I. Ronis. Augsti godātie Latvijas cilvēki!

Temats: Ragu mūzika Latvijas Kolektīvajam Diktatoram par mūsu valsts nodevību!
Datums: Tue, 28 May 2013 09:03:19 +0300
No: indulis ronis <kraulietis13@inbox.lv>
Kam: <l.grantins@hotmail.de>, <chancery@president.lv>, <sandra.kalniete@europarl.europa.eu>, <tatjana.zdanoka@europarl.europa.eu>, <maris.graudins@europarl.europa.eu>

Augsti godātie Latvijas cilvēki!

Indulis-Ronis1Dažam labam no Jums vēsturnieka Induļa Roņa vārds vairs nav svešs, tāpēc varbūt atvainosiet mani par atkārtotu traucējumu !
1994.gadā gadā, kā Latvijas Universitātes Latvijas vēstures institūta direktors un ši Institūta Jauno un jaunāko laiku vēstures nodaļas vadītājs, paguvu nopublicēt grāmatu Kārlis Ulmanis trimdā un cietumā” ar dokumentiem no bijušā KGB Centrālā arhīva Maskavā un ar plašu ievada eseju Kārlis Ulmanis Latvijas likteņstundās un viņa Golgātas ceļš”
Dokumenti bija Krievijas Renesanses — M.Gorbačova-B.Jeļcina prezidentūru laika Demokrātiskās Krievijas dāvana Latvijai — daudzi simti dokumentu kserokopijas par mūsu valstsvīru Jāņa Baloža, Vilhelma Muntera, sūtņa Ludviga Sējas, viņu ģimenes locekļu, mūsu ģeneralitātes, Ebreju kopienas galvas Morduhaja Dubina u.c. represēšanu. Tā bija dziļi simboliska dāvana — lai reizi par visām reizēm izrunātu pagātnes smagās lietas un pārtrauktu nomētāt cits citu ar akmeņiem.

Strādāju pašaizliedīgi, bieži pāri spēkiem, jo prognozēju, ka uz vēstures lauciņu atkal var atbraukt Lielais Rullis. Lielākā dokumentu daļa tika iztulkota un jau ierakstīta datorā, kad nāca uzbrukums no muguras. Mans saimnieciskais vietnieks LU Latvijas vēstures institūtā Ivars Ločmelis, rezerves KGB apakšvirsnieks (tāda bija padomju okupācijas laiku prakse iestādēs, kur glabājās mantas ar lielu melnā tirgus vērtību — mums tā bija arheoloģiskos izrakumos iegūtā milzu numismātiskā un senlietu, arī no dārgmetāliem, kolekcija ar pavisam astronomisku vērtību melnajā tirgū) un toreiz šķita , savu ciešo ilggadējo sadarbību ar KGB patiesi nožēlojušais akadēmiķis Jānis Stradiņš, toreiz Latvijas Zinātņu akadēmijas viceprezidents, pavisam negaidīti izpildīja Lielā Ruļļafunkcijas, noorganizējot apbrīnojami vulgāri prastu manis atcelšanu no direktora amata, drīz padzenot mani no zinātnes lauka vispār.
1998.gada jūlijā – augustā, pateicoties mūsu patiesās PIRMĀS LĒDIJAS, dziļi cienītās AINAS ULMANES kundzes protekcijai, man izdevās valdības oficiozāLatvijas Vēstnesis” vairākos turpinājumos nopublicēt patiesi sensacionālās Vilhelma Muntera liecības saviem čekas pratinātājiem.

akadēmiķis Jānis Lielpēteris (no kreisās), Juris Ekmanis, Jānis Stradiņš un Tālis MillersDokumenti pierāda, ka brīvvalsts laikā V.Munters nebija PSRS spiegs, kā to šodien melīgi apgalvo vairums akadēmiski smagi degradēto pašmāju vēsturnieku.

FOTO: Šeit redzami četri akadēmiķi, kurš no viņiem ir čekists- nodevējs, pat nav jāmin, jo par to runā viņa izskats, augums un stāja. Jebkurš, bez kļūdīšanās pateiks, kurš no viņiem ir nodevējs J. Stradiņš.

Munters kapitulēja NKVD priekšā apmēram 2 nedēlās pēc okupācijas, bet tad gan klāja vaļā visu, tai skaitā par savu masona darbību Anglijas un Zviedrijas karaļnamos. Domāju, ka tieši tāpēc Gunti Ulmani ar demagoģijas palīdzību pārliecināja nodrošināt eksmasones (pēc viņas pašas vārdiem) V.Vīķes-Freibergas ievēlēšanu par Valsts prezidenti. V. Vīķe-Freiberga tad arī izrēķinājās ar mani līdz galam — viņai visi līdzekļi ir labi un tāds jēdziens, kā sirdsapziņaV.Vīķei -Freibergai ir svešs un neizprotams! Monarhu parāde Latvijā, V.Vīķes-Freibergas prezidentūrai beidzoties, daudz maz domājošus cilvēkus spiež smagi nopūsties par šodienas karaļnamu locekļu morālo satvaru.
Godātie Latvijas ļaudis, izpildu savu pilsoņa un zinātnieka pienākumu un informēju par sākušos neototalitāra rakstura valsts apvērsumu Latvijā, kad jau visu faktisko varu ir sagrābuši Latvijas policejiskie un drošības dienesti —Drošības policija, KNAB, SAB, Militārais izlūkdienests un drošības dienests, Saeimas un Valsts prezidenta drošības dienests. Viņi par mūsu naudu noziedzīgi ir korumpējuši valsts ierēdņus ar slepeno aģentu –Jauno stukaču (JS) piemaksām un realizē suverēno varu valstī Valsts prezidentam un Ministru prezidentam aiz muguras. Vēl vairāk, nosaukto policejisko un drošības dienestu mafija , īsts Latvijas Kolektīvais Diktators (LKD) ar JS smagi apšmucētajām rociņām ir pakļāvuši savai ietekmei un manipulē ar Saeimas priekšsēdētāju Solvitu Āboltiņu, viņas vietnieci I.Lībiņu-Egneri, deputāti I.Druvieti, kā arī Ģenerālprokuroru Ē.Kalnmeieru pēc saviem ieskatiem , bet aizsardzības ministru Dr.hist. Arti Pabriku un tieslietu ministru Jāni Bordānu LKD ir bezkaunīgi pārvērtis par saviem izsūtamajiem puišeļiem.
Ko darīt var vēl daudz, jo vēl formāli savus amatus nav zaudējuši patiesi godīgie, taču pagaidām smagi apšmauktie Andris Bērziņš un Valdis Dombrovskis. Mūsu Valsts prezidents ir patiesi demokrātisks kungs un mīl apgrozīties cilvēkos. Lūdzu pasakiet viņam, ka no pirmās viņa prezidentūras dienas vēsturnieks Indulis Ronis lūdz pie viņa audienci. Ja Jūs to darīsiet, tad, lūdzu, tikai tieši — vienīgi Valsts prezidentam personiski.
Ja Jums šķistu atbalstāms mans iesniegums Eiropas Savienības Parlamentam, tad būtu pateicīgs par atbalsta e-mailiem Eiroparlamenta Petīciju komisijai latviešu, vai citā kādā oficiālā valodā uz e-adresi:
peti-secretariat@europarl.europa.eu

Par ragu mūziku LKD un citem pašmāju jaunlaiku brīnumiem runāju savā š.g. 27 maija iesniegumā Eiropas Savienības parlamentam šīs vēstules turinājumā. Saglabāju vācu oriģinālu, bet pievienoju tam latviešu tulkojumu.
Ar patiesu prieku un lielu gandarījumu ziņoju, ka apstiprinājumu par 24.maija iesnieguma saņemšanu atsūtīja Zemkopības ministrija.

Varbūt tomēr mēs izdzīvosim un viņiem neizdosies mūs nobeigt līdz galam ?!

Krauļos, 2013.gada 28.maijā.

Ar patiesu cieņu

Jūsu Indulis Ronis.

P/S Vēl vienu apstiprinājumu par saņemšanu atsūtīja Valsts kontrole un atteikumu izskatīt manu iesniegumu –Ģenerālpruratura. Tāpat Jūs informēju, ka šos materiālus ar atsevišķu vietu tulkojumiem plaši izplatīju Senās Baltijas- sāmu, vagru, rusu, baltkrievu pēcteču inteliģences vidū Kaļiņingradas apgabalā un Baltkrievijā, kā arī viņu valsts un pašvaldību iestāžu darbinieku vidū.
Tika atgriezti sūtījumi Lailai Ozoliņai un Dacei Kalniņai no Saeimas e-pasta. Nepārbaudīšu, vai esmu individuālā šo kundžu, vai visas Saeimas nevēlamo (nepieskaramo) personu sarakstā. Gana pazemojumu un ņirgas jau tāpat! Izrādās, ka LKD nav pie vainas? jo sūtījums S.Mirska kungam aizgāja uz abām viņa adresēm –arī Saeimas.
08.06.13


You may also like...

7 komentāru

  1. Os saka:

    Nezinaju gan,ka rusi-senaja Baltija(okupetaja Prusija,tagad kaliningrada)-ir Kulturas neseji!

    Griezoties kaliningradas apgabala pie rusiem-kulturas nesejiem “Pecteciem” pec-Palidzibas,tad ta nav ista adrese,se bus ista-maskava,kremlis,vova putins. Tas ir sobrid “Rusu” galvenais pectecis un Kulturas nesejs Pasaule,ari kaliningradas apgabala. Saistiba ar baltkrieviju,ari var rakstit pec palidzibas “Bralim” vovam,uz maskavas adresi-vins noteikti atbildes,nevis ka nelietis andris berzins,kas lepns redz ir palicis un-NEATBILD Indulim.

    Mirskis galigi izleca ara no galvas,vinam ari var nezinot personigi,suti visu uz-kremli pa taisno-vovam,tas nodos talak,nekas nepazudis nekur,vini ir vienas-sugas,ka brali.

  2. raksts un viedoklis saka:

    Viltus biedrības, pseidopatrioti un provokatori
    09.06.2013. 08:43
    Mārtiņš Bērziņš

    http://www.draugiem.lv/blogs/#/martinezzzz/blog/?p=10041721

    Pēdējā laikā rodas arvien vairāk biedrības un partijas kas it kā cīnās pret eiro, par labāku dzīvi. Liekas kur nu vēl vairāk partiju, bet rodas, bet kad paskatās uz darbiem tad čiks vien ir iznācis. Par pseidopatriotu es uzskatu cilvēku kurš izliekas ka cīnās par tautas un valsts labklājību kaut gan īstenībā domā tikai par savu personīgo labumu. Pseidopatrioti gatavi cīnīties pret jebko un jebkad, lai tikai tiktu pie vienas dienas slavas “pret tarifiem urā! Pret eiro- jā!” aizmirstot ka iepriekšējā cīņa palikusi stipri pusratā. Kad Latvenergo pacēla tarifus radās vismaz 3 biedrības un 4 portāli kas bija izkarināti ar elektrospuldzītēm un bija nolēmuši “cīnīties pret tarifu paaugstināšanu” un ja “neizdosies tad balotēties uz Saeimu” lai tur tad ar visu likuma bardzību nepieļautu…. Tālāk ir savāktas riebīgas tenkas ko esmu nosapņojis un noklausījies aiz ķēkā durvīm tā ka cilvēkiem ar vājiem nerviem neiesaku tālāk lasīt
    Kāpēc tas ir slikti?
    Katra šāda biedrība nosmeļ daļu no saprātīgi domājošiem patriotiem kuri grib un arī efektīvi darbojas, galā viņu aktivitātes tiek noslāpētas vai nu nozogot vai iznīcinot darba augļus. Daudzi pensionāri savāc pēdējos latus lai aizbrauktu un noprotestētu- daudzi var atļauties tikai vienu šādu aktivitāti mēnesī un to pašu sabojā viltus biedrības iesaistot viltus parakstu vākšanā vai aicinot uz nepieteiktu piketu. Provokatori ļauj latviešiem “nolaist tvaiku” un rada informācijas troksni pasteidzoties pieteikt piketu pirms īstā piketa vai nodibinot kustību ar līdzīgu nosaukumu. Ja uz šādas kustības dibināšanu sanāk daudz cilvēku- sarīko dančus un tautasdziesmu dziedāšanu nevis programmas apspriešanu un pēc tam visiem klāt-sanākušajiem tiek nolasītas jau gatavas tēzes un tiek priekšā celta jau apstiprināta valde par kuru visi var draudzīgi nobalsot gluži kā PSRS okupācijas laikos. Ja kāds ar skaidru galvu mēģinātu noskaidrot, kurš ir godīgs kurš ne- liekas ka visi ir nelieši. Man pat bija doma apstaigāt visas Rīgas biedrības un mēģināt tajās iestāties, ja kādam ir vēlēšanās- nu pamēģiniet un uzrakstiem man savus iespaidus.
    Kuras biedrības un portāli ir pseidopatrioti?
    parlatupreteiro.lv kāds Jānis Sils vācot parakstus pret eiro ieviešanu kaut gan CVK viņiem nav atļauju devusi līdz ar to visi savāktie paraksti tiks izmesti miskastē un cilvēks, kuru tagad biedrība Par latu aicinās parakstīties teiks- “es jau parakstījos”.

    Latvija par Latu 2 feisbukā piereģistrējis kāds Ģirts Puķe kaut gan viņam jau bija cits populārs vārds piereģistrēts pirms tam – Ceturtās atmodas tautas armija kas gribēja cīnīties par ierēdņu algu publiskošanu, tā jau var visu laiku savai kustībai piereģistrēt populāru vārdu un līdz ar to citi idejas autori tiek apzagti.

    latvijasrepublika.info tā pati Latvijas Saules Biedrība. Biju biedrības dibināšanas sapulcē notika aizraujoša tautasdziesmu dziedāšana, joga un cilvēku zombēšana ar NLP paņēmieniem, beigās tika nodemonstrēta plastilīna pļeka ar sabakstītiem sērkociņaiem un tas tika pasludināts par “baltijas saules modeli”. Paskatoties uz šo modeli vienmēr atceros anekdoti- tētis atnāca vakaŗā mājas piedzēries, nolika kluci viesistabā uz grīdas, sabakstīja tur iekšā sērkociņus un teica- “šis ezītis tagad dzīvos ar mums”. Modeļa stari laiku pa laikam savas funkcijas maina, tā ka pat modelis viņiem diemžēl nav. Savus pasākumus Ditta vairs nerīko jo kopš rituālās Toras bučošanas biedru skaits ievērojami sarucis bet cenšas pielīst priekšā svešos pasākumos un ļoti cenšas filmēt droši vien saviem ārzemju sponsoriem, nelabvēļi melš ka Ditta par biedrībai saziedoto naudu nopirkusi privātmāju un tagad laimīga rušinās pa dobītēm aizmirstot apmeklēt pat pašas organizētos pasākumus, minēsim kaut vai pēdējo aicinājumu 5 jūnijā izteikt eirokomisāram nē, kur ieradās 5 cilvēki un konstatēja ka pikets nemaz nav pieteikts.

    manabalss.lv cilvēki nobalso un ir pārliecināti, ka viņu balsij ir juridisks spēks, bet nav viss, manabalss balsojums Saeimai ir tikai jāpieņem zināšanai, un referendums nav jāierosina, portālā nav iespējams noskaidrot, kas ir portāla organizatori- ļauni cilvēki tenko, ka masoni, balsojumi pret ES, par tautas vēlētu prezidentu un pret eiro tika visādi bremzēti, “pazuda” un vairākus mēnešus atradās labošanas stadijā, pie tam balsojumi sakārtoti haotiski, nevis pēc popularitātes, bet pēc portāla veidotājiem vien saprotamas loģikas.

    visulatvijai vadonis paziņoja ka Latvijai nav citas izejas kā darīt visu ko liek ES un NATO kaut gan daudzas valstis to nedara – Afganistānā ne Irākā nav vācu, spāņu, itāļu, beļģu un daudzu citu NATO valstu karavīru. Eiro nav ieviests daudzās ES valstīs tikai 17 no 27. Atcerieties Visu Latvijai kuslos centienus sašķelt sabiedrību latviešos un krievos, parakstu vākšanu un izgāzušos referendumu. Ļoti ērti baidot latviešus ar krievu lāci ir iesēsties Saeimā un pēc tam iztapīgi darīt visu ko pavēl Briseles kungi, pie tam daudzi nacionālisti ir apmānīti no vislatvijai jo uzskata ka eiro un NATO ir mazākais ļaunums – tas nav mazākais ļaunums – Latvija ir agresorvalsts kas šobrīd piedalās 2 okupācijas karos- Afganistānā un Irākā.

    eiroskeptiķi bija tāda partija un tāda mājas lapa, bet kāds labvēlis partijas aktīvam piedāvāja darbu ārzemēs un partija izčibēja, Latvijā palicis vien Grostiņs kuram Brisele maksājot až 100 tūkstošus gadā par kādas mistiskas ūnijas vadīšanu. Publiskos pasākumos nav manīts, arī savā partijā neaicina stāties, vada kādu Latvijas Nākotnes institūtu nu redzam kādu nāktni uzmodelējis bijušais LU komjaunatnes ideoloģiskā sektora vadītājs, nu ko tādam pseidopatriotam jau vienmēr atradīsies vieta ES jaunajās varas struktūrās.

    tautasvarasfronte.lv Kaspars Dimiters ļoti jauks cilvēks, sapulcējies tiešām krietni cilvēki Okss un Brīvers, ar lielu interesi skatījos video diemžēl pēc mēneša K. Dimiters paziņoja, ka ir pārāk maz pieteikušies, K. Dimiters neiedomājās, ka visi latvieši nemaz nav lasījuši viņa portālu, nemaz nerunājot par simtiem tūkstošu Latvijas iedzīvotāju, kam interneta nav. Atcerieties kautvai nozagto L. Lapsas avīzes tirāžu tā bija cīņa par to vēlētāju balsīm kuriem nav internets. Ja, piemēram, dziesminieks būtu apbraukājis novadus ar bezmaksas koncertiem un aicinājis iestāties biedrībā, tad efekts būtu ievērojams. Apmeklējot mājaslapu tautasvarasfronte.lv nevarēju arī nekur atrast anketu, kā biedrībā iestāties, tad nav brīnums ka pasākums ir pa tukšo. Man gan liekas ka 400 biedru mēneša laika ir ievērojams sasniegums, nevienā no augstākminētajām biedrībām nav pat 40 biedru neskatoties uz darbošanos vairāku gadu garumā

    Ir vēl vesela kaudze pseidopatriotu kas itkā aizstāv veterānus, krievus, nepilsoņus, bet neesmu tieši saskāries ja zināt vēl kādu lūdzu pievienojiet komentāru.
    Kā ar vadoņiem?
    Arī paši vadoņu kandidāti ir diezgan noguruši un daudzi uzkāpuši uz korķa, mazākais amats uz kuru kandidē potenciālie vaideloši ir vismaz LR prezidents, drīzāk tēmējot uz diktatora vai karaļa lomu. Sēdēju pie ezera un pārsmējos klausotieks k;ā kāds krievs citma krievam pa telefonu skaidroja kāpeč pašvaldību vēlēšanās uzvarējis saskaņas centrs. Uzzināju ka Ēlerte ir alkaholikē kuru no Dienas redakcijas nešus nesuši ārā- vai tas jums neko neatgādina, piem. Ūdri? Uzzināju arī ka latvieši īstnībā ir balsojuši pret eiro. Daudzas partijas rotē tika ap vadoni un pārējie ir pelēkā masa, un Jūs esat vajadzīgs tikai lai maksātu biedra naudas. Prātā nāk dziesma par Trīs zemessargiem -”visi bija kā viens -tā kā dzelzceļa sliedes” Provokatori iedalās divās kategorijās vieni lien uz tribīnes un runā ne par tēmu un otri kādreiz aktīvi politiķi tagad tikai klusi smird maliņā vai nu aiz vecuma marasma un saka ka nelaiž pie vārda, kaut gan galva vairs nestrādā un ir brīvais mikrofons. Arī normāli vadoņi ar laiku mēdz pārvērsties klusajos smirdētajos, laikam jau tas notiek ar visiem cilvēkiem tikai parasti cilvēki smird mājās bet “nenotikušie vadoņi” smird televīzijā un publiskos pasākumos. Atsevišķi stāv autoritātes kuriem jau sen politika ir bizness un kuras runā tikai tad ja viņiem maksā vai liek saimnieki.

    Ka atpazīt provokatorus?
    Regulāri tiek zondēts noskaņojums vai ir kādi kas grib dibināt partiju un pēc tam šāda anonīma partija vai biedrība vai kustība ar visiem biedriem tiek pārdota vai nodota un tāpēc sākumā ir anonīma- ja kāda biedrība ir anonīma- droši ejiet garām. Internets ir pilns ar portāliem kur nevar atrast ne autoru, ne adresi. Esmu bijis aicināts šādās ”partiju dibināšanas sapulcēs ” kur pat dibinātāji atsakās stādīties priekšā, katrā šādā pasākumā ir cilvēki kas nāk ar savu sāpi un runā par pilsoņu apliecībām, 22 gada Satversmes atjaunošanu, dekolonizāciju, aizaugušo grāvi, riebīgo kaimiņieni, zeitgeistu, Cionas gudro protokoliem un ko visu vēl ne. Droši vien provokatori ir visās biedrībās bet kad paši provokatori noorganizē biedrību tas jau ir par traku. Provokatori parasti transformējas – kā hidra viņiem vienalga kā saukties par ko cīnīties, bieži maina partijas, ka tik kāds dod naudu un liek atbildīgos amatos jautājums vai viņam vispār ir savs viedoklis- gatavs nest ziedus pie vienalga kāda pieminekļa, būs zilais, zaļais, brūnais vai sarkanais gatavs vicināt vienalga kādus karogus, dziedāt vienalga kādas tautas dziesmas un iepirkties vienalga kādā valūtā dzīvot vienalga kādā valstī, gatavs ieņemt jebkuru labi apmaksātu amatu lai tika viņu atstāj pie siles. Šie bezmugurkaula politiķi bez sava viedokļa ”vienkārši smuki saķemmēti puiši” kas neiebrauc tēmā un regulāri apkauno valsti lamājoties un runājot briesmīgā angļu valodā bet ” ir gatavi strādāt un uzņemties atbildību”
    Secinājumi
    Kā saka Zālamana vārdiem- nav neviena taisna, it neviena. izskatās ka paši provokatori veido biedrības , portālus, kā iznīcināt biedrību- iesūtīt dažus pseidopatriotus- sarīkot kādas nelikumības, pēc sodāmības saņemšanas vadoņi vairs nevar pieteikt piketus. Kāds policists stāstīja, ja zaķis bēg no kontroliera un viņu noķer policists tā jau ir kriminālā sodāmība tad jau neesam tālu no nacistiskās vācijas kur bezbiļetniekus sūtija uz koncentrācijas nometnēm, mūsdienās gn viss noteik daudz rafine’tak- lie kparakstīt līgumu ar Rīgas domi ar sodāmību un tad jau zaķis iet pats brīvprātīgi vergot, lai atdotu soda naudu. Ja pie Saeimas pret eiro atnāk protestēt tikai 5 cilvēki- varu teikt tikai vienu- ko gribējāt to dabūjāt.

    http://eirone.lv/eiro-zona/seidopatriti-un-provokatori/

    ————————-

    Viedoklis

    Tas, ka latvieši biedrojas ir labi un atbalstāmi. Taču acis un ausis jātur vaļā. Tāpēc svētīgi zināt, ko raksta ne tikai par partijām, bet arī biedrībām. Te gan pie raksta jāpiebilst, ka neviens Latvijas latu ar varu atņemt negrib. Kā mēs izlemsim, tā arī būs. Mēs esam ES, nevis PSRS. Kangari tagad pūderē smadzenes, gribēdami mūs atraut no ES, jo saredz tur draudus savai pastāvēšanai, bet daži blisini acis un ļauj sevi apmulsināt, jo gluži vienkārši domā tā, kā kangari tev liek priekšā. Tāpēc vērtēsim gan Mārtiņa Bērziņa aprakstītās biedrības, gan to, kāpēc Mārtiņš Bērziņs, tāpat kā Aivars Borovkovs un vēl daudzi citi latviešu tautas ienaidnieki, tā pēkšņi iemīlējuši latu?

  3. lielākie meli saka:

    Cilvēki akli tic pasaules lielākajiem meliem.Tie ir šādi ; dzīvē pienāk brīdis,kad mēs vairs nevaram ietekmēt to kas notiek,un mūsu dzīve nonāk likteņa varā.Patiesais spēks ir cilvēka iekšienē,un jums ir visas iespējas to iegūt.
    Latvijā vēl pat nerunā par cēloņiem,bet pasaulē jau notiek sagatavošanās cīniņam.

  4. Os saka:

    Nav pat runa par-pseidopatriotiem,ir runa par-IETEKMES AGENTIEM LATVIJAS TERITORIJA,agentiem-kuri izpilda krievijas izlukdienesta funkcijas,tadejadi realizejot krievijas FDD(KGB)-ARPOLITIKU. Kas ir naidigi elementi LR neatjaunotai un okupetajai vel uz so dienu. Ja kaut kads-Cukgans man stastitu par palidzibas meklesanu pie krievijas,tas butu daudz ticamak,neka prof.vesturnieks. Principa visus sos nodevejus var atpazit pec vienojosam sadam pazimem-esot atjaunota LR neatkariba sobrid,protams ir nokarusies ar sis Valsts 4.maija-ordeniem. Atskiriba,ka Linards nemaz nepienema-ORDENI,no okupantu rokam,no okupacijas pasparvaldes-notektas par LR. Un vispareji sadi roni ir loti bistami,zidu imperijas FDD merkis ari ir,lai “Kulturas” neseji-lugtu,stastitu,ka tulit notiks Valsts-apversums un t.t.,lai krievija-tiesi varetu iejaukties. Tadejadi uztaisot nakamo Valsts veidojumu LR teritorija. Vini faktiski grib-legalizet okupaciju,nemot par atskaites punktu 4.maija pasludinato LR-ka tiesibu mantinieci LR(1918-1940),ka atjaunotu Valsti. Ir sausmas,cik daudz ir sodamu ar ASM-cekas spiegu Musu okupetaja Tevzeme.

    Admins
    Ja uz I. Roņa darbībām skatāmies ar aizdomu “brillēm”, tad Tev,Os, ir taisnība, bet ir LIETAS, kuras nekādīgi nav raksturīgas Krievijas aģentam. Mūsu vēsturi krievžīdiskie boļševiki ir tā sajaukuši, ka mēs ilgi vēl to neatšķetināsim. To, ko pašlaik I. Ronis dara, ir svētīgs darbs. Nedomāju, ka viņš apzināti galvu bāztu cilpā. Viņš ir pateicis neiedomājamas lietas par čekistu zvērībām… .

  5. Os saka:

    Ja Latvija nonaks-velreiz tiesa krievijas varas parvaldiba,tad tiks ta piepludinata ar-okupantiem,ka pedejie Latviesi tiks tiesi ta-asimileti,ka neatminesies neko! Latviesu tauta vienkarsi nevares izturet vel vienu-tieso okupaciju. Tagad ir jatiek gala ar-okupacijas sekam,piesaistot Starptautiski visu Pasauli-iznemot protams,ka pasu okupetajvalsti krieviju,izraelu un ameriku atstajot bez tiesibam uz negativu lemsanu Latvju tautai. Ja dabusim lauka so 1 miljonu zidiskas krievijas okupantu,tad dzivosim-vienkarsi laimigi,ka Pasaka.

  6. Os saka:

    Driz “Legalizetie” krievijas okupanti sini Valsti-saks rakstit pec-tiesiskas palidzibas krievijai,tas bus nakamais solis,ka tik vinus-nacisti ierobezo neatlaujot pasnoteikties vesturiski etniska teritorija “Kulturnesejiem”

  7. Jānis saka:

    Kur nu vēl tālāk? Latvijas evaņģēliski luteriskās baznīcas (LELB) arhibīskaps Jānis Vanags pieķerts nodokļu nemaksāšanā un finanšu shēmošanā. Viņš ne tikai savu privātmāju uzbūvējis „par velti”, bet arī, piemēram, degvielu savai automašīnai daļēji pērk par ES un Rīgas domes līdzekļiem, kas piešķirti Rīgas Doma baznīcas restaurācijai.

    http://www.kasjauns.lv/lv/zinas/120309/luteranu-arhibiskaps-janis-vanags-izvairas-no-nodoklu-maksasanas-un-shemo

    Admins
    Tam izdzimtenim nav nekas kopīgs ar Dievu. Īsts sātanists un čekistu ielikteni. LRTT ir dokumenti, kuri pierāda Vanaga nelietību, apzogot BAZNĪCU par 2,9 miljoniem.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *