Jānis Zīverts. Esmu lepns, ka nāku no šīs cilts- 16 marts

www.tautastribunals.eu 1PATIESĪBA

Patiesība ir tāda spītīga parādība, tā vienmēr atradīs ceļu uz gaismu. Tā arī mūsu karavīru- leģionāru sakarā. Lai kā krievu šovinisti un žīdu cionisti gāztu pār leģionāru galvām melu un ķengu lavīnu, tik un tā Patiesība par viņiem atrada ceļu pie mums. Daudz lasīts un dzirdēts no pirmavotiem par mūsu karavīru- leģionāru varoņgaitām dažādās frontēs, neatkārtošos, vien pieminēšu faktu, ka mēs visi esam parādā mūsu tautas varoņiem, gan atbrīvošanās cīņu strēlniekiem, gan Kurzemes cietokšņa aizstāvjiem, gan nac. partizāniem, jo esam pieļāvuši traģisku kļūdu atļaujot padomju okupantiem palikt Latvijā un šeit viņi atrodas vēl joprojām.

Jānis Zīverts, LRTT, LNF, Prezidents, DombrovskisSpriežot pēc šīs dienas vērojumiem iznāk, ka mūsu karavīru ziedotās dzīvības un Tēvzemes ALTĀRA, mūsu tautas lietās asinis, asaras un ciešanas, viss bijis veltīgi !!! ???

FOTO: Jānis Zīverts

Kurzemes cietokšņa kauju laikā neesot bijis neviens gadījums, kad kāds būtu iznācis no šīm pozīcijām ar paceltām rokām. Šodien, kad dzīvībai briesmas nedraud(kā toreiz), simti un tūkstoši gļēvie lupatas dodas pasaulē ar ubaga tarbu kaklā !

Lupatas un kājslauķi svešiem kungiem sēž mūsu t. s. valdībā !

Man ir kauns par šo tautas daļu, šo nodevēju kolaboracionistu varzu ! Mūsu pašu pienākums izbeigt visu šo nejēdzīgo absurdu, ka Latvijas Saeimā sēž mūsu ienaidnieki, 5. kolonnas “sūtņi”!

Rīga jau ir viņu rokās.

SC esot opozīcijā !? Jāsmejas pat vistai, kurai lūpu nav ! Cionisti un šovinisti rīkojas Latvijā kā pa savu kabatu !

Kur vēl pasaulē tas būtu iespējams ?

Nekur !

Mūsu pašu tautas “priekšstāvji” cītīgi palīdz šai “opozīcijai” iztīrīt Latviju no latviešiem ! Genocīds pret savu tautu ! Šim noziegumam nav un nebūs noilguma !

Agrāk vai vēlāk, bet par to būs jāatbild !!!

Atmetot visus šos nešķīsteņus, es tomēr lepojos, ka nāku no šīs CILTS, no kuras nākuši mūsu karavīri, īsti latviešu vīri, savas Tēvzemes dēli ! Mūsu pienākums turpināt viņu iesākto un nobeigt līdz galam ! Cita ceļa nav, ja vien gribam saglabāties kā tauta, ja vien gribam savu valsti !

Krievu okupanti, vācieties mājās !

Jūs esiet kā lāsts uz latviešu tautas kakla !

Un paņemiet līdzi savus pakalpiņus no latviešu vidus !***

Mēs gribam Latvijā elpot tīru gaisu, kā tas bija pirms jūsu “atbrīvošanas” misijas !

Jūs mūžam paliksiet mūsu tautas slepkavas paaudžu paaudzēs !

Dievs svētī Latviju un SVĒTĪS ARĪ TURPMĀK !

Jānis Zīverts... Latvijas Republika, Linards Grantiņš, Bitenieks , Prezidents, tauta*** Šī ir vienīgā vieta Tavā rakstā, Jāni Zīvert, kurai es nekad nepiekritīšu. Latviešu tautas nodevējiem ir jātiek pakārtiem vai nošautiem visas Pasaules sabiedrības priekšā, jo viņi ir veikuši prātam neaptveramu genocīdu pret manu un Tavu tautu. Viņi, šie gara kropļi, nepieder ne pie vienas tautas !

Viņi ir ārpus likuma !

Linards Grantiņš   13.03.13

You may also like...

6 komentāru

  1. andris saka:

    Pilnigi nepiekritu misis Beilijas runai,un vel LU.
    1)Visas vestures merktieciga parrakstisana 16 un 17 gs.valdoso speku
    intereses,sadedzinot visus originaldarbus un visu balstot uz saceretiem
    un meligiem “IT KA PARRAKSTITIEM” no originala dokumentiem,kad tadas ASV
    vel nebija.
    2)No vienas puses SOcIALISMS-TIRANIJA,no otras KAPITALISMS-
    -DEMOKRATIJA(vergturu valsts skatijums)-TIRANIJA,starpibas nav.
    3)Ko var macit tas,kas izkavis 20 miljonus indianu,un vel lidz sai
    dienai neviens,no tiem nav parlamenta bijis.
    4)BRIVIBA NAV ABSTRAKTA.GRIBI BRIVIBU-UZNEMIES ATBILDIBU.

    http://www.youtube.com/watch?v=tc78u5de7uU&list=UUH7rhou6lExUiGDBuQLvmcQ

    PALDIES.

  2. Os saka:

    Amerikanu drosibas dienests saprot,ka si ir rezima valsts izveidota ar krievijas imperiju,gruti ir sini situacija ko mainit,kamer Latvija netiks deokupeta. Arzemju uznemeji(investori)iznemot kremla spiegus,kas slepjas zem investiciju kapitala,neko nedaris seit,jo piemeru ir daudz,kad vieteja policija ar sev paklautam maukam un citiem aziem,organize pat operativas darbibas ietvaros,provokativu darbibu,ka rezultata tiek uzsakts kriminalprocess un bez “vzatkas”Cilveku vienkarsi “likuma noteikta kartiba”Iemet cietuma,kur atkal ir ipasa sistema paklauta kopigam pastavosam noziedzigam rezimam sini valsti,tiesas tiesa ta,ka saka policists ar prokuroru un rezultata cilveks tiek aplaupits ar policistiem un valsts ari iegust,jo manta tiek konfisceta. Galu gala naivais amerikanu vai kads cits,iznemot krievijas imperijas uznemejs ir zaudejis sini valsti savu naudu,un ir laimigs,ka dzivs aizmucis prom.. Nu nav iespejams neko mainit sini valsts iekarta,protams varetu runat,ka sis Latvijas “Taisnigie tiesnesi”,lai nedaudz atpusas un izdarit eksperimentu,kad visas lietas vesela gada garuma izskata pienemsim Igaunu tiesa ar tiesnesiem,tad atklatos sausmigas lietas un daleji butu paralizeta pastavosa sini valsti totalitari noziedziga ar valsti represiva sistema.

  3. Os saka:

    Acimredzams,ka ir nepieciesamas kardinalas parmainas,bet to iespejamiba ir iespejama tikai,mainoties geopolitiskam stavokli ar militaro esamibu. Sis valsts prezidents sludina,ka Letini raks un edis sliekas no zemes,ja nelausimies krievijas imperijas planam iznicinat naciju Latvietis. Par darznieku SAB tiek iecelts azis maizits,ar skaistu vardu Janis,zemnieks Letins ir zaudejis zemi,jo nav rentabla lauksaimnieciba,vis pagaidam ir virzijies planveidigi iznicinot etniski Musu Letinu naciju. Tauta ir atbrunota likvidejot Zemessargus,okupantiskie paraziti ir vilni pagaidam. Par tieslietu sistemu sini valsti ir precizi patekts Saulveza Varpina advokata intervija-Cilveks Latvijas valstij nav vertiba.

  4. Os saka:

    Un vel jo vairak,nevardarbiga varas maina sini okupacijas varas paspasludinata totalitara rezima valsti nav iespejama. Tikai Balkanu variants,kurs bija iespejams 90.gados un Cecenijas okupacijas bridi ar agresorvalsti krieviju. Un nav ko klausities krievu un zidu muldesana,ka vini ir brunoti pat ar lozmetejiem,viens otrs jau ir neapsaubami. Letins viens 100 likvides so okupantu,kamer vinu lode kers. Labak mirt,neka palikt par nodeveju un kangaru. Legionari lej litra. Navi fasistiem zidiem ar krievu parazitiskiem okupantiem,ari komunistiem kangariem. Mes sagaidisim to stundu un atbrivosi Sencu Musu Tevzemi no visiem Jodiem. Un tad uz prieksu ar visiem ierociem pieejamiem. Planveidigi. Bet visam savs laiks. Polu tauta ari nav aizmirsusi pedejo skalo krievijas zidiskas imperijas FDD AR VALSTI NOTEIKTO ,kas ir otra lielaka teroristu banda pec zidu masada,Polijas Cilveku slepkavibu(Teroraktu),kad vini lidoja pagodinat Katina noslepkavotos ar zidiem un krieviem. Vajag tikai sakt izdeviga bridi un visas pasaules Civilizetas tautas piedalisies iznicinat uz so bridi pasaules lielako launuma imperiju krieviju.

  5. andris saka:

    Loti negribetu,ka Tu OSI,un mana tauta nebutu sliceji,kas to tik vien
    dara, pedejos 400 gadus,ka keras pie pasniegta iluziju salmina,
    iedomajot,ka paradisies gaiditais glabejkugis,ja ne pats,tad vismaz
    TA miraza.

    PALDIES.

  6. Parasts cilvēks saka:

    Balsošu tikai par tādu politisko apvienību,kurai partijas programmas uzstādījumos būs punkts nr.1-bargi tiesāt visus 4.maija kliķes darboņus,latvijas izzadzējus (arī uz ārvalstīm aizmukušos) ar mantas konfiskāciju! Bet tādu partiju nav! Kāpēc VL negrib uzņemties šo lietu? No viņu sēdēšanas saeimā ar nekāda jēga nav. Pilnīga atsēdēšana ne rīcība!

    Admins
    Var arī tādā veidā, kā Tu todari, veikt antilatvisku propogandu.
    Tu esi mūsu tautas ienaidnieks.
    VL! vēl nav bijusi pie teikšanas, lai par viņiem varētu teikt tadus zaimus.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *