V. Dombrovskis. Parādi jāatmaksā Godmaņa “šaikai”

iiIzvilkums no Krievijas lielākā dienas laikraksta “Huy da Duy”

FOTO: Laikraksta “Huy da Duy” galvenais redaktors Ļaļa Rasķapin.

Latvijā pie varas nācis jauns enerģisks ministru prezidents V. Dombrovskis.

Īss citāts no jaunā premjera paziņojuma: “Bagātākā PSRS republika ir nokļuvusi briesmīgā krīzē. Kāpēc ?

Jau rīt mēs ar ārvalstu speciālistiem veidosim ārkārtas KOMISIJU, kura izskatīs šo problēmu pēc būtības. Jau šodien esmu devis pavēli arestēt visus Latvijas miljonārus: Godmani, Ulmani, Borovkovu, Gaili, Šķēli, Šleseri, Krištopānu, Ēlerti, Karginu, Krasovicki un pārējos.

Latvijas krīzes cēloņi tiks atrasti un vainīgie tiks bargi sodīti.”

Krievijas ģenseks  uzmanīgi seko Latvijas fenomenam un cer, ka arī Krievijas Tautas Republika varēs mācīties no šī drosmīgā latvieša pieredzes.

=====================================

Vai mums ir jāatmaksā parādi ? Nē ! Lai maksā Godmaņa banda, kura izzaga Latviju.

Savos izkārnījumos “peldot” šie izdzimteņi visu atmaksās atpakaļ latviešu tautai, nekur viņi neizspruks un paši tiks pakārti.

=====================================

TR12 - KopieKas ir ŠIS Valdis Dombrovskis ?

Valdis Dombrovskis tika „izrakts” priekš valdošās noziedzīgās komunistu mafijas vajadzībām. Neievērojama pelēka personība ar paputējušu sievas biznesu. Tieši tāds arī ir vajadzīgs noziedzniekiem, jo sava paputējušā biznesa dēļ darīs visu, ko vien liks. Aiz šī, tautā dēvētā „pīļģimja”, tad arī stāv Godmanis ar visu savu Maskavas bandu.

Pēdējā laikā Maskavas cionisti ir ņēmuši virsroku. Visa valdība ir nokomplektēta ar Maskavai pakļāvīgiem ministriem: aizsardzības ministrs Artis Pabriks, ārlietu ministrs Edgars Rinkēvičs, ekonomikas ministrs Daniels Pavļuts, finanšu ministrs Andris Vilks, iekšlietu ministrs Rihards Kozlovskis, izglītības un zinātnes ministrs Roberts Ķīlis, labklājības ministre Ilze Viņķele, satiksmes ministrs Aivis Ronis, veselības ministre Ingrīda Circene, vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrs Edmunds Sprūdžs un zemkopības ministre Laimdota Straujuma.

VALDIS  DOMBROVSKIS.Šie „lopi” visi ir par krievu valodas pielīdzināšanu latviešu valodai, bet praksē tas būtu PADOMJU VARIANTS, latviešu valodas pilnīga izstumšana no politiskās „skatuves”.

Neesam aizmirsuši, ar kādu degsmi viņi piešķīra līdzekļus šim referendumam !

FOTO: Poļu izcelsmes latvijiešu “ģēnijs” !

Satversmes Tiesa, ar noziedznieku Kūtri(īstu žurkuģīmi) priekšgalā, neiejaucās šajā procesā, tā atbalstot šo krievžīdu organizēto pasākumu.

Šo nelikumīgo procesu atbalstīja tagadējais prezidents- komunists un zaglis A. Bērziņš.

Aiz visa šī pārkrievošanas procesa stāv žīds, komunists, čekists un zaglis daudzu miljardu apmēros Ivars Godmanis.

Šis „dombrovskis” uzradās no „nekurienes” krīzes laikā, kad tauta bija gatava iziet ielās un prasīt atpakaļ valstij nozagto. To nedrīkstēja pieļaut, jo Godmanis un citi viņa ciltsbrāļi bija galvenie latviešu tautas apzadzēji. Lai šis nožēlojamais tārps Dombrovskis kalpotu ar „iedvesmu”, tika nekavējoties dubultotas viņa komandas dalībniekiem algas. Šis amorālais solis tika sperts krīzes visasākajā brīdī, kad daudziem nebija naudas par ko pabarot bērnus un nopirkt zāles.

Vai ir kāds, kurš sacīs, ka šie „dzīvnieki” nav pelnījuši lodi pierē ?

Šī nožēlojamā pelēcība Dombrovskis, tiek visās iespējamās vietās reklamēts kā ģēnijs, pat grāmata viņa vietā tiek sarakstīta. Arī Vācijas kanclerei Merkelei kāds sagrozījis galvu par Dombrovska „varoņdarbiem”.

Nepārprotami redzams, ka viss ir sagatavots valsts apvērsumam.

IVARS GODMANIS, SANDRA KALNIETE, INESE VAIDERE, ANDRIS BĒRZIŅŠPat nodevīgā, tā saucamā kristīgā baznīca, iestājas par sadarbību ar sātaniskajiem okupantiem, kuri slepkavojuši mūsu tautu uz velna paraušanu. Visi šie Rubeņa „manifesti” un Vanaga siekalošanās, ka sabiedrība nedrīkst būt sašķelta, rada sātanisku vidi šajā vietā, ko sauc par Latviju. Ar ko mums, sātanist Rubeni un sātanist Vanag, http://www.apollo.lv/zinas/vanags-ja-latvija-paliks-saskelta-ta-ir-lemta-bojaejai-ilga-agonijas-procesa/543888 ir jāvienojas ?

FOTO: Un šeit kāds žīdu izcelsmes latvijiešu “ģēnijs” !

Ar ko, ar slepkavām, kas manus tuviniekus ir apšāvuši ?

Kas manu valsti ir iznīcinājuši ?

Kas manu sievu ir izvarojis ?

Varbūt man vēl „jāiznēsā” un jābaro šis izvarošanas „auglis”, lai pēc tam man pašam rīkli pārgrieztu ?

Jājautā šiem nolādētiem čekas suņiem:(jā, jūs nepārklausījāties, kā juris rubenis, tā arī jānis vanags ir VDK savervēti izdzimteņi)”Kas tas ir par dievu, kurš iznīcinās manu zemi, ja „nedošu roku” slepkavam ?

Dombrovskis nevar un nedrīkst bez “akcepta” pat zilbi pār lūpām izdabūt. Visur viņš tiek uzmanīts un kontrolēts.

Neticat ?

Lūk, pat viņa birojā atrodas uzmanītāji no Krievijas ārējā izlūkošanas dienesta:Pēteris Viņķelis, Ministru prezidenta ārštata padomnieks Eiropas savienības jautājumos un jaunizceptā Godmaņa sieva Inese Pētersone- Godmane, Ministru prezidenta ārštata padomniece nacionālās drošības jautājumos.

Tagad ir skaidrs, kāpēc Lindermanis, Osipovs, Kargins un citi žīdi var justies LatvijāParadīzē… .

======================================

Linards-GrantiņšTuvākajās desmit dienās LRTT sagatavos iesniegumu Vācijas kanclerei, prezidentam un drošības dienestiem.

Vācijai, kā vadošajai ES valstij ir jāzina, kas notiek Latvijā, līdz ar to arī Eiropas Savienībā.

Vācijas pienākums ir gādāt par noziedznieku „izgaismošanu” un nozagto vērtību atdošanu atpakaļ latviešu tautai.

Rībentropa & Molotova un Kola & Gorbačova Paktam jāpieliek punkts un jāizveido tribunāls NIRNBERGA-2, kurā tiesās visus godmaņveidīgos komunistiskos izdzimteņus.

L. Grantiņš. 13.12.12.

Vilnis Bušmanis, cilvēks, kurš noticēja ASV demokrātijai:
http://www.youtube.com/watch?v=9UwavBlITzs&feature=g-crec

Šis video apstiprina Vilņa Bušmaņa stāstīto par ASV:

https://www.youtube.com/watch?v=QLIlJ95ze6g

You may also like...

31 komentāri

  1. andris saka:

    Pec Hjustonas projekta mus ir jaatdod atpakal Krievijas ietekmes zona.
    Viltigi-ar neatkaribas pacelumu radijam,ko pec tam nozaga un tad izmeta.
    Nav gruti iedomaties,kuram uz zemes ir tada logika.
    Luteranu macitajs Grivans tika 1965 gada Ventspili -cekas izpildijuma-
    pagrusts zem vilciena,par himnas dziedasanu baznica.Tad lasu Zviedrijas
    luteranu avizi,kur vins ap to laiku esot kalpojis Stokholmas draudze.
    Uzrakstiju draudzei-NE ZINAS,NE MINAS.
    Secinajums-SPIEGOSANA,MELI un pie ta pienakosas nelietibas.

  2. Raitis saka:

    Nesaprotu, kāpēc tie suņi dabiskaja nāvē neviens nesprāgst nost ?

  3. Os- Raitis saka:

    Redz, viņi ir ŠAKĀĻI un nost nesprāgst tamdēļ, ka DIEVAM nav vajadzīgi, bet SĀTANAM jau pieder un klīst šie DĒMONI pa pasauli ļaunumu sējot. Ir pelnijuši, kā jau pec visiem KARA LIKUMIEM, par maradierismu lodi pierē, tas ir humāni un taisnīgi tikai. Cik zinu, ir juridisks dokuments,lidzigs “PAKTAM”, uztaisīts Berlines mūra krišanas periodā, par SADALI un MĒS esam atkal nodoti, bet viņā arī ir LOGI, ir jacinās, nedrīkstam padoties.

  4. andris saka:

    Ipasi Skorceni
    GIANT HUMAN SKELETONS WAS FOUND IN GREEcE.
    Tadi atradumi ir pa visu pasauli.
    Daudzas vietas esmu bijis,ta veidojas mans pasaules redzejums.
    Ar meliem un varu nekas nenotiek.

  5. Erna saka:

    Interesanti, man kā vēsturniecei, dzirdēt Jūsu viedokli. Par Latvijas pievienošanos eirozonai no 2014 gada. Interesanti kurā pusē ir LRTT? Vai to 80% tautiešu pusē, kuri negrib redzēt tādus jevromēslus, vai nodevēju NA pusē, kurā ietilpst arī VL.

  6. andris saka:

    Sajaucu =black jokeram=bet tas nekas.
    OPERATION high jump ANTARcTIcA 1947.
    Var but izgriezumi,krievu versija nav.

  7. ..... saka:

    Tik pārgudras vēsturnieces kā erna, nesaprotami kāda tautība,80% kāda tautība ?

  8. Erna saka:

    Uz jautājumu nav pieklājīgi atbildēt ar pretjautājumu. Nu bet labi. Es runāju par latviešiem. Par cittautiešiem esmu pārliecināta, ka visi 99,99% ir pret tiem papīreļiem bez konkrētas piederības kādai valstij. Uz jautājumu nav atbildēts.

  9. Arnis-G saka:

    LRTT viedokli eiro sakarā tiešām būtu interesantu uzzināt. Personīgi esmu smagi vīlies vislatviešos, kuri par iebilšanu pret eiro, izmetuši mani no savas lapas un pat bloķējuši manu IP adresi, nemaz nerunājot par komentāru dzēšanu:) Tas pats piemeklējis arī vairākus citus aktīvākos eiro pretiniekus. Pareizi teica R.Kļimovičs – tikšana pie varas cilvēku pārvērš līdz nepazīšanai. Arī vislatvieši no eirokolhoza pretiniekiem pirms gadiem 10 tagad kļuvuši par Briseles kājslauķiem. Nacionālisti kļuvuši par savas valsts neatkarības apkarotājiem…

    Admins
    Arī es esmu nobloķēts VL! i-vietnē. Reiz “iespiedu” tikai to, ko K. Pupurs bija man rakstījis. Tas protams godu šai lapai, it sevišķi Iesalniekam, nedara. Par Eiro savu viedokli centīšos rīt izskaidrot- paskaidrot. Mūsu situācijā tas patiešām ir sarežģīts jautājums.

  10. Anonīms saka:

    Ja ir kads kurs vac neapgazamus pieradijumus un faktus pret so komunistisko nacistu saiku,labprat palidzetu,nevaru sagidit,kad tos reali atmaskos ieskaitot visus knab, dp. Utt jo ari tie strada vinu laba. Gribu viniem vienreiz iezvetet,jau apnicis viss. To vares iesakt tikai tada personu grupa kurai bus vara par lv armiju. Noziedznieki nespes to pagriest pret taisnibas nesejiem un klus bezspecigi..tikai ta vares Lv atbrivot no komunistiem un to agentiem.

    Admins
    Kāpēc tērēt laiku, sūti Faktus: L.Grantins@hotmail.de
    Kopā mēs būsim daudz stiprāki.

  11. Os saka:

    Šo okupacijas Varas paspasludinato 4.maija komunistu, ar citiem judam Valsti, viennozimigi ir maksimali specigi japiesien pie Eirozonas. Protams,ka neatkarigai Latvijai nav vajadzibas pec EIRO ieviesanas.Ir jasaprot,ka nav Valsti sini vairs ekonomikas un nekad nebus,so 4.maija Valsti,kas ir Latvijas PSR TURPINAJUMS,jau 3 posma OKUPACIJA slepta veida neatkarigas Latvijas republikas,nu to nu gan Erna,ka vesturniece saprot tak. Nav laika pasreiz smalkak,bet drosi jauta,nakamreiz vairak paskaidrosu pamatojot,nav jau neka slepjama.

  12. andris saka:

    Osi,Osi-
    No 1917 gada Krievija ir tikai instruments orkestri.Lenins,Stalins..
    …….Putins ir labi muzikanti.
    Mes esam -GARA STIPRI-nu un te neviens neko nevar izdarit.

  13. black_joker saka:

    andrim
    Par Bērda ekspedīciju pieminēja pat pa LTV rādītajā filmā par “nacistu šķīvīšiem”. Nu-pieņemsim Bērds uzrāvās uz alienu bāzi- tie redzot, ka vietējie aborigēni sasparojušies tik tālu, ka var jau sākt šamējos apdraudēt, atsita Bērdu un aizvāca savu/savas bāzes uz drošākām vietām. Tagad Antarktīdā desmitiem zinātnisko bāzu un neko tādu vairs neviens nav manījis, ne kas ir noticis. Otra versija- Bērds bija labs fantasts un visus Antarktīdas izmēginājumu radītos zaudējumus norakstīja dikti fantastiskā veidā- uzmini nu, ko tur darīja – varbūt neveiksmīgi notestēja atomieročus.

  14. erna saka:

    No sākuma noliedz savu tautību, aizliedzot to ierakstīt pasēs. Tad sākas runas par valsts himnas maiņu, tagad ar vieglu roku iemet mēslainē mūsu nacionālo valūtu, varbūt drīz aizliegs arī mūsu karogu. Uzskatu ,ka tā ir valsts nodevība augstākajā mērā. Un ”par” nobalsoja arī VL. Visa nacionālā apvienība. Un TAS VAIRS NAV PIEDODAMS. Nodevība no savējo puses. Tas ir kā šāviens mugurā. LRTT, kad jūs vienreiz ķersieties no vārdiem pie darbiem.

  15. andris saka:

    Black jokeram
    1)Vaciesi ir dibinajusi savu valsti&ar butnem,ko mes nezinam.
    2)Nevienas ekspedicijas nav,to dalibnieki tiek nosauti,vai iebiedeti.
    3)Lai izmeginatu bumbu nevajag sutit ekspediciju,kas mekle beglus.
    4)Vacijas piegades-zemes urbji,pazudusie zinatnieki,armijas vadiba ….
    5)Veco karsu pielietosana-1520 gads-kur ledus nebija.
    ……..

  16. Jau sen esmu vērsis Jūsu UZMANĪBU , ka VisLatvāņi ir TIKAI Saeimas siles BAROKĻI…!Jautājums attieksmē – par vai pret eiro – parādīja viņu PATIESO BŪTĪBU…!
    Vai tāpēc vajadzēja BARIKĀDES , lai…
    IZPĀRDOTU Latvijas zemi…
    IZDZĪTU tautu svešumā…
    IZNĪCINĀTU Latu…

    Admins
    Tie nu ir meli, Sigurd Graudiņ !
    Tu gan esi visu izpārdevis krieviem, pat savu Sirdsapziņu.
    Kāpēc tāds klusums no tevis par Lindermaņa un Urbanoviča darbiem ?
    Kāpēc nenosodīji to, kas dedzināja Latvijas karogu un ķengāja Latvijas himnu, bet kā kāds latvietis nedara pa tavam prātam(krievu prātam), tad tu kliedz kā kaujamais gailis… .

  17. black_joker saka:

    andrim
    vārdabrāli- piedod, bet tu pārāk esi ieslīdzis sazvērestību teorijās:):):)
    kas vēl par valstīm, kuras dibināja nacisti kopā ar alieniem? Kas par nobeigtām ekspedīcijām ? Kur kaut ko tādu raksta vispār, iedod linku kolekcijai….

  18. Os saka:

    Ir viedoklis ar skaidru redzejumu,ir jutama tribunala krievijas cekistu spiegu smaka. launuma imperijas krievijas ārējais resors ar ernu,acimredzot ipasi ir uztraucies sobrid,jo Latvija pienems Eiro,kas nav paredzets SASKANA ar MASKAVAS izstradatu FDD planu,par Latvijas teritorijas ieklausanu vai inkorporaciju krievijas parvaldes teritorija. Jusu saimnieki maskava ar KGB uztaisitu noziedzigu noziedznieku bandu,kas bija jusu noziedziga grupejuma KOMUNISTISKA PARTIJA,ka segvards un tas talaka noziedzigo darbibu faktiska izdarija Latvijas teritorija zem “LATVIJAS CELS” PARTIJAS nosaukuma,kas bija un ir krievijas imperijas OKUPACIJAS pašparvaldes Vara Latvijas teritorija,izveidojot 1990.g.4.maija okupacijas Varas parvalditu Valsti,kas ir Latvijas PSR turpinajums un neatkarigas Latvijas Republikas slepta 3.posma okupacija,uz doto bridi pilniba ir pabeigusi Latvijas tautsaimniecibas iznicinasanu sini teritorija. Ir skaidrs,ka si Valsts vairak pati nevar sevi uzturet,cekisti ir parcentusies aplaupot so teritoriju,jo nebija krievijas FDD prognozejis,ka tik atri sakritis nosacijumi EIRO ieviesanai. Ar Eiro ieviesanu sini Latvija tiks aptureta nabadziba,jo Valsts KASI tures un parvaldis Civilizetas Eiropas tautas ari budzetu uztaisis,tas nozime,ka Latvijas budzets tiks veidots Brisele,nevis,ka lidz sim maskavas tiešā ietekme,ka rezultata noziedzniekiem bus grutak laupit no berniem,invalidiem un citiem. Bus banku parvalde,kas nozime,ka nebus iespejami noziegumi tadi,ka notika bankas-BALTIJA,PAREX ar KRAJBANKU. Neiestajotis eiro zona,nabadziba pieaugs,LATVIJAS teritorija ir ap miljons okupantu,kuri tudal klus par sis Valsts balstiesigiem veletajiem,tatad absolutais vairakums un nav saubu,ka referenduma nobalsos par sīs teŗitoŗijas ieklaušanu krievijas sastava. Valoda,tautiba,himna,karogs paliek ikvienas dalibvalsts parzina. Ikviens Cilveks materiali grib dzivot,ka piemeram Vacija,Francija,Belgija un ES normatīvie akti (likumi) ar Eirozona tieši esot sai Valstij atrak tiks ieviesti. Eirozona ir jebkura gadijuma attalinasanas no krievijas ietekmes par so faktiski ar krievijas ceku dībinato Valsti. Si Valsts nav tas pats,kas neatkaŗiga Latvijas Republika (1918-1940),ir pavisam cits veidojums un Mums nacionaliem Cilvekiem Latviesiem bus ceriba kaut kad atgriest nolaupito Musu Latvijas Republiku.

  19. Os saka:

    Savukart cittautiesiem,kas sastada dominejoso parsvaru-slavžīdi,ir galigi vienalga,preteji cekas spiega ernas apgalvojumam,ka vinus jau dikti interese nacionala valuta,vinu dievs ir jebkura nauda,kam ir materiala vertiba,laikam jau āžveidīgie smirdigie dzivnieki esat galigi ap- trakusi,ka keraties pie sadiem pavisam debiliem apgalvojumiem,ko tur,dzivnieki ir dzivnieki. Pilniga patiesiba, plinneri ar kazveidigo ragaini zdanoku…ir tikai dirigenti,ka instruments danca Pasutitajam,ta ir Andri,savukart ir jabeidzas melu un viltibas laikmetam,nevar muzigi but netaisniba,zimejot vesturi melu,slept patiesibu,ka krievijas informativa vide piemeram-makslas filmas par 2.pasaules karu,ka nelietiga Vacija pariet PADOMJU ROBEŽU un vienlaicigi ne viena varda,kapec tad si robeza atrodas Polijas vidiene,ka krievija gribeja okupet Somiju un okupeja ari dalu tas teritorijas,Japanai atnemtas salas un faktiski okupetas visas kaukaza tautas,vai vienreiz Dievs sadas noladetas nacijas launuma nelikvides,likvides noteikti un Paldies Dievam to redzet vel sini dzive,piedzivot un izjust taisnības auglus. Savukart Zviedri ari ir nedross regions,nodeva Musu tautas Varonus Legionarus cekistiem,lai noslepkavo,tiešā nāvē!

  20. andris saka:

    youtube.com/watch?v=VSvQhhxUklA
    youtube.com/watch?v=VncrnR4oDrM
    youtube.com/watch?v=Jnzls9btt18
    tas sakuma jockeram,bet Osim-paskaties EIROPAS SAVIENIBA=BABELES IEKARTA
    ja Tu iestasies,tad Tu pardod savu dveseli un dazus eiro Tev atmetis,
    bet verga statusa.
    BRIVA,NEATKARIGA VALSTS,NO VISAM PUSEM UN PUNKTS.

  21. erna saka:

    Os, tu tiešām esi stulbs! Es ļoti ceru, ka LRTT viedoklis nesaskan ar šī kretīna Os viedokli. Pārdot savi Dzimteni, nodot savus tautiešus par tiem smirdīgajiem eiroparīreļiem. Jūdass tu esi, Os! Jūdass!

  22. black_joker saka:

    Andrim
    Youtube nu gan ir īstā vieta, kur meklēt zinātni:):):)
    un par EU un eiro- vajag gan vienu, gan otru. Šodienas ģeopolitiskajā situācijā maza valsts iespiesta starp lielvarām nevar būt pilnībā ārpus kādas koalīcijas vai savienības. Daudz labāk ES nekā Pleskavas guberņas sastāvdaļa- no ES var izstāties un var piedalīties procesos, bet no Krievijas Federācijas ne nu izstāsies, ne būs kāda teikšana.
    Ja lielās valstis- FRA, GER bez lielas diskusijas atteicās no savām daudzus gadu simtus vecajām valūtām un tagad jau ir pieraduši pie Eiro, tad ko te vēl mēs- mazie pundurīši lecamies?

  23. erna saka:

    Melnais džoker(black_joker), ko tu te fleitē! No ES nevar izstāties tāpat kā no PSRS. Šī nolādētā ES ir PSRS turpinājums, uzlabots modelis. Ar visām no tās izrietošajām sekām. Un ko tad teiksi, ja ES ieviesīs bezvīzu režīmu ar Krieviju? Uz to jau procesi palēnām notiek.
    Vēlreiz vēršos pie LRTT. Izskaidrojiet skaidri un gaiši savu pozīciju par pievienošanos eirozonai, par eiro ieviešanu Latvijā. Galu galā kurā pusē jūs esat? Jo faktiski šeit doma ir daudz dziļāka. Latvijas zaudēšana vispār, uz visiem laikiem. Ceru, ka sapratāt mani.

  24. andris saka:

    Paskataties rotsildu ciltskoku no BABELES lidz sodienai un viss
    skaidrs.Starp citu http://www.youtube.com/watch?v=UTdrvj6yOP8 ANO atrodas uz vina zemes.
    Nedomaju,ka pasaules slaveni zinatnieki ar logiskiem pieradijumiem
    YOUTUBE melotu,jo gramatas ir par to pasu temu.
    Black jockeram liekas viss savadak.

  25. black_joker saka:

    ernai
    paklau, tu vispār kaut ko par ES esi izlasījusi- uzbūvi, likumdošanu un tā tālāk? Ja neesi, nu tad nevajag fantazēt. NU un, ja būs bezvīzu režīms ar RUS? Kas no tā sliktāk/labāk?
    andrim
    Kāda te daļa zinātnei gar Rotšildiem? to ciltskoku uzzīmēt var jebkurš, kuram strādā fantāzija- pierādījumu ta sen vairs nav par tik vecām lietām.
    Man nekas neliekas savādāk- esmu reālists un materiālists- man tāda izglītība un aizraušanās

  26. erna saka:

    Man vis par tevi skaidrs. No šīs atbildes ir redzams kas tu esi un kā maizi ēd, no kādas rokas barojies.”NU un, ja būs bezvīzu režīms ar RUS? Kas no tā sliktāk/labāk?” Īsta Dzimtenes nodevēja runa. Skaidrs, ka esi kopā ar to dombrovska šaiku.
    Tagad daudziem maskas nokritīs.

  27. andris saka:

    black j.
    PASARG DIEVS,JA VISI TADI BUTU.TAD TIK TIESAM NEATKARIGA LATVIJA
    NAV VAJADZIGA,KO ZINAMAS APRINDAS CENSAS ARI PANAKT.

  28. Os saka:

    Patiesam,nav variantu un si briža geopolitiska situacija nostada,vai but ar RUS,vai ES,neejot koolicija ar ES,notiek Latvijas teritorijas 3.posma,kas bus pedeja okupacija ar RUS šis teritorijas,jo Latviesu naciju iznicina un RUS spiegi šobrid Latvija,ar citiem cekistiem un judam,ka interfrontes ždanoka ari neatbalsta iestasanos ES. RUS laupitajs spiegs erna-izdara intrigu,ka skaldi un valdi starp tautu. Ždanoka židslavu tautibas mistrojums,cekiste,komuniste,okupante ari apgalvo,ka PSRS ir tas pats,kas ES un pasarg Dievs Mes iestasimies ES. Krieviju nemaz neuznemtu ES,tas iznicinatu visu ES,krievžidu barbar mežonu tauta,apsurds,ta ka nesanaks apmulkot nacionalus un citus ar ernai.

  29. Os saka:

    Tapec jau ta ir kopiga naudas vieniba EIRO,ka visas dalibvalstis veido kopigu ekonomisku skatijumu un izdara TAISNIGU sadali,galvenais,lai ir ko dalit,jo Latvija vairs nav spejiga dot neko ES,bet tikai ņemj Eiro. Savukart Latvija jebkura bridi var izstaties no ES un varam drukat cik gribam papirisus-LATUS un patriotismam ap Latu nav sakara.

  30. black_joker saka:

    ernai
    kas tas par stulbu tekstu? Es tev vēlreiz vaicāju- kā bezvīzu režīms ar RUS var ietekmēt LAT? Mums ir kaudzēm valstu, ar kurām ir bezvīzu režīms un būs vēl.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *