LRTT. Tad nāc, Andrej, mūsu pulkā

www.tautastribunals.eu-12Labdien!

AndrejsRaksta Jums Andrejs no Mežaparka. Dziesmu svētku garajos starpbrīžos sveši cilvēki satiekas un tērzē par visdažādākajām tēmām. Šeit arī uzzināju, ka ir Linards Grantiņš un mājas lapa “Tribunāls”- cilvēki, kuriem rūp Latvijas liktenis.
Šī problēma man ir aktuāla no 74. gada (toreiz man bija 13) kad tēva 50 gadu jubilejā uzzināju kādā krāsā ir Latvijas karogs un iemācījos uz klavierēm ar vienu pirkstu spēlēt “Dievs svētī Latviju”.
Sākot jau ar 90 gadu redzu tās muļķības ko dara mūsu varas vīri lai apmierinātu savas perversās iegribas: manta, nauda, vara. Toreiz viņi zaga miljonus, cēla mājas ,pirka ielas meitas un dzīvoja zaļi. Šodien viņi turpina to darīt jo par apkuri vien 1000 m2 viņu privātmājā mēnesī jāmaksā 800 Ls. Tauta tiek dzīta postā un izmisumā.
Vienmēr esmu bijis sabiedriski aktīvs cilvēks, un labprāt piedalos dažādos pasākumos. Jau no 95. gada esmu centies atrast politisku spēku, kuram rūp Latvija, esmu iesaistījies vairāku partiju darbā, biju pat Kalnietes partijas dibinātājos, bet jau pēc dažiem mēnešiem sapratu, ka arī tur vārdi un darbi nav savienojami un nekavējoties to pametu.
Rakstu Jums tik vienu jautājumu: vai Jums padomā ir arī darbi, vai tik faktu konstatācija?
Man ir idejas kā savest Latviju kārtībā, kā Saeimā iegūt 51+ balsi, bet Latvijā domubiedrus atrast grūti, jo jebkurā jaunā pasākumā klāt ir varas mafijas cilvēki, kuri tēlojot “nevainīgus jērus” pasākumu norok. Esmu to vairākkārt piedzīvojis, vienu reizi pat pats biju pasākuma iniciators.
Latvijā neviena partija negrib 51 balsi, jo tādā gadījumā nebūs koalīcijas sēdes un nebūs kur norakt neizdarītos darbus. Ja būs 51, tad par darbiem vajadzēs atbildēt un tur vairs nepalīdzēs ne ES direktīvas: likvidēt ražošanu, ne Putina rīkojums: nepirkt mūsu siļķes.  Tagad viegli: Mēs gribam, bet partneri neļauj un valsts izlaupīšana turpinās.
Gribēju trīs teikumus, bet sanāca par garu.
Ar cieņu, Andrejs.

P.S. no darba nebaidos.

www.tautastribunals.eu2 - KopieNo vēstures mēs zinām, ka vienu un to pašu lietu izgudro vairākās vietās vienlaicīgi. Tas nozīmē, ka ir neredzamā pasaule, kurā LIETAS tiek liktas pa „plauktiem”. Kad PLAUKTS ir pilns, tad arī attiecīgā LIETA tiek risināta un, protams, arī atrisināta.

Paruna saka: „Kad vadzis pilns, tas lūzt !”

Tātad, lai kas notiktu, tam jāsagatavo augsne. Arī Svētajos Rakstos ir sacīts: „Sākumā bija VĀRDS !” Lai vārds Garīgajā pasaulē tiktu ielikts PLAUKTĀ, tam ir jābūt pilnvērtīgam, tādam, kurš sevī ietver Taisnīgumu, kas ved pie Patiesības.

Runā(pareizāk būtu sacīts žvadz) šodien visi, kuriem nav slinkums un kuriem ir „uzdevums” runāt(žvadzēt). Šī žvadzēšana nenonāk Garīgajā pasaulē, tā vienīgi piesārņo lētticīgo prātus un pazūd iznīcības dubļos. Tas arī ir Sātana mērķis, novirzīt visu uz iznīcības ceļa. Pret tiem, kuri runā Taisnīgus vārdus, kas ved uz Patiesības virsotnēm, tiek pielietots pats zemiskākais līdzeklis; apmelošana, izsmiešana un pat nogalināšana.

Bet atgriezīsimies pie pirmā teikuma jēgas, ka vienādas domas „uzpeld” vienlaicīgi vairāku cilvēku prātos. Tieši biju sagatavojies rakstīt par nespēju vienoties dažādu uzskatu paudēju starpā un ietekmes aģentiem, kā saņēmu e- vēstuli no kāda Andreja, kurš mīt Mežaparkā. Tēma tā pati.Viņš gan viņus raksturo savādāk, bet tas nemaina lietas būtību:” jebkurā jaunā pasākumā klāt ir varas mafijas cilvēki, kuri tēlojot “nevainīgus jērus” pasākumu norok.”

Cionistu- komunistu noziedznieki visur, kur vien kas jauns veidojas, ir nekavējoties klāt ar saviem ietekmes aģentiem- noracējiem. Tāpēc arī Latvijā neviens nevar vienoties. Andrejs jautā LRTT:” vai Jums padomā ir arī darbi, vai tik faktu konstatācija?” Var sacīt, ka Andrejs mazliet putrojas „definējumos”. LRTT, protams, konstatē faktus, jo bez šīs „procedūras” nevar sekot noziedznieka nosodījums. Noziedzniekam tiek paziņots, kas viņam draud par pastrādāto noziegumu un tas dara viņu traku. Tas ir tas PILNAIS VĀRDS, kas tiek ielikts Garīgās pasaules PLAUKTĀ(mērauklā). Tas ir nāvi nesošs šiem izdzimteņiem, to viņi labi saprot un tāpēc tik briesmīgi uztraucās par LRTT darbību. Divas reizes jau centušies pierunāt vācu iestādes izdot Tribunāla vadītāju tiesāšanai Latvijā un tutastribunals.eu i-vietnes slēgšanu.

Bet viss veltīgi, kas pastāv PATIESĪBA, tos Dievs sargā.

Tie, kuri Latvijā bazūnē „tautas vārdā”, visi ir cionistu radīti, sākot no MERKURA, LNF, Antiglobālistiem, Perkoņkrustiešiem, Dievzemītem u.c., tāpēc arī atrodas brīvībā. Pats galvenais bieds komunistu mafijai ir tas, ka LRTT par viņu noziegumiem informē starptautisko sabiedrību, ar kuras palīdzību arī tiks likvidēta 4. maija kliķe. Šo svētīgo darbu veic arī mums visiem pazīstamais vēsturnieks Indulis Ronis, par ko viņš ir kritis nežēlastībā no valdošo puses. Un tas, Andrej, jau ir ļoti daudz un pats galvenais, bīstami. Bet tas nesīs bagātīgu Brīvības un Patiesības RAŽU, par to lai neviens nodevējs nešaubās.

GaismaMēs atbrīvosim savu tautu no šiem zvēriem.

Nāc, Tu, arī mūsu pulkā, bet ja gribi gļēvi aizlaisties, kā toreiz no Kalnietes, tad paliec mājās pie mazbērniem… .

Ceļš uz Gaismu nav iemīts, tas „jācērt” pašam, jo tas katram ir savs. Ja iesi bojā šo ceļu CĒRTOT, tad nenobīsties, tas nozīmē, ka esi nokļuvis pie mērķa-pie GAISMAS.

Ceļš, kas ved uz tumsu, ir labi apgaismots, izpriecām un baudām aplaimots.

Tas ir nodevības un iznīcības ceļš.

Šeit izlasīto tu, lasītāj, ātri aizmirsīsi, bet jēga paliks uz visu mūžu.

11.07.13.  LRTT

Nākošais raksts: “Slepkava Borovkovs pārbijies.”

You may also like...

17 komentārs

  1. ANDRIS 7 saka:

    LABVAKAR!
    Jamegina vel un vel,lidz bezgalibai,kamer aizies.
    Ta,kur paliku.
    Nemsim divas buves ZIGGURAT un OTRO ZALAMANA (SOLOMON) TEMPLI,KURS
    ATRADAS ROMA.
    a)Dzelzcela stacija RIGA.
    b)Zinatu akademija.
    c)Saeima ar akmens sienu,arkas ejas un logi.
    d)BRALU KAPU jatnieki uz ZIGGURATA rampas.
    e)Svetas gramatas turesanas vieta(Vannite,no BAGATAS KUNDZES,kuru nes
    balta rase,personifice E.PAVULS.Rokas mazgasana BRALU KAPOS.
    f )BRALU KAPI ,mate LATVIJA iznemot lauru vainagu tur karogu,kas ari
    ir ROMAS BAZNIcAS JUMTS.
    g)BRALU KAPU VARTI ir ari HERAKLA VARTI,kuri ar HITLERU un STALINU
    bija domati 2 ZALAMANA TEMPLIM,kad nu PASAULES KUDZIBA NESANAcA,
    varti nav zaudejusi nozimi uz 3 ZALAMANA TEMPLI.

    P.S.
    Foto un filmas nevar aizutit.BRALU TAUTA STRADA.BRALOSANAS ATLIKTA.
    Ja kads atsutitu DROSU VIETNI,tad ari uzzinatu vairak.

    VELAK VEL. PALDIES.

  2. Repatriants saka:

    Atbalstu gan drosmigo un skaidro L.G. Pazinojumu prezim a.beerzinam,gan sho rakstu!

  3. Os saka:

    Par MESIJU.Ir skaidri jasaprot,ka kristietibas dogma ir uzrakstita pec judaisma parauga un ta ir ar Zidiem radita maciba prieks-nezidiem gojiem. Kristiets ir-Zidu rokaspuisis,kam pec dusmiga un launa Zidu Dieva Javes teikta,bus vieta jaunaja Pasaule Zidu parvaldita,bus Sulaini,stradnieki,bez tiesibam uz ipasumu vai Vergi Zidu. Jaunaja deriba Joana gr.atklasmes ir sarakstita ar so Zidu ap.90.gadu. Par pamatu ir nemta Veca Zidu maciba-judaisms vai Veca deriba,kur Mesija tiek saukta Tas Kungs un pamatlieta ir ta-ka pirms ta Kunga ierasanas Zidiem ir jaatjauno Ciana-tas ir jaiemitinas Palestinas teritorija un tad Jave sutis to Kungu(Kunga dienu svin ari kristiga baznica) loti launu,dusmigu visu Cilveku slepkavu,kas Zidus pataisis par Pasaules Galvenajiem,bet Kristiesiem tiek atveleta Vergu loma,tadejadi paliekot dziviem. Pareja Cilvece tiek nogalinata. Joana atkl.gr. Faktiski ir so Judaisma kanonu parraksts prieks-nezidiem ,to Kungu samainot ar Jesua(Latviskots Jezus Kristus) un pieliekot klat Ceribu uz Muzigu dzivosanu,jo visi Mironi no kapiem Celsies,bet kam pieskirt to Svetlaimi-bus tiesa! Un sekojosi tad iestajas tas Zelta laikmets.

  4. Os saka:

    Katrs Plans ir tikai nenotikusu nodomu-Protokols,ka bus,to ar parliecibu 100 proc.nevar apgalvot. Tadel Zidi Pasaules virskundzibai izstradaja-ideologisko ieroci-Kristigo religiju prieks saviem Kalpiem,lai ar siem pasiem Kristiesiem okupetu svesas tautas ar to Zemem un ko ari izdarija,pie Mums vini uzsaka iebrukumus 10.gs.Prusija. Par so iebrukumu ir daudz hroniku. Un vajadzigs bija dzenulis,par to uztaisija Jesua,ka tikai caur vinu ir saikne ar Dievu un vel jo vairak,tas atpestij no visiem grekiem-dari ko gribi! judaisms citas religijas neatzist,pat Islamu-kas ari ir ar Zidiem maksligi radita,jo nespej tas kontrolet. Judaisma celma atzari ir-Kristietiba(Visu novirzienu) un Korans-Islams. Tas pats Jesua-skaidri sludina Kristietiba,ka ir nacis tikai piepildit Judaisma sacito un atzist ka pareizu Veco deribu,tas pats ir Korana,bet cik tad ir to izlasijusi!

  5. Os saka:

    Visa Bibele ar Veco un Jauno deribu ir tikai un vienigi Zidu tautas raditu tekstu gramatas. Iekarotajas Zemes vini dedzinaja,slepkavoja un centas iznicinat jebkadus citus Dievus,to nosaucot par-Elkiem un tautas par-Paganiem. Bibele ir Zidu tautas gan vestures,gan likumu,gan hroniku gr. Iznemot Jauno deribu,kas ir tisi radita-Kristiesiem nezidiem sakotneji.

  6. Os saka:

    Sobrid par Latviju faktiski valda Zidu dievs-kas patiesiba nav nekads dievs,bet ir Velns. Visuma,uz Pasaules un Latvietim ir tikai-Viens Dievs un pretstats tam ir-Velns. Kristiesi ludzoties dievu,pec baznicu kanoniem un vispar faktiski pieludz Velnu,ari saikni saukto ar dievu Zidu-tirasinainu Jesua,lai ari cik labs vins butu bijis. Pieludzot Jesua-kurs kalpoja tikai un vienigi Zidu tautas interesem,ar visiem citiem svetuliem Kristiesu,energija nonak pa taisno-zidu dzirnavas un sekojosi Velnam,kurs acimredzot palidz Zidu tautai melnajos asins darbos,tur Dieva nav! bibele pat vairakas vietas ir uzrakstits Jesua ciltskoks un nav neka tur mistiska vins ir bijis tirasinains Zids,to apsaubit neredzu pamata. Dzirnavas ir-Egregors,kurs Latvietim ir atskirigs uz 180 gradi. Caur dzirnavu pieslegumu notiek informacijas apmaina ar energo.

  7. Os saka:

    Psihiska energija,psihotronais ierocis ir pilniga patiesiba,ka ieprieks rakstits. Bet ne visus protams var izslegt,bet -Ietekmet uz kadu ricibu gan. It ipasi,ja nav Dieviska Piesleguma Latvju dzirnavam,nav Dieva padoma-pilnigi,zud intuicija,kas ir vajadzigs Zidiem. Dainas ir Musu-kanoni ar Dievvardiem,buramvardiem,vai sakralas formulas,no Dainam ir celusas Vedas. Dainas ir Musu likumu,aizsardzibas,attirisanas un t.t. Vardi. Starp citu,tas pats Valdis Steins s.g. Zurnalos-Zintnieks,sakot pec jauna gada ir diezgan smalki aprakstijis-kas ir Jesua,bibeles tulk un lidzigi,tur vins patiesibu raksta,labs darbs,iesaku iepazities ikvienam.

  8. Os saka:

    Ikviena svesa maciba-religija ir-Nave Latvju tautai. Nave-kas tiek injiceta ar-Internacionalisma indes sprici. Zidu Nacionala religija-Judaisms ir iznesusi vinu tautu Nedalitu ar Kodolu caur gadu tukstosiem. Daudz kas butu vel sakams,bet laikam ir jauzraksta gramata,ta ir pareizak. A.Hitlers un visa Vacu tauta sava Patiesa Cina pret Zidismu-kas ir Satanisms ari maldu celu gaja,atstajot un balstoties uz To Kungu Jesua,vai judaisma dogmu-Judeokristietibu. Nu laikam jau nesaprata-Lietas Prieksmeta nopietnibu ar butibu,ka rezultata bija vien Velna marionetes. Zidu priesteri palika Judeokristiesu baznicas neskarti-ar judeokristietibas dogmu un vispasaules Zidi ar to karu caur bardaku tikai ieguva-varu,naudu un t.t. Velnam jau ir vajadzigas ciesanas Cilveku un caur Velna izredzeto Zidu tautu ar viniem un vinu-rokaspuisiem Kristiesiem tas Velnam tikamais darbs tiek izdarits.

  9. Os saka:

    Vaciesiem ir sengermanu religija,ta ir Dieva, dabas,dabiska religija,mats mata ar Musu Latvju,kuru viniem tapat ka Mums iznicinaja asinaina Zidu Roma,bet ne galigi,pamati ir palikusi uz kuriem var celt-Lielisku dzivi. Tads Dieva atstats mantojums ka Mums ir Dainas,viniem gan nav,bet zaudeto varam dot(Zinasanas). Tur jau ari nenotika Miermiliga Kristianizacija,Krustnesu ordas iebruka ar Zobenu slepkavojot un uguni izdedzinot,ta varmacigi ar Teroru un Genocidu Kristianizejot.

  10. Os saka:

    Ir jasaprot,ka tas bija Velna laiks. Bet zem gulosa akmens udens netek,tamdel pasiem ir jagrauj visas Velna-macibas un jabuve dzive uz-Tautiskuma pamatiem. Par Kristiesu praviesiem,kas ir-augsta ranga Kalpojusi Tam Kunga Velnam,es vel nevienu neesmu redzejis,kurs butu atteicies un skaidri pateicis,ka ja maldijos,bet Velna Kalpi ir Viltigi,kas ta viniem. Un tur tak ir daudzu limenu Zidisma-Masonisms ar lozam. Tie ir lieli-Bazunetaji par to-ko visi jau tapat zin un Ceka uzraudzija ipasi vinus,domaju ka tur ir viss daudz sapuvusaks neka es to pat varu iedomaties.

  11. Os saka:

    Un lai pieliktu punktu,Zids Jesua(Jezus Kristus) saka-es esmu atnacis lai piepilditu Judaismu nevis atmestu[Jauna deriba Moisas(Ariski Mateja ev.5.nod.17-18). Dumjajam kristietim ar labu bez pretosanas ir japadodas launumam[Mateja ev.5nod.39-44]. Piepildit zidu uzvaru sadi[5.Mozus gr.12.nod.2-3]. Kristietiba maca iznicinat savu Naciju-Tautu[Lukas ev.14.nod.26-27].[Lukas ev.6.nod.27-37]. Valsts vara ikviena ir Dieva dota,lai nesacelas mulka kristiesi,jo Zidi ar vadamo Demokratiju pasi nomainis Varu-kad gribes un vajadzes,domajams jau kristianizeta Valsti[Pavila,vai pareizak Saula vestule Romiesiem 13.nod. Jauna deriba]. Un vispar Jesua pasaka,ka ir nacis karus,skelsanas un citus launumus nest Cilvecei[Lukas ev.12nod.51][Matveja ev.10nod.34.].

  12. Os saka:

    Nebrinisos,ka Zidi turpmak atkal izdomas kadu jaunu macibu gojiem,kad sabruks Kristietibas mits. Un tas Pasaules gals ar -drausmigam zemestricem,pludiem un t.t.ir izdevigs tikai Zidiem ar vinu Mesiju,jo redz,mes tak jus mulka gojus bridinajam,ka ta bus,visu zinajam un esam praviesu izredzeta tauta. Neapsaubami,ka kadreiz notiks kada dabas katastrofa,neko jaunu jau Zidi nepasaka,vien izmanto-nelaimi sev par labu. Latvju tautas Dainas ir vismaz 60 000 tukstos gadu vecas,kuras ir aprakstiti vairaki ledus laikmeti,ar dabas katastrofam,pat tas bridis,kad vel nebija Meness radits. Mesija-fufels ar aplamibu pilnigu. Tad kadu Valsti-Pasauli buvesim,vai Internacionalu,pec Zidu modela? Seit ari ir gudriba-braukt runat ar zidu uzticamibas personu Latvija sini.

  13. Os saka:

    A.Hitleram bija reala Vara un iespeja salauzt so Pasaules zidismu un tikai Ariesi ari salauzis Zidismu,bet…Protams Zidismam ir liela Vara un nauda. Ja kada Ariska tautas Valsts spetu Nacionalo-Ariesu religiju nostadit-ka vienigo Valsts religiju,izdot gramatas izskaidrojosas jau berniem skolas vecuma,lai visa Eiropa atdzimtu-tautiskums,nu tad pakapeniski,bet bez kara ari neiztikt,varetu likvidet Zidismu. Vel jau bez kristietibas paliek tads pats bistams meris-Islams-kas ari ir zidisms,tikai vel cita izmainita forma,bet loti-navejoss ikvienai Nacionalaij Ariesu tautai,ja sai tautai nav savas Nacionalas identitates-religijas aizsargatas ar so tautas Valsti un jaatzist,ka nav. Tikai gudra tauta izdzivos,jo sapratis un tad vel vajag militaru parspeku. Viena otra miskaste man stastis,ka es nezinot Dieva,sevi pasludinot par-Gudro,protams,ka ar tadiem Duniem Musu valsti skurstens garantets,lai nedzimst debili marasmatiku berni. Pret zidiem gan busim humani,tos izkastresim,matites sterializesim-protams ar Tautas tiesas Spriedumu,sodien bez sprieduma nekadi nevar.

  14. Tautietis saka:

    Jau okupacijas laika visi zināja kas ir H 86, kas to vada , ka H 86 veica vēsturisko gājienu 14.jūnijā drosmīgi noliekot ziedus pie svētvietas Brīvības pieminekļa apceroties izsūtīšanas 1941 gadā .Kad visur mudžēja VDK un milicija.
    Vai to visu pirmo reizi var uzzinat tikai tagad no LRTT ? Kaut kā dīvaini. Vai šī informācija nebija agrāk pieejama 4.maija režīmā ? Bez tam agrāk bija Pilsoņu Kongress , LNNK, TB. Vai ari par to nekas nebija zināms ,ka tikai nesen piedaloties sarosietes VDK mamzelles kalnietes ,eļertes, kristovska pilsonības savienības murgā , kam latvietība ir kajslauķis? Starp citu kalniete un komunists rumpītis tika izsūtīti un ne jau viņi vēlāk nostājās latviskās Latvijas pusē , bet gan pretējā pusē .
    Ja jau 1961.gadā dzimis un ja nav mucā audzis tad pats varēja piedalīties kaut vai H 86,PK,LNNK ,TB kustībās .
    Protams ir apsveicami ,ka kaut vai 13 gadu vecumā uzzin Latvijas karoga krāsu un zin Latvijas himnu . Priekš daža tas ir liels saniegums

  15. tautietim saka:

    Runā runā un muld atkal.Palasiet ko Andris raksta,vai arī prātiņš tik tālu nevelk.

  16. skorceni saka:

    par humānismu pret žīdiem gan labi pateikts:)

  17. vel tautietim saka:

    Ja jau 1961.gadā dzimis un ja nav mucā audzis tad pats varēja piedalīties kaut vai H 86,PK,LNNK ,TB kustībās .
    ——————————————
    No tā visa tikai H 86 ir ar kautko verts. Viss parēijajs ir VDK izveidotas organizācijas

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *