Provokācija pēc provokācijas- MERKURS & LNF

H-86-3Varētu jau par tādiem radio MERKURU, kurš pārstāv “to īsto NA” un LNF(DDD) nerakstīt(jo pietiekoši par šiem cionistu propagandas izplatītājiem rakstīts), ja viņi būtu tikai parasti gaisa jaucēji.

Vientiesīgais(ar to domāju godīgais, labticīgais) klausītājs nemaz nenojauš, cik rafinētā veidā viņa APZIŅA tiek novirzīta mūsu tautas ienaidniekiem vajadzīgajā virzienā. Kā piemēru šai rafinētajai propagandai minēšu priekšpēdējo radio MERKURS raidījumu, uz kuru bija uzaicināts kāds jaunais censonis, kuram bija jānovērtē patreizējā Latvijas situācija.

Ar uzaicinātā ciemiņa politiskās situācijas izpratni un novērtējumu viss bija kārtībā.

To arī saprata raidījuma vadītājs Juris Lapinskis.

Tāpēc tika darīts viss, lai pilnībā degradētu šī ciemiņa teikto. Pirms sākās šī CIEMIŅA iztaujāšana, notika pamatīga klausītāju smadzeņu dezorganizācija. Tika nolasīts garš Aivara Gardas laikrakstā DDD publicētais raksts par cionistu sazvērestības teoriju, kura nu vairs neesot teorija, bet gan jau tapusi par PAŠU SAZVĒRESTĪBU pret latviešu tautu. Šai bezgalīgi garajā Lapinska vervelējumā tika pateikts, ka Rokfelleri un Rotšildi nosakot visu !!!

Lūk, tad te arī slēpjas šis zombēšanas ĀĶIS !!!

Juris-LapinskisAivars-GardaPat pēc visprimitīvākās LOĢIKAS šajā vietā bija jāpārtrauc raidījums un jāiet mājās, jo pēc Lapinska-Gardas teiktā iznāk, ka viss, ko mēs darām, ir nenozīmīgi- notiek tā, kā cionisti vēlas; mēs esam tikai aktieri viņu teātri.

FOTO: Provokatori, par nodevējiem grūti viņus dēvēt, jo viņi nav latvieši.

Jā, tieši tas ir mūsu ienaidnieku mērķis, kuru īsteno NA(MERKURS) un LNF(DDD).

Klausītāju smadzenes tika pilnīgi dezorganizētas.

Viņa smadzenēs tika iesēta NOLEMTĪBAS- FATĀLISMA sēkla: dari ko darīdams, viss notiks tā, kā Rokfelleri vai Rotšildi ir nolēmuši. Tālākā saruna ar jauno nacionāli domājošo censoni klausītāja smadzenēm vairs netika klāt, lai arī cik labas lietas viņš būtu runājis.

Un tad vēl neiztrūkstoši katrā raidījuma tiek pateikts, ka VL! ir tādi paši nelieši kā citi. Tātad, mūsu tautas ienaidnieku vēlmes tiek pilnībā apmierinātas,- vēlētājs iezombēts, par vienīgo latvisko partiju viņš vairs nebalsos.

Un MERKURAM arī neko piesiet nevar, jo viņš taču ar VIESI runāja „tik nacionāli“, ka pat asaru bija jānobirdina… .

Jā, LAPINSKI, tu varbūt vari Stūres kungu un Bules kundzi „ap stūri apvest“, bet ne LRTT.

Pēc tāda paša principa tika nolasīts arī HELSINKI-86 PAZIŅOJUMS. Šāda veida PRINCIPS tiek pielietots visos MERKURA raidījumos, un, protams, arī DDD laikrakstā. Secinājums var būt tikai viens: Aivars Garda un Juris Lapinskis ir nožēlojami kangari, jo melīgi pasniedz sevi tautai- par īsteniem latviešiem.

Kamēr būs tādi, kas tic šiem nacionālajiem atkritumiem, nekas nemainīsies.

Tieši šie abi veidojumi ir tie, kas cenšas iznīcināt HELSINKI-86(LRTT). Abi šie „patrioti“ veica LRTT biedru un piekritēju iebaidīšanu. Abiem šiem BRĀĻIEM ir vieni un tie paši draugi, kuru leksika ir pretīgāka par krievu bomzi. Kādam A. Gedroicam no Daugavpils, kurš visur slavē Hitleru un interneta telpā sevi reklamē SS formastērpā, tiek dota neierobežota izteikšanās brīvība radio MERKURS un laikrakstā DDD. Lapinskis un Garda ar “kārām ausīm” uztver šī deģenerāta sacīto, ka Grantiņš cietumā ar ķebli pa galvu dauzīts, par gaili pataisīts, smadzenes izpistas, ka pederasts esot u.t.t., bez apstājas. Šim deģenerātam līdzīgi izsakās arī citi Gardas un Lapinska draugi, Konstantīns Pupurs un Aivars Prūsis. Bet neaizmirstiet, nožēlojamie Gara kropļi, ka man, atšķirībā no jums, ir arī VĪRIEŠA-LATVIEŠA GODS. Es TO(godu) nekad, pat pie visnežēlīgākajām eksikūcijām cietumā, neesmu pazaudējis, atšķirībā no jums.

Atkārtoju jau vairākkārt sacīto: NA(tā īstā) un LNF ir mūsu tautas ienaidnieku radīti veidojumi, lai iznīcinātu mūsu tautu.

Jautājums, vai tad Lapinskis un Garda ir latvieši ?

=======================================

Grantiņš L.Pilnīgi personīgi Gedroicam, Pupuram un Prūsim:

Iegaumējiet, vienu dienu es stāvēšu jūsu priekšā ar “stobru”, un prasīšu paskaidrojumus par šiem pretīgajiem apvainojumiem.

Es bez mazākām emocijām ielaidīšu jūsu pretīgajos nodevēju purnos visu aptveri.

To paredz arī starptautiskie LIKUMI un katras demokrātiskas valsts Kriminālkodekss- Krimināllikums.

Arī Aivaram Andersonam no “tās īstās NA” būs jāatbild par meliem, kurus viņš izplata par Grantiņu.

Iegaumējiet, nožēlojamie perversie viepļi, es savā mūžā neesmu atstājis neizpildītu nevienu solījumu.

12.11.12    L. Grantiņš

You may also like...

9 komentāru

  1. Eduards Lunis saka:

    Jaunībā dziedājām dziesmiņu-plinte ir viena,bet žīdu vesels bars…Nepadodies,Linard, kārdinājumam atmaksāt ŠIEM atbilstoši pelnītajam! Cik zinu, VIŅI jau tāpat ir nosodīti,nelaimīgi ! Ļoti iespējams, ka VIŅI ir uz ,,āķa,,un tiek izmantoti…

  2. skorceni saka:

    Tie žīdeļi nekad mieru neliks GRANTIŅAM,jo pārāk labi viņš tos smerdeļus atmasko….GRANTIŅŠ ir īsts cīnītājs.lai tie draņķi runā,ko grib par viņu.visu cieņu LINARDAM GRANTIŅAM!

  3. Interesents saka:

    Vai šie ir atklāti nāves draudi A.Gedroicam, K.Purpuram un A.Prūsim?

    Admins
    Pareizāk būtu, ja INTERESENTS jautātu: vai ir šie nāves draudi izdzimteņiem gedroicam, pupuram un prūsim ?

  4. Andris saka:

    Grantiņa kungs,to radio “merkurs” latvijā tāpat neviens neklausās,jo tas neiet fm viļņos. Labākajā gadījumā kādi 10 cilvēki to klausās. Uztraukumam nav pamata. Neviens te tādu radio nav dzirdējis iekš lv. Te citas stacijas populāras.

  5. Miervaldis saka:

    Vienīgais, ko es varu konstatēt Grantiņa kungs, ka Aivars Gada ir sponsorēts kremļa rasists, kurš ir izdevīgs kremlim un Tērbatas ielas namam, un arī Lapinskis ir izdevīgs kremlim dažreiz.

  6. Demagogam Andrim teikšu, ka radio Merkurs Latvijā klausās apmēram 30000 klausītāju, tas ir pēc aptaujas datiem.Internetā šo radio klausās vidēji no 40 līdz 60 klausītāju, tik pat cik klausās “populāro ” radio Skonto.

  7. koments saka:

    aivim andersonam

    beidziet melot. am frekvence… :D zirgam jāsmejas.

  8. pilsonis saka:

    nu nav meera sajuutas paaespiileetaajiem, vai meliem, jo radio Merkurs kluust tautaa cien. un populaaraaks un tieshaam paarsniedz jau radio Skoonto klausiitaaju skaitu, Granrtina kungam te tiek melots, ka neklausaas tauta

  9. Raitis saka:

    Es pilnigi piekritu Lapinska kungam . Bankieri kontrole visu . “Give me control over a nations currency, and I care not who makes its laws.”
    Baron M.A. Rothschild
    Dzivojot ASV es varu liecinat ka ari pat si zeme tiek bankieru kontroleta nu kur tad par tadu mazu zemi ka Latvija … ?
    Interesants moments no dokumentalas filmas ” Capitalism: A Love Story ” , kur Reigans uzstajas ar runu kad tika ievelets un blakus vinam stav kautkads bankieris kurs domajot ka mikrofons neuzkers saka vinam ( ASV presidentam !!! ) ” runa atrak , man nau daudz laika ” . Ja jus domajat ka tam kam ir neierobezoti daudz naudas un tas cilveks nevar ja grib nopirkt politikus un respektivi kontrolet likumus un valsts iekartu jus esat naivi .

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *