ļauj nekontrolēti un bez pamatojuma pieprasīt no jebkuras personas jebkuru informāciju, ko tie vēlas.

    “Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja likuma 10.panta pirmās daļas 4.punktā ir noteikts, ka Biroja amatpersonām ir tiesības pieprasīt un saņemt bez maksas no valsts pārvaldes un pašvaldību iestādēm, uzņēmumiem, organizācijām, amatpersonām un citām personām informāciju, dokumentus un citus materiālus neatkarīgi no to slepenības režīma,” savā pieprasījumā norāda Jurča.

    KNAB pieprasījumā savu interesi pamato ar to, ka “Priekšvēlēšanu aģitācijas likumā Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojam ir noteikts pienākums līdz vēlēšanām veikt politisko partiju, to apvienību un ar politiskajām partijām, to apvienībām nesaistīto personu priekšvēlēšanu aģitācijas izdevumu apmēra ierobežojumu kontroli”.

    Taču KNAB vadība pagaidām nav spējusi vai vēlējusies paskaidrot, kādā veidā tā spējusi par vēl neiznākušām avīzēm konstatēt, ka uz tām būs attiecināma priekšvēlēšanu aģitācijas izdevumu apmēra ierobežojumu kontrole.

    Kā zināms, jau nākamajā dienā pēc avīzes Vienotība, PIETIEK! iznākšanas partijas Vienotība ģenerālsekretārs Artis Kampars publiski paziņoja: “Primāri vēlamies noskaidrot, kas ir šā izdevuma finansētājs!” KNAB darbības līdz šim ir bijušas atbilstošas šim pasūtījumam.

  13. valsts nozagšana saka:

    Atgādināsim, ka Valsts kase jūlijā no valsts budžeta līdzekļiem samaksāja “Liepājas metalurga” vietā visu rūpnīcas parādu Itālijas bankai “UniCredit” – 67 465 056 eiro jeb 47 414 711 latus. Pirms tam aprīlī Valsts kase Itālijas bankai veica rūpnīcai valsts galvotā kredīta pamatsummas daļas maksājumu 6 128 456 eiro (4 307 103 latu) apmērā. Galvojumu valsts vārdā bija parakstījis Einars Repše. Kā zināms, šobrīd Liepājas metalurgs” pārtraucis ražošanu. Par “Liepājas metalurga” tiesiskās aizsardzības procesa administratoru iecelts savs mafijas cilvēks Haralds Velmers. Tā ir viena no lielākām un noziedzīgākām afērām, kas notikusi Valda Dombrovska valdības laikos. Bet te Jānis Maizītis, Ēriks Kalnmeiers un Jānis Reiniks “degunu nebāž”.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *