V. Eisters. Viņiem vajadzēs beidzot “poņimaķ”

Vilnis EistersNESAKARĪGĀS LATVIJAS gadījuma prezidents “biedrs”Bērziņš, aicina latviešu jaunatni mācīties krievu valodu, jo bez okupantu valodas ,okupētā valstī darba izredzes aprobežotas.

Okupētās Rīgas gauleiters Ušakovs aicina un skandina lozungus: OŅI ŅE PROJĢOT !

Nekādā ziņā nedrīkst pieļaut, ka latviešu “fašisti” revanšēsies un atņems Našu RIGU, kuru mēs ieguvam GALVENO FAŠISTU- Hitlera un Staļina Pakta rezultātā. Abi viņi šeit veica tik daudz noziedzības, iznīcinot latviskumu, un saglabāt noziegumā gūto “likteņa dāvanu”, ir svēta lieta.

Mācaties XX gs. lielāko noziedznieku valodu !

Ienaidnieka valoda ir jāzina ! Es katru nedēļu tērēju 55 sant. un pērku pirmdienās okupantu kanalizacijas avīzi ”Vesti seg” un to izlasot es dzīvoju nākošo nedēļu un zinu, ka mēs esam okupēti, mūs cenšās iznīcināt, un zinu, ka brīnums nenotiks bez mūsu Tautas vienotības– bez ATmodas. Iepriekšējā bija fikcija, viss bija pamests pusratā. Netika iznīcināti tie, pret kuriem “dziesmotā revolucija” bija vērsta, bet tomēr padziedajam un zaudējam gandrīz visu un latviešu tautas ATNĀVI.

N. UšakovsIenaidnieku valoda bija jāzina, lai tu latvieti apjēgtu par ko tevi tiesā, represē, deportē un saprastu viņu pēdējo komandu “OGOŅ!”

MIGLA SARKANĀ- NOLĀDĒTĀ

FOTO: Misters “BĻEĢ”. Visām drošības iestādēm ir zināms, ka šis perversais āksts ir Kremļa marionete- spiegs, bet nekas NENOTIEK no DP un SAB puses.

Pienāks diena, kad svina steki tiks taisnoti uz slepkavu Reinika un Kažociņa(kāda sakritība, ka abi šie kropļi- Krievijas ārējā izlūkošanas dienesta darbinieki, ir Jāņi !) mugurām, tad pasaule uzzinās ĀRPRĀTU, kas ir noticis Latvijā.

Jāzina bija, ko nozīmē: KOŠEĻOK, ČASI iļi žizņ !

Tomēr ar to nepietika, lai gan paņēma pulksteni, laiku un dzīvību. Okupantu un latvijiešu “SADARBNIEKU” klātbūtne nozīmē – cīņa ar laiku. Cik ilgi viņu klātbūtne ļaus tev latvieti eksistēt TAVĀ TĒVZEMĒ ?

Ak, neerti pretoties ?

Tevi nosauks par “fašistu” !

Par maz, mēs esam FAŠISTI KVADRATĀ ! TU karoji brūnā fašisma divās divīzijās, tu karoji sarkanā fašisma, divīzijās un korpusā. Kad mori padarīja savu, parādīja pasaulē nedzirdētu varonību, tevi “uzsvieda“ kā grīdlupatu uz dzeloņdrātīm.

Mūsu leģionāri apsārgāja brūnos fašistus Nīrnbergas procesā, leģionāru mazdēli apsārgās sarkanos fasistus Nīrnbergas -2 procesā un komandas viņi dos krievu valodā šiem noziedzniekiem. Mēs Rīgas stacijā dosim komandu: HAČINAJEM POGRUZKU, TOVARIŠČI OKUPANTI I VAŠI PODSOBŅIKI, nevis posadku, bet pogruzku, jo jūs neesat cilvēki, bet lopveidīgi noziedznieki.

Varbūt latviešu karavīri var beidzot vienoties un pieprasīt DDD, un vēl kopīgi novest līdz galam Latvijas atbrīvošanu ? Tā ir mūsu tautas dzīvības pēdējā iespēja, citas iespējas nav un nebūs. Kad viņi iebruka mums “deva” iespēju bez iespējas izvēles, tagad ir mūsu pašu sirdsapziņa- latvieša sirdsapziņa un tai nav citas iespējas, kā iznīcināt tos, kuri mūs iznīcināja, tos kuri domā un runā krieviski.

Vēl jau nav mūžībā aizgājuši visi godavīri- varonīgie latvju karavīri, kādi bija berklavieši. Šodien “samierināšanu“ uzņēmušies “noziedznieki”- Nesakarīgās Latvijas prezitentiņi ! No sarkano fašistu puses, galvenais runas vīriņš, odioza persona ALBERTS PĀŽE– okupantu rokpuisis: no 1970 līdz 1985. gadam viņš bija LPSR tieslietu ministra pirmais vietnieks, LKP CK administratīvās daļas vietnieks. Tieši šī daļa pārraudzīja VDK (t.i.KGB) prokuratūras un tieslietu iestāžu darbu. Nacistiskās okupācijas gados līdzīga darbība būtu saistīta ar HIMLERA SD(Sicherheitsdienst- Drošības dienests), vai ne ? Mūsu jaunatnei jāzina šo noziedznieku valoda, jāklausās viņu naidpilnās runas pret mūsu tautu, lai saprastu, ka visa cīņa vēl priekšā !

Mēs viņus tiesāsim krievu valodā, kā viņi mūs-nevainīgus tiesāja šajā valodā. Mēs viņus tiesāsim par kara un starptautiskiem noziegumiem, kuriem nav noilguma, Mēs tiesāsim krievu valodā, lai nebūtu atrunas- “ņepoņimaju”. Viņiem vajadzēs beidzot “poņimaķ”, ka viņi ir okupanti un lielākie XX gs, noziedznieki. Desmitkārt lielāki, nekā viņu skolnieks HITLERS ar savu šaiku.

Vilnis Eisters.

20.12.12.

You may also like...

20 komentārs

  1. Labi, ar pamatīgu sarkasma devu, pateikts. Nenoliedzami, ka pienāks diena, kad visiem šiem komunistiem,kuri iedzīvojušies miljonos no tautas mantas, par visu to vajadzēs atbildēt. Ir patiešām jāsāk ticēt,ka šajos lopos nemājo cilvēka gars, jo tas, ko viņi dara, nav ar normālu prātu apveltītam cilvēkam saprotams.

    Admins
    Gars, Garāmgājēj, mājo visās dzīvās radībās. Gars, tā ir dzīvība pati par sevi,sevi neapzinoša, bet runa ir par DVĒSELI, kura ir sevi apzinoša.
    Tā katrai dzīvai radībai ir savādāka.

  2. andris saka:

    Nu,ja nav cilveki,tad ir necilveki-pec Deivida Aika pieradijumiem.
    Mums ir tik daudz labu operatoru,kas varetu papetit acu zilites.
    Visu laiku jasaka prieksa.

  3. Raitis saka:

    Ar kādām mērvienībām jus mērat, okupants vai neokupants…..???

    Admins
    Šodien to mēra ar citādākām mērvienībām, kā 1940. gadā. Okupants ir:
    Tas, kurš atrodoties Latvijā neieredz visu latvisko un grib uzspiest savu dzīves dziņas tecējumu.
    Tas, kurš tevi dēvē par suni, bet sevi par atbrīvotāju.
    Tas, kurš slauka degunu tavas valsts SVĒTUMĀ- KAROGĀ.
    Tas, kurš dedzina tavu karogu un izsmej tavas Valsts HIMNU.
    Tas, kurš ēdot Latvijas maizi un staigājot pa tavu sentēvu zemi sauc viņu par:karenuju ruskuju zemļu.
    Tas, kurš tavu valodu sauc par suņu valodu, bet bļeģ, hui un job tvaju maķ, par Puškina valodu*.
    Bet vispretīgākā okupantu pasuga ir tā, kas šiem hui un jobtvaju maķ izdzimteņiem laiza to vietu, kas atrodas viņiem zem astes kaula:reiniki, vīķes, dombrovski, kažociņi, zatleri, kūtri un daudzi daudzi citi cermjveidīgie rāpuļi.

    *Nekaunēsimies un pārtulkosim latviski šīs kultūrtautas sacīto:
    Tu atrodies latviešu sabiedrībā, kādā pasākumā, kur visiem rokās šampanieša glāzes un tu dzirdi visapkārt “Raiņa” valodu skanām; mauka, mauka…pimpis, pimpis….es pisu tavu māti, es pisu tavu māti… Tad kāds “Raiņa” valodas lietotājs pieiet pie igauņa un saka: “Tev draugs ir suņa valoda, runā “Raiņa” valodā !”
    Redzi, Raiti, ja tāda būtu patiešam Raiņa valoda, tad visi latvieši būtu aiz kauna pakārušies… .
    Tāpēc:”Lai nolādēts okupants un viņa asteskaula laizītājs !”

  4. Os saka:

    Ai,māsiņ,ai māsiņ,Kam Tu laidi SLĀVŽĪDu-krievu sētiņā,Tur tas ēda,tur tas dirsa,Tur tas sauca savu tēvuzem.(Latviešu tautas Daina,jaunā laika 2012.g.).

  5. Os saka:

    Andri Sveiks. Neesmu lasijis Deivida darbus,iemetu tagad virspuseju skatu,par acu zilitem neatradu,bet zinu par ko ir runa,bet var ari kļudities ar vinam,jo var but Cilvekam kads redzes vai acs defekts(slimiba) un šķitīs,kā aizmiglojums vai satana plivurs. Paldies Dievam, ka ir operatori un ļoti butiski,ka bez pavada. Galvenais jau ir tas,kas ir saimnieks un ja esi saimnieks viniem,ar Dievpaligu,tad gandriz paliek vienalga, kas vini tur ir,ta ir garu pasaule un var sikak nedalit. Bez viniem nav pat iespejams veidot(ari Valstis),sauksim vinus par augstako speku,kosmosa energija,garu pasaule un Dievs protams:-). Tas ir par normalajiem,savukart ar satanu un vinam padotiem,protams labu neko nevar izveidot,tie vienkarsi ir jaskalda un janostumj no cela. Visparzinams fakts,ko vini ir izdarijusi Musu zeme.Patiesiba krievija (KGB) Ļoti talu ari ir tikusi uz so bridi,kad nav vajadzigs mob.tel.,izlukam,bet tada limena,nu tadu vispar ir maz. Bet ari vienmer tadi ir bijusi,ir un bus no abam pusem. Redz,kads teiks,kads murgojums,bet saku jau Tev,un lai sauc mani par tejkannu kaut vai,tik uz uguns lai neliek. Tevi un visus Cilvekus ar Saulgrieziem vai Ziemassvetkiem, turklat vini ir klat,jau vakar,gaisma pargaja plusa,ka atkal ar židiem ir apčakareti pilnigi visi,kas doma,ka ir kristiesi un svines tos tad,kad sen jau ir pagajis un “0” ieguvums,bet visam un katram jau savs laiks.

  6. Os saka:

    Linard.G.
    Paldies Tev par darbu ar ieguldījumu Musu tautas un Latvijas Republikas labā.
    Apsveicu Ziemassvētkos un novelu pilnigi to pasu Tev, ko vēlu es pats sev, ar visu savu sirdi.

  7. Kapteinis saka:

    Mūsdienās Latvijas DP nesaprot krievu valodu, tāpēc okupanti iedrošināti uz visatļautību. DP kļuvusi par latviešu Nedrošības policiju un tiesā aicina tikai latvieti,kurš cenšās aizstāvēties un saglabāties okupācijas režīmā.

  8. perminders saka:

    Admin, tu esi psihiski nenormāls! Tevi tiešām vajag ieslodzīt psihenē. Ja tāds ir Latvijas patriots, lai dies nogrābstās… Tad tiešām vispirms ienaidnieks ir jāmeklē savējo pusē. Un ja tu domā, ka esi pilnīgi nesasniedzams, tad tu kļūdies. Atliek vien informēt Vācijas varas iestādes par tavu izcilo lapeli ar teroristisku noslieci. Tulkotāji jau darbojas. Tavi izcilie raksti tiek tulkoti. Dievs sargi Latviju no šādiem atbrīvotājiem! Zini, Ziemassvētkos labāk aizej uz baznīcu, varbūt nāks pār tevi apskaidrība. Varbūt tas ļaunais gars, kas tevi apsēdis ,atkāpsies no tevis. Es domāšu par tevi un lūgšu. Un negānies, vismaz šajā, Ziemassvētku laikā.

    Admins
    Paldies, brāl, par to aizlūgšanu, tas, protams, nav peļami, bet par manu veselības stāvokli lai spriež speciālisti.
    Tu, protams, esi VIEDS cilvēks, bet Dievzemes saimnieku tomēr tēlot nevajzdzētu.
    Par Vācijas iestādēm un tulkotājiem arī neraizējies, jo es viņas/viņus par visu informēju, tāpat kā Latvijas DP.
    Tā kā Tev iznāks baznīcā vien pašam par savu dvēselīti aizlūgt… .

  9. andris saka:

    http://www.youtube.com/watch?v=WHxYPAmIpTQ
    Sakas ar pirmo seriju,no kurienes meklet.

  10. Joel saka:

    perminder kgb izdzimteni ņem striķi un pakaries

  11. & saka:

    …tu esi psihiski nenormāls!
    —————-
    Cik pazīstama frāze!
    Rodas iespaids, ka tā ir viena no tām nedaudzajām frāzēm, kuras krievu laikā kaut kā ar pūlēm iekaluši partijas skolu absolventi.

  12. * saka:

    Laikam jau Reinikam diez kā nevedas ar Grantiņa izdošanas panākšanu, ja viņa suņi atkal rej komentāros.

  13. Taisnība saka:

    Pērminderi uz mieta! Teroristiska organizācija te viņam lūk esot. Nekas,tādus zeme ilgi nenes.

  14. nianse saka:

    Tā dēvēto “Latvenergo” trīs miljonu lietu prokuratūra septembrī izbeigusi, Latvijas Radio apstiprināja ģenerālprokurors Ēriks Kalnmeiers.

    Prokurora lēmumā minēts, ka, piemēram, pret advokātu Andri Grūtupu kriminālprocess izbeigts noilguma dēļ. Prokuratūra skaidro – šādā veidā viņš faktiski atzīts par likumu pārkāpušu, taču noilguma dēļ nav saucams pie atbildības.

    Kopš kura laika genocīdam pret latviešu tautu ir noilgums?

    Bet viss kļūst skaidrs, kad izanalizē, kas un kā iebīdīja posteņos Valsts prezidentu, Ministru prezidentu, Augstākās tiesas priekšsēdētāju, ģenerālprokuroru, SAB direktoru, DP priekšnieku, KNAB priekšnieku, Vēlēšanu komisijas priekšsēdētāju, Valsts kontrolieri un citus. Rikstīga mafijas noziedznieku banda.

  15. skorceni saka:

    Gan aizrīsies tās nodevīgās žurkas ar saviem mēsliem, bet Tev, LINARD, visu to labāko Ziemassvētkos, lai Tev un letiņiem viss izdodas.

    Admins
    Paldies, Skorceni, izdosies, viss izdosies, tikai pacietību un neatkāpšanos no PATIESĪBAS.
    Kā viņi visi mani gribētu notiesāt, bet kāds paradokss, no šīs tiesas, kurā tiesās mani, paši viņi baidās vistrakāk.
    Un tāpēc es saku:”Dievs, palīdzi, lai viņi mani ātrāk tiesātu!”

  16. Zeks saka:

    Par DP – šaubos vai tiem puišeļiem ir saprašana, kas ir valsts, un, kas ir valsts drošības apdraudējums. Viņi, laikam, ar valsti saprot kaut kādu mistisku teritoriju, zemes pleķīti vai punktiņu uz globusa. Cik simtiem tūkstošu vēl ir jāizzūd, lai DP rastos saprašana, ka valsts bez cilvēkiem vairs nav valsts? Vai Latvija bez latviešiem vairs būs Latvija? Tas, kas ap mani apkārt notiek, ir tīrākie murgi no kuriem jau vairāk nekā divus gadu desmitus nespēju atmosties. Draugi mūk neatskatīdamies prom no šīs rijību apmierināt nespējošās valsts varas, kuras drošību tad arī sargā tā DP. Viens paziņa 2006 gadā vispirms mēģināja noindēties, beigās pakārās, otrs paziņa nošāvās. Vispār, arī savdabīgs spļāviens (tiek ziedots pats vērtīgākais, kas cilvēkam ir) nobaroto lopu mūļos. Veltas cerības uz DP – nejēgas kubā (tas matemātiski, ne teritoriāli). Likumdošanu nepārzina – faktiski darbojas tieši tāpat kā bandīti organizētā grupā un pārkāpjot likumu. DP savu cieto pautu publisku izrādīšanu un pakaļas laizīšanu Amerikas kungiem ir uzstādījusi augstāk par Latviju, tās likumiem. Bet varbūt tie pajoliņi no DP latviski lasīt neprot un var aizbildināties, ka “ņepoņimaju vaš sobačij jazik”? (nebūtu gan nekāds brīnums – tie klauni, kas bija pie manis, ne jau visi runāja latviski). Viņiem tomēr arī derētu atcerēties, ka, ja dzīvo Latvijā un prasi, lai likumus ievēro, pašiem arī ir jārīkojas saskaņā ar likumu, bet nevis kā bandītiem. Bandītiem es vēl varu mēģināt pretoties, bet ko gan iesākt pret organizētu noziedznieku grupu, kura rīkojas it kā likuma vārdā?
    Ja iedziļinās ne tikai valodas jautājumā, tad misters “BĻEĢ” to “Našu RIGU“ gatavojas vārda vistiešākajā nozīmē uzspridzināt. Jau 2006.g. es pajoliņam (aiz pleciem raustīt nevajadzēja gan, kā arī filmēt priekš prettiesiskas plātīšanās caur TV) no DP atbildēju: ”ja tas amonija nitrāts ir no Krievijas, tad sorry”. Tā arī nav sapratuši, vai negrib saprast, ka amonija nitrāts tomēr ir sprāgstviela, kuru agronomi ir nosaukuši par mēslošanas līdzekli. Misters “BĻEĢ” un kompānija 2011. gada 26. jūlijā Rīgas domes sēdē 370 sekundēs pieņem lēmumu par sprāgstvielu termināļa (Riga Fertilizer Terminal) būvniecību Kundziņsalā. Nedaudz var palasīt šeit: http://bnn-news.com/turning-riga-ticking-time-bomb-truth-uralhim-81910 Ko darīs tā izslavētā DP, ja šī dubultā pielietojuma prece un tādā daudzumā (ap 90 000 tonnu) tomēr sprāgs? Viņi pat piepļūtīt savas apakšbikses nepaspēs. Piebildīšu, ka 90 000 tonnu tīra amonija nitrāta trotila ekvivalents varētu būt no 22 500 līdz pat 60 000 tonnu. Atceramies, ko ASV uzmeta Hirosimai un Nagasaki 1945. gada 6. un 9. augustā („mazuli” un „resnuli”). To jaudas pat pieticīgākajā gadījumā nepārsniedz tās bumbas jaudu ko gatavo misters “BĻEĢ” un “Uralhim”. Vai DP to neredz, neapjēdz, vai arī darbojas kādas citas valsts interesēs?
    Par tiem jaunajiem karavīriem un DDD – mani personīgi māc dziļas šaubas, vai tie ko gribēs darīt un mainīt. Ir tāda lieta kā psiholoģiskā apstrāde, kad tiek nokauta jebkāda spēja patstāvīgi domāt un analizēt. Daļa tādejādi padarīta par robotiem, kuri klausa tikai tiešo priekšnieku pavēlēm. Ir vēl daļa, kura ir karavīrs tikai tādēļ, ka nu ir apģērbts un paēdis. Ko šī otrā daļa darīs grūtas izvēles gadījumā, to nevar paredzēt. Vecie karavīri tika atbruņoti 90to sākumā ar it kā atjaunotās zemessardzes izveidošanu. Savus stroķus večuki godīgi atstiepa piereģistrēšanai – viņi naivi noticēja jaunizveidotajai zemessardzei. Pabiju tur mēnesi, bet, redzot kā nesakrīt zvērests (pirmā versija) ar notiekošo valstī, nospļāvos un aizgāju.

  17. Os saka:

    Teroristi noladetie sarkanie ,komunistiskas teroristu bandas slāvžidi-krievi,izdarija mana Tevzeme Latvijas Republikas teritorija TERORU pret manu Latviesu tautu,okupējot manu Tēvzemi 1940.g.17.jun. un vesela gada garuma slepkavoja,laupija,izvaroja,spidzinaja, visa Latvijas Republikas teritorija tas etnisko Latviesu tautu,komunistiskas bandas teroristi,izdarot teroristiskus aktus vai darbibas, TERORIZEJA katru dienu un nakti manu Latviesu tautu,lidz bridim,kad paldies Dievam ATBRĪVOJA manu Latviesu tautu un Latvijas Republikas teritoriju Vacijas, vai Vermahta Civilizeto Eiropas tautu armija, ar ko partrauca teroristiskas noziedzigas KOMUNISTU-TERORISTU teroristiska rakstura darbibas Latvijas teritorija. So patiesibu zin katrs Latviesu tautas Cilveks.LUK PATIESIBA lidz 1941.g. izdarita Latvija ar TERORISTIEM KOMUNISTISKAS BANDAS- represijas teroristiskas kopa cieta ap 50 000 Latviešu tautas Cilveku,no ta ap 15 000 Cilveku aizvesti uz Sibirijas koncentracijas nāves nometnem, no tiem 2 000 bernu,kas puse aizgaja boja,500 Latvijas armijas Virsnieku-izdzivoja un atgriezas majas 80 gab. Rigas Centralcietuma spidzinot noslepkavoti,uzsveru,ka spidzinot ap 800 Cilveku,velak ari vesti un slepti ar komunistiem teroristiem apraksanai Baltezera meza un citur,ta gan ir patiesa vesture. Un sadu genocidu Latviesu tautai nodarija teroristiska organizacija Starptautiski zinama,ka komunistu partija. Un ko,tad visi berzini,godmani,lembergi,kokali vai ikviens,kurs iestajas sini teroristu organizacija nezinaja,kada teroristiski noziedziga grupejuma stajas,ZINAJA GAN un tatad tisi atbalstija teroristisko komunistu grupejumu,kas ir Kriminali sodamas darbibas,neatkarigi,kura bridi pec 1941.g. pievienojas sim Pasaules terorisma organizacijas tiklam,saistiba ar,vai komunistiem no Latvijas teritorijas izcelsmes. Ta ka kurs ir terorists,tas ir visparzinams fakts,ar ko si briza teroristiskais totalitarais,ar komunistu teroristu izveidotu okupacijas si briza Valsts pasparvaldi 4.maija 1990.g. IR NOZIEDZNIEKU REZIMS un,par ikviena Cilveka vajašanu,dotaja bridi ar šadas Valsts teroristiem, nu tas nav iespejams,tani Vacija,Vacu tauta loti labi zin un atceras KOMUNISTU TERORISTU “burvigo atbrivosanu” ar slepkavibam,izvarosanam,laupīsanam un Vacijas dalas okupaciju ar komunistiem teroristiem. Ta ka vel atgriezisimies un parunasim par so temu.

  18. Os saka:

    Parlasot pagatni:K.PAKALNS.CĪŅA,28 augusts 1987. Saskatamas loti tuvas lidzibas,ka teroristi komunisti izdara melu kampanu tani laika un sobrid-“ālējas pie Brīvības pieminekla” “mužs ir īss””odizoras personibas,nakts sargs,nezin kas tuvaks,DIEVS vai pretvalstiska organizacija” un sobrid,ar pastavoso totalitaro komunistu teroristu noziedznieku izveidoto DP un agentiem:”psihs,terorists,aizlugs Dievu,neslavas celsana u.t.t.” Iztulko ari sito Vaciski un kur vajg tur suti-DP ar Valsti izveidoto paspasludinato pasparvaldi,kas ir okupacijas rezims komunistu teroristu izveidots,lai izdaritu galigu genocidu iznicinot Latviesu tautu,ka nāciju,ir masketi slepta Latvijas teritorijas un tautas okupacija jau 3.posma,jo sini Valsts parvalde darbojas un so Valsts pasparvaldi izveidoja komunisti teroristi,ka objektivs esoss lieta pieradijums ir vinu pa pašpasludinatais prezidents komunists terorists andris berzins ar vel veselu varzu,kas ir teroristi komunisti,jo nav sanemusi taisniga soda taisniga tiesa par jelkad sastavesanu noziedziga teroristu organizacija komunistiskaja partija ,izmeklesana par vinu teroristu komunistu izdaritiem noziegumie nav veikta un nav iespejams to izdarit ar pastavošo komunistu rezimu šini zeme.

  19. Os saka:

    Interesanti,kad Linards ar Cilveku grupu Helsinki-86 “ālējās pie Brivibas pieminekla”,laikam tas bija 1987.g.
    Kur tad bija visi sie gudrinieki, ka berzins, gorbunovs, birkavs, godmans, lembergs ,kokals, repse, reiniks, kuzis, murniece, gailis, naglis…. ? Taisniba gan zina, sis gudras galvas darbojas teroristiskaja komunistiskaja organizacija, kurs ka aktivists komjauniets,jo tikai pelnijas paaugstinajuma un t.t. Ta ka atejnieki nevankskiet. Jus atejnieki vel nezinat, kas ir sods,var jau ari jus sodit saskana ar 1950.g.4.novembra Eiropas Cilveka tiesibu un pamatbrivibu aizsardzibas konvenciju, bet Dieva soda un pec iespejas ari Cilveku, domaju, ka neizbegt. Ja un DP Reinik, atstaj so “lapu”, nelikvide, bet noliec uz bremzem, jo ikviens jurists,so taisnibu ar pieteikumu var atreferet un izdarit pieteikumu tiesa, laba Starptautiska smirdona sanaks, kuru si Valsts dota briza nespej apslapet. Mani ar nevajag meklet, iepatikas man si “lapa”.

  20. Miervaldis saka:

    Krievi jau cilvēku valodu nesaprot.Jeb saprot to valodu, kura ir viņu līmenī.Tā ir slāvu mērkaķu valoda, un krievam ar pērtiķi iznāktu laba saprašanās, tad nu viņo novedīs Latviešus tik tālu, ka visus krievus nošaus, un sametīs miskastēs.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *