Alfrēds Buls. Cik ilgi vēl ???

www.tautastribunals.eu-2MIGLA SARKANĀ- NOLĀDĒTĀ

Cik ilgi vēl?

Mani kā vienkāršu vēlētāju uztrauc gaidāmās pašvaldību vēlēšanas.  Logiski būtu, ka koalīciju veidojošās partijas veidotu koalīciju sarakstus arī pašvaldību vēlēšanām. Bet realitātē ir skaidri saskatāma latviešu tautai mazāk vai vairāk lojālu partiju tendence vilkt tā jau cauro Latvijas deķīti uz savu pusi lai nostiprinātu savu ietekmi pašvaldībās.

Vai tas ir gudri darīts? Sevišķī laikā, kad sabrukušās Sarkanā mēra impērijas ideologi Austrumos un to pakalpiņi/kangari Latvijā lēnām plānveidīgi  sēj cittautiešu un arī latviešu vidū neuzticēšanos Latvijas valstij. Minēšu tikai dažus no viņiem:

  • J.Urbanovičs (Latvijas Ļeņina KomunistiskāsJaunatnes Savienības 1.sekretārs)Saskaņas centra oligarhs. Par kādu naudu uzcēlis māju netālu no Rēzeknes un kas sponsorējis automašīnas iegādi radiniekam ar kuru Urbanovča biedrs braukā ikdienā! – visdrīzāk Austrumu kaimiņa specdienestu samaksa par Jūdas darbu Latvijā;
  • A.Rubiks (Latvijas Komunistiskās partijas 1.sekretārs)bija gatavs slacīt Latvijas zemi ar nevainīgu cilvēku asinīm;
  • Rīgas vicemērs A.Ameriks (Latvijas Ļeņina Komunistiskās Jaunatnes Savienības Centrālās Komitejas skolu un studentu nodaļas vadītājs).

A. Ameriks, būdams Rīgas brīvostas valdes priekšsēdētājs, pieļāvis Rīgas brīvostas finanšu līdzekļu izšķērdēšanu. A. Amerika mērķis ir skaidri saskatāms – Rīgā dzīvojošo latviešu un Latvijai lojālu cittautiešu vēlētāju balsu iegūšana, lai sadarbībā ar Saskaņas centru turpinātu valdīt Rīgā. Rīgas brīvostas valdē ir 4 Rīgas domes pārstāvji – visi no Saskaņas centra un Amerika vadītās politiskās organizācijas.

  • N.Ušakovs (vecāki nākuši no militāristu ģimenēm) – viens no  Saskaņas centra lokomotīvēm ir faktiski atbildīgs par finansu līdzekļu izsķērdēšanu Rīgas brīvostā, jo A. Ameriks ir viņa pakļautībā esošā amatpersona, kura ar Rīgas pilsētas domes lēmumu ir pilnvarota darbam Rīgas brīvostā. Var nojaust, ka A.Ameriks un N.Ušakovs netiks sodīti un viņu izveidotā Saskaņas centra impērija Rīgas brīvostā turpinās pildīt Sarkanā mēra impērijas atjaunošanas ideolologu norādījumus.
  • Daudzi pašmāju Jūdas (uzvārdus nesaukšu, gan jau zinat paši, kuri tie ir) līdz pamatiem sagrāva Latvijas ekonomiku un lauksaimniecību aizbildinoties ar to nerentabilitāti un zaudēto tirgu austrumos.
  • Rietumu civilizācijā kristieši sakot Jūda, domā nodevējs.
  • Latviešu tautas nīdēji un Latvijā dzīvojošo citu tautību cilvēku musinātāji pret Latvijas valsti A. Lindermanis, T. Ždanoka, A. Mirskis, J. Pliners nav krievu nācijas pārstāvji.
  • Kā interesēs viņi to dara? Acīmredzot lai nostiprinātu pasaules Cionistu organizācijas ietekmi Latvijā.
  • Par krievu valodas kā 2.valsts valodas referenduma faktiskais vadītājs A.Gapoņenko (biedrība”Dzimtā valoda”) – visticamāk ir pasaules Cionistu organizācijas biedrs.

Gandrīz visiem viņiem ir arī kopīgi paziņas Maskavā, kas uzskata, ka jāatjauno PSRS.

Ar kādām metodēm? Visdrīzāk pielietojot tādu pašu metodi (Skaldi un valdi) kā Sarkanā mēra impēriju veidoja V.Ļeņins, Molotovs,  A. Višinskis, L. Kaganovičs, G. Jagoda, Berija un citi Cionisti Krievijā. Arī vislielākais tirāns pasaulē J. Stalins ilgu laiku pildīja Cionistu norādījumus, jo bija precējies trīs reizes un visas sievas bija ebrejietes. http://www.jewwatch.com/jew-occupiedgovernments-USSR-Jewish-Bolshevism-Bolsheviks.html, Rezultatā Krievijā tika iznīcināta krievu inteļiģence, desmitiem miljonu nevainīgu kristiešu un citu ticību cilvēku Padomju Savienībā tika zvērīgi iznīcināti bada nāvē Ukrainā, koncentrācijas nometnēs Sibīrijā un Krievijas ziemeļos, Cionistu izveidotajos un pārvaldītajos NKVD (vēlāk KGB) spīdzināšanas kamerās http://www.jewwatch.com. Ja tam pieskaita daudzus desmitus miljonu kristiešu kuri tika nogalināti Otrā pasaules karā tad skaidri saskatāms, ka vislielākais genocīds pagājušā gadsimtā tika īstenots pret visu konfesiju ticīgiem cilvēkiem. Un to visu plānoja un  radīja nepieciešamos priekšnosacījumus to realizācijai pasaules Cionistu organizācija. www.theunjustmedia.com,

Rīgas pilsētas budžeta iekrājumu izlietošana Saskaņas centra popularitātes nostiprināšanai agri vai vēlu novedīs pie Rīgas pilsētas finansiālā kraha. Bet tas nav galvenais. Galvenais ir tas, ka Saskaņas centrs līdz tam laikam ar savu „dāsnā onkuļa” realizēto politiku cer panākt deputātu vietu vairākuma iegūšanu Latvijas Saeimā.

Tas savukārt var novest pie politiskās un ekonomiskās situācijas destabilizācijas Latvijā.

Un tas tieši ir vaidzīgs pasaules Cionistu un viņu atbalstītājiem – Latvijas tautas kangariem.

E. Repše, Zatlers, Bērziņš, LRTT (2)E. Repše, Zatlers, Bērziņš, LRTT (1)Diemžēl, droši vat teikt, ka nav dūmu bez uguns.

FOTO: “Mūsu” Repsis ! Izskats norāda, ka šim cilvēkam ir izteiktas garīgās problēmas. To arī viņš ir pierādījis savās darbībās, nu kaut vai rāpjoties pa Rigstāga notekcaurulēm un tiem pašiem “rubļu vagoniem”. Tieši tāds bija izdevīgs “izredzētajiem”, lai apzagtu latviešu tautu. Tagad atkal šis slimnieks tiek bīdīts varas virsotnēs… .Tādi ĀKSTI Latviju degradē visas pasaules priekšā.

Ru- šovinisti un cionisti ir ieinteresēti, lai par latviešu tautu pasaule smietos, bet smiesies tas, kurš to darīs pēdējais… .

Līdz šodienai koalīcijā ietilpstošās partijas nav spējušas atbrīvoties no negodīgiem cilvēkiem to rindās. Vai tā ir partiju vadības nespēja loģiski domāt un rīkoties, vai tā vienkārši liecina par to, ka partiju vadības līmenī ir vienas dienas labuma meklētāji, kuri rīkojās līdzīgi Padomju Savienības armijas obligātā iesaukuma karavīriem, kuri katras dienas beigās teica spārnotos vārdus – Djeņ prošhol, nu i (krievu slavens lamuvārds) s ņim. Daudziem Padomju Savienības pilsoņiem tas bija ikdienišķīgs izteiciens.

Skan rupji un vulgāri, toties parāda šādu cilvēku zemo intelekta līmeni.

Tādiem cilvēkiem interesē tikai materiālie labumi. Kultūra un cilvēka garīgā puse viņiem ir sveša. Dzīvē reālo piemēru par to ir cik uziet.

Visšoķējošākie piemēri:

  • bijušā Latvijas bankas prezidenta E.Repšes un tagadējā Latvijas bankas prezidenta   I. Rimševica „nezināšana” par trīs dzelzceļa vagonu pilnu ar naudu izvešana uz Krieviju. Bet tā taču bija Latvijas iedzīvotāju nauda, kuru iespējams uzņēmīgie darboņi konvertēja ASV dolāros un ielika savos kontos tuvās un tālās ārzemēs. Vai viņi nav līdzatbildīgi par to, kas notika bankās „Baltija” un „Pareks” ? Tagad E.Repše aktivivizējis savas publiskās uzstāšanās.
  • Ar kādu nolūku ?

  • Visdrīzāk, lai savlaicīgi veidotu pozitīvu imidžu aiz viņa muguras stāvošajiem spēkiem, tikai šoreiz bez ultimāta tautai (saziedojiet man un es tad darīšu). Tagad naudu viņam nevajag. To viņš jau ir ieguvis. Kādā veidā- Dievs vien zina?
  • Ēbreja A.Laventa vadītais bankas”Baltija” krahs, kurā visu tautību iedzīvotāji  zaudēja savus godīgos iekrājumus;
  • Saskaņas centra atbalstītāju ebreju V.Kargina un Krasovicka ”Pareks” bankas afēras. Lai glābtu  šo banku Latvijas kangari tur iepludināja vairākus simtus miljonu latu nodokļu maksātāju naudas. Priekš kam? Visdrīzāk, lai V.Kargins un Krasovickis turpinātu baroties. Un varbūt kāds labums atleca arī šāda lēmuma pieņēmējiem Latvijas kangariem!

Tautas paruna saka: neaiztiec sūdu tas smirdēs. Šo pašu parunu var droši attiecināt uz daudziem „tautas kalpiem” visās sfērās un līmeņos, tikai ar vienu piebildi, tie smird pat neaiztikti. Bet no tā viņi nejūtas neērti, galvenais taču ir sasniegts – paši, radi, paziņas līdzīgi dēlēm cieši piesūkušies nodokļu maksātāju miesām un tik barojas.

Štrunts ar katastrofālu bezdarba līmeni, nepietiekamu veselības aprūpes un kultūras jomas finansēšanu, galvenais ir savu un savējo paziņu materiālo vajadzību apmierināšana.

Cik ilgi vēl?

Atbilde ir vienkārša. Tik ilgi, cik iedzīvotāji pazemīgi kurnēs savās pagultēs.

Vai nav gana?

Varu droši teikt, ka lielāka daļa Latvijas iedzīvotāju domā, ka sen jau gana. Tikai ar to drosmi kā ir tā ir. Liela daļa  Latvijas iedzīvotāju vēl aizvien cer, ka varbūt notiks brīnums un nāks „gādīgs onkulis”, kurš reanimācijā noraus no tautas miesas asinssūcošās dēles.

Nenāks.

Kozlovskis, Bērziņš, ReiniksTas būs jāveic vien pašiem. Ir vajadzīga reāla vienkāršo cilvēku rīcība jaunas Atmodas uzsākšanai. Ir vajadzīga tikai Jūsu pašu iniciatīva  jūsu dzīves vietās. Manuprāt, aktīvākie jauniešu organizāciju, pensionāru apvienību, kristīgo draudžu un citu sabiedrisku organizāciju locekļi ir spējīgi novados un pilsētās organizēt iedzīvotāju interešu aizstāvībai nepieciešamo nevardarbīgo pasākumu plānošanu, savstarpējo saskaņošanu un realizāciju novadu un Latvijas līmenī.

FOTO: Šeit redzama izteikta MUĻĶĪŠA grimase. Ar normālu psihi apveltīts cilvēks, tādu sejas izteiksmi nekad “nedabūs gatavu.” Šo foto attiecīgais fotogrāfs apzināti “iepludināja” GOOGLE vietnē, lai tas(foto) runā savā mēmajā valodā.

Uz šo kreatūru var sacīt: marionete latviešu tautas ienaidnieku rokās.

Kļūstiet taču vienreiz drosmīgi un atbrīvojiet Latviju no negodīgu politiķu un kangaru ietekmes,  valsts pārvaldi no kampējiem, mahinātoriem. Dariet to lai jūsu bērniem, mazbērniem, vecākiem un vecvecākiem un pārējiem Latvijas iedzīvotājiem tiktu nodrošināta pārtikusi dzīve, kvalitatīva veselības aprūpe un izglītība.

Iegaumējiet, to izdarīt varat tikai jūs paši.

Novēlu uzdrīkstēšanos un panākumus. Atklāts diskusijām un konstruktīvai sadarbībai.

Ar cieņu,

Alfrēds Buls,

alfbu@inbox.lv, 26694977

LRTT pielikums pie Alfrēda Buls teiktā.

Rihards KozlovskisIvans DombrovskisArtis PabriksEdgars RinkevičsDaniels PavļutsAndris Vilks

Roberts ĶīlisIlze ViņķeleAivis RonisIngrīda CirceneEdmunds SprūdžsLaimdota Straujuma

Sātana izvēlētie latviešu tautas bendes.

Ja jūs ciešāk ieskatīsieties šajās fizionomijās, tad pilnīgi visās(vairāk vai mazāk) jūs saskatīsiet ārprāta(šizofrēnijas) iezīmes. Visizteiktākās ir Ķīlim, Pabrikam, Circenei, Rinkēvičam un Vilkam, bet pie kustībām, grimasēm un runas, tās skaidri iezīmējas visiem. Pavērojiet kā Viņķele “šķērē” muti runājot, protams, arī viņas acu kustību…un jums viss kļūs saprotams . Ar tādiem Garā traucētiem ir viegli manipulēt, tāpēc arī sātanisti(cionisti) viņus ir “sabāzuši” ministros, bet viņu LAIKS strauji tuvojas drausmīgām beigām.

Šajā video par Viņķeli ir pasacīts pareizi:

http://www.draugiem.lv/user/437177/gallery/?pid=304470534

Par FOTOmateriālu un komentāru pie tā atbild L. Grantiņš.

13.04.13 LRTT

You may also like...

23 komentāru

  1. raksts saka:

    Kā Jūs domājat, vai bankas maksā tiesnešiem par aizstāvja pakalpojumiem?

    Autors Edgars Pauls

    Pēdējos gados tiesu kalendāros absolūtais vairākums ir komercbanku prasības pret krīzē cietušajiem kredītņēmējiem un lieki teikt, ka 99,99 % tiesu nolēmumi ir par labu bankām. Tiesas sēdēs tiesnešu attieksme pret postā iegrūstajiem banku klientiem ir pazemojoša un rodas iespaids, ka tiesneši ir aizmirsuši, ka konkrētajās lietās ir tiesneši, nevis banku advokāti. Attiecībā uz banku klientu argumentiem tiesneši izrāda Temīdas cienīgu aklumu, un lai būtu pavisam droši, pievienojot arī kurlumu un pilnīgu ignoranci. Reti gadās tiesneši, kas pacietīgi uzklausa no banku pakalpojumiem cietušos klientus. Pārsvarā tiesneši, paskaidrojumus sniegt kāros banku sagatavoto līgumu parakstījušos nelgas, vienkārši apklusina, nepakļaušanās gadījumā, piedraudot ar izraidīšanu no tiesas zāles vai naudassodu.

    Iepazīstoties ar tiesu nolēmumiem jāsecina, ka tiesneši šajos procesos bankas vērtē kā vājāko un neaizsargātāko pusi, kuru jāaizsargā īpaši, šad tad palīdzot banku pārstāvim noformulēt prasījumus, meklējot banku juristu vietā likumu pantus ar ko pamatot banku prasības, tāpēc mani pārsteidza Indras Sprances veiktais „pētījums” žurnālā „ir”, kur viņa norāda, ka banku pārstāvji izsaka aizdomas par korupciju maksātnespējas procesos.

    Vai tiešām mēdz būt tiesneši, kas nav izrādījuši pietiekamu pazemību bankām un ir pamanījušies pieņemt nolēmumus, kas nepatīk bankām?

    Izrādās, ka stāsts ir par to, ka vairāki desmiti uzņēmumu ar lielām parādsaistībām neilgi pirms tiesvedības mainījuši juridiskās adreses, lai savas maksātnespējas problēmas iespējams risinātu kādā noteiktā tiesā. Jāpiezīmē, ka parasti bankas lielus kredītus izsniedza pret banku novērtētām ķīlām.

    Izrādās, ka pieņemt banku neakceptētus nolēmumus Latvijas Republikas tiesās nav pieļaujams un katrs tiesnesis, kas akli nepakļausies banku diktātam ir pelnījis, kā minimums- publisku nosodījumu, piemēram, žurnālā Ir.

    Laikā, kad pie tiesu izpildītājiem ir vairāk kā 500 tūkstoši piedziņas lietu, katru mēnesi vairāk kā 100 fiziskas personas piesaka savu maksātnespēju, ik dienu notiek vismaz 20 nekustamo īpašumu izsoles, kurās tiek pārdoti iedzīvotāju mājokļi, vairāki desmiti ģimeņu ar bērniem tiek izliktas uz ielas bez citas dzīvojamās telpas ierādīšanas (visas šīs darbības tiek veiktas pamatojoties uz tiesu nolēmumiem), tiek veikts pētījums, pārbaudot vairākus simtus maksātnespējas un tiesiskās aizsardzības lietas laika posmā no 2009. gada līdz šim gadam un tiek kaunināti tiesneši, kas ir pieņēmuši 45 nolēmumus, kas iespējams atšķiras, no pārējiem 500 tūkstošiem nolēmumu. Iznāk, ka 0,009% no visiem tiesu nolēmumiem neatbilst banku interesēm. Tas ir skandāls tiesu sistēmā. Kā tas varēja notikt tiesiskā valstī, ka 0,009% tiesnešu atļāvās nepakļauties banku diktātam?

    Nevar nepiekrist banku pārstāvjiem, viņiem jau tas vislabāk zināms, ka pēdējās desmitgadēs tiesiskais regulējums Latvijā tiek izmantots, «lai veidotu shēmas» un «sistemātiski izkrāptu» iedzīvotāju līdzekļus, turklāt šis process notiek ar «negodprātīgu un, visticamāk, korumpētu amatpersonu līdzdalību».

    Šādā situācijā ir pilnīgi normāli, ka “Parex” slikto kredītu pārvaldītājas, valstij piederošās “Revertas” pārstāvis Rolands Neilands pieļauj, ka viens no skaidrojumiem varētu būt korupcija. Katrs jau spriež pēc sevis. Ir dzirdēti dažādi stāsti, cik maksā Saeimas deputātu balsojums banku interesēs. Tik pat likumsakarīgs ir agresīvākās zviedru bankas pārstāvju viedoklis, kuriem kalpojošais tiesu izpildītājs gada laikā nopelnījis 1 683 881,10 LVL (140 323,43 Ls mēnesī). Šie alkatīgie Latvijas izputinātāji, nekautrējas vērsties pie Saeimas deputātiem un sūdzēties, ka 0,009 % gadījumos tiesneši atsakās akli pakļauties banku prasībām, līdz ar to ir jāmaina likumi, lai no banku izliktajiem tīkliem neizmuktu neviens naivulis, kas ar banku ir parakstījis mūžīgās verdzības līgumu.

    Arī Tieslietu ministrs Jānis Bordāns ir pieņēmis “spēles noteikumus” un apliecina, ka šāda problēma pastāv un ir gatavs rīkoties. Tieslietu ministrs problēmu risinājumu saskata tiesu sistēmas reformā un stingrākā administratoru uzraudzībā.

    Bankām nepakļāvīgie tiesneši, ar Jums ir cauri, Tieslietu ministrs un Saeima Jūs reformēs!

    Latvijas Bankas kredītu reģistrā esošie 980 tūkstoši, varat būt droši, ka savas dzīves laikā neizkļūsiet no banku stingrā tvēriena. Paši vainīgi, ka uzticējāties ŠAI valstij un iekritāt banku izliktajos slazdos, neatkarīgi vai tā bija zelta klienta karte, ieķīlāts vienīgais mājoklis, vai vēlējāties uzsākt biznesu, Jums visu savu atlikušo mūžu būs savu kungu-banku klausīt un bez ierunām atdot visu savu mantu, kas pieder šobrīd, kā arī to, ko nopelnīsiet nākotnē!

  2. komentētājs saka:

    Viss jau ir absolūta patiesība… tikai darbīgākā latviešu tautas daļa ir iekārtojuši savas dzīves ārzemēs, un diezvai vēlēsies ņemties ar cīņu pret komunistu neliešiem. Robežas tika atvērtas ar gudru ziņu – lai “nolaistu tvaiku”. Uz šo brīdi ir palikusi “pelēkā masa”, kas par mežonīgu cīņu “ar netaisnību” uzskata paburkšķēšanu virtuvē zem galda un kaislīga aizbraukušo noķēzīšanu tvnet, delfi un apollo komentāru lapās. Jā, un arī aizbraukušo un palikušo sanaidošana ietilpst komunistu plānā… Diemžēl…

  3. Os saka:

    Alfred Bul,tikai viens jautajums,kapec 95.gada,kad Krievijas imperija iestiga ilgstosa kara ar Cecenu Valsti un tautu,to okupejot vardarbigi,Tu neorganizeji bataljonu braukt uz Rigas komunistu puzni,iznicinat so soc-slani,un iesakt Latvijas dekolonizaciju. Roveri bija,ierocu gana un citu bat.z\S pievienotos. Ka militarists-pulkvedleitnants tak saproti ta briza geopolitiski izdevigo stavokli.

  4. andris saka:

    Babeles imperija nebija un nebus dzivotspejiga.Kas atbilst ricibspejai,
    ta var but un izpausties tikai viena veida,grausana un izniciba.Ka jau
    visiem tada veida pasakumiem,nav ilgs muzs.Gribeju un pieradiju,no
    kurienes 1940 gada,tada dzivnieciska slepkavosanas kare.Eksperimenti,
    kurus veica dzivnieki GULAGA ir tam tiess apstiprinajums.Viniem tada
    domasana,ka viss japaredz no sakuma,lidz beigam.Lai to istenotu
    ir jauzraksta gramata pec kuras vadities UN VISS.

    http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=J6X8YgCBV8o&feature=endscreen
    http://en.wikipedia.org/wiki/Complete_Jewish_Bible
    http://www.youtube.com/watch?v=ezTIYd5UFRY

    http://en.wikipedia.org/wiki/Amen

    PALDIES.

  5. hmm saka:

    delfi iemetuši rakstu,ka kriminālprocesu pret LRRT nesāks par agešinu.

  6. Pionieris saka:

    “Cik ilgi vēl?”
    Pajautā – kas cīnīsies? Cīņai ar slimu organismu vajag zāles un zāles maksā naudu.

  7. andris saka:

    UN TA EJAM TALAK.
    Ziemelindija nodarbojas ar MELNO MAGIJU=VUDU,kur piekopa kanibalismu.
    Musu(Ariesu)pirmaja uzdevuma ietilpa vinus padzit no turienes
    (izdzisana no EDENES darza).Palikusie ariesi tur atstaja savu
    kulturu(Sanskritu).Atrastas balto cilveku apbedijumu vietas.
    Indiesi atdzist musu atnaksanu,no ziemeliem 4000 gadu atpakal.
    Bet,lai sleptu musu senas civilizacijas eksistenci,sanskritu
    izmainija lidz nepazisanai.Pec izdzisanas,visi MELNAS MAGIJAS
    ludzeji un pieludzeji beigas nonaca EGIPTE,kur ar melnas macibas
    palidzibu atri tika pie varas,dalot to ar antiem.
    Viens cilveks apmanitajiem gribeja pateikt patiesibu.JUSU DIEVS un
    TEVS ir SATANS.(Tas bija RADOMIRS).Tas pasas ignorances del,kas
    plaukst ari tagad,vinu nema un piesita krusta,nodevejot par JEZU
    KRISTU(no grieku valodas,mesija,sludinatajs)UN VISS.

    http://en.wikipedia.org/wiki/Cannibalism

    http://lv.wikipedia.org/wiki/Eiharistija

    Tradicijas ,jeb ieradums ir STIPRAKS par STIPRU. PALDIES.

  8. Edgars. saka:

    Par valdošās kliķes noziegumiem sākot ar deviņdesmitiem gadiem nekas nepareizi nav izteikts LRTT vietnē.Vienīgā nelaime ka šie noziedznieki nav saņemuši pelnīto sodu,bet laimīgā labsajūtā,pārticībā no salaupītā turpina iesāktos noziegumus pret latviešu tautu pakalpīgi kalpojot krievžīdu un rietumu cionistiem.

  9. ~~~ saka:

    Izlasīju Grūtupa “Beilisādi”. Izlasot šo 100 gadus veco krimināllietu (Kijeva), daudzas lietas žīdu sakarā kļūst skaidrākas. Kārtējo reizi apstiprinās jau zināmais – visur, kur iesaistīti žīdi, mirst liecinieki (šajā gadījumā – mazi bērni), sākas apmelošanas, uzpirkšanas, tiek iznīcināti pierādījumi (grāmatā – nodeg iespējamā nozieguma vieta brīdī, kad to policija nolēmusi pārmeklēt), tiek likta lietā nauda un žīdu rīcībā esošie masu informācijas līdzekļi, gaisa jaukšanai un neslavas celšanai tiek iesaistīti žīdi visā pasaulē utt.
    Krimināllieta ir par rituālo slepkavību kristiešu bērna asiņu iegūšanai. Apsūdzētā vainu tā arī neizdevās pierādīt. Vēlāk, mainoties laikiem, ar daudziem lietā iesaistītajiem, kas bija pret žīdiem, izrēķinājās. Prokuroram sarīkoja paraugprāvu un beigās nošāva.Izrēķinājās arī ar lieciniekiem. Savukārt lietā iesaistītie žīdu puses pārstāvji ieguva amatus milicijā un čekā. Viens no viņiem, Miščuks, pēc februāra revolūcijas kļuva par milicijas priekšnieku Rīgā.

  10. Zāles saka:

    >>> Pionieris

    “Zāles” ir informācija. Tā naudu nemaksā. Lej mutē ikvienam, kam nepietiek prāta pašam tās sameklēt. Parādi, kur šīs “zāles” stāv.
    Lasot komentārus zem ziņu slejām, redzams, ka liela daļa cilvēku komentē vēl pa vecam – katrs aizstāv savu noziedznieku ar putām uz lūpām. Lietas patieso būtību viņi vēl arvien nespēj apjaust. 20 izņirgāšanās gadi daudziem vēl arvien nav atvēruši acis. Tie, kas parazitē uz tautas organisma rēķina, dara visu, lai viņi šīs “zāles” nedabūtu. Bet Tu iedod!

  11. andris saka:

    Kad GAISIE SPEKI iznicinaja otru MELNO SPEKU bazi uz meness FATA
    (FAETONS) tas saspraga gabalos,radot asteorida joslu orbita.Tas
    notika 13 500 gadus pirms sodienas.Gabals nokrita uz zemes,izsaucot
    zemes ass izmainu par 23,5 gradiem,Atlantidas nogrimsanu,klimata
    izmainas radot muzigo sasalumu un lielo ledus sludoni,365 dienas gada
    360 dienu vieta pirms tam.
    Vajadzeja noturet zemi orbita,tapec GAISIE SPEKI uzbuveja piramidas,
    kas lava min samazinat avarijas sekas,un musu eksistenci vispar.
    Pec Atlantidas bojaejas,tad Egiptes piramidu grupa ievacas anti,kur
    velak pievienojas MELNO SPEKU pieludzeji ,no Indijas,kur jau Indijas
    genu zinatnes pielietosanas rezultata MELNA MAGIJA iestradaja kobras
    genus cilveka.SFINKSU uzcela,ka pieminekli MILZIGA APMERA GENETISKAI
    INDUSTRIJAI,kura ari atspogulojas musu gerboni,ka lauva un grifs.
    Prasit zveram lidzjutibu,ka drosi vien daudzi prasija un darija
    1940 gada nav dabiski.Toreiz nezinasanu pielidzinu navei,un tagad ari.

    http://www.youtube.com/watch?v=ucawazomgGA

    http://www.youtube.com/watch?v=TAHKGlQpJUo

    UN VISS. PALDIES.

  12. raksts saka:

    Līdz šim Latvijā nav notiesāts neviens valsts izzadzējs. Tas vien liecina, kāda ir Latvijas tiesu sistēma (tās bijušie ģenerālprokurori Jānis Skrastiņš (kas bija atradis darbu pareksbankā), Jānis Maizītis (kas tagad no pirmā maija vadīs Satversmes Aizsardzības biroju) un tagadējais ģenerālprokurors Ēriks Kalnmeiers).

    Pēc gandrīz trīs gadu ilgas izmeklēšanas prokuratūra secinājusi, ka nav iegūti pietiekami pierādījumi, lai bijušos Parex bankas īpašniekus Valēriju Karginu un Viktoru Krasovicki vainotu apzinātā bankas novešanā līdz sabrukumam.

    Savulaik, lai glābtu Parex banku, valsts tajā ieguldīja vienu miljardu latu, no šīs summas šobrīd atgūti vien 300 miljoni. Prognozes liecina, ka valsts nesaņems atpakaļ pat pusi no savas naudas. Tikmēr bijušie bankas īpašnieki par saviem noguldījumiem turpina saņemt dāsnus procentus. Kopš 2008.gada valsts viņiem pārskaitījusi jau 12 miljonus latu. Aptuveni 50 000 latu ik mēnesi saņem ne vien Kargins un Krasovickis, bet arī divi viņu radinieki.

  13. šveicars saka:

    Eu! admin! Cik ilgi tas andris te skricelēs! Nu galīgi ne par tēmu. Šamajam laikam jumts aizbraucis. Kautko te kopē no youtūbes un kautkādiem krievu saitiem. Vai nu zāle ko pīpē šamajam par stipru. Andrim vairs nelejat, tam diezgan!

  14. andris saka:

    Sveicaram=sulainim
    Kam glaimi mili,tam patiesiba rugta.
    Jaunai patiesibai nav neka bistamaka par veciem maldiem.
    Patiesibu gruti pieradit tapec,ka tai nav vajadzigi pieradijumi.
    Patiesibai piemit tikpat maz kautribas,ka gaismai.
    Nav dizuma tur,kur nav patiesibas.

    PALDIES.

  15. šveicariene saka:

    Vislabāk būtu ja būtu no krievu saitiem palasīt Zaznobinu,Devjatovu,Furcevu un daudzus citus,nekā klausīties šveicaru.Tie saiti jau ir kopijas un pārrakstīti ko jau cilvēki zina un nevar noslēpt,bet šeit dzeltenie nezina un negrib zināt.
    Ļevašovs 15.gadus bija kopā ar dzelteno rasi un uzzināja vairāk ,lai varētu par viņu spriest palasiet un ielējēji uzrakstiet kaut ko vairāk un kaut ko prātīgu.Tiem pīpētājiem un lējējiem līdz Rusiem prātiņš nevelk.

  16. šveicars saka:

    Nu sapratu- katrs izpaužas kā māk, katrs jau savādāk sajūk prātiņā. Bet ja paskatās par kādu tēmu ir raksts(jebkurš) un ko andris komentos vervelē. Laikam jau vēl nav sapratis ,kur nokļuvis. Vinš jau praktiski nemaz neizlasa par ko ir raksts, tikai skricelē savas gudrības. Ja runājam par konkrētu tēmu, tad tikai par to. Savas vēstures zināsānas vari paturēt priekš attiecīgiem portāliem. Citādi te viens vienīgs kišmiš ar rozīnēm. Admin, ko klusē?

  17. šveicars saka:

    Kas ir admin, uz varžacīm uzkāpu? Kāpēc izdzēsi komentāru? Nepatīk? Atslēdziet takš to plāno galdiņrubinātāju andri. Tam jau pills rubulis nav.

    Admins
    Nevienu tavu komentāru neesmu dzēsis, laikam jau uz DELFI esi aizsūtījis. Kas attiecas uz Andri, esmu viņam to sacījis. Mazliet par daudz muld, bet dažreiz arī vērtīgas norādes no viņa nāk… .

  18. andris saka:

    Darga Sveicarienes kundze,vai tad Jus pardevejai prasat kada lauka
    audzeti kartupeli,vai maizes rudzi.Var but,ka prasat,nezinu,jo
    tagad jau notiek visadas lietas.
    Musu tautai vajag,lai tie kartupeli un maize butu galda katru dienu.
    Tapat nav svarigi vai Jus lasat vecus manuskriptus,vai zimes no
    arpuszemes,GALVENAIS IR KA JUS TO SAPROTAT UN SPEJAT PASNIEGT.
    JA NEVARAT PASNIEGT IEGUTO ZINASANU KOPSAVILKUMU NO SEVIS,TAD
    GALDS PALIKS TUKS UN TAUTA NEEDUSI ,KA LIDZ SIM.
    Informacijas avotus varat uzrakstit,bet jasaprot ka tas nav galvenais,
    jo ar gramatam gruti nodzivot visu dzivi KA JUS TO GRIBAT,bet bus
    jadzivo ar cilvekiem,ar savu tautu.
    Un vismazak gribas redzet apkart staigajam DZIVUS MIRONUS.
    Domaju katrs zin ,ko tas nozime.

    PALDIES.

  19. šveicars saka:

    Oj sorry, admin! Laikam kompis nogļučīja. Labi ,lai jau andrītis paliek. Bet visumā baigi sit ārā no tēmas. Lasi konkrētu rakstu, un te viens runā vispār par kaut ko citu.Tas traucē iedziļināties konkrētā rakstā, bet labi, ja citiem tas netraucē, lai jau izpaužas vēsturnieks. Varbūt ar laiku paliks gudrāks.

    Admins
    Tā ir taisnība, pie tēmas nepiederoši komentāri traucē, bet ļausim Andrim izpausties, jo citi ir ar to apmierināti. Preteklības viņš neraksta kā AG un KP, tāpēc viņa komentāri tiek arī apstiprināti.

  20. L. un H no Riigas saka:

    Lielisks raksts! )Paldies!!!

  21. Miervaldis saka:

    Raksta autor – tāds Pabriks nav Latvietis, viņš savu Latvietību sen pārdevis.

  22. Es ar jums esmu koplietojis dokumentu ar nosaukumu “В Германии Parex banka запрещено принимать вклады kopija”:
    http://docs.google.com/Doc?id=dcbdhdgh_50mwsn37gq&invite=cwp78wz

    Tā nav piesaistne– tas tiek uzglabāts tiešsaistē Google dokumentos. Lai atvērtu šo dokumentu, vienkārši noklikšķiniet uz iepriekš redzamās saites.
    -http://aivarszablackis-tiesbas-but-apmelotam.blogspot.com/2008/06/terorizm.html

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *