I.Godman’s. Drāzu Veidemani, drāzu Kalnieti un drāžu “māti” Latviju.

www.tautastribunals.eu 2MIGLA SARKANĀ- NOLĀDĒTĀ

Lai tu, latvieti, neaizmirstu- tuvojas Lielais atmaksas laiks !

Ar cilvēkveidīgiem izdzimteņiem ir jārunā tādā valodā, kāda viņiem ir saprotama. Cilvēku valoda šiem lopiem, kuri ir izmantojuši latviešu tautu, lai dzīvotu kā “nieres pa taukiem”, nav saprotama.

GODMANIS; KALNIETE; VEIDEMANETuvojas lielas pārmaiņas, un to arī šie komunistiskie suņpurni nojauš, tāpēc jau sāk laicīgi gatavoties jaunajam etapam, lai varētu nosprāgt dabīgā nāvē. Bet, diez vai tas šoreiz izdosies, jo tautas pacietība nav mūžīga. Nevienā Austrumeiropas zemē pie varas nav palikuši 100% komunisti un KGB darboņi.

Latvija ir vienīgais KROPLAIS izņēmums.

FOTO: Tev, latvieti, ir jāzina, ka šis cionists ir komunists ar augstu KGB virsnieka pakāpi. Ka viņš ir slepkava un miljardieris. Ka viņš nozadzis Latvijai visu rūpniecību Maskavas uzdevumā. Ja domā šim izdzimtenim piedot, tad neesi labāks par viņu… .

Un interesanti ir tas, ka šie gara kropļi, kuri komunisma laikā sludināja vienlīdzību un naudas negatīvo ietekmi uz cilvēkiem, visi kā viens kļuvuši par miljonāriem !

Godīgā darbā šī nauda nopelnīta nav, tātad nozagta !

Un kam tad viņa ir nozagta ?

KALNIETE, VEIDEMANE, GODMANIS, BĒRZIŅŠ.jpg 1Protams, ka latviešu tautai.

Vai mums ir tiesības šiem izdzimteņiem piedot viņu ārprāta noziegumus pret tautu ?

Nekādā gadījumā !

Ja mēs to darīsim, tad veiksim ne mazāku noziegumu pret cilvēci, kā šie komunistiskie izdzimteņi. Pēc visiem starptautiskiem Likumiem- Konvencijānm viņiem pienākas publiska nāves soda izpildīšana starptautisko ekspertu klātbūtnē.

Atmodu, kuru uzsāka LCTAG HELSINKI-86 ar latviešu tautas masām, šie sarkanie sātanisti, ar Maskavas čekas palīdzību, pārtvēra un ievirzīja “vajadzīgajā” gultnē. Tika bez žēlastības slepkavoti un apmeloti latviešu patrioti. Aktīvākie latviešu tautas slepkavas bija Godmanis, Borovkovs, Peters, Jurkāns, Gorbunovs, Bunka un vēl vesela plejāde komunistisko izdzimteņu.

VEIDEMANE, GODMANIS, JURKĀNS, BIRKAVSTās bijā īstas sātanistu dzīres, kurās tika plītēts un maukots uz nebēdu, kā jau tas “borģelī” pieņemts.

FOTO: Latvieti, nekad netici, ko šī padauza saka vai raksta. Kas nodevis vienreiz, tas nodod vienmēr !

Šo latviešu tautas benžu seksuālo tieksmju aktīvākās apmierinātājas, līdz ar to arī latviešu tautas nodevējas bija Veidemane un Kalniete, kuras šodien ieņem “pienācīgus” amatus šajā slepkavnieku hierarhijā.

Visos amatos šie nelieši “sabāza” savus viepļus.

No emigrācijas ataicināja aktīvākos čekas sadarboņus, ar Meirovicu un Vairu Vīķi Freibergu priekšgalā. Čekistu “prieka meitene” VVF pat tika iebīdīta par LR prezidenti.

BRIGMANIS  1Atceries, latvieti, komunists nav pieskaitāms pie cilvēku rases, tas ir zvērs daļēja cilvēka izskatā. Visi, kuri ir iestājušies Komunistiskajā partijā pēc 1940. g. boļševiku zvērībām, ir pakarami bez tiesas sprieduma, tāpat kā vācu nacisti. Tāda Vaidere un pārējie taču zināja par latviešu līķu kaudzēm, bet neskatoties uz to, zvērēja!!! turpināt boļševiku aizsākto latviešu tautas iznīcināšanas politiku.

Foto: Vai tu zini, latvieti, ka šis komunistiskais izdzimtenis “noslīcināja” Oskara Kalpaka pieminekli purvā ? Pienāks, noteikti pienāks tā diena, kad viņš mums parādīs to vietu un pēc tam pats “ieņems” viņa, O. Kalpaka pieminekļa, vietu purvā.

LRTT tev, latvieti, to atgādina, lai tu nākotnē nepieļautu sevi atkal no šiem sātaniskajiem izdzimteņiem apvārdot.

Nākotne pieder Tiesiskumam.

Latvijā tiks atjaunota 1918.gada ideja.

Latvijas pamats ir latviešu tauta.

Okupantiem- kolonistiem Latviju jāatstāj. Krievijai un Izraēlai jāsamaksā par visu, ko šo valstu tautieši ir veikuši pret latviešu tautu.

Punkts !

29.01.13.    L. Grantiņš

You may also like...

11 komentārs

  1. mans saka:

    Apmēram 10.g.atpakaļ bija rakstīts sāras diplomdarbs par Kurzemi,kur visa zeme esot ebreju.Nokārtots.Pēdējās dienās”vēsturnieki strenga” un citi nokārtoja zemes Sēlijā un Bauskā – Zemgale jau atkal ebreju zeme.Angļusakši “izlies” to zemi un vai Ķīna jau būs gatava, un ar dubultpilsonībam nāks uz savu republiku un iedomāto zemi.Gan paspējis jau č-aklais būs sakārtot dubultpilsonību.
    Līdēji un mēsli (kā kalniete un citi) nav vajadzīgi,vajadzīga viņu manta.

  2. zināšanai saka:

    Kādreiz Ivars Godmanis dzīvoja kaimiņos Aivaram Gardam, kurš izliekas par latviešu draugu.

  3. zināšanai saka:

    Zināms, ka 1991.gada augusta puča laikā Ivara Godmaņa valdības iekšlietu ministrs Aloizs Vaznis (dzimis 11.03.1934) zvanīja Padomju Savienības Valsts drošības komitejas priekšsēdētājam Vladimiram Krjučkovam (dzimis 29.02.1924, miris 23.11.2007)un prasīja, kam pakļauties. Krjučkovs pajautāja, vai Vaznis zina, kas ir Latvijas valdības vadītājs? Vaznis: Godmanis. Viņam tad arī pakļaujies, teicis Krjučkovs Vaznim. Tad varat stādīties priekšā, kas ir Ivars Godmanis?

  4. MASKAS KRĪT saka:

    Labs raksts.

  5. andris saka:

    Necensos nevienu aizstavet,BET sleptais rugti smeldz caur ironiju-
    1)Peteris-1 viltvardis(bijusais vergturis),kurs nomainija likvideto
    Peteri-1,dzimtcilveku(vergu) likums LATVIJAI.
    2)Izdomatais mongolu-tataru jugs(Tartarijas imperijas pilsonu kars
    pret kristietiba pargajuso valsts dalu,TADU kada ta ir tagad,jo 400
    gadu atpakal,pirms Petera-1,pirms Romanovu dinastijas,bija citi
    cilveki,ar kuriem vedisms bija saistoss LATVIJAI un tapec,prasibas,kas
    notiek Rusija,skar ari mus.http://www.youtube.com/watch?v=1-UJrdeVx4Q Domaju,ka naida pozicijas nevienam nav vajadzigas,iznemot SKALDI UN VALDI pedejo 1000 gadu piekritejus.

  6. Latviešu tautietis saka:

    Go(L)dmans ir žīds, melis un zaglis. Taču Latvijai un Latviešiem taisni šobrīd bīstamākā ir jaunžīda un poļu izdzimteņa V.Dombrovska īstenotā (kā jau kārtīga izpildītāja žīdu saimnieku priekšā) genocīda politika pret Latviešu tautu. Cionisti mūsu tautu cenšas iznīcināt jau vismaz 80 gadus un neiznīcinās vēl 800 gadus! Vācieši mūs neiznīcināja 700 gadu laikā, ceru, ka to neizdarīs arī ne tie žīdi, ne krievi, ne hazāri, ne Čingizhana pēcteči, kas lielā skaitā atrodas un dzīvo Latvijas Republikas teritorijā. Ciemiņi dzīvo viesnīcās un atrodas valstī uz neilgu laiku, tie, kas te pārvākušies ir uz dzīvi, kopš vien sākās aktīvais genocīds pret latviešiem un okupācija – tiem visiem ir jāaizvācas no Latvijas prom uz neatgriešanos! Savukārt, latviešiem jāabrauc mājās uz Latviju, jāatgūst sava zeme un jākļūst beidzot par samniekiem savā zemē.

  7. andris saka:

    Un tagad pasakiet,vai sitas rus brauktu paratizet uz latviesu rekina ?
    Kautkur dzirdetas vienadibas.Tadi var pieteikt karu,JA,bet nekad
    nebus paraziti cita valsti.Parazitus, gaisa jaucejus,latvijas krievus=
    vergu dveseles JUS zinat,tas ari viss.Laiki mainas.

    http://www.youtube.com/watch?v=J9qczfaPY2U&list=UUie5kwnM_xv4gUtTBqC_uLw

    PALDIES.

  8. >latviešu tautietim saka:

    Cik tad vairs ilgi ka Latvijā būs kibuči,visiem būs darbs,maize un jumts virs galvas.Izbraukt varēs ar atļauju un mazu kabatas naudiņu.Kibučos algas nemaksās un tautiets būs uz savas zemes.Tik ātri jau to visu nevar nokārtot.

  9. >latviešu tautietim saka:

    Tautietim uz savas zemes,uz savas zemes būs zelta laiki(zeme gan ir Baltu). Kibučos galvenais ka varēs trallināt,tūdaliņu lekt,plivināt pie zvaigznēm, un tas tautiešiem ir galvenais.
    Tautieši priecājas par japāņu sasniegumiem – kā viņi izkropļo kokus, vislielākais prieks tautiešiem par sakropļoto suni kas vairs nevar paiet bet tikai skrien un rej uz lielajiem,tautietes viņus auklē pie krūts un kibucī pie tās pašas krūts auklēs bērnu(palasiet ko ķīnieši raksta).77.vai 78.g.bija kino par japāņu kultūru,tā viņi dzīvoja pat nepilni 100.g.atpakaļ,šeit tik briesmīgi nekad nav dzīvojuši.

  10. Pret eiro! saka:

    NOVĒROJU,KA DELFI IR KANGARU VALDĪBAS LAPELE IT VISĀ! ŠOREIZ NERUNĀSIM PAR KOMENTĀRIEM TAJOS,JO KĀ ZINĀMS TOS RAKSTA KANGARU IELIKTEŅI,KURI ATBALSTA EIRO UN VISU NOZIEDZĪGO. RUNA BŪS PAR SAUCAMAJIEM “PLUSIEM UN MĪNUSIEM” KOMENTĀROS. SĀKUMĀ VISI KOMENTĀRI,KUR KRITIZĒTS EIRO UN KANGARU VALDĪBA,SAŅĒMA DAUDZ ATBALSTA PLUSIŅU,TAGAD SKATOS KA 10 MINŪŠU LAIKĀ TAS REZULTĀTS IR PĀRSISTS AR 200 MĪNUSU ATSTARPI! TAS REĀLI NAV IESPĒJAMS! TĀTAD DELFI LIEK PAŠI TOS KĀ GRIB!

  11. impotenci uzsūtijuši

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *