v.p. Bērziņš ar savu “miglu sarkano- nolādēto”

LRTT 1LRTT i-vietnē jau ir ticis rakstīts, ka patreizējās valdības ministri ir pilnībā nokomplektēti no Maskavai uzticīgiem “kalpiem”.

Šo noziedznieku uzdevums ir tuvākajā laikā “pieslēgt” Latviju putiniskajai Krievijai.

Jebkurš no mums ir ievērojis, ka nav vairs nekādi “slēpti manevri”, bet atklāta, brutāli melīga un vēstures noliedzoša virzība tieši Maskavas virzienā.

To veic SC ievēlētais prezidents- valsts izzadzējs milzu apmēros- komunists A. Bērziņš, pieprasot leģionāriem noslēgt “draudzību” ar latviešu tautas slepkavām, boļševistiskajiem sarkanarmiešiem.

v.p. Bērziņš

MIGLA SARKANĀ- NOLĀDĒTĀ

Foto: Ja neklausīsiet tam ko saku, tad trāpīsiet pa galvu, sapratāt ! To saku ES, komunists Bērziņš.

To veic bijušai komjaunatnes aktīvists, zaglis milzu apmēros, Maskavas ārējā izlūkdienesta uzticības persona, aizsardzības “darbonis”(par ministru šo izkārnījuma piku nesauksim) Artis Pabriks, pieprasot “demontēt” Latvijas karogu, krievžīdu veiktajā genocīdā pret latviešu tautu, atceres dienās. Tas notiek pēc Krievijas, Izraēlas un ASV ieteikuma, jo atceroties šīs sēru dienas(25 marts un 14 jūnijs) ar Latvijas karogiem pusmastā, krievu un žīdu tautības noziedznieki, kuri bija šī zvērīgā holokausta īstenotāji pret latviešu tautu, nevar mierīgi gulēt.

http://la.lv/index.php?option=com_content&view=article&id=368428:bet-par-iekpolitisku-apdraudjumu-klus&catid=93:la-komentri&Itemid=440

To veic iekšlietu “darbonis” R. Kozlovskis, kurš ar dažādiem Krievijas pakļautībā strādājošajiem aģentiem cenšas panākt LRTT darbības izbeigšanu, interneta vietnes www.tautastribunals.eu slēgšanu un H-86 dibinātāja L. Grantiņa izdošanu 4. maija kliķes bandai tiesāšanai(paskatīsimies, šmuli Kozlovski, vai tas tev izdosies, vai neiznāks pašam drīz karāties cilpas galā, kā tavam priekštecim Jekelnam).

Daniels Pavļuts 1To veic ekonomikas “darbonis” Daniels Pavļuts, kurš cenšas dabūt atpakaļ uz Latviju visus okupantus- kolonistus, kuri pēc 1990. gada aizlaidušies jūtot savu nelikumīgo atrašanos LR(pavļuts, kā redzams, šo viņu kļūdu grib labot). Šis viņa plāns paredz pilnībā padarīt latviešus Latvijā par kaut kādu tur mazākumu pārstāvošu aborigēnu “kopienu”. Lūk, šī glumekļa(pavļuta) teiktais: „Plāns paredz grozīt Repatriācijas likumu, paplašinot personu loku, kas tiek uzskatītas par repatriantiem, jo patlaban uz šo statusu var pretendēt tikai Latvijas valstspiederīgie, kas izceļojuši no Latvijas pēc 1990. gada 4. maija un izceļošanas brīdī bijuši pilngadīgi, kā arī personas, kas ārpus Latvijas dzīvojušas vismaz desmit gadus, turklāt bijušas reģistrētas mītnes valstī.“

Ka ar to domāti okupantu izcelsmes „valsts piederīgie”, norāda šis teksts: Atbalstu latviešu valodas apmācībām repatriantiem un viņu ģimenes locekļiem plānots īstenot Nodarbinātības valsts aģentūras (NVA) pasākumu ietvaros, tāpat piedāvājot specializētus kursus konkrētu profesiju pārstāvjiem.”

To veic arī šis plebeju bars, kurš redzams video: http://www.visulatvijai.lv/news.php?readmore=1156319532

http://tautastribunals.eu/?p=5115

strautmaneseržantsivo leitānseduards liniņščigāne 1

Foto: Šeit jūs redziet pretīgu viepļu baru, kurš atklāti uzspļauj SATVERSMEI !!! Pēc Tiesiskuma atjaunošanas Latvijā, šie Maskavas “propagandisti” saņems savu GODĪGI nopelnīto algu, proti, ASM.

Vai ievērojāt, kā šajā video histēriski Čigāne un Srautmane aizstāvēja krievu valodas skolas ? Un tas viss notiek neatkarīgā LR, kuras pamati ir latviešu valoda.

Neviena Tiesa šīs nodevējas neglābs no nāves sodā, jo viņas ir uzstājušās pret Latvijas valsts pamatu- SATVERSMI.

To veic arī provokatora- komunista Jura Vidiņa meita, tagadējā “labklājības ministre” Ilze Viņķele- Vidiņa, kuras vīrs Juris Viņķelis(narkomāns) un viņa brālis Pēteris Viņķelis, ir Krievijas drošības iestāžu algoti darbinieki. Abi šie latviešu tautas atkritumi ir padomdevēji(uzraudzītāji), gan v.p. Bērziņam, gan sprukstiņam V. Dombrovskim.

Šodien, 9. novembrī, Latvijas valsts aizsardzības fonda „Lāčplēsis” valde ar Goda zīmi bronzā apbalvoja Rēzeknes pilsētas domes priekšsēdētāju Aleksandru Bartaševiču.

Foto: Šeit jūs redziet kādu kangaru, Latvijas valsts aizsardzības fonda „Lāčplēsis” prezidentu  Jāni Ivaru Kasparsonu, kurš pasniedzot Rēzeknes mēram “LĀČPLĒŠA  GODAZĪMI” , novēlēja neapstāties pie panāktā, bet turpināt aktīvi cīnīties, par krievu valodas statusa paaugstināšanu līdz valsts valodas līmenim.

Ja kādam rodas šaubas par šeit rakstīto, tad apskatieties raksta beigās pievienoto TABELI, kurā skaidri saskatāma “atpakaļgaita” virzībai uz nacionālu valsti.

Šajā tabelē redzams, ka atkal palielinās krievu skolnieku skaits.

Viskatastrofālākais latviešu skolnieku skaita kritums ir vērojams Rezeknē, no 58 uz 45%. Rezekne ir Ilzes Viņķeles dzimtā pilsēta. Kad notika Saeimas balsojumi par latviešu valodu, tad I. Viņķele- Vidiņa bija vienmēr plecu pie pleca ar Kabānovu un Urbanoviču. Šī pati Viņķele, kad LRTT to aizrādīja, piedraudēja Grantiņam ar “sankcijām” ES ietvaros. Ne jau bez viņķeļu palīdzības un ziņas, Rēzeknes pilsētas domes priekšsēdētājs Aleksandrs Bartaševičs, kurš balsoja(un pat aģitēja) par krievu valodu kā otru valsts valodu, 9. novembrī tika apbalvots ar Latvijas valsts aizsardzības fonda “Lāčplēsis” Goda zīmi bronzā.

http://www.rezekne.lv/rezeknes-zinas/zina/_/rezeknes-zinas/-/lacplesa-goda-zime-aleksandram-bartasevicam//com///2/

Tā ir visnekaunīgākā spļaušana sejā latviešu tautai !

Jānis Ivars KasparsonsTas viss notiek ar šīs kangariskās valdības ziņu, kurai padomnieki ir karātavu kandidāti- “bratani” Viņķeļi.

Foto: Tāds izskatās tuvplānā šis nožēlojamais Biedrs Kangars(Jānis Ivars Kasparsons), kurš piešķīra “LĀČPLĒŠA GODAZĪMI” mūsu tautas un valodas ienaidniekam, SC biedram Aleksandram Bartašēvičam !

Vai tā nav vistiešākā Latvijas, kā nacionālas valsts, demontāža ?

Ir !!!

Tas viss notiek pilnīgi atklātā(vairs neslēpjoties) un brutālā veidā ar šeit pieminēto darboņu aktīvu līdzdalību.

Kurš sacīs, ka tas nav genocīds ?

Kurš sacīs, ka šie darboņi nav valsts un tautas nodevēji ?

Kurš sacīs, ka viņi nav pelnījuši publisku ASM ?

Ja ir laika, tad paskaties arī šo video, jo tas pieder pie šeit apskatītās tēmas.

http://www.draugiem.lv/user/482174/#/blogs/?p=8688660

18.12.12.  LRTT

You may also like...

12 komentārs

  1. Tālis saka:

    No kurienes tāda informācija par Rēzeknes skolām tabulā? Ja 1 gada laikā latviešu valodā mācošos skolēnu skaits ir samazinājies par 10%, tad Rēzeknē notiek kaut kas ļoti nelāgs. Daugavpilī par laimi pieaug latviešu īpatsvars un tas mazliet priecē, bet priecētu vēl vairāk, ja tiktu veikta deokupācija un deboļševizācija.

    Admins
    Domājams, ka ar dažādām ekonomiskām metodēm iedzīvotāji tiek piespiesti sūtīt savus bērnus krievu skolās.
    Un pilnīgi ticams, ka tas ir I. Viņķeles klana(čekistu klana) un Domes priekšsēdētāja SC pārstāvja Aleksandra Bartaševiča nopelns.
    Par to viņš arī saņēma no komunista rokām Lācpleša Godazīmi. Tāpēc jau arī tāda aitasgalva, kā Ilze Viņķele, ir iecelta par ministri.
    4. maija kliķes ORGĀNI bez “nopelniem” nevienu par ministru neieceļ… .

  2. Leģionārs saka:

    Kā jūs domājiet,kas būtu ja Rīgā tagad ienāktu leģionāru un veco latviešu strēlnieku pulki,un redzētu kā Latvija ir izpostīta? Es domāju,ka viņi pat vārdus nepaprasītu un triektu lodes tiem purnos,šiem kangariem,kretīniem,visiem preteklīgajiem “valdības” viepļiem. Kā arī atrastu jau laikus “noziedējušos” izdzimteņus. Dievs dod mums tādus atbrīvotājus no šī murga ! Lai Latvija reiz var pamosties !

    Admins
    Notiks, Leģionār, tas notiks, PATIESĪBA nemīl, ka sarkanie sātanisti TAI taisa uz galvas.
    Viņi, šie sātanisti, tiks sisti visur.
    Tiks sagaidīti uz ceļiem, pa kuriem viņi centīsies aizlaisties.
    Tādi brigmaņi, kargini un urbanoviči, kuri slepkavojuši un zaguši milzu apmēros, tiks savu māju durvju priekšā nolinčoti un mājas nodedzinātas. Pietiks tikai “uzšķilties” kādai mazai dzirkstelītei, kad liesma pārklās visu Latviju, un ne tikai Latviju… .
    Tā būs TAISNĪGA izrēķināšanās.

  3. andris saka:

    Esmu dzimis 1958 gadā un manī ir leģionāru gars.

  4. Os saka:

    Noziedzigās komunistiskās bandas LOCEKLIS, ar pardesmit gadu stāžu izveidotajā kriminālā grupējumā, ir kļuvis par Valsts prezidentu, tas ir andris berzins un šāda krimināla personiba darīs jebko, lai slēptu izdaritos noziedzīgos nodarījumus un un šīs bandas noziegumi ir klasificējami, kā noziegumi pret Cilveci.
    Laupīšanas, banditisms, krāpšanas, tas viss ietilpst lielakajā noziedzīgajā nodarījumā, Šāda krimināla rakstura personība, grupas vienotā saskaņotā uzdevumā, izdarīja kārtējo noziedzigu nodarījumu pret neatkarīgo Latvijas Republiku(1918-1940) un tās Tiesiski Likumigo Latviešu tautu. Saskaņā ar Satversmes likumu, publiski uztaisot “MANIFESTU”, ka Valsts vārdā faktiski notiek krievzemes okupācijas slavināšana Latvijas teritorijas un okupācijas režīma ari okupantu faktiska atzīšana, ar šis zemes tautu, un esiet tak IECIETĪGI LETIŅI, pat vēl noziedzīgāka ir manifesta doma, mēs zemāk parakstījušies busim iecietīgi.
    Šaubu nav, krievija veido jauno laiku vēsturi, uz melu bāzes, protams, bet viennozīmīgi par sliktu Mūsu tautai. Šo patiesību neapgāžamu arī ERNA pievieno savā ziņojumā DP. Italijā, šādi mafijas darboņi ar viņu bērniem tiek kriminālsodīti, turklāt, ja ir miris uz doto brīdi noziedzīgās gimenes pārstavis(noziedzīgo darbību izdarītājs),mantas konfiskācija ir neizbēgama viņu bērniem, radiem, jo ir kriminālas izcelsmes. Tāda ir Starptautiskā tiesību prakse, kas neapšaubāmi būs ari šinī zemē. Tāpēc ir nepieciesams tikt prom no krievijas kontrolētās telpas, jo šī brīža Latvija ir krievijas-buferzona. ES zonā ir arī citas problēmas, bet tās ir daudz mazākas, salīdzinājumā pret barbaru mežoņu slavžīdu tautu radītām.

  5. black_joker saka:

    nu gan atvēzējies- no teksta, ka vajag valodas apmācību repatriantiem, izsecināt, ka ar to domāti migrantu pēcteči, kurus kāds plāno saukt atpakaļ. Ja tu būtu redzējis dokfilmu par Sibīrijas letiņiem, tad tev nebūtu šādas domas- tie nabaga cilvēki knapi kaut ko vairs runā/saprot latviski- īpaši jaunā paaudze. Rietumu letiņi ir kudiš labākā situācijā- tur vismaz bija iespējas mācīt bērnus latviski skolās, bet Krievijā tas bij tik, cik uz atsevišķu fanātu darbības rezultāta. Tad tā paaudze, kas uzaugusi mūsdienās UK@IRL skolās, arī bieži latviski runā ar Allāhu uz pusēm, jo ikdienā latviešu valoda netiek vairs pielietota- cik nu mājās tur pēc darba vecāki grib ko runāt, tik ir. Man te viena paziņa, kas pēc tautības puslatviete/pusukrainiete, tagad dzīvo jau 6 gadus Skotijā- ar katru gadu viņas rakstītie epasti anglicizējās ar vien trakāk un trakāk- ja te viņa tekoši runāja i latviski i krieviski/ukrainiski, tad tur ikdienā jārunā angliski, savukārt mājās tik, cik ar vīru-latvieti. Skaidrs, ka viņas 3 gadus vecais sīcis, kaut ko mācēs latviski, kaut ko krieviski, kaut ko ukrainiski, bet dominēs angļu valoda, jo tajā viņš mācīsies. Ja atgriezīsies- bez intensīvajiem kursiem nekas nesanāks.

    Admins
    Te nu tu paliec smieklīgs, Joker, ja tu šo tekstu saproti pārnestā nozīmē:”patlaban uz šo statusu var pretendēt tikai Latvijas valstspiederīgie, kas izceļojuši no Latvijas pēc 1990. gada 4. maija un izceļošanas brīdī bijuši pilngadīgi”.
    Tie ir un paliek okupanti un viņu atvases.
    Pavļuts ir noziedznieks pret cilvēci un kā tāds viņš arī tiks tiesāts.

  6. Os saka:

    Pasaule principa ir nezudamibas likums. Ir garu pasaule.Musu sentevu gari nekur nav pazudusi,tepat vien ir,kas tos protams redz,jut un spej kontaktet. Ja sie Streļku un Legionaru pulki butu materiali-dzivi,nav saubu,LATVIJA Mes izdaritu deokupaciju pa vienu dienu un pilnigai drosibai,pastav objektiva nepieciesamiba likvidet ļaunuma barbaru vai urlu krievijas imperiju,ka tadu. Kad Strelniekiem apnika palidzet krievijai(tani bridi PSRS),precizak palidzet likvidet vienu launumu,carisko krieviju un nebija ari vairs vajadzibas tur atrasties,jo Latvijai neatkarigai 1918.g.,briesmas vairs nedraudeja,saskana ar Latvijas-krievijas 1920.g.,savstarpeji noslegto Miera un teritoriju atzisanas Ligumu,Musu Streļķi vienkarsi,pret Ļeņina ar Trocka gribu,nogaja lidz stacijai un panema vairakus vilcienus-vagonus,ari brunuvilcienu tani skaita,kapa ieksa un brauca mājās. Uz Zilupes robezu Strelniekus sagaidit tobrid atbrauca vecais Ulmanis un jateic,ka bija satraucies,jo ta bija nopietna armija. Streļķi uzreiz piedavaja,ka griežam vilcienus apkart un nogriežot piegriezisim Latvijas teritorijai klat zemes lidz Saratovas pilsetas apgabalam vai upei Volgai. Ulmanis atrunaja Streļķus uz so darbibu. Bet,ka redzams veltigi,jo krievija neatbild par solijumiem un savstarpeji noslegtiem Ligumiem,tatad viennozimigi vajadzeja rikoties un attiecies pret citu ta,ka vins attiecas pret Tevi,savukart Ligumu jaunu noslegtu ar mežoniem slavzidiem,pec vinu pasu vecas shemas. Tad Mums paliktu tani bridi vel tikai viens ienaidnieks rietumos, Romas imperijas veidojums,ar kuru butu jaizcina nakamais kars,ari pec vecas shemas,specigakos kazakus sutot uzbrukuma pirmajas linijas,pec vecas vinu pasu zidu shemas. Izskatas,ka dota briza situacija Latviesu tautai,tad butu visnotal daudzsolosaka,bet nevar jau izdzivot nenotikusu vesturi. Lej Litra Legionar.

  7. Zeks saka:

    Skatījos uz to viepļu foto un nevarēju nepamanīt manu „draugu” – policijas suni seržantu. Jums šeit, diemžēl, ir maz faktu par to kā tas suns (par noziedznieku es to kretīnu nosaukt nedrīkstu – tas tomēr tiesas ziņā) ir izņirgājies, apmelojis un cēlis neslavu caur masu saziņas līdzekļiem. Visu valsti tas lops ir uzskatījis un uzskata par ieslodzījuma vietu. Tam kretīnam vārds LIKUMS ir svešs. Ak jā, šī valsts vara man tā arī nespēj pierādīt, ka Satversme ir atjaunota. Tiesas šeit notiek uz „ekspertu” viltus liecību pamata. Vajadzīgās ekspertīzes Latvijā pasūta valstij naidīgā organizācija DP. Tie lopi vienkārši gribēja mani apklusināt, lai es personīgajās sarakstēs apklustu par to kā jaunizceptie „uzņēmēji” ņirgājas par valsti, par strādniekiem, un par policijas noziegumiem. Tas seržanta lops ir man parādā vismaz atvainošanos. Nosist viņu būtu stipri par maz.

  8. Eduards Lunis saka:

    SPECIĀLS PALDIES ,,OS,, PAR INFO-STRĒLNIEKU ATGRIEŠANĀS UN PIEDĀVĀJUMS ULMANIM ! ĻOTI ATBILSTOŠI UN INTERESANTI ! MAN ARĪ VIENS KAIMIŅOS LIELVĀRDĒ ,VĒL DZĪVOJOŠS I973. GADĀ STREĻĶIS VIENMĒR UZSVĒRA-PAR TĀDU VALSTI MĒS NEKAROJĀM !

  9. andris saka:

    Nu ko prieks lasit.Paradas kaut kads spars.Vajag paslavet.

  10. Miervaldis saka:

    Nu bet ja šis apbalvojums nāk no valsts amatpersonu rokām, tad tikai jādomā, ka viņi domā, ka tik izpatikt krievijai.Nu bet ja šie Latviešveidīgie ir kangari, nodevēji, iztapoņas un zābaku laizītāji, tad jau viņi ienīstu šo simbolu, tas nozīmē, ka vai nu viņiem tas jādara spiestai kārtai, vai viņi vispār nenovērtē šī simbola nozīmi, bet jāņem vērā arī tas fakts, ka krievija neredzēja, ka šis apbalvojums tika pasniegts.

  11. Nicole saka:

    Man jau patiktos, ja šāda ne-konference tiktu noaiognrzēta Latvijas sistēmbibliotekāriem un IT speciālistiem. Domāju, tas būtu interesanti un noderīgi! Jo bieži vien ir tā, ka bibliotekārs labprāt darītu daudz vairāk un ieviestu savā bibliotēkā dažādas novitātes IT jomā, bet pietrūkst zināšanu vai informācijas. Dažreiz pat ir tā, ka nav kam pajautāt padomu. Šī ne-konference būtu risinājums.

  12. Miervaldis saka:

    Leģionār – tu vel šaubies par to, ka krievu okupanti netiks kā netīri spaļi aiztrenkti no Latvijas?!UN ka Latvija nebūs brīva un Latviska?Karavīrs Mēnesstiņš pūš tauri priekš visiem Latvijas dēliem, un priekš Latviešiem jo īpaši!Takā nebaidies Latvija būs Latviska un brīva valsts.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *