Liepājas Metalurgu cionisti ir saplosījuši

www.tautastribunals.eu2900Nākošais raksts gan bija paredzēts cits, bet sakarā ar kādas nepatīkamas „īsziņas” saņemšanu, pārbīdīsim domāto rakstu uz nākošo reizi. Īsziņā tika paziņots, ka Liepājas Metalurgu „mūsu” valdība netaisoties glābt. Visas patreizējās darbības „glābšanas laukā” esot: pamazām tautu sagatavot LM likvidācijai.

Valdībai tuvu stāvošas personas jau kārtojot „papīrus” par jauno iekārt izpārdošanu.

Kam tās tiks pārdotas, tas vēl pagaidām neesot zināms.

====================================================

Tāda ir šī nepatīkamā ziņa.

Valdis DombrovskisLRTT jau šīs problēmas pašā sākumā sacīja, ka LM ir paredzēts likvidācijai, jo latvieši ir jādabū prom no Latvijas. Dombrovska Briseles apciemojuma laikā šis jautājums tika apskatīts un arī IZLEMTS.

FOTO: Šis ir tas censonis, kuram jālikvidē LM, par to pretim saņemot „krēslu” Briselē. Bet esi uzmanīgs, veiksmes stāstu moderator, ka Briseles krēsla vietā netrāpi elektrisko krēslu.

Tā ir žīdu nacistu banda, kas uzdarbojas pret Latviju un latviešu tautu. Šīs cionistu bandas galvenie partneri ir komunisti- čekisti, kuri bagātīgi pārstāv Latviju ES, Godmanis, Vaidere, Kalniete.. . Tikai un vienīgi ar viņu palīdzību žīdu badīti var aplaupīt Latviju un latviešus.

Viss notiek vārds vārdā tieši tā, kā to paredzēja Eižens Finks.

Un tāpēc jātic arī tālākajam viņa pareģojumam: žīdiem, krieviem un komunistiem piespiedīs visu atdot latviešu tautai atpakaļ. Visi svešie dabūs laisties prom no Latvijas.

Bet kā tad ar ne-svešiem, proti, komunistiem ?

Ar tiem izdzimteņiem mēs tiksim paši galā. Viņiem, šiem godmaņiem, brigmaņiem, borovkoviem, kalnietēm un vaiderēm, mēs sarīkosim „jekelna prāvu-2”. Mēs taču visi esam lasījuši Grūtupa EŠAFOTU, un tāpēc, jautājums par „jekelna prāvu”, nav plašāk jāpaskaidro. Ja nacistiem bija viena cilpa kaklā, tad komunistiem, šiem latviešu tautas bendēm, mēs uzmauksim katram pa trijām cilpām. Ja šie lopi domā, ka šie ir tukši draudi, tad viņi maldās pa visiem 100%. Tas jau ir noticis fakts, pagaidām, protams, tikai Garīgajā pasaulē. Viss, kas notiek materiālajā pasaulē, pirmāk notiek Garīgajās dimensijās. Komunisti ir tie, uz kuriem „kādā” Grāmatā ir sacīts: „Viņi ir dzīvi miroņi”. Tāpēc LRTT dara visu, lai viņi saņemtu to, ko Finks viņiem paredzējis.

Dombrovskis, Reiniks, Kozlovskis, DP, ST, SaeimaMēs arī to panāksim !

MIGLA SARKANĀ- NOLĀDĒTĀ

FOTO: Kad pēc vēlēšanām tika sastādīta šī valdība un ieraudzīju šo foto, es burtiski ar seju „iegāzos” kaut kādā melnā ķipīgā zaņķi. Nevarēju ilgi atjēgties, bet kad atjēdzos, tad sapratu, ka šeit redzamie, ar diviem izņēmumiem(Grendi un Bērziņu), ir bezpersoniskas viepliskas radības, kuras atnesīs neiedomājamu ļaunumu Latvijai. Tās ir visīstākās bezsmadzeņu marionetes, kuras tiek vadītas no tālienes. Toreiz es veselu diennakti bez gulēšanas strādāju, lai sagatavotu šo rakstu: http://tautastribunals.eu/?p=7457

Vai tad Latvijā vēl ir palicis ko zagt ? Viss ir izzagts un izlaupīts ! Galvenie laupītāji ir neviens cits, kā IZREDZĒTĀS TAUTAS pārstāvji. Viņi, kā izbadējuši plēsīgi zvēri, ir uzmetušies mūsu Dzintenei un plosa to bez apstājas. Viņiem, šiem maitu ērgļiem, vienmēr ir par maz, viņi prasa vēl un vēl. Un vēl kaut kādus mistiskus īpašumus ! Visvisādi cionistu padibenes, peresi, klintones un duglasi, brauc uz Latviju „slaukt” latviešus.> http://nra.lv/latvija/102951-ebreju-ipasumu-atdosanai-varetu-tapt-ipass-likumprojekts.htm Viņu garīgi vājie ielikteņi(PATREIZĒJĀ VALDĪBA) pilda visas viņu iegribas. Dombrovskis šo noziedznieku priekšā ir nokritis pat zemāk par pļautu zāli, apsolot veidot speciālu komisiju. Vienīgie, kuri iebilst pret šo cionistu tīkojumiem ir VL! Pārējie lokās kā cērmes „dievizredzēto”(sātanistu) priekšā. Atkārtoti atgādināšu: „Visi tie, kuri norej VL! ir krievžīdisko cionistu atbalstītāji.”

Dombrovskis, Reiniks, Kozlovskis, DP, ST, Saeima.NELIEŠITikko saņēmu vēl vienu pārsūtītu ziņu, kur skaidri norādīts uz žīdu cionistisko noziedznieku plāniem, pilnībā pārņemt ES un ieviest TOTĀLCENZŪRU, lai varētu netraucēti laupīt.> http://www.ir.lv/blogi/politika/jusu-mutes-tiks-aizbaztas Bet tur šie civilizācijas padibenes „aplauzīsies” un sāksies viņu „skuju taka”. Ellē, un tikai Ellē vieta, šiem latviešu, palestīniešu un daudzu citu tautu slepkavām… .

FOTO: Šeit jūs redziet holokausta- genocīda īstenotājus pret latviešu tautu.

NOSLĒGUMA VĀRDS

Ja patreizējai valdībai interesētu latviešu tautas liktenis, tā pārņemtu LM, žīdu noziedzniekiem visu atsavinātu, viņus arestētu un uz mūžu aizbāztu aiz restēm vai pat aizvilku uz karātavām: par sabotāžu pret Latvijas valsti. Nekavējoties arestēt un sodītu tos, kas pārdeva šiem cionistiem pilsonību.

Un tiem nu noteikti pienāktos ASM, jo viņu darbības rezultātā, Latvijas valsts ir cietusi grandiozus zaudējumus.

Bet atgādināsim: viņi noteikti tiks tiesāti.

Dievs nekad nevienu nav atstājis bez ALGAS.

L. Grantiņš LRTT 26.09.13.

You may also like...

10 komentārs

  1. Os saka:

    Iekartas Metalurga nonaks Krievijas ekonomiskas rupniecibas zona. Jau 90.gada visas rupnieciskas vertigas iekartas(Uznemumi) planoti tika gatavotas un parvestas uz Krieviju. So Laupisanas Aktu izdarot caur Politiku(Politikani),jo Latvijas PSR Vara(Ierednieciba) nenomainijas,palika ta pati veca ar ceku,kompartiju,VDK-apstiprinata. Kura pec 4.maija maksligi radija rupniecibas-tautsaimniecibas sabrukumu,sadardzinot energoresursu cenu(Benzins,elektriba,Nodokli,ievedmuita ari izvedmuita). Ka rezultata sini 4.maija Latvija kluva nerentabli razot-jelko,jo produkcija logiski ka kluva fantastiski darga(Pasizmaksa),ka rezultata iekartas aizveda uz Krieviju(Rupnieciskas). Sobrid Valsti nav nekas mainijies un nevar pat mainities,jo Ierednu Valsts aparats(Stati) ir ta maksligi uzaudzets,ka Nodokli ir lieli,lai uzturetu so parazitu birokratu dalu.

  2. ANDRIS7 saka:

    VISU LABU DIENU!
    Vai suns apzinas savu bagatibu?
    Katra ,maksligi radita sabiedriska iekarta,iedzivosanas nolukos ir lemta
    bojaejai.Ta tas ir bijis,un ta tas bus,jo viss karajas gaisa,bez istas
    patiesibas pamata.Par patiesibas pamatu nemti iluzori meli isam laikam.
    Jo tuvak beigas,jo lielaks sunu trakums.Kapec suni nem latviesu un rusu
    vardus, un uzvardus?Lai iemaisitos un sajauktos tautas,lai sleptu savu
    sencu noziedzigo slavu,lai visa vainotu tautas un nacijas,pasiem paliekot
    “tiriem”u.c.
    a)pandoraopen.ru/2013-09-08/zachem-evrei-berut-russkie-imena-i-familii
    Latvija paliek ar katru reizi “slavenaka” judu un cionistu tradicijas.
    Riga 1923 gada dibinats militars cionistu grupejums BETAR,Zabotinska
    vadiba,skatit
    b)Betar,Wikipedia.
    kurs aktivi darbojas sodien,ka slepkavnieciska algotnu banda un varu
    apgalvot,ka vini nogalinaja Zvaigzni ,Slapinu un citus, no ASV
    vestniecibas jumta,kurs bija tiesi preti Bastejkalnam.Ne velti ASV
    ierikoja vestniecibu tiesi tur,un musu frontes nodeveji korigeja merkus
    merktiecigi zem uguna,pa savienam,jo citadi nemaz nevareja but.
    c)pandoraopen.ru/2013-09-22/prestuplenie-bez-sroka-davnosti/
    Tapec uzmanigu dara fakts,par ASV militaristu aktivitatem,kuras unisone
    ar sodienas aktivitasu devizi vispar VISU ZEMJU MILITARISTI
    SAVIENOJATIES
    d)pandoraopen.ru/2013-09-25/ssha-gotovyatsya-k-povtoreniyu-911/

    VELAK VEL. TENcINU.

  3. Arnis-G saka:

    “Tikko saņēmu vēl vienu pārsūtītu ziņu, kur skaidri norādīts uz žīdu cionistisko noziedznieku plāniem, pilnībā pārņemt ES un ieviest TOTĀLCENZŪRU, lai varētu netraucēti laupīt”.

    Admin, es ticu Jēzum Kristum kā Dieva dēlam un Jāņa atklāsmes grāmatai, līdz ar to man nav ilūziju, ka “žīdu cionistiskie noziedznieki” “aplauzīzies” ceļā uz totalitāra režīma ieviešanu ES un pēc tam arī visā pasaulē. ES un ar to saistītā eiro valūta diemžēl jau pašos pamatos ir šo pašu “žīdu cionistisko noziedznieku” projekts. Beidzot ir jāsaprot, ka mūsu spēkos nav mainīt to, kam jānotiek saskaņā ar Svētajiem rakstiem. Tātad agrāk vai vēlāk ES kļūs par totalitāru veidojumu, kurā tautas tiks maisītas kopējā katlā. Mūsu ziņā ir tam pakļauties vai nē, bet nepakļauties mēs varam tikai tad, ja spējam pieņemt patiesību, lai cik neērta tā būtu.

    Admins
    Tavs secinājums ir nepareizs.
    ES nav žīdu projekts un EIRO arī nē.
    Žīdi gan ir meistari vēlāk visur ielīst un pārņemt gudru cilvēku radītus veidojumus.
    Žīdi nebūt nav gudri, bet nelietīgi slīpēti gan.
    Gudrībā viņi nav spējīgi pat čukčus pārspēt, bet parazītiskā nelietībā gan.
    Nevajag piedēvēt viņiem visvarenību.
    Bandīts ir tik tāl varens, kāmēr no viņa baidās.
    PUNKTS !
    Dievs eņģeļus nesūtīs, neceri.
    Pašiem vien iznāks visu mainīt.
    Svētos rakstus īstenos tie, kuri pastāvēs Patiesībā un nenobīsies no krievžīdu salašņām.
    Gaidīšana no Dieva un Svētajiem rakstiem, ir parazītisms, ko izplata sātanisti- cionisti, lai tu neko nedarītu. Tātad, Tu(viltus kristietis) esi pasīvs Antikrista kalps.
    Kristus nav nekāds vienpiedzimušais Dieva dēls, bet gan vienkāršs Pravietis(mācīts cilvēks), kurš žīdiem gribēja apskaidrot BŪTĪBU, bet viņi šo nabaga aramieti brutāli noslepkavoja, tāpat kā ēģiptieti Mozu.
    Žīdi ir izteikti Sātana kalpi.
    Ir sacīts: “Sātans taps uz tūkstoš gadiem iemests Elles zaņķī. Tad iestāsies tūkstošgadīgs miers”.
    Tas tad arī ir žīdu gals.
    Žīdi nav šīs planētas cilvēki, bet tā jau ir cita tēma.

  4. Tautietis saka:

    Diemžēl nav pieminets , ka visa ļaunuma sakne žīdu pakaļā līdēja repšika nodevība atsrādajot žīdu savākto miljonu , ko nolādetais nelietis kādreiz lūdza . Rezultata Itālijā tika paņemts valsts galvojums Liepājas žīdiem par 112 miljoniem latu. Šo V ministra nelietību bezdarbībā polžīdu pīlknābis atbalstīja .Kad poļžīdu pīļknābis atlaida nevainīgo Grendi viņs redzeja skabargu , bet baļķi savā acī ,kad viņa ministrs repšiks veic žīdu rebes, nodevību un noziegumu , to izlikas neredzam .
    Kas tad īsti ir polžīdu pīļnābis ar savu žīdu pakaļu bucotāju repšiku ? Tie tika dzemdēti tad, kad alkatīgais komjaunatnes darbonis lūdza miljonu vēloties apkrāpt latviešu tautu veidojot odžu midzeni JL. Appmuļķotie latvieši savāca dažus tukstošus , bet visu parejo žīdi belokoņ un krupņikow pavadā . Toreiz Jevreiju biedrības vadonis kupņikoW bija par JL ideologu, kases turētaju un ģenerālsekretaru .Tatad “ĪSTA LATVIEŠU ” partija !!!!! Tie ka klauni žīdu komandēdi gaja ar latviešu karogu baznīcā pat spēlēt teatri . Ari tagad repšikam žīds belokoņ ir labakais kompanjons un sabiedrotais ..
    Tikai piebilde par Grendi ,kam nav sakars ar vinas nepatieso atlaišanu . Vina neatbildēja man uz vēstulēm 3 reizes . Tad lūdzu polžīdu pīļknabi un tad KM sekretārs atrakstījas neatbildot . Vairāk viņu netrauceju , jo nav nozīmes .Grande , ka NA ministere 12 jūnijā Krievijas diena kopa ar padibenem rumpīti , lembi ,sudrabu un citiem mēsliem Jurmalā ēda no vešņakova rokas melnos ikrus .Ari augusta , kad Ministru kabinets lēma par krievžīdu hakera izdošanu tiesāšanai Grende bija kopā kremlisko RP un to neatbalstīja . Nu tuvākā laika krievžīdu spiegs hakeris tiks uz brīvam kājām, jo izlaidīs no cietuma .Vai tik nelietīgi būtu jaizturās NA ministrei ?

    Admins
    Vainot Grendi par to, ka viņa bija pie Vešņakova ir absurdi. Par kultūras sadarbību ir jārunā ar vēstniecības pārstāvjiem. Par hakeri jautājums ir divpusīgs. No vienas puses viņš ir jāizdod, jo pārkāpis ASV un Latvijas līgumus, bet no otras, šis maita bija uz vietas jātiesā ar pamatīgu cietumsodu, jo, domājams, ka darbojies krievu uzdevumā.

  5. Tautietis saka:

    Vai tā saucama kultūras sadarbība ir Latvijai svarīga ? Ta ir slēpta Latvijas karteja okupacija , lai mūs parkrievotu . Sadarbība tiek piebaroti ar okupntu valodu Rīgas ģinamo , nevis ar kadu latvisko nosaukumu , ko vada VDK ar virsnieku savicki un agentiem komunistu rumpīti un ruksi.Kādēļ hokeja komanda ar izmainītu latvisku nosaukumu nevarētu spēlēt Rietumu Eiropa ? Ar kultūras sadarbība ir rusifēta televīzija un radio .Kultūras sadarbības iespaidā rodas okupantu skolas .Galvenais latvietim vajadzetu partrauk visu šo lienošo rusifikācijas okupaciju no Maskavas un samazinat cik vien iespējams , nevis preteji . KM paspārnē par 13 000 Ls tika izveidots midzenis , lai integrētu 30 okupantus .Neticams stulbums .Latvietis no šīs urlu kultūras zaudē savu valsti , bet okupanti jūtās , ka mājās .Vai tiešām ministriem jalīž uz vedera okupantu priekša bucojot rokas vai ari jaciena savas partijas vērtības .Bet ja pa velti dod pierīties ikrus , tad rodas jauni viļi laci , kirhenšteini , kas rija labumus Antonijas ielā Latvijas brīvvalstī .

    Admins
    Un kā ir ar pašu Tautieti ?
    Kāpēc viņš publicējas pie komunista Gardas, kurš ir arī Rotari kluba(masoni) biedrs ?
    Tikai tāpēc, lai paspīdētu ?
    Grende un VL! nav perfekti, bet tie ir vienīgie, kas kaut ko dara. Garda, šīs komunistiskais draņķis, izplata melus un veic antilatvisku propagandu, noniecinot VL!.
    Tas izrādās Tev ir tuvāks !
    Es tevi par visu esmu informējis, bet neskatoties uz to, Tu esi ar šiem nodevējiem.
    Tad ir jautājums, kas esi Tu pats ?

  6. Os saka:

    Mozus,vai Moisa nu gan nebija Egiptietis,bet gan zids,kurs tika uzaudzinats Priesteru Egiptiesu gimene. Kults ap zidu vestures gramatu Bibeli ideologisko un ritualo,par Jesua “Gudribam seviskam”,kuras krustnesu kristietiba tagad tiek pasniegtas locot to dazadi,tas ir revizionisms. Tad jau Islams-kas ari ir tirs zidisms ar zidiem radits,nedomaju,ka viens Muhameds vinu izstradaja,bet vesela zidu augsto priesteru-ideologu grupa,ir vairak patiesibas pateikusi,ka kristietiba ir nepareiza uz doto bridi,jo nav saglabajusies originaldarbi. Pareiza ta bijusi lidz Muhameda atklasmem(Muhameds ari bija zids),jo citas zidisma ideologijas(Internacionala) vienkarsi nebija. Skumji,sanak ta,ka Latviesiem nav pasiem savu dievibu,varonu,praviesu,religijas,ka jamacas svesas. Man personigi ir vienalga vai Jesua ir bijis aramietis,asirietis,vai zids,fakts ir,ka manai Baltu Tautai vina kults ir nodarijis milzigu postu,ari sobrid sis launums izdara genocidu manas Latvju Tautas un tas ir launums,nave. Un pec Bibeles Jesua ir zids,neredzu vajadzibas vinu rehabilitet. Kristietiba ir internacionals un pec Bibeles Jesua ir pirmais komunists uz Pasaules,tas ir ikvienas Nacijas nave.

  7. Os saka:

    Belokons vecs cekists,ar paropsihologijas zinasanam vaja limena gan,zids,tapat,ka krupnikovs,repsi saprogrammet bija viegli,jo repse pats pardeva dveseli-tas dalu,cik nu vinam bija-komunismam. Vaira vike jau ari trinas ar belokonu. Tas ir tas “Apsleptais” zidisms,vai Masonisms,kristiesu sektas-repse ar karogiem,planpratiba,daunisms,bet tadi nu vini ir-ta Kunga kalpi. Savukart krieviem nav kulturas,bet ir Subkultura. Pareizi ir nepiedalities nekados so diversantu teroristu “Shodnakos”,ka to izdarija Zanete. Ir skaidri janodefine,ka krievija nav kulturas un Musu,ka ari visam Civilizetam Pasaules Tautam nav vajadziga krievu Subkultura,lai vini kulturojas labak elle,kur viniem ir vieta un neapsaubami tur pec naves ari nonaks.

  8. john saka:

    To OS
    Labs komentārs, it sevišķi kā Vīķe trinas ap Belokoņu.

  9. Miervaldis saka:

    Tu Dombrovski, svešu varu ielikteni, protams ka nejūti,kas tevi sagaida!

  10. Miervaldis saka:

    Mani priecē tas, ka tas liktenis Dombrovskim būs ļoti sāpīgs, jo apzinās viņš, ka uztur Zodzmaņa radītās shēmas (proti, ka zagļi var zagt), un dabū par to pie zodzmaņa krietnu žūksni!Viņš neko pats nedara, un viņa dēļ drīz zagļi varēs atkal apzat valsti.Laikam gan būs jāiemet valdības namā (cionistu pūzni) dinamīta stienis, lai aiziet pa gaisu visi jodi!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *