Nu ne jau bez DP (j.reinika) ziņas.

Nu ne jau bez DP ziņas.

dorPirms dažām dienām LRTT piesēdētājs Kārlis Doropoļskis savā mobilajā telefonā varēja izlasīt no nezināma telefona sūtītu izziņu: “Taisies, tev jau skuju ceļš ir sagatavots”.

Foto: No kreisās K. Doropoļskis un L. Grantiņš.

Pret Kārli Doropolski ir veikti jau divi slepkavības mēģinājumi. Nav ne mazāko šaubu, ka tas viss ir ar Reinika kantora ziņu darīts. Pirmo reizi tika saindētas zemenes viņa mazdārziņā. Tikai laimīga sagadīšanās paglāba viņu no nāves, jo viņa mājas pagalmā tajā brīdi atradās ātrās medicīnas palīdzības transports, kurš bija tikko sniedzis palīdzību Doropoļska kaimiņam. Otro reizi negaidīti K. Doropoļskim uzbruka M. Salenieks un saspārdīja tā, ka tika pataisīts par invalīdu uz visu atlikušo mūžu. Šo dzērāju un kriminālelementu K. Doropoļskim uzsūtīja Lubānas novada domes priekšsēdētājs Miķelis Gruzītis. M. Salenieks tajā laikā strādāja M. Gruzīša privātajā saimniecībā, kā teikt, par “pudeles tiesu”. Visas Tiesas sēdes par šo LIETU ietekmēja Gruzītis un tās tika nobeigtas “pareizi”! Protams, ka ne jau bez palīdzības no Rīgas. M. Gruzītis atmodas laikā bija naidīgi noskaņots pret Latvijas neatkarību un nostājās Interfrontes pusē kā jau tas īstam komunistam pieklājas.

foto

Foto: Interfrontists un komunists Miķelis Gruzītis. http://tautastribunals.eu/?p=181

Pirms dažām dienām fiziski ar LRTT piesēdētāju Edgaru Dambīti vēlējās izrēķināties divi bijušie “disidenti” – Jānis Rožkalns un Konstantīns Pupurs. Pirms vairākām nedēļām DP veica nesaprotamas pārrunas ar LRTT piesēdētāju Jāni Zīvertu Ventspilī. Par sarunas saturu kādu citu reizi. Pirms mēneša Minsteres Uniklīnikā tika ievietots LRTT priekšsēdētājs ar neizskaidrojamiem slimības sindromiem… . Pirms pāris gadiem DP pieprasa vācu drošības iestādēm L. Grantiņu izdot Latvijai tiesāšanai… . Neskaitāmas reizes tika arī no DP puses tramdīts H-86 līdzdibinātājs Raimonds Bitenieks… .

 Latvijā mēs tiekam nomelnoti vai noklusēti. Augstākie soda mēri tūlīt tiek pārvērsti par nāves sodiem. Mēs vēl nekur neesam pieminējuši nāvi. “Tā”, laikam, jums, čekas un komunistu švaļiem, ne tikai sapņos, bet arī, ar vaļējām acīm esot, sāk jau visur rēgoties. Katrs suns zina, ko rijis, tovarišč Jaņis Reiņik, vai ne tā!

Un uzmanies, Jāni Reinik, ka no tavas egles “tās” skujas netiek ātrāk norautas… .

 Kāpēc jūs, komunistu banda, tā baidāties no mums ? Mums taču nav izpildvaras…, bet varbūt, ka…

22.04.2010. LRTT

You may also like...

14 komentārs

  1. Anonīms saka:

    LABI PATEIKTS!!!!!!!!!!!!

    Valdis ne Zatlers saka:
    2010. gada 21. aprīlis 13.33kartejo reizi kaut kads totals sviests! vispar, izskatas pec smalki izplanotas provokacijas. Nu, galu gala, kurs no viniem visiem ir tas istais “iluminati”? Varbut t.s. Latvijas Dzeims Bonds Konstantins Pupurs, mistiskais Bibelnieks no jenku zemes, vai tas pusjukusais psihopats Linards Grantins no Faterlandes Uniklinikas? Nu, par VVF vispar neiet runa…Kads vispar normals cilveks var ticet interneta teiktajam, visadam tur e-vestulem utt? Vinu visu varda vareja tak rakstit pavisam kads cits, vai ne? (nu iznemot to pasu LG, jo vinam cik es saprotu pieder si lapele). Ari, jebkurs IT pro var mierigi uzlauzt privatas e-pastkastites un tad sutit visadas mulkibas it ka ta ipasnieka varda! Vardu sakot, kamer visas sis lietas netiks pateiktas seja pret seju tresas personas klatbutne, kamer nav nekadi CIP, VDK vai DP dokumenti ar visiem tur parakstiem, zinojumiem, nikiem utt, vai pasu cilveku rakstiska veida atzisanas, tikmer visus sos murgus neviens kaut cik domajoss cilveks nekada gadijuma nopietni neuztvers. BET ACIM REDZOT VISA SITA JEZGA KADAM SPEKAM IR LOTI IZDEVIGA! PADOMAJIET PAR TO!

  2. Andris saka:

    Kāda jums tur skuju taka,pēc jums ilgojas Tvaiku iela 2 :)))
    Palasot jūsu komentārus un rakstus,liekas ka ar jūsu galviņām nav kārtība !!!

  3. Miervaldis saka:

    Vai kangaram obligāti ir jābūt apzināti?Andri, šeit vini izklāsta visiem nacionālistiem zināmus faktus, un tā tas arī droš vien ir, ka viņi stāsta.Cita lieta, ka viņi ir nacionālismā pārāk neatīstīti, un mūsu varturi to izmanto…

  4. AG saka:

    Kā Pupurs varēja uzbrukt Doropoļskim, ka tas ir Latvijā, bet viņš – Vācijā?

  5. AG saka:

    Atvainojos, es domāju Dambīti!

  6. annamarija saka:

    Protams, neviena līdzīga darbība nenotiek bez DP ziņas…

  7. AG saka:

    Pupura versija par notikušo, publicēta ar viņa atļauju:

    Vecit, nebija man nekada konflikta ar Dambiti, pats tak vinam pajauta! Tas ir viens, otrs, nekur es vinu neizvilinaju, ka to raksta Grantinsh. Es, man kursa bidrs un Dambitis, kad mes sedejam kafejnica un dzeram teju, man piezvanija viena sieviete un uztraukta toni jautaju vai es zinot kas ir noticis ar polu lidmashinu. Es teicu ka ne (jo tas bija vel pirms 12.00). tad shama pastastija un teica ka ieshot pie Polu sutniecibas nolikt ziedus. Aicinaja ari mani. Es tulit pat piedavaju Dambitim un Andrim (savam kursa biedram) nopirkt ziedus un auziet pie tas Polu sutniecibas. Mes pat uzreiz nekur negajam, pabeidzam teju, tad nopirkam ziedus un lena gara aizgajam uz to vietu (es pat nezinaju kur tas ir). Tikko mes nolikam ziedus pie sutniecibas un jau sakam iet atpakal uz pilsetu, pekshni piebremzeja mashina un no tas izskapa J.Rozkalns. Mes visi sasveicinamies un tad es stadiju prieksha savu draugu Andri, tad Edgaru (uz sitiena es pat neteicu, ka vinam uzvards Dambitis, jo man tani momenta tas izkrita no atminas). tad Janis Rozkalns apvaicajas Edgaram vai gadijuma vinsh neesot tas pats no LRTT. Tas sacija ka ja, un….tad J.R. (es pats biju shoka), nedaudz zaudeja pashvaldibu. Es, savukart iespruku vinu vidu. Vini vel apmainijas ar asiem vardiem un tad JR aizbrauca. Mes vel visi pagajam lidz Makslas Akademijai un tad skiramies ar Dambiti. Loti normali bez nekadiem savstarpejiem aizvainojumiem. Tas ir viss. ja netici, nosuti sho vestuli Edgaram un vinsh to apliecinas pats. Vardu sakot, nekas tur nebija ieplanots, vienkarshi neiedomajama sagadishanas. Vispar, shis negadijums mani uz visu dienu totali izsita no sliedem. Skumji tas viss.

  8. NI -> AG un KP saka:

    Paldies, tagad viss ir skaidrs!!

  9. Anonīms saka:

    Nu pareizi, Gedroics, viss tas no LG (slims ar paranoju?) puses ir tikai meli un pupu mizas.

  10. Edgars Dambitis saka:

    Konstantīn,ar Tevi man nekādas tikšanās un runāšanas agrāk nav bijušas.Pirms nedaudz gadiem pieteicies man draugos.Tad arī nedaudz sazinājamies,galvenokārt apmainījamies apsvikumiem svētkos,vārda dienās un dzimšanas dienās,bet gandrīz pirms diviem gadiem pārtrauci atbildēt uz manis rakstīto,arī es neuzbāzos ne ar kādiem apsveikumiem.Negaidītu apsveikumu dzimšanas dienā saņēmu šogad aprīlī un arī telefona numuru.Izteici piedāvājumu ja vēlos satikties.Atzvanīju un sarunājam tikšanos.Iegājam kafeinīcā,pēc laiciņa ieradās Tavs draugs,studiju biedrs kā saciji.Mazliet pabijām,šo to nanozīmīgu parunājam un devāmies projām.Tad nolēmām vēl iedzert tēju ielas kafeijnīcā.šaja laikā Tev piezvanīja kāda sieviete kuras vārdu pateici,viņa paziņoja par Polijas valdības lidmašīnas avāriju.Nolēmām doties pie POLIJAS vēstniecības nolikt ziedus,kur jāiet nezināji,es zināju.Kad bijām nolikuši ziedus,un jau pagājuši tālāk, pretīm nāca Rožkalns ar Tevi sasveicinājās un gāja nolikt ziedus.Mēs viņu pagaidījām.Kad Rožkalns atgriezās Tu viņu iepazīstināji ar savu draugu,tad nosauci manu vārdu,Rožkalns momentā man uzprasija vai es esmu tas no LRTT,atbildēju jā.Rožkalns sāka nejēdzīgi kliegt,kas mums devis tādas tiesības tiesāt godājamus cilvēkus,tādi nekauņas likvidējami,metās man klāt ieķērās drēbēs un sāka mani mēģināt kratīt,pēc mirkļa atlaidās un turpināja lamāties par godīgu cilvēku nomelnošānu.Atgādināju vņam par izblēdītu naudu no ārzemju latviešiem,pēc šāda izteikuma Tu Konstantīn baigi nosarki.Kāpēc?Rožkals vēl gribēja mesties man virsū,bet pienāca policisti un apjautājās vai radušās problēmas,tādu nebija.Tad Rožkalns bļustīdamies aizskrēja iekāpa mašīnā un aizbrauca.Mēs devāmies uz centru.Tavs draugs gan bija sašutis par LRTT un izteica dažādas piezīmes.Tu Konstantīn gan biji rāms un kluss.Atvadoties izteici ka bijis prieks iepazīties.

  11. AG saka:

    Jā, Rožkalns baigais maita, interesanti, kā to Konstantīna draugu sauc?

  12. '''cīnītājiem'' saka:

    TAS ir ārprāts ko te jālasa.Kuram tad te rūp L ATVIJA vai neatkarība.Vienas samazgas.

  13. Miervaldis saka:

    Kapēc anomīmi?

  14. A.Balts saka:

    Es garus gadus zinu Edžu, tas ir Edgaru Dambīti un varu apgalvot, ka ja viņš ko saka, tad tā arī ir, viņš nemēdz locīties, piepušķot vai ko izskaistināt. Katrs, kas viņu labāk pazīst, to var apstiprināt. Un tas, ka viņš nereaģēja uz Rožkalna nezolīdo un jāsaka, arī vieglprātīgo rīcību, palaižot rokas un ķeroties fiziski klāt Edžam, tik liecina par uzbrucēja muļķību, jo nebijis Edža tik savaldīgs, tad plāni būtu gājis Rožkalnam, par tādu nekorektu un aizvainojošu rīcību. Labi, ja Rožkalnam nervi čupā un viņš nekontrolē savu rīcību, sliktāk, ja tā bija publiska provokācija, skandāls, kura rezultātā būtu iemesls E.Dambīti arestēt, “piešūt” huligānismu vai ko citu, kas nebūtu brīnums visu pēdējo mēnešu notikumu gaisotnē.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *