J. Zīverts. Zobens noteikti jātur pagalvī

www.tautastribunals.eu 1Zīverts JānisSveicināti !

Ņemiet par labu, ka nu man ir sanākusi tā uzruna:

http://www.youtube.com/watch?v=lg_-us_KKe4

Ir daļēji jāuzskata, ka pie visām ķibelēm esam vainīgi mēs paši un kā jau rakstīju: noziedznieks rīkosies tik ilgi, cik ilgi viņam to ļausim. Un latviešu tauta ļauj… . Un vaino jau pašu palicēju, ja nevar noķert vainīgo, ne jau pašu vaininieku. Kā tas čigāns mūkot no policijas uz saucienu stāt atbild: stāvi tu, tevi jau neķer… . Vērojot visas šeit notiekošās peripetijas, nav vērojams, ka latvieši garīgi būtu sākuši ATMOSTIES. GARĪGĀ ATMODA*** vēl tikai priekšā, ja vien paspēsim. Patreiz izskatās, ka var arī nepaspēt.

Liec zobenu sev pagalvī / Un dziļi neiemiedz.

Tavs gods un Tēvzeme / Tev cieši dusēt liedz.

Varbūt kāds nav lasījis A. Sluča rakstu par Maskavas pakalpiņiem. Arī es Slucim pievienojos. Priecājos vienmēr lasīt viņa rakstus. Dievs dodi, lai mēs ātrāk varētu ķerties pie nodevēju tiesāšanas, bet lasiet paši:

***Nē, Jāni Zīvert, nekādas Atmodas mums vairāk nebūs, bet būs rēķinu noslēgšana. Un tā būs drausmīga, priekš visiem komunistiskajiem izdzimumiem, nodevējiem un valsts izlaupītājiem.

14.10.13.    LRTT

=========================================================================================

Aivars SlucisMaskavas pakalpiņi ir visi Latvijas politiķi un partijas, kas saka un apgalvo, ka Latvijas galvenā un gandrīz vienīgā problēma ir ekonomiskā, un tikai viņi zina kā to risināt. Patiesībā Latvijai nav nekādas unikālas, speciālas ekonomiskās problēmas, kas nebūtu visur citur pasaulē. Latvija ir par mazu un Latvijas ekonomija nevar iet uz augšu, ja visapkārt pasaulē ekonomija iet uz leju. Pēdējos 100 gados Eiropā visi iedomājamie ekonomijas modeli tika izmēģināti. Mums nevajag par to vairs strīdēties, bet tikai pieņemt visefektīvākos no tiem, piemēram, Vācijas vai Anglijas vai Igaunijas  un viss. Korupcija, Latvijas izzagšana un oligarhi ir politiska problēma, nevis ekonomiska.
Pēdējie, kas tā runā, Repše/Balokoņs/Vaitaitis/Mierkalns u.c., ir tikai vēl viens jauns oligarhu grupējums, kas grib tikt pie siles, un nākotnē būs vēl citi.

Esiet uzmanīgi, neatbalstiet tādus, ne arī tos, kas slavē Krievijas tirgu, jo cik šprotes tad Krievijā pārdeva VVF, Pabriks un Kalvītis par Abrenes atdošanu?

BET Latvijā tiešām ir speciāla, unikāla problēma, kas nav nekur citur pasaulē,  un tā ir OKUPĀCIJAS SEKAS. Tās risināšanai nevar lietot citu valstu pieredzi, jo tādas nav. Mums tā jāatrisina pašiem. Tādēļ visām latviešu partijām jāapvienojas ap OKUPĀCIJAS SEKU LIKVIDĒŠANAS programmu.
Tagad ir īstais laiks krieviem atgriezties savā tēvzemē. Nesen Vladivostokā Putins lepni solīja Hilarijai Klintonei attīstīt Krievijas Āzijas daļu (t.i. 3/4 no Krievijas).  Bet ar ko? Ar vjetnamiešu, korejiešu un ķīniešu darbiniekiem nepietiks – tad Krievijai jāatdod Sibīrija Ķīnai tagad un nav vērts tērēt laiku. Bet laimīgā kārtā gandrīz 3 miljoni nevajadzīgu krievu ir Baltijā un Kēnigsbergā (Karalaučos) un tos Putins var dabūt atpakaļ. Liela daļa no šiem ir militāristu un čekistu bērni, mazbērni un citi ģimenes locekli.

S. Āboltiņa un DaudzeLatvija piemēram no dzimšanas vecāki viņiem māca nīst latviešus, ka Latvija ir Krievijas daļa, ka Latvijas neatkarība 1918.g. bija nejauša kļūda utt. Visi šie krievi ir sabojāti un var dzīvot mierīgi tikai Krievijā, sevišķi Krievijā, kādu to veido Putins. Ja kāda zeme ir okupēta, kā Latvija bija, tad, kad okupācija beidzas, visiem okupantiem jādodas prom, jo viņi nevar dzīvot mierīgi un priecīgi starp cilvēkiem pār kuriem viņiem nesen bija vara. Visi psihologi to pateiks.  Krievijas Āzijā ir tik daudz visādas bagātības, ka Maskava tur var maksāt 2 vai 3 reiz lielākas algas un arī ūdens un vide tur ir daudz tīrāki nekā Maskavā.

MIGLA SARKANĀ- NOLĀDĒTĀ

Foto: Vai ir vēl pasaulē kāds parlaments, kas līdzinās mauku mājai ? Nav. Šeit skatāmi nodevības gļotas- G. Daudze un S. Āboltiņa. Viņiem tiks izpildīts augstākais soda mērs, par Latvijas valsts un latviešu tautas nodevību.

Latvijā tikai tie krievi, kas bija Latvijā pirms 1939.g. un viņu pēcteči paturēs Latvijas pilsonību automātiski. Vēl varbūt 10% var palikt, bet mēs viņus pārbaudīsim vienu pēc otra vai viņi ir lojāli latviskai Latvijai un vai mums viņi ir vajadzīgi un noderīgi (un pietiekoši izglītoti).
Pēc tam mēs ķersimies klāt mūsu pašu kolaboracionistiem un nodevējiem, kā to darīja Norvēģijā pēc 1945.g. Tas, ka Gorbunovs, Godmanis, Aldermane, Kargins un simtiem viņiem līdzīgu vēl staigā brīvi, ir ārprāts.
Pēc tam vajadzīga godīga jauna privatizācija, no kuras visi latvieši iegūtu, ne tikai oligarhi.
Tādēļ partijas, kas runā tikai par ekonomiskām lietām, novērš uzmanību no OKUPĀCIJAS SEKU likvidēšanas, un tas ir tieši tas, ko Maskava grib.  Okupācijas laikos latvieši nevarēja runāt par nacionālām lietām, par brīvu Latviju, nevarēja runāt par krievu noziegumiem pret latviešiem, nevarēja kritizēt krievus, nevarēja krievus saukt par okupantiem un kolonistiem, nevarēja teikt lai viņi brauc prom, nevarēja nerunāt krieviski ja krievs to gribēja. Daudzas no šīm lietām ir spēkā vēl šodien, tādēļ nevar teikt, ka Latvija ir īsti brīva. Latvija ir tikai daļēji brīva un ir pēdējais laiks atbrīvot Latviju pilnīgi. Latviešiem jābalso tikai par partijām un cilvēkiem, kas uzņemas un sola to darīt.
Aivars Slucis

You may also like...

5 komentāru

  1. ANDRIS7 saka:

    VISU LABU DIENU!
    Kapec mes darza,ko sauc par valsti,neizravejam nezales,bet tikai lakstus?
    Kapec mes ticam tai patiesibai,kuru grib ienaidnieks?
    Kapec nepetam ienaidnieka vesturi 4000 gadus,bet 100 gadus,lai sakautu?
    Kapec ticam RUSU TROJAS ZIRGAM,bet vedera neredzam judu karaspeku?
    Kapec DIEVS,bet ne BALTIJAS DIEVI,jo viens dievs ir tas kungs un vins ir
    SATANS?
    Musu varasviru slepeniba un “istenie” slepeno skolotaji.
    a)antisionizm.info/Masonskaya-galereya-Rossii.html

    VELAK VEL/TENcINU

  2. Os saka:

    Jani,”Sveti” tikai un vienigi Bibeles Dievs,tas ir visu zidu uz Pasaules Dievs un Masonu-tas ir kristiesu krustnesu. Ta ir nopietna kluda-prasit svetit. Musu Lettinu Dievs nevienu nekados apstaklos nesveti. Sveti tikai Velns-savus kalpus zidus un vergus kristigos Masonus. Dainu Dievs krusta-Dievs,krustij manu augumin,Dievs,krustij manu Tevuzem!,ta ir daina. Dainas ir-gudribu un zinu kopums,kad lidzigs pievelk lidzigu jeb anologijas likums,kad lidzigs veicina lidziga rasanos. Ta Cilveks domadams vienotas un labas(Tautiskas) domas,daridams labus darbus ari visas Tautas nozime,ar Dainu palidzibu-zintejot(Ka nu kurs to mak,kaut vai palasot paris reizu diena-ta apvienojot kopigo domu,merkis jau Mums ir viens) iegust Dieva(Musu) padomu un palidzibu. Lettu Dievturiba ir-viediba par zinasanu kopumu,par Dieva(Liela,dievuDieva vai kosmiska absoluta) laisto(Uztaisito) Pasauli un likumiem.

  3. Os saka:

    To kad Dievs ir viens un nedalams,tie ir lielakie meli Velna. Monoteisms ir tikai Velnam izdevigs. Visuma,kosmosa Dievs ir tikai viens,bet vinu nevar-tiesi pielugt,tas nozime neizdarit lugsanu vispar! Un nepalidz vins tiesi pats nevienam,jo nav iespejams ar vinu kontaktet bez starpnieka(Cilvekam),tapec ir vel citi dievi-kas precizi saucas dievestibas un viena no dievestibam ir Bibeles dievs,tikai sis dievs ir Velns. Musu dievs ir dainu dievs,tikai vins palidz Lettinam. Tamdel vajag zintet dainas,atmodinat,ievibret,iekustinat Musu dievu,lai atkal Mes dzivotu zem Musu Dieva Karogiem rotatiem ar Perkonkrustiem. Nevis Velna krustiem un zidu tautas davida zvaigznem. Dainu Dievs,Musu Tautas Dievs,Tautas religija vienota,ar Dainam-kas ir Musu reglaments Tautas un katra,ar Dainam-kas ir Musu Tautas merku un dveselu vienotibas kopums. Dievs,Krustij Musu Tevu Zemi!

  4. lumpapā saka:

    Kā to saprast?

    Minskas sporta arēnā
    „Junostj” sestdien valdīja
    ne tikai sportiskas
    kaislības – Saeimas
    deputāti no Nacionālās
    apvienības Parādnieks un Naudiņš tandēmā ar
    Alfrēda Rubika dēliem
    spēlēja hokeju pret
    Eiropas par pēdējo
    diktatoru dēvētā
    Baltkrievijas prezidenta Aleksandra Lukašenko
    komandu.

    Admins
    Es personīgi neietu kopā ar Rubikiem, bet nosodīt arī netaisos. Kas attiecas uz Lukašenko, tad Dievs lai dotu mums tādu diktatoru, kurš nedz krievžīdiem, nedz sorosžīdiem negriež ceļu.

  5. skorceni saka:

    Tá ir Lukasheko ir savas valsts patriots.Tikai valstu izzadzéji-nodevéji,kas kalpo citám varám ,var bút pret tadu diktatoru.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *