v.p. Bērziņš. Pa galvu, tikai pa galvu jūs nelieši esiet pelnījuši

H-86-23 - Kopie (2)Pēdējā laikā pret mani, kurš ievēlēts dēmonkrātijas paraugstundas garā, tiek vērsti dažnedažādi provokatīvi izlēcieni.

Aiziet pat tik tālu, ka pieprasa manu atkāpšanos.

Teikšu atklāti, man pat prātā nenāk piekāpties šiem nomelnotājiem. Lai tauta mani labāk saprastu, es sniegšu mazu paskaidrojumu tiem, kuri ir no naida apstulboti pret mani. Jā, es neticu, ka Latvijā ir tik liela nabadzība, kā rāda statistika. Kārtējo reizi ir tikuši aptaujāti bomži, kuriem nekad nekas nav labi, jo nav mīlējuši darbu.

Neviens viņiem netraucēja strādāt tā, kā es to darīju.

Noziedznieks BērziņšGrūti strādājot, kad citi diedelēja, es sastrādāju sev kaut cik normālu pensiju- 55 tūkstošus gadā. Kaut kādi tur nepilni pieci tūkstoši mēnesī, bet iztikt var, ja piesardzīgi tērē.

Foto: Tie idioti mani ievēlēja par prezidentu… .

Protams, man ir arī daži miljoniņi( nu tādi nelieliņi) uzkrājumos. Tos arī es zadzis neesmu, bet likumīgi ieguvis. Ja neticat, tad pajautājiet ex- prezidentam Guntim Ulmanim, kurš kopā ar mani kļuva par miljonāru. Mēs likvidējām nevienam nevajadzīgo sadzīves pakalpojumu „sfēru” Latvijā, un arī mazliet piestrādāju bankā.

Čakli cilvēki vienmēr kļūst bagātāki par sliņķiem.

Paskatieties mazliet apkārt un jūs redzēsiet arī citus „čakliniekus”, kuri sūra grūta darba rezultātā kļuva par miljonāriem. Nu-, gandrīz vai visi satiksmes ministri, ar Anatoliju Gorbunovu priekšgalā, ir miljonāri. Premjerministri, sākot ar Šķēli, Kalvīti un beidzot ar Godmani, arī ir grūta darba rezultātā kļuvuši par miljonāriem, bet Ivars Izakovičs Godmanis pat par miljardieri tapis. Par zaudējumu nesošās KUĢNIECIBAS un CUKURA rūpniecības likvidēšanu viņam pienāktos vēl vismaz desmit TRĪSZVAIGŽŅĪGIE medāļi ! Visi šie cilvēki ir pieskaitāmi pie Latvijas patriotiem, jo ar ļoti pašaizliedzīgu darbu likvidējuši Latvijai kaitīgās rūpniecības un lauksaimniecības nozares.

v.p. BērziņšMēs, idejiskie internacionālisti- komunisti, esam radījuši daudzas ļoti labi apmaksātas darbavietas, sākot no padomniekiem un beidzot ar dažāda kalibra pilsētu mēriem. Pamatā, visi ir bijušie internacionālisti- komunisti, jo viņu darba ražīgums ir nesamērojami lielāks par bezpartejiskajiem.

FOTO: Neveiktā aborta sekas… .

Kā piemēru minēšu Liepājas pilsētas mēri, jeb mēru, kā šodien pieņemts sacīt, Uldi Sesku. Šim komunistam- internacionālistam ir pārcilvēciskas darba spējas. Viņš viens pats spēj strādāt sešpadsmit cilvēku vietā ! Bet daudziem šis zelta cilvēks ir kā skabarga acīs, jo viņš, lūk, par daudz pelnot- 394 tūkstošus Ls gadā.

Nav jau viņš viens tāds. Komunistu- internacionālistu rindās tādu ir ļoti daudz, kaut vai tie paši EP deputāti, ar Vaideri, Kalnieti, Godmani un Rubiku priekšgalā. To, ka šie cilvēki godam nes Latvijas vārdu Eiropā, neviens negrib redzēt, bet, ka par šo grandiozo darbu saņem tikai kādus nieka 9 000 Eiro mēnesi, skauģi tūlīt bāž acīs.

Kas liedza pašiem TOREIZ iestāties partijā, lai šodien varētu labi pelnīt ?

Tā redziet, nožēlojamie skauģi !

Vēl nobeigumā gribu sacīt, ka man ļoti kauns par latviešu skaudīgumu un komunistu neieredzēšanu. Es dodu priekšroku krieviem, jo viņi mani vairāk aizstāv.

Bet galvenais !, neceriet, ka es atkāpšos no prezidenta POSTEŅA.

Problēma slēpjas tajā, ka jūs ilgi pa galvu neesiet trāpījuši, vot tā !

Es cīnīšos līdz galam, kā īsts komunists !

A. Bērziņš

06.11.12.

You may also like...

14 komentārs

  1. Edgars Dambītis saka:

    Nožēlojami šie banku ,,speči,,iedomājušies, ka viņi vienīgie veikuši milzīgu darbu un par to sapelnījuši lielas pensijas un pabalstus.Vai viņiem nav bijušas vajadzības pēc medicīnas,apkures,transporta,lauksaimniecības un rūpniecības un citām lietām kuras paveic tādi paši cilvēki kuriem nepieciešami normāli dzīves apstākļi? Naudas mijēji, pakalpīgā varturu kompānija,tiesneši,drošības iestādes un visi kas ar viņiem saistīti sadala tautas nopelnīto un padevīgi kalpo starptautisko cionistu ,,demokrātijai,,, kuras mērķis izdzenāt latviešu tautu plašajā pasaulē.Neticiet glumiem smīniņiem,veiksmes stāstiem kurus atkal klāstīs Valsts gadadienā mūsu ,,varenie,, .Atcerieties latviešu cīnītājus,nenonieciniet viņu veikumu,vai tad mūsu dzīslās sākušas ritēt padevigo asinis, kad nespējam apvienoties un iziet cīņā pret ļauno tādā skaitā kā barikādēs,karogotā krastmalā,dziesmu svētkos.Mazāk klausīsimies zombētājos,tad arī spēsim pastāvēt par cilvēcigu dzīvi..

  2. B.-M. saka:

    Nav iespējams ar godīgu darbu īsā laikā nopelnīt miljonus.

  3. Kad? saka:

    Kad šiem monstriem nāks atmaksa ?
    Es nevaru to izturēt, ka tautai vienalga, ka tā notiek. Tā neko nedara lietas labā. Visi dzīvo tālāk, itkā nekas nebūtu noticis.

    Admins
    Neesi tik nepacietīgs, KAD kungs.
    Atmaksas ENERĢIJA nekur nezūd un nezudīs.
    Tā tikai ar LAIKU uzkrājas.
    Pienāks, noteikti pienāks tā DIENA, kad visus šos mošķus, kas izvarojuši tautu uz dakšām uzdurs.
    To viņi ir “godam” nopelnījuši.

  4. Raitis saka:

    Labs:D

  5. Tālis saka:

    Jauki, ka tribunālā atgriezies humors. Caur humoru un izsmieklu var ļoti veiksmīgi sist pa 4.maija režīma māla milža kājām. Vēl tikai vajadzīgas politiskās anekdotes un politiska rakstura dziesmas.

    Ceru, ka lēnīgais Bērziņš ir zem sievas tupeles. Kad sieva šo izlasīs un ieraudzīs, ka tauta Bērziņu uzskata par pēdējo idiotu un materiāli bagātais Bērziņš veču rangā pēc prāta spējām atrodas starp muļķiem, tad varbūt sieva šo veco pajoliņu izmetīs ne tikai no gultas, bet piespiedīs atkāpties.

    Bērziņsieva! Tavs vīrs tevi apkauno! Rīkojies! Glāb savu godu un reputāciju!

  6. Eduards Lunis saka:

    —man par ŠO -daudzkārtēji izmantoto prezervatīvu, pretīgi komentēt…

  7. Andris Berzins saka:

    ja,es esmu,es busu,es gribu but kopa ar tautu!tapec gribas ari pateikt,IZGLITIBA ir speks!gribas parunaties ar tautu ari no si aspekta.man ir septinas klases +partijas skola.nemot pec 10 ballu skalas,7,nav slikti.a,partjas skola vismaz +18 balles.tatad kopa 25 balles.5-6 viendienigie seminari,ta isti neaceros.labi lai butu 5 tas ir tak piecas augstakas izglitibas.skaitot kopa sanaktu kadas 50 balles.gribu ieklut Ginesa gramata,aizsutiju,gaidu atbildi,protams bus pozitiva.jus tak klausieties manas runas tv,un ne tik klausaties,bet redzat mani pasu.kas pa intelgenci!to tak visi redz,kada starpiba ir starp mani un saimas mazak gudriem.gribu dzili,dzili atvainoties pa to negadijumu ar Turciju.jus jau ziniet,ka esam talu prieksa dazam valstim,tehnikas zina.es vairs nelasu no papira,ka to dara dazi augsta ranga cilveki.fonogramma,luk ta.dazi bomzi laukos vel klausas dzivo muziku,kas pa atpalicibu!?nu,ja.manam otra sofera delam vajadzeja atgadat CD ar runu,tas bija ko sajaucis un masicas virs nepaskatoties atskanoja.sofera delam jasanem sods.griezos pie jums TAUTA.kads butu labaks sods?iecel Rigas osta par parvaldnieku,vai bidit saimas spikera amatam?liekas,ka isuma butu viss.ceru,ka izsmelosi esmu pastastijis visu,un tie cilveknideji lai nekladzina,ka naku no tvaika ielas.var dabut pa galvu!!!

  8. Anonīms saka:

    Vai latviešu tautai patīk,ka šādi monstri ieņem augstus amatus un nav jau sen notiesāti? Atbilde-jā,jā un vēlreiz jā! Ja tā nebūtu,tad tie jau sen būtu izbaroti suņiem.

  9. komentētājs saka:

    Atvainojos par offtopic.
    Nupat atklāju interesantu lietu.

    Uz komentāru rakstelī http://financenet.tvnet.lv/viedokli/442565-vilks_par_nodoklu_nemaksasanu_jasoda_bargak:

    “ordenis
    Pirms 2 min
    Ir nepieciešams tautas tribunāls!!! Tur būs darbs melnu muti!”

    Es, pieslēdzies kā “komentetajs” mēģināju atbildēt ar šo:

    “Tāds jau ir: http://tautastribunals.eu/?cat=1

    …tikai diemžēl komunistiskā “elite” visādi cenšas L.Grantiņu nomelnot. Acīmredzami baidās no Taisnās Tiesas…”

    Izrādās, ka tvnet.lv NEĻAUJ pievienot linku uz Tautas Tribunāla lapu, jo “Komentārs netika pievientos, jo neatbilst TVNET noteikumiem!”. Tā lūk! newLPSR demokrātija un vārda brīvība sit augstu vilni. Malacīši!

  10. pilsonis saka:

    Labs raksts un varu piebilst, ka prezis berziņš ir piesavinjies ES naudu 170 000 savas privātās lauku saimniecības darbībai un neviens nav pat lietu ierosinājis pret šo noziegmu

  11. Doma saka:

    Es domāju,kā lai panāk to,lai tauta atkal nebalso par tiem pašiem vienmēr? Ir kādas idejas?

  12. Miervaldis saka:

    Un ko es gribētu teikt vēl!Pietiek nīrgāties par Latviešu tautu!šis raksts ir rūgts zāļu biķeris, jā, taču tas ļauj apzināties, kāds sūds, pidars ir bērziņš, un kādi pidari citi mūsu varturu elite!

  13. otto skorceni saka:

    Labi teikts:pidars,bet ir jau arī!Berjozkins atgādina maskavas politbiroja vecos ēzeļus,kas bija pie varas no revolūcijas laikiem lidz psrs sabrukumam.Tagad ievēl vecu stulbu mergli,kas apzadzies ….tas pats kā ievēlēja ulmani.Tā jau ir ņirgāšanās par tautu.kur tādi mērgļi bij agrāk???????????vīķe ar ar savu brandžu izputināaja valsti.Zilo banda!nāks pavasaris taisīs praidiņus,visa demokrātija ha,ha,ha!

  14. Anonīms saka:

    Godmanis par parex.darijumu nopelnija tiesi 3milj. Tas ir no skaidriem avotiem ieguta info. Jautajums ir viens ko dara dp? Latvija pie valsts parvaldes drikst stradat – naidigas personas,aferas piekerti cilveki,bij komunisti utt. Kadel nav likuma kas liedz uz muzu tadiem atrasties v parvalde? Ko uz sadu jautajumu atbildetu likumdeveji? Interesanti butu paklausities argumentus,kadel nav sadu likumu. Kadel jaslepj cekas identitati. Un vispar briviba bez kara nav iespejama,vismaz pilsona ne.jo par velti ir tikai pelei siers kur nu vel neatkariba. Nav bijusas pat liela neroga komunistiski fasistisko personu apzinasana un sodisana par genocidu pret Latvijas tautu. Vacija neskaitas-vini bija nacisti un tika soditi,bet fasistiskie komunisti vel sodien dzivo sodu nesanemusi!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *