VDK slepkavas kāpina agresiju pret LRTT

H-86-2Vienmēr, kad beidzu rakstīt kādu rakstu, tad padomā ir jau nākošā raksta tēma, bet lielākoties tas nesanāk, jo pa starpu uzrodas citas tēmas. Bija paredzēts rakstīt par “Nodevību un nodevēji NR.3”. Bet nekur jau šī tēma un paši nodevēji nepazudīs.

Tikko bijām ar kādu domubiedru pie Vilņa Bušmaņa un pārliecinājāmies, cik neatlaidīgi arī šeit strādā attiecīgi drošības dienesti. Nedomāju, ka pēc Latvijas DP, bet gan pēc “galvenās mītnes” norādījumiem. Kur šī galvenā mītne atrodas, uzminēt nesagādās lielas grūtības.

Vilnis BušmanisPēc V. Bušmaņa intervijas ievietošanas “You Tube”, http://www.youtube.com/watch?v=9UwavBlITzs kur viņš pastāsta par cionistu zvērībām ASV pret viņu, viņš un LRTT darbība ir paņemta uz “grauda“.

FOTO: Vilnis Bušmanis. Cionistu upuris.

Ieejot iestādē (bezpajumtnieku un veco ļaužu mītne), kurā V. Bušmanis tiek turēts, mums birojā tiek paziņots, ka tāda persona šeit vairs neatrodoties. Tikai nejauša sagadīšanās, kad tieši šajā brīdī garām gāja Bušmaņa kaimiņš, kurš labi neizprata situāciju, pateica: „Nē, nē, Bušmanis atrodas 123. istabā.“

Piespiedu kārtā tomēr iznāca Bušmani pasaukt. Mēs arī neko neslēpjot paziņojām, ka sakarā ar Bušmaņa aizstāvēšanu, viņa izraidīšanas gadījumā no Vācijas, mēs uzņemsim video par šo LIETU. Mums tika ierādīta viesu telpa. Kad bijām uzsākuši filmēšanu, mums tika paziņots, ka tas tomēr neesot atļauts, lai nekavējoties atstājot telpu. Kā redzams, tad pēc biroja darbinieka sazināšanās ar visuvareno iestādi, tika saņemti šie norādījumi.

Franks Gordons.jpg1Uz ielas iet Bušmanim viņi aizliegt nevarēja un mēs turpinājām to darīt PSR(privātajā spēkratā). Ja tas būs skatāms, tad tuvākā laikā tas tiks ievietots You Tube.

Foto: Franks Gordons saņem “Trīs zvaigznes”, tā “pierakstot” sevi Godmaņa-Rožkalna “Ordeņu brālībai”. Varēja jau atteikties, bet… .

Tādu pašu spiedienu no dižo “izredzēto” kantora, kā redzams, ir uz savas ādas izjutuši visi trimdas laikraksti. Ja Lato Lapsas i-vietne atļaujas publicēt LRTT aizsūtītos materiālus, tad trimdas latvieši, “dižie antikomunisti”, pilnīgi visu noklusē. Un būtu vēl pusbēda, ja noklusētu, bet viņi veic atklātu agresīvu, melīgu un nomelnojošu propagandu pret H-86 dibinātāju L. Grantiņu, ne sliktāk kā Reinika slepkavu kantoris Rīgā. Rietumeiropas laikraksts BRĪVĀ LATVIJA ne reizi vien atļaujas publicēt melīgus izlēcienus pret L. Grantiņu, kuru autors ir Franks Gordons. Kā redzams, tad redaktore Ligita Kovtuna ir labi iejutusies savā kangaru lomā, neapjēdzot, ka pēc Tiesiskuma atjaunošanas Latvijā viņa tiks tiesāta par valsts un tautas nodevību, ar mantas konfiskāciju līdz radniecības pierādāmajai pakāpei.

Ligita kovtuna2Ne jau bez pamata trimdas laikrakstu LAIKS un BRĪVĀ LATVIJA redakcijas ir pārvilktas uz Baltijas čekistu midzeni Rīgu. Tikai idiots var domāt, ka tāda Kovtuna(šo laikrakstu galvenā redaktore) ir demokrātijas un latviešu tautas aizstāvē. Visi trimdas un trimdai domātie MĒDIJI ir latviešu tautas slepkavu rokās. To, ka Franks Gordons kalpo tam pašam kantorim, kuram uzticīgs bija Šustins, norāda viņa jau pirms vairākiem gadiem sacītais murgs, ka Grantiņš ir žīdiem novēlējis jaunu Holokaustu. Ja kaut ko tik zvērīgi melīgu var izzīst no pirksta, tad diez vai tāds ir uzskatāms par piederīgu cilvēka rasei. Tas nepārprotami bija politisks pasūtījums, tāpat kā pēdējais raksts laikrakstā BRĪVĀ LATVIJĀ. Pats virsraksts jau skan biedējoši: “Anonimitātes aizsegā zvēro naids”.

Foto: Čekistu pārvaldīto laikrakstu g-redaktore Kovtuna.

http://www.brivalatvija.lv/sakumlapa/anonimitates-aizsega-zvero-naids?gads=2012&page=3

Tūlīt uzprasās jautājums, ja runa iet par anonīmiem komentētājiem, tad kāpēc tiek pieminēti tie, kuri neslēpjas zem anonimitātes ?

aivars gedroics

Foto: Ja kāds domā, ka šis SS formastērpā ielīdušais nacists ir Franka Gordona ienaidnieks, tad maldās par visiem 100%. Viņi abi spēlē sava kunga iedalītas lomas, lai noverstu tautas uzmanību no cionistu- komunistu  un ru-šovinistu noziedzīgajām darbībām.

Vēl tikai jāpiebilst, ka šis izdzimtenis ir lielā “dekolonizatora” Aivara Gardas(LNF-DDD) un Gaismas Pils(radio Merkurs) vadītāja Jura Lapinska lielākais draugs !!!

Pavisam vienkārši, jo šis raksts jau nemaz nebija domāts priekš anonīmajem, bet tieši pret to, kurš nekad neslepjas zem anonimitātes, atklāti runā par noziedzniekiem, visur parakstoties ar savu īsto vārdu. Tas ir ļoti bīstams piemērs arī citiem, tāpēc komunisti- cionisti dara visu, lai šos cilvēkus(LRTT) nomelnotu tautas acīs. Neviens cits jau neinformē starptautiskās iestādes par cionistu- komunistu noziegumiem pret latviešu tautu, kā H-86(LRTT) ar L. Grantiņu priekšgalā.

Tāpēc jau tāds ārprāta naids pret mums gan no cionistiem, gan komunistiem un ru- šovinistiem.

Un atkal redzams vecais triks, “sakabināt” Grantiņu kopā ar kādu perversu nacistisku idiotu no Daugavpils- Aivaru Gedroicu. Franks Gordons labi zina, kādas ir Grantiņa un Gedroica savstarējās attiecības, bet neskatoties uz to, viņš mūs “taisa” par vienādiem, jo to pavēl viņa priekšniecība. Kādus epitetus šis nacistu smerdelis lietojis pret Gordonu, jūs izlasījāt, bet šeit Gedroica teiktais uz Grantiņu: VĀCU SMERDELIS LINARDS GRANTIŅŠ!“, „Piesiet pie gultas to duriku un tādu šprici dirsā, lai vairs nepamostas.” ,“Vot i neteikšu, duraciņ, padomā pats ar savām izpistajām smadzenītēm!”. Šos VĀRDUS, kurus AG veltījis Grantiņam, Gordons nepiemin, kaut gan zināja.

Kāpēc ?

Tāpēc, ka Gordons un AG kalpo vienam saimniekam, tikai katrs savā “kūtī”.

AA - Kopie

L.Grantiņš LRTT & H-86 - KopieVienu es jums nožēlojamie Antikrista kalpi varu paziņot ar 100% pārliecību:”Latvijas Republikas tautas tribunāls panāks to, ka tādiem godmaņiem, reinikiem, kažociņiem, gorbunoviem, borovkoviem, dombrovskiem, āboltiņām, vaiderēm, ulmaņiem un visiem pārējiem komunistiskajiem izdzimteņiem, kuri veikuši un veic genocīdu pret latviešu tautu, starptautiskās drošības iestādes uzliks roku dzelžus televīzijas kameru priekšā. Tiks izveidots starptautisks tribunāls NIRNBERGA-2. Un piepildīsies A. Kavača sacītais, ka komunistiem un nodevējiem pienākas tikai un vienīgi valgs.”
http://www.youtube.com/watch?v=UjemzKDs8BA

L. Grantiņš  03.01.13.

You may also like...

12 komentārs

  1. * saka:

    “Visi trimdas un trimdai domātie MĒDIJI ir latviešu tautas slepkavu rokās.”
    ————–
    Ja kādam rodas šaubas par to, iesaku izlasīt bijušā VDK virsnieka Imanta Lešinska (pārbēga uz ASV 1978.gadā, mira mīklainos apstākļos 80-ajos gados) autobiogrāfisku darbu “Kalpības gadi”. Aprakstītas LPSR VDK darbības metodes, tai skaitā darbā ar trimdas tautiešiem, nosaukti daudzi pazīstami uzvārdi.

    Grāmata pdf formātā:
    http://www.latvietislatvija.com/kalpibas_gadi-1.pdf

  2. Biju PBLA birojā Rīgā , pilnīgs atbalsts šai prettiesiskajai Valsts varai un darbam, ko tā veic.

  3. Garāmgājējs saka:

    Uzvārds Kovtuna atgādina kaut ko no tiem “izredzētajiem”. Koti,Leviti, Gordoni,Pugo, Vosi, Vulfsoni, Inkēni, Rubeņi, Kļockini, Gedroici, Gardas un daudzi citi, ir tādi interesanti latvieši.

  4. Gudrais saka:

    To par vācu smredeli nav gan rakstījis AG, bet tie, kas viņu parodē…

    Admins
    Diez vai nu tā ir, Gedroica kungs. Vai DELFI ir parodētājs ? http://forums.delfi.lv/read.php?f=61&i=43674&t=43674

  5. Oskars saka:

    gordons ir nodevejs kuru vajaga izolet

  6. Os saka:

    Gluzi vienkarsi,gordons ir žīds,tas ir velniskigas kosmosa tumso speku-armijas vai tautas parstavis,bezdveselu radijums vai velna berns,kur nu vel skaidrak. Savukart Latvija un visa pasaule izmainas bus un ir jau,kad atversies Cilvekiem apzina,CILVEKI skaidri sapratis apzinoties,kur,ir sakums launuma saknei,lai zinatu vispar,no kurienes sis launums ir celies un kas tas tads. Un ta ir židu apmatiba jau Cilveku,zem kristianizacijas ari islama,kas ari ir nakama pasaules nelaime un žīdu uztaisita ticiba. Pirma kritis un krit jau sekta zem nosaukuma kristietiba,tas ir fakts,bet vel jau sis velna berns spardas ar asti. Un patiesam ir ar pravietiskam spejam apveltiti subjekti,kas sauks patiesibas vardus,bet faktiski paliekot uzticigi absolutajam launumam,kas dotaja gadijuma ir kristietiba un nekas cits. Turklat launumam-velnam vai satanam ir daudz seju ar vardiem,tas attiecas ari uz kristu vai jezu,ar ko Cilvekam ir jabut,vienkarsi modram. Nav iespejams izveleties sev,no satanizma mazako launumu,pat,ja sis launums runa patiesibu objektivu,ta jau vai uz tadas bazes fundamenta darbojas KGB un mantinieki. Komunisms ari ir tikai velna radits atzars. Tikai patiesiba ir taisna,kas Valstiskuma meroga nozime tiesiskumu.

  7. Os saka:

    Sentēvu Mūsu Latviešu NACIONĀLĀ RELIĢIJA ar ticibu,var apvienot tautu zem viena jumta. Lasiet un turiet par patiesību Latviešu tautas Dainas un to apkopotajs Krišjanis Barons,jau noteikti nebija KGB vai kāds cits iesūtīts jūdu/ kristiešu spiegs.DAINAS ir milzigs speks,ar kosmiskam formulam. Ko neapšaubami ikviens Velna berns centisies noliegt,lai zem kadas judisma maskas tas staigātu.

  8. PALDIES LINARDAM PAR KĀRTĒJO RAKSTU !
    PALDIES ARĪ Os !
    VISS JŪSU PAUSTAIS -IR SKAUDRA PATIESĪBA !
    JŪSU INFORMĀCIJA KALPO MŪSU ACU UN AUSU ATVĒRŠANAI !
    KAM PIEDER INFORMĀCIJA-TAM PIEDER VISS-TĀ MAN MĀCĪJA PASAULĒ PAZĪSTAMS SKOLOTĀJS !

  9. NKVD saka:

    Par citu aizvainošanu un emocionālu pazemošanu internetā vainīgajai personai var piespriest naudas sodu 20 LVL. (LAPK 172.2 pants)
    Par neslavas celšanu internetā vainīgajai personai var piespriest naudas sodu līdz sešdesmit minimālajām mēnešalgām ( KL 157. pants)
    Par cieņas un goda aizskaršanu, ja tiek radīts morāls kaitējums personai ir tiesības vērsties tiesā pret personu, kas ir aizskārusi godu un cieņu pieprasot kompensāciju. (Civillikuma 1635. pants)
    Par rupjas valodas lietošanu var piespriest naudas sodu 25 LVL (LAPK 167. pants)
    Par vardarbīgu materiālu izplatīšanu (tā var tikt klasificēta kā sīkais huligānisms) var piespriest naudas sodu 25 LVL (LAPK 167. Pants)
    Par Valsts simbolu zaimošanu soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz trim gadiem vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu līdz piecdesmit minimālajām mēnešalgām. (KL 93. pants)
    Par rasismu un naida kurināšanu internetā vainīgajai personai var piespriest naudas sodu līdz trīsdesmit minimālajām mēnešalgām. ( KL 149.1 pants)

  10. NKVD saka:

    157.pants. Neslavas celšana
    (1) Par apzināti nepatiesu, otru personu apkaunojošu izdomājumu tīšu izplatīšanu iespiestā vai citādā veidā pavairotā sacerējumā, kā arī mutvārdos, ja tā izdarīta publiski (neslavas celšana), —
    soda ar piespiedu darbu vai ar naudas sodu līdz sešdesmit minimālajām mēnešalgām.
    (2) Par neslavas celšanu masu saziņas līdzeklī —
    soda ar arestu vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu līdz astoņdesmit minimālajām mēnešalgām.
    (12.06.2003. likuma redakcijā ar grozījumiem, kas izdarīti ar 12.02.2004. un 19.11.2009. likumu, kas stājas spēkā 23.12.2009.)

  11. NKVD saka:

    Negribīgi bet apsveicu
    Tautastribunals.eu is ranked 7,832,859 in the world (among the 30 million domains). This site is estimated worth $USD. This site has a good Pagerank(3/10) . It has 15 backlinks. It’s good for seo website. Tautastribunals.eu has % seo score.

  12. Miervaldis saka:

    Turies Grantiņ!AG ir likvidējams spalis!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *