Šodien sātaniskajiem viepļiem pilnmēness- 09.05.13

E. VeidenbaumsDaudz godīgu cilvēku pasaulē dzīvo, / Tie strādā kā skudras un rūpīgi krāj;
Tie nolād alu, tie nolād sīvo / Un strādā, un krāj, līdz smiltis tos klāj.

Daudz prātīgu cilvēku pasaulē dzīvo, / Tie manīgi citu pūliņus slauc;
Ar manšetēm baltām un apkakli stīvo / Tie pasaules drūzmā kā valdnieki brauc.

Bet ticīgo muļķu visvairāk ir radīts, / Tie galviņas nodur un Dieviņam tic.
Tāds rokas laiza, kad sists tiek un badīts, / Un Dieviņam pateic, kad piekrāpj to cits.

Un “ārprātīgo” ir ceturtā suga, / Diemžēl, ka viņu tik visai nedaudz, –
Pie sirds kam ķeras šī bēdu luga, / Kas muļķus pie gaismas, pie brīvības sauc.

Eduards Veidenbaums

Pret jums, nolādētie krievžīdiskie okupanti, „stobrus”  vērsīs gan japāņi, ķīnieši unjakuti, gan mongoļi, kazahi, kirgīzi un uzbeki, gančečeni, inguši un kalmiki, gan gruzīni, tatāri, moldāvi un ukraiņi, gan poļi, čehi, ungāri un vācieši, gan lietuvieši, latvieši, igauņi un somi, un visi pārējie, kuri runā „suņu valodā”!

==============================

MIGLA SARKANĀ- NOLĀDĒTĀ

Nils UšakovsŠodien sātaniskajiem viepļiem pilnmēness- 09.05.13

Savādāk kā par viepļu pilnmēness orģiju šo okupantu- slepkavu saietu nodēvēt nevar.

Šī ir diena, kad asinssuņu psihiskās enerģijas sasniedz kulmināciju.

FOTO: O nēē, okupanti, ja jūsu smirdošajā “sabiedrībā” ir integrējies Bonopards Bonopardovič De’Partje, tad nedomājiet, ka mēs latvieši atkal līdīsim jūsu apskāvienos. Vietējā komunistu slepkavu banda, ar v.p.  A. Bērziņu priekšgalā, cenšas ar varu samierināt latviešu karavīrus ar sarkanajiem izdzimteņiem. Var droši sacīt, ka arī kaps šīs divas LIETAS neizlīdzinās.

FOTO NOSAUKUMS: ROSIJA(raša- paraša)

Šī ir diena, kad latviešu tauta tiek pazemota pasaules un Dieva priekšā.

Ja pasaule, kura šodien ir šo viepļu pārvaldīta un diktēta, var uz šo melno- naidpilno pazemojumu ar neviltotu prieku noskatīties, tad dievišķā Pasaule ir pacēlusi savu ZOBENU pār šo rīkļurāvēju bandu.

Tuvojas tā DIENA, kad Antikrists tiks noslaucīts no zemes virsas.

Nevienam taču vairs nav šaubas, ka Antikrists ir neviens cits, kā cionisms- komunisms. Tātad, cionisti un komunisti ir Antikrista “ganāmpulks”.

Cionisti(komunisti) var izdzīvot tikai tad, ja tiem ir ko laupīt un slepkavot.

Nikolaj-hujonovič-kabanov

FOTO: Krievu frontinieks N. Ņikuļins savās piezīmēs “Atmiņas par karu”, redzēja komunistu poļitruku noziedzīgo rīcību pret krievu tautu, kā rezultātā bezjēdzīgi tika dzīta(pēc poļitruku pavēlēm) nāvē labākā krievu tautas daļa, sacīja: “Var iedomāties, kādi izdzimteņi dzims 20. un 21. gadsimtā no “aizmugurē” karojošiem varoņiem un dzīvi palikušajiem poļitrukiem.”

Tad lūk, uz šī foto ir redzams viens no Nikolaja Ņikuļina aprakstītajiem pēckara kropļiem- Nikolajs Kabānovs.

Mēs redzam, kas notiek Latvijā pēdējos divdesmit gadus, kad varu ir sagrābuši komunistiskie slepkavas.

No Latvijas nekas vairs nav palicis pāri.

Mēs visi esam liecinieki tam, ka trīs valstis- Izraēla, Krievija un ASV, praktiski, slepkavo un iznīcina visu cilvēcīgo uz zemes. Mēs redzējām arī “Bostonas akciju”, kurā par upuriem tika izvēlēti čečeni, bet īstenie vainīgie bija Krievijas, Izraēlas un ASV slepenie dienesti.

Arī latvieši, tāpat kā čečeni, ir no cionistu- komunistu slepkavu režīmiem(Izraēlas, ASV, Krievijas) izvēlēti par “upurjēriem”.

Vai tie nebija krievi un žīdi, kuri paziņoja pasaulei: “Latvieši ir lielāki žīdu šāvēji nekā vācieši!”

A. Bērziņš

FOTO: Lūk, vēl viens poļitruku spermas produkts, komunists, bandīts un slepkava- A. Bērziņš. Pēc Tiesiskuma atjaunošanas Latvijā, tiks pakārts, protams, ievērojot visas “konvencijas”, par okupācijas un pēcokupācijas periodu.

Eiropas Savienību pilnībā ir sagrābuši žīdu cionisti un šovi(RU)nisti. Pēc šo noziedznieku pavēles darbojas visi ES komisāri- emisāri. Pirms braukšanas uz Latviju visi šie gara kropļi apmeklē Krievijas slepkavu režīmu Maskavā. Pat R. Zīle nepārprotami pasacījā, ka svarīgākos ES jautājumus lemj KULUĀROS, kur “mirstīgajam” nebūs tikt ielaistam.

Pēc pēdējās Latvijas valdības sastādīšanas LRTT rakstīja, ka šī komanda sastādīta no šizofrēniem cilvēkiem, kuru uzdevums ir Latviju “pārskaitīt” Krievijai.

http://tautastribunals.eu/?p=7457

Tas jau ir tikpat kā noticis. Krievžīdu sirotāju bandas iznīcina visu latviešu tautas uzkrāto. Pēdējais upuris ir Liepājas Metalurgs, kur krievžīdi iebāza savās kabatās 150 miljonu LS.

Un pats kuriozākais, ka šī krievžīdu noziedznieku “šaika- banda” netiek arestēta !!! Toties notiek medības uz LRTT, kurš informē pasauli par krievu un žīdu zvērībām pret latviešu tautu un cilvēci kopumā.

Visi taču ievēroja, ka Liepāju vairākas reizes apmeklēja Krievijas un ASV vēstnieki.

Latvieši, nolādēsim šos kroplos veidojumus(I,ASV,RU), kuri kā ļauna sērga ir uzmetušies latviešu un čečenu tautām.

Nāvi okupantiem !!!

DIEVS SVĒTĪ LATVIJU !

09.05.13

You may also like...

17 komentārs

  1. lucifers saka:

    Kaut kā šitie 2 pēdējie saukļi neiet kopā- no sākuma tu prasi nāvi, bet pēc tam , lai dievs svētī. Tu pats sajēdz ,ko prasi? Vecais man liekas, ka šajā karstumā tev smadzenes iztecējušas. Ne tu esi kādam dzīvību devis, ne arī kādam atņemsi. Un arī šī raksta pēdējais teikums-”Latvieši, nolādēsim šos kroplos…..”. KAS CITU NOLĀD, PATS TOP NOLĀDĒTS! Atceries to vienmēr!
    Lai ieietu Dieva valstībā IR JĀBŪT PAZEMĪGAM. Tā vien liekas, ka lielākais ANTIKRISTS esi tu pats! Un nemētājies ar DIEVA vārdu pa labi un pa kreisi, nožēlosi.

    Admins
    Neviens tev, Lucifera kungs, neliedz pazemoties šo izdzimteņu priekšā.
    Un ja tev sāk likties, tad ir steidzami jāatpūtina “nogurušās” smadzenes.
    Kas tu esi, nesagādā grūtības atminēt. Par tādiem kā tu(nodevējiem) Pravietis sacīja:”Tāds labāk lai nebūtu dzimis, bet ja dzimis, tad dzirnakmens kaklā un… “. Kas attiecas uz nolādēšanu, tad patiešām ir jābūt ļoti uzmanīgam.
    Nolādēšana ir nekas cits, kā fiziskās cīņas “pārnešana” Garīgajā pasaulē.
    Ja nolādēsi nevainīgu, tad lai Dievs, patiešām, stāv klāt, bet ja palaidīsi iespēju ļauno iznīcināt, tad viņš iznīcinās tevi.
    Tas ir tāpat kā ravējot, ja izrausi nezāles vietā kultūraugu, tad nomirsi badā… .
    Šo tavu muļķīgo komentāru varēja arī neapstiprināt, bet tā kā no izskaidrojuma var kāds iegūt ko vērtīgu, tad viņš ar admina komentāru tiek apstiprināts.

  2. hmm saka:

    Viedi un taisnīgi vārdi. Paldies par rakstu.

  3. Repatriants saka:

    Kas ir, tas ir! Labs raksts, ari adm. atbilde zidam laba, jo lucifera vieplim ira visas gleznas un skulpturas ir launa zida purns un katram skaidris, kas te var rakstit ar tadu vardu

  4. Os saka:

    Katad un ka sit pa vienu vaigu,tad pamulki griezat tak otru vaigu-un kad pedarasts grib izpist tevi dirsa,tad nomet pats uzinas un noliecies ta,lai vieglak tak iespraust un nemoki laundari-un ja varmacigs laupitaj okupants it ipasi atnak tava maja,nogalina tavu Mati,Tevu,meitu tavu izvarojis un patik okupantam laupitajam nu dikti dzivot tava maja-tad Latviet izradi tak SAPRATNI,dod tam pusi majas,lauj laupitajam tak integreties-un NESODIET TAD NESODITI BUSIT. Luk, visi sie busli un ka vajag uzvesties-nezidam gojam ir zidu uzrakstita bibele-kristietiba. Nu ko,sodit tak ari nedrikst un visi-kas ir seit pedejie,tur bus pirmie-zidu dieva paradize-LAIPNI LUGTI KRISTIESI-ZIDU DIEVA PARADIZE. LAI PERKONS NOSPER UZ ELLI VISUS ZIDKRIEVISKOS VIEPLU OKUPANTUS ASINAINA KREMLA VIEPLUS.

  5. Os saka:

    Perkons ruc,Zibens sper,Pasa elles dibena,Tur sabira Joda berni krievzidu okupanti,Alvas kannas samazgat. Dievs,Laima,Mara naciet paliga! vispar Dievs gan nesveti,jo sveti tikai Lucifers. Ari zidu bibele tiek svetits,ar zidu dievu,kas patiesiba ir Satans.

  6. Os saka:

    Ar sis 4.maija v.p.berzina muti runa asinaina zidu-kremla FDD arpolitika izstradata prieks individuali Latvijas-viena zeme ar kopigam saknem-tas ir no ta briza Mums ir jabut ar krievzidiem saknem kopigam,kad vini ielauzas Musu MAJA. Sodien publiski kremla sutnis vesnakovs(ipass vieplis sataniskais) pateica,ka Latvija netika okupeta 1945.g.,bet gan atbrivota un nekad vini neatdos Varu tiem,kas karoja pret asinaino teroristu SAVIENIBU. Ar ko viepli atklaj arpolitiku. Savukart komjauniets aktivists sis 4.maija valsts premjers dombrovskis,ka ta nav taisniba un vins varot pastrideties. Pec butibas ir jaizvirza -nota kremlim un japrasa Steidzama STARPTAUTISKA palidziba,lai atjaunotu neatkarigo un okupeto LR. Bet sis varot pastrideties-mesls.

  7. atskaņas saka:

    Komunists Alfrēds Rubiks un citi latviešu kangari 9. maijā: “Ak, cik labi, ka PSRS uzbruka Latvijai un saglabāja okupācijas režīmu arī vēl pēc kara!”

    “Latvijas” valsts” komunista, latviešu tautas apzadzēja, “Valsts prezidenta” Andra Bērziņa prezidentūras laikā ļauj godināt agresiju pret Latviju un noziegumus pret cilvēci!

    Krievu vēsturniece Jeļena Zubkova uzskata, ka lielākais pēckara masveida represiju posms sākās 1947. gadā, gatavojot 1949. gada represijas, kad no Latvijas izveda vairāk nekā 44 000 Latvijas iedzīvotāju. Saskaitām kopā vairāk nekā 18 000 cilvēku, kas 1944./1945. gadā tika arestēti un ieslodzīti lēģeros, plus apmēram 60 000, kas nokļuva filtrācijas nometnēs, turklāt 1945. gadā notika atsevišķas akcijas, kad februārī uz Krieviju izsūtīja vairāk nekā 500 Latvijas vāciešu un 145 bezpavalstniekus. Tāpat 1945. gadā uz PSRS izsūtīja 607 tā dēvēto dzimtenes nodevēju ģimenes locekļus. Plus vēl sākās nacionālo partizānu iznīcināšana: 1945. gadā ir nogalināti 715 partizāni. 1944./45. gadā tika represēti vismaz 78 000 Latvijas iedzīvotāju. Šis skaitlis – 5,7% no Latvijas iedzīvotāju kopskaita – ir divreiz lielāks par 1949. gada 25. martā deportēto personu skaitu. Tā faktiski ir lielākā masveida terora akcija, kas veikta Latvijā. Šie noziegumi pret cilvēci pavadīja Latvijas otrreizējo okupāciju. (Ritvars Jansons, no Elitas Veidemanes intervijas.)

  8. atskaņas saka:

    Pilnīgi nevietā bija komunista, latviešu tautas apzadzēja “Valsts prezidenta” Andra Bērziņa 2012. gada 9. maija apsveikums: ja valsts politika ir tāda, ka 8. maijā ir uzvarēts nacistiskais režīms un ka šajā dienā pieminam visus tā upurus, tad 9. maiju izcelt uz visiem zināmā fona, ka Latvijas valsts tiešām tika otrreiz okupēta no PSRS – tas ir nonsenss ne tikai no politiskā un morālā, bet arī no juridiskā viedokļa. Televīzijā kāds krievu bērns uz jautājumu, ko svinat, atbildēja: ja ģeduškas nebūtu uzvarējuši, tad mēs te nedzīvotu. Būtībā tie ir šo bērnu vecāku vārdi: mēs uzvarējām vāciešus un buržuāziskos nacionālistus, tāpēc mēs te dzīvojam, un te ir mūsu zeme. Te parādās 9. maija “svētku dalībnieku” patiesie prieki, ka PSRS karojot ar Vāciju, iekaroja Latviju, Lietuvu un Igauniju, fiziski likvidējot šo valstu pilsoņus.

  9. acīmredzamais saka:

    Krievija ir ienaidnieks Nr. 1 Latvijai. 9. maijā krievi svin uzvaru tieši pār Latviju un ņirdz par mums, sak`: “Redz`, kā mēs varam. Un ko jūs mums varat padarīt? Pagaidiet tik, pienāks laiks un mēs jūs vispār noslaucīsim no zemes virsas.”

  10. video saka:

    Lēnām, bet stabili – apmaiņā pret finanšu ieguldījumu, piemēram, nekustamajos īpašumos, pieaug Krievijas iedzīvotājiem izsniegto uzturēšanās atļauju skaits.

    Kopš 2010. gada jūlija uzturēšanās atļaujas izsniegtas 4700 investoriem, ieskaitot viņu ģimenes locekļus. Lauvas tiesa jeb aptuveni 3700 nekustamo īpašumu pircēji ar ģimenēm nāk no Krievijas.

    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=7KoIS0Uf-OY

    Latvijas televīzija diemžēl neatspoguļoja, kuras personas pārdod īpašumus, ir starpnieki, izsniedz uzturēšanās atļaujas un tamlīdzīgi?

  11. naivais saka:

    Uzskatu,ka 2.pasaules karš nebeidzās nedz 8.,nedz 9.maijā ,bet 2.septembrī,kad kapitulēja Japāna.

  12. James Hannam saka:

    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=3ZSeGp8BwKs

    Martyred in the USSR is a documentary about militant atheism in the former Soviet Union. It tells the personal, emotional and horrific story of what people went through simply because they chose to cling to their faith, even at the risk of death. It did not matter what religion you practiced, if you believed in God in the USSR you were persecuted, and persecuted brutally. From 1917 to 1990 people of faith were shot, executed, thrown in the gulag and left to die because the Soviet Government hated religion. What makes this story extremely important is that the new generation in Russia knows nothing about their past and will deny that the brutality ever happened.

  13. nu saka:

    pabriemīga mājas lapa. Faktiski jau vainīgi paši latvieši nodokļu nemaksātāji, zagļi, kas tādus pašus atbalsta. Krieviņi glupi, jā,glupi, viņus apkāva kā lopus, tāpat kā mūs. Apkāva labākos, un vēl viņi lielās.Cienu M. Kosteņecku.Bet viņu jau latvieši ( čangaļi) nobīdīja malā, lai neuzrunā krievus.

  14. Andris saka:

    Metiet visu nost un nemiet, un saciet macit berniem SKALBES KAKISA DZIRNAVAS SERVANTESA DONU KIHOTU.
    Seit ieksa ir viss-fizika,vesture,astronomija un pareiza dzives ritma,
    notikumu un secibu kartiba.
    Jazin,ka dzirnavas ir visums un dzirnavu sparni ir musu galaktika,kura
    celo pa visuma materijas bedrem,kura bija iegajusi pedejos 1008 gadus.
    Baltais runcitis ir galaktikas griesanas pa kreisi,ar tendenci virzibai
    uz augsu,un izklusanai,no bedres,kuru simboliski attelo ar BUDAS
    svastiku.Dzirnavas dzirnakmenis ir viens,un miltu kvalitate ir atkariga
    no dzirnavu sparnu griesanas virziena.Iznak ,vai nu velna milti,vai
    normali,veseligi milti.Vide audzina tautas varonus,vai velnus.Valdmanis
    teica,ka esam starp diviem dzirnakmeniem,varam but sterp 5,6,7- niem,
    ja sie dzirnakmeni atrodas dzirnavas,kur valda nelabais,melnais runcis
    un vina kalpi VELNI,tad visi dzirnakmeni,pasniegtie labumi,labakie no
    launuma ir VELNU ZEMISKAS RIEBEKLIBAS FABRICEJUMI.

    PALDIES.

  15. Andris saka:

    Un scenariju autori VELNA KALPIEM,VELNA KALPI VELNA DZIRNAVAS,AR BUDU
    (ar BUDU tiesa nozime,ne ar skuni,ka liek saprast)UZ BAZNICU lieliski
    zinaja,ka piemulkot mus ar pasa VELNA izdomatiem pseidovaroniem,lai
    mes mulkisi,pec vina domam, noritu esmu,un butu spiesti uzkerties
    uz aka.Ja ko neteiksi VILTIGI ………
    DONS KIHOTS nemaz nebija mulkis,jo tie laiki bija DRUMAKIE no
    DRUMAKAJIEM inkvizicijas laikiem,un vins zinaja,ka tikai liekot
    virzities galaktikai preteja virziena,iespejama labklajiba un tautas
    laime,tapec vins gribeja vejdzirnavas sparnus pagriest preteja virziena.
    Diemzel domu speaka bija par maz,ka tas pienemts dievu izredzetai rasei,
    un bija nepiemerots ,un izvelets, cinas ,un darbosanas laiks.
    Visi NOBELA PREMIJU LAUREATI ir BLEZI un KRAPNIEKI,jo piemero macisanai
    velna likumus,atraujot tos ,no patiesajam dzives norisem.Sakot no
    EINSTEINA un beidzot ar DARVINU.
    Jaunais laiks ir KA GULBJI BALTI PADEBESI IET,jeb MUZIGAS MILESTIBAS un
    UZTICIBAS LAIKS,ka jau gulbjiem.
    MELNA CUSKA ari bija VELNA uzticama palidze,kas palidzeja miltus malt.
    Seit ar miltiem jasaprot ne tikai partika,bet ari gariga maize.

    PALDIES.

  16. Jānis saka:

    Krētā (Grieķija), kur krievu tūristu ir 3 reizes vairāk nekā pamatiedzīvotāju, 9. maijā neviens (!) tā arī neatcerējās, ka dzimtenē palikušiem tā ir svētku diena. Bet Latvijā viņi turpina mūs arī tālāk atbrīvot. Atbrīvot mūs no mūsu pašu dzimtenes!

  17. Mežstūrniece saka:

    Man neatveras neviens raksts šajā portālā, es neko nevaru teikt,jo es nevaru izlasīt nevienu rakstu, ko šeit publicē.Tas notiek jau kopš aprīļa.Admins lai man dod atbildi,kāpēc tā notiek? Izņēmuma kārtā es varēju izlasīt tikai šo rakstu par sātaniskajiem viepļiem.

    Admins

    Domāju, ka problēma ir meklējama tāvā datorā.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *