Migla sarkanā- nolādētā nerimstas

Zombēšana.

TR12 - KopieŠodienas Latvijā notiek zombēšana visās iespējamās vietās.

Parasts ierindas vēlētājs tiek “apvārdots” un ietīts sarkano noziedznieku tīklos tā, ka pat iepīkstēties nav spējīgs. Kur nu vēl iepīkstēties, bet pat tā apstrādāts, ka sāk pats veikt noziedzīgo aģitāciju pret sevi un savu tautu.

Izlasiet šo “sociologa” Aigara Freimaņa “socioloģisko” murgojumu: http://www.diena.lv/latvija/politika/freimanis-rigas-mera-amata-kandidatei-brokai-ir-zema-atpazistamiba-paslaik-vina-asociejas-ar-jrt-akt-13976010

Paanalizējiet, kā šis, līdz pretīgumam pārbarojies Maskavas ieliktenis, izsakās par VL! kandidatūru Rīgas mēra amatam Baibu Broku. Šis GARA KROPLIS par šo vienīgo latviskās partijas pārstāvi, kura nepārprotami ir pasacījusi, ka Rīgai jāpaliek latviskai, ciniski paziņo: “Rīgas mēra amata kandidātei Brokai ir zema atpazīstamība- pašlaik viņa asociējas ar JRT aktrisi.”

Šajā sakarā arī LRTT i-vietne definēja savas “asociācijas” uz šī nožēlojamā jūdasa foto.

Kā tad normālam sociologam būtu jārunā par izveidojušos situāciju ?

Aigars FreimanisCilvēks, kuram saprāts atrodas tieši zem cepures, bet nevis tai vietā, kur kājas saiet kopā, kā tas ir šim AIGAROVIČAM, sacītu: “Nils Ušakovs, kurš ir pieķerts daudzās nelietībās, kura garīgais potenciāls nav augstāks par primātu(to mēs redzējām video klipā, kur viņš arī pasacīja, ka ņihuja nesaprot), tātad izmantojams un arī tiek izmantots kā marionete no Krievijas šovinistiem, lai īstenotu Latvijas iznīcināšanu.”

MIGLA SARKANĀ- NOLĀDĒTĀ

FOTO NOSAUKUMS: Nodevības vieplis

Un pats galvenais, ka Ušakovs tika pieķerts spiegošanā, tāpēc viņa vieta ir aiz restēm, nevis Rīgas DOMES galvas krēslā!

Un tika pieķerts ar neapgāžamiem pierādījumiem, kurus noziedznieks Reiniks no DP likvidēja.

Šie taisnīgie vārdi neskanēja no šī nožēlojamā tautas padibenes mutes.

Reinika kantoris arī nepārprotami bija saistīts ar žurnālista Jakabsona nelietīgi asiņaino iebaidīšanas akciju.

Par Broku varēja sacīt to, ka viņa ir jauna un spējīga, kura, atrodoties Rīgas mēra amatā, pildīs VL! politisko nostādni, nevis savas personīgās ambīcijas.

To visu šis uzblīdušais Orvela staļļa “LOPS” “aizmirsa” pieminēt.

Kāds cits Padomju un Atmodas laika DP(VDK) okšķeris(politologs) Juris Rozenvalds “prognozējot“, ka Brokai nebūšot pa spēkam pieveikt Ušakovu. Arī no šī Maskavai uzticīgā kalpa puses tiek noklusēts Ušakova naidīgums pret latviešu tautu, valodu un valsti.

Lasītājam tiek “iepotēts”, ka nav ko balsot par VL!, bet ir labi tā, kā tas ir pašlaik.

Par šo lopveidīgo izdzimumu, daļēja cilvēka izskatā, vairāk varam lasīt šeit: http://tautastribunals.eu/?p=2668

Protams, kamēr Latvijā atrodas nelikumīgie okupanti, komunisti var neuztraukties, ka viņiem būs jāatbild par pastrādāto genocīdu pret latviešu tautu.

LRTT var pačukstēt JUMS, sarkanie izdzimteņi, kādu noslēpumu:“Jūs tiksiet pakārti !”

Un pakārti JŪS tiksiet ar ANO mandātu “kabatā”.

Ne Soross, ne Putins jūs neaizstāvēs, jo viņiem pašiem zeme degs zem kājām.

04.11.12  L. Grantiņš

You may also like...

12 komentārs

  1. AB saka:

    Šādu te “ekspertu” ir pilni mediji. Visi viņi gļēvi, uzpirkti. Mediji ar šiem “ekspertu viedokļiem” uztur sabiedrības viedokli, un kāmēr šie eksperti būs tādi produkti kā augstāk minētais, tāmēr nekas Latvijā nemainīsies, jo tauta turpinās balsot par šo ekspertu ieteiktajiem kangariem.

  2. Apnicis saka:

    Bet tauta balsos un balsos un balsos,par tie pashiem,jo neko citu tie nezin. Kā man tas ir apnicis! Un būs un būs tāpat,tāpat,tāpat,tāpat!

  3. raksts saka:

    http://www.kasjauns.lv/lv/zinas/99068/politiski-represetais-prasa-atklat-cekas-stukacu-vardus

    Politiski represētais prasa atklāt čekas stukaču vārdus

    02.novembris 2012 14:08

    Portāls Kasjauns.lv saņēmis Lotāra Stūres atklātu vēstuli no ASV. Ar mūsu starpniecību padomju okupācijas režīma represētais Stūres kungs uzrunā juristu, Saeimas deputātu Andreju Judinu. „Šī būs kārtējā klauvēšana pie varas kungu durvīm, kam ideāls nav latvju tauta un Latvija, bet saliekta mugura svešu kungu priekšā,” raksta Stūre.

    Atklāta vēstule Saeimes deputātam
    Augsti godātais Judina kungs,

    Atvainojos, ka Jūs traucēju, jo nezinu, pie kura cita lai griežos pēc padoma un palīdzības, jo esmu sen visas iestādes izstaigājis, sākot Totalitārisma seku dokumentēšanas centra (TSDC) līdz Satversmes tiesai un Valsts prezidentam.

    Mans traucēšanas iemesls ir pēc 16. oktobra „Krustpunktiem” un 21. oktobra „Nekā personīga” pārraides, kur Jūs solījāt palīdzēt atjaunot taisnību politiskiem represētiem brīvības cīnītājiem. Paldies par šo vēlmi, cerot, ka tiks kas īstenots, lai varas kungu nīstiem Latvijas patriotiem reiz būtu Taisnības stunda.

    Par taisnības atjaunošanu cīnos vairāk nekā 20 gadus, bet visur sastopos ar naidīgu 4. maija režīma ierēdņu varzu, kur izjūtu naidu un nevis pretimnākšanu tiem, kas, riskējot ar ģimenes laimi un pat dzīvību, ir ziedojušies tēvzemei, lai to atbrīvotu no okupācijas jūga. Pēdējo reizi februārī es visiem Saeimas deputātiem (izņemot „Saskaņas centru”) un Valsts prezidentam nosūtīju lūgumu virzīt Saeimā čekas maisu atvēršanu, lai politiski represētie brīvības cīnītāji varētu piekļūt savām čekas lietām un atmaskot čekas spiegus — stukačus.

    Bet deputāti, uzspļaujot likumdošanai par atbildes sniegšanu 30 dienu laikā, nav atbildējuši. Nožēlojama visatļautība un likuma mīdīšana kājām, no Saeimas, kura pati izdod likumus. Bet prezidenta kanceleja par šo iedrošināšanos sāka pat draudēt un neatbild uz iesniegumu. Tā pat savā lieluma mānijā iesniegumu nenodod prezidentam Andrim Bērziņam, tā pārkāpjot manas tiesības vērsties valsts iestādēs un saņemt atbildi.

    Vēršos pie Jums ar lūgumu izskaidrot, vai pretošanās kustību dalībnieku čekas lietas, kas bez ieročiem cīnījās pret okupācijas varu, ir Latvijā? Vai TSDC apzināti melo, ka tās neesot Latvijā? Tāpat TSDC atsakās pat atklāt elektroniskā datu bāzē esošos čekas spiegus, kas daudzus gadus izspiegojuši mūsu ģimeni. Cik ilgi notiks čekas priviliģēšana un brīvības cīnītāju diskriminācija un nīšana?

    Es nemaz nezināju, ka ir speciāla Nacionālās pretošanās kustības dalībnieka apliecība. Man kā nacionālam disidentam, kas cīnījies tikai par Latviju, ir politiski represētā apliecība, un biju domājis, ka tas ir gandrīz tas pats. Kur un kā jākārto, lai es un sieva dabūtu Nacionālās pretošanās kustības dalībnieka apliecību?

    Jau 17 gadu vecumā Ventspils pusē izgatavoju un izplatīju proklamācijas, tā nokļūstot čekā. Tad daudzu gadu garumā sekoja mūsu atteikšanās no PSRS pilsonības, divreiz sūtot pases PSRS Augstākās Padomes prezidijam (man ir pasta dokumenti). 1981. gada 6.–9. jūlijā mani tiesāja Augstākajā tiesā pēc 183.1 panta – tas bija politisks farss. Starp deviņiem apsūdzības punktiem bija prasība izvest PSRS karaspēku no Afganistānas un Baltijas un rīkot tur brīvas vēlēšanas. Anulēt 1939. gada PSRS un Vācijas reiha draudzības līguma slepeno protokolu.

    Izbeigt latviešu valodas diskrimināciju, pārkrievošana bija notikusi tik tālu, ka 10 gadus latvieši pat nevar nopirkt latviešu ābeci… Kuriozi, ka man bija Izglītības ministrijas atbilde, ka 10 gadus veikalos nav ābeces, tik un tā par to tiku tiesāts.

    Neticami, ka čeka savā visatļautībā mūsu vienu un trīs gadus veciem zīdaiņiem spieda mācīt svešo krievu valodu un izsmēja Dievu mūsu bezloga istabā. Tika pārkāpti daudzi Konstitūcijas panti un mātei, 1. grupas invalīdei, patstāvīgi aizturēja pensiju, pat deviņus mēnešus, viņai nedeva pierakstu un nebija derīga pase, un tādejādi viņa nevarēja oficiāli piedalīties teātrī – vēlēšanās (jo viņa nebūtu balsojusi, ja arī būtu atļauts). Un daudz kas cits, kas citiem liksies fantāzija vai pasakas, bet mums – reāla dzīves īstenība. Tas viss minēts ari tiesas farsā un saziņas līdzekļos.

    Par visām pieminētam lietām tika patstāvīgi stāstīts ari „Radio Brīvā Eiropa”. Ari laikrakstos „Austrālijas latvietis” un „Latvija” (VFR) tika ievietoti mani raksti pret okupācijas režīmu un visas iepriekš pieminētās lietas. Par manu nacionālo stāju un pretpadomju propagandu sadzīvē ir minēts čekas stukaču ziņojumos. Man ir kopijas, un kopijas ir TSDC.
    Tāpat pastāvīgi cīnījos pret pārkrievošanu, un man ir atbildes no iestādēm, kur daudz reiz tas tika novērsts .Neticami, bet novērsa. Savu tautību LATVIETIS es uzskatu par lielāko pagodinājumu un svētumu. Nepiedalījāmies okupācijas režīma vēlēšanās, sestdienas talkās, demonstrācijās un atsacījāmies maksāt okupācijas monstram Uzvaras parkā. Tikos ar nacionāli domājošiem tautiešiem. Gatavojos demonstrēt Jūrmalas–Šatravkas konferencē un centāmies rast kontaktus ar jaundibināto „Helsinki 86”, kas neizdevās. Mums tika atņemtas vergu pases, un 1986. gadā pašus pirmos iztrieca no okupētās dzimtenes.

    Par gandrīz tām pašām apsūdzībām, kas bija Ģerdertam Menlgailim un Pēterim Lazdam mēs netikām ievietoti trako mājā, bet man ar sievu tas tika atkārtoti piedraudēts. Pirms tiesas 1981. gadā, izejot psihiatrisko pārbaudi Rīgā, Kalēju ielā, mani atzina par tiesājamu – veselu un pieskaitāmu.

    Kopsavilkumā:
    kad beidzot represētie brīvības cīnītāji varēs piekļūt savām čekas lietām?
    kad mums atļaus atmaskot čekas spiegus un izbeigs čekistu priviliģēšanu?
    kur un kādi dokumenti jāiesniedz, lai dabūtu Nacionālās pretošanās dalībnieka apliecību?

    Lūdzu Jūs kā juristu izskaidrot, kāda atšķirība ir gestapo, SS, SD un VDK jeb čekai? Gestapo, SS un SD tika tiesāti kā noziedznieki, tiem aizliedza ieņemt amatus valsts pārvaldē. Bet nagu maucēji čeka tiek dievināta, priviliģēta un sargāta un slēpta viņu pagātne, kas slacīta latviešu asinīm.

    Čekisti ir kļuvuši par futbola, gāzes, hokeja, zemes spekulācijas miljonāriem, un varas kungi viņus sargā tā, ka neliešiem pat nedrīkst neuzpūst elpu? Vai Jums liekas, ka tas ir normāli, ka tiek dievināti Latvijas bendes, bet nīsti un pazemoti brīvības cīnītāji?

    Godātais Judina kungs, es ceru uz Jūsu palīdzību un izsmeļošo atbildi, ko garantē Latvijas likumdošana.

    Patiesā cieņā latvietis Lotārs Stūre,
    PSRS okupācijas režīmā politiski represēts brīvības cīnītājs
    Indianapolē, ASV,
    2012. gada 26.oktobrī

  4. Eduards Lunis saka:

    –NEPAZEMOJIET SEVI-GODĀTAIS LOTĀR-AR SAVU TICĪBU TUR SĒDOŠAJIEM!VIŅI VISI IR JĀTIESĀ UN JĀIZPILDA LLRT PIESPRIESTIE SODI!
    -PILNĪBĀ PIEVIENOJOS RAKSTĪTAJAM PAR GENOCĪDU PRET LATVIEŠU TAUTU UN PRET VISIEM ŠEIT DZĪVOJOŠIEM GODĪGIEM CILVĒKIEM!

  5. Sigurds Graudiņš saka:

    Jaunums no Mamikina raidījuma Bez cenzūras ! Vakara viesis J. Krūmiņš iesaka LV Prezidentam A. Bērziņam DEMISIONĒT 18. novembrī …ar motivāciju – NEMOCIES PATS un NEMOCI TAUTU…! Jūsu viedoklis…?

  6. otto skorceni saka:

    Tieši tā!tie visi,kas sēž mazajā kremlītī ir jātiesā ar Augstāko soda mēru.bet to kretīnu berjozkinu,kas ir iebāzts par prezi….ir jātriec uz elli.Nu jau ir par daudz no šī režīma.Tā ir ņirgāšanās par LATVIJU un tās tautu.

  7. Eduards Lunis saka:

    PILNĪGI PAREIZI-TĀ IR ŅIRGĀŠANĀS PAR LATVIJU UN TAUTU !
    TIKAI TĀDI KROPĻI IR VALDĪJUŠI LATVIJĀ !
    TIKAI TĀDUS IR VARĒJUŠAS PARTIJAS ĢENERĒT !
    NOST AR ŠO NOZIEDZĪGO LATVIJAI UN TAUTAI NEATBILSTOŠO REŽĪMU !

  8. Eduards Lunis saka:

    SIRSNĪGI SVEICAM LINARDU GRANTIŅU-VĀRDA DIENĀ! VĒLAM -VISLABĀKO VESELĪBU,VISJAUKĀKO NOSKAŅOJUMU ,VISSTIPRĀKO TICĪBU-VISOS VIŅA PASĀKUMOS!

  9. Tālis saka:

    @Sigurdam Graudiņam

    Demisiju atbalstu – vajag kaut kādu kustību “pīļu dīķī” un vispār ir kļuvis garlaicīgi, nav jautrības, nenotiek skaļa veļas mazgāšana. Taču, ko likt vietā? Ņemot vērā ZRP sarkanumu un Vienotībnieku lojalitāti krieviskumam, kā arī NA iztapšanu koalīcijai – jaunais prezidents pēc Bērziņa būs tikai un vienīgi…Valdis Zatlers.

    Kāds būs Zatlera jaunais rīkojums? Prezidents var izvirzīt premjeru. Ir zināms, ka tuvāko mēnešu laikā Valdis Dombrovskis šo amatu pametīs un dosies strādāt uz Briseli. Domāju, ka Zatlers kā jauno premjeru iecels Urbanoviču vai Ušakovu, un tad koalīciju veidos SC+ZRP+V.

    Bet kā tur bija tas teiciens: “jo sliktāk, jo labāk”. Kad tautai būs galīgi slikti, tad tā sacelsies. Esošā valdība laikam ir gana laba. Bet revolūcijai vajag sliktu, asinskaru, ļaunu un pretīgu valdību, tad tikai tauta būs gatava to gāzt.

  10. Skorceni saka:

    Tāli, tieši tā ! Vajag traki riebīgu valdību, lai tauta jūt,ka to sāk čakarēt visos galos…..

    Admins
    Domāju, ka tas nebūs tas pareizākais variants, jo uz to gaida krievžīdiskie okupanti. Viņiem visās Latvijas malās ir ieroču noliktavas, kuras tiks imantotas pret latviešu tautu, protams, viņi arī apšaus šos zatlerus, bērziņus un dombrovskus…. .
    LRTT dara visu, lai “aizvainotu” vienu otru lielvalsti, ziņojot par notikumiem Latvijā starptautiskai sabiedrībai.
    Vai ievērojāt, kā par LRTT darbību uztraucas lielie “cīnītāji” no LNF(DDD) un radio MERKURS brandža ?
    Tieši šie divi veidojumi neatlaidīgi cenšas sagraut LRTT.
    Tikai pacietību, drosmi un neatlaidību, un mēs panāksim UZVARU.

  11. Tālis saka:

    @Adminam jeb Linardam Grantiņam.
    Bet labi gan būtu, ja krievžīdu okupantu bandas sāktu šaut zatlerus, godmaņus, dombovskus, bērziņus, āboltiņas. Mēs taču visai pasaulei varēsim rādīt, ka latvieši ir miermīlīga tauta, bet kaut kādi imigrani un okupanti te nodarbojas ar slepkavošanu un asinsizliešanu.
    Varbūt tad pasaule ieraudzīs, ka krievžīdu bandas ir slepkavas un varbūt tad beidzot pasaule pieprasīs, lai šīs krievžidu bandas aizvācas prom no Latvijas.
    Tad, kad igauņi aizvāca aļošu un Tallinā sāka ārdīties krievi, tad pasaule, izņemot Krieviju, nostājās igauņu pusē.

    Problēmas būs tad, ja latvieši sāks pirmie. Tad gan krievžīdi bļaus, ka latvieši viņus apspiež. Mums jāizspēlē kārtis tā, lai visas pasaules priekšā krievžīdi tiek atzīti par ļaundariem. Tāpēc jābūt vēsiem, aukstasinīgiem un pacietīgiem.

    Admins
    Neiedomājies, Tāli, ka viņi ir muķi. Tikai skaļa starptautiskās sabiedrības informēšana var viņiem sasiet rokas. Kā jau minēju SKORCENI komentārā, viņi visādi centīsies traucēt tiem, kuri informē ārvalstis. Oficiālās vars iestādes to dara “vienādi”, bet lielie “cīnītāji” savādāk, kā piemēram Garda un Lapinskis(ir arī vēl citi, bet šie tie redzamākie).

  12. pilsonis saka:

    Nesaprotu uzbrukumus R.Dzintaram, vienlaikus atbalstot VL, tad jau arī avzi DDD un radio merkurs vajag atbalsīt, ja nepatīk paši Garda un Lapinskis, jo nac.kurss tiem tāds pats , kā LRTT
    Un ne visus Borovkovam ir izdevies draugos savervēt, jo mēs paši redzējam, kā kārtēja pasākumākara muzejĀ Borovkovs TĒLOJA FOTOGRĀFU UN kopā ar Kļimovičju gāja klāt un runājās ar daudziem nacionālistiem, bet pat puse neparakstījās uz šiem aicinājumiem , kaut borovkovs ļoti smuki to savu portālu reklamēja

    Admins
    LRTT nav nekas kopīgs ar noziedzīgajiem MERKURS un DDD provokatoriem, kuri ar savu propagandu veic latviešu tautas šķelšanu. Tikai naivais to neredz un nesaprot. VL! politiskā programma ir LRTT pieņemama, jo iet Igaunijas ceļu. R. Dzintars tiek nosodīts par Garīgām lietām-draudzības slēgšanu ar latviešu tautas lielāko ienaidnieku, Šustina pēcnācēju- slepkavu Borovkovu. Tas pie laba gala nenovedīs… .

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *