LRTT. Peress, savāc savus noziedzniekus un “kraties”

www.tautastribunals.eu-12Jūlija beigās Latviju apmeklēs Izraēlas prezidents Šimons Peress. Neaizmirsīsim, ka Izraēla ir dibināta noziedzīgā veidā, padzenot un brutāli slepkavojot palestīniešus. Pat visnoziedzīgākais Likums nav „ievietojams” šis „valsts” dibināšanas pamatos. Šīs slepkavu valsts pārstāvjiem durvis uz Latviju ir jāslēdz uz mūžīgiem laikiem. Mēs nedrīkstam aizmirst, ko Šimona tautieši ir pastrādājuši pret latviešu tautu un Latvijas valsti. Tas ir izsakāms pāris vārdos: zvēri un izdzimteņi. Visus apmelojumus pret mums ir „izgudrojuši” tieši žīdi. Šo melīgo paziņojumu aizsegā viņi ir centušies slēpt savus, prātam neaptveramos, asinsdarbus pret latviešiem un Latvijas valsti. Lai tikai atceramies Herberta Cukura sadisko noslepkavošanu- sazāģēšanu. Šī slepkavība līdzinājās sātanistu orģijai. Herberts Cukurs nebija nogalinājis nevienu žīdu. MOSSAD fantastiskais sacerējums „Rīgas bendes nāve” ir pieskaitāms pie pasaules lielākajiem melu aprakstiem, kurā taisnība ir tikai labi ja 0,0001% , proti, tikai šīs grāmatas autoru(noziedznieku) vārdi: Antons Kincle, Gads Šimrons.

Ko, tad saka vēsturnieks A. Ezergailis: „Jau tad kad rakstīju savu grāmatu par holokaustu Latvijā ievēroju, ka apsūdzības pret Cukuru satur daudzus pārspīlējumus, bet holokausta problēmu kopumā Cukura lieta nelikās neko svarīgs jautājums. Lai gan jau arī tad, es būtu varējis Cukura lietu, apskatīt kā mikrokosmu plašākai problēmai par pārspīlējumiem un nepatiesībām literatūrā par Holokaustu Latvijā vispār. Jau desmit gadus atpakaļ es būtu zinājis, ka MOSSAD versija par Cukuru kā lielāko masu slepkavu Latvijā kuram varētu pierakstīt 30,000 cilvēku iznīcināšanu, satura dziļu neziņu, ja ne nepatiesību. MOSSAD versija satur ne tikai vienkāršu kļūdu, bet neziņu par ebreju iznīcināšanas sistēmu kā tādu. Iznicināšanas sistēma, ko Latvijā ienesa Einsatzgrupas vadība, nevienam indivīdam nedeva iespēju darboties kā rekordistam.”

Šimons PeressAtgādinām arī, ko sacīja bijušais Rīgas „mērs”, tagadēja Ušakova brāļu partijas biedrs, Frīdrihs Jekelns pirms pakāršanas**: „Neviens latvietis nevienu žīdu nav nošāvis. Žīdus šāva komanda, kura sastāvēja no deviņiem vāciešiem.” Tātad, arī Arājs*** nebija nekāds žīdu šāvējs, kā to pa visu pasauli ir izbazūnējuši žīdu un krievu nacisti. Neapstrīdāmi, ka viņš, kuram žīdu boļševiki 1940. gadā iznīcināja visus tuviniekus, aktīvi piedalījās žīdu tvarstīšanā un konvojēšanā.

FOTO: Šimon, atvainojies latviešu tautai par zvērībām, ko veikuši tavi tautas brāļi, savāc savus bandītus no Latvijas un “kraties”.

Tātad, paši žīdi radīja situāciju Arāja darbībai.

Mēs nonākam pie viena secinājuma, ka visās žīdu „problēmās” ir vainojami 100% paši žīdi, bet vainu viņi uzgrūž nevainīgajiem.

Vai tad šodienas noziegumus Latvijā pārsvarā neveic žīdi ?

Ko tad šis „Peress” meklē Latvijā ?

„Par to, ka Peress varētu ierasties Latvijā, Gailis Focus.lv korespondentam ieminējās jau aprīlī, taču lūdza šo informāciju neizplatīt. Tagad informācija ir oficiāli apstiprināta un zināmas arī sīkākas Peresa vizītes detaļas.”

Kāpēc tāda noslēpumainība ?

Tiek apgalvots, ka galvenais vizītes mērķis ir Žaņa Lipkes muzeja atklāšana Ķīpsalā. Tās visas ir muļķības, nekāds „Žanis” šo pasaules asiņainākā režīma pārstāvi neinteresē. Šo noziedznieku interesē kas cits, ka Latvijā ir kāds spēks, kas sāk viņiem traucēt īstenot pasaules virskundzības plānus. Latviju viņi arī ir izvēlējušies kā „Ahileja papēdi” šo nodomu īstenošanā. Latvijā tiek izstrādāti plāni ES sagrāvei. LR DP aizsegā strādā neiedomājams daudzums bijušie KGBisti(komunisti-cionisti), lai šo plānu tuvākā laikā īstenotu. H- 86 par to jau ir informējusi ES un Vācijas drošības iestādes. Lūk, tas tad arī ir iemesls Peresa vizītei. Šī vizīte ir turpinājums DDRista Joahima Gauka apmeklējumam Latvijā. Joahims Gauks nāk no DDR un ir Putina cilvēks. Saliksim kopā šo pēdējā laikā Latviju apmeklējošo personu PUZLI un mēs iegūsi biedējošu ainu priekš latviešu tautas. Un, ja mēs vēl redzam, kā krievi un žīdi iznīcina latviešu tautas bagātības(bankas, metalurgus u.d.c.), tad arī saprotams, par kādām milzu pārmaiņām v.p. Andris Bērziņš runā. Atgādināsim LR prezidentam, ka viņa teiktais piepildīsies, bet tikai ar 180 grādu nobīdi, proti, nevis krievžīdu virzienā, bet gan Brīvības un Tiesiskuma virzienā. Par to parūpēsies LRTT un I. Ronim līdzīgie.

Visiem šiem cionistu un komunistu noziedzniekiem traucē LRTT(H-86) un kāds nežēlastībā kritušais vēsturnieks profesors Indulis Ronis, kuri izformē starptautisko sabiedrību.

Pēc pagājušā gada H- 86 ziņojuma uz Latviju atskrēja Izraēlas „satelītvalsts” ASV valsts sekretāre Klintone. Viņas vizītes mērķis esot bijis(anekdotiski smieklīgs) Valmieras skolniekiem „pasniegt” biznesa pamatus, bet pēc tam notika interesanta parādība, juristu “bars”, Borovkova un Bunkas vadībā, pieņēma “rezolūciju” likvidēt LRTT.

Visiem šiem cionistu „satelītiem” ir bailes no tā, ka varētu no Izraēlas nagiem izraut Vāciju. Neslēpsim, tieši tāds mērķis arī ir H- 86 grupai(LRTT). Tai brīdi, kad tas notiks, tiks iznīcināts cionistu melu perēklis un Krievžīdu-boļševiku-noslepkavotie-latviešiLatvijā tiks atjaunots Tiesiskums. Sāksies Jaunais Laikmets, kas būs brīvs no Sātana ietekmes. Tāpēc jau arī visi šie gauki, peresi, klintones u. c. skraida uz Latviju.

Foto: Šie upuri, Šimon, ir tavu tautas brāļu roku darbs. Par to reiz būs jāatbild. Neviens latvietis nevienu žīdu nav noslepkavojis. Lai slēptu savus noziegumus, jūs nelietīgi apvainojat latviešu tautu. Par to jums priekšā stāv neiedomājami bargs Dieva sods.

Latviet, novēlēsim šim noziedzīgās valsts pārstāvim, lai viņš savāc no Latvijas savus tautasbrāļus- bandītus karginus, kracovickus, borovkovus, godmaņus, plinerus, dolgapolovus, ždanokas, cilēvičus, korenus, urbanovičus, zaharjinus, segalus u. d. c. un tinās uz Elli, kur viņiem visiem ir pareizā adrese.

Jā, nolādētie komunisti un cionisti, jūsu sātanisma laikmetam jau zvana kapa zvani…!

Latvieši panāks, ka tiks realizēta Ženēvas Konvencija un jūsu „demokrātija” tiks iemesta iznīcības peklē.

Aizsūtīsim šo rakstu arī Izraēlas Knesetam.

LRTT.        24.07.13.

** Ušakovs, tāpat kā Jekelns, ir okupants. Viņu gaida tieši tāds pats liktenis.

*** Varbūt Peresam derētu zināt, ka Viktors Arājs ir bijis komunistiskās partijas biedrs. Tas izskaidro ar to, kāpēc viņš vienīgais palika neskarts okupācijas laikā. Un tas jau “met” piķa melnu ēnu uz “nacistu medniekiem” ! Un pat vēl “trakāk”, ka visu šo jezgu ir organizējuši paši cionisti… .

You may also like...

16 komentārs

  1. Tautietis saka:

    Žīdu noziegumi tiek slēpti un žīdi netiek tiesāti . Pat Vācijā žīds zurofs atļaujās likt ielās lielus sludinājumus ,ka meklē žīdu šāvējus -nacistu noziedzniekus ziņotājiem solot tūkstošus . Ko vācieši atļauj žīdiem tur būt par kungiem izvēršot šo nelietību ?
    4.maija režīms nemeklē žīdu noziedzniekus -latviešu slepkavas šustinu ieskaitot. Kangari norobežojas ari no Brīvības cīņu dalībnieka kapteiņa H. Cukura nelietīgās žīdu benžu slepkavības Urugvajā.Ta ir pastāvošā kangaru režīma nelietība pret latvju tautu, laikā kad žīdi cenšās katru padarīt par ienaidnieku.
    Ari ar to lipkes muzeju ir teātris , jo berziņš neesot gribējis tur piedalīties , tad žīdu lapele par to viņu nolamājusi . Ka papagaiļi šo naidu izplata ari caur kangaru presi Latvijā .Tad laikam bēziņš bailēs no žīdiem tomēr tur būs ari kopā ar Izraēlas žīdu ,lai tam bucotu roku .
    Žīdu imperalisti nesodīti var slepkavot Palestīnā , okupēt to teritorijas , veikt slepkavības ari Libānā, okupēt Golanas augstieni , pašizsludināt okupēto Austrumu Jeruzalēmi par galvaspilsētu .
    Visprecīzāk par to ir izteicies viens žīds . Mēs varam slepkavot un okupēt un nekad netiksim sodīti un nekad nebūsim vainīgi , jo mūsu pusē atrodās holokosta muzejs .

  2. Os saka:

    Zids ir ka parazitBlusa iekviena NeZidTautas-kazoka. Aptuveni ta-ielien grusna blusa,tad dzemde veselu varzu parazitDzivnieku un visi sie parazitDzivnieki viena balsi skali sauc blaujot-seit ir musu majas,jo mes te piedzimam. Ne parazitTautas Dzivnieki zidi,seit nav jusu majas,seit ir musu Latviesu Nacijas majas. Cilvek ikviens atceries-ka karaviru un okupantu ir ne tigai atlauts nogalinat,bet pat tas ir Tavs svets-pienakums Dieva prieksa. Protams ta,lai pats neciestu no zidCionas okupacijas pasnoteiktas okupacijas Varas Latvija,tas ir 4 maija dibinata teroristu banditu totalitara rezima Valsts.

  3. ANDRIS 7 saka:

    LABVAKAR!
    HERBERTAM c(lielais c)UKURAM bija zinams “BISTAMS” noslepums,ko nedriksteja
    izpaust nevienam.Tads pats ka RUDOLFAM HESAM,kuru noslepkavoja 1942 gada,
    lidmasinas avarija kopa ar KENTAS princi.Ieslodzits bija lidzinieks.
    VINSTONA cERcILA iniciativa.GUSTAVS c(lielais c)ELMINS ari zinaja par
    sazverestibu.MEROGS,VISA PASAULE.cILVEKS DZELZS MASKA.cars NIKOLAJS II.
    BRALU KAPI.ZIGGURATS.LATVIESU RITUALA SLEPKAVIBA,KA MEKSIKA.
    Karte jau bija gatava 23 augusta 1939 gada.Musu senci likvideja ROMAS
    patvalu tiesi 23 augusta 476 gada,ka necilvecigu veidojumu.

    http://mixednews.ru/archives/30925

    Tiesi cars NIKOLAJS II,deva padomu STALINAM ka iekarot SOMIJU,ar
    “draudzigas” armijas planu(TROJAS ZIRGS),kuru lieliski izdevas
    “nospelet” tikai pret LATVIJU,redzot sekas SOMIJA.Vareja ari but otradi,
    tad ari LATVIJA butu karojusi tapat,ka SOMIJA.Ja KARLA ULMANA ……
    PALIEcIET SAVAS VIETAS,TAPAT KA ES SAVEJA.
    http://www.kramola.info/vesti/protivostojanie/intervju-vladimira-sychjova-po-delu-romanovyh

    Varas piramidas augsejais sturakmens,acs vieta LAUVA JUDU SIMBOLS.
    http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Sudrabkalni%C5%86%C5%A1_005.jpg

    P.S.
    Ne jau sausana ta lieta.Tapec HERBERTU c(lielais c)UKURU vajadzeja
    rituali noslepkavot,ka INKVIZIcIJAS LAIKOS prieks globalas varas.
    Izlaisto velak.

    VELAK VEL. PALDIES.

  4. ANDRIS 7 saka:

    LABVAKAR!
    Kada jega rakstit,ja var nosutit dazas rindas.
    GRIBEJU.
    a)Par HERBERTA ritualas slepkavibas istajiem celoniem.
    b)Ka cars NIKOLAJS II, cILVEKS DZELZS MASKA,deva padomus STALINAM,
    ka iekarot LATVIJU.
    c)Varas piramidas augseja sturakmens slepena arhitektura K.ZALES darbos.
    un daudz,ko citu.
    Ka ari turpinat iesakto.

    JA VARES VELAK VEL. PALDIES.

  5. N.Māstrihts saka:

    Jā, žīdi, prot spekulēt ar info, kas īsti ir žīdu dabā, sakot, ka Bērziņš nevēlas ar žīdiem Rumbulas priedēs staigāt, lai Berzins nevarētu nekur sprukt.. Židi zina, ka par īpašumu “atgūšanu” jārunā at 4. maija kliķes barvedi – A.Berzinu, tādēļ arī izdarīja spiedienu melojot.. Žīds vienmēr un visur ir žīds, vienmēr pārbaudīdams to otru, vai tas ar nav žīds, jo žīdam ar žīdu andeli nedrīkst taisīt… Ja Berzins būtu “žīds”, bet ir bijušias komunists, kas ir tikpat sinonīmi kā žīds, tam būtu jāsaka, tas bija joks.. tad vēl cerības žīdus a.p.p.i.s.t., ja Bērziņš būtu latvietis, bet pajoliņš Bērziņš taisnojas.. un žīdam zaudē kā latvietis, bet iegūst kā bijušais komunists. Latvietim visur un vienmēr, lai arī tā ir ASV vēstniecība, vai Izraēlas vēstniecība, jāatpazīst žīdi, lai vajadzības gadījumā aizstāvoties tos var ātri likvidēt.

  6. Gudrais saka:

    Cik naudas tu, Linard, ziedoji Cukura atbalsta fondā?

  7. Os saka:

    Tur jau ir ta visPasaules zidisma sakne kura neatmirs tik ilgi,kamer Cilvece-skaidri sapratis,ka judaiSms ir Nave,ka judeoKristietiba ir tikai judaisma paveids prieks okupejamam tautam un ari Nave,judeoIslams ari vienas saknes-zars. Jesua-Kristus bija zids,krapnieks un t.t.ka jau pienemts sis Abramtautas deliem but,vini ir Velna berni-visi. Tie pasi zidi ar vinu pienagloja krusta-jo manija musinot un intrigejot zidu tautu. Dveselu zvejnieks-tas gan. Pamatoties uz Jesua gudribam,dzivoties ar vinu un ap vinu,maigi sakot ta ir aplamiba. Varbut ar Andrim 7 ir taisniba,ka vel pa agru! aleluja Jesua kristus ir genijs ,dievs un praviets,mesija,pestitajs un t.t. Zidi patiesam nirdz par so-skelsanos. It ka mums pasiem nebutu Latvju tautas praviesu,Dainas vajg vairak lasit. Vai nu ir pareizi-vai nav neka. Nebija zids,aramiets,asiriets,kam tas ir izdevigi? Latvietim,netacu. Masonzidismam gan. Aleluja-mesija

  8. Os saka:

    Un par tiem bausliem 10. Zin,Latvietim nav vajadzigi sadi bausli-Ieprotokoleti kanonos,sis gudribas ikvienam Latvietim ir pat apzina,zemapzina ar virsapzinu tapat skaidri zinamas. Tapat,ka Islama-ka pec kakasanas ir janomazga pakala. Sis gudribas lai paliek-Dzivniekiem,vismaz daleji lai macas but lidzigi-Cilvekam Ariesu rasei! Sis gudribas Cilvekiem ir passaprotamas lietas. Ir ta-ka var saprast to,kas jums nemaz nebija domats. Vienkarsi-ne kristietiba,ne kristus “Gudribas” nav domatas mums. Tas tacu ir vienkarsi! Dainas ir domatas mums,kur viss ir aprakstits smalki,gan par sadzivi,gan ka maju pareizi buvet,gan ka dzivot un t.t. Protams Dainas nav rakstits,ka pec kakasanas ir jadabun tira pakakala- Sadas gudribas ir paredzetas ipasi gudrai,svetitai,izredzetai-Semitu rasei tik. Pat Mammaji Afrikas zin,ka ir jamazga pakala un kas ir labs un preteji.

  9. Os saka:

    Dainas ir pati SenakaMaciba,kada vien Pasaule ir un Viedaka. Vecaka par visam Inku u.c.gudribam. Protams nav apgustama viena diena,bet Bibele jau ari nav pa dienu apgustama,tikai tas gudribas Bibele ir tik primitivas. Mesijas,guru kas tik ir sarazots Pasaule,lai dullinot okupetu citas tautas.

  10. Os saka:

    Zids,aktivs cionists margerts vestermanis,viens no vadosajiem Latvija esosajiem krapniekiem un banditiem teroristiem,otrdien pa Tv zinas atklati piedraudeja Prez.A.Berzinam,ka ja Berzins nepiedalisoties neatzistot -ka Latviesu tauta esot slepkavu tauta,tad lai prezidents piesargoties…daudz vel vinam labu dieninu. Atklati Slepkavibas draudi! Sis margerts ir ipass Velns,vesturnieks,NKVD-KGB dienejis un karojis par Latvijas otreizeju okupaciju,ipass zidu spiegs,viltigs ka jau ists Velns,aktivists tagad kurs atkal grib aplaupit Latvju tautu bazunejot,ka es un ikviens Latviets ir muzigi parada sai zidu banditu tautai noziedzigai. Grib kaut kadas mistiskas un nepamatotas ipasumtiesibas lai Latvju tauta vinam ar vina organizeto bandu teroristu nodod! Domajams-ka Berzins dancos gan zidu stabulei,jo pats ir aktivists komunists un bez liguma ar krievzidisko ceku jau ari neiztikt bijis. Vestermens blivi darbojas Mossada un KF FDD agents ari vienlaicigi ir. Nu paskatisimies ka bus,nevar jau izdzivot nenotikusu vesturi. Kaut gan tapat ir zinams,ka ta ari notiks,ar 99,999 iespejamibu. Stradigais mulka goj zidu vergs-maksa vairak nodoklos,pats redzi,nav variantu. Lai svetits un slavets Pestitajs Kristus Jesua-kurs steidz jau Ariesu rasei paliga,lai pasa pekles uguni elle mestu riebigo savu Semitu rasi.

    Admins
    Nevaru pateikt, kuru rasi Viņš metīs Elles ugunīs, bet tos, kuri ir nostājušies pret Dievišķo Evolūciju, Viņš iznīcinās. Un ne mazums arī āriešu rases pārstāvji tur būs ar Bērziņu un Dombrovski priekšgalā.

  11. Kapteinis saka:

    Kas bija ŽANIS LIPKE? Jūrnieku aprindās klīda pastāsti, par Rīgas ostas “leģendaro kontrbandītu”. Spirta kontrbandas karalis. Iegūto kontrbandas preci notirgoja žīdu bodēs. Kad partneriem svila “pakaļas” Žanītis tos glāba. Par “rebēm jau visu nezinām” . Vajadzēja “varoni” un kāpēc, lai tas nebūt “kontrbandas spirta karālis”?

  12. lelde saka:

    Jā,tas vestermanis pilnīgs tārps un nelietis kvadrātā esot.

  13. ernsts saka:

    mam nepatiik vaards semiits — varbuut labaak {zhiidu nacists), izskataas ,ka jeebreji ir noskatiijushi jaunu Dzimteni!NO PASARAN }Tik leeti mees LV neatdosim !

  14. čuguns saka:

    Antons Kincle ir segvārds…

  15. Os saka:

    Ja,zidu nacistu tauta ir precizs apzimejums. Sodien no Latvju tautas-Atnemtas naudas,tas ir caur-Obligatiem nodokliem mesliem,tika apmaksats parads Liepajas Metalurga,rupnicas-kuru vienreiz jau-Nolaupija zidu nacisti visai Latvju tautai-kopipasumu ikviena Latviesu Cilveka. Ar to zidu nacisti neaprobezojas,ar teroru,letiem kukuliem ,viltu un meliem izshemojot vel un vel ieguva ar Valsti garantetu-Kreditu,kuru protams nolaupija,tas ir aplaupija ikvienu Latviesu bernu,sirmgalvi,invalidu ar visu Latvju tautu! Gandriz 80 milj.tika izskaititi no Latvju tautas Valsts Kases,ari starpcitu zidu naciku Bankai,tur atkal tika apkrapta nolaupot-liela nauda,jo tas iekartas ar jaunajam krasnim nemaksaja tadu naudu,bet ja jau Valsts garante… Sai konkretai zidu nacistu bandai lidz sim vienmer ir izdevies izbegt Kriminalsoda ar realu-Cietumu. Un tagad,visi banditi briviba,peldas burbulvannas un pirtina-Sez,planojot jaunus laupijumus. Protams,ka tie sis Valdibas-Locekli,dabuja ” kukuli”,Repse jau nebija viens,tani lieta atkal vesela Kangaru grupa bija,kas verteja!? Viniem visiem,kopa ar zidu nacikiem sakuma ir Cietuma japasez vismaz gadi 15 un kopa ar-Zekiem istiem,un tikai tad ASM PAKAROT PUBLISKI.

    Admins
    Ne tikai parasti nacisti, bet sātaniski nacisti !!!
    Īsi sakot: Antikrista kalpi… .

  16. lelde saka:

    Ak Dievs! Valsts ‘Liepājas
    metalurga’ vietā itāļu
    bankai pārskaita 67
    miljonus eiro!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *